Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

onsdag, august 31, 2005

AFKRISTNINGEN AF DANMARK FORTSÆTTER

Kristlig Dagblad kan i dag fortælle at:

"Flere politikere sætter spørgsmålstegn ved, om Undervisningsministeriets tilsyn med den kristne friskole Samuelskolen var uvildigt. Krav om ny vurdering af reglerne for tilsyn".

"Samuelskolen har kaldt Undervisningsministeriets tilsyn for "tilfældigt" og "præget af blodtørst", og flere politikere støtter nu skolens kritik".

Ja guderne forbyder, at Danmarks statsreligion blev behandlet på lige fod med andre religioner. Hvornår er der en Biskop der stiller sig op på en prædikestol og taler for en genkristning af Danmark og hvornår begynder folkekirkens præster at opfylde deres præsteløfte ved at missionerer blandt frafaldne og de vantro?

Roland Dyrendal

tirsdag, august 30, 2005

HIZB UT-TAHRIR HAR KASTET MASKEN



Læs mere om Hizb ut-Tahrir og deres maskespil på Centralen

EN FUGL FALDT TIL JORDEN

De to folketingsmedlemmer, Naser Khader (R) og Kamal Qureshi (SF), der i utallige offentlige debatter har ytret, at de ikke anerkender, at kristendommen fortsat skal have betydning for den måde, hvorpå vi indretter det danske samfund. Er gået sammen i et i internationalt netværk for at bekæmpe islamofobi og antisemitisme. Nu er specielt Kamal Qureshi ikke sen til at påtage sig offerrollen, en fugl kan ikke falde til jorden uden at han lægger ansigtet i alvorlige folder og postulerer at muhamedanere bliver forfulgt, men læs hvad Kristelig Dagblad skriver i lederen i dag:

”MÅLT PÅ VERDENSPLAN ER KRISTNE den mest undertrykte og forfulgte religion i dag. Ikke mindst i den muslimske verden frister mange kristne en elendig og til dels retsløs tilværelse, hvor de kun i begrænset omfang kan udleve deres tro. De diskrimineres i erhvervslivet og kan ikke få ansættelse i den offentlige sektor. De er udsat for decideret chikane fra myndighedernes side. Konvertering til kristendom fra islam er ulovligt og i værste tilfælde forbundet med dødsstraf. Det er svært at få tilladelse til at bygge kristne kirker. Listen over intolerancen mod kristne er lang og findes i forskellige internationale rapporter over krænkelser af religionsfriheden, som løbende opdateres”.

Men det er ret godt gået af de to, folketingspolitikere at de igen formår at fjerne fokus på kristen forfølgelser i verden og den stigende antisemitisme blandt muhamedanere i Danmark.

TA

mandag, august 29, 2005

PIP I ÆGGET

Peter Kofod skrev følgende på cencur.dk 10/7-2005:

"Undskyld at vi for en gangs skyld skriver med store bogstaver:

DA BOMBERNE SPRANG I LONDONS UNDERGRUNDSBANE, VAR DER - PRÆCIST SAMTIDIGT - TERROR-ØVELSER DER SIMULEREDE AT DER SPRANG BOMBER..... SAMTIDIGT... PÅ PRÆCIS DE STATIONER DER BLEV BERØRT!!!!!!! FULDSTÆNDIGT SOM MED 9/11".

"Hvad er odds'ne for at dette blot er tilfældigt?"

Personligt vil jeg sige at oddsene er en hel del mindre end oddsene for at redaktionen på cencur.dk har fået... jeg tror den lægevidenskabelige term hedder: pip i ægget eller gak i låget!

ERASMUS

Tjek mere på centralen

BAATH PARTIET I DANMARK?

Læs lige her hvad Helle Lykke Nielsen, ph.d., lektor, Center For Mellemøstenstudier, Syddansk Universitet, skrev om Komiteen for et Frit Irak i Jyllands-Posten, 7. juni 2005:

"så har foreningen publiceret danske oversættelser af Izzat Ibrahim al-Duris bulletiner og nogle af Baath-partiets dokumenter og lagt dem ud på deres hjemmeside ganske som den franske.
Det kan så godt være, den danske komite vil hævde, at det er en ren tilfældighed og at alle kræfter, der støtter det fælles formål at fjerne den amerikanske indflydelse i Irak, må stå sammen, Baath-parti eller ej.
Men to ting falder alligevel i øjnene: Skal man tage den danske terrorpakkes ord om, at ingen må opildne til terror for pålydende, kan den danske komite næppe være i tvivl om, at al-Duris ord bevæger sig på kanten af det tilladelige, når han f.eks. skriver: ”Afvis alle valg! Boykot dem massivt, og forhindr dem, hvor det kan lade sig gøre! Dræb forræderne og lakajerne! Forfølg dem, og gør det af med dem! Tillad ikke nogen for form stabilitet, fordi den tjener fjenden og hans lakajer.”
Og så forekommer det alt andet lige absurd, at nogle af komiteens bestyrelsesmedlemmer og sikkert også nogle af foreningens medlemmer - selv er flygtet fra Saddam og Baath-partiet og har fået asyl og siden dansk statsborgerskab, for så i dag at fungere som talerør for selv samme partis propagandamaskine og sikre udbredelsen af partiets slagord på dansk".


Så kan jeg bedre forstå, at de bliver lidt småfornærmede i Komiteen for et Frit Irak når vi her på Minut siger dem imod, det var de vel ikke vant til at man gjorde i Irak!

JKN

SMAGSBØDLERNE

Pernille Stensgaard skriver vittigt i Weekendavisen under overskriften "smagsfællesskabet" om sit kvarter, Nørre Farimagsgade og nabogaden Nansensgade:

”Gaden er ung og balancerer stilsikkert mellem skævt genbrugstøj fra Berlin og Amsterdam og vintage –accesories, så den ikke ender det mest berygtede sted - i mainstream – og så har den altid et lille lækkert oprør over sig, hvor der altid er plads til et postkort med Bertel Haarders ansigt i midten af et sigtekorn. Sæt det i vinduet på dit rebelske computergrafiske værksted, så er den hjemme. Du skal ikke tænke på, hvad der ville ske, hvis nogen på Jægersborg Allé gjorde det samme med Pernille Rosenkrantz Theil, for så er vi ovre i noget helt, helt andet. Noget der burde forbydes. Nansensgade er et sådant sted, hvor man rutinemæssigt fejrer Che Guavera, som befriede Cuba til en diktator, og håner den demokratisk valgte Bush”.

Morsomt ikke? I øvrigt er jeg af den opfattelse at et postkort som ovennævnt med Pernille Rosenkrantz Theils kontrafej, hvis det eksisterede, burde forbydes. Det ville ikke være en retsstat værdigt at true folkevalgte politikere med vold, det nuværende postkort med Bertel Haarders ansigt er til gengæld et bevis på den ekstreme venstrefløjs intentioner, de burde også forbydes.

JKN

lørdag, august 27, 2005

TO CIRKUSBILLETTER TIL UDLÆNDINGESTYRELSEN

Jeg fandt et læserbrev fra en Sune Skadegaard Thorsen i Politikken, som omhandler Integrationsministerens krav om at man som ægtefælle vil arbejde for at ens udenlandske samlever vil lære det danske sprog.

"Hvad gør jeg, hvis jeg er udmærket klar over, at min samlever, der taler engelsk, spansk og kinesisk (mandarin) flydende og lidt norsk, ikke har til hensigt at tilegne sig det danske sprog, som jo beviseligt har et yderst begrænset ordforråd, fonetisk er en katastrofe og kun er kendt af under en promille af jordens befolkning? Hvis min samlever klarer sig fint med det norske, vedkommende lærte i Stavanger? Hvis min samlever har truet med at ophæve samlivet, hvis jeg én gang til nævner, at nu bør vedkommende lære sig dansk?Hvis min samlever hårdnakket tror på, at det danske samfund må åbne sig og adoptere engelsk som andet sprog og sørge for, at alt materiale udgives i mindst to sprog; og dermed er overbevist om ikke at ville lade sig kue og bruge flere måneder af sit liv på at lære disse gryntelyde?"

Ja Sune vi andre havde nok bedt vores postordrerbrud om at tage hjem og så forlange pengene tilbage fra den kinesiske mellemmand eller du klarede måske sagen ved en henvendelse til de søde piger henne på klinikken i kælderen og to cirkusbilletter til udlændingestyrelsen?

MN. www.minut.tk.

ER POLITIKKEN BLEVET BUSH VENLIG ELLER LYVER VENSTRETOSSERNE?

Jeg læste lige et indlæg på EB's weblog i dag, hvorefter jeg gik ned og købte Politikken. Og sørme ja, i den anti borgelige, anti USA, anti det hele avis, skriver journalist Michael Jarlner at der i Irak er dræbt 23.000 mennesker (desværre), men venstrefløjen - Enhedslisten - Frit Irak Komiteen etc. hyler jo op om 100.000 døde, er den løgn så blevet afviklet eller er Politikken også blevet pro-Bush?

