Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

søndag, juli 31, 2005

AT VÆRE SVENSK GIVER IKKE STATUS.

En forsker har fulgt en gruppe etniske svenske piger, med lyst hår og blå øjne i en af Stochholms forstæder, der hovedsageligt er befolket af udlændinge.

Maria Bäckman beskriver en episode fra klasserommet i drabantbyen utenfor Stockholm. Et klasserom hvor de med etnisk svensk bakgrunn er i mindretall. Undervisningen er slutt og "Basim" går fram til tavlen. Der tegner han det tunisiske flagget og skriver Tunisia ved siden av. Så går også "Tina" fram og tegner to flagg: et svensk og finsk. Ved siden av skriver hun Sverige og Suomi. Hennes mamma er finsk.
- "Tinas" tegning kan tolkes som et utslag av nasjonalisme, en måte å fremheve hvem hun vil være i motsetning til de andre. Men tegningen hennes kan faktisk også sees som en understreking av likhet og en vilje til å bygge bro over forskjeller, sier Bäckman.
- "Tina" viser at hun også har en etnisk bakgrunn og et flagg å identifisere seg med. Til tross for lys hud og blå øyne har hun røtter som strekker seg ut over den svenske grensen.
Å være svensk representerer nullpunktet
"Tina" er opptatt av at hun også er finsk, og når "Alex" skal hevde seg i kameratflokken er det sin tyske mamma han trekker fram – ikke sin svenske pappa.
I drabantbyen gir det å være svensk ingen status. - Her skiller det svenske en ut og gjør en annerledes.

www.forskning.no

Hvordan mon samme undersøgelse vil se ud i Danmark?

Erasmus

DANMARK UD AF GRØNLAND.

Under overskriften "Den hvide mand har intet at gøre på Hans Ø" i Berlingske Tidende, fremfører eskimoen Robert E. Peary II at vi intet har at gøre i det arktiske område og hertil kan jeg kun svare enig og vores penge har heller ikke noget at gøre der.

Danmark sender 3.5 milliarder til Grønland hvert år uden at vi får noget igen. Senest så vi hvor stor modstand der var mod, at de konservative og venstre foreslog at den store gruppe af subsistensløse grønlænder der bliver dumpet i Danmark af hjemmestyret, nu skal lære dansk i stedet for at side og sumpe på Christianshavns Torv, med en guldbajer i hånden.
I aviserne himler folk op om at grønlændere er danske og derfor kan vi ikke forlange at de skal tale dansk!!!!Nej det ville jo være frygtelig, tænk hvis de skulle lære noget og tænk hvor frygteligt det ville være hvis de fik et job, hvad kunne det ikke ende med, måske endte det med at hjemmestyrets politikere pludselig skulle lave noget.

I Grønland lærer man ikke dansk i skolen mere, så danske skolelærer tager ikke mere til Grønland, med det resultat at der mangler 400 lærer- stillinger at blive besat. Rigtig smart.
Senest har vi hørt om hvordan politikeren Jens Napaattooq bliver undersøgt af revisionen, da han har brugt 410.000 kr. på mad og strip barer i København. Eller hvad med dansker-haderen Henriette Rasmussen, der ud over at mene at "hash er kultur", blev taget med fingrene i klejnekassen - undskyld sildekassen - hun havde brugt repræsentationskassen til private fester med familie og venner. Det er jo heller ikke ukendt at hjemmestyrets medlemmer med formanden Jonathan Motzfeld i spidsen kører rundt i de største Mercedes der findes, på hovedstaden Godthåbs 13 km lange vejnet. Men Minut kan berolige vores læsere, hjemmestyret har råd til det, hvor et dansk folketingsmedlem ligger på ca. 450.000 kr. i års løn, så ligger et landstyrelsesmedlem på 850.000 kr.

Nej det må være ved at være de tider hvor rigsfællesskabet ophører, Dronningen kan sikkert besøge Grønland og åbne noget engang imellem, hun kan jo ikke have så travlt nu hvor vores prinsesser, fraskilte som gravide, kæmper om at kunne få lov til at åbne børnehaver, og hvis Grønland skulle mangle penge, så må de lave nogle flere militærbaser de kan udleje til USA, måske et "Fort Brag II" til glæde for Willy Søvndal, jeg hører at Risø mangler noget oplagsplads eller hvad med Barsebæk til Grønland?

MN. www.minut.tk

fredag, juli 29, 2005

DEM OG OS

BYENS HOLD: PLO

BYENS HOLD: FCK

5TE KOLONNE OG DET MODSATTE

Alle synspunkter er som udgangspunkt velkomne i den offentlige debat, men der mennesker der groft udnytter ytringsfriheden til 5te kolonne virksomhed.
19. marts 2005 formulerede Carsten Kofoed følgende Pressemeddelelse fra Komiteen for et Frit Irak:

”Lad mig på denne dag hilse alle martyrerne i Irak, som er faldet i kampen for deres lands frihed. Jeg sender også de varmeste hilsner til alle irakiske patrioter og frihedskæmpere, som vansmægter i besættelsesmagtens fængsler, og til deres familier. Irakiske modstandsfolk, I kæmper en heroisk og retfærdig kamp for Iraks befrielse”.

Dette patetiske udbrud af voldsforherligelse kommer fra en lænestolskriger, der i salonens varme, ikke har mod til andet end at benytte sin grundlovssikrede til, at misbruge ytringsfriheden og opfordre til mord på danske soldater.
I Garder Bladet i August 2005 kan man læse om personer i den modsatte ende af det moralske spektrum, personer der ikke taler men handler.

Den 13. maj 2005 deltog en udvalgt skare fra Livgarden i en reception med Forsvarschef Jesper Helsø som vært. Årsagen var at Sergent Ole Gretlund og Overkonstabel af reserven Thomas Huusmannn modtog ”Forsvarets Medalje for Tapperhed”. De to danske soldater blev hædret for, uden hensyn til egen sikkerhed under beskydning, at have forhindret sårede eller tab blandt egne styrker samt at have neutraliseret (lammetævet) fjendtlige enheder. Forsvarschefen sagde i sin tale bl.a.:

”Det er kun jer der var på stedet, som virkelig ved, hvilke oplevelser der gemmer sig bag krydsbåndet og det fine runde metal. Vi andre har kun det skrevne ord”.

Carsten Kofoed kunne lære noget af denne formulering, mænd der handler, benytter sig ikke af patos. Det er disse pligtopfyldende mænd som Carsten Kofoed ønsker dræbt af terrorister og lejesoldater i Irak.
Sergent Ole Gretlund og Overkonstabel af reserven Thomas Huusmannn er helte og selvom jeg ved at de ville protesterer over denne betegnelse (de er nemlig rigtige helte), så vil jeg godt sige til de to danske drenge, i er helte... i er nemlig mine helte!

