Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

onsdag, november 30, 2005

CENSUR I ENGLAND.

I England har teateret Barbican i London strøget scener fra det klassiske teaterstykke "Tamburlaine the Great" fra år 1587. Forfatteren Chr. Marlowes lader hovedpersonen udtale: at Muhammed vil forblive i helvedet og stykket slutter med at Koranen bliver brændt.
Al hentydning til Koranen og Muhammed er dog af angst for muslimer blevet fjernet fra stykket, hvorved stykket faktisk har mistet sin mening. Mere kan læses her.

MINUT ANBEFALER!


Selv om Vi ikke har fået læst journalist Martin Krasnik's bog "De retfædige" skal vi anbefale den. Martin rejser rundt i den islame verden for at prøve at forstå den radikale islamisme, uden større held, idet han chokeres på sin rejse over det had og den fundamentalisme, der møder ham. I Berlingske Tidende får den 5 stjerner ud af 6. Kan købes her.

CIRKUS MARERITT.

I det Københavnske cirkus, der kalder sig borgerrepræsentationen viser det sig at landsby tossen Wallait Khan, der skifter politik efter hvad der giver mest penge, nu må vige p.g.a. af klankampe i Pakistan, den unge Sikander Malik Siddique har via sin far og politiske rådgiver i mandags truet med at forlade socialdemokratiet i protest, hvis Wallait Khan får næstformandsposten, da hans far er uvenner med Wallait. Den unge Sikandar, der har forbindelse til Hitz-but-Tahrir, kunne ikke selv udtale sig da han var sendt i seng.
Lad os håbe at der ikke udbryder borgerkrig i Pakistan, det kunne nok medfører noget uro på rådhuset, hvor pakistansk politik åbenbart har stor betydning.
For socialdemokratiet betyder det dog mindre, hvad deres politiker mener, Ritt Bjerregaard udtaler at de var: indstillet på at leve op til vores aftale med ham, og jeg synes, at der har været tale om en mediehetz.
Ja selv den radikale Klaus Bondam, hvis politiske program gik ud på at der skulle flere buske i Ørstedparken, så hans mandlige "venner" kunne hygge sig i skjul, roser Wallait. Nu kan vi alle komme ud af det her med æren - og forsamlingens troværdighed - i behold og se københavnerne i øjnene igen, siger han.
Her på MINUT undrer vi os lidt over at ovennævnte forøb har noget med ære at gøre, men de radikale og socialdemokraterne må jo vide det, det var dem der samarbejdede med nazi-tyskland under 2. verdenskrig.

MN.

FLYGTNINGE PÅ FERIE.

Mandag den 28/11 har B.T. en reportage om politivagten i Asylcenter Sandholmlejren.
En betjent fortæller om det fine forhold man har til de 615 asylansøger, hvoraf de 350 har fået afslag på asyl, men har nægtet at rejse. Dog kan avisen berolige med at når sommeren og julen nærmere sig er der ro i centeret, ja nærmest affolket. Adskillige af asylnasserne er nemlig sammen med deres famile taget på ferie i de lande de er flygtet fra. Ja det er rigtigt, og det er vist almindelig kendt at det forholde sig sådan, siger betjenten til B.T.
Hvis det er så almindelig kendt, burde man så ikke gøre noget ved problemet?

MN.

tirsdag, november 29, 2005

LØVEN, HEKSEN OG GARDEROBESKABET

Kristelig Dagblad skriver i dag om filmen Narnia, baseret på C.S Lewis børnebøger: Filmatiseringen af C.S. Lewis' fortælling om eventyrlandet Narnia er en oplagt chance for at markedsføre kristendommen, mener kirkelige organisationer.

For en gangs skyld er det ikke lykkedes Hollywood at omskrive en kristen fortælling, for at tækkes komercielle interesser. Det lykkedes desværre ellers ganske godt med Ringenes Herre der er en kristen fortælling af Tolkien, i øvrigt var han og C.S Lewis jo rigtige gode venner.

Nu er der kun at vente på premieren, mon de beskriver bind 3 (Drengen og Hesten) loyalt. Der er Narnias og den kristne civilisations fjender beskrevet ganske nøje....det gør de næppe, det ville trods alt være for politisk ukorrekt!

TA

mandag, november 28, 2005

SVENSKER I MINORITET

"Elfverson och de andra författarna till boken "Invandring - sammanbrott eller utveckling?" fick mycket mycket kritik för sin befolkningsmässiga prognos. Här visar det sig att denna snarast var för lågt tilltagen. Svenskarna blir inte en minoritet i Sverige år 2056 - de kommer att bli det väsentligt tidigare"
Stockholm och Göteborg.

Artiklen kan læses på Blå Gule Farver

DE HEMMELIGE FÆNGSLER.

Venstretosserne, der har haft svært ved at finde nogle mærkesager siden Vietnamkrigen stoppede. De fleste kommunistiske regeringer er blevet omstyrtet af folket (lidt ironisk faktisk), Barsebæk er lukket og Ritt har igen fået en stilling hvor hun kan få fingrene i klejnekassen, Kina er næsten blevet kapitalistisk, men har dog igen fundet en sag, denne gang er det "hemmelige CIA fængsler". Fængslerne er dog så hemmelige at man ikke kan finde dem. Nu er det så man kunne undre sig over at man er så interesseret i fængsler hvor terrorister, bombemænd, børnemordere, kvindeundertrykker, kort sagt nogle af de værste forbryder i verdenshistorien skulle sidde. Hvad er det man vil? Have fængslerne nedlagt, så forbryderne kan slippe fri og slå flere mennesker ihjel?
Vi glemmer ikke hvor lidt venstrefløjen intereserede sig for Sovjetuniones fængsler, eller Kina, Cuba's og Nord Korea's nuværende fængsler hvor forholdene er uhyggelige. Hvor mange er det lige der er døde af sult i det amerikanske Guantanmo?
Her er nogle fanger i Gulag der gerne ville have haft at Bjørn Elmqvist og venner havde interesseret sig for dem.

MN. www.minut.tk

PETER TORSK.

I dagens Berlingske Tidende anklager Peter Norsk modstander af det multietniske samfund for at de ikke kan svare på hvad det egentlig er de ønsker. Hvorefter han gentager at da grundloven blev vedtaget i 1953, hvor Grønland blev indlemmet i Danmark, blev vi også samtidig multietnisk. Nu tvivler jeg på at nogle vælgere fik fortalt at hvis de stemte ja til grundloven, som vist drejede sig om at en lille fotogen prinsesse der poserede i ugebladene skulle være dronning, for 52 år siden en dag ville være truet af en kultur som dels er ved at ødelægge Danmark økonomisk, dels er ekstremt kriminel, dels forsøger at udskifte den danske frihedskultur, med et østerlandsk undertrykkende og menneske foragtende kultur.
Han slutter med at spørge om muslimer skal deporteres. Nej Peter, men kriminelle og folk der ønsker at indføre "sharia" her i landet skal høflig, men bestemt eskorteres ud af landet.

MN. www.minut.tk

PLANØKONOMI!

De radikale som savner de gode gamle dage hvor man kunne besøge søsterpartiet, det østtyske "Bondeparti" i DDR, hvor den største fornøjelse var når man kunne få fat et glas "Spreewald agurker" inden de blev udsolgt i det lokale "Folkets butik" og se velorganiserede borger marchere på rad og række i det statslige tv, uden at nogen borgere turde stille næsevise spørgsmål, har nu fået den geniale ide at begrænse udskænkningstederne i Københavns Kommune. Undskyldningen er at det vil forbedre sundhedstilstanden hos byens befolkning. Man kunne ellers få den tanke at istedet for at tænke og bestemme selv, vil man hellere have at borgerne deltager i opbyggende (radikal) politisk arbejde, mens det ugentlig højdepunkt er besøget på det lokale kommunebibliotek, eller en god politisk diskusion med Ole Sippel som vært på det socialistiske DR.
Hvordan er det lige det går i vores naboland Sverige, hvor der er langt mellem snapsene. Et besøg i Nyhavn, eller ved færgelejet i Helsingør lørdag morgen, vil man hurtigt kunne se at det har vist ikke hjulpet på svenskernes spritvaner at staten har begrænset svenskernes trang til at drukne sorgen over landets sørgelige politiske tilstand.

Erasmus. www.minut.tk

WALLAIT KHAN FREMMER FORSTÅELSEN

På Venstres hjemmeside, www.venstre.nu kan man læse en præsentation af Wallait Khan under følgende overskrift: Venstres kandidater til valget til Borgerrepræsentationen.

Der står i præsentationen bl.a. følgende, "Mærkesager: Fremme Venstres forståelse for indvandrere".

Nu bliver vi jo af vores modstandere beskyldt for ikke at være de skarpeste hjerner (og tak for det, veluddannede plejer at være de mest verdensfjerne og naive), men bare Wallait Khan kunne forklare hvordan sympati for fascistiske organisationer, sharia og vælgerbedrag vil fremme Venstres forståelse for indvandrere. Ja undskyld jeg tilhører jo kun almuen og har ikke den krævede universitetsgrad der giver mig lov til at udtale mig offentligt, men fremmer Wallait Khan ikke fordommene om indvandrere?

Roland Dyrendal

NÆSTE GANG SENDER VI SPEJDERKORPSET

BT skriver i dag at ”Det britiske forsvarsministerium er efter søndagens chokerende videoafsløringer af optagelsesritualet i Royal Navy i fuld gang med en undersøgelse af sagen om slåskampene mellem rekrutterne”.

Buhuh! Kvalmende velfærdsfeminisme er ved at tage over, selv i de væbnede styrker i verdens næstbedste hær (israelerne er bedre). Royal Marines er en enhed der har vundet hæder i adskillige krige hvor den vestlige civilisation har været truet, ikke mindst under 2. Verdenskrig. Enheden trænes i frontalangreb i forbindelse med amfibiske operationer. Deres tabstal er svimlende i forhold til konventionelle enheder. Nu da pressen med blanke hundeøjne forarges over at rigtige soldater til tider giver hinanden en blodtud, så viser det hvor perverteret den vestlige verdens virkelighedsopfattelse eller mangel på samme er.
Hvis man ønsker at opretholde enheder til beskyttelse af demokratiske nationer kræver det at man uddanner soldater til at udfører opgaven med de nødvendige midler. Men selvfølgelig så må englænderne bestemme sig, om de vil fortsætte deres glorværdige tradition med at vinde deres krige eller om man i Baden Powells hjemland i stedet skal indsætte ulveunger og Blåmejser i verdenens brændpunkter. Personligt foretrækker jeg at man sætter nationens bedste slagsbrødre til at klare verdens terrorister og diktatorer.