MN. www.minut.tk

fredag, august 26, 2005

VAR CHE GUEVERA FRA TROMSØ?




















Det undrer mig hvordan venstretosserne får puttet en morder og taber ind i alle mulige samhæng.

Her er en udstilling på Tromsø museum om Samernes liv, hvor en kustode af en gammel 68'er får puttet Che Guevare ind mellem Sameknive og rensdyrkælke. Mystisk?

MN. husk www.fredogfrihed.org demo ved Che udstillingen i Ålborg

KAN BO ELKJÆR OG EKSTRABLADET RETSFORFØLGES?

Journalist Bo Elkjær omtaler på et tidspunkt Amnesty International for at legimitere Ekstrabladets og FritIrak kommiteen's angreb mod koalationen i Irak. Nu er Amnesty en organisation som jeg aldrig har interesseret mig for, da den på mig virker som en af disse godheds organisationer hvor danskeren kan få aflad ved at give et par kroner og så får vi god samvittighed igen, nu da vi ikke bruger den katolske skik med aflad i kirkerne.
Men da han nu nævner dem, surfede jeg lidt på nettet og overraskelse, hvad finder jeg?
En rapport fra Amnesty offentliggjort i juli. I rapporten dokumentere Amnesty, hvordan de irakiske oprørsgrupper, der hævder at deres kamp er rettet mod de internationale koalitionsstyrker, bevidst dræber civile irakere, der arbejder for koalitionen, ansatte i nødhjælpsorganisationer, journalister og personer der arbejder for kvinders rettigheder. Og hvordan oprørsgrupperne udfører angreb på soldater og sikkerhedsstyrker med metoder, der ikke kan undgå at koste store mængder af tilfældige civile irakere livet. Amnesty fastslår at den måde oprørene angriber på ikke kan retfærdiggøres og at deres handling med rette kan karakteriseres som krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden.
Havde Ekstrabladet overset denne rapport, jeg tror det ikke.
Amnesty opfordrer i rapporten det internationale samfund til at sørge for at de alvorlige forbrydelser bliver retsforfulgt. Hvad med de aviser og organisationer der støtter disse forbrydelser, kan de ikke blive retsforfulgt?

MN. www.minut.tk

ER EKSTRA BLADETS JOURNALIST BO ELKJÆR DEMAGOG?

Bo Elkjær, der er journalist på Ekstra Bladet skriver i et åbent brev på sin blog:

”Kære udenrigsminister Per Stig Møller Indledningsvis vil jeg gerne fastholde og gentage min forespørgsel om en interviewaftale vedrørende Irak. Som jeg tidligere har skrevet, så er alle kortene spillet over til dig: Du må sætte tid og sted og jeg sender gerne alle spørgsmål skriftligt i forvejen. Det eneste, jeg forlanger, det er svar”.

”P.S.: Husk lige at minde Anders Fogh Rasmussen om, at jeg også gerne vil interviewe ham om Irak og krigsbegrundelsen!”, ”Husk: Tavshed er også et svar”.

Nu synes jeg, at Bo Elkjær er en lille smule arrogant, hvis man af forskellige årsager ikke svarer på henvendelser fra Bo Elkjær, så får man straks svaret lagt i munden. Nu ville jeg selv have gættet på at Per og Anders bare er trætte af at skulle svare på, hvad de har gjort så mange gange før, nemlig at krigsgrundlaget var Saddam regimets manglende overholdelse af FNs resolution 1441 (de har sagt det så mange gange at selv jeg kan huske det).

Men jeg har opdaget der er et langs større perspektiv i Bo Elkjærs demagogi, så jeg vil tage handsken op.
Bo jeg kunne godt tænke mig, at du fortalte Minut om din demagogi. Er den en nyskabelse eller blot et led i Ekstra Bladets formidlingstradition? Hvis ikke du svarer på dette indlæg så må jeg altså minde dig på at: Tavshed er også et svar!

JKN

MYSTERIUM OM RINA DHAHIRS MEDLEMSKAB AF FRIT IRAK

I går skrev Rina Dhahir i en mail til mig: "Dertil kan jeg til din oplysning fortælle, at jeg ikke er medlem af Komitéen for et Frit Irak".
På følgende hjemmesider er der henvisninger til hendes medlemskab:

http://www.modkraft.dk/phorum/read.php?f=7&i=8774&t=8774
http://www.stopterrorkrigen.dk/emner/fred_dk/fred_dk.html
http://www.aarhus.dk/aa/portal/samfund/politik/indhold?articleId=20465&_refresh=true
http://www.fritirak.dk/artikler/synspunkt/2004/1112-tale-rd.htm

Jeg kan godt forstå at Rana Dhahir åbenbart skammer sig over tilknytningen til Komiteen for et frit Irak når man kan læse indlæg fra bla. Baath partiet på organisationens hjemmeside og når formanden Carsten Kofoed på selvsamme skriver: "Nu er det langt fra første og ej heller sidste gang, at Komiteen for et Frit Irak bringer udtalelser eller analyser fra Iraks Baath-parti".

JKN

torsdag, august 25, 2005

TV-FOLK OP PÅ BARRIKADERNE.

Endelig skete der noget der fik ansatte i DR til at rejse sig fra kantinen.Efter at den nye generaldirektør har udtalt at P1 er: meget negative overfor USA, får det omgående medarbejderne til at gå til faglige møder og tillidsmand Tage Baumann kræver dokumantion for udtalelsen.
Dokumentation? Enhver der har set DR de sidste 40 år, kan vist dokumentere at lortet er styret af venstrefløjen. Men jeg er da glad for at venstretosserne har taget fløjelsbukserne på og kommer op på barrikaderne, jeg er træt af at "køre" på islamisterne og deres medløber (ja - jeg mener dig Bo Elkjær), de er ikke særlige morsomme.

MN.

RIDDERSLAGET

Nu vil vi her på Minut bestemt ikke, som den totalitære venstrefløj lulle os ind i selvbestaltet fantasiverden. Når man ind i mellem vågner op og befinder sig i den virkelige verden, så er den bare så ond og ubehagelig. Det har Rina Dhahir, der er medlem af Komiteen til Iraks Befrielse, åbenbart fundet ud af. Da jeg bestemt ikke vil risikerer anklager for at bortcensurerer kritik så kommer der her et lille citat til glæde for vores læsere:

”Det er ved adskillige tilfælde i historien set, at ubehagelige personager som dig, for at dække over egen råddenskab, angriber alle andre, der modsætter sig deres totalitære verdenssyn. Det er alt hvad jeg pt. har af kommentar til det uhørte vås og de utilgivelige injurier, du her lægger for dagen og som jeg ved førstkommende lejlighed vil slæbe din ynkelige røv i retten for”.

Jeg har blot at sige, tak for ridderslaget Rina, det betyder virkeligt meget for mig, at der er så tydelig forskel på vores standpunkter.


JKN

PS. Du kan give dit besyv med her: http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.asp?PageID=308176

onsdag, august 24, 2005

AALBORG HYLDER BYENS SØN

Husk at besøge initiativet til Fred og Frihed

DEN UHELLIGE ALLIANCE

Nu da CD ikke længere er i folketinget, er Enhedslisten det mest tragikomiske indslag i folketinget. Partiet hvis rækker er fyldt med gammelkommunister og terror apologeter er på forunderlig vis for en gang skyld på linje med ledende kræfter i forsvaret, Enhedslisten skriver bastant på deres hjemmeside at ”Hjemmeværnet skal nedlægges”.

Det er underligt som disse to modsatrettede størrelser kan nå frem til den samme konklusion på Danmarks sikkerhedsmæssige situation, der mere end nogensinde før kræver en lokalkendt styrke til forsvar mod den asymmetriske trussel. Det er nu ikke så underligt endda, det er almindeligt kendt at der i forsvarsledelsen er personer der blot venter på at opsluge hjemmeværnets årlige budget på 300-400 millioner, og Enhedslisten kan se langt efter verdensrevolutionens gennemførelse med en slagkraftig styrke bestående af landets egne borgere, der er således tale om en uhellig alliance. Desværre så har begge parter i deres historieløshed overset Hjemmeværnets fortid.

9. april 1940 svigtede politikerne og forsvarsledelsen, faktisk var svigtet sket over en længere årrække, men d. 9. april blev det synligt. Da folkestyret med det Radikale Venstre og Kommunistpartiet (Enhedslistens ophav) i spidsen kollaborerede, med den tyske besættelsesmagt og da hæren ikke ydede modstand, måtte almindelige borgere sætte sig til modværge. Da krigen var slut var næsten 50.000 mænd og kvinder bevæbnet i en undergrundshær, bestående af frihedskæmpere (nu også kommunister der blot ventede på at gennemføre et kup) og ventegrupper. Det etablerede statssystem stod med et problem, kampstyrken var opstået som et resultat af politikernes fejltagelser, og nedlægge våbnene ville de nok ikke frivilligt. Efter en kort periode som ”det sorte Hjemmeværn” blev Hjemmeværnet oprettet som et statsligt værn i 1948, dette var en salomonisk løsning hvormed man opnåede ubetinget loyalitet hos denne undergrundshær af civilister. Siden blev kommunister langsomt på forskellig vis fjernet (chikane var et af midlerne), deres loyalitet overfor Moskva betød at de udgjorde en alvorlig risiko. Hæren fortsatte med at være mistroisk overfor civile der trak i uniform. Dette ændrede sig aldrig.

