Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

onsdag, maj 31, 2006

FRANSK KAOS

Hvad er det med de franskmænd?

Som tidligere beskrevet her på Minut, så har undertegnede, efter ~30 ophold i Frankrig, et mere og mere anspændt forhold til dette mærkelige folkefærd. Ja, man kan næsten sige, at det er med franskmænd, som det er med Islam; jo mere man møder dette utyske, jo mere afstand må man tage til det.....?!

Et gammelt mundheld siger, at Frankrig ville være det bedste land i verden, om det ikke var for alle de franskmænd.

Jeg vil sige det samme om Danmark, Holland og Sverige; vi ville være de bedste samfund i verden, om ikke det var for alle de muslimer?! (Tyskland er udelukket i det gode selskab....Germans are just too much, - muslims among them or not...)

Nåh, man kan jo ikke bare sidde her og lange ud efter denne franske folkesjæl, uden belæg.

En gang på en forretningsrejse i Paris, stod jeg i en lille elevator i et parkeringshus med 2 andre. Vi var alle i jakkesæt, og klar til et møde, hvor denne uniform (ens bedste klæder) var nødvendige elementer.

Nåh, da elevatordøren skal lukke, kommer en cigar-osende ældre franskmand vadende lige ret ind i os; maste os op langs elevatorens vægge, røg os op i hovedet, alt imens hans forbandede køter med alle sine lange hår, hundepis og mudder på potterne, trådte på vores fine sko og afleverede hår overalt på vore mørke jakkesæt. Manden var oplagt blot ude på sin morgentur...intet i hele verden krævede hans ophold i denne lille elevator, til stor gene for de tre forbløffede nationaliteter, vi andre repræsenterede.

I går oplevede jeg den franske opførsel igen; på en 14 timers flyvning, sad man ved siden af dette franske par, yngre pæne mennesker som man siger. Men tag ikke fejl, de var franske:

Da jeg skulle se film, bad jeg høfligt om at få lukket for de skarpe sollys. Han lukkede 20%. Da han selv, 1 time senere skulle se film, blev der med det samme lukket 100%.

Da vi havde fløjet i 3 timer, havde tøsen været oppe og løbe 6 gange, til stor gene for alle andre.

Da de senere sov, tændte jeg min læselampe. En stewardesse blev tilkaldt, og bedt om at bede mig om at slukke mit lys?!

Da manden foran denne lille franske dame, lænede sit sæde tilbage, sad hun i en halv time og bankede groft på hans sæde, for at han skulle vippe det frem igen. Han nægtede, i sin gode ret, hun fortsatte i flot fransk stil.

Da jeg sov, blev jeg vækket 4-5 gange, fordi hun ville have hele armlænet, og naturligvis da hun yderlige 4 gange skulle op og løbe en tur i vores 747.

Endeligt fik dansken nok af dette vanvittige optog. Jeg spurgte forsigtigt denne dame, om hun mon var fransk? og med et stort Oui blev jeg bekræftet. Men da jeg nægtede at fortælle hvor meget jeg elsker hendes medborgere, gik det hurtigt op for hende, at jeg havde spurgt mit spørgsmål med en slet undertone. Det skulle jeg aldrig have gjort.

Jeg blev med det samme gjort opmærksom på, at der var et ledigt sæde nede på række 65, hvor jeg passende kunne flytte hen, hvis jeg ikke ville sidde ved siden af hende. Istedet for at jeg skulle flytte, gjorde jeg hende opmærksom på, at hun og hendes sammensvorne virkede trætte af deres placering, modsat jeg, så det var måske mere passsende, at det var dem som kom væk herfra i en fart?! – Og for hendes vedkommende, tættere på toilettet....

Med et fnys sagde hun: ”Just so you know it pal; - I hate you Germans


Transatlantic

MIN TJENER #1

Hvad er det med Fogh og magten?

Her på Minut har vi lidt afstand til magt-mennesker, fordi de ikke kan bidrage med noget som er til gavn på langt sigt. Sådan er det i hvert fald som udgangspunkt.

Vi er lidt bekymrede for den gode statsminister; fordi vi ser fortsatte tegn på magtsyge (at have magten for magtens skyld):

-Han fører socialdemokratisk velfærdspolitik i sin 2. periode.
-Han bestiller skudsikker bil til kr. 3.000.000 (4 tons tung Mercedes S klasse)
-Han udskifter sin 3.000.000 sikkerhedsbil efter et år, nu til en ny lige-så-dyr BMW
-Han viser sig mindre og mindre offentligt – hvornår er Fogh sidst set på en restaurant i en dansk by?
-Han topstyrer sit parti som en anden T. Blair siges det
-Han ridder (stadigt) med på USAs krav om Tyrkiet i EU
-Han har ikke flere 100-dages projekter, som viser landet hans retning og vilje
-Han sænker ikke skatterne mere – dermed flere penge til hans offentlige maskine

Fogh er ved at sænke en megachance for at vende op og ned på 30 års katastrofal socialistisk semi-USSR / S Auken / R Bjerregaard tankegang; fællesskabets laveste fællesnævner er så vigtig for Fogh nu?, at den enkeltes ansvar, muligheder og excellence forsvinder i den grå suppe føler 'man'.

Transatlantic

mandag, maj 29, 2006

MEN DE ER IKKE FOR KVIKKE.

De er s'gu ikke dumme, men de er heller ikke for kvikke. Tænk at tro på en bog, der først blev skrevet 622 år efter Kristi fødsel og flere tusind år efter jødernes bibel. En dårlig kopi er hvad koranen er!

Martin Henriksen M.F. på sin hjemmeside.

FÆTTER GUF PÅ REJSE.

Undertegnede sammen med forbryderen Che på den mennesketomme Revolutionsplads i Havanna.