JKN

søndag, november 27, 2005

SOSSER SIGER GOD FOR ÆRESDRAB.

Socialdemokraterne, Enhedslisten, samt SF, der står bag konstitueringen i Københavns borgerrepræsentation, har ikke de store problemer med Wallait Khans udtalelser om at han støtter Hizb Ut-Tahrir og Minhaj ul-Quran, men har efter omtalen i pressen nu bestemt at bare den pakistanske landsby politikere kan nøjes med at tage afstand fra sine udtalelser så er alt godt igen.
At Waillait også har udtalt at ham går ind for sharia lovgivning, tager man ikke så nøje, bl.a. fordi han har udtalt at han går ind for sharia i Pakistan, men ikke i Danmark. Svarer det ikke til at en nazist under 2. verdenskrig havde sagt at han gik ind for drab på jøder, sigøjnere og homosexuelle i Tysklands kz-lejre, men ikke i Danmark?
Men lad mig slutte med at citere Ritt Bjerregaard: Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den. Jyllands-Posten 27/10 1991.

MN www.minut.tk

SKIFT PARTI NASER KHADER.

Det er ikke ofte at MINUT kan eller vil skrive noget positivt om en radikal, men vi er villig til at gøre undtagelser. I Berlingske Tidende idag udtaler Naser Khader at statsminister Anders Fogh Rasmussen er rystende naiv når han behandler fundamentalistiske imamer, som om de repræsenterer den brede skare af muslimer, statsministeren mangler helt grundlæggende viden om islam og det muslimske samfund i Danmark. Som når han inbyder den berygtede imam Abu Laban til møde om terror og hævder at regeringen er i dialog med muslimer.
Naser Khade fortsætter at han føler sig som en enmandshær (i kampen mod de extreme islamister), men vil fortsætte selv om han bliver spyttet i ansigtet nå han kommer gående på gaden.
Ok du har vores støtte Naser, men skift nu over til et ordentlig parti.

MN. www.minut.tk

lørdag, november 26, 2005

HIMMEL ELLER HELVEDE?

"Hvis Mao's socialistiske Kina skal forstille at være paradis, hvad er så helvede?".

Forfatteren Jung Chang tidligere rødgardist til Berlingske Tidende

fredag, november 25, 2005

RACISME VS TERROR

På Modkraft har der været en livlig debat og som sædvanlig når det drejer som om den ekstreme venstrefløj så prioriterer man lidt anderledes end når sund fornuft har indflydelse på ens tankerække:

Hvis folk ellers har været sandfærdige, undrer det mig meget at der på stemmende tidspunkt var FLERE der ønskede at fokusere på racismen i landet end på terrorlovgivningen, der for mig at se udgør en langt større og væsentlig fare for vores land som helhed.
Tias

Helt enig. Et par af ungdomspartierne har også set lyset og har startet deres kampagne imod terrorpakken, blandt andet en underskriftindsamling.
Anders Jakobsen

Så fik vi slået det fast racisme er et større problem end terror i Danmark. Måske har de ret, den terrorcelle der er blevet oprullet bl.a. i Danmark ville sikkert myrde sine ofre uanset race, ergo er terror et mindre problem end racisme... jeg er nu ikke helt overbevist?

jkn

FORKLARING UNØDVENDIG

Jyllandsposten skriver i dag at: "Flere partier på Københavns Rådhus kræver, at Venstres afhopper, Wallait Khan, forklarer sit forhold til den yderligtgående muslimske organisation Hizb ut-Tahrir".

og Politiken skriver at: Den radikale politiker Manu Sareen er dybt chokeret og forstår ikke, at Khan kan støtte en antidemokratisk organisation, der opfordrer til drab på jøder.

De kan da bare spørge Minut, nu da Wallait Khan gemmer sig for pressen. Wallait Khans forbindelse til ekstreme islamiske kredse har været kendt i årevis, men politikerne på Rådhuset, fra Venstre og til den yderste venstrefløj, har været så forhippet på at få magt, at man har kastet al anstændighed til side og samarbejdet med en facist...hvad er der egentligt at forklare?

Erasmus

torsdag, november 24, 2005

I DAG MELLEMØSTEN I MORGEN VERDENEN

Den israelske hjemmeside Arutz Sheva skriver d. 14 november om hvordan den islamistiske organisation Hizab Altahrir fra tempelbjerget i Jerusalem proklamerede verdensrevolutions start i Danmark:

“Listeners! The Moslems in Denmark make up three percent [of the population], yet constitute a threat to the future of the Danish kingdom. It’s no surprise that in Bitrab (the ancient name of Medina, a city in Arabia to which Mohammed immigrated) they were fewer than three percent of the general population, but succeeded changing the regime in Bitrab.

“It’s no surprise that our brothers in Denmark have succeeded in bringing Islam to every home in that country. Allah will grant us victory in their land to establish the [Islamic] revolution in Denmark.”


Partiet Hizab Altahrir har inden for de sidste måneder fået tusindvis af tilhængere, ikke mindst i Danmark må man formode.

TA

BANANREPUBLIKKEN KØBENHAVN

I København hersker nu Pakistanske tilstande. Pakistaneren Wallait Khan (tidligere medlem af Venstre og Indvandrerlisten og Hizb ut-Tahrir støtte) har fået posten som næstformand for Københavns Borgerepræsentation. Samtidig undersøges det, om Wallait Khan overhovedet er valgbar. Er det ikke tilfældet, skal konstitueringen på rådhuset gå om.

Man kan blot konstaterer at det repræsentative demokrati fungerer undtagen når politikere lyver om deres ideologiske standpunkt og når de ingen moral har.

Ronald Dyrendal

onsdag, november 23, 2005

MINUT ANBEFALER.


Frihedskæmperen Ayann Hirsi Ali kræver næppe nogen større præsentation og vi nøjes med at citere hende for: at hun er dødtræt af europæernes misforståede empati og imødekommenhed over for undertrykkelse i andre kulturer.
Køb hendes seneste bog Jeg anklager her.

SULTESTREJKE ELLER ÆDEFLIP?

Fra Sandholmlejren lyder det, at op til 50 personer sultestrejker i protest mod.... vel et eller andet. Nu har vi i de sidste 20 år hørt om sultestrejker her og der, men er der nogen der er døde af sult? Nå men måske skyldes det, og jeg citerer en ansat i lejren: Hovedparten ønsker ikke at modtage den mad, som vi serverer. Om der er tale om en sultestrejke, er et andet spørgsmål. Vi har haft en øget omsætning i vores kiosk, hvor man kan købe noget at spise.
Vel det giver da i det mindste DR og ansatte i velfærdsindustrien noget at kæfte op om.

MN. www.minut.tk

FORÆLDRER PISSER PÅ DØD SØN.

Forældrene til den dræbte Irak soldat Bjarke Kirkmand, er gået i ledtog med den berygtede "Grundlovskomite" og har lagt sag an mod statsministeren.
En ting er at hans forældre naturligvis er berørt af at deres søn er død, og faren har udtalt at han var imod sønnen gjorde sin pligt som dansk soldat og deltog i befrielsen af Irak. Men ved denne handling viser de at de aktivt modarbejder deres søn og dermed hans ærefulde minde. Deres undskylding kan være at de er blevet forledt af den radikale advokat Bjørn Elmquist, der udtaler at sagen står stærkere da han nu har forledt det ældre ægtepar Johan og Kirsten Kirkmand til at pisse på deres søn grav.

MN. www.minut.tk

AFSKAF EFTERLØN.

OECD ønsker at afskaffe efterlønnen i Danmark idet man ønsker at få flere ældre til ar arbejde længere, for at undgå mærkbart højere skatter i fremtiden.

Hvad skulle det gøre godt for? Idag er det meget svært at få job hvis man er over 40 år, for ikke at sige umuligt hvis man er over 50 år. Istedet for at bekymre sig om at nedslidte dansker går tidligt på pension, skulle man måske hellere tvangsaktivere nogle af de 1. million mennesker der får overførelsesindkomster og ikke ønsker at arbejde.
Eller vil OECD måske sørge for at der fremover i annonce bliver forbudt at annoncere efter folk under en vis alder.
Jeg ser frem til annoncer med ordlyden: vi ønsker at styrke vores flerkulturelle kompetence, hvorfor alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Erasmus. www.minut.tk

SÅ KAN DE LÆRE DET

Efter opfordring fra Anders Kaasgaard skal folkeregistret skal nu undersøge, om den dansk-pakistanske kommunalpolitiker Wallait Khan, som blev kendt i hele Danmark, da han efter kommunalvalget forlod sit parti Venstre på Københavns Rådhus og "snød" de borgerlige for en borgmesterpost, er uvalgbar og dermed ikke kan sidde i Borgerrepræsentationen.

Det er klart at hvis Wallait Khan har brudt nogle regler så bør det have konsekvenser, men istedet burde Venstre måske overveje hvem de vil opstille i fremtiden. Både Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti har haft problemer med personer der shopper rundt. Måske burde alarmklokkerne ringe når en politiker går fra SF til Venstre, ligger partierne ikke som de selv har redt? Nu kan de måske lære at politik er alvor og at seriøse politikere ikke skifter parti som om det var beskidte underbukser.

TA

LIFE OF MUHAMMED

Den somalisk-fødte hollandske politiker og forfatter Ayaan Hirsi Ali er parat til at henlægge en spillefilm om profeten Muhammeds liv til Danmark.

Hun mener, at filmen kan blive et vigtigt undervisningsredskab for muslimer og forestiller sig en islamisk version af den berømte Monty Python-film "The Life of Brian", en komedie om Jesu liv fra 1979.
»De behøver bare at give mig et ring, så kommer jeg,« siger Ayaan Hirsi Ali til internetmagasinet Sappho.

Jeg melder mig gerne som statist, mest glæder jeg mig dog til at se John Cleese som profeten.

TA

mandag, november 21, 2005

PAKISTANSK BORGMESTERKANDIDAT

BT skriver idag om byrådsmedlemmet i København Wallait Khan for venstre/SF/Indvandrepartiet (Vælg selv, jeg er selv i tvivl).