JKN

torsdag, juli 28, 2005

HAN'S Ø TIL CANADIERNE.

Når nu Canadierne så gerne vil have Han's Ø, kunne vi så ikke til gængæld forlange at de skulle overtage hele Grønland, så vi slap for at betale 3 milliarder i tilskud hvert år.

D.B.Cooper.

BØLLER HÆRGER UTTERSLEV MOSE.

Når jeg er hos min frisør, så læser jeg Brønshøj-Husum Avis, heri beskriver en John Pilegård hver uge den daglige gang i Utterslev Mose, og det er ikke morsom læsning. For flere år siden besluttede Københavns Kommune at afskaffe parkbetjentene, med det resultat at vi i Brønshøj Avis kan læse om hærværk, bålafbranding, knallertkørsel, ja selv om kørsel med bil i mosen. I denne uge fortæller Pilegård om de store problemer med unge og børn der jager fuglene, sågar skyder til måls med bue og pil efter dyrene. Og når han påtaler det bliver han straks beskyldt for at være racist af forældrene, selv om kommunen har været så venlig at sætte skilte på 5 sprog op i mosen om hvordan man skal opføre sig. Man skulle tro at kommunen kunne finde nogle modne mænd, der alligevel var arbejdsløse og så udstyre dem med en kasket og bede dem gå en tur igennem mosen og holde opsyn, istedet for at sende arbejdsløse på håbløse kurser i selvmotiation o.lign. Men Københavns kommune gør vist ikke ligefrem i opfindsomhed.

MN. www.minut.tk

onsdag, juli 27, 2005

LÆS BOGEN, SE FILMEN, LEV DRØMMEN!

Se mere fri-konservativ propaganda på: www.minut.tk

STIK HASHPIBEN IND WAHID PETERSEN

I går 26.07.05, forsøgte den islamiske mullah, Wahid Pedersen, sig med en Kronik i Berlingske Tidende. Kronikken var udtryk for nutidens store islamiske ”men” (terror er forfærdeligt men muslimerne er drevet til terror fordi vi er ofre).

Yderst til venstre i kronikken, under mullahens smilende kontrafej, var Wahid Petersens mange engagementer nævnt, medlem af Minoritetspartiet, muhamedansk imam etc. Det var et imponerende cv der selvfølgeligt blev bragt for at indgyde læseren respekt og for at hævde forfatterens troværdighed.

Nu glemte den tidligere hindu og svensk fødte Wahid (tidligere Reino Arild) Pedersen, lige at nævne sin glorværdige karriere som narkohandler, der udspillede sig efter at han konverterede til islam. Den 17.05.03 skrev Ekstrabladet blandt andet følgende:

”Den nu 48-årige islam-leder Abdul Wahid Pedersen, der senest har gjort sig bemærket ved at gå ind for stening af utro hustruer, blev i december 1983 idømt ét år og fire måneders fængsel efter den grove narko-paragraf 191 i straffeloven. Den danske imam var ifølge ham selv troende muslim, da han dengang blev dømt for narko-handel. Den muslimske mand stod tiltalt for handel med i alt ti kg hash, men blev kun dømt for køb og salg af lidt over fem kg, herunder indsmugling af to kg fra Holland”.

”Det var derfor den grove narko-paragraf med en strafferamme på op til ti år, som retten tog i brug, da Reino Pedersen en måned før jul, 1. december, blev idømt sin fængselsstraf”.


At Wahid argumenterer for stening af kvinder og er en terror apologet det undrer mig sådan set ikke, men at han også er dømt for narkohandel, Gud fri mig for en talsmand islam har fået. Såeeh Wahid, stik lige hashpiben ind.


JKN

tirsdag, juli 26, 2005

BENZIN KOSTER 50 KR. LITEREN.

I BT. 25/07/05 skriver Hamid El Mousti at konflikten mellem Israel og Palæstina må løses og det vil koste flere hundre milliarder dollar og benzinen vil komme til at koste 50 kr. literen og vi må gå ned i levestandard.
No way Hamid, hvis araberne var interesseret i at løse problemet, kunne de selv komme til lommerne, mon ikke Saudierne, Kuwait, eller Brunei har lidt på kistebunden?
Egentlig rager det vel ikke os her i Danmark, hvad der sker i nogle sanddynger.
Men egentlig håber jeg at benzinen stiger, for så kan det være at vi i vesten hurtigt finder nogle alternative energikilder, og så kan Saudierne fremover leve af at spise sand.

D.B.Cooper. www.minut.tk

DANSK ØKONOMI HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE.

Ordførende direktør for Jyske Bank Anders Dam, udtaler til TV2 at han aldrig har oplevet en økonomi så god som den danske er idag.
Gud vide hvad han havde sagt hvis vi havde haft en socialdemokratisk/radikal regering?
Jeg tror ikke han havde virket så optimistisk.

MN. www.minut.tk

TERROR STOPPER HER!

Se mere fri konservativ propaganda her: www.minut.tk

ENHEDSLISTEN KRÆNKER MINE MENNESKERETTIGHEDER

Politiets Efterretningstjeneste kan uden videre afvise udlændinge, der søger om dansk statsborgerskab. I april i år indstillede PET til Folketingets indfødsretsudvalg, at otte herboende udlændinge ikke skulle have indfødsret.
Derfor har Enhedslisten nu ifølge Politiken skrevet til Institut for Menneskerettigheder for at få undersøgt om proceduren er i strid med menneskerettighederne.

Jeg vil nu også overveje at få undersøgt proceduren, altså Enhedslistens procedure. Jeg føler at mine rettigheder bliver voldsomt overtrådt af terrorister der forsøger at begrænse min frihed og jeg føler at min ytringsfrihed bliver voldsom krænket når militante islamister kalder mig racist bare fordi jeg er kritisk overfor alle totalitære bevægelser uanset om de er ideologisk eller religiøst funderet.
Faktisk er Enhedslistens forsøg på at svække min personlige frihed, ved at give totalitære bevægelser rettigheder på min bekostning, af en så nervesvækkende karakter at jeg straks forventer at forsvarsadvokater vil stå i kø for at føre min sag ved menneskeretsdomstolen i Haag!

Roland Dyrendal

mandag, juli 25, 2005

FORSKELLEN PÅ DEM OG OS.

Theo Van Gogh laver film om Islam
Resultat: Slagtet!



Jens Jørgen Thorsen laver film om Jesus.
Resultat: Til grin!


BETAL SELV!

Nu kræver danske turister I Egypten at blive hjemsendt på Udenrigsministeriets regning (læs skatteyderne), jeg forstår da godt at det er ubehageligt at finde rester af døde kroppe ved pølen, når man kommer ned for at få en morgendrink, men nu kunne man jo lade være med at tage til et sted hvor dels uderigsministeriet i lang tid har advaret mod at rejse hen, dels at tage til Egypten hvor der jævnligt sker angreb på turister, i Sinai sprang der alene tre bomber i oktober 2004.