Men tænk en gang, ikke nok med at Enhedslisten ikke har lært noget af Sovjets rædsler og murens fald, så har de og forsvarsledelsen heller ikke lært, at der altid vil være et værn bestående af civile. Vi er så lykkelige i Danmark at staten stoler på sine egne borgere i en sådan grad at den bevæbner dem, det er en tillid som Enhedslisten og forsvarschefen åbenbart ikke har. Hvis de en dag nedlægger Hjemmeværnet, så vil det alligevel genopstå, det gjorde det jo også efter 9. april. Det ville være en tragedie hvis pagten mellem borgerne og staten blev brudt.

TA

tirsdag, august 23, 2005

BIO ELLER CAFÉ?

For tiden har en film med titlen "Veninder" succes i biograferne.
Jeg kan forstå at den handler om 4 midaldrende (undskyld unge), overvægtige kvinder, der ryger og drikker for meget vin, mens de brokker sig over mænd.
Behøves man at betale penge for at se en film om det, når jeg går på café så kan jeg se det samme.

MN. www.minut.tk

OVERBEFOLKNING?

Ifølge dagspressen falder befolkningstallet i Danmark. Idag er vi 5.14 mill. og om 40 år er vi kun 4.37 mill.
Og hvad så?
Jeg bor i Aarhus midtby og når jeg træder ud af døren og ser mig omkring er jeg omgivet af mennesker, så mange at jeg ville blive glad hvis der var 15% mindre folk. Når jeg tager til Københavnstrup er det endnu værre, skal man se noget grønt, henviser de en til noget de kalder Fælledparken, en græsplæne på størrelse med min onkels gård, propfuld af mennesker og pizzabakker man skal vade henover, nej jeg glæder mig til at der bliver lidt mere plads.

Erasmus

UNDSKYLD TIL SLAVER?

Shelley Moorhead hovedfigur for afro-amerikanere som ønsker en undskyldning for at blive ført til det amerikanske kontinent som slaver, er i Danmark.

Og så er det jeg mener, hvis slaverne skal have en undskyldning (læs erstatning), hvad så med mig? På selv samme tidspunkt havde vi enevælde i Danmark, hvor en bonde ikke måtte forlade sin hjemegn, mellem han var 14-40 år, i det han var den lokale herremands egendom og måtte trælle dagligt for ham i 14-16 timer.
Da Moorhead's forfædre blev ført til den nye verden, sad mine sydsjællandske forfædre anbragt på træhesten hvor de blev pisket af ridefogden. Jeg vil også gerne have en undskyldning. Danmark var det første land der så at det ikke var foreneligt med kristen etik og afskaffede slaveriet, skal vi give undskyldning for det?
Og hvem opfandt slaveriet - ikke os, det havde eksisteret i århundreder i Afrika, hvor især arabiske købmænd var aktive på området (og stadig er), eller den lokale høvding, der havde ført krig og nu istedet for at slå fangerne ihjel kunne tjene lidt ildvand og bangbang-kæppe på handlen. Danske handelsmænd var aktive i handlen og transporten af slaverne, men vi gik altså ikke i land og deltog i fangsten, så hvem er det måske der i virkeligheden skal undskylde.
Det interessante er også at historien har vist, at slaver generelt havde det bedre i Sydstaterne og blev behandlet bedre, end den frie arbejder i de super liberale Nordstater, hvor man var optaget af at bygge fabrikker og udnytte arbejderen på det kraftigeste. En ting der aldrig omtales i Hollywood film, som ser ud til at være den danske dagspresses informationskilde.

Tænk hvis man kunne lave en undersøgelse af hvad de nuværende slave efterkommeres liv ville have været hvis de var blevet tilbage i nuværende Afrika, hærget af Ebola, Aids, borgerkrig, Tvind og sult. Hvis Shelly Moorhead vil have en undskyldning/penge, så lad os give ham en enkeltbillet til Congo, eller hvad landet nu ellers hedder i denne uge, og forlange at han skal bo der og se hvad han siger til det.

MN. www.minut.tk

JOURNALIST-SE HYKLER.

Nu har Israel rømmet det "besatte" Gaza.
Besat - lad os lige se på historien. Staten Israel, der blev oprettet i 1948 på FN's anledning, blev angrebet af de Arabiske lande i 1948-1967-1973, alle gange blev araberne lammetævet.

Israel lavede fornuftig nok en stødpudezone og rykkede ind i bla. Gaza.
Efter vinterkrigen mod Finland rykkede Sovjet ind og besatte det østlige Finland - Karelien - og har aldrig forladt det. Her hører man dog aldrig nogen aviser skrive om besættelse, for slet ikke at tale om den øslige del af Polen som behændigt blev russisk efter 2. verdenskrig, selv om Polen og Sovjet kæmpede på samme side.

Jeg kunne godt tænke mig at se en ordbog hos
Information/Politikken, om hvad deres defination af ord er.
Jeg har et her. Journalist..se hykler.

TA. www.minut.tk

RINA DHAHIRS OG ORWELL

Antiamerikanismen har virkeligt fået vind i sejlene i forbindelse med krigen i Irak.

Antiamerikanismen har, hos den totalitære del af venstrefløjen, formodentlig rod i det amerikanske samfunds relative succes. Det må være svidende, dagligt at blive mindet om USA styrke, når de socialistiske samfundsmodeller overalt har selv har fejlet, men fænomenet kan næppe alene forklares rationelt, noget tyder på at det også er en klinisk tilstand. Udtryksformen hos den totalitære venstrefløj er under alle omstændigheder af en sådan karakter at den fremtvinger et smil i mundvigen. Prøv at læse hvad Rina Dhahir fra Komiteen for et Frit Irak (det er den organisation der opfordrer til drab på danske soldater) skriver på Bo Elkærs journalist blog på Ekstrabladet:

”nu er det jo sådan at os der ønsker at leve i et demokrati, vi mener at bare EN person forsvinder i fængslet, så er det galt.' Men det gælder måske ikke for de 60.000 irakere, der i dag, uden nogen form for retssag, sidder indespærret i de amerikanske fængsler i Irak? Det gælder måske ikke så længe det er Papa Bush og Anders Fogh, der animerer deres 'drenge' til torturshows og gang rapes på mænd, kvinder og børn i de irakiske fængsler?”

Nu er det jo dejlig nemt at være venstreekstremist, man både konstruerer og tilpasser virkeligheden til egen fordel og man tror at folket, denne ubestemmelige størrelse, er på ens side. Nu er det jo i denne sammenhæng værd at bemærke at regeringen med støtteparti har ikke så lidt mere støtte end Komiteen for et Frit Irak der vel på en god dag kan mønstre en 5-6 aktive medlemmer, men det er også interessant at se hvordan venstrefløjen, i goebbelsk forstand, gentager løgne i en uendelighed. Rina Dhahir henviser selv på Bloggen til hjemmesider produceret af den selv samme venstrefløj der understøtter hendes uhyrlige anklager, løgnen bliver således et lukket kredsløb. Antiamerikanismen i sin mest ekstreme form som ovennævnte kan vel derfor blot afvises som en retorisk anvendelse af det Orwelsk nysprog, men stakkels ubefæstede sjæle som læser og lytter.

JKN

mandag, august 22, 2005

EKSTRABLADETS VALGKAMP.

På Ekstrabladets weblog har jeg forsøgt at argumentere mod EB's holdning til regeringens Irak politik. Der er jo ikke nogen tvivl om, at EB bruger Irak til at få læserne til at stemme på opostionen til næste valg. Hvor nemt er det ikke af få folk til at indrømme at krig jo nok er noget dårligt noget, og hvor nemt er det ikke at få billeder af grædende børn fra Irak, uden selv at forlade kantinen på Rådhuspladsen. Bemærk også lige hvor meget EB skriver om kongehuset - især Joachim/Alexandra - man skulle tro at det måske var de kulørte ugeblades område, men ingen tvivl om, at EB forsøger at få nogle af de læsere der nok ikke læser avis til daglig til, at købe EB, når man nu alligevel står i Netto og skal vælge imellem Kig Ind eller Se og Hør og så lige fanger et billede af en prins med fingrene i 17-årige Gitte's g-streng på et diskotek, i Jylland (for øvrigt respekt fra Minut til Joachim). Og får man først fanget en politisk naiv læser, så er det jo nemt at få overbevist dem om at regeringen er dumme, fordi 100.000 tusinder er døde (tallet er kommunistisk propaganda og har ikke noget med virkeligheden at gøre).
Prøv selv at checke på: http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.asp?PageID=307431

LÆS LIGE HISTORIEN JOHNNY.