"Måske er der en forklaring på, at Wallait Khan først nu har opdaget, at Venstre har en hård tone i indvandrerpolitikken. Samme Khan har nemlig været i Pakistan store dele af året og ført valgkamp for at blive borgmester, skriver Politiken mandag.
- Vi undrede os alle over, hvor han egentlig var henne. Da vi fik fat i ham og spurgt ham, svarede han, at han førte valgkamp i Pakistan for at blive borgmester, forklarer Jesper Schou Hansen, der sidder i Venstres gruppe, til Politiken".

"Wallait Khan mener ikke selv, at der er nogen grund til at studse over, at han fører valgkamp i både Pakistan og i Danmark. Han er nemlig langtfra den eneste. I alt er seks dansk-pakistanere blevet valgt i hjemlandet.

- Vi har en konkurrence os pakistanere i Europa. Vi i Danmark konkurrerer eksempelvis med pakistanere i Norge og England om, hvem der har flest borgmesterposter. Jeg er stolt, når det bliver en fra Danmark, oplyser Khan, der i øvrigt samtidig hævder, at han ville have forladt Borgerrepræsentationen, hvis han var blevet valgt i Pakistan".


Jeg ser frem til den første pakistanske statsminister kandidat i Danmark der også stiller op til en tillidspost i hjemlandet, det bliver spændende at se hvor loyaliteten ligger, i Danmark eller Pakistan, i Wallait Khans tilfælde er jeg ikke i tvivl.

TA

MINUT STØTTER NASER

I øjeblikket hagler Dødstruslerne ned over Naser Khader. PET følger ham derfor tæt - hver eneste dag, og han er nu en af de mest beskyttede mennesker i Danmark ifølge BT.

"Selv om Naser Khader før har fået trusler, har de sjældent været så konkrete som nu. Og det har han selv forklaringer på.

- Jeg ved ikke, om det handler om Mohammed-tegningerne i Jyllands-Posten. Jeg har nemlig udtalt mig om tegningerne på en ret nuanceret måde. Jeg synes ikke, at det var fint, hvis det bare var for at provokere".

Naser Khader deltog i weekenden i Trykkefrihedsselskabets og Jyllandspostens konference på Christiansborg, hvor han deltog i en Paneldiskution med Søren Krarup. Naser er en reflekteret politiker der forholder sig kritisk til begrænsninger af ytringsfriheden, han bad danskerne om at gribe ind når de overværede overgreb på ytringsfriheden ikke mindst mod ham selv. Han fortalte om det selvbestaltede religiøse politi der i Danmark var blevet en svøbe overfor liberale og velintegrerede indvandrere.

Minut støtter ikke Naser Khader på grund af hans medlemskab af det Radikale Venstre, men vi støtter ham som en politiker med ret til en mening. At Naser ikke kan gå i fred på gaden er en skandale, det gælder alle politikere uanset partifarve, intet menneske bør trues på grund af holdninger. Det er på tide at sætte foden ned!

JKN

søndag, november 20, 2005

RET TIL IKKE AT BÆRE TØRKLÆDE.

Vi har gennem årene hørt hvordan muslimske grupper kræver at deres kvinder skulle have ret til at gå med tørklæde (hijab) på arbejde.
I Holland har Samra Haddad der stammer fra Tunesien, dog vundet en sag mod "The Islamic College of Amsterdam" skriver The Times den 17 november.
Da hun var til jobsamtalen fik hun at vide at hun skulle bruge tørklæde, hvilket hun nægtede, hvorefter samtalen blev afbrudt.
Samra Haddad klagede til det lokale ligestillings kontor, hvor de afviste sagen, da skolen citerede Koranen som begrundelse for tørklæde påbuddet. Samra Haddad gik dog videre med sagen til regeringens ligestillings kommision, som afgjorde at Koranen ikke var gyldig som lov i Holland.

MN. www.minut.tk

5. KOLONNE FORNÆRMET.

En delegation af herboende muslimer, med den berygtede imam Abu Laban vil rejse rundt i de muslimske lande for at fortælle om Jyllandspostens tegninger af Mohammed skriver islamonline.com.
Ifølge Laban, er det ikke kun de 50.000 muslimer her i landet (ifølge optælling af Lars Hedegaard er tallet 200.000) der skal høre om sagen, men de 1.3 milliarder muslimer i verden. Meningen er at der skal laves en verdens omspændende boycot af danske varer.
Må vi så anbefale at man fra dansk side omgående indstiller al nødhjælp til Pakistan og i det hele taget stopper al ulandsbistand til muslimske lande. Endvidere bør den ovennævnte deligation fratages al bistandshjælp når de returnere til Danmark. Mon ikke det vil lukke munden på Abu Laban, som har boet i Danmark i 20 år, uden at lære dansk eller at have noget job.

D.B.Cooper www.minut.tk

5. KOLONNE ER LANDET.

Wallait Khan, den magtfulde leder af den pakistanske gujar-klan med 400 medlemmer i Københavns området har nu vist sit sande ansigt. Uden at Venstre har undret sig over at en mand, der først stiller op for Indvandrerlisten, dernæst hopper over til SF, pludselig bliver til en "Onkel Tom" der støtter Venstre og derefter smilende bliver fotograferet som taxi chaufør sammen med statsministeren, for at blive udråbt som den "ædle vilde" eller som det hedder på nu dansk - integreret. Mon ikke det har bevist at "en gang forræder altid forræder". Husk det Ritt, når du bliver stukket i ryggen.

TA. www.minut.tk

5. kolonne: udtryk fra Den spanske Borgerkrig 1936-39, i hvilken Francos tilhængere i Madrid kaldtes femte kolonne i modsætning til hans fire angrebskolonner uden for Madrid. Derefter brugt om en politisk organisation, der i samarbejde med en udenlandsk magt virker underminerende på et lands politiske system.

lørdag, november 19, 2005

HVID FOSFOR.

Nu har venstretosserne med DR som spydspids, fundet et ny måde at få overskrifter på, nemlig amerikanske styrkes brug af hvid fosfor ved angreb på terorister i Irak.

Desværre har det vist sig at disse bomber ikke er forbudt i følge international lov, en lov som altid hives frem fra skufferne, når man ikke kan finde på andet.
Så istedet er man gået over til at fordømme brug af det fordi det er "farligt" og nogen kunne komme til skade! (Det er vel også meningen).
Det mærkelige er at da jeg var værnepligtig, under en socialdemokratisk/radikal regering, da blev vi uddannet til at smide med fosfor håndgranater, og vi lærte udtrykkelig at de skulle bruges mod bunkers eller skyttegrave da det ville brænde fjendens soldater levende. Jeg husker demonstrationen i skydeterræn Boris, hvordan selv ikke vand kunne slukke fosfor.
Mon ikke vi stadig har disse granater i den danske hær idag?

MN. www.minut.tk

fredag, november 18, 2005

JULEHANDLEN TRUET

Den egyptiske udenrigsminister, Aboul Gheit fortæller i Politiken, at de muhamedanske lande er så utilfredse med Jyllandspostens satiriske tegninger af muhammed, at de overvejer flere muligheder en af dem er af handelspolitisk karakter:

»Jeg taler med mange muslimske og arabiske udenrigsministre, og flere af dem har sagt, at vi altid kan få vores handelsministre til at tage sagen op og vise vores utilfredshed på håndgribelig vis. I selve dette kontor var der sidste uge to udenrigsministre, der talte om at bruge samhandelen«.

Uha uha, så er vores import af dadler og kameler i fare, jeg må straks ud og hamstre!

JKN

torsdag, november 17, 2005

MINUT ANBEFALER!


I Søren Pind's bog om Lise Nørgaard kan man læse om hendes farvel til de Radikale:

Hver gang man forsøgte at få lidt styr på (invandrer) lovgivningen, dukkede de Radikale op som en trold af en æske og forplumrede det hele. Det var simpelhen, fordi der herskede sådan en naiv tro på det gode i alle mennesker i det parti, sige Lise Nørgaard om den berygtede palæstinenserlov.

MN. www.minut.tk

TYRKIET IND I EU, MEN UD AF FIFA.

Efter at Schweiz vandt over Tyrkiet i fodbold gik publikum amok og smed kasteskyts efter spillerne og de schweiziske spillere blev fysisk angrebet af de tyrkiske spillere.
Det Tyrkiske fjernsyn manipulerede med deres tv-indslag så det så ud som at det var tyrkerne der var uskyldig.
Præsidenten for FIFA udtalte, efter at de schweiziske spillere måtte eskorteres ud af landet af politiet, at han ville smide tyrkene ud af forbundet.
I Danmark forsøger Uffe Ellemand af al magt at få tyrkene ind i EU, selv om 55 % af danskerne er imod.
Det lover jo godt for det politiske arbejde i EU, får tyrkene ikke sin ret, angriber de så os militært?

MN. www.minut.tk

RULE BRITANNIA

I følge Kristelig Dagblad så viser ny meningsmåling , at "et flertal af briterne – også jøder og muslimer – ønsker et samfund, der bygger på kristne værdier"

Religion – og især kristendommen – former det moderne britiske samfund, og sådan bør det fortsat være. Det mener et flertal af briterne ifølge en ny meningsmåling foretaget for BBC News 24 i forbindelse med tv-kanalens "Trosdag".

ERASMUS

HUMANIST?

I et af venstrefløjens organer, ”Humanist” der er avis for det humanistiske fakultet på Københavns Universitet kan man læse om lektor Jørgen Bæk Simonsen der lige er hjemkommet efter fire år som direktør for det Danske Institut i Damaskus.

Jørgen Bæk Simonsen der efter 4 år, i det måske mest fascistoide land i mellemøsten, føler ingen trang til at forholde sig til den massive undertrykkelse foretaget af det lokale Baath parti, i stedet udtaler han sig om den danske ytringsfrihed, her er et par eksempler:

”Jeg tror ikke på, at man kan højne debatniveauet. Når et debatniveau har nået det lavpunkt, det har for indeværende, så er der ingen vej tilbage. Det har vi vænnet til, at man kan tillade sig at sige hvad som helst i det offentlige rum uden at blive stillet til ansvar for, om de generaliserende udsagn man gør gældende, nu også har noget på sig”.

Nu synes jeg jo nok at den gode lektor har ladet sig påvirke i lidt for høj grad af opholdet i Syrien, faktisk så er hans udsagn temmelig generaliserende, men som den opmærksomme læser er opmærksom på så stiller jeg med dette indlæg Jørgen Bæk Simonsen til ansvar for dette udsagn og dermed falder hans forbehold vel en smule til jorden. Jørgen Bæk Har måske pga. febervildelse efter opholdet i troperne, overset at alle der udtaler sig offentligt i Danmark bliver stillet til regnskab for sine holdninger, bortset for det så er det da glædeligt at opholdet ikke har været helt forgæves da noget af det syriske regimes demagogi tydeligvis er smitte af på lektoren.