Den falleret formand for sosserne, Svend Auken har været på den store udlandsrejse nemlig til et af de få sosialistiske "paradis" der er tilbage i verden - Cuba. I JyllandsPosten skriver han begejstret om sit møde med dinosaureren Fidel Castro. Fidel som ligesom Svend savner suset fra da socialismen under ledelse af kammeraterne i Sovjetunionen betød noget i verden, tager begejstret mod Svend (ifølge Svend altså) og kalder ham sin fætter! Svend og konen rejser rundt på øen og besøger private hjem og som Svend pointere hjem "de selv udpegede"! Ok- gud vide hvor begejstrede den almindelige cubaner har været når Svend og konen trængte ind i privates hjem for at agitere for socialismen, eller mon ikke de såkaldte private var godkendt af Cuba's sikkerhedspoliti?
Undertegnede der selv har været på Cuba, ved ihvertfald hvor bange for sikkerhedspolitiet de lokale var når jeg talte med dem. Svend fortsætter med stolt at fortælle, at Fidel vil købe 300.000 danske diesel generatorer, lad mig anbefale at producenten får pengene i forskud, for efter hvad jeg så på Cuba så er der vist ikke mange penge i statskassen efter Rusland afbrød den økonomiske hjæp i 1993. Svend fortsætter "I Cuba er der fattigt, men ingen slum", jeg ved ikke hvilke private hjem det er Svend har besøgt, men efter hvad jeg så af Havana, så er det et stort slumkvarter, byen har sikkert været meget flot engang, men siden revolutionen i 1953 er der ikke vedligeholdt noget, så husene står bogstavligt og falder sammen og efter hvad den lokale guide fortalte os, så styrter der gennemsnitlig to huse sammen hver dag i Havanne p.g.a. forfald.
Svend undskylder Cuba's økonomiske problemer med den sædvanelige venstrefløjsfloskel at USA boykotter landet. Ja rigtig nok, men det er det eneste land der gør det, faktisk kan man købe Coca-Cola i Cuba, den er bare lavet i Mexico, men det er jo nemt for venstre tosserne at give USA skylden for alt. Mon ikke Svend på den tur har været så benovet over at møde "El Commandante" som de lokale ironisk kalder Fidel, så han kun så hvad det kommunistiske styre ville have han skulle se? De lokale jeg talte med, ventede kun på at Castro skulle dø, så amerikanerne kunne komme og frelse dem. MN
Ung Cubansk kvinde, en
såkaldt "rytterske" som tjener lidt håndøre til familien ved at være "venlig" - meget venlig overfor mandlige turisterne, noget som Svend Auken mærkeligt nok ikke nævner i sin artikel selv om der står 100 vis af dem på gaderne i Havanna, men mon ikke gaderne var blevet ryddet inden kammerat Auken blev eskorteret gennem gaderne?


Ikke slum - altså ifølge Svend Auken
.

Politi razzia på gaden i Havanna, så vidt jeg kunne se var det tilfældige arrestationer.
Udsigt fra mit hotelværelse, malerisk, men sikkert ikke morsomt at bo i.


Du kan også læse om Svend Auken i P1, hvor han lovpriser kommuniststaten hos Kim på Uriasposten.

MINUT ANBEFALER!

Her er en ny blog skrevet af Finn Boserup, der har arbejdet som sygeplejerske i Saudi-Arabien. Han beskriver sine oplevelser på bloggen "Taqija".

MUSLIMSK SHAMPOO REKLAME.





Jeg ved ikke, men er det ikke ligesom det ikke virker helt godt når man ikke kan se håret?

MN.

GRATISAVISER - NEJ TAK

Først fik vi Søndagsavisen hovedsagelig bestående af annoncer så fik vi metroXpress også med gratis nyheder, nyheder som hovedsageligt bliver leveret af Ritzaus bureau, så er der URBAN, med nøjagtig de samme nyheder leveret af Ritzau, dog med lidt rejseartikler som man har kunne læse i Berlingske Tidende ugen før, nu skal der komme en landsdækkende daglig avis lavet af islændinge, JP/Politikens Hus taler også om en gratisavis, og nu overvejer Fyens Stiftstidende det samme.
Er det bare mig eller er vi ved at drukne i nyheder?
Må jeg bede mig fritaget, jeg vil gerne selv bestemme hvem der kommer over min dørtærskel, måske kan man få et dørskilt med "Gratis aviser-nej tak" ellers slæber jeg mig da en pukkel til ved at skulle bære dem ned fra tagkammeret hverdag.
Nå jeg er nu ikke så nervøs, de sidste 5 uger har vi ikke modtaget Søndagsavisen her i gaden, selv om jeg ved at naboerne har klaget., så det kunne være at de skulle prøve at få distribtionen til at virke inden de braser ud med alle mulig højtravende planer om nye aviser.

MN.

søndag, maj 28, 2006

B.R.I.C.

Miljøministeriets forkerte indsatser.


Lad os antage, at Miljø-Connie har ca. 2.000 mennesker under sin kommando, så opfordrer Minut således Connie (Kons) at overføre følgende styrker til følgende områder; the new big-4, også kendt under forkortelsen BRIC:

500 mand til Kina
500 mand til Rusland
500 mand til Brasilien
500 mand til Indien

Det er nemlig således, at det meste af dét vi gør i Vesten (miljøforbedringer) ikke rækker så skide langt, som vi tror. Og da ihvertfald ikke, hvis målet er, at vi vil undgå Global Opvarmning og de efterfølgende katastrofer.

Skulle f.eks. et land som Storbritanien (12 gange flere mennesker end Danmark) imorgen stoppe med at benytte deres samlede vognpark af personbiler, så ville verdens samlede CO2 udslip være på samme niveau som idag; om ca. 56 dage.

56 dage vil det tage, før at verdens udviklingslande bruger tilsvarende mængder fossilt brændstof, som den samlede britiske bilpark (anslået >15 gange større end den danske) bruger pt.

