Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

torsdag, juni 30, 2005

SVERIGE ER ET RACISTISK SAMFUND.

To nye statslige rapporter fra den svenske stat og fra Europarådet beskylder Sverige for at diskriminere indvandrerne.

I Sverige gør regeringen, medierne og mange svenskere ellers alt for, at undgå at tale om at man har problemer. I medierne nedtones og forties faktuelle oplysninger, der bedømmes at stille indvandrerne i et dårligt lys. I medierne viderebringes signalement ikke i forbindelse med gaderøverier og voldtægter, dog kan man nogle gange læse det mellem linierne, f.eks. i Sydsvenske Dagbladet hvor avisen havde lavet en liste over omkostningerne ved vandalisme - 23 mill. sidste år - på skoler i Malmø. Listen var ledsaget af et kort og for folk med kendskab til geografi, viste det at skoler med mest vandalisme lå i ghetto områderne.

Såfremt et politisk parti stiller spørgsmål ved indvandring ligestilles det med racisme. F. eks omtales det lille parti Sverigesdemokraterne altid i medierne som ekstremistisk. Og da partiet ved kommunalvalget i 2002 øgede antallet af mandater fra otte til 50 i Skåne, mindskede de andre partier i Malmø, størrelsen på de kommunale udvalg, så partiet ikke blev berettiget til en plads. Ligeledes må voldelige angreb på partiet ikke omtales i medierne, ligesom medlemmerne af riksdagen aldrig tager afstand fra den politiske vold som det sker i Danmark. Ikke fordi et parti der vil tale om indvandringens problemer ikke ville kunne få stemmer. Ved Riksdagvalget i 2002 gik Folkepartiet - det Radikale Venstres søsterparti - ud med et krav om at indvandrere skal lære svensk og fik omgående en fremgang fra 4 % til 12 %. Kritikken af at diskriminering har derfor rystet det officielle Sverige.

I år 2000 blev docent Anders Westholm udpeget til at lave en såkaldt magtudredning om indvandring, med hjælp fra 80 forskere. Efter et møde i ekspertkomiteen blev Westholm anklaget for at virke i de indvandrefjendtlige kræfters tjeneste af Iransk fødte Masoud Kamali, hvilket fik indvandrer minister Mona Sahlin til at fyre Westholm og indsætte Kamali som formand, hvilket fik 70 forskere til at erklære:

"beslutningen om at udpege Kamali til formand opfatter vi som, at regeringen bestiller de forskningsresultater, som man af politiske grunde vil have".

Hvorefter Mona Sahlin beskyldte den akademiske verden for at være racister.


TA. www.minut.tk
Baseret på artikel i weekendavisen 24/06/05

MODKRAFT OPRUSTER

Venstrefløjens rødbrune kamporgan, Modkraft, opruster kraftigt i forbindelse med præsident Bush besøg.

En person ved navnet Guffi har gjort opskriften på smørsyre tilgængelig, for alle os andre. Modkraft skriver ellers følgende:

”Vi vil have indlæg, der enten fremlægger en holdning, uddyber en holdning, eller stiller spørgsmål til en holdning”.

Ja jeg må jo erkende, at det virkeligt er et udtryk for en holdning at offentliggøre opskriften på smørsyre, hvad bliver det næste…molotovcoctails, selvmordsbomber?
Man må sige at venstrefløjens argumenter, eller rettere mangel på samme bliver udstillet. Når man griber til så rabiate midler, så er det vel grundlæggende fordi ens budskab er vold og intet andet, eller som Friedrich Nietzsche sagde: ”Fanatisme er nemlig den eneste viljestyrke, som også de svage og usikre kan mønstre”.

JKN

onsdag, juni 29, 2005

TIL GRIN I HJEMMEVÆRNET.

I forbindelse med Præsident Bush's besøg, har politiet bedt om hjælp fra Hjemmeværnspolitiet.

Det synes jeg er en god ide, vi hører allerede nu hvordan politiet må skære ned på andre aktiviteter og det er ikke første gang det er sket, efter EU topmødet i København år 2000, måtte vi i flere år høre på at politiet skulle afspadsere og ikke kunne klare de daglige opgaver og igen under Kronprinsens bryllup, hvor 4.000 betjente var på vagt.Så derfor er det kun glædeligt at man ønsker at bruge P.O.'erne, Undertegnede er blevet bedt om at møde et vist sted i København for at stå på vagt UDEN våben!

Præsidenten er det største terrormål i verden, politiet frygter selvmordsbomber, Danmark er i krig for første gang siden 1864, store grupper af herboende udlændinge er angiveligt i kontakt med terrorister, danske kommunistgrupper vil lave aktioner under besøget, alt i følge pressen.Og så forventer man at jeg skal stå uden våben? Hvis der sker noget skal jeg så forsvare mig ved at bruge min fløjte?Hvad er man bange for? Ifølge pressen er halvdelen af politibetjentene på Københavns gader, elever der har haft 9 måneder på politiets grundskole. Undertegnede har været 2 år i forsvaret, 26 år i hjemmeværnet, jeg har væsentlig mere erfaring i at betjene et våben end en ung betjent.


Nu må hjemmeværnsledelsen tage sig sammen og finde ud af hvad de vil med HJV. Der er jo en grund til at der bliver færre og færremedlemmer, iflg. HJV-bladet 4/2005 er der i dag 21.920 aktive medlemmer.
Hjemmeværnet blev startet for at forsvare Danmark med våben. Men efter Sovjets fald, har HJV. ledelsen skøjtet rundt som Bambi i et juleshow for at finde opgaver til os, de har desværre ikke opdaget at der er noget der hedder terrorisme og har - under en borgerlig regering - fjernet ammunitionen fra folk, med deraf faldene beredskab.

Jeg har stået til rådighed ved utallige løb, cykelløb, havne fester, byfester og åbningen af Øresundsbroen og nu hvor jeg endelig skal bruges til noget soldatermæssigt, så er det uden våben, så hvis i ikke stoler på mig, så ville jeg ønske at i havde fortalt mig det for 26 år siden, så havde jeg sparet mange timers tjeneste.Så præsident Bush og Secret Service må klare sig uden min fløjte.


Sidste nyt: da ovenstående læserbrev blev bragt i Hjemmeværnsbladet, fik jeg dagen efter et brev fra mit kmp. hvor jeg omgående blev bedt om at levere mit våben til depotet - morsomt.

MN. www.minut.tk

GHETTOBETJENT UDTALER SIG.

I Ekstrabladet den 28/06/05 kan man læse om den 56 årige kriminalassistent "Orla" der dog nu har taget navneforandring til Harun Yusufi Rubin. Fra sit hjem på Nørrebro giver den tidligere dansker, nu råd til integrationsministeren i sin egenskab af ghetto betjent (nærpolitimand).