En kommentar om Statsministerens forsvar for ytringsfriheden bliver man da heller ikke sparet for:

”Vi har jo set statsministeren meget målbevidst forsøge at gøre det til en debat om ytringsfrihed. Men det ville have været klædeligt, om statsministeren havde understreget, at ytringsfriheden principielt kun går dertil, hvor man har til hensigt med forlæg og med omhu at betvivle, sværte til eller generalisere.”

Nu er det lige før jeg bliver alvorligt bange, for jeg kan forstå at Jørgen Bæk er i stand til at vurdere andres motiver bedre end de selv kan, det må være dejligt at besidde denne evne. Det er ellers et af demokratiets vigtigste forudsætninger at man selv foretager de nødvendige vurderinger af egne udsagn. Jørgen Bæk der altså efter eget udsagn alene og principfast er i stand til at vurdere ytringsfriheden her i landet, burde måske i stedet for at henslæbe en trøstesløs tilværelse i dette land hvor ytringsfriheden har så ringe vilkår, tage tilbage til Syrien. Må jeg forslå at søge stillingen i propagandaministeriet, de skulle efter sigende altid mangle en mand med gåpåmod og de er også ganske principfaste.

ERASMUS

onsdag, november 16, 2005

RESPEKT.



En af mine tv favoritter er den engelske komiker Sacha Baron Cohen, måske bedre kendt som rapperen Ali G. som laver grin med rap/musik/gangsta kulturen. Hans andet alias er som tv journalisten Borat Sagdiyev, Kazakhstan's sjette mest berømte mand. Men nu har udenrigsministeren for Kazakhstan udtalt at Sacha's optræden er dårlig smag og dårlig opførelse.
Her fra Danmark, der også bliver udsat for muslimske landes forsøg på pressecensur, skal lyde et højlydt boyakasha.



MN. www.minut.tk

DER ER NOGET DER IKKE STEMMER.

I Ekstra Bladets kamp for at oplyse os danskere (eller for at hæve oplaget) er man nu nået til utroskab.
Ifølge avisen er verdens mest utro folk tyrken, idet 58 % i Tyrkiet siger de har været deres partner utro.
Men så er det jeg studser - tyrken er muslim - kvinder bliver pisket, stenet, slået ihjel hvis de laver fy med andrer mænd end fætteren.
Ergo må det være mændene der udgør de 58 %, hvem gør de det så med?
Det kan da ikke være hinanden da Mohammed ikke ser pænt på mænd der der løber rundt i Ørstedparken, eller hvad?

MN. www.minut.tk

NY KURSUS IDE TIL 2.G'ER.

En bande bøller forsøgte mandag aften at brænde biler af på Nørrebronks i København.
I følge avisen mislykkes det at sætte ild på noget som helst. Det kan de altså heller ikke engang finde ud af. Men med nyvalgte Ritt, der har Hits-but-Tahir folk i sin hird, må vi forlange at det nu bliver oprettet kurser i molotov-kast, så vores bøller ikke står tilbage for for deres franske kumpaner.
I kommunen er allerede ansat Blekingegade terroristen Torkil Lauersen, der laver sæbekasseløb for u-integrerede, han har jo kendskab til politidrap og har kontakt til PLFP, så erfaringen er der jo.

D.B.Cooper www.minut.tk

AVISER KRITISERER MUSLIMSKE LANDES KRITIK

Kristeligt Dagblad skriver i dagens avis at det er ikke alle der ryster foran diktatoriske regimers pres på ytringsfriheden:

"Avisernes Verdenssammenslutning (WAN) kritiserer en række muslimske landes pres på Morgenavisen Jyllands-Posten, efter at avisen offentliggjorde 12 tegneres bud på en tegning af profeten Muhammed. WAN opfordrer i en resolution til, at Organisationen af Islamisk Konference, en gruppe på 57 islamiske lande, opgiver et punkt på dagsordenen på sit kommende møde i december om sagen. I resolutionen forsvarer WAN Jyllands-Postens ret til at "udøve sin ytringsfrihed i forhold til islam eller enhver anden religion, specielt når religionen er en afgørende del af den globale politiske debat".

Mon ikke Politikens chefredaktør Thøger Seidenfaden i vild hast vil melde sig ud af WAN, han kan vel næppe være medlem af en forening der sætter ytringsfriheden højere end forholdet til despotiske regimer?

ERAMUS

YING OG YANG

To modsat rettede hændelser i går hensætter mig næsten i en apatisk tilstand i dag.

Ritt Bjerregaard bliver overborgmester efter en overbevisende valgsejr baseret på en politisk karriere der kan fremvise en nedbrydning af folkeskolen og en årelang hetz mod USA, Israel, Kristendommen og nationale værdier. Ritt har nu fået en platform hvor disse angreb vil fortsætte.

Anders Fogh viste igen, at han ikke tillader ytringsfriheden at blive knægtet da han ikke ville bortvise en kurdisk journalist der ikke faldt i den tyrkiske premiereminister Recep Tayyip Erdogan smag. Premiereministeren flygtede fra Christiansborg hvidglødende af raseri.
Tidligere på dagen havde den letantændelige premiereministeren sagt: »Ytringsfrihed er vigtig, men det er mere vigtigt, hvad der er helligt for mig. Jeg ville aldrig misbruge min ytringsfrihed til at angribe ting, der er hellige for Anders Fogh Rasmussen« hvorefter han om eftermiddagen straks angreb hvad der er helligt for Anders Fogh nemlig ytringsfriheden.

To hændelser der på hver sin måde påvirkede min sindstilstand men som på forunderlig hvis har ophævet hinanden, det her bliver vist en dag hvor jeg er lidt ved siden af mig selv!

JKN

tirsdag, november 15, 2005

ØH ELLER BARE Ø?

Carsten Jensen, en forfatter vi prøver at overse her på MINUT har i Berlingske Tidende dog skrevet noget fornuftigt da han omtaler Enhedslisten.

På liste Ø finder du et fænomen som kalder sig Enhedslisten. Det mest almindelige ord på dansk er Øh. Det ord er også nogenlunde dækkende for dette vistnok revolutionære parti.

MN.

NYD DET FRIE VALG, MENS DU KAN

På det islamiske forum islamic.dk diskuteres kommunevalget flittigt. I skal da heller ikke slippe for et par af perlerne her på demokratiets festdag:

"Allah(swt) har også sagt, at dem som ikke har gjort noget for at muslimernes tilværelse skal blive bedre, vil få problemer.

Hvis man undlader at stemme, kan højrefløj vinde, og muslimerne vil få det endnu dårligere. Det er det mindste man kan gør, indtil man kan få etableret islamisk stat et sted. wa´salam"


Labana

"Der er en Hadis hvori Muhammed saaws siger: den som står op om morgen og ikke bekymre sig om muslimernes situation er ikke en af os. Du har ret at vi skal bekymre os for vores brødre og søstre om det er her i DK eller resten af verden, deres problemer er vores problemer kort og kort, men hvordan vi skal løse det har Allah vist os gennem mange Ayet og Ahadis, man kan læse seera,profetens liv, om hvordan han løste det. Han saaws gik ikke til quraish og sagde ok, lad os samarbejde vi deles om magten, tværtimod han saaws sagde om i så gir mig solen i højre hånd og månen i min venstre så vil jeg ikke forlade denne mission indtil mit hoved adskilles fra min krop eller til Allah gøre denne sejrrig. Men hvad gøre vi i DK: okay okay, vi skal nok gå ind i det parlamentariske og stemme bare i ikke undertrykke os, vi burde sige det samme til dem som Muhammed saaws og de Sahabaerne sagde til quraishfolket.. Ikke alt det der duknakke mentalitet, vi er dem som har sandheden det er os der skal fortælle dem hvad der er sandt eller ej, vi har åbenbaringer på hvad der er rigtigt og forkert, vi er den ophøjede Ummah, ikke en flok kvæg der følger sine lyster og begær som Allah swt beskriver dem....."

Dennis Arslam

Nyd valget, så længe vi har dem!

TA

FREVERTS FORTID ET STIFT STYKKE

Flere medier kan rapportere at Freverts fortid som offentlig fornikator ingen betydning har for vælgerne. Efter at have nøje studeret billederne (i folkeoplysningens tjeneste forstås) så kan det fastslås (udover at frk. Frevet nok burde have investeret i en voksbehandling for lige at få fikset bikinilinjen), at personer der er villige til at medvirke i pornografisk sammenhæng, i den grad sætter personlig vinding over personlig moral. Det er selvfølgeligt et privatanliggende, men når man stiller op til et offentligt embede så må der være grænser. En grænse som Frevert ikke har været i stand til at sætte. Det er et stift stykke at Frevert forventer vælgernes tillid til, at hun skal sætte dagsordenen på bl.a. det skolepolitiske område. At Frevert nu klynker højere end hun formodentligt gjorde under indspilningen af det erotiske udstyrsstykke, er næsten for ynkeligt, hun indspillede formodentlig filmen i formodningen om en publikation af filmen, så er det måske lidt sent at klage, honoraret burde hun i så tilfælde have leveret tilbage da hun fortrød sin handling.

Vi har nu fået bevis for at hun skifter parti og seksuel orientering hurtigere end jeg skifter underbukser…hvilket jeg i sandhedens tjeneste gør ret ofte, men også at hendes ønske om gevinstmaksimering overgås ønsket om anstændig opførsel. At hun nu også tager munden fuld (på flere måder end jeg bryder mig om at tænke på) ved at hævde at hun bliver forfulgt, det er dog den stiveste som hun ikke burde lægge barm til.
Alting relativeres i vores samfund, der findes ifølge de kulturradikale ikke dårlig eller god moral, ikke desto mindre synes jeg at Louise Frevert har udvist en lav moral. Det bør ikke belønnes, heldigvis er der betydeligt flere på DF valgliste der ikke har solgt ud af principperne eller som i Freverts tilfælde sig selv.

JKN

mandag, november 14, 2005

DE NYE KOMMUNISTER.