Må vi så bede om en prioriteret indsats, istedet for at spilde tid på at jagte danske spindsfindigheder...?!

Transatlantic

fredag, maj 26, 2006

TÜRK

Tyrkiet i EU – aldrig i livet.

Da man udvidede EU sidste gang, så gættede den socialistiske & teknokratiske britiske regering med, at man ville få en indrejsning af under 50.000 mennesker fra f.eks. Polen og andre østblok stater.

Man lyttede ikke til de borgerlige tænketanke, som sagde, at tallet ville blive meget højere end de knap 50.000 personer, som det officielt hed.

Her to år senere kan man gøre regningen op: Der er tilrejst 435.000++ personer ifølge de officielle tal, og kilder siger til Minut, at den uofficielle (ulovlige) strøm af mennesker er næsten umulig at opgøre. De 435.000 er nemlig de, som har henvendt sig for at få en arbejdstilladelse...

Hvad kan man bruge dette tal til, vil man måske spørge os?

Må vi stille og roligt, uden at blive ophidsede, som vore venner på Venstrefløjen gerne bliver hver gang de skal argumentere for ét eller andet, sige til dansken at;

- Türken vil komme strømmende til Vesten som aldrig før, og i dén forbindelse blot minde os alle om, at det er de færreste tyrkere, der er kristne (Eurostat anslår mindre end 1 procent).

Transatlantic

torsdag, maj 25, 2006

ERIK ERIKSEN VENDER SIG I GRAVEN

Spørgsmål stilet www.islamic-sharia.co.uk :

"It is said that Muslims can eat the meat, which is slaughtered by Jews and Christians because they are people of the book. Majority of the people in the west are Christian, but with the concept of a multi-religious society, anyone could do the slaughtering, whether Atheists, Hindu, or Buddhists. Therefore, can we still consider that the meat slaughtered by non-Muslims in western countries is permissible to eat?"

Svar givet af samme anti-vestlige organ:

"A Qur'anic injunction of the slaughtered meat is confined to that of Muslims and the people of the book i.e. the Jews and the Christians, why is the slaughtered meat of these three groups is allowed?

Is it because the way the slaughtering has been explained to all of them in the Taurat (believed by Jews and Christians) and the Qur'an (believed by Muslims)? That is not the case with the other religious groups, as mentioned above.The conditions for Halal Zabiha are the following four:

  • A.The person who is slaughtering should be a Muslim, Jew or Christian
  • B.The name of Allah is mentioned at the time of slaughtering
  • C.For slaughtering a sharp knife should be used
  • D.The slaughtering should be done in the throat cutting at least three veinsAlso these three conditions are normally met:

1. The name of Allah is mentioned at the time of slaughtering, this type of meat is allowed without any disagreement amongst the jurists.

2. Where the name of other than Allah is mentioned at the time of slaughtering this type of meat is forbidden without any disagreement amongst the jurists.

3. Where the name of Allah (SWT) is not mentioned at all, there is a disagreement amongst the jurists. The majority say that this type of meat is allowed because a Muslim or Kitabi person is always conscious about God whether he names him or not. On the other hand according to the second condition and Allah Almighty said;

'And don't eat that (meat) on which the name of Allah is not mentioned.'

In my opinion, the slaughtered meat by the Christians in particular is totally commercialised and has no regard for naming Allah at all, thus this type of commercialised meat is forbidden, only Halal or Kosher meat will be allowed."

Dermed har Minut bidraget positivt til, at dansken nu ved endnu mere om dette ukristelige islamiske felt-tog imod det danske bedre samfund, et angreb som Sosserne (Nyrup/Auken & Lykketoft), Jelved & Helveg og alle til venstre for den fornuftige linje i Folketingssalen, har det største ansvar for nogen kan have. Vi skal aldrig glemme det; ansvaret for katastrofen.

Tillykke Danmark!?

Transatlantic


DET MÅTTE SKE II

Det måtte ske, med den lempfældige adfærd vi har her i Vesten....

Så er vi der; i England er vi nu nået til dét punkt, som vi de næste par hundrede år skal komme bitterligt at fortryde:

I den store by Leeds, er der nu en muslim som borgmester. Vi ønsker alle borgere tillykke med valget af Mohammed (no kidding – det hedder han naturligvis) som borgmester. Han skal nok vise sig, at være en glimrende mand for områdets borgere?! Især kristne, ateister, jøder, hinduer, JV'er, demokrater, kvindesagskæmpere, miljøbevidste, økonomifolk, højere læreranstalter, politiet....vil blive glade over det valg.

http://www.leedsgrandmosque.com/ (må dette link stå som skræk og advarsel for danskerne: Moske = muslimsk magt)

Lad os ikke glemme, at Sosserne i Storbritanien deler Ritt Bjerregaards "holdning", nemlig at udlændinges antal aldrig kan komme frem som et selvstændigt tema. ”Kvantitet tæller ikke” kunne man lakonisk sige om tosserne....undskyld...sosserne.

Dette har Labour stået ved som ingen anden, der er i deres periode nu 1.000.000 nye borgere med britisk pas, med 165.000 sidste år alene - og sponsorlandene er de kendte; Somalia, Pakistan, Tyrkiet, Afganistan og vi kunne blive ved med at opremse muslimske lande.

Tillykke Leeds – I er nu ikke længere del af den demokratiske arv, som religionen Kristendommen har skabt - og efter reformationen forbedret -, og som har været uden sidestykke i verdens vej mod frihed, udvikling og rigdom.

Velkommen til fortiden råber Minut.

Transatlantic

onsdag, maj 24, 2006

HVEM SKAL VI HOLDE MED?




Kvindelige Iranske soldater.












Kvindelige Israelske soldater.

Vel her fra MINUT's tagkammer er vi ikke i tvivl, der skal lyde et højlydt WUF.

Flere billeder af kvindelige soldater kan ses på denne lidt mærkelige side.