Jeg har fuld forståelese for at Danmark evakuerer folk efter flodbølgen i Asien, her stod folk bogstavelig talt uden tag over hovedet, iført svømmebukser og pengeløse, der var mange døde.
Men når man selv vælger at tage til et sted der advares mod og så hyler op når der sker noget?
Rejsebranchen vil have udgifterne dækket af staten - hvad med om rejsebureuerne begyndte at fortælle folk om farene ved at rejse til visse turistmål? Har selv oplevet et rejsebureu, der "glemte" at fortælle at jeg ikke kunne forlade mit hotel i Rio, efter kl. 20.00 p.g.a. faren for overfald.
Nej i dette tilfælde må rejsebranchen selv betale, når man vælger at sende kunderne til risikomål.
Forøvrigt kan man i udenlandske medier læse at de ca. 7000 Israelske turister på Sinai halvøen bliver, selvom deres udenrigsminister har beordret dem hjem , men de er vel også vant til lidt mere modgang.

Erasmus. www.minut.tk

BOYKOT SYRIEN

Hånden på hjertet, så er er det ikke tit du har læst om opfordringer til boykot af Syrien?
Det er ellers et Regime der bliver styret af hård hånd af Bath partiet, et parti der har ophav i bl.a. nationalsocialisme og var søsterparti til det Irakiske ditto. Syrien er endvidere et diktatur der har pint og plaget sin egen befolkning i årtier, og initieret indtil flere krige mod nabostaten det demokratiske Israel og mod Libanon.

Boykot af Israel er derimod nærmest blevet en industri, hvis eneste formål formodentlig må være at drive jøderne i havet. På den danske hjemmeside boykotisrael.dk kan man læse at ”Israel må isoleres internationalt [i en ghetto måske?], og skal presses politisk, kulturelt og økonomisk”.

Hjemmesiden opfordrer ikke alene til boykot af sports og kultur samkvem. Men også til forbruger boykot af varer. Til brug for dette har man sandelig også produceret en liste, det er vel egentlig også mere bekvemt, at publicere en liste på nettet end at gå ud i forretninger der driver samhandel med Israel og male davidsstjerner på vinduerne!
Når man ser listen af støtter af dette yderst besynderlige tiltag, så er der det sædvanlige sammenrend af totalitære venstrefløjsorganisationer, hvad der er mere foruroligende er at fagforeninger blander sig i dette kobbel af savlende voldsforherligere, jeg vil derfor opfordrer til boykot af følgende organisationer, der alle støtter boykotten af jødiske produkter:

Stilladsarbejdernes Brancheklub
Gartnernes Fagforening
SIDLFS (Landsforeningen for socialpædagoger)
LO Århus Amt
LO Århus
BUPL Århus Amt
Murernes og murerarbejdsmændenes fagf. Århus
Dansk El Forbund, Københavnsafdelingen

Jeg vil i øvrigt på grundlag af produktlisten opfordre alle til at købe frugter fra Jaffa og Carmel, der er yderst velsmagende og produceret i et demokratisk land med mindste-lønninger.


JKN

lørdag, juli 23, 2005

KARLEBO'S BORGMESTER TUDER!

Et diskotek i Helsingør, der har været plaget af vold fra "gæster" boende i Karlebo Kommune, har derfor været nødsaget til at afvise kunder fra postnummer 2980, for hvis man afviste de reele ballademager ville man straks blive udråbt som racist.
Karlebo's fungerende borgmester Ole Marthedal fra den angivelige borgelige liste M, bryder straks i gråd og udtaler til pressen, at det er tarveligt overfor hans by.

O.K. Ole, når man slår op i telefonbogen under Karlebo og leder efter diskoteker eller caféer kommer der ikke nogen resultater frem, leder man på restauranter, så kommer der et pizzaria frem, samt Nivå Golfklubs restaurant frem. Sikke et fint udvalg til byens unge, hvad med at kommunen sørgede for at der kom lidt aftenliv i sovebyen, så kunne jeres rødder komme der og ikke hærge andre byer.

TA.
www.minut.tk

fredag, juli 22, 2005

DEM OG OS

Se mere fri konservativ propaganda på: www.minut.tk

LONDONERNE LUFTER DEN STIVE OVERLÆBE

Kristeligt Dagblad kan berette, at ”Ingen syntes synderligt oprørte, da en undergrundsansat fortalte passagerer ved Green Park, at stationen nu var lukket og tre linjer suspenderet "på grund af en række mindre eksplosioner". Folk takkede for beskeden og sluttede sig til de lange køer ved busstoppestederne eller gik til en undergrundsstation, hvor enkelte linjer fortsat var i drift”.

Endnu er det Albion som vi alle elsker ikke gået under, den stive underlæber der gennem århundreder opretholdt et imperium og vandt to verdenskrige er stivere end nogensinde før, jeg er sikker på at nordeuropæisk flegma i længden vil drive det mellemøstlige og letantændelige sind hos terroristerne til vanvid. Kan Al Quaida spasserne ikke få ind i hovedet at deres bomber er irriterende men, at vi ikke er bange og at deres egen undergang venter i form af demokrati og frihed?


Erasmus

VI ER STADIG IKKE BANGE

STØT LONDON:WÉRE NOT AFRAID!

onsdag, juli 20, 2005

FLEMMING PLESS OG EL COMMANDANTE.

I Ekstra Bladet i dag kommenterer pop præsten Flemming Pless gårsdagens udsendelse om Fidel Castro, eller "El Commendante" som han hedder i Caffé Latte kulturen. Den statsbetalte præst skriver:

"Fidel.....er så tydeligt en af de helt store personligheder......det var stort fjernsyn for os der ofrede nattesøvnen".


Hmm, Hitler og Stalin var vel også store personligheder, men beundrer dem - nej tak.

Lad os minde præsten på, at siden 1988 har Amnesty International ikke fået tilladelse til at besøge øen og iflg. International Society for Human Rights boede der i år 2002,11.5 mill. på Cuba, men alene i eksil lever der 2.3 mill. Cuba havde 100.000 mennesker i fængsel hvoraf mange af dem er politiske fanger. Efter selv at have været i Cuba og set mænd sælge deres søster på gaden for at få lidt hård valuta, kunne man ønske at man levede i en tid hvor præster tænkte på de svage i samfundet og ikke sin egen politiske karriere.

MN. www.minut.tk

VI ER IKKE BANGE!


Se mere fri-konservativ propaganda her: www.minut.tk

AGURKETID!

I dag slog det mig, at for første gang siden vi startede Minut så havde jeg faktisk ikke noget på hjerte. Det skal selvfølgeligt ikke afholde mig fra at kværulerer!