Under den kolde krig var det almindelig kendt at de mange kommunistpartier i Danmark modtog penge fra henholdsvis Sovjetunionen og Kina, men især DKP og Fælleslisten var kendt for at have mange besøg af mænd med "papkasser" under armen. Den mest kendte sag er jo DKP medlem Ingmar "Laksko" Wagner, der fik stjålet en kasse med 50.000 kr. af sit eget barnebarn.
Men ved at se på det nuværende kommunistpartis (Enhedslisten) plakat er der vist ingen tvilv om hvor pengene kommer fra nu.
Selvfølgelig har Enhedslisten ikke fået pengene uden at give noget igen, i Odense har man opstillet islamisten den 23-årige kvinde Asmaa Abdol-Hamid. Hun har under valgkampen dog vist sit "demokratiske" sindelag, ved at nægte at trykker hånd med vantro.
Sådan som jeg forstår islam, skal jeg undgå den fysiske kontakt med mænd. I stedet lægger jeg hånden på hjertet og siger at jeg hilser i ærlighed og respekt. Det burde ikke være afgørende for, om vi kan tale sammen, forklarer hun til Fyens Stiftstidende. Hun giver dog heller ikke hånd til "vantro" kvinder.
Hvad der undrer mig er hvordan det hænger sammen med Enhedslistens program, lad mig citere fra den 14. partikongres:

Enhedslisten bekæmper enhver form for diskrimination, kulturel såvel som social, af de etniske mindretal.
Det betyder, at vi selvfølgelig ikke på nogen måder støtter eller bare accepterer reaktionære og undertrykkende ideologier, blot fordi disse har deres udspring i etniske minoriteter.
På samme måde som vi politisk bekæmper reaktion, religiøs undertrykkelse og sexisme blandt danskere bekæmper vi disse også blandt etniske minoriteter.

Enhedslisten ser netop kampen mod politisk-religiøse bevægelser - såvel blandt danskere som etniske minoriteter - som en kulturel og politisk kamp, der må og skal udfolde sig i samfundet.
I denne kamp støtter vi såvel progressive bevægelser blandt etniske minoriteter og danskere som enkeltpersoner, der søger at bryde ud af de politisk-religiøse og fascistiske bevægelsers greb.

Vi tager afstand fra en kulturrelativisme, der accepterer forhold blandt nogle af samfundets medlemmer, som den ikke vil accepterer blandt andre af dets medlemmer.
At bekæmpe Indre missionske præsters hetz mod "retten til abort", samtidigt med, at man accepterer tilsvarende "kulturelle" tendenser blandt etniske minoriteter er ikke andet end hykleri.

De politisk - religiøse bevægelser tilbyder de mest marginaliserede blandt etniske mindretal en identitet og en selvbevidsthed i forhold til både etniske danskere og andre minoriteter.
Tilgengæld forlanger de, at enhver skal tilegne sig en dyb reaktionær, antidemokratisk, undertrykkende og mandschauvinistisk ideologi.

Det indebærer, at Enhedslisten fortsat skal deltage i protester mod de lande, som praktiserer eller støtter "den politisk - religiøs fundamentalisme
".


Er der mig der er forvirret, eller er det Enhedslisten?

MN. www.minut.tk

MYSTISK DØDSFALD I NORGE.


Den pakistanskfødte politiker Samira Munir er død.
Samira var repræsentant for Høyre (Konservative) i Oslo byråd.
Hun var en stærk forkæmper for muslimske kvinders rettigheder og var stærk modstander af hijab og ekstreme imamer. Samira modtog daglig trusler, både via telefon og ved trusler på gaden. Hun blev 42 år. Politiet i Norge vil ikke udtale sig om dødsfaldet, men hævder de undersøger sagen.

– Samira Munir var en flott kvinne som jeg beundret. Hun var en type kvinne som vi skulle hatt flere av i Norge, med sine meningers mot. Hun vil bli dypt savnet, sier FrPs stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde.
– Samira Munir ønsket å bevare norske verdier som toleranser, verdier og likeverd. Hun var redd for utviklingen i sitt eget miljø, som var på vei i motsatt retning, legger han til.


MN. www.minut.tk

MARIANNE OG THØGER ER LYDIGE MARIONETDUKKER

NY BLOG

Som paddehatte dukker de op, de undertrykte i den kulturradikale nåleskov. Nyeste Blog hedder "Ab jetzt wird zurückgeschossen"...10 point for det mundrette navn ;)

På den demokratiske højrefløj er der i disse tider en frihedstrang og en sammenhængskraft der ikke er set i mange år, hvor venstrefløjen er fragmenteret og splittet og kun med det yderste af fingerneglene kan mande sig op til protester mod USA, retsstaten og Danmarks tusindårige kultur, så er højrefløjen forenet i at være uenige, diskuterende, formulerende og i at gamle Danmark SKAL bestå. Højrefløjen giver luft til hinandens synspunkter, vi har ikke nogle utopisk visioner, vi ønsker blot at folkestyret udvikles og bliver et ægte folkestyre baseret på kultur, arv og ret.

På vegne af alle på Minut vil jeg godt byde jetzt wird zurückgeschossen velkommen i kampen.

TA

SNYD, AFBRYD, HÅN, SPØG, SPOTTE

Den svenske venstreradikale forfatter Jan Guillou, der hovedsageligt gør sig i kiosklitteratur, har udgivet en bog hvori han har samlet femten års klummer fra "Aftonbladet". I en tekst fra 2002, kalder han Folkepartiets leder for en vatnisse, fordi han i en tv transmitteret debat med Pia Kjærsgaard, lod sig slagte for åben skærm. Eter Guillous mening, fordi man aldrig må debattere med Pia Kjærsgaard ud fra nogle alment underforståede demokratiske spilleregler "I stedet bør man snyde, afbryde, håne, spøge, spotte anfægte modpartens intelligens og ikke mindst - overdrive".
Det kan jo ikke rigtig komme bag på nogle, det har jo været venstrefløjens debatform i Danmark de sidste 50 år. Når man som Guillou selv er antidemokrat er det da helt naturligt at man ikke følger demokratiets spilleregler, fuldstændig ligesom PLO, IRA, ETA og de Røde Brigader som Jan Guillou altid har beundret.

TA

lørdag, november 12, 2005

HYKLEREN MOGENS LYKKETOFT.


Torsdag var den mislykket tidligere leder af "sosserne" på banen igen. Denne gang var det en demonstration mod den Israelske sikkerhedsmur. Efter at Israel i selvforsvar satte muren op er antallet af selvmordsbomber mod busser med skolebørn og diskoteker med unge mennesker faldet drastisk. Men det er jo ikke det der interessere den pro palæstinænsiske hykler. Riv muren ned udtalte Lykketoft, mærkeligt muren gennem Berlin der stod fra 1961-1989 den hørte vi ham ikke protestere mod, en mur omgivet af landminer, dræber hunde og vagter, der fik orlov og medaljer, når de skød et fortvilvet menneske der forsøgte at komme til friheden i vesten, den var han ikke imod. Men en mur der beskytter mod selvmordsbomber, den er han imod, ironisk nok sprang der bomber i Aman dagen før, sandsyneligvis fordi terroristerne ikke kunne komme ind i Israel. Hvad mon brudgommen Ashraf al-Akhras og hans brud Nadia Alami ville sige fra deres hospitals senge, til at Lykketoft støtter disse morderer?

MN. www.minut.tk

fredag, november 11, 2005

ER DER NOGEN ELASTIK FARVER LEDIGE?

Kræftens bekæmpelse har fået folk, der ønsker at vise hvor gode de er over for alle os andrer, til at putte en lyserød elastik rundt om håndledet, lidt i stil med med folk der skyndsomt smed et frihedskæmperarmbind på den 4. maj 1945, de såkaldte sidste dags hellige.
Men nu har det vist sig at elastikken er pisse giftige og giver udslet. Lad mig gætte på at på mandag kan vi købe et elastik bånd der støtter de udslets ramte. Det er lidt af en fidus de har fundet på Kræftens bekæmpelse.

MN. www.minut.tk

ZARQAWI ER IKKE NOGET MENNESKE.

Det "gode" der er kommet ud af selvmordsbomberne i Jordan, er at araberne er ved at få øjnene op få at al-Qada ikke kæmper for arabernes sag, men kun er interreseret i at kæmpe for sig selv. I Jordan demonstrer folk nu mod terrorister, en mand udtaler: Zarqawi (Bin Ladens næstkommandrende) er ikke noget menneske. Det er godt at se at folk får øjene op, ja altså ikke tosserne i "u-Frit Irak Kommiten" som stadig lever i deres egen verden.

Ashraf al-Akhras og hans brud Nadia Alami fotograferet få minutter inden bomben sprang mellem bryllupsgæsterne. Begge overlevede, men begges fædrer døde sammen med 10 andrer gæster.

MN. www.minut.tk

HOMMEL OFRET AF MILITÆRETS LEDELSE.

Det er nu kommet frem at de danske spejdersoldater som har klaget over Annemette Hommel, slet ikke var til stede i selve teltet under afhøringerne. Og de eneste der har hørt Hommel kalde fangerne for "mand uden pik" og "lort af en hund" er de arabiske tolke, så mon vi ikke kan blive enige om at det er en sag der er ved at smuldre.
Undertegnede kan kun undre sig, jeg er blevet kaldt værre ting da jeg var værnepligtig end "lort af en hund", så hvis de arabiske tolke har følt sig generet af dette, viser det jo kun at de har været fuldstændig udulige.
Og hvad angår de danske spejdersoldater, vel jeg har været på øvelse med dem da jeg var i Sjællandske Livregiment og det var ikke imponerende. Det var spejder ekskadronen der kom fra Garderhusarene i Næstved og de troede vist at at de medvirkede i en dårlig amerikansk film. Fuld fart gennem feltet i deres Geländewagen, uden hensyn til at vi lå skjult fuldt feltmæssig i vores stillinger og kunne meje dem ned. Jeg mindes en episode hvor de kom frem til vores stillinger og forlangte at vi overgav os, hvorefter de nærmest brød i gråd, da vi grinende hånede dem og nægtede at gøre hvad de sagde, hvilket medførte at de hidsede sig så meget op at vores DF måtte smække en af dem så han røg i gulvet, hvorefter tøsedrengene ville klage - hulk hulk. Jeg formoder det er de samme typer spejder drenge der er i Irak, der nu har fået et chok, ved at komme mere end 100 meter væk fra kantinens trygge omgivelser og så har klaget til moar over at Annemette Hommel har råbt højt og sagt fy-ord.

MN. www.minut.tk

HVA' MED BESSEMOR?