D.B.Cooper



MER VIDEO OVERVÅGNING - TAK

De to kroatiske brødre der stod bag overfaldet på en 37-årig på Rådhuspladsen i lørdags, blev fanget p.g.a. af billeder fra et overvågningskamera på et diskotek, hvor de to voldsforbrydere havde forsøgt at komme ind tidligere på aften.
Principielt er jeg mod for meget overvågning fra statens side, men da situtionen i Danmark er ude af kontrol vedrørende overfald og vold, bør det for det første være et krav at alle steder med en spiritus bevilning skal have video overvågning, samt at steder med mange mennesker som f.eks. Strøget og Rådhuspladsen i København bør video overvåges, så fredelige mennesker kan gå i fred. Og steder hvor man ved der bor mange kriminelle, som Tingbjerg, Gellerupparken, Voldsmose etc, der bør der selvfølgelig også sættes kameraer op, således at myndighederne kan se hvornår bøllerne forlader deres (statsbetalte) hjem.
Vil det virke? Vel i England er der inden for de sidste år opstillet 300.000 kameraer i byerne og kriminaliteten er faldende. I London fotograferes alle bilers nummerplader der kører ind i city og de mest avancerede systemer kan automatisk søge efter ansigter, som matcher en database med fotografier af eftersøgte, kendte kriminelle eller andre personer, som man af erfaring ved kan volde problemer. I en svømmehal har man instaleret overvågningskameraer og en pige som var på besøg fik et ildebefindende og sank til bunden. Da pigen herefter ikke bevægede sig mere, registrerede svømmehallens computerstyrede overvågningssystem, at der var problemer og tilkaldte herefter en vagthavende, og efter 40 sekunder, fra hun var gået under vandet, havde livredderen fået den lille pige op.
Kan det misbruges? Uden tvilv, men der må vi håbe på at vores politikere kan forhindre det og kun bruge det når der sker en forbrydelse.

D.B.Cooper

HVIS SKYLD ER DET?

Hamid El Mousti det berygtede medlem af Københavns borgerrepræsentation, der tidligere har gjort sig bemærket ved at forsøge at få fjernet (censureret) den muslimkritiske iraner Farshad Kholgi fra et arrangement på Frederiksberg, forsvaret selvmordsbombninger og udtalt at Danmark er en islamisk stat, deltager nu i læserbrevs debatten i flere aviser. Hamid hævder nemlig at grunden til at Danmark tabte ved Melodi Grand Prix, var på grund af Anders Fogh Rasmussens håndtering af sagen om Muhammed-tegningerne!
Da Hamid åbenbart desperat forsøger at komme i dagspressen for at score stemmer, kan jeg anbefale ham at give Pia Kjærsgaard skylden for vejret, Marianne Jelved skylden for at ingen dansk kvinde er blevet udnævnt til Miss World, Bendt Bendtsen skylden for angrebet på World Trade Center, Villy Søvndals skylden for at Brøndby tabte til FCK, Ritt Bjerregård skylden for forholdene på de Københavnske plejehjem, nå nej det sidste er vist rigtig nok.

D.B.Cooper

tirsdag, maj 23, 2006

DET MÅTTE SKE

Billede: Dette er en dansk F16 som var i problemer i Afga. Selv for gode lande kan det gå galt...

http://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3748154/

I JP kan man idag læse om et sammestød imellem et græsk og et tyrkisk jagerfly.

Til det kan Minut kun sige; det måtte ske.

Det vides af meget få danskere, men vi har her på Minut kilder ind i det græske forsvar, og derfra meldes der om konstante provokationer fra det muslimske Tyrkiet, som har Allah'sk svært ved at forstå, at Grækenland er dem overlegne i alle ender og kanter.

Der foretages således i hundreder af ugentlige grænseoverskridende Türk flyvninger ind mod de græske øer, og Grækenland, imod de danske ca. 80 F16, har næsten 200 styk F16 for at holde den forbandede Türk for døren. Se: http://www.f-16.net/news_article1073.html

Jævnligt sker der det, at grækerne jager de feje møgkøtere helt til døren, gerne helt til Istanbul. Dér har vi her på Minut naturligvis også gode kilder, der kan melde om, at de en nat fik vinduerne blæst ind og fandt sig selv skælvende under sengen: Der var et græsk jægerfly, som havde jaget den irreterende Türk hjem i hundegården, og på vej ud af byen, satte de after-burner'en på, og med overlydsfart cruisede de i laveste højde (under 100 meter) over den tyrkiske (spyt) hovedstad.

De lokale (statskontrollerede) medier var naturligvis tavse om sagen, så den danske familie i Türk-land, fik ikke svar på spørgsmålet, førend at Minut's udsendte kontaktede sin græske kilde for en forklaring....de 80mio tyrkere (host) fatter stadig ikke hvad der fik deres lerhuse til at slå sprækker dén nat.

Nåh, desværre så overlevede den tyrkiske (føj) pilot ser det ud til, og dermed så ser det ud til, at vores græske venner, har mistet et jægerfly til U$D 20.000.000 nærmest uden grund.

- Altså, hvis man glædeligt ignorerer, at den islamiske verden også mistede sådan en karl.

Transatlantic

TODAY'S ISLAM PICTURES

Som en gammel service her på Minut, så forsætter vi med at sende vi ud i æteren, dét materiale som De Radikale, Tøger S og Abu Laban (trekløveret i kampen mod dansken) helst så ignoreret i deres multikulturelle rus.


Billede 1: Gæt et land? (Som hjælp har vi indsat en person, som bør kunne genkendes, trods dét, at han ser helt malplaceret ud)



Billede 2 - Gæt en forbrydelse: Iranks kvinde 20 dage efter piskning. Hvorfor straffet: Hun gik alene ind i et rum, som var fyldt med mænd. Dér må hun ikke komme....nej da....naturligvis ikke?!