Den store andel af kriminelle indvandrere, mener han er overdrevet, han siger: "nej men det største problem er koncentreret om en lille hård kerne på 25-30 unge", mens han sindigt bakker på sin vandpibe med sin syriske kone ved sin side.
Hvor tit har vi ikke hørt den remse, "der kun en lille hård kerne af kriminelle indvandrere?" Lad mig give et eksempel fra Frederiksberg Bladet(http://apn.indicia.dk/PageZoom.aspx?PageID=9e90b9c4-88e5-4058-897e-630c4f35168a) i denne uge:

To drenge på 12-13 år cykler forbi en 91 årig kvinde med rollator og stjæler hendes taske.

To store drenge slår en 58-årig kvinde og stjæler hendes taske.20-årig mand på cykel stjæler taske fra 26-årig kvinde.

Ung indbrudstyv sparker dør op til opgang på Nyelandsvej og sparker derefter dør op til lejlighed, men flygter da beboeren kommer hjem.

Behøver jeg at sige at i alle tilfælde efterlyser politiet folk med indvandrerbaggrund.Den såkaldte kerne er vist ikke 25-30 personer , men 250.000-300.000 personer.

D.B.Cooper

68 'ER ADVOKAT RYSTET.

Forsvarsadvokat Steen Bech var rystet over, at hans klient - dræber bilisten fra Brønshøj - fik 3 års fængsel og vil anke til højesteret, idet han antyder at det var racistiske motiver der fik retten til at dømme hans klient Bekim Sabikovsky.

Endnu et eksempel på hvorledes 68'er generationen ødelægger Danmark og retssystemet ved at få forbryderne frikendt.Heldigvis er befolkningen ved at vågne, i en internet afstemning (29/06/05) svarer 72 % af BT's læsere at de ønskede at døds bilisten får en hårdere straf, 85 % af Ekstra Blades læsere ønsker at han får mere end 3 års fængsel.

MN.

BERLINGSKE TIDENDE PÅ HOVEDET

I den tidligere borgerlige avis Berlingske Tidende kan man under overskriften "Bush-besøg lukker landpolitiet" læse at:

"Den amerikanske præsidents besøg i København koster et enormt opbud af politifolk".

Det er jo at vende tingende lidt på hovedet, i virkeligheden er det jo tilstedeværelsen af terrorsympatisører fra mellemøsten samt venstrefløjens stormtropper der betyder, at politiet må strække sine ressourcer til det yderste. Uden venstrefløjsvold og Nørrebro jihad så kunne Bush med lethed gå ned ad Strøget med en buttet folketings betjent som beskyttelse.

Men Bush skal selvfølgelig have skylden for alt, Minut håber på godt vejr når præsidenten besøger Danmark ellers vil Berlingske tidende sikkert give ham skylden for det dårlige vejr.

JKN

tirsdag, juni 28, 2005

LO STØTTER SADDAM HUSSEIN

"Præsident George W. Bush opfører sig ikke anderledes end Saddam Hussein i Irak", påpeger formand for LO Storkøbenhavn Peter Kay Mortensen, overfor den stalinistiske avis Dagbladet Arbejderen.

Peter Kay Mortensen må have overset de mere end 200.000 mennesker der blev pint og plaget ihjel under Saddams regime, for han mener vel ikke at den demokratiske valgte leder af USA er en diktator af samme skuffe?
Under Saddams styre rev man tungen ud på sine fjender, amerikanerne derimod fotograferer sine fjender i underbukser.


Med LO bossens udtalelse må man konkludere at det blot er febrilsk forsøg på at kaster et slør over Baath partiets forbrydelser mod menneskeheden ved at sidestille den folkevalgte Bush med den gale hund Saddam Hussein!

JKN

mandag, juni 27, 2005

SANDHEDEN ENKELT FORTALT!



Se mere go' gammeldags borgerlig propaganda på www.minut.tk

HJEMMEVÆRNSKOMPAGNI 6301 I FJENDENS SOLD?

I mere end 400 hundrede år har studenter slået ring om slotsholmen, i tider hvor fjenden truede konge og statsmagt. Denne enestående tradition, bliver nu knust af hjemmeværnet selv!

Det nye forsvarsforlig, betyder, at Hjemmeværnet skal bestå af færre men større kompagnier. For HJVK 6301 (arvtageren til Akademisk Skyttekorps) betyder det en sammenlægning med et eller flere andre kompagnier. Der er gennem et stykke tid forhandlet med et kompagni på Frederiksberg, HJVK 6602, om en sammenlægning og Politihjemmeværnskompagniet på Frederiksberg HJVK 6630. I fremtiden bliver der tale om et kompagni på Frederiksberg, Kompagnichefen for 6301 Jens Ole Christensen udtaler:

”Jeg har erklæret, at vi hiver stikket ud på Slotsholmen og flytter”.

En uforståelig beslutning, med tanke på den asymmetriske sikkerhedstrussel der er rettet mod Danmark og demokratiets sæde på Slotsholmen.
Symbolværdien har været enorm for hjemmeværnet. Stationeringen af hjemmeværnet på Slotsholmen var et synligt bevis på pagten mellem den demokratiske stat og borgerne. Denne pagt ødelægges nu af hjemmeværnet selv. Hvad venstrefløjen forgæves har forsøgt siden hjemmeværnets oprettelse i 1948, er nu ordnet af Hjemmeværnets ledelse i 6301.
Pacifisterne og de kulturradikale takker
, Minut gør ikke.

Roland Dyrendal

søndag, juni 26, 2005

FARVEL TIL EN TABER.

Så slap partiet CD endelig af med Mimi Jacobsen. Damen der fik banket partiet ud af folketinget, efter at have arvet partiet efter sin far.

Erhard Jacobsen startede partiet efter at Anker Jørgensen - af flere betegnet som Danmarks dårligste statsminister - havde ændret socialdemokratiet til at blive ultra socialistisk, med deraf følgende økonomiske nedtur for danskerne.
Erhard ønskede at fortsætte den oprindelige socialdemokratiske linie, men forstod også at arbejderne nu ikke boede i en to-værelses på Vesterbro med 6 børn, men nu var flyttet til Hvidovre, med en Toyota i garagen og 1.7 barn.
Han startede også Aktive Lyttere og Seere som skulle modgå den ekstreme venstre orienterede propaganda der udgik fra Danmarks Radio. Resultatet var at venstrefløjen betegnede CD, som et borgeligt parti, hvad det nu næppe var, det var bare rigtigt socialdemokratisk.


Da datteren overtog partiet, førte hun som rigtig 68'ere partiet ud på venstrefløjen, kraftig støttet af sin mand Bengt Burg, der efter skilsmissen bekendtgjorde i pressen at han altid havde været kommunist og i flere år havde været medlem hos Enhedslisten.
Fortjent forlod medlemmerne partiet og stemte nu enten Dansk Folkeparti, som har fået mange gamle arbejder stemmer eller er gået tilbage til Socialdemokraterne der efter, at maoist slænget Ritt Bjerregård, Lasse Budtz, Svend Auken, Mogens Lykketoft, har mistet magten, nu langsomt er ved at blive socialdemokratisk igen.