To tyrkiske søskende blev igår sendt tilbage til Tyrkiet hvor deres mor bor, da faren ulovligt har ført dem til Danmark. Selvfølgelig stod hele godhedsindustrien på nakken af hinanden, for at vise billeder fra lufthavnen.
En ting er at deres mor åbenbart ikke gider tage sig af dem, men som faren fortæller til den grådkvalte presse: Nu skal de bo hos deres farmor på 72 år som er sukkersyg og er ved at blive dement.
Ok er det så ikke rimeligt at børnene, hvoraf den ældste er 14 år og således giftefærdig i Tyrkiet, tager hjem og passer farmoren, når nu faren ikke gider?
Vi hører jo så meget om familiesammenhold i indvandrerkredse.

D.B.Cooper www.minut.tk

torsdag, november 10, 2005

BRODER JACOB, BRODER JACOB SOVER DU?

Jeg faldt over en kronik i Politiken fra 05.04.03, af den gamle KU'er Jacob Holdt der har skabt en karriere på at fotograferer uskarpe fotos af fattige amerikanere. Jacob Holdt skriver i kronikken om danskernes hetz mod islam. Da det ikke er alle Minuts læsere der jævnligt læser Politiken skal i ikke spares for følgende perler:

"Udlandets anklager om at vi flirter med fascismen giver stof til eftertanke, når flere danskere i dag – 80 % ifølge en AUC-analyse – tænker negativt om muslimerne end tyskere gjorde om jøderne i 30’erne".

"Hvorfor undertrykker netop en erklæret liberal regering så formynderisk de grundlæggende menneskerettigheder? Hvorfor finder den sin inspiration i Stalins tvangsassimilation af mindretal"

"når muslimerne jo ligesom os projicerer deres skygge og skaber fjendebilleder for at bevare deres egen identitet, kan jeg derfor ikke skræmmes af f.eks. en organisation som Hizb-ut-Tahrir, men skammer mig som dansker over, at vi har opført os så hadsk overfor vore medborgere, at de naturligt søger ind i en så defensiv gruppe".

"skulle jeg virkelig lade mig skræmme af retorik som "Død over jøderne" og "islamisk stat" når jeg ser mange af mine sorte venner, som dengang råbte "Kill the pigs" og "black separatism" i dag sidde i høje integrerede stillinger? Nøjagtig sådan vil det gå Hizb-ut-Tahrirs veluddannede medlemmer i Danmark".

"Hvem af de politikere, som nu råber om forbud, har overhovedet gjort sig den ulejlighed at gå til Hizb-ut-Tahrirs møder eller har vist dem eller andre muslimer hjerterum ved at gøre sig til venner med dem i dagligdag og dagligstue?".


Når nu Jacob Holdt en dag har fået gjort Hizb-ut-Tahrir stuerene, så er spørgsmålet om han også vil forsøge det samme med nynazisterne "de råber jo også død over jøderne"! De er måske også en "defensiv gruppe", mon Holdt også vil gøre Johnny Hansens tyrolersangkor fra Greve selskab i "dagligdag og dagligstue"?

Jeg er ikke ligeså lalleglad som Holdt, jeg indrømmer gerne at jeg bliver bange når nogen "råber død over jøderne", jeg kan nemlig ikke som Jacob Holdt opretholde en akademisk distance til jødehadet... jeg er nemlig selv jøde!

Roland Dyrendal

LÆSER ENHEDSLISTENS HOVEDBESTYRELSE MINUT?

Enhedslistens medlem af hovedbestyrelsen Claus Pedersen skrev følgende på Modkraft 10.11.05, som en kommentar til udvisningen af kriminelle udlændinge:

"Min holdning til at et land skal kunne udvise udenlandske statsborgere, går ganske simpelt på, at indbyggerne i et bestemt geografisk område, naturligvis(!) selv skal bestemme hvem de vil have til at opholde sig der. Det gælder for et land som det gælder for et kollektiv. Når man er optaget i kollektivt (f.eks. ved at få statsborgerskab) så gælder nogle andre regler, end hvis man er gæst. Det er simpel logik for mig".

Hold da fest, den mand må da læse Minut dagligt? Hvis vi også kan få Claus til at aflyse klassekampen og ta' et slips på, så venter der en plads i Minuts redaktionsgruppe!

JKN

GENERHVERVELSEN AF DET NATIONALE

Den konservative engelske filosof og samfundsdebattør Roger Scruton har gang på gang bidraget til den vesterlandske debat med sine bøger.

I januar 2004 udgav Scruton således »The Need for Nations«, der forsøgte at besvare det ofte stillede spørgsmål om, hvad nationernes rolle er i fremtiden, og om hvad man skal stille op over for den stadig mere påtrængende globalisering. Tre af globaliseringens udtryk – indvandring, EU og WTO – behandles i bogen med samt disses skadevirkninger. Scrutons kætterske løsningsforslag er: Nationalstaten. Kun nationen med dens historisk grundede sammenhængskraft kan sikre et ordnet samfund, hvor retten råder.

"Jeg tror derfor, at vi står på randen af afgørelser, som kunne blive katastrofale for Europa og for verden, og at vi kun har nogle få år til at gøre status over vor arv og genoptage den. Nu mere end nogensinde lyder disse linjer fra Goethes Faust sande for os: Was du ererbt von deinen Viitern hast, Erwirb es, um es zu besitzen. Hvad du har arvet fra dine forfædre, erhverv det for at besidde det. Vi i Europas nationalstater er nødt til at generhverve den suverænitet, som tidligere generationer så møjsommeligt har udformet fra den kristne arv, imperiestyre og romerretten. Ved at erhverve den, vil vi besidde den, og ved at besidde den vil vi leve i fred inden for vore grænser".

Dansk Samling har oversat og udgivet "Nationernes nødvendighed", den kan bestilles her: www.dksamling.dk

JKN

SAUDI ARABIEN SPREDER HAD

På den amerikanske Blog Right Angle kan man læse at senatets juridiske komite har afholdt en høring om Saudi Arabiens spredning af hade propaganda vendt mod USA, kristne og jøder:

"One of the witnesses was the Director of the Freedom House Center for Religious Freedom, which earlier this year published a devastating report on Saudi hate materials in America. That report concluded that Saudi government propaganda reflected a “totalitarian ideology of hatred that can incite to violence,” and the fact that it is “being mainstreamed within our borders through the efforts of a foreign government, namely Saudi Arabia, demands our urgent attention.”

One of the Senate hearing's highlights:

Committee members also showed video clips of Muslim clerics urging, over Saudi government-controlled television, that "throats must be slit" and "skulls must be shattered" in the fight against infidels.

The Saudis refused an invitation to participate in the hearings, and terrorism expert Steven Emerson testified that the Saudis were vociferously lobbying their contacts within the American government to have the hearing cancelled.

The State Department, which is often accused of kowtowing to the Saudis, withdrew from the hearing at the last minute--in order not to offend Saudi Arabia".


Det er på tide at vesten gør sig uafhængig af saudisk energiforsyning, og træder i karakter. Den kolde krig tvang Sovjet i knæ, vi bør udvise den samme fasthed overfor et af verdens meste depotiske regimer i stedet for den kvalmende "apeasement" den vestlige verden på nuværende tidspunkt udviser.

Roland Dyrendal

KRIMINALITET FINANCIERER TERROR

Jyllandsposten skriver i dag, hvad vi sådan set alle vidste i forvejen:

"Der sidder en efterforskningsgruppe et hemmeligt sted på Sjælland, der kigger på indvandrermiljøet, og de har konstateret disse sammenhænge. Der er to måder, hvorpå man kan finansiere terrorisme, og det er enten ved pengeindsamlinger eller ved kriminalitet," siger chefkriminalinspektør Troels Ørting Jørgensen fra Rigspolitiet.

Husk det lige næste gang du køber momsfrie sodavand i kiosken, så ved du hvem pengene går til!

TA

onsdag, november 09, 2005








"The sons of Muslims in Europe, imitate your brothers in Paris and teach those dogs a lesson ...You should prove them that Muslims are not like Jews that were sent to the crematoriums like sheep..."

Uddrag fra engelsk islamistisk side www.tajdeed.org.uk

STOP THE PRESS!

Vi frikonservative er jo varme tilhængere af ytringsfrihed, men når man læser nogle af dagens historier i aviserne så kan man nu godt blive lidt i tvivl:

BT: Limet til toilettet – igen
Bob Dougherty har åbenbart en slem evne til at blive hængende på toilettet.

Det har vi nu også her på Minut, specielt når Sports Illustrated, swimsuit edition er kommet på gaden.

Berlingske Tidende: Fulde elge truede betjente
Skånsk politi måtte tilkalde hjælp for at klare to fulde elge på et alderdomshjem.

Ja svenskerne har ikke alene problemer med indvandrebander, den oprindelige befolkning er også en del af den svenske voldspiral.

Ekstra Bladet: Gorilla-sex i Big Brother
En flok gorillaer i Prags zoologiske har fået hovedrollen i deres egen helt specielle udgave af Big Brother. Hovedpræmien er 12 meloner - men ingen kan blive stemt hjem!

Det lyder næsten som Enhedslistens årlige julefrokost.

Jyllandsposten: Hønselort giver varmen
Et dansk firma er på trapperne med et el- og varmeværk, som omdanner hønsegødning til strøm og varme.

Ja og efter denne nyhed vil jeg fyre med Jyllandsposten i kaminen så jeg også kan få varmen.

Politiken: SF vil gøre busterminal til turistattraktion
SF i hovedstaden vil ikke rive busterminalen på Rådhuspladsen ned, men i stedet gøre den til en turistattraktion.

Først troede jeg at denne nyhed hang sammen med ovenstående nyhed om hønselort, men ved lidt eftertanke mener jeg at SF bør droppe ideen og i stedet gøre Villy Søvndal til en turistattraktion, udstil ham på Rådhuspladsen så kan amerikanske turister ved selvsyn se og høre hvordan dinosaurerne så ud inden DDR og Albanien gik under.

JKN

MINUT ANBEFALER!


MINUT anbefaler "Mao - The unknown Story" skrevet af Juang Chan & Jon Halliday, hvori de to forfatter tegner et realistisk billede af den kommunistiske statsleder, som jo her i vesten og især Danmark er udsat for "en bizar persondyrkelse" iflg. Berlingske Tidende.
De to forfattere vurdere at Mao var skyldig i 70 millioner døde mellem 1920 og 1976, mere end Hitler og Stalin tilsammen. Det største antal mellem 1958 - 1961 hvor 38 millioner døde, under det såkaldte "store spring fremad".
Det morsomme/tragiske er at bogen får gode anmeldelser af Martin Burcharth, d. 29. oktober i Information, det samme Information, som da Mao døde udkom med sørgerand i 1976.