Transatlantic

HAN ER SÅ SØØD (UK & CANADA VERSION)

Her på Minut finder vi det passende at kigge udover de danske enge og marker.

Som det sig oftest er, jo længere dansken farer verden ud, jo mere anderledes bliver de nye omgivelser. I en modsat rettet bevægelse er de samme kræfter sluppet løs: Jo længere folk rejser imod Danmarks bløde kyster, jo mere mærkelig må Danmark tage sig ud.

Lad dén betragtning hænge i luften, imens vi kigger på vore kære gæster, som koster de danske skatteyderne (Dem og mig) kr. 40.000.000.000 / år og voksende:

De som kommer hér, er ikke kun langt væk i geografisk forstand. Andre vektorer er i spil ligeså, f.eks. religion. Det er naturligvis således, at hvis man er muslim, så er man langt fra dansken, og meget længere end hvis man var amerikansk eller italiensk katolik.


Nåh, pyt med al denne vigtige information; lad os komme til sagens kerne:

I England fandt der i week-enden et modbydeligt mord sted; en 15-årig dejlig skoledreng i Nordvest London blev på bestialsk vis dræbt med lange knive af en gruppe 16-årige somaliske drenge.

Som de højtuddannede individer vi alle er hér på Minut (15-20+ års skolegang), så står vi tilbage med følgende akademiske dilemma:

  • Skal vi forfølge enkelt-sager, og dermed påvise, at udenlændinge og i særdeleshed muslimer er til fare for uskyldige borgere, langt mere end den enkelte danske borger?
  • Skal vi forfølge generaliserede betragtninger, hvor vi ligger sagerne på bordet, og viser at de muslimske pakistanere gør dit, muslimske somaliere gør dut og muslimske tyrkere og albanere gør dat?

Dette dilema har vi ikke taget en 'partipolitisk beslutning' vedrørende, men vi opfordrer alle til at være varsom i deres omgang med gale mennesker, hvad enten de er skøre muslimer eller forrykte rockere uden normal sans for ret & vrang.

Desværre ligger ansvaret på Dem, kære læser, fordi vores politiske system, ja overalt i Europa, er totalt kolapset, og dermed kan man ikke føle sig som en fri og sikker borger.

Vores lande, og Danmark ingen undtagelse, er sunket ned i et kriminelt hul som bliver dybere og dybere, indtil vi udviser (farvel!) dé tusinder og tusinder af elementer, som med al sandsynelighed ikke kan tilpasses normale (og dermed kristne) normer og levevis, - for da slet ikke at tale om at bidrage til den fælles husholdning, og dermed komme ud af den nu kroniske snylter-tilværelse.

Transatlantic

mandag, maj 22, 2006

HAN ER SÅ SØØD - PUTTENUTTE SØD.

Den garvede voldsforbryder, den kun 15-årige somalier kaldet "M" i dagspressen der forleden stak en 54 årig mand ned, så han næsten døde, bliver i B.T. omtalt af forstanderen på "feriekolonien" Solhaven Søren Virenfeldt som en flink og sød ung mand.
"M", en hærdet voldsforbryder, der bl.a. sidste år forsøgte at voldtage to unge piger og som er så voldelig at når han er hjemme fra div. institutioner, så får børn i hans kvarter ikke lov til at gå alene på gaden, bliver altså omtalt som en sød ung mand!!!!!!
Det kan jo egentlig ikke undre at han fortsætter med sine misgerninger, dels har han indtil nu ikke fået nogen straf, dels så er forstanderen altså åbenlyst fascineret af sin unge ven, så man kan godt forestille sig at det er "M" der styrer Solhaven. Han kommer og går åbenbart som han har lyst. Forstander Søren Virenfeldt vil dog heller ikke fortælle hvorfor "M" var på tur væk fra institutionen og kunne stikke af som han havde lyst. Man kan jo kun gætte hvad den spinkle 15 årige har ydet af tjenester for at kunne få sin frihed. Forstander Søren Virenfeldt slikker sig om læben, da han stakåndet fortæller til B.T. at han er interesseret i at hans unge ven kommer tilbage så hurtigt som muligt. For jo længere tid har vi til at behandle drengen, siger han mens han skynder sig tilbage til sit kontor.
Behandle - yeh right.

D.B.Cooper

DAGENS MORD.

I Mosul - Irak fandt den amerikanske major Mark Bieger en lille pige liggende, efter en bilbombe var eksploderet. Selvmordsbomberen valgte at sprænge sin bombe, mens en amerikansk konvoj var omgivet af omkring 20 børn. Morderen kunne nemt have ventet til den amerikanske konvoj var begyndt at køre så ingen børn blev ramt. Biledet er taget da Mark Bieger efter at have taget barnet op for at bære det til hospitalet, stopper op for at berolige og trøste pigen. Barnet døde.
Læs hele historien her. MN.

NU ER TONEN GAL IGEN

Den berømte omgangstone er nu tilbage på de øverste hylder igen.

Lyt bare engang til DR1s avis kl. 12 og hør interviewet med den ansvarlige på plejehjemmet, som kritiseret hårdt efter afsløringer af omsorgssvigt:

Christian Bartoldy (Fælledgården)

"Jammen det er jo aldrig rart at blive kritiseret"

"Nogle af billederne påvirker mig meget, men..."

"Man skal jo lige huske på, at de er taget ud af en kontekst (sammenhæng)"

"Der er en omgangstone man ...øh vi...skal gøre noget ved her...øh..."

"Det er ærgeligt [] at man i de to måneder (under cover) har beskæftiget sig med noget af det positive som sker her"

"Stemningen er trykket - vi har krisepsykologer (betalt af skatteborgerne) på"

På spørgsmålet til hvad han som leder ville stille op, kom det danske svar:

"Jammen vi skal da have os en snak, altså imellem medarbejdere, ledere og bestyrelse...bla bla bla bla...."