Minut ønsker Mimi held og lykke med at banke Red Barnet ned, hvor hun nu er sekretær og sit aftenskole kursus i Tyrkisk, så hun kan bruge mere tid i sin lejlighed i Tyrkiet.
Ny formand hos CD er den tidligere socialdemokrat og tidligere SF'er Bjarne Møgelhøg, der udtaler at han ønsker at fortsætte CD's indvandrervenlige linie og bekæmpe den borgelige regerings indvandrer stop.
Vi fra Minut's side ønsker held og lykke... NOT! Og håber at CD snart må lide den død det fortjener.

D.B. Cooper
www.minut.tk

lørdag, juni 25, 2005

REGLER FOR AFSKÆRING AF DE VANTRO'S HOVEDER.

I fangelejren Guantanomo har man en manuel for behandling af fangerne. Heri kan de amerikanske fangevogtere læse hvad de må give fangerne at spise, hvor lang tid de må spille fodbold, og hvordan man behandler en koran for ikke at virke anstødende på muslimer.
Fornylig fandt amerikanske styrker i Irak et torturkammer på en pige skole, også her havde man en manuel for behandling af fanger med titlen "Regler for afskæring af de vantros hoveder". Herudover fandt man fire frygtelig tortureret iraker.
Torturkammeret er ikke det første der er fundet, ved stormen på Falluja fandt man alene 20 stk.

I Guantano er ingen fanger døde, ingen er blevet pisket, ingen sulter, men alligevel skal vi høre på organisationer som Røde Kors og Amnesty International der sammenligner Guantanamo med det kommunistiske Gulag (20 millioner fængslet - 4 millioner døde).Organisationer der der lever af statsstøtte og bidrag fra fattige pensionister.

I Irak har dansk afhørings officer tortureret fangerne ved at give dem stød? Nej hun har talt lidt højt til en fange så han lavde bremsespor i bukserne, det kan man kritisere, men har de fordømt torturkamrene?
I café latté kredsene er det ikke in at tale om muslimsk terror..

TA.

HOLD OP MED AT TUDE KLAUS BONDAM.

Ved Skt. Hans fest på Amager for bøsser & lesbiske omtalte Klaus Bondom i sin båltale den stærkt stigende vold mod bøsser iflg. Politiken:
"Det er fuldstændig absurd, at folk fra en minoritet - en lille gruppe frustrerede 2.g'ere, der føler sig tilsidesatte i dette samfund - går rundt og slår på nogen andre fra en anden minoritet, homoerne. Hvad fanden er det for noget. Det holder sgu da ikke," sagde Klaus Bondam, der blev bakket op af klappende tilhørere.
Det var på tide at den radikale Bondam vågnede op, i flere år har 2.g'ere moret sig med at overfalde svage grupper som hjemløse og jøder, men her har de radikale ikke haft travlt med at udtale sig - tværtimod - men når den gruppe man selv tilhøre, nu også bliver ramt så kan man godt reagere.
I Ekstra Bladet (ikke Politikken skægt nok) indrømmer Klaus Bondam om integrationen i Danmark at den er: "fejlslagen og jeg har medvirket til at være for blåøjet".
For sent Bondom - alt for sent, havde de radikale gjort noget ved sagen for 10 år siden, så kunne det være at dig og dine venner ikke risikerede at blive overfaldet når i går i byen, så hold op med at være en tudeprins (øh tudeprinssesse), du har selv været ude om det.

MN.

fredag, juni 24, 2005

BERYGTET PRÆST ANNE BRAAD UDTALER SIG.

Den berygtede præst Anne Braad ved St. Stefanskirken på Nørrebro, harcelere i dagens udgave af luder-avisen Ekstra Bladet om gårdagens tv-udseendelse om hjemløse på Østerport station.
Bl.a. udtaler hun om Justitsministeren: "man kan ikke længere bo på Østerport, jeg gætter på at justitsminister Lene Espersen også har sat ind på dette felt med sit foretrukne politiske værktøj........ folk der lever for at undgå at dø skal simpel stresses".
Nu er Anne Braad der lige har kunnet opnå at få et statsbetalt job, mest kendt for at udtale sig om de 200 ofre for Madrid bombningen 11/03/04 hvor hun siger:

"jeg kalder det derfor hykleri, når vi over hele det europæiske kontinent lader os gribe om hjertet og rive med af tragedien i den spanske hovedstad.
Vi kender ikke de mennesker. Hvordan kan vi så sørge over deres død? "

Selv følte Anne Braad ingenting.

"Hånden på hjertet: Nej, jeg følte ikke noget, da jeg hørte om det. Det greb mig ikke personligt, og jeg betragter ikke mig selv som kyniker. Jeg er vel blot ærlig".

Da muslimer angreb New York den 9/11/2001 udtalte præsten:

"Alle de mennesker, der har lagt en blomst på den amerikanske ambassade, kunne ikke drømme om at lægge en blomst på deres nabos grav. Det er forrykt. Det er et udtryk for, at de alle sammen vil være med i en mediebegivenheden. Deres blomster og sorg er blot en undskyldning for at være del af hele showet" og opfordrer danskerne til at være lidt mere
egoistiske i stedet for at tænke på ofrene i USA.

Hendes ligegyldighed over for de bombedræbte er er vel egentlig ikke chokerende, når man kender hendes modstand mod befrielsen af Irak, eller som præsten - der også er støtte for den gudløse præst Grosbøll - kalder det: den danske besættelse af Irak.
Da præsten får en mulighed for at angribe den borgelig regering, inddrager hun og misbruger de hjemløse.

Hvor mange hjemløse har du boende i din rummelige og statsbetalte præstebolig i Vedbækgade 12 på Nørrebro Anne Brad?

MN. www.minut.tk

INITIATIV FRED OG FRIHED

Den frådende venstrefløj, er nærmest gået i selvsving over det forestående besøg fra den amerikanske præsident.

Det pavlovske kor bestående af den glammende venstrefløjs demagoger har vanen tro benyttet udtryk om præsident Bush der bringer minder om modstanden mod Ronald Reagan. Skydegal, dum, cowboy ja vi har hørt det alt sammen før, udtryk som venstrefløjen har behæftet alle amerikanske præsidenter siden Truman.
Det virker en smule ulogisk at USA har været i stand til at udvikle sig fra stormagt til supermagt og nu hypermagt med denne inkompetente samling af mennesker i spidsen for det amerikanske samfund på 60 år? Udsagnene er da også et udtryk for det dybfølte had som venstrefløjen nærer for demokrati og personlig frihed, det må være svært irriterende at være vidne til USA’s succesrate i forhold til lande som Sovjet, Albanien og Cuba.

Min far sukkede forleden dybt og lagde avisen fra sig og udtalte:

”Ingen af de mennesker der kritiserer amerikanerne har oplevet de følelser de vakte i det danske folk da vi hørte at de var gået i land i Normandiet”.