I forbindelse med udarbejdelsen af en bog om en tidligere direktør på Botanisk Museum (Oluf Hagerup: gentlemen traveller og traveller extraordinaire), er jeg blevet bevilget fondsmidler, til at udarbejde et manuskript. I forbindelse med midlerne har jeg søgt om et bindende ligningssvar, med andre ord så vil jeg godt have at vide hvad jeg skal betale i skat, det koster mig 300 kr…300 kr!

Nu betaler jeg jo rigeligt med skat i forvejen, derudover betaler jeg også den højeste moms i verdenen og bilskatten gør at jeg ikke har råd til at købe bil. Er det bare mig eller er det helt sindsvagt at man også skal betale penge for at få at vide hvad man skal betale i skat?

En nation hvor borgerne ikke kan gennemskue selv det mest simple skatteregnskab, er det helt demokratisk?

JKN

Ps. Næste gang jeg skriver skal jeg nok have noget på hjerte!

mandag, juli 18, 2005

TID TIL FORUNDRING

I går udtalte Aziz medlem af banden Triple A til TV 2 nyhederne:"Det starter med småting - til sidst egen rygerklub - og så et helt territo­rium ... København, Sjælland og til sidst bliver hele Danmark vores".

Med de sidste voldsepisoder på Nørrebro i klar erindring, må man give Aziz ret i, udenlandske gangstere er ved, at overtage mere territorium.
Forleden blev jeg selv overfaldet i Fiolstræde, ved Palludans bogcafé, kun et under reddede mig fra at blive banket til plukfisk (lirekassmand etc. eufemismer om den invaliderende vold er jo hyppigere en ørkenens sand).
Ved politianmeldelsen gjorde politiet et professionelt og flittigt stykke arbejde for, at jeg ikke skulle anmelde voldsepisoden, eller som de sagde i skranken på station 2: "Kom igen når du har fået et blåt øje". Nu er jeg alvorligt bange for at den unge betjent lever i en autistisk 50er fantasi, det er vist mange år siden at kriminelle benyttede sig af de bare næver, det er vist ikke sket siden en Morten Korch filmatisering i 50erne.
Jeg må altså bare resignere og flygte næste gang jeg møder den kulturberigende vold. Som man kan læse af førstnævnte citat så er territoriet faldet og politiet samtykker, blot tillader jeg mig at stille vores statsminister dette ydmyge spørgsmål, Anders da du i valgkampen i 2002 sagde, at det var "tid til forandring", hvorfor sagde du så ikke, at det var til det værre!


JKN

søndag, juli 17, 2005

RESPEKT FOR HANS SKOV CHRISTENSEN - NOT.

I Berlingeren har man i dag en stor artikel om Dansk Industri's direktør Hans Skov Christensen. Vi citere:
"Netop derfor hersker der også stor respekt om Hans Skov Christensen i Dansk Industri. Nærmest ærefrygtindgydende stor respekt, vil nogen mene", skriver Berlingeren om den tidligere Konservative folketingskandidat.
Ja nu er vi jo nogen der mindes den kronik Hans skrev i den radikale avis Politiken 11/01/2000, hvor han skældte os ud pg.a. vores fremmedangst, selvtilstrækkelighed og den indre svinehund.
Sandheden er jo at han er den type der ikke gider tænke på Danmarks bedste, men kun på sine egne medlemmer, nemlig hvordan man bedst kan få billig arbejdskraft.
Ud med den danske arbejder, der er for dyr, kræver sygedagpenge, uddannelse og efterløn, lad os få nogle analfabeter ind der kan arbejde 14 timer i døgnet i et underbetalt job og så kan de jo sparkes ud når de er nedslidt, troede han.
Hvordan synes du selv det går Hans?

MN. www.minut.tk

lørdag, juli 16, 2005

FORSKELLEN PÅ DEM OG OS.

Pave Johannes Poul's begravelse Arafat's begravelse

PRÆSTER UDEN AUTORITET.

I en meningsmåling som Kristelig Dagblad har foretaget, viser det sig at præster ikke har nogen autoritet, værst ser det ud i København.
Kan det undre nogen?
Tænk på den onde præst fra Nørrebro Anne Braad, der morede sig med at udtale at hun ingen sympati havde for Madrid bombningen og World Trade katastrofen og til og med hånede de dansker der lagde blomster ved USA' s ambassade.
Eller poppræsten Flemming Pless, der bruger sin præstegerning til at promovere sig selv politisk. Præsten Leif Skov, der konstant bryder den danske lov ved at gemme kriminelle udlændinge, eller den gudløse præst Thorkild Grosbøll. Og jeg vil slet ikke begynde at kommentere Margrehte Auken - fy for satan. Nej respekt får de danske præster ikke fra mig.

MN. www.minut.tk

fredag, juli 15, 2005

KU CENSURERET AF TOTALITÆRE KRÆFTER

Konservativ Ungdom som vi selv tidligere har kritiseret, er blevet udsat for censur af totalitære kræfter der har hacket deres hjemmesider.

Desværre er det ikke alle der mener at ytringsfriheden gælder andre end dem selv. Udelukker man modstandere fra den frie debat, så forbliver man jo uimodsagt. Det ønsker KU´s modstandere formodentligt fordi man ikke selv har flere argumenter!

På den venstresnoede debatside indymedia.com, boltrer kryptofascister og stalinister sig som delfiner, Minut er ikke bange for det frie ord så vi lader gerne vores modstandere komme til orde:

"Net-aktivisme ser ud til at blive mere udbredt hvilket kun kan bifaldes, især når det foregår sådan her.Tak til de gode mennesker bag dette glimrende initiativ!"
Snuen

"Det er et rigtig godt stykke arbejde! Synes det var velfortjent med en form for direkte modsvar"
Django

"Vi andre nød det hele natten. Det er ret godt klaret da man skulle tro at de strammede op på sikkerheden efter første angreb".
Rebel

"Syntes også det er rigtig sjovt!"
Streetboi

"Det er dybt ironisk og hamrende morsomt at det nu er Konservativ Ungdom der hyler op, når der er nogen der driller dem på grund af deres holdninger".
Emu

"Hvornår begyndte mennesket første gang at foretrække ytringsfrihed frem for handlingsfrihed? Og til hvis fordel er det? Når nu den tomme skal der er tilbage af den vestlige verdens "demokratiske" regimeform er ren administration, hvad skal vi så bruge et styre til overhovedet?".
Kim Willum

Efter at havet givet plads til totalitarismens kernetropper så er der vel desværre næppe nogen chance for, at Minut bliver hacket. Angrebet på KU kan jo kun betyde at de rødbrune var bange for deres argumenter... godt gået KU, i har fået ridderslaget.

JKN

torsdag, juli 14, 2005

JAN GUILLOU HÅNER DANMARK.

Den 12/07/05 kunne man læse at den svenske pro-palæstinensiske forfatter Jan Guillou på ferie i Danmark udtalte "at der var sikrere at være i Stockholm end København", grundet bombetrusler mod København.