Jeg kan kun sige 14 ting om det her, - her kommer 3 af dem:

  • han taler som om han forsvarer islam
  • han taler som om han har forstand til
  • han var blevet fyret, hvis han var ansat af en normal arbejdsgiver

Villy (MF for SF) og DR fik naturligvis sagen til at vise, at det hele er VKs skyld, og at det hele er et spørgsmål om, at dansken betaler for lidt i skat, og at det teknokratiske menneskesyn stadigt er vejen frem for alle i Kongeriget.

Transatlantic

KIMPOLINA FEATURE I URBANAVISEN

Urban har i dag en del artikler om det relativt nye bloggerfænomen. Blogs giver nyt liv på nettet. Det sjove er, at de har en artikel om Kimpolina fra vores egen højreorienterede Blogosfære.

”Den er min hobby og min ventil, og samtidig et af mine sociale netværk – med en svimlende stor, inspirerende og virtuel kontaktflade til folk over hele kloden. Personligt opnår jeg ved at drive en blog som Polemiken, at min viden om danske og udenlanske samfundsforhold hele tiden bliver opdateret med tips fra kilder, som de etablerede medier ikke har adgang til. Det giver mig et kick”.

Vi siger tillykke til den udfordrende jyske;-) blogger! Sej og stærk som vi kan li' dem.

Se også Snaphanens omtale.

La Gioconda

SKUFFELSE I BIBELSK OMFANG

Idag troede jeg det var dagen, dén vi har ventet på i ufattelig længsel, armod og frygt for skade på vort samfund. Det samfund som engang var så godt, og nu så truet.

Idag var dagen hvor jeg næsten fik kaffen hældt ud over min bærbar, da jeg på JP læste:

"Politiken får ny chefredaktørJP/Politikens Hus A/S har i dag udnævnt Stig Ørskov til nyt medlem af chefredaktionen på Dagbladet Politiken.

Stig Ørskov er ny chefredaktør på Politiken. Stig Ørskov afløser Per Knudsen..............."

Og netop hér, ved ordet Per, løb det hele ud i sandet. Det var nu, at alvoren gik op for mig. Det var lige præcis da, at jeg fattede den groteske virkelighed:

Tøger S er ikke blevet sat fra bestillingen endnu....det blev ikke idag!?

Nåh, tilbage er at sige både tillykke og undskyld til Stig Ørskov, fordi at ingen har fortalt ham, at hans daglige chef bliver som en - ja lad os sige det lige ud, som en voksende byld i røven! Men den gode Stig får mange normalt begavede mennesker at dele sine overraskelser med....rigtigt mange....

Transatlantic

søndag, maj 21, 2006

KLAG TIL BBC


In a Newsnight (svarer til DR2 kl. 22.30) full-program about immigrations, it was stated (with a European map behind the presenter) that it was a matter of fact that Immigration is needed and financially beneficial to the receiving society / country.

This is factually incorrect. A Danish (part of Europe) study have shown that the net cost (i.e. after deduction of positive production by new citizens) the cost to the Danish society is running into about GBP 4bn per year. Similar studies have been made in other countries.

BBC should not favour or disfavour immigration, but sticking to facts. It is not a piece of factual informtion that immigration adds value to the European nor British society.

Reply:
Yes, I want a reply


Transatlantic

PROTESTANTISK KERNEKULTUR

Kasper Støvring fremfører i Berlingske Tidende i dag en række gode grunde til at vi bør bevare den eksisterende folkekirkeordning, som den ser ud i dag ud fra et rent historisk og kulturelt synspunkt. Han nævner tre faktorer i den protestantiske kernekultur, som udvikler samfundet i den rigtige retning og derfor er ønskværdige: Sekularismen, tillidskulturen og forestillingen om personligt skyld og ansvar.

Han skriver:
Den bedste måde at sikre sekularismen på er ikke nødvendigvis gennem en formel, organisatorisk adskillelse af stat og kirke. Så risikerer vi bare at få en aggressiv sekularisme som i det katolske Frankrig. Her står kirken stærkt, og staten er derfor med vold og magt tvunget til at uddrive religionen fra det offentlige rum. Den erfaring kalder på en pragmatisk tilgang for at sikre sekularismen herhjemme. Nemlig, at vi bevarer vores folkekirkeordning. At præsterne er statsansatte tjenestemænd, gør dem i høj grad loyale i forhold til det samfund og den stat, folkekirken er en del af, som Povl Götke skrev i Berlingske Tidende for nylig. I Danmark har den protestantiske religion derfor været præget af og har selv præget en kultur, der er positiv over for oplysning, erhvervsliv, kvinders ligestilling samt kønslige og religiøse minoriteter.(...)
Den anden grund til at bevare en protestantisk kernekultur er, at den skaber gensidig tillid mellem fremmede mennesker. Tillid er nemlig helt afgørende, hvis man skal opbygge tætte sociale strukturer og komplekse sociale organisationer. Altså det, som er fundamentet for demokrati og store økonomiske virksomheder. Internationale undersøgelser viser da også, at lande med en protestantisk historie har formået at udvikle høj økonomisk vækst og stabile liberale demokratier. Det gælder primært de skandinaviske lande, men også lande som Holland, Canada og New Zealand. Næsten uden undtagelse har protestantiske lande en langt mere veludviklet tillidskultur end islamiske, men også katolske lande. (...)Velstående og demokratiske lande med høj grad af tillid mellem borgerne bygger altså historisk på den protestantiske kristendom med dens høje arbejdsmoral og tro på privat initiativ. Hertil hører også en udbredt tro på individets frihed kombineret med en sund skepsis angående dets naturlige tilbøjeligheder.
Og her står vi ved den tredje værdi, der kendetegner protestantismen: Forestillingen om personlig skyld og ansvar. Som borgere i et protestantisk land lærer vi, at vores fejl i bund og grund skyldes os selv, og vi må derfor også selv tage ansvaret for vores fejl. Dermed er vi i stand til at udvikle en kultur, hvor vi øver selvkritik, søger tilgivelse og prøver at forbedre os. Den modsatte opfattelse – at vi er ofre for andres undertrykkelse – fremmer derimod en kultur domineret af konspirationsteorier. Den opfattelse præger i høj grad de islamiske lande, som derfor hænger fast i armod og ufrihed. Man når aldrig frem til en indsigt i sin egen kulturs fejl, men farer i stedet aggressivt frem mod det »undertrykkende Vesten«

La Gioconda

TERRORISME FINANCIERES VED HJÆLP AF KRISTNE SLAVER.