Nogle nazi drenge marchere i Kolding, hele Europa's "pryd" er kommet til storstaden, Europa's centrum for magt....øh.
100 mand ialt - imponerende - NOT!
Men jeg kan forstå, at man ønsker at hylde Rudolf Hess, men var det ikke manden som i 1941, forrådte Hitler og fløj til England for at lave separatfred med England? Hvorefter Hitler udstødte en dødsordre på samme Rudolf og erklærede ham sindsyg, Churchill derimod faldt om på gulvet af grin, indsatte Rudolf i Tower, senere Spandaufængslet, hvor han sad til sin død 1987.

Man hylder en forræder mod Hitler og en total fiasko - måske skulle Johnny og drenge finde en ny helt, hvad med Marianne Jelved, hende griner vi også af.


MN. www.minut.tk

KLOG MÅSKE DUM.

"Jeg er blevet klogere" siger Helle Thorning-Schmidt der på en uge har fundet ud af at nedslidte danske arbejdere alligevel ikke skal have lov at at nyde sin alderdom lidt tidligere, og vil ændre efterlønnen.

Vil det så sige at for en uge siden var hun dum?

Erasmus.

HØR EFTER.

I 1997 fastslog professor Poul Chr. Matthiesen at antallet af indvandrere i Danmark år 2020 ville være 13.7%, hovedparten fra ikke vestlige lande.
Udtalelsen vakte sådan en furore at DR. i programmet "Meidiemagasinet" beskyldte professoren for at lyve. Socialdemokraten Lissa Mathiasen påstod at han malte "fanden på væggen". Henrik Svane fra det Radikale Venstre kaldte ham "hoven". I Politikken blev han omtalt som "forhenværende professor". Kort sagt Over-Danmark slog til.

I dag viste det sig at Professor Matthiesen havde ret.
Det viser det sig at indvandrere fra ikke vestlige lande bruger 38% af kontanthjælpen, selv om de kun er 5% af befolkningen. Under halvdelen af samme befolkningsgruppe er i arbejde. Kriminaliteten i gruppen er dobbelt så høj som danskernes.

Idag er Professor Matthiessen på banen igen. Til Jyllandsposten siger han: "Jeg mener, nøglen skal findes i et kvindeoprør blandt muslimske kvinder......Mændene bør give deres koner og døtre frihed. Gør de ikke det, må kvinderne gøre oprør".

Lad os håbe at nogen hører efter denne gang.

TA. www.minut.tk

søndag, august 21, 2005

EKSTRA BLADET ELLER KIG IND.

I Ekstra Bladet har man i to år udråbt Prins Joachim som skurken i hans mislykkede ægteskab og latterliggjort ham, nu da det er kommet frem, at det er kineseren der har ligget og rullet rundt i høet med en ung fyr, så vender man fuldstændig rundt og gør hende til skurk, vel det viser da at man er rigtig radikal på EB.

Men sker der ikke noget andet interessant i verden man kunne skrive i avisen om, eller har EB fuldstændig opgivet og ønsker i virkeligheden at dele hyldeplads med Kig Ind, Rapport og Se og Hør?

D.B.Cooper www.minut.tk

lørdag, august 20, 2005

KLING OG KLANG PÅ ARBEJDE I SVENDBORG.

En spritbillist på Drejø kører torsdag en kvinde ned, der stadig ligger på hospitalet. Politiet fra Svendborg meddelte at de ikke kunne komme da de ikke havde adgang til nogen båd. Spitbillisten undgår dermed straf.

Så er det lige jeg tænker - Svendborg, er det ikke en by med en havn, åbenbart uden både, jeg mindes ellers at jeg som dreng læste om Peder Most, drenge helten over alle, der voksede op i selvsamme by, der var kendt som stedet hvor rigtige sømænd kommer fra, men åbenbart ikke idag. Eller er sandheden at der var tilbud på citronmåner nede på tanken, så politistationens cykel var ibrug? Man har vel heller ikke biler i Svendborg.

D.B.Cooper www.minut.tk

EKSTRA BLADETS HYKLERI - IGEN.

I dagens debat på side 2 i Ekstra Bladet 20/08/05 gør man grin med at forsiden på Blå Kors Bladet skriver: Kim Larsen - Gud åbenbare mit liv.
Det viser sig at det slet ikke er sangeren Kim Larsen, men en helt ukendt person med samme navn. EB skriver forarget: Skamløst.
EB glemmer vist at forrige onsdag skrev man at Søren Søndergaard var blevet pressechef for Dansk Folkeparti, først ved nærlæsning finder man ud af at det ikke er den berygtede kommunist, men en helt uskyldig mand.
Hykleriet længe leve.

TA. www.minut.tk

fredag, august 19, 2005

FYR KINESEREN.

Når nu hele hysteriet vedr. Alexandra's og Jochim's skilsmisse er ved at foretage sig, kunne man måske diskutere hvad vi skal med prinsessen her i landet.
Joachim er jo ikke den første mand der har taget til udlandet og fået sig lidt weekendsjov og han er vel heller ikke den første der er blevt snydt til at tage sig en champagnepige med hjem, der så stikker af når opholdstilladelsen er i hus.

Nu er det så kommet frem i boulevardpressen at prinsessen er gået på drengerov og har fået sig en 11 år yngre elsker, der har sat fyr i kineseren i de sidste to år af ægteskabet.
Burde hun ikke sendes ud af landet med en pose penge, hurtigst muligt? Vi risikere jo at få Østerbro fyldt op med fraskilte prinsesser, der så kan gå til te hos hinanden og diskutere hvis tur det er til at åbne den næste børnehave.

MN
www.minut.tk

torsdag, august 18, 2005

VIL-I-JOB

Københavns kommune meddeler at de har succes med projektet Vil-I-Job hvor kriminelle indvandrere får job.
Det er jo klart, de kan vel altid få job i selvsamme kommunen, der jo har ansat den dybt kriminelle Blekinggade terrorist Torkil Lauesen til at arrangere sæbekasseløb.

MN. www.minut.tk

HOLE-IN -ONE.

Det er ikke ofte vi her på MINUT, kan komme med positive nyheder, men ifølge den norske avis Verdens Gang har det statslige (der findes ikke andet) Nord-Koreanske nyheds bureu, meddelt at den elskede leder, kendt som "Solens søn" Kim Jong Il taget golf op som fritidsaktivitet. Det meddeles fra Nord-Korea at den "Kære leder" har slået 11 hole-in-one i samme golf match. Vi ser frem til en kamp mellem Tiger Woods og "Himlens søn", evt. kan præmie pengene gå til indkøb af ris, da hans undersåtter lider under en sultkatastrofe.

MN. www.minut.tk

MINDERNE HAR MAN DA LOV AT HA´

I dag fik jeg en cd med posten, soundtracket til filmen Russia House.

Gennem hele min ungdom, der gik gennem KU, Livgarden, Hjemmeværnet og til sidst en ansættelse i Udenrigsministeriet, hang der en mørk sky, truslen fra øst. Det var en trussel man blev dagligt påmindet om, ikke mindst pga. landsforrædere og sovjets nyttige idioter. Mit arbejde betød at mine rejsemuligheder var begrænset, åh hvor jeg dog længtes efter at se Moskvas boulevarder, Skt. Petersborgs katedraler og den mægtige natur.

Da muren faldt blev John le Carrés Bog Russia House filmatiseret i 1990. Filmen der har Sean Connery og den skjønne Michelle Pfeiffer i hovedrollerne, er en banal spionfortælling, om kærligheden mellem øst og vest. I filmens slutscene ser man Pfeiffer, der spiller en russisk enlig mor, blive forenet med den fordrukne men elskelige forlagsredaktør, Connery i Lissabon. Langsomt tones deres møde ved kajen over i stemningsmættede billeder fra Moskva. Da jeg så disse billeder i biografen blev jeg helt overvældet, det havde ikke før været muligt, endsige tilladt med den slags optagelser. Billedernes poesi greb mig, fra det øjeblik vidste jeg at Rusland ville blive genrejst og frit, vi der kæmpede for friheden og kristendommens idealer havde vundet over despotiet og de løgnagtige fortielser!

I dag fik jeg så filmmusikken tilsendt fra Amazon, jeg må blankt indrømme at jeg straks lagde alt arbejde til side, for at genopleve det skønne øjeblik jeg oplevede i biografens mørke. Ak bittersøde sejr, den melodiøse og melankolske underlægnings musik vækkede nye følelser, for vi vandt ikke over ufriheden og ondskaben, den skiftede blot ham og væsen.


Vi vandt blot et slag, nu er det tid til at vinde et nyt… men først vil jeg lytte til musikken en gang til og huske tilbage på de dage da jeg troede at friheden ville herske.