MN. www.minut.tk

SHOCK!

En Iransk flygtning der ankom til Sverige 1989 beskriver den chokerende oplevelse at møde det svenske velfærdssystem, hvor man helst ikke skal arbejde eller uddanne sig.
Læs historien her.

SLÅ DIN KVINDE.

Imam Ikram Jilani som er leder af Norges største islamiske menighed - World Islamic Mission i Oslo udtaler til den Norske avis Dagsavisen den 09/11/05 at i visse tilfælde kan man straffe kvinder ved at slå dem. For eksempel hvis konen forlader hjemmet og træffer andrer mænd.
Da avisens journalist fortæller ham at det ikke er tilladt at slå sine koner i Norge, beroliger han med at det måske er nok bare at ryste hende som man ryster et barn i børnehaven
Øh - det er vist heller ikke lovligt at ryste børn, da de kan få blødninger i hjernen, og nerver og muskler kan blive ødelagt, det såkaldte "shaken baby syndrome" der kan gøre barnet blindt, give hjerneskader eller medføre døden.

MN. www.minut.tk

MÅ VI HØRE FRA RITT?

Den socialdemokratiske kandidat til borgerrepræsantionen Sikandar Malik Siddiques forbindelse til Hits-but-Tahir får nu hans egen opstillingskreds, Blågårdskredsen i København, til at lægge afstand til ham.

»Alene at han forsøger at forstå 11. september, lyder fuldstændig vanvittigt. Havde vi kendt til indlægget, havde vi nok aldrig opstillet ham,« siger bestyrelsesmedlem Hanne Dahlerup (S).

Men typisk nok har vi ikke hørt noget fra Ritt Bjerregård, udover at hun skælder ud på Pind og Venstre for at bruge frygten for terror i valgkampen.

Hva så Ritt, tager du afstand fra din væbners tilhørsforhold til en terror organisation?

MINUT venter på svaret - formodentlig forgæves.

MN. www.minut.tk

MINUT SPARKER VALGKAMPEN I GANG

SKULDERKLAP TIL ALEX AHRENDSEN

Fyens Stiftstidende skriver om Syv fynboer og tre århusianere, der er blevet hængt ud med adresser og telefonnumre i diverse opgange i Vollsmose:

"I den knap så sprogsikre meddelelse, angriber den ukendte "forfatter" politikere og debattører for at tilsvine islam og remser adresser, privatnumre og mobilnumre op på 10 personer.
Hovedrysten
En af dem er Dansk Folkepartis spidskandidat til Odense Byråd, Alex Ahrendtsen.
Under hans navn, telefonnummer og adresse står der: "Denne mand har kaldt Vollsmose en byld. Generer Islam/muslimer/koranen ofte i div.medier. Giver falske påstande om muslimer i Danmark".
Alex Ahrendtsen ryster på hovedet af papiret.
- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal tolke det. Der er åbenbart nogen, der ikke har for-stået, at man gerne må ytre sig i Danmark, siger byråds-kandidaten, der ikke ved, hvor alvorligt, han skal tage papiret.
- Det er jo underligt, at man har valgt at skrive min adresse og mit telefonnummer. Men jeg er overhovedet ikke bange, og det får mig i hvert fald ikke til at ændre mine holdninger, siger Alex Ahrendtsen.
En anden på listen er Carsten Ringsmose fra Harndrup, der flere gange har skrevet kritiske læserbreve i Fyens Stiftstidende om islam.
En dødstrussel
Han er ikke i tvivl om, hvordan papiret skal for-stås.
- Det er en dødstrussel. I Islam er det at fornærme profeten en dødssynd. Det er bindegale folk, der har skrevet det, og jeg frygter, at et eller andet uuddannet fjols kunne finde på at gøre noget tåbeligt på grund af det, siger Carsten Ringsmose, der finder det mærkeligt, at han selv er med på listen.
- Det er nogle fuldstændigt harmløse læserbreve, jeg har skrevet, der forholder sig kritisk til islam, men ikke på nogen måde er forhånende.
Odense Politi har fået indleveret et af opslagene og vil nu tage stilling til, hvad der videre skal gøres i sagen".


Tjae, nu ærgrer det mig at jeg ikke bor i Alex Ahrendsens valgkreds, han må jo have fat i noget rigtigt når totalitære kræfter forsøger at skræmme ham... tillykke med skulderklappet Alex!

TA

tirsdag, november 08, 2005

AUKTION PÅ NETTET

Franz Füchsel, en af de 12 tegnere, der den 30. september lagde pen til "Muhammeds ansigt" i Morgenavisen Jyllands-Posten, har besluttet at sætte originaltegningen på auktion, skriver Jyllands-Posten 08.11.05.

Franz Füchsel afviser den kritik, som ambassadører fra en række muhamedanske lande og juraprofessor Eva Smith har fremsat mod Jyllands-Posten og de 12 tegnere.

"Før de lande, hvor demokratiet er et fremmedord, begynder at tillægge os forkerte hensigter, bør de feje for egen dør, og det klares ikke med at feje tingene ind under et nok så ægte tæppe. Hvor jeg bor, er det tilladt at revse andre uden at ende på skafottet, og det burde man lære af i stedet for at gribe til love, der hører Middelalderen til."

Minut byder selvfølgeligt!

TA

GENINDFØR MONARKIET

Krigen mellem de arabiske bosættelser i Frankrig og retsstaten fortsætter med fuld styrke.
Det er blevet nævnt af flere franske myndighedspersoner, at hæren bør sættes ind. Det vil jeg ikke anbefale. Fra Agincourt til Dien Bien Phu har den franske hær udvist en betydelig inkompetence og en fabelagtigt evne til at dolke tidligere allierede i ryggen. Næ sættes hæren ind så er borgerkrigen endeligt tabt. Må jeg foreslå at man indsætter legionen (pudsigt at den eneste slagkraftige enhed i Frankrig består af udlændinge), genindfører monarkiet og holder op med at drive resten af verdenen til vanvid med sine udenrigspolitiske drillerier. Det er på tide at Frankrig vender blikket indad, deres indvandrer/flygtninge politik ligger i ruiner og deres troværdighed er vel på højde med Vichy-regimet. Så kære Frankrig , afsæt kejseren Chirac og indsæt greven af Paris som Ludvig d. 16 og knus pøbelvældet inden i plager livet af resten af verdenen med jeres egoistiske og usammenhængende udenrigspolitik.
På nuværende tidspunkt giver Minut Frankrig nul stjerner i Michelinguiden!

ERASMUS

mandag, november 07, 2005

FRAVALG

lørdag, november 05, 2005

ALT ANDET END RADIKAL.

Ritt Bjerregaard beskylder Søren Pind for at flirte med højreradikale da han citerede Sapho's side vedrørende Sikandar Malik Siddique's eventuelle medlemskab af Hizb ut-Tahrir.
Da Minut og Sapho har samme webudvikler, er vi altså også "højreradikale".
Nu skal vi ederhylme fortælle Ritt noget, vi er fandenedme ikke radikale, hverken venstre, højre eller ligeud, alt andet vil vi kaldes, men ikke radikal - TAK.

MN. www.minut.tk

torsdag, november 03, 2005

ER SIKANDAR MALIK SIDDIQUE MEDLEM AF HIZB UT-TAHRIR?

Er den socialdemokratiske kandidat til Københavns Borgerrepræsentation Sikandar Malik Siddique medlem af Hizb ut-Tahrir?

Læs mere på Sappho's side her

MINUT ANBEFALER!


Minut anbefaler "Problemet med Islam" af den canadiske forfatter Irshad Manji.
Vi har klippet følgende fra bogen:

I Koranen fristes martyrer med et løfte om 70 jomfruer i himlen, hvilket er forkert, i originalteksterne er der tale om rosiner, en meget dyr delikatesse i Arabien i 600-tallet.

Om Sharans besøg på Tempelbjerget i Jerusalem, som angivligt udløste intefadaen.
Arafats sikkerhedschef godkendte Sharons besøg. Et palestinensisk statsråd avslørede senere at Arafat havde planlagt intifadaen i flere måneder.

Da pakistanske Abdus Salam fik nobelprisen i fysik, medførte det at han mistede sit statsborgerskab, da regeringen ikke brød sig om at han var "ahmadiyya", en religion der ikke tror på vold eller magtanvendelse, endsige hævn, men på ånd, ret og fred, og lægger stor vægt på en adskillelse mellem islam og politisk virksomhed.

I den islamiske verden er den mest almindelige forklaring på hvorfor muslimer umuligt kan have stået bag angrebene den 11. september at: vi er ikke kloge nok.

I Jordan udtaler justitsministeren at: alle kvinder som bliver æresdræbt er prostituerede og prostituerede fortjener at dø.

Hvorfor har man i hele den arabiske verden i løbet af de sidste 1000 år kun oversat og udgivet lige så mange bøger som Spanien udgiver årligt.


Læs Irshad Manji's hjemmeside her.

onsdag, november 02, 2005

WINNIE HVOR ER DU NU VI HAR BRUG FOR DIG?

Steen Andersen skriver i Weekendavisen 28. oktober om David Reynolds bog: In Command of History - Churchill Fighting and Writing the Second World War:

”Ikke bare Churchills egen interesse i at sætte sig selv i et strålende lys var styrende for værket, men Reynolds viser, at efterkrigstidens politiske dagsorden i lige så høj grad udstak retningslinjerne. Værket blev til under Den kolde Krigs første fase, og Churchill kæmpede en evig kamp for at undgå at afsløre militære og politiske hemmeligheder”.

Steen Andersen fortsætter med at udlægge Reynolds ”Af hensyn til det fransk-britiske forhold blev det dybt problematiske forhold mellem general de Gaulle og Churchill slebet til et harmonisk våbenbroderskab. Blandt de mere betændte udladelser er massakren på polske officerer i Katyn-skoven. Hermed var Churchill med til at undertrykke sandheden om en af stalinismens forbrydelser”.

Med andre ord så blev den store retoucheringspen svunget, som Steen Andersen skriver og Reynolds konkluderer at det var på denne bogs grundlag at nobelprisen blev givet.