Jeg tvivler, det kan godt være at der vil blive smidt bomber hos os, da vi kæmper mod det onde, mens Svenskerne sidder og godter sig i sikkerhed da landet er kendt for at være fristed for utallige terrorister.
Men iflg. Interpol's statistik så er Sverige det mest kriminelle land i Norden.
I Sverige blev der begået 667.42 antal grov vold, i Danmark 24.08 tilfælde og i USA 318.55 tilfælde per 100.000 indbygger.
I Sverige blev der begået 10.01 mord, i Danmark 3.72 mord og i USA 5.61 per 100.000 indbygger.
Sverige er altså endnu farligere at opholde sig i end USA, egentlig meget morsomt når man nu tænker over det. Men det er vel også grunden til at Jan Guillou hellere vil være i Danmark end i "folkehjemmet".

Erasmus. www.minut.tk
Tallene er fra Interpol år 2000

HVOR ER HJEMMEVÆRNET!

Efter den sidste terrortrusel mod Danmark, spørger jeg: hvor er Hjemmeværnet?

Nu har vi siden 1948 haft et Hjemmeværn der er blevet trænet til forsvar af Danmark, og da Sovjet er gået bankerot, burde man så ikke sætte Hjemmeværnet ind mod terror?

Vi er vant til at se Hjemmeværnsfolk stå vagt ved cykelløb og byfester, fint nok, men nu er vi i krig så sæt spejderne til det, og brug Hjemmeværnet til det de er uddannet til. Jeg mener regeringen burde aktivere Hjemmeværnet og lade hvert medlem aftjene 4 timer om ugen, det kan vist alle klare. Herefter kunne alle S-togs stationer, metro-stationer, hovedbanegården og lignende være under konstant vagt af folk der har kraftigere våben end politiet og politiet kunne så frigøres til andre opgaver.
Nu ved jeg at der kun er 23.000 hjemmeværnsfolk tilbage i Danmark (iflg. hjemmeværnsbladet) men det skyldes måske at man ikke har brugt medlemmerne til noget fornuftigt.


TA. www.minut.tk

WE´RE NOT AFRAID!

STØT LONDON: WE´RENOTAFRAID.COM

VESTEN NÆRER EN SLANGE VED SIN BARM

De fire bombemænd fra London viste sig at være britiske statsborgere og de tilhørte middelklassen. Siden 11. september har samtlige selvmordsbombere og terrorister vist sig at komme fra middel eller overklassen. En stor overvægt har enten studeret i vesten eller har i længere eller kortere tid boet i den civiliserede verden.

Når udenrigsminister Per Stig Møller og andre bliver ved med at fremturer med, at bistand til den arabiske verden er den eneste løsning til at fjerne terroren, så er der noget galt med deres analyse da det jo ikke er fattige arabere der angriber os.

Problemet er at den vestlige verden nærer en slange ved sin barm, forhåbentlig går det snart op for den frie verdens politikere at befolkningerne ønsker bistanden fjernet fra mellemøsten og benyttet her i nærområdet til at rykke det onde op ved roden. Penge har mellemøstens regimer jo nok af, de kunne fx bede deres egen overklasse og tyranner om at betale indkomstskat!


TA

onsdag, juli 13, 2005

RADIKAL PRØVER AT ÆNDRE BIBLEN.

I Berlingske Tidende 13/07/05 skriver den radikale Rasmus Hylleberg om religion i Danmark.
Bl.a. skriver han: "Den fattige araberdreng, der for 2000 år siden udfordrede os med det dobbelte kærlighedsbud, du skal elske din næste som dig selv....."

O.K. araberdreng! Siden hvornår er Jesus Kristus fra Nazarath af Davids slægt gået fra at være jøde til araber? Vi er vant til at de Radikale prøver at ændre historien til deres egen fordel, som når de behændigt glemmer samarbejdet med Nazisterne under 2.verdenskrig, og Marianne Jelved tror hun kan gå på vandet, men ændre i biblen - jeg tror det bliver svært.

MN. www.minut.tk

tirsdag, juli 12, 2005

MORDER PÅ FRI FOD IGEN!

Dommer Poul Henrik Petersen fra Retten i Rødding løslod tirsdag en 55-årig mand, der sigtes for at være skyld i et dobbelt trafikdrab i sidste uge. Anklageren krævede manden fængslet. Bilisten erkendte delvist, da han under grundlovsforhøret fortalte om dødsulykken. Den skete, da han beruset kørte ad Rømøvej ved Toftlund og kørte over i den modsatte kørebane. Her smadrede hans vogn ind i en lille WV Polo, hvor en 40-årig mor til to fra Aalborg og hendes 59-årige mor fra Sulsted nord for Aalborg omkom.
Dommeren udtaler: "Hvis man skal varetægstfængsle gerningsmanden i trafiksager skal forbrydelsen være meget grov".
Hvor lang tid skal vi finde os i at domstolene i Danmark virker som en stat i staten. Den danske befolkning, samt den siddende regering har flere gange vist at man ønskere strengere straffe, især i forbindelse med dødsbillisten fra Brønshøj, men dommerstanden ignorerer det totalt. 2 dræbte mennesker er åbenbart ikke groft nok.

MN. www.minut.tk

PROFESSOR: I ER SELV UDE OM DET.

Den 11/07/05 udtaler Professor fra Lund's Universitet Jan Hjärpe sig til Ekstra Bladet, at det er Anders Fogh's skyld hvis København, bliver terrorbombet.

Nu må professoren jo vide det, han har tidligere forsvaret Radio Islam i retten, da den svenske radio hævdede at: "rabbinerna står och hetsar upp sig sexuellt när de slaktar djur", professoren skriver også i sit forsvar:
"fel att judenheten skall ha orimliga privilegier i Sverige", da Radio Islam hævdede at KZ-lejre ikke eksisterede i Nazi-tyskland eller at der forekom mord på jøder.
Herefter udgav professoren en bog "Araber och arabism" hvor han hævder at den arabiske verden for tiden befinder sig i guldalderen.
Så vil jeg nødig opleve når, der er dårlige tider for den arabiske verden.

MN. www.minut.tk
Læs mere:http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=963&a=92999&previousRenderType=1

FARSHAD KHOLGHI ER PÆREDANSK

Skuespilleren og meningsdanneren Farshad Kholghi er unægtelig en mand med hår på brystet, forleden mødte han op foran den amerikanske ambassade for at vise sin sympati overfor præsident Bush og hans bestræbelser på at demokratiserer Mellemøsten og i dagens metroXpress starter Farshad sin klumme med at skrive:

”Til alle I kryster-agtige terrorister: I kan blive ved, så længe I vil, men vid én ting: Jeres dødsideologi vil aldrig nedbryde vores frihed. Vi overlever jer, og en dag mindes vi jeres tyranni, som man i dag mindes nazisterne: Med klarsyn og foragt.”