The Sunday Times beskriver hvordan et ledende medlem af Al-Qaeda financiere sine aktiviteter, ved at bortføre kristne børn og sælge dem som slaver i Pakistan.
Læs mere her.

fredag, maj 19, 2006

NU IGEN!


I Iran har parlementet - Islamic Majlis - vedtaget en lov der kræver at alle iraner bærer "standard islamisk tøj", loven forlanger også at Irans 25.000 jøder skal bære en gul stribe foran på deres tøj, kristne skal bære et rødt mærke og medlemmer af religionen Zoroastrians skal bære et blåt mærke.
Læs historien hos Hot Air.

MN.

KAPLØB OM AT VÆRE GOD.


Efter at TV-Avisen og Politikken førte an i kampagnen for at aviste asyl-ansøgere skulle have lov til at blive i Danmark, ved at vise storøjede børn der med et bønligt blik holdt suppeskålen frem og bad om en ekstra påfyldning (jvf. Oliver Twist) stod de letpåvirkelige folketingsmedlemmer med Henriette Kjær og Eyvind Vesselbo i spidsen, nærmest i kø i folketinget igår for at give flest mulige penge til de kriminelle asylansøger. Det er jo dejligt nemt for pressen at manipulere folket, at det også går så nemt med borgelige folketingspolitikere er sørgeligt. 37 millioner gav man, til folk som officielt skal forlade landet. Hvor blev pengene taget fra? Det sædvanelige sted, nemlig penge der kunne gå til gamle og syge i Danmark, B.T. har netop haft en artikel om hvor dårlig maden er på danske plejehjem og hvordan ældre er underernærede, får denne gruppe 37 millioner? Næppe.
Det er sikkert synd for de pågældende asylbørn at deres forældre er kriminelle og misbruger dem for at få varig socialhjælp i Danmark, men så tvangsfjern børnene og send forældrene ud af landet, så børnen kan opvokse med danske normer uden deres kriminelle forældre.
Det pengegriske Røde Kors, der lever godt, rigtig godt af flytninge i Danmark, udtrykker deres tilfredhed med aftalen, ja det tror pokker, enhver der har set Røde Kors hovedkontor i København, kan godt se hvor pengene går til. Hvis de er så utilfredse med børnenes fysiske rammer, kan jeg foreslå at flytte dem ind i Røde Kors Palæ på Københavns fineste og dyreste adresse på Dag Hammerskjöld's Alle.
Og om et par år, så har vi de sædvanelige demonstrationer til fordel for de "velintegrerede" børn og dermed også deres forældre, vi kender det, deres skolelærer, den lokale borgmester, et par kunstnere står frem og erklærer de skal blive i landet, Politiken skriver ledere og vupti så har de sørme fået asyl.
Vi er nogle stykker der husker sagen om de Palistinænsiske "flygtninge" der besatte Marmorkirken og fik lov til at blive her.

MN.

FORSKELLEN PÅ DEM OG OS.


17. Maj - Norge fejrer sin frihedsdag.











17. Maj - venstrefløjen i Danmark demonstrere for høje skatter og savnet af et ufrit
socialistisk samfund
.

TRYKKEFRIHEDSPRIS

Trykkefrihedsselskabet indbyder til møde den 3. juni. hvor de vil overrække årets Trykkefrihedspris. Kom og mød årets prisvindere:

Den engelske forkæmper for menneskerettigheder og ytringsfrihed Roy Brown og den norsk-pakistanske stand-up komiker Shabana Rehman

Program:

15.00-15.30 Roy Brown taler om emnet: Menneskerettigheder og ytringsfrihed: Er de i konflikt?

15.30-15.45 Spørgsmål og svar

15.45-16.00 Drinks

16.00- 16.30 Shabana Rehman præsenterer uddrag af sit nye show

16.30 Selskabets formand Lars Hedegaard motiverer og overrækker prisen til de to modtagere

Tid: Lørdag den 3. juni, kl. 15.00-ca. 17.00. Kom venligst i god tid.

Sted: Dansk Forfatterforening, Strandgade 6, København K

Tilmelding: Telefon 48252915 eller e-mail lhj1@tdcadsl.dk

Af sikkerhedsgrunde skal vi have navnene på tilmeldte senest fredag den 2. juni.
Entré: kr. 75,-, som kan betales ved indgangen
Arrangementet afholdes på engelsk.

torsdag, maj 18, 2006

THE PRINCE OF WALES (& LONDONISTAN)


Den gode mand, prins Charles, har faktisk et godt stykke arbejde kørende her i Storbritanien; The Prince's Trust (læs: http://www.princes-trust.org.uk/ ).

I aftes var der på ITV en times indslag om det gode stykke arbejde som han dér gør. Han samler kendte mennesker omkring sig (Jenson Button F1, Pierce Brosnan 007 og mange andre) og igennem deres (og sin) high-profile, samler han penge som gives i økonomisk tilskud i projekter, for personer, grupper eller områder, som ellers vil have svært ved at tiltrække (risikovillig) kapital til deres projekter.

Han støtter, blandt andet, flere musikgrupper som er blevet til store rock&roll bands senere.