JKN

DE ANTI-NAZISTISKE FASCISTER

Anti-fascistisk Aktion består af flere uafhængige grupper, som arbejder tæt sammen, deres erklærede mål er at bekæmpe fascismen.
Den tyske historiker Ernst Nolte har defineret fascismen ved hjælp af et fascistisk minimum. Det har seks karakteristika: antimarxisme, antiliberalisme, førerprincip, partihær, tendens til antikonservatisme samt krav om totalitaritet med tilhørende partihær. De selvforherligende gadekrigere i Anti-Fascistisk Aktion definerer fascismen således:

"Men hvad er fascisme så? Ja, det kunne det skrives lange bøger om. og det er der heldigvis også nogle kloge hoveder der har gjort. Imidlertid er vi nok hverken kloge eller enige nok til at give en fyldestgørende definition"

Allerede her, synes jeg at filmen knækker en smule. På deres hjemmeside skriver de lidt mere konkret, så vi på trods af lidt vanskeligheder med at definerer fjendebilledet, ikke er tvivl om hvor de brune bataljoner marcherer:

”Anti-Fascistisk Aktion vil arbejde på: at synliggøre og aktionere mod bl.a. regeringens slipseklædte racister".

Personligt har jeg jo ikke noget i mod at uegennyttige borgere bekæmper totalitære kræfter i samfundet, problemet er bare at anvender man det fascistiske minimum, så opfylder Anti-fascistisk Aktion flertallet af de ovennævnte parametre.
De afslutter da også i deres manifest med, at citerer Mao Tse-tung (drivkraften bag 80 millioner dødsfald): "Folket og kun folket er drivkraften i skabelsen af verdenshistorien". Mon de er stand til at definerer ”folket”.


JKN

onsdag, august 17, 2005

DET ISLAMISTISKE MISINFORMATIONS-BUREAU

Jeg var lige inde på et debatforum der hedder islamic.dk, det er jo altid interessant at læse hvad der rører sig i folkedybet. Det var nu en ret bizar oplevelse, læs lige disse uddrag fra debatten om 9/11 som blev ført december 2004:

”Der er ingen tvivl om at WTC tårnene blev revet ned og at det var en kontrolleret nedrivning, med bomber der var placeret inde i selve bygningerne. Der er ingen tvivl om at Pentagon ikke blev ramt af et fly, men enten et missil, eller mere sikkert, et minifly (dron) der indeholdt sprængstoffer og var fjernstyret. Der er ingen tvivl om at det sidste fly der "faldt ned" ikke faldt ned, men blev skudt ned af det amerikanske forsvar, dette er også noget Rumsfeld, lige er kommet til at afsløre”.
”De lægger deres planer, men Allah lægger også Sine planer!”
MuhammadAhmad

”Jeg har næsten lige haft projektarbejde om netop dette emne, der er utroligt nok massere af beviser på at USA havde lagt bomber ind i tårnene og sandsynligvis også i flyene. Jeg blev faktisk overasket over de mange beviser”.
Deen

”Jeg mener det freemasons(masonic) som står bag alt dette”
UsamahBinZaid

"som det er blevet nævnt så har freemasons sikkert en finger med i spillet. Jeg havde en masse information, men jeg kan desværre ikke fremvise noget af det for dig".
Deen

Nu er det jo nemt at afskrive ovenstående som galmandsværk, en gennemgang på nettet viser dog, at misinformationerne spredes i en sådan grad at det næsten får det hedengangne KGB´s 5. Kontor Til Bekæmpelse af Ideologisk Sabotage (misinformation) til at blegne, misinformationen er kompleks i sin struktur, og indeholder elementer såsom kildehenvisninger (i dette tilfælde til bl.a. brandmænd)der hæver troværdigheden. Der er ingen tvivl om at hviskekampagnerne der omhandler Vesten, demokratiet, USA, jøderne etc. finder sted for at påvirke ubefæstede sjæle, men også for at retfærdiggøre radikaliseringen af det islamiske miljø i Danmark. Welcome to the jungle!

Erasmus

tirsdag, august 16, 2005

HIP HURRA FOR SØREN SØNDERGÅRD

Søren Søndergård fylder 50 år i dag. Læste fornylig et interview med ham i Brønshøj posten, hvor han hævdede at hans interesse for polik blev vakt da John F. Kennedy blev skudt.
Ok Søren på det tidspunkt var du 5 år gamel, den eneste interesse du havde dengang var om du havde lavet pu-ha i bleen.

MN. www.minut.tk

SVØM MOD STRØMMEN, MEN MED PÅ BØLGEN

Se mere fri-konservativ propaganda på www.minut.tk

GITTE SEEBERG TALER OG TALER OG TALER

Medlem af Europa-Parlamentet Gitte Seeberg fra Det Kulturradikale Folkeparti (C) udtalte i Ekstra Bladet 6. december 2004:

”Israelerne spiller dobbeltspil med omverdenen. På den ene side siger Israel, at man vil forhandle om oprettelse af en palæstinensisk stat. Men faktum er, at bosætterne målrettet arbejder på at udvide deres greb over så store dele af Vestbredden, at det nærmest umuliggør en stat, hvor palæstinenserne ville kunne leve og forsørge sig selv, siger Gitte Seeberg”.

”Tror man mest på, hvad folk siger, eller hvad de gør? Jeg tror mest på det sidste”.

Nu da Israelerne på trods af store menneskelige og økonomiske omkostninger trækker sig ud fra Gazastriben, så var det måske på tide at Gitte Seeberg, der jo altid er uvenlig overfor den demokratiske stat Israel, til gengæld trak sine ord i sig igen, vi her på Minut tror nemlig også mest på handling, men mindst på Gitte Seeberg.

JKN

TERRORISTEN TORKIL LAUESEN HAR JOBGARANTI I KØBENHAVN.

Det er underligt som der er forskel på folk, jeg har tidligere arbejdet i Udenrigsministeriet, det krævede en ren straffeattest, senere kom jeg til at arbejde i det private erhvervsliv, det krævede sandeligt også en ren straffeattest. Nu arbejder jeg på en stor dansk kulturinstution der også kræver en ren straffeattest af sine medarbejdere. Det er helt forståeligt, at alle mine arbejdsgivere har haft krav på at vide om deres medarbejder var nogenlunde troværdig. I københavns kommune har man dog en helt anden holdning.

Et medlem af Blekingegadebanden har de sidste fire år arbejdet for Københavns Kommune, Blekingebanden stod blandt andet bag adskillige million tyverier og et koldblodigt mord på den unge politimand Jesper Egtved Hansen, der skulle skaffe midler til udenlandske terrorbevægelser. I dag laver Torkil Lauesen skrivebordsarbejde i et kommunalt forankret projekt, Kvarterløft Nørrebro Park, og arrangerer fodboldkampe og sæbekasseløb for bydelens børn.
I Berlingske Tidende kan man i dag læse at:

""Han har udstået sin straf og skal derfor have en chance," mener overborgmester Lars Engberg fra Socialdemokratiet, der får opbakning fra Det Radikale Venstre, SF og Enhedslisten".

Jeg har forstået budskabet, hvis man er en borgelig samfundstøtte, som jeg selv, så er der ikke plads til at træde ved siden af, men venstreradikale politimordere har job garanti i Københavns Kommune. Bare Lars Engberg kunne forklare mig hvordan jeg selv kan blive optaget i kommunens privilegerede overklasse med jobgaranti og pension, et privilegium bødlen Torkil Lauesen ikke ønskede Jesper Egtved Hansen skulle opnå!

JKN

mandag, august 15, 2005

DET RADIKALE NYSPROG

Jeg var lige inde på det Radikale Venstres hjemmeside, for at se om jeg kunne finde noget interessant at skrive om, nu da overdanmarks parti fejrer sin 100 års dag.

Under punktet historie nævnes intet om støtten til den sovjetiske revolution, udhuling af forsvaret i 20erne og 30erne, samarbejdet med det Østtyske Bondeparti efter krigen, kampen for at nedlægge hjemmeværnet under den kolde krig, deres modstand mod anderkendelse af Tysklands sammenlægning og de baltiske landes selvstændighed, men Anden Verdenskrig kan man dog alligevel ikke rigtig komme uden om på den radikale hjemmeside:

"fra 1929 til den tyske besættelse af Danmark i 1940, bestod regeringen af Socialdemokrater og radikale, med statsminister Stauning og undenrigsminister Peter Munch i spidsen. Det var især på det sociale område, at de største mål blev nået, og det førte Danmark nogenlunde sikkert gennem 30’ernes krise både politisk og socialt".

Det var ordene, "nogenlunde sikkert", det er de ord det Radikale Venstre bruger på at beskrive nationens største katastrofe i nyere tid, en katastrofe der blev mulig på grund af de radikales apeasement og systematiske udhuling af forsvarets budgetter. 5 års Drab og totur af danske patrioter, drab på Jøder, 5 år under den prøjsiske støvel der trådte på alt hvad der er helligt. Ja det er jo lige før man for sin caffe latté galt i halsen når man læser den type historieskrivning, jeg troede den slags omskrivelser var gået tabt med sovjetstatens undergang.