Flere gange siden har amerikanerne med større eller mindre held måtte sende sine sønner i krig for at kæmpe for vores frihed og sikkerhed i bl.a. Korea, Vietnam og Irak.
Danmark er så lykkeligt stillet at vi har en statsminister og en regering der på dette punkt ikke har en kortidshukommelse, endvidere har vi her på Minut bemærket at der på græsrodsniveau er et spirende opgør med venstrefløjens hadske udfald. På hjemmesiden http://www.fredogfrihed.org/ Står der:

”Initiativ Fred og Frihed er en ægte græsrodsbevægelse, født til lejligheden af almindelige menneskers snusfornuft og retfærdighedssans. Dens medlemmer er enhver der mener at Bush og USA fortjener tak for evnen og viljen til at slås for frihed og demokrati”.

Foreningen vil markere sin støtte til USA og præsident Bush ved besøget i Juli. Minut vil opfordre til, at alle der tror på demokratiet, vil møde op og vise den voldsforherligende og terroristiske venstrefløj modstand ved blot sin tilstedeværelse. Lad amerikanerne for at se at, gaderne ikke tilhører de rød/brune.

JKN

torsdag, juni 23, 2005

UD MED LABANER.

Jeg siger nej til sharia, jeg siger nej til tåbeligheden blodpenge, og jeg siger ud med Laban & de andre labaner, der vil omkalfatre Danmark. Nul dialog her. Og så vil jeg meget gerne snart høre fra Anders Fogh og hans regering, om jeg skal begynde at gå til pistolskydning, eller om politi, efterretningstjeneste og andre danske samfundsinstitutioner får lov til - og har tænkt sig - at træde i karakter?

Lone Nørgaard i Fyens stifttidende

RETFÆRDIGHED NU!

I sagen om dødkørslen i Brønshøj, hvor den 22-årige B.S. slog 4 mennesker ihjel, kræver anklagemyndighederne nu minimum 4 års fængsel. Dette må også være på tide.
I september sidste år kørte en 31-årig mand fra Harndrup på Fyn 130 km. hvor han måtte køre 80 km. med det resultat at han ramte en 71-årig kvinde der døde.
I går blev han af retten idømt 2 måneders fængsel.
60 dage for at slå et andet menneske ihjel - en straf som skal afsones når der engang bliver plads i et åbent fængsel, hvor han sandsyneligvis vil blive løsladt efter 40 dage - stort set det samme antal dage som man har ferie på et år. Straffen opfordrer jo til at man kan køre som man vil, morderens bil blev ikke engang konfiskeret.
Foragt for den dommer der afsagde den dom.

MN. www.minut.tk

BARE BEN FORBUDT.

I England der er stærkt præget af indvandrere der trænger den engelske kultur mere og mere ud, har man på Broadstone folkeskole bestemt at det nu er forbudt de kvindelige elever at gå i nederdel, de må nu kun - til forældrenes protest - kun gå i lange bukser af hensyn til den muslimske befolkning.
Har vi ikke også set denne tendens herhjemme? På et tidspunkt blev der talt meget om at skoleelever og lærerinder ikke måtte vise bare maver.
Naturligvis blev det politisk korrekt pakket ind, med henvisning til at det var til pigernes eget bedste. Sandheden er at det er af hensyn til forstokkede imammer, der ønsker vores kvinder iført burka og leve et tilbage trukket og undertrykt liv, et liv som danske kvinder aldrig vil have fundet sig i før i tiden, men hvor er de kvinder som for få år siden, betegnede sig selv som "rødstrømper" og aktivt tog del i debatten?
Er de døde af poltisk korrekthed?

MN. www.minut.tk

onsdag, juni 22, 2005

VISMAND UNDRER SIG.

Lige så snart det kom frem i medierne at over hver tredje indvandrer dumper til forsvarets IQ-test mod kun 7 % danskere, så blev der røre.
Såkaldte "eksperter" krøb frem under stenenene hvor de holdt til.
Bla. udtalte vismand i kompetancerådet Kjeld Frandsen sig om testen: "jeg kan godt undre mig over, at forsvaret overhovedet bruger den".
Nu undrer jeg mig lidt over at da forsvaret har brugt testen siden 1956, at en såkaldt vismand først begynder at undre sig nu.

MN.

tirsdag, juni 21, 2005

KAMAL QURESHI

Den voldssigtede (EB 12/06/05) Kamal Qureshi, der mest er kendt for at tro at Dronningens nytårstaffel er et kostumebal og derfor møder op udklædt som kamel-passer, kunne vi høre i det politiske korrekte P1 Debat den 11/06/05.
Her fik han ganske frit lov til at udbrede sin sædvanelige "jeg hader danskere og deres kultur" ideologi.
Under udsendelsen fik Kamal nævnt at "et utal af indvandrere, bliver slået ned, dræbt og stukket ned og fra regeringen hører man intet"!!!!!
Nu har vi siden 68 været vant til at høre på Danmarks Radio om hvor herligt det var i de kommunistiske lande, men efter det ligesom er faldet lidt til jorden, så DR's journelister været uden en sag at kæmpe for, men heldigvis har man nu fundet en anden form for diktatur, nemlig det muslimske at kæmpe for.

MN.

søndag, juni 19, 2005

POUL NYRUP LYVER - IGEN!

I et interview med det franske "Le Monde" 10/06/05 udtaler Danmarks tidligere statsminister: "født ind i en familie, der var ekstremt fattig og blottet for enhver sympati for den nazistiske besættelsesmagt".
Nyrup regner nemlig ikke med, at nogen franskmænd har hørt om at det i 1999 blev offentlig kendt i Danmark at Nyrups far - Oluf Nyrop Rasmussen -meldte sig ind i nazist-partiet i 1941. Dengang trådte Nyrop frem på tv og erklærede at det "kendte han ikke noget til og det var en stor overraskelse!".

Poul Nyrup du var en dårlig statsminister og at du fortsætter med at lyve, vil kun ødelægge dit eftermæle endnu mere.


MN.

WINNIE BERENDSON FIK BORGMESTER-STANG.

Efter 3 år's tænkepause har Det Radikale Venstre, Venstre og Dansk Folkeparti langt om længe bedt miljøborgmester Winnie Berndtson (S) om at trække sig fra sin stilling grundet den kontroversielle (kriminelle?) ansættelse af Hjalte Aaaberg som direktør for Miljøkontrollen.

Lad os genopfriske sagen - den korte version - mens Winnie Berndson's mand var på forretningsrejse, smed Winnie sig på ryggen og lod elskeren give hende en gang borgmester-stang på ryatæppet. Som tak for at betjene hende, fik Hjalte stillingen som direktør.

Var det sket i et andet land, var alle forsider i landet blevet ryddet med overskrifter som: Mafia lignende tilstande, Betalte stillingen med sex og lign.
Men nu skete det i Danmark, så intet, bortset fra 3 år efter et par forkølet host fra nogle få partier (ikke engang de konservative gad interessere sig for sagen).