Jeg er ikke tvivl om at Hans krystalklare synspunkter har skaffet ham fjender i de mest formørkede kredse af indvandrermiljøet, det er ret modigt og Farshad har dermed vist at han, uden at fornægte sin egen baggrund, har valgt Danmark som sit nye fædreland, han er således hverken indvandrer, fremmedarbejder eller nydansker, nej Farshad Kholghi er pæredansk!

JKN

mandag, juli 11, 2005

WE CAN TAKE IT!

Islamofacisterne slog til igen, denne gang i England. Dybt inde i et af demokratiets kernelande, angreb man ubevæbnede civile, kvinder og børn.

Briterne er før blevet angrebet af fascister, den prøjsiske molok forsøgte under 1. Verdenskrig at tvinge briterne i knæ ved hjælp af bombardementer af civile i London fra Zeppelinere .
Under Blitzen forsøgte den gale korporal fra Bøhmen at dræbe Londons befolkning med brandbomber og V.1 og V.2 raketter.
I vores egen tid har det marxistiske IRA forsøgt at, tvinge briterne til underkastelse ved hjælp af terror.
Og endeligt forsøger mellemøstlige totalitære grupperinger nu, at standse briternes demokratiserings proces i Irak.

Under Blitzen i London hvor hundredetusinder blev dræbt og hjemløse, skrev de fattige og udbombede eastenders trodsigt på murbrokkerne ”WE CAN TAKE IT”.

De islamiske mordbrændere har intet lært af historien, man kan ikke tvinge briterne og Londons befolkning i knæ, og de kender ikke til de følelser de har vækket blandt fredelige folk i den civiliserede verden, vi er alle briter og ”WE CAN TAKE IT”.

Roland Dyrendal

DANMARK I TUSIND ÅR


Se flere eksempler på fri-konservativ propaganda: www.minut.tk

søndag, juli 10, 2005

ANNE-GRETHE BJARUP RIIS SIGER RØVHUL TIL LANDETS SYGE.

I B.T. den 08/07/06 havde Anne-Grethe Bjarup Riis, skuespillerinde der har spillet dilletant i Halalabad Blues og Idioterne, en klumme under titlen GLOBALE RÆDSLER.

Anne-Grethe der mest har været kendt for at være initiativtager til den store landsforræder demonstration den 28/01 i år, hvor overdanmark fik lettet sine brede caffé-latte røve og gik på gaden under parolen "Danske soldater ud af Irak, skide være med Irakerne", i håb om at genoplive de gode gamle tider under kammerat Stalin.
Men i B.T., der har en svaghed for at lade klummen skrives af venstrefløjs kultur tosser (Sebastian Klein, Anne Dorthe Michelsen, Ole Stephensen), får hun afløb for sin galde og skriver bl.a. "med mindre man har stemt på Venstre....siden man lalleglad går med til, at ulandsbistanden skal sættes ned......så, kære Anders Fogh, du skal vide, at jeg fortæller mit barn at du er et røvhul".

Ud af verdens 271 lande giver Danmark næstmest i u-landsstøtte, men fakta er ikke det der bekymrer venstrefløjen mest, men de er vant til, at lyver man hele tiden, ender det med at blive taget som sandhed.
Jeg tvivler på at Anne Grethe bekymrer sig særlig meget om den tredje verden, men misbruger dem i håb om at vælte regeringen, så vennerne kan komme tilbage på posterne og pumpe penge til de såkaldte kulturelle. Penge der bliver taget fra vores hospitaler, ældrepleje, folkeskoler etc.

F.eks. er sygdommen osteoporese udnævnt som den nye folkesygdom, da 10-12.000 mennesker i Danmark hvert år får et smertefuldt brud på rygsøjlen på grynd af sygdommen. Sygdommen kan helbredes ved hjælp af en medicin kaldet Forsteo, men da en behandling koster 75.000 kr. per person, er der næsten ingen der får behandlingen.
Tænk hvis vi nu nedlagde et par teatre, sænkede u-landshjælpen så vi kun var den tredjestørste bistandsyder i verden, så kunne vi hjælpe vores egne syge.

D.B.Cooper www.minut.tk

fredag, juli 08, 2005

MINUT'S REDAKTION PÅ TV-LORRY.

Klip fra Lorry's interview med Minut's redaktion ved deltagelse i pro Bush demo.
http://www.tv2lorry.dk/moduler/nyheder/showregvideo.asp?dato=06-07-2005&cID=2&vId=248016

torsdag, juli 07, 2005

PRO BUSH DEMO


Her er vi foran den amerikanske ambassade på Østerbro.
OK. indrømmet, modstanderne var en anelse flere, men vi var til gengæld nyvaskede og ædru.

BØR TERRORISTER HAVE RETTIGHEDER?

Slimane Hadj Abderrahmane den algirske terrorist, med dansk statsborgerskab, kunne ses bruge sin demokratiske ret, han deltog i en demo mod Bush den 06/07/05, men bør han have nogle demokratiske rettigheder?

Han tog til Afghanistan for at at kæmpe mod amerikanske og danske styrker og da han blev fanget og sat i fængsel blev han hurtig venstrefløjens kæledægge, de fik ham bragt til Danmark, hvor han nu lever under polti-beskyttelse og går på universitet. Som tak udtaler han at danske ministre og soldater er legale mål for terroisme. Han udtalte også at han ville til Tjetenien og kæmpe, men det er åbenbart blevet ved snakken, men det er selvfølge bedre at gå rundt i Danmark på skatteydernes penge og lege Karl Smart ( Mustafa Smart?).
Efter 2. verdenskrig så man alså ikke tidligere medlemmer af Frikorps Danmark stå og demonstrere mod Winston Churchil da han besøgte os efter krigen, men det er måske kun mig der synes at det er mærkeligt?

D.B.Cooper. www.minut.tk

KUN DUMHED VIL VÆRE KRIMINELT.

I Jyllandsposten i dag har Anders C. Østerby en kronik hvori han debattere for at vi skal frigive hashen, da det vil give mindre kriminalitet!
Må vi fra MINUT's side foreslå at vi legalisere voldtægt, pædofili, overfald på bøsser samt spritkørsel, hvorved kriminaliteten jo så vil falde kraftigt.
Til sidst vil kun dumhed være kriminelt, men hov så risikere Anders C. Østerby jo straf.

MN. www.minut.tk

ARBEJDEREN DANMARKS DØDE DAGBLAD

Som altid når jeg keder mig og trænger til lidt opmuntring, så klikker jeg ind på venstrefløjens sider, jeg er jo så forlystelsessyg. Der trives den autistiske selvtilstrækkelighed i tidslommer fra 70erne, Christian Toubro skriver på dagbladet Arbejderens hjemmeside:

Alternativer findes [til USA]. Landkortet er fyldt med store lande, der vil det vigtigste af alt - fred. Lande der trods problemer af større eller mindre grad brødføder sine borgere, giver børnene undervisning og det er uden at forklejne Nordkorea og Cuba - også så mægtige stater som Rusland, Kina, Brasilien eller Sydafrika - lande der virkelig batter noget.