Historikers dekonstruktion af fortidens helte er udbredt og ønskeligt, Winston Churchill der selv var demokratiets ypperst herold ville sandsynligvis have imødegået kritikken med sardonisk glæde, han var nemlig ikke en tyran der krævede en panegyrik af samtiden. Men at kritiserer Winston Churchill for ikke at tillempe sit værk ”den 2. Verdenskrig”, den højeste objektive sandhed virker søgt. Churchill var en politisk aktør (indtil en fremskridende demens fratog ham hans oratoriske evner), denne realpolitiske virkelighed, forholdt han sig til i stedet for, som nutidens fallerede levebrødspolitikere at dolke sine tidligere allierede i ryggen.
Historieskrivning er aldrig objektiv, ikke alene udlægger historikeren sin fortælling som et partsindlæg, men han er også bundet af sin egen kulturhistorie og sociale og politiske normer, fuldstændig som Winston Churchill. Værket den 2. Verdenskrig var således et partsindlæg og ydermere en realpolitisk udlægning, denne form for historieskrivning er helt efter bogen så at sige.
At postulerer at det var på grundlag af denne bog at Churchill blev tildelt Nobels litteraturpris er heller ikke helt i overensstemmelse med sandheden, først og fremmest blev prisen tildelt af en taknemmelig nobelpriskomité som tak for hans heroiske krigsindsats. Prisen var dermed politisk, ikke meget anderledes end når USA-haderen Harold Pinter desværre i nutiden bliver tildelt den samme pris for arkaiske og halvt glemte skuespil. Nobel komiteen er nemlig også en politisk aktør. Når det er sagt så må det fremhæves at prisen også blev givet på grund af Churchills livslange produktion af bøger, hvor værket ” A History of the English Speaking Peoples”, både af ham selv og andre blev fremhævet som et hovedværk i hans langvarige litterære produktion. Som historieskrivning er den måske at betragte som lidt altmodisch, men som litteratur at betragte bevæger vi os i det pantheon hvor kun mænd i samme klasse som Kipling og Gibbon bevæger sig. Det er en bog hvor Churchills uforbeholdende glæde og stolthed ved sin egen kultur skinner igennem.

Lad blot historikere og kronikører rive den store mand ned, men tillad blot os andre at beundre, den borg der blev sat da han tog kampen op mod tyranni og undertrykkelse, det er den fortælling der er interessant, og den vil stå i tusind år.

JKN

MARERITT!

I dagens Berlingske Tidende skriver Ritt Bjerregaard: "Regeringen har ført Danmark i krig - endda på et løgnagtigt grundlag - og vi må desværre regne med uhyggelige konsekvenser. Den, der sår vind, høster storm", ja man må give hende, at hendes valgplakater taler sandt. Der står "Ritt, ingen slinger", der er heller ingen slinger når Ritt som her, undskylder terroristers motiver for at lemlæste civile.

Hvis Ritt bliver valgt til overborgmester (og det gør hun jo nok, borgmesterlønnens størrelse må være stærkt motiverende for den pengeglade Ritt), mon hun så vil indsætte Saddam Hussein som kommunaldirektør? For når hun skriver at krigen blev ført på et løgnagtigt grundlag, så må hun jo mene at Saddam Hussein ikke var en diktator der burde afsættes?

D.B. Cooper

tirsdag, november 01, 2005

TERRORISTER HYLDES I MALMØ.

Plakater bliver for tiden sat op i Malmø med plakater der hylder selvmordsbomberne i London skriver Aftonbladet 30/11/05

FALLIT FOR TOSSER.

Tosserne i Grundlovskomitéen 2003 vedrørende Irak-krigen, der trods flere annoncer i dagbladene, har kun fået 983 betalende støtter, der ønsker at hjælpe med en retssag mod den danske regeringen der har befriet Irak fra en sadistisk diktator.

TA www.minut.tk

KLAUS BONDAM FØRER POLITIK.

Den radikale overborgmester aspirant, der har ført sig frem i medierne, bl.a. som pauseklovn i "Vild med svans", er nu endelig kommet med et politisk program.
Ifølge Ekstrabladet d. 01/11/05 ønsker han flere buske i den Københavnske Ørsteds - park således at "mænd" der er ude på lidt på sjov kan mødes mere uforstyret.
O.K. Klaus har du hørt om hoteller? Tror du ikke det virker lidt forstyrende på de Radikales cool image, at overborgmesteren ses rende rundt med røven bar i Københavnske parker?

MN. www.minut.tk

ISLAMISK RÅD

I Danmark har der flere gange været forslag om et muslimsk råd, der kunne rådgive regeringen og man har henvist til det engelske Muslim Council of Britain, og ja vi ved jo hvor godt det går med integrationen i England.
Her er en blogger som holder øje med det muslimske råd, som han hævder ud af til virker moderat, men i virkeligheden er et skalkeskjul for islamitisk aktiviteter.
Læs MCB WATCH her

RITT BJERREGAARD

Ritt Bjerregaard, der hurtigt fik flyttet adresse til Københavns kommune, da hun fandt ud af at her var endnu en mulighed for at få fingrene i de offentlig kasser som borgmester, er nu nu gået på rov hos både de Radikale og SF, for at få fingre i indvandrerstemmerne. Hun har meldt ud at leverandører til kommunen skal have udlændinge ansat for at få en kontrakt. Udover at forslaget er racistisk mod alle danskere, så er det sørme også ulovligt, selv om Ritt før har vist at hun føler sig hævet over loven.
Men mon ikke hun risikere at det giver bagslag, de sidste undersøgelser har vist at arbejdslysten ikke er specielt stor hos vores "gæster". DR's P1 har gennem den seneste tid udsendt et program "Hvor svært kan det være", hvor man sendte 5 indvandrer rundt for at skaffe job, til deres overraskelse var det ikke svært, selv ikke med tørklæde, hvor både Den Danske Bank og Lundbeck var positive over for den kvindeundertrykkende beklædningsgenstand. Værten på programmet Gitte Hansen siger "Pointen er at der er pladser derude til indvandrerne". Så mon Ritt får mange indvandrer-stemmer ved at give job til selvsamme?

MN. www.minut.tk

FOLKEKIRKEN KENDER IKKE SIN TRÆFFETID

Spørgsmål om islam skal også kunne besvares i kirken, mener sognepræst Anne Braad. Derfor har hun inviteret imamen Fatih Alev indenfor i Sankt Stefans Kirke på Nørrebro i København hvor han får fast træffetid.

Jeg vil opfordre til at man i kirkens normale træffetid møder op med en udmeldelse af Folkekirken, blanketten kan udskrives her: www.danmark.dk

Husk "Tag jer i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve. På deres frugter kan I kende dem".

ERASMUS

BØLLER MANGLER SELVÆRD!

Optøjerne i ghetto Rosenhøj fortsætter i Århus. Det er dog nu kommet frem at det skyldes at tre kriminelle familier i den lokale boligforening, er blevet opsagt, selv om familierne har fået flere advarsler mod at fortsætte deres hærgen, overfald og vandalisme i ghettoen.
Erna Larsen, der har været leder af den lokale nu nedbrændte vuggestue Kjærlund siden 1977 udtaler bekymret: vi har som samfund svigtet dem ved ikke at give dem (bøllerne) selværd.
Ja hun må jo vide det, hun har sandsyneligvis skiftet ble på de fleste af bøllerne, så hun må jo være en af dem der ikke har givet bøllerne selvværd i en sådan grad at det er nødvendigt at gå ud og slås med myndighederne og brænde deres egne institutioner ned.

D.B.Cooper www.minut.tk

STENKASTERI I GLASHUSET

Mona Omar, Egyptens ambassadør i Danmark blev 29.10.05 citeret i Berlingske Tidende i forbindelse med JP’s tegninger af Muhammed: Ambassaden forventer, at den danske regering i det mindste vil udsende en erklæring, der bekræfter dens misbilligelse af sådanne tegninger og krænkelser af islam, og opfordrer regeringen til at skride ind, "så man kan undgå uønskede handlinger eller forvanskninger, der kan føre til had og vold..."

Monar Omar burde måske først gribe i egen barm og opfordrer egyptens egne medier og borgere til ikke at opfordre til vold:

17. Juli 2005 Egypt's Dream TV, Egyptisk MP Hamadein Sabahi: "I support Al-Qa'ida when it kills Americans."

Egyptisk Historiker Professor Zaynab Abd Al-Aziz på den saudiske tv-station Iqra, 10. juni 2005: "Well, do you remember what we just said about the Second Vatican Council in 1965 and about Christianizing the world? It was agreed upon and pre-arranged. John Paul II prepared a five-year plan, on the eve of the third millennium, Christianize the world. His address in 1995 was based on the assumption that by the year 2000, the entire world would be Christianized. Since the plan was not accomplished, the World Council of Churches assigned this mission to the US in January 2001, since the US is the world's unrivaled military power. They named the decade between 2001-2010 "the age of eradicating evil" – "evil" referring to Islam and Muslims".

Interview på Saudisk/UAE's Al-Majd TV med Sheikh Fawzan Al-Fawzan, professor på Al-Imam University, i forbindelse med tsunamien: "These great tragedies and collective punishments that are wiping out villages, towns, cities, and even entire countries, are Allah's punishments of the people of these countries, even if they are Muslims."

Hussam Wahba, skribent skrev i det Egyptiske ugeblad Aqidati 10. August 2004: "The Talmudic Dictates Urge Jews to Draw the Blood of Muslims and Christians for Religious Rituals".

Herfra skal bare lyde en stille opfordring til den egyptiske ambassadør om ikke at kaste sten fra sit glashus.

TA

SÅ RØG NATTESØVNEN

The Middle East Research Institute skriver på deres hjemmeside om Islamisters forsøg på at skaffe kernevåben

"Alongside the numerous documents posted on Islamist websites on how to prepare various types of explosives, "An Encyclopedia for the Preparation of Nuclear Weapons" has recently appeared on such websites. The "Encyclopedia" was posted on October 6, 2005 on the Islamist forum Al-Firdaws ("Paradise"), by someone whose nom de guerre is Layth Al-Islam ("The Lion of Islam"). A link to a slightly different version appeared on October 9 in a Yahoo! discussion group called " mujahedon."

"The "Encyclopedia," states:

"Perhaps nuclear weapons represent a technology of the 1940s. However, the Crusaders – the allies of Satan, Allah's curse be upon them – insist upon depriving the Jihad fighters of the right to [have] these weapons. But now the Jihad fighters have acquired technological skills that enable them, with Allah's help, to understand this [nuclear weapons] technology. Thus, they are able to make a major leap forward in producing this kind of strategic weapon, even in the kitchens of their homes".


efter denne svada følger 9 lektioner der indfører læseren i konstruktion af kernevåben... sov godt!

TA