I det radikale talerør ”Tidens Stemme” skrev man i en redaktionskommentar 11/3 1936 helt i overensstemmelse med den radikale virkelighed:

" Selv i en demokratisk dansk stue fjernt fra Berlin måtte man bevæges af hans [Hitlers] ord. Det var som at høre et vældigt folk tale med en eneste stor og gribende røst. Glimrende iscenesættelse, har man sagt om proklamationen forleden. Mon ikke den gribende virkning beror på noget mere end iscenesættelse? - Mon ikke Hitlers ord stiger op af en ægte, vældig følelse, som man må gribes af, hvilken overbevisning man end har?"

Mon det er muligt at få de Radikale til at indsætte denne radikale kommentar på sin hjemmeside, bare for at være en lille smule i overenstemmelse med sandheden?

JKN

fredag, august 12, 2005

KAMEL QURESHI HAR EN BJÆLKE I ØJET PÅ STØRRELSE MED ET LIBANESISK CEDERTRÆ

Landsforeningen for bøsser og lesbiske giver prisen som 'Årets Politiker' til SF´s Kamal Qureshi der ellers mest er kendt for at optræde som folkedanser ved dronningens baller.
Kamal Qureshi er ikke sen på aftrækkeren når det gælder at give skylden for homoseksuelles fortrædligheder:

"Vi har i dag et flertal i folketinget, som blokerer for minoriteters rettigheder, og det er en trist udvikling, siger Qureshi og retter skytset mod den kristne højrefløj og Dansk Folkeparti".

Nu er det jo ikke et ukendt fænomen at socialister indretter verdenen efter deres eget utopiske verdensyn, og Kamel Qureshi ønsker så inderligt at højrefløjen er ophav til alt ondskab i verdenen. Som medlem af den kristne højrefløj kan jeg blot sige at jeg intet udestående med homoseksuelle, mit forhold til dem er den samme som til Brøndby fodbold fans, jeg kender ikke så meget til deres klub kultur men det er sikkert flinke fyre.

Hvis Kamel istedet fjernede bjælken fra sit øje så ville han måske have bemærket en mere truende virkelighed. BT skriver i dag:

"Massiv frygt har bredt sig blandt de homoseksuelle indvandrere i Danmark. Efter de har offentliggjort deres planer om at stille op i årets homoparade i København, har flere af dem fået trusler på livet.
- Flere i det tyrkiske miljø har advaret mig. Hvis jeg stiller op til paraden, vil de dræbe mig, fortæller 35-årige lesbiske Ela".


Istedet for at henfalde til drømmesyner og politiske fantasterier, så forventer vi at Kamel Qurashi holder op med at fjerne fokus fra problemets kerne. Jeg selv, vil for første gang i morgen møde op ved Nørrebrohallen for at støtte homoseksuelle indvandreres ret til at danse rundt i gaderne i fjerboa, eller hvad det nu er de laver i den der klub.

Ronal Dyrendal

torsdag, august 11, 2005

HENNING G. JENSENS HJERTE ER ONDSKABSFULDT OG URØRLIGT

Ole Birk Olesen citerer Che Guevara i Berlingske Tidende, 11/8-05, i forbindelse med Aalborgs udstilling om Che:

»Vi vil gøre vore hjerter ondskabsfulde, hårde og urørlige (...) Vi vil ikke gyse over synet af et hav af fjendens blod. Uden nåde, uden at skåne, vil vi dræbe vore fjender i tusindtal; lad dem drukne i deres eget blod. Lad der være floder af borgerskabets blod – mere blod, så meget som muligt.«

»Juridiske beviser er unødvendige i forbindelse med det at sende folk foran henrettelsespelotonen. Sådanne procedurer er en arkaisk bourgeois detalje. Dette er en revolution! Og en revolutionær må være en kold dræbermaskine motiveret af rent had. Vi må skabe henrettelsespælens pædagogik.«

»Hvis missilerne havde været under cubansk kontrol, ville de være blevet fyret af. Hvis der var blevet efterladt våben, ville vi have brugt dem mod hjertet af USA, inklusive New York, for at forsvare os mod aggression.«

Manden bag det hele, Aalborgs socialdemokratiske borgmester, Henning G. Jensen, der selv har været med til at bevilge omkring 300.000 kommunale kroner, lokaler og arbejdskraft til udstillingen. svarer på kritikken af, at udstillingen ikke fortæller om Che Guevara mørke sider:

»Hvis der blev lavet en udstilling om George Bush, så ville der vel heller ikke stå noget om, hvor mange uskyldige, han har slået ihjel,«

Henning G. Jensen relativiserer dermed en massemorder og politisk gangster med en demokratisk valgt leder, der er blevet angrebet i en uerklæret krig af transnationale styrker. Vi har forstået budskabet Henning, du ønsker også at "gøre vore hjerter ondskabsfulde og urørlige", det vil bare ikke lykkedes med andres hjerter end dit eget.

TA

Læs mere om protesten mod arrangementet: www.fredogfrihed.org

BESØG ABSURDISTAN OG DØ

Nu kan det godt være i er træt af at læse mine citater fra Absurdistan/Gagaland. Men i forbindelse med, at vi på Minut har oprettet Centralen til totalitær dokumentation, faldt jeg over nedenstående citat hos Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse:

"Vi ser det som den nationalsocialistiske stats første og vigtigste opgave at bevare og styrke det danske folks biologiske og åndelige sundhed”.

"Vi vil derfor gennem biologisk hygiejne begrænse den stadige udbredelse af arvelige sygdomme, idet vi finder det forkasteligt og uansvarligt, at mennesker med sådanne sygdomme videregiver disse til kommende slægtled, som påføres unødvendige lidelser, samtidig med at den fælles arvemasse forurenes med en degeneration af hele befolkningen til følge".

Nu er det så jeg får lyst til at spørger Johnnys tyrolersangkor DNSB, inden de begynder at gennemfører deres program med biologisk hygiejne (det er underligt som totalitære organisationer altid opfinder eufemismer for massemord), om deres program ikke havde haft større troværdighed, hvis følgende personer, Hitler (født med en testikel), Goebbels (født med klumpfod), Rudolf Hess (sindssyg), Göring (morfinist og transseksuel) var blevet elimineret i det 3. riges eutanasi program? Jeg mener, jeg er nedarvet platfodet og nærsynet som en muldvarp, og jeg synes det havde været mere rimligt hvis man havde elimineret den arveligt degenererede Bøhmiske korporal Hitler, før man anklager mig for at degenerere arvemassen.

JKN

onsdag, august 10, 2005

SMÅ GRYDER HAR OGSÅ ØRER

Hver gang jeg får et anfald af ungdomssløvsind (som jeg ellers er lidt for gammel til) eller min vinterdepression bliver afløst af en forårs depression, så forlyster jeg mig med at surfe dybt ind i hjertets mørke. Jeg taler selvfølgelig ikke om Kongo men om alle kryptofascisternes hjemmesider, der under dække af ytringsfrihedens beskyttende vingeslag kalder til kamp mod den selv samme ytringsfrihed ved at prædike had og ophidse til krig.

http://www.minut.tk/ vil vi fremover på Centralen gemme citater fundet under temporære besøg i Hades. Citaterne noteres med kildehenvisning og indhentningsdato.

Det nemmeste ville være, blot at afskrive og latterliggøre citaterne, der unægteligt har et ufrivilligt skær af komik. Men grundlæggende er morskaben omtrent ligeså komisk som Hitler eller Stalins overskæg, der isoleret set var urkomiske, men i en helhedsbetragtning kan man ikke en gang anskue hverken Hitler eller Stalin i et tragiskkomisk skær. Det er alvor, ja det er faktisk dødsens alvor….ved profetens skæg.

JKN

tirsdag, august 09, 2005

IMPORT AF TOSSER

En ting er, at vi har vores egne totalitære galninge såsom nazister og kommunister, men at vi også skal trækkes med fascistiske organisationer fra udlandet (det er kommunister og nazister jo ret beset også, nå jeg nu tænker efter) er næsten ikke til at bære.

Hizb ut-Tahrir skriver i en løbeseddel der er lagt på nettet:

"hvad angår jihad til bekæmpelsen af fjenden, som begår overgreb på muslimerne, forbryder sig på deres jord, plyndrer deres ressourcer eller forsøger at dominere over dem, så er det en legitim handling, endda en forpligtet handling, og det er Islams spydspids".