Ja jeg vil såmænd heller ikke forklejne Nordkorea og Cuba det er de bedre til selv, men ligefrem at gøre Rusland, Kina, Brasilien eller Sydafrika til mægtige lande der batter noget er måske med undtagelse af Kina en mild overdrivelse, der er unægteligt tale om regionale supermagter, men når det gælder forskning, innovation, produktudvikling, vidensudvikling og formidling samt militær kapacitet, så halter de nu unægtelig en del bagefter. Hvad bruttonationalprodukt angår så er de desværre også i lilleput klassen (Kina undtaget) ikke mindst pga. territoriale, menneske og råstofressourcer der ikke bliver udnyttet. Hvad fred angår så er er de 4 lande alle involverede i bekæmpelse af massive korruptions og kriminalitetsproblemer samt for Rusland og Kinas vedkommende desuden involveret i bekæmpelse af interne løsrivelses og fragmenterings tendenser, jeg erkender at der er fred i det kinesisk besatte Tibet, men det er nu nok en følge af at mere end 1 million mennesker er drevet på flugt eller myrdet.

Kendetegnede for alle fire lande er jo, at de til en hvis grad baserer statsdannelsen på undertrykkelse af religiøse og etniske mindretal på bekostning af det politiske centrum, med andre ord klassiske imperiedannelser, men som Christian Toubro skriver så lad os ikke forklejne Nordkorea og Cuba.

JKN

onsdag, juli 06, 2005

70.1 % SIGER VELKOMMEN TIL BUSH

Ifølge det Radikale Ekstra Bladets internet avis, så siger 70.1 % af danskerne på internetafstemning (kl. 13.00): Velkommen eller Happy Birthday til Bush i dag, mens kun 29.9 % siger: Yankie go home.
Man ville ønske at den procentvise posivitet ville slå igennem hos danske journalister, hvor det vist er 70.1 % der er negative over for USA's præsident.

MN.

SEND SVINET TIL CUBA.

På billeder i dagspressen kan man se en bølle brænde Dannebrog af under en demonstration mod USA. Bøllen er født og opvokset i et trygt demokrati, har fået gratis skoleuddannelse, S.U. lægehjælp og alligevel "skider man i egen rede".
Må vi foreslå svinet at tage til Nord Korea, Cuba eller Kina for at se om han kan brænde de landes flag af?

TA.
www.minut.tk

DEMOKRATIETS MODSTANDERE OP(RUSTER)

Den amerikanske præsidents besøg i Danmark har virkeligt fået demokratiets modstandere på banen.

igår kunne man være vidne til at Autonome uniformeret i partifarven sort, med hvidt skum i mundvigene og blodskudt vanvid i øjnene proklamere "død over USA" og "død over Danmark", vi skulle også trækkes gennem de rituelle flagafbrændinger.

Dette arkaiske rituel og efterhånden altmodige sprogbrug havde nu nok været bedst tjent ved at være forbigået i tavshed, den samme tavshed som pressen i øvrigt har omgæret de pro-amerikanske demonstrationer med. At de elektroniske medier behandler og formidler både pro et contra er da ønskeligt men, at specielt DR svælger i den totalitære venstrefløjs, volds forherligelser er er et mysterium, og dog. Erhard Jacobsen hvor er du og Aktive Lyttere og Seere nu vi har brug for jer?

JKN

tirsdag, juli 05, 2005

LIVE8

I lørdags opførte McCartney og Bono - Sergent Peppers Lonely Hearts Club Band - ved Live8 koncerten.
En time efter kunne nummeret høres og især købes på nettet.
Hvor mange afrikaner mon får økonomisk glæde ved at to af verdens rigeste mænd får solgt lidt mere musik?

MN.

WELCOME GEORGE BUSH

mandag, juli 04, 2005

SOCIALDEMOKRATER HYLER OP.

De socialdemokratiske borgmestre på vestegnen har flere gange kritiseret den slappe integration, de samme borgmestre der byggede sociale boligere i hobetal for at få indvandrer til at bosætte sig i deres kommuner, således at de kunne få nye stemmer, istedet for den tidligere vælger - arbejderen, der nu havde fået de tre v'er villa - volvo - vovse - og dermed forlod partiet.

Må vi minde om Ishøjs tidligere Borgmester Per Madsen, der i 80'erne udtalte (frit efter hukommelsen): "når 2. generations indvandrerne vokser op gifter pigerne sig med danske drenge og de tyrkiske drenge gifter sig med danske piger og vi får således ingen indvandrer problemer!" det var på et tidspunkt, hvor han scorede støtte fra regeringen til alle de sociale tilfælde han importerede til kommunen. Da det senere viste sig at han fik massive problemer, hylte han også op og blev nu morsomt nok beskyldt for at være racist af venstrefløjs-tosserne.
Men nu hvor regeringen bl.a. vil skære i børnechecken , hvis forældrene ikke sørger for at ungerne går i skole, hyler de samme borgmestre op.
Selvfølgelig, hvor skulle socialdemokraterne få stemmer fra, hvis folk først bliver uddannet og lærer at tænke selv?

TA.

lørdag, juli 02, 2005

LIVE8-GRATIS REKLAME FOR MUSIKBRANCHEN.

I dette øjeblik foregår der en række koncerter over hele verden der under navnet LIVE8, skal sætte focus på nøden i Afrika.

Og der er da ingen tvil om
at der problemer på det kontinent. Men hvorfor er der det?
Afrika er rigt på mineraler som guld, sølv og olie, man kan stikke en gren i jorden og den vil begynde at slå rødder med det samme, i de fleste lande kan man høste 2-4 gange om året i modsætning til Danmarks 1 gang. Og hvor danskerne skal bruge meget energi på at holde sig varme, dels ved at bygge boliger og dels ved at bruge penge på tøj, er dette ikke tilfældet i Afrika.
Siden jeg var barn i 60'erne, hvor vi samlede ind til de sultende ofre for Biafra-krigen, har der været utallige indsamlinger og konferencer i en uendelighed og intet har hjulpet.
Tænk på et land som Rhodesia, for 25 år siden blev det kaldt Afrikas kornkammer, idag hedder landet Zimbabwe og har hungersnød.
Hvorfor - fordi landet der var tidligere engelsk koloni, blev tvunget til at indføre såkaldt demokrati, et demokrati gående ude på, at en lille elite med Robert Mugabe og hans Zanu-parti, fik kontrollen over landet, hvilket det ikke blev mere demokratisk af, idet der kun var et parti, men verden og især nomenklaturet i Danmark (Mellemfolkeligt Samvirke - Folkekirkens Nødhjælp - Socialdemokratiet og mange andrer) var tilfredse, for istedet for et hvidt styre, sad der nu en sort mand og styrede.