D.B.Cooper

fredag, juni 17, 2005

TRAGIKOMISK RETSSAG MOD ANNETTE HOMMEL.

Under den lettere tragikomiske retssag mod Annette Hommel, er det nu kommet frem, at et anklagerens vidner, den libanesiske fødte tolk "Nadia", tidligere været har været involveret i sager om eksamenssvindel, samt en voldssag!

Endviderer har "Nadias" tidligere chef, omtalt hende som "ekstremt forkælet" og som "overordentlig snu og udspekuleret" og som en person , der skaber splid og røber efterretningssektionens kilder.
Det kan undre, at man kan sende en sådan person til et krigsområde, det må betyde at der skal rulle hoveder i forsvaret og forsvarsministeriet.

Siden General de Meza's tilbagetrækning fra Dannevirke i 1864, har man vist næppe set en sådan ansvars flugt fra det officielle Danmark side.

MN. www.minut.tk

I den Danske befolkning i 1864 var der en udbredt overbevisning om at tyskerne kunne stoppes ved Dannevirke, men på grund af politikernes udulighed, var stillingerne ikke blevet vedligeholdt og for at redde hæren fra total udslettelse trak Generel de Meza hæren tilbage, hvorefter han blev frataget sin post og gjort ansvarlig for hærens nederlag, så at politikerne på Christiansborg kunne beskytte sig selv.

INDYMEDIA.COM ER KILDEN TIL TERROR

Det venstreorienterede indymedia.com, blev hurtigt det foretrukne forum for personer på den yderste venstrefløj der sympatiserede med brand attentatet mod integrations ministeren og hendes familie.

Indymedia blev kritiseret for, at terror sympatisørerne frit kunne komme til orde, men hvis man dermed troede at der var frit slag for alle holdnings tilkendegivelser så tager man fuldstændig fejl. Som før nævnt på denne blog, så blandede borgerlige sig også på indymedia i forfærdelse over sympatitilkendegivelserne, de blev desværre meget hurtig censureret.
Indymedia skriver selv på hjemmesiden: ”Indymedia har ingen kontrol over og ønsker heller ingen kontrol over kommentarerne, det er ikke vores opgave at modererer, medmindre kommentarerne indeholder racistiske eller kønsdiskriminerende udtalelser, derudover modererer Indymedia ikke. Indymedia er et åbent medie hvor alle kan komme til orde uanset politisk observans”. Dertil er blot at sige at Minut blev bortcensureret og selvomdet kan være nok så sympatisk at være modstander af racisme og kønsdiskrimination, så virker det det som en ret underlig prioritering, at censurerer kønsdiskrimination men samtidig at give terrorsympatisørerne ytringsfrihed.

Indymedia, bruger således deres modstand mod undertrykkende fænomener til at signaliserer demokratisk frisind, samtidigt så dækker man over et endnu mere undertrykkende fænomen, terror!
Herunder er et par af indlæggende fra Indymedia til underholdning og oplysning:

Hej venner fra indymedia! Kan I ikke få disse højrekstremistiske markeringer bortcensureret - systematisk og konsekvent?
Victor

Derfor er det også nødvendigt at vi til en hvis grad samarbejder om at fjerne sådanne obstruktive indlæg.
Sune B. Loft

Jeg synes,at vi for alt i verden må undgå at højrefløjen fylder indymedia med deres reaktionære meninger,så de progressive bare holder sig væk.
Jeg mener ikke at have læst, at nogen vil bortcensurere andres holdninger, hvis det er debat, de er ude på. Men højrefløjen må bare ikke få lov til at sabotere og ytre sig
Medea

Indymedia afslutter med at skrive: ”Historien må citeres med tydelig kildeangivelse til Morten Toft og Indymedia.dk”, det gør vi så gerne her på Minut, vi er nemlig af den opfattelse at det er hjemmesider som Indymedia der er kilden til terrror!

JKN

TIP OM TERROR

Politiken kan i dag rapporterer om stigende intern utilfredshed med al-Zarqawis terrorvirksomhed mod den civile befolkning i Irak.

Amerikanerne får flere og flere tips. Det amerikanske militær har oprettet telefonlinier, hvor man kan tippe om terroristhandlinger, og disse linier bliver mere og mere benyttet af almindelige irakere.Spørgsmålet er om ikke også Nørrebros befolkning, der bliver holdt i et jerngreb af gangstere og deres bevæbnede hird, burde have samme adgang til en telefonlinje, så de også kunne rapporterer om kriminalitet. Problemet er desværre at amerikanerne har mere kontrol med Irak end politiet har med Nørrebro, meddelerne i det københavnske brokvarter kan derfor nok ikke forvente den samme grad af beskyttelse som den velsmurte amerikanske krigsmaskine kan give.

TA

tirsdag, juni 14, 2005

RØD FRONT KAMMERAT VAGN GREVE.

Efter at professor i strafferet Vagn Greve har godkendt forslaget om at man betaler 100 kameler som blodpenge, så er det lige jeg spørger, hvad nu hvis det var en grønlænder der blev dræbt, skal man så betale 100 sæler?
Eller en svensker, måske 100 kasser øl?
En Radikal - 100 håndtasker?
Desværre viser det kun at 68 generationen endnu har en fantastisk magt i Danmark - vi har desværre ikke lært noget af afsløringen af Stalin´s Gulag, Mao's kulturrevolution eller Pol Pot's folkemord, når folk som "kammerat" Vagn Greve stadig kan gøre deres bedste for at anarki skal råde her i landet.

MN.



mandag, juni 13, 2005

SLÅ RØVEN I SÆDET KAMAL.

Da Kamal Qureshi fra SF modtog et pulverbrev, udråbte han straks Dansk Folke Parti som medskyldig.
Men sørme om han ikke også i radioens P1-debat 12/06/05 får drejet en diskussion om at vi skal debattere respektfuld med hinanden over til at Dansk Folkeparti er medskyldig i mordbranden på minister Rikke Hvilshøj.
Må vi anbefale at Qureshi slår røven i sædet, inden Dansk Folke Parti får skylden for det dårlige sommer vejr.