Med det mest minimale figenblad man overhovedet kan tænke sig, formuleres teksten på en sådan måde at opfordringen kun gælder i Irak, hvilket sådan set er galt nok.
Når man læser Hizb ut-Tahrirs tirader vendt mod demokratiet så opstår der en uværlig følelse af at blive transporteret tilbage til 70erne. Da blomstrede det totalitære nysprog som aldrig før. Når DKP tale om fred så mente de krig og når de talte om nedrustning så mente de oprustning og når de talte om demokrati så mente de det modsatte. Det er fuldstændig den samme demagogi Hizb ut-Tahrir benytter sig af.
Kort sagt så er der ikke grund til dybdeanalyser af deres tekster, de hader os og ønsker at bekrige os med alle tilgængelige midler. Fair nok... men bare vi dog kunne nøjes med vores egne tosser!

Thomas Andersen

AALBORG HYLDER BRUTAL MASSEMORDER


Uriaspostens Kim Møller der jo altid er om sig, kan fortælle at Ålborg-udstillingen om Che Guevara med åbning den 30. i denne måned er støttet af ‘Branding Aalborg’ der skriver:

Branding Aalborg er et femårigt projekt, der skal skabe en fælles forståelse for de værdier, der kendetegner vores by. Sammen vil vi gå ud og fortælle verden alle de gode og positive historier der er at fortælle om Aalborg. Og der er mange.”

Her på Minut vil vi blot takke Kim for hans initiativ og gøre opmærksom på at Fred & Frihed i forbindelse med arrangementet vil lave en happening. Nærmere info: kim.moeller@post.au.dk.

Endeligt kunne jeg tænke mig at spørge "Branding Aalborg" om de er klar over at Che Guevara nakkeskød politiske fanger uden rettergang? Og betyder "branding" ikke brændemærke? Det er under alle omstændigheder lykkedes at brændemærke Aalborg med den kommende udstilling om morderen Che Guevara.

JKN

søndag, august 07, 2005

VENSTREFLØJEN RØGET UD I HAMPEN - IGEN

Vi hører ustandslig fra venstretosserne at grunden til at Danmark er i farezonen for at blive ramt af terrorbomber er at vi har soldater i Irak.

Idag har den svenske avis Expressen en artikel hvor der hævdes at Sverige også er blevet truet med, at Al-Qaeda vil sprænge Stockholms tunnelbane i luften.
Sverige er politisk det mest arabervenligt land i Europa, tøsedrengene har ikke turdet sende soldater til udlandet siden Karl den 12, blev lammetævet ved Poltava og flygtede til Tyrkiet!
Og Sverige bliver alligevel truet, det viser jo at venstrefløjens argumenter som sædvanelig er helt ude i tovene - øh hampen.

MN. www,minut.tk

lørdag, august 06, 2005

BOMB JAPAN

Allieret krigsfange bliver
henrettet.

Idag er det 60 år siden de allierede styrker kastede en atombombe over den Japanske by Hiroshima, hvor 140.000 døde.

Venstrefløjen får naturligvis brugt dagen til hadske angreb mod USA som hak i en gammel LP-plade.
Måske skulle vi lige se lidt på hvad der var Japan havde gjort forinden.




Japan var en imperialistisk magt, der betragtede sig selv som overmennesker i forhold til de omliggende lande og besatte i 30'erne store dele af Kina samt Korea i 1909, som de mente var Japansk interesseområde. Deres fremfærd i disse lande var ekstremt grusom, i Nanjing-Kina myrdede de japanske besættelsestropper over 300.000 mennesker og voldtog mindst 20.000 kvinder i 1937.
Japan havde også den frygtede enhed 731, der udførte kemiske forsøg, både på de besatte landes befolkning, men også tilfangetagne franske, engelske og amerikanske krigsfanger.
Fra 1932-1945 tvang Japanerne 200.000 unge kvinder (100.000 koreanske-100.000 philipinske/kineske) til at optræde som "comfort girls" hvor japanske soldater kunne forlyste sig med unge piger helt ned til 12 år's alderen.

"Comfort girls" bortføres og bliver
bragt til et bordel.
I mange år nægtede Japanske myndigheder at dette var sket, men i 1992 fandt historiker officielle dokumenter der viste at staten havde godkent disse masse- voldtægter og først herefter udsendte den japanske regering en undskyldning, men nægtede at betale nogen erstatning.

En af de berygtede episoder er "The Bataan Death March" hvor 76.000 soldater, blev tvunget til at machere over 100 km i Philipinernes varme, uden mad og drikke i over en uge - 20.000 døde.

Listen over Japanske krigsforbydelser er endeløs.

Da man besluttede at smide atombomben, havde ingen allieret soldat endnu sat sin fod på det japansk hovedland, men alligevel var tabene i stillehavet enorme. På den lille ø Okinawa, som var japansk, døde 35.000 amerikanske soldater og 35 krigsskibe blev sænket, så man havde regnet med at det ville koste 1.million soldaters liv at angribe hovedlandet, samt måske 10 gange så mange japaners liv, civile som soldater.
Da man smed de to atombomber kostede det under 200.000 menneskers liv.
Da nyheden om Japans overgivelse nåede de engelske styrker i Malaysia, fortæller den engelske soldat, senere forfatter Georg MacDonald Fraser (Flashman), at soldaterne græd af glæde, man havde regnet med at skulle slås indtil 1948-52.

MN. www.minut.tk

fredag, august 05, 2005

STATSBORGERSKAB FRATAGES.

I TV-nyhederne idag omtalte man Englands nye tiltag mod terror, men en af tiltagene "glemte" man at nævne. På BBC kunne man høre at et af tiltagene var at kriminelle og ekstremister skal kunne fratages deres engelske statsborgerskab og udvises til deres hjemlande.
Har vi ikke tit hørt at kriminelle i danmark griner af politiet, da de har opnået dansk statsborgerskab og dermed ikke kan udvises?
Måske var det på tide at politikerne vågnede op, vi ved at det ikke nytter at true med en tur i fængslerne, så lad os ekspedere dem tilbage til deres hjemlande.

MN. www.minut.tk

CITRONMÅNER UDSOLGT.

Nu bliver formanden for Hizb ut-Tahrir tiltalt for trusler, ved bl.a. at have uddelt en løbeseddel ved en moské i Valby i efteråret 2004, hvor der blev opfordret til, at unge muslimer tog til Irak for at deltage i krigen.
Vicekriminalinspektør Magnus Andresen i Københavns Politi fortæller at i løbesedlen blev der også opfordret til at udslette regenterne, hvis de stod i vejen for, at man kunne drage til Irak. Statsadvokaten har konkluderet, at den danske oversættelse svarer til, at truslerne er fremsat mod den danske regering, forklarer Magnus Andresen.

Så er det lige jeg spørger: 2004? Det er et år siden. Hvad fik politiet til at vågne op? Var der udsolgt af citronmåner på tankstationen?
MN.
www.minut.tk

NATTESØVNEN ER REDDET

Jeg mener ikke man kan beskylde Minut for at være ensidig, vi surfer gerne ind på totalitære organisationers hjemmesider, og vi citere så hjertens gerne. Denne gang bevægede jeg mig ind på Danmarks Kommunistiske ungdomsforbund på: dku99.dk
Det var i sandhed en lille rejse til de glade 70ere og til vanviddets voldsforherligende overdrev, læs hvad arbejderklassens lystige forførere skriver:

"For at nå det socialistiske samfund er det nødvendigt med en proletarisk revolution under ledelse af det kommunistiske parti - arbejderklassens fortrop".

"DKU bekæmper imperialistiske krige, men går ikke ind for en pacifistisk ungdom. Ungdommen skal revolutioneres, og arbejderklassen lære at slås, også med våben, mod borgerskabet og dets støtter".

Vi her på Minut venter spændt på det endelige opgør, når DKUerne kommer for at klynge os op. Efter at redaktionens medlemmer gennem årene har besøgt Sovjet, DDR, Cuba, Vietnam, Laos, Burma, etc. forventer vi, at komme til at vente nogle år endnu, på hjemmesiden står følgende sentens der nemlig ret godt karakteriserer alle kommunistiske regimer og organisationer:

”Vi er i gang med en - tiltrængt, fornyelse af siden. Forvent ikke at tingene virker endnu”.

Bare rolig det eneste vi forventer af jer, er et nakkeskud, men i kan med garanti heller ikke få en revolver til, at virke, så jeg tror jeg med sikkerhed kan sige at nattesøvnen er reddet!

JKN

onsdag, august 03, 2005

HVOR ER MINE 72 JOMFRUER?

Ifølge oplysninger i Jyllandsposten hævder den afrikanske muslim og islamforsker Bat Ye'or, at der er sket en - bevidst eller ubevidst - fejloversættelse af den oprindelige koran.
Der blev ikke lovet disse naive og enfoldige selvmordere 72 evigtunge jomfruer, men derimod en portion grønne tørre druer, som på Muhammeds tid var en formue værd.
Det må være lidt surt at møde op hos Allah med forventning om at få "fedtet bøhmanden" og så få udleveret 72 druer.


D.B.Cooper. www.minut.tk

POLITISTAT NU!