At landet går under, folk sulter og politiske modstandere forsvinder, betyder ikke noget.
I Zimbabwe har Robert Mugabe bygget sig et nyt palads - pris 45 millioner kroner. Hans nye kone Grace Mugabe - hans gamle kone forsvandt på mystisk vis og bliver aldrig omtalt - vakte opstand da hun i Paris på 2 timer brugte for 9 millioner kr. til privat indkøb. I Zimbabwe er månedslønnen under 100 kr. for en arbejder. Præsidenten for Verdensbanken Wolfowitz siger, "at Afrikas gæld skyldes korruption og dårlig regeringsførelse, men at der er nye ledere på vej til at tage ansvaret", men hvis der ikke er demokrati, kommer der jo heller ikke nye ledere.
Og med vores støtte holder vi de korrupte ledere på sin poster.
I Danmark er korruption ikke lovligt, men når danske firmaer bestikker sig frem i Afrika, kan det trækkes fra i skat.
I Sydafrika, som er et af de få lande på kontinentet, der har nogenlunde styr på antallet af Hiv/Aids smittede, menes det at ud af en befolkning på 43 millioner er 5.6 millioner (2003) smittet, ca. 13 % af landets befolkning.
Og hvorfor - bl.a. fordi præsident Thabo Mbeki og sundhedsminister Manto Tshabalala-Msimang har nægtet at Afrika havde et Aids problem, det var propaganda udspredt af CIA og at Hiv ikke førte til Aids, en udbredt tro på kontinentet.
Dette har igen medført at store dele af befolkningen er syge og ikke kan arbejde og de raske skal passe de syge, hvorved de raske bliver syge og ikke kan arbejde, i stil med de store pestproblemer i Europa i middelalderen.

Her blev problemet løst ved at til sidst uddøde sygdommen, da der ikke var flere at slå ihjel.
Måske er det løsningen, lad vær med at støtte Afrika og lad landene klarer sine egne problemer, istedet for at vi kommer og forsøger at gøre afrikanerne til dansker, med et lille rækkehus á la Ølstykke og et fast 8-16 job (offentlige ansatte 8-14.30 job).

Jeg mindes at Lise Nørgaard i sin bog "Volmer" skriver om provinsbyens damer fra det bedre borgeskab, der mødtes for at strikke sweaters til de små negerbørn, da man havde set billeder hvor de gik med numsen bar, ergo måtte de jo fryse.
Og er det ikke det vi gør? MS - Folkekirkens nødhjælp etc. strikker de ikke bare sweatere og holder diktatorene i live ved at støtte dem.

så er der også lige en hel del musikere der får gratis PR ved at optræde ved LIVE8, lad mig gætte på, at vi ser en massiv pladeudgivelse i nær fremtid, med de samme musikkere, så de kan score points for deres optræden ved en såkaldt støtte-koncert.
Der er næppe mange afrikaner der ser noget til de penge man scorer på koncerterne.
I Information 2003 skriver Jørn Fredsgaard Sørensen der er cand.scient.pol. og arbejder med u-lande at en af hans afrikanske medarbejder foreslog at give ledelsen af Afrika til Coca-cola, der med sin effektive styring kunne bringe læskedrikke frem til selv den mindste landsby, nok også kunne bringe fødevare frem uden det blev stjålet af korrupte embedsmænd.


MN. www.minut.tk

fredag, juli 01, 2005

KONTANTHJÆLPSMODTAGERE SKAL ARBEJDE.

Oprydningsteam af kontanthjælpsmodtagere skal holde århusianske strande rene, foreslår rådmand Poul B. Skou (K).
Problemer med store mængder af skrald på de århusianske strande har fået den konservative rådmand til at gribe dybt i lommen for at sikre ekstra oprydning. Samtidig foreslår rådmanden strandoprydning som et aktiveringsprojekt.
Helt nøjagtigt har Poul B. Skou (K) fundet 100.000 kr. ekstra på kontoen. Pengene skal blandt andet bruges til mere rengøring på toiletterne ved Moesgård Strand, Åkrogen og Den Permanente.
"De kan holde strandene rene i løbet af dagen. Samtidig håber jeg, at det vil have en præventiv effekt, at der er en slags opsyn på strandene,« siger Poul B. Skou".

Her fra MINUT's side skal der lyde et højlydt bravo. Endelig en konservativ/borgelig politiker der tage fat om problemerne, hvorfor skal folk have penge fra staten uden at yde noget igen?
Og det skulle heller ikke undre os om Gentofte effekten slår igennem. I Gentofte oplevede man år efter år, at når studentereksamen var i hus, så blev bistandskontoret bestormet af folk, der skulle have et sabbatår på statens regning, men efter kommunen gav folk besked på at møde næste dag i kommunens vejafdeling for at rydde op på stranden, svandt antallet af kontanthjælps modtager kraftig.

MN. www.minut.tk

SKUESPILLEREN FLEMMING JENSEN LÆNER SIG OP AD HALVFASCISTER

På hjemmesiden Stopbush.dk er der en omfattende liste over organisationer der anbefaler protestdemonstrationerne ved Bush's besøg.

Det er det sædvanlige sammenrend af halvtotalitære organisationer og protofascister:

APK - ArbejderPartiet Kommunisterne
DKP - Danmarks Kommunistiske Parti
DKP/ML - Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister
DKU - Danmarks Kommunistiske Ungdom
Enhedslisten
IS/U - Internationale Socialister
ISUKPiD - Kommunistisk Parti i Danmark
SUF - Socialistisk UngdomsFront

Dinosaurerne er ikke åbenbart ikke helt uddøde endnu, men dette sammenrend af stalinister, maoister og jeg ved ikke hvad giver jo ikke ligefrem protesterne mod bush nogen folkelig tyngde. Det forsøger man at rette op på ved at lade entertaineren Flemming Jensen, kendt fra Nissebanden og et falleret hundeshow, stå som medanbefaler.

Den kreative klasses hang til totalitarisme, er et underligt fænomen. Mere underligt er det, at de kendte mennesker der har en trang til at udfolde sig politisk, ikke i medierne bliver stillet til ansvar for deres holdninger som andre politikere. Det ville være interessant at se hvordan den joviale Flemming Jensen i Deadline ville analysere den vestlige verdens sikkerhedsproblemer i sammenhæng med mellemøstlige regimers kontrol af strategiske råstoffer.

Jeg vil nu alligevel stadig se frem til Flemming Jensens fremtidige karriere som sjov mand hvor han umiskendeligt har et talent, dog forventer jeg at han i Nissebanden skifter til en rødbrun nissedragt nu hvor han læner sig op ad totalitære bevægelser.