MN.

søndag, juni 12, 2005

12 MILLIONER KRONER.

Nu er Norge eller Noreg som det hedder på politisk korrekt norsk, også hoppet med på "se hvor er vi gode" Afrika vognen.
Den 11/06/05 afholdt man en af de sædvanelige støttekoncerter som vi har set til bevidstløshed, med de samme aflagte 80'er popidoler som altid(Annie Lennox, Peter Gabriel, Robert Plant etc.) der holder illusionen oppe om at de stadig er interessante, ved at deltage i disse pensionist møder. Som sædvanelig havde man fået støvet Mandela af og fået ham plantet ham på scenen, manden som mest er kendt for at have siddet længere i fængsel end Jønke og være gjort til hanrej af sin kone Winnie, der levede i luksus betalt af danske skatteydere via Danida og Mellemfolkeligt Samvirke.
Tromsø by, var så beæret af at have fået besøg af andet end isbjørne og Lapper at man byggede en udendørs scene til 12 millioner, hvilket man sikkert nok skal få brug for i en arktisk by.
Men så er det man tænker 12 millioner, kunne de ikke være brugt til noget mere fornuftigt?

fredag, juni 10, 2005

CENCUR PÅ INDYMEDIA.DK

I dag forsatte begejstrings hylene på venstrefløjens utallige og forgrenede hjemmesider, i en savlende lykkerus over, at verdensrevolutionen er startet med mordforsøget på integrationsminister Rikke Hvilshøj og hendes børn, kammer de over i glædes udbrud. Her et lille udpluk fra indymedia.dk

Hvis ønsket er at sætte fokus på udvisninger og asyl politik, så sæt selv fokus på det, og lad være med at lade jer rive med af afstands-bølgen og gå helt i selvsving over en brændt bil...
lav larm!

De usle integrations regler skal og må laves om.En dag vil det blive een eller flere personer for meget. Det er nok det der skete nu.Skal der selvmords afbrændinger til før der ændres i udlændinge politikken??
Dkjohnt

Jeg synes det er okay at brænde en ministerbil af (homoaktion), dog viste Beate sig ikke at mestre det at lege med ild.Misforstå mig ikke, jeg støtter ikke aktionen der for de fleste tydeligt skader vores sag, men jeg synes ikke deres bevægegrunde er moralsk forkastelige.
N Friday

Hvor var det en skøn nyhed at vågne op til onsdag morgen. Endelig var der nogen der turde skride til handling uden at lade sig begrænse af politisk korrekthed og pressebevidsthed.
A. Schültz

Flere medlemmer fra den demokratiske højrefløj har forsøgt sig med lødige indlæg ikke mindst Kim Møller fra Uriasposten, som svar lød det straks fra Sune B. Loft:

Det eneste mål med sådanne indlæg er at forhindre livlig og fri debat.

Ja sådan er venstrefløjens debatkultur, den er åbenbart kun livlig og fri når oppositionen og dissidenterne er censureret eller endnu bedre slået ned og fængslet.

JKN

torsdag, juni 09, 2005

LENE ESPERSEN RYSTET!

I forbindelse med mordforsøget på minister Rikke Hvilshøjs familie, udtaler justitsministeren "Brandstiftelse giver som udgangspunkt 6 års fængsel .....under skærpende omstændigheder kan det give op til 10 års fængel".
MINUT tillader sig at spørge hvordan det så kan være at da venstre terorister i år 2000 forsøgte med mordbrand på udlændingestyrelsens direktør Grethe Løgstrup, fik banden fra halvandet til tre års fængsel?
Hvis der nu var magt bag ordene om hårde straffe Lene, kunne det være vi blev imponeret.

D.B.Cooper

VENSTREFLØJS TERROR

Mordforsøget på integrationsminister Rikke Hvilshøj og hendes familie blev dækket af alle nyhedsmedier. DR bekendtgjore på et skilt, at den stigende terror i samfundet de seneste år kom fra begge sider af det politiske spektrum! Hvilken udspekuleret usandhed at placerer midt i nyhederne. Straks skulle venstrefløjens ekstremister forsvares.

De sidste mange års terror er en opremsning af venstrefløjs terror:

27. maj 2003: Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og udenrigsminister Per Stig Møller (K) angribes med maling af aktivister på Christiansborg i protest mod Danmarks involvering i krigen i Irak.

10. december 2002: Døre og vinduer blæses ud, da kraftigt fyrværkeri eksploderer op ad hoveddøren til Næstved-borgmester Henning Jensens (S) hjem,

August 2000: En venstreradikal gruppe, der kalder sig Homoaktion, sætter ild til Udlændingestyrelsens direktørs, Grethe Løgstrups, bil, der holder parkeret ved hendes hjem i Vallensbæk.

1998: Natten til mandag 9. oktober udsættes tre medlemmer af Ribe Amtsråd, herunder amtsborgmester Laurids Tørnæs (V) og hans kone, for politiske attentater.

Herudover kan selvfølgelig nævnes adskillige overfald på Pia Kjærsgård, autonomes mange angreb på politiet, Blekingegade bandens bankrøverier og drab på en politimand, samt udbredt mødeterror overfor alle uden for venstrefløjens voldsforherligende fællesskab.

på sandhedens vegne må det nævnes, at der er besindige venstrefløjs aktivister på modkraft.dk og Indymedia.dk der beklager det hændte, men læs hvad flertallet rødfascister selv skriver på de bemeldte sider:

”Ærligt talt, så er det sgu da rart når der er nogen der gider at arbejde uden for systemet og skide på PR. Det kan da godt være, at resultaterne der opnåes med denne strategi er begrænsede eller endda det modsatte af hensigten, men hvis gruppen mener det alvorligt og følger op med nye (og måske lidt mere opfindsomme) aktioner, så kan det måske tjene til en befriende radikalisering af samfundet”.
Albert

”Det er virkelig godt gået”
Radi

”Jeg har ingen moralske kvababbelser over angrebet”.
Skinhead

”HVIS det er aktivisternes formål at vise, at også FLYGTNINGEMINISTEREN MÅ FLYGTE, og at ministeren skal lære flygtningenes situation af kende, så er det lykkedes - men kun i overskrifterne”.
Jørgen K. Lund

”nu skal vi alle føle at vores fine fornemmelser for demokrati er blevet krænket. Jeg nægter”.
Kærligheden

”Jeg har ikke noget principielt problem med at man tager affære når folk lider. Også hvis man må gribe til grove midler”
Holme

“Godt gået Beate!
fight back!

”Go Beate! Helt enig - det er for fedt! Virkelig stærk politisk aktion, godt de ryster i bukserne - det burde de fandme gøre hver dag med den diskriminerende og menneske fjendtlige politik de fører! Glæder mig til jeres næste aktion - pas på jer selv!”
skumle bagtanker

”Det er ikke til at fatte! Endelig sker der noget, som har et pust af revolutionær ånd og straks står de etablerede venstrefløjspartier i kø for at aflevere deres velforberedte distanceringsudtalelser til de savlende medier. Hvordan disse partier har forestillet sig, at grundlæggende forandringer og aktioner imod magthaverne skulle foregå uden at bryde deres eksisterende lovgivning og deres moral, er for mig en megastor gåde! Måske vil de først spørge politimesteren og statsadvokaten om lov til at gøre oprør? Bortset fra denne ufrivillige komik fra en venstrefløj, der gør grin med sig selv, synes jeg, at det er en pinlig afære, at begræde en skide bil og erklære sig skælvende solidarisk med en racistisk politiker, som i kraft af sin funktion, er ansvarlig for med et pennestrøg at sende folk ud i elendighed og i værste fald i døden!! Man behøver ikke være enig i militante aktioner, men der er for vildt ligefrem at udtale sin medfølelse og solidaritet med disse racistiske politikere!! Faktisk vil jeg betegne det som afstumpet. Til vennerne bag aktionsgruppen "grænseløse Beate": God aktion - pas godt på jer selv!”
Bob