Hver gang der kommer foreslag om bekæmpelse af organiseret kriminalitet, totalitære grupper og terror, så er der altid politikere og meningsdannere der sætter hælene i. Man vil ikke risikere at Danmark udvikler sig til en politistat eller et overvågnings samfund…VÅGN OP!

Danskerne bliver overvåget i en sådan grad, at Stalin og Hitler ville hulke sig ind i en lykkerus hvis de havde haft de samme midler til rådighed, personnummerregister og skatteregister og kriminalregister osv. Desværre så betyder vores nuværende retstilstand at det er betydeligt nemmere at overvåge lovlydige borgere (min far blev en gang indkaldt til torskegilde pga. en difference på 38 kr.) end kriminelle. Hvorfor ikke stramme overvågningen, så man også kan ramme Hells Angels, momssvindlende grønthandlere, bankrøvere og Al Qaida tosserne?

Jeg vil godt leve i en politistat, jeg ville ikke føle mig truet, hvis der stod en panserbasse på hvert gadehjørne, jeg er nemlig lovlydig. Den manglende politistat betyder i stedet at ældre bliver holdt som gidsler i deres eget hjem efter mørkets frembrud, hvad med deres menneskerettigheder?

Den totalitære stat defineres ikke af mængden af politi eller deres magtmidler, men af den manglende retsbeskyttelse af lovlydige borgere, stigende kriminalitet og terror derimod er udtryk for en fascistisk undertrykkelse.


Roland Dyrendal

tirsdag, august 02, 2005

SVAR TIL VILLY SØVNDAL FRA PRÆSIDENT BUSH.

Ved præsident Bush besøg i Danmark, fik SF'ern Villy Søvndal afleveret et brev til præsidenten vedr. de fangne terrorister på Guantanamo basen. Minut er kommet i besiddelse af svaret fra Bush.

The White House 1600 Pennsylvania Avenue Washington, D. C. , 20016

Kære bekymrede Villy.
Tak for dit brev hvor du kritisere vores behandling af Taliban og Al Qaeda fanger som bliver tilbageholdt på Guantanamo Bay - Cuba.
Vores regering tager disse spørgsmål seriøst, og din mening blev hørt klart og tydeligt i Washington. Du vil derfor blive glad for at høre at på grund af bekymrede borger som dig, har vi oprettet en ny afdeling af Terrorist Trænings Programmet, som vil blive kaldt Venstrefløj Ansvarlig for Dræber, eller forkortet VAD.
Iflg. vedtægterne for dette nye program, har vi besluttet at udstationere et stk. terrorist under din personelig beskyttelese. Din personelig fange er blevet udvalgt og skemalagt for transport under stærkt bevæbnet vagt til din bopæl først-kommende mandag.

Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud, (du kan kalde ham Ahmed) er at behandle iflg. din standard som du nævner i brevet.
Du behøver næppe at hyre nogen assistent til at hjælpe dig, da vi forstår din kone står bag dine synspunkter og således kan hjælpe dig.
Vi vil inspicere på ugentlig basis for at sikre os at de standarder du anbefaler i dit brev også bliver overholdt for Ahmed.
Selvom Ahmed er psykopat og ekstremt voldeligt, håber vi at din forståelse og forslag om at tale sammen, vil hjælpe ham til at overkomme disse problemer.
Måske har du ret i at disse problemer er opstået pg.a. kulturelle misforståelser.
Vi forstår at din plan er at prøve at forstå ham.
Din adopterede terrorist er dog ekstrem god til mand mod mand kamp og kan slå ihjel med noget så simpel som en blyant eller negleklipper.
Vi vil derfor ikke foreslå at du beder ham demonstrere dette ved din næste yogaklasse. Han er ekspert i at lave eksplosiver fra almindelige husholdnings artikler, så derfor vil det være en god grund at låse disse ting inde, med mindre du mener dette vil krænke ham.
Ahmed vil ikke ønske at have noget med din kone eller døtre at gøre, (medmindre det er sexuelt) idet han betragter kvinder som laverstående dyr. Dette er et sældeles sensitivt subjekt for ham, og han er kendt for at vise voldelige tendenser overfor kvinder der ikke følger hans påklædnings bestemmelser som han vil kræve i dit hjem.
Jeg er sikker på at din kone og døtre vil komme til at synes om den anonymitet som bhurkaen giver efter et stykke tid.
Mind dem bare på at det gælder om at "respektere hans kultur og hans religiøse overbevisning" tror jeg at du skrev i dit brev.
Tak igen for dit brev. Vi er virkelig glade for at få gode råd fra folk som dig der ved så meget og holde os informeret om hvordan vi skal passe vores job.
Sørg for at tage dig godt af Ahmed - og husk vi holder øje med dig.
Din "buddy" Georg Bush.

SKUESPILLER ELLER CHAMPAGNEPIGE.

I boulevard pressen kan man læse om en udenlandsk fodboldspiller Ronaldo, der har besøgt det Københavnske natteliv, her har han mødt en yngre dame fra nattelivet.
Ekstra Bladet skriver: "Ronaldo motionerede bl.a. sammen med danske Louise Iversen på dansegulvet på Nasa. Motionen fortsatte senere i suiten på Hotel Skt. Petri." Hvorefter bladet viser billeder med Ronaldo og trofæet ved et irsk bands koncert.
Bravo siger Minut, i redaktørens yngre dage, da han rejste verden rundt, stødte han også på yngre damer i hotellernes vestibuler, ikke professionelle damer næ nej, det var skam yngre gerne studerende damer som i weekenden kunne lokkes med duftevand og nylonstrømper af rige vesterlændinger, vi kaldte dem champagnepiger.
Idag skal man åbenbart bruge koncert billetter til U2 og man skal kaldes skuespiller, men ellers er der vist ingen forskel.

ERASMUS. www.minut.tk

FRED I VOR TID?

Advokat Thorkil Høyer skriver i et indlæg I Berlingske Tidende 01.08.05 :"Den [terror] har eksisteret i århundereder og er nogle gange udført i Islams navn. Andre gange i kristendommens navn som under korstogenens tid”.

Thorkil Høyer forsøger at sidestille korstogene, der foregik i middelalderens Europa, med den nutidige islamiske terror. Høyer er altså terrorrelativist og tilhænger af arvesynd, med andre ord så er du og jeg pg.a krigsførelsen i højmiddelalderen, lige så skyldige i terror som nutidens bombemænd, faktisk så er bombemændene uskyldige da det er os kristne som har presset dem til terror, eller som Thorkil skriver ”Irak-krigen fungere i dag som terrorens rekrutteringsbegrundelse”, jamen Thorkil må have overset at der fandtes Islamisk terror før krigen i Irak, faktisk havde terroristerne masser af grunde til terror før krigen, og hvis man fjernede alle disse grunde så var koranens bud om at "I skal bekæmpe folk, medmindre de bekender sig til islam" [Sura 48.17.] egentlig grund nok.

Hans pointe er at verden er blevet et mere usikkert sted er også noget flydende, da englænderne erklærede krig med Tyskland på grund af tyskernes invasion af Polen i 1939, da blev verden også et mere uroligt sted, men slutresultatet blev en forbedring. Men jeg har forstået Thorkil Høyers budskab, hvis bare vi genindsætter Talliban og Saddam så får vi fred, og når massemordere fremover i den islamiske verden piner og plager sine egne medborgere og truer nabostaterne, så skal vi bare forsøge os med apeasement, så skal vi nok få "fred i vor tid".
Der er bare en ting jeg håber på, og det er at Thorkil Høyer bliver forsvars advokat for Saddam, med Høyers argumentation er vi sikker på at Saddam kommer op og dingle!


jkn

mandag, august 01, 2005

VENNERNE ER PÅ BESØG.

I forbindelse med præsident Bush's besøg i Danmark, hørte man (som sædvanelig) venstrefløjen hyler op om hvor dyrt hans besøg var.
Fornylig kom det frem at den egyptiske præsidentfrue Suzanne Mubarak, der var i Danmark i forbindelse med det mislykket H.C.Andersen år, nægtede at bo på SAS hotellet som de andre deltagere, men insisterede på at bo i suiten på Hotel Marriot, med det resultat at hendes besøg kostede 600.000 kr. og heri er ikke medregnet P.E.T.'s udgifter.
En repræsentent fra politiet betegner konen som "ret besværlig".
Gennem årene har vi været vant til at få besøg af div. repræsentanter fra diktatorstater, bl.a. Fidel Castro og flere gange Arafat, samt den rumænske morder præsident Nicolae Ceausescu, men har nogen råbt op om udgifterne? Nej selvfølgelig ikke - det var jo vennerne der kom på besøg.
Den tidligere kommunist, medlem af DKP Ole Sohn, der nu er nå ja kommunist og medlem af SF, så med ængstlighed på brug af skatteydernes penge i forbindelse med præsident Bush's besøg, nu vil jeg gerne høre om hans mening om Mubarak's besøg, men det er måske også en af vennerne som vi ikke må tale om?

MN. www.minut.tk