”Fantastisk! Rikke Hvilshøj er på grund af hende og den nuværende regerings usolidariske asyl politik skyld i mord, og hun er som integrations minister det stærkeste symbol på den usolidariske asyl politik. Når asyl aktivister i Danmark forsøger at skabe fokus på et problem, som koster menneskeliv, bliver man mødt af fuldkommen medie stumhed. Ingen vil sige det videre og ingen vil skabe fokus på et reelt problem, på den måde bliver asyl aktivister udelukket fra den demokratiske proces. Men så snart man går hen og sætter ild til en bil går medierne helt amok og begynder og stemple det som et attentat og mordforsøg, frem for hvad det rent faktisk er, et forsøg på at skabe fokus på et yderst akut problem. Et forsøg på at ændre en asyl politik som koster menneskeliv er vel en åndsvag bil værd? Eller er selv venstrefløjen blevet for materialistisk til at tænke biler over menneskeliv, eller. Nå nej, den ekstreme venstrefløj er jo tydeligvis den eneste danske venstrefløj der er tilbage”.
Aktivist

Det mest bizarre indslag er dog dette:

"Vi vil meget gerne invitere personer i studiet, der mener, at Aktionsgruppen Beates aktion var en nødvendig reaktion på regeringens politik. Vi er interesserede i at lade synspunktet komme frit frem i den offentlige debat".
Deadline-redaktionen DR2

Budskabet er klart, bare man er ekstrem nok så skal man nok få mediebevågenhed, så kan studieværterne sidde og analyserer med deres kulturradikale synspunkter og bagefter i hemmelighed gyse over disse rustikke bypartisaner samtidig med at man sidder i på de københavnske cafeer og drikker Café Latte med strittende lillefinger.
Vi andre med moderate og demokratisk holdninger gør os ikke så godt med vores middelklasse holdninger, almuen skal så vidt muligt holdes væk fra den offentlige debat, vi er for vulgære i vores tilbedelse af retsststaten og lov og orden.
Vores budskab er ellers ligeså klart som mordbrænderne i "Beate" modsat dem, støtter vi Rikke Hvilshøj og alle folkevalgte politikere, uanset partifarve, der udsættes for voldelige og totalitære kræfter. Vi vil aldrig, som venstrefløjen, give efter for mindretallets diktatur og voldsforherligelse, aldrig, aldrig, aldrig!

JKN

onsdag, juni 08, 2005

KAMELER PÅ NØRREBRO

Abu Laban imamen der har boet 20 år i danmark uden at lære dansk, har foreslået at Cafe Rust's dørmand som bod for at forsvare sig selv skal betale 100 kameler eller 200.000 kroner til den kriminelle Hasan familie.
Må vi foreslå at vi indføre denne alternative møntenhed til brug ved alle ulovligheder på Nørrebro.
F.eks. 10 kameler for at køre for hurtigt i en BMW.
5 kameler for at spytte i Stengade,
6 kameler for at spytte på Skt. Hans Torv (det er trods alt her det radikale dagblad Politikkens læsere bor),
1 kamel for at voldtage en dansk kvinde (hun var nok selv ude om det).
Skulle nogle af vore læsere være nervøs for at Nørrebrogade skulle blive fyldt op med kameler, kan vi berolige med, at med den store mængde kebab og pita butikker der ligger på Nørrebro, vil der hurtigt ske en udtynding i bestanden.

Roland Dyrendal

tirsdag, juni 07, 2005

HVORFOR BLEV DET ET NEJ TIL UNIONEN?

Alle "eksperter" har efter Hollands og Frankrigs valg, stået på nakken af hinanden for at forklare nej'et, "vi har ikke forstået forfatningen, vælgerne er ikke kloge nok etc. etc."

Sandheden er jo, at havde der på stemmesedlerne stået klart og tydeligt: vil du stemme ja, hvis Tyrkiet ikke kommer med?
Så havde man fået et overvældende flertal for ja.
Og det samme gælder for en evt. kommende afstemning i Danmark.

MN

mandag, juni 06, 2005

KONSERVATIV STØTTE TIL PARALLELSAMFUND

Sent på eftermiddagen så er det interessant, at surfe rundt på de forskellige konservative hjemmesider. Det kunne jo være, at man fandt en sjælden manifestation af fædrelandskærlighed, der jo ellers ligger nutidens konservative postmodernisme så fjernt.

Denne gang faldt jeg over folketingskandidaten Lone Skov Al Awssi, hun skriver bl.a. om integration:
”Lad os få en sober debat i gang - jeg vil gerne være med til at stille krav til de nye danskere , men jeg stiller også krav til de oprindelige danskere om at diskutere integrationen med respekt for andres kultur og religion.”
Med andre ord så er Lone Skov Al Awssi af den overbevisning at det er os danskere der skal integreres, men jeg behøver altså (endnu) ikke, at respekterer totalitære ideologier som forsøges indført gennem bagdøren iklædt religionens farisæiske klædedragt.

Lone Skov Al Awssi fortsætter med sin støtte til: ”Ægte tolerance i erkendelse af at alle har ret til egne meninger og holdninger”.
Så i tolerancens navn skal vi altså bare anerkende retten til intolerance?

Lone Skov Al Awssi afslutter med: ” At mennesker grundlæggende har de samme drømme for deres liv, og især for deres børn fremtid, uanset kulturel og religiøs baggrund”.
Jeg er ikke enig, jeg er sikker på at Osama Bin Laden og hans hird af herboende fanatikere på Nørrebro ikke har de samme drømme som jeg, der er opvokset i en demokratisk tradition og med en grundtvigiansk baggrund. Jeg ønsker ikke at børn skal trænes til at blive hensynsløse dræbere hvad enten det er i Afghanistan eller på Lolland Falster.

Hvis de konservative ikke kan leverer folketings kandidater med en lidt større forståelse for det samfund det Konservative Folkeparti i sin tid selv var med til at skabe, ja så ser det sort ud, men ikke for det islamiske parallelsamfund.

JKN

POLITI SLÅR ALARM

Flere unge kriminelle har tilknytning til den islamistiske bevægelse Hizb-ut-Tahrir, advarer politi og socialarbejdere på Nørrebro.
Politi og integrationsmedarbejdere på Nørrebro advarer om, at der bliver en stadigt tættere sammenhæng mellem unge kriminelle indvandrere og den ekstreme islamiske gruppering, Hizb-ut-Tahrir, der har som mål at indføre en islamisk stat i Danmark. Unge rodløse kriminelle finder et ståsted hos organisationen, fortæller en ledende politimand, der udtaler sig på betingelse af anonymitet:
»Nogle af de forhærdede forbrydere blandt indvandrerne ser ud til at være blevet grebet af religionsvanvid. Jeg ved, at nogle af dem, som vi ser i hashklubmiljøet, er tilknyttet Hizb-ut-Tahrir. Det er, som om nogen har fundet et ståsted dér. Men det har ikke gjort dem mindre kriminelle, tværtimod.«
En medarbejder ved en af Nørrebros moskeer fortæller, at Hizb-ut-Tahrir forsøger at hverve de rodløse unge, når de kommer i moskeen, og at de unge udsættes for en form for hjernevask, der skal få dem til at slutte sig til organisationen. Resultatet bliver en egentlig disintegration.
De unge tager afstand fra det danske samfund med dets love og regler og bevæger sig stadigt længere væk fra en mulig integration i Danmark.

Af ORLA BORG, CARSTEN ELLEGAARD og KRISTOFFER PINHOLT

søndag, juni 05, 2005

Voldtægtsoffer gik ikke udfordrende klædt!!!!

Den 4. juni går en 17 årig Ugandaneser med tilnavnet "Sambo" amok og forsøger at kvæle en 22 årig kvinde for at få sex med hende, heldigvis hørte nogen den fortvivlede kvindes skrig og en landmand og dennes kone, redder hendes liv.
Til Ekstra Bladet fastholder moderen at datteren ikke gik i udfordrende tøj!!!
Det er alså hvor langt vi er kommet i Danmark. Nu skal man forsvare et voldtægsoffer, med at hun gik tækkeligt klædt, tænk hvis hun havde gået i lårkort, så havde der vel ikke været nogen undskyldning og "Sambo" havde haft frit slag med voldtægt og mord.
Hvornår bliver det sådan at en voldtægtsmand kan sige: jeg må gerne, hun går ikke med slør.
Eller er det allerede blevet sådan?

MN

fredag, juni 03, 2005

BYG MUREN HØJERE

Under overskriften ”riv muren ned” og ”sanktioner mod Israel” inviteres i en annonce i Metroxpress til demonstration mod Israel på Axeltorv i København.

At der demonstreres mod regionens eneste demokratiske land, i stedet for de omkringliggende despotier er jo legitimt, men når man nærlæser annoncen og ser arrangør listen så løber det nu uvilkårligt koldt ned af ryggen:

Internationalt Forum, Kvindernes Internationale Liga for Fred og Frihed, Kvinder i Sort, Boykot Israel, Palæstina-fredsvagterne, SFU, SUF, IS, DKP/ML, KPiD, AKP, SF og Enhedslisten.

Så mange antidemokratiske kræfter og så mange terror tilhængere har vel næppe været samlet siden sovjetunionens fald? Organisationerne er et sammensurium af stalinister, maoister og leninister, ja jeg er forbløffet over hvor mange anakronistiske antidemokrater og antisemitter man stadig kan formå at samle, kun den Lysende Sti ser ud til at mangle. Hvilken sten er dog stor nok til, at de alle kan leve under den?

Efter at have læst om denne manifestation af demagogi og despoti har jeg kun et råd til Israel, riv beskyttelseshegnet ned og byg en dobbelt så høj mur!

JKN

torsdag, juni 02, 2005

SELVTÆGT

I forbindelse med skyderiet ved cafe RUST på Nørrebro, kommer alle de borgelige politikere (igen) på banen med krav om hårdere straffe, ligeledes skal der ske registrering og overvågning af indvandrebander. Det ser helt sikkert fint ud på papiret, men sandheden er jo, at når forbryderne kommer for retten så sker der intet.

I weekenden stjal en narkoman en bil og påkørte en 81 årig mand, der herefter døde af sine kvæstelser. Da politiet fremstillede den anholdte i dommervagten nægtede dommeren at fængsle morderen, idet hun hævdede at det ikke ville krænke retsbevidstheden at slippe ham løs. Min retsbevidsthed er i aller højeste grad krænket og mon ikke den 81 årige mands retsbevidsthed er krænket?

Vi ser det samme ske, når dybt kriminelle bliver stillet for retten med krav om udvisning, så bliver udvisningen gerne afvist i højesteret. Dommerne i højesteret, med deres 68'er mentalitet, interessere sig jo ikke for ofrene.

Min sympati ligger hos dørmanden fra RUST, han vidste, at hverken politi eller domstol kunne/ville beskytte ham og tog sagen i egen hånd. Jeg tror at vi kommer til at se flere sager med selvtægt i fremtiden, på grund af slappe dommere.

TN

FRANK AAEN´S NYE T-SHIRT

Forleden optrædte medlemmer af enhedslisten på folketingets talerstol i T-shirt´s påtrykt: 100.000 døde!
Men Frank, det tal er jo forkert, skulle der ikke stå 30.000.000. nemlig det tal som (ifølge adskillige pålidelige kilder) den kommunistiske ideologis tilhængere (bl.a. Enhedslisten) har dræbt på den korte tid af knap 90 år.

MN.

onsdag, juni 01, 2005

BORGERKRIG

Den tiltagende vold på Nørrebro bliver i dagspressen omtalt som en kamp om hashmarkedet. Det er det måske også overfladisk set, men i virkeligheden er er det en borgerkrig, en krig mellem retsstaten og gadepøbelen styret af et højere mål.

En tidligere pakistansk indenrigsminister har udtalt, at den såkaldte terrorøkonomi i Pakistan beskæftiger mere end en million mennesker. Al-Qaida’s terror bliver således for en stor dels vedkommende finansieret af narkohandel. Det giver gangsterkrigen på Nørrebro et noget andet perspektiv, end blot en gadekrig mellem nogle forhutlede gadehandlere. Det er nemlig ikke alene en gangsterkrig, det er også en borgerkrig mellem retsstaten og anarki, det er en borgerkrig hvor hæderlige borgere, der lammet af frygt, bliver holdt som gidsel ikke alene af gangsterne og terrortilhængere men også af de radikale politikere der for længst har taget gangsternes parti ved deres manglende handlinger.

I denne krig bliver der ikke tager fanger, staklerne der bliver fanget i gangsternes net, bliver afhængige af det tilbudte produkt i en sådan grad, at der forude blot venter prostitution, kriminalitet og undergang. Det er på tide at retsstaten træder i karakter og dømmer efter forbrydelsens størrelse. Narkohandlere er seriemordere der først slavebinder sine ofre, for derefter at hjælpe til med deres langsomme og pinefulde død. Narkohandlere burde jages i gaderne som gale hunde og dømmes, med retsstatens strengeste straffe, som massemordere og al-Qaida’s villige og nyttige idioter.

På et af de breve, der er lagt ved det store blomsterhav på fortovet, hvor en narkogangster forleden blev skudt, står der ”Lad Allah retfærdiggøre denne sag. Hvil i fred”.
Det er de forsamlede unge 4-5generations indvandrere og narkohandlere der, i vrede over politiet og det omkringliggende samfund, har sat al-Qaida's fingeraftryk!

Roland Dyrendal