Nåh, intet land uden den klassiske problemstilling omkring de stakkels muslimer, imod hvem vi omkringstående er så onde. Og den kom da også i aftes, som den jo skal på fjernsynet anno 2006. Hér sås prinsen ellers i fuld sving med at gøre disse gadekrigere til anstændige britiske borgere (læs: ikke bombeomsvundne psykopater), men det er ikke nok:

Han kunne ikke undgå kritiske spørgsmål, som naturligvis havde den typiske venstreorienterede drejning ifht. om prinsen og hans Trust nu også gjorde nok / havde sig sit ansvar overfor alverdens gale muslimer bevidst etc.

I en opgivende tone (vedr. den muslimske nedsmeltning som pt. finder sted i England) stønnede prinsen frem imellem sine læber....."if only religion meant a little less in their lives"....

Stakkels mand, skakkels land, stakkels fremtid.

Transatlantic

MUSLIMSK & KRISTENT ÆGTESKAB

Muslimer: Ja til ægteskab på tværs (JP idag)

Af ORLA BORG og HENRIK VINTHER OLESEN
"Danske muslimer er positive over for at deres børn gifter sig med en ikke-muslim: Flertallet siger ja til et blandet ægteskab"

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Transatlantic

NB: Aaaaaaaahhhhhaaaaaa ha ha ha ha ha haaaaaa

UDGANGSFORBUD HÆVET

Man tror det er løgn - og så alligevel ikke?!

Efter at de hundreder af blodtørstige sataner var mødt op udenfor den danske ambasade i det dejlige Sloan område (London), og proklameret deres evige mål: At slå dansken ihjel på vanlig muslimsk vis, så er 3-4 personer nu anholdt i England.

Ah pyhhh - nu kan vi da se at lovens lange arm virker, tænker vi her på Minut, med slet skjult hovedrysten.

Anyway, kampen må åbentbart være vundet til dansk fordel, fordi jeg har lige idag kunnet læse i mit dansker-blad, at alle de danske konsulater nu igen er offentlig tilgængelig vedr. deres adresser her i England??? What??? Har det været umuligt at opdrive et konsulats adresse indtil nu?

Ja, det har det søreme været. Jeg anede det ikke, jeg er rystet!

Vil dét sige, at de umulige islamister ikke alene har afbrændt vores ejendom her og der, men ligefrem, i demokratiets vugge og hos vores - nok tætteste - allierede, har påtvunget lukningen af almindelig offentlig information; nemlig den danske ambassades adresseliste over danske konsulaters placering? Du gode gud...er du med os i det her...


Hvor ynkeligt er det dog ikke. Hvad sker der med beskyttelsen af danske interesser istedet? Har det britiske MI5, MI6, politi, hær, TA (territorial army) og så videre meldt 'alt udsolgt'?

Hvis det virkeligt er tilfældet, så må det være på tide, at Forsvarsudvalget med Helge Adam Møller i spidsen, indstiller til Udenrigsministeriet, at Danmark med det samme udstationerer et par infanteri-kompagnier i det britiske.....

Det kan kun gå for langsomt.


Transatlantic

FAGBEVÆGELSEN BØR KRÆVE ANTABUS

Ved et tilfælde gik jeg forbi Christiansborg slotsplads i går. Først troede jeg at det var den norske forening der fejrede 17 maj, men ved nærmere eftersyn kunne jeg se at det hvide og blå kors manglede i de røde faner.

Det var en lidt ynkelig forsamling. Fred være med at man benytter sin demokratiske ret til at demonstrere, men efter at DR i 5 dage systematisk og minutiøst havde reklameret for demonstrationen, sammenholdt med det gode vejr så var det lidt ynkeligt at der kun, ifølge politiet, mødte mellem 30 og 45 tusinde op. Det var ikke ligefrem sultens slavehær, fagforeningsmedlemmer ser altså ikke ligefrem ud til at stå bagerst i madkøen.

Underligt var det at se socialdemokrater blande sig med kommunister, repræsentanter fra Nordkoreas Venskabsforening, Hitzb utTahrir, autonome og et enkelt medlem af Blekingegadebanden spottede jeg også, faktisk så var det kun Johnny Hansen og Greves tyrolersangkor der manglede.

Held og lykke fremover til Socialdemokratiet der åbenbart ikke har fine fornemmelser når det gælder samarbejdspartnere og til sidst et lille råd til fagbevægelsens medlemmer, på minut vil vi godt anbefale en antabuskur og hyppigere anvendelse af deodorant….på forhånd tak!

TA

onsdag, maj 17, 2006

JA VI ELSKER DETTE LAND.

Fra Minuts tagkammer skal lyde et højlydt tillykke til søsterlandet Norge på dets nationaldag idag 17. maj, hvor de fejrer friheden, (vi taler ikke højt om hvem de mener de blev befriet fra). Landet hvor man stadig kan gå i nationaldragt på sin frihedsdag og ved andre festligheder uden at blive kaldt fascist. Ja selv på tv sidder studieværterne i bunad (nationaldragt). Billedet her viser 4 programværter på det norske tv2.
At der var visse skønhedsfejl på denne dag, skal vi måske ikke tale om, i Stavanger havde man inviteret Hamas borgmesteren fra Nablus til at overvære festlighederne, hvor man på tv kunne se terroristen stå og vifte med et palæstinensisk flag, eller at den halvdanske kong Harald blev sendt ud i et af Oslos etniske kvartere Alna med over 30 % udlændinge, hvor han med et træt blik, så ud som det intereserede ham at hilse på bydelens kebap bagere. At norsk tv NRK1 under aftens udsendelse om fejringen rundt om i landet, konstant hev en et barn iført nej ikke bunad, men hijab frem, der så kunne fortælle at de glædede sig til at deres land (Palæstina) også blev befriet. Måske skulle journalisten have fortalt at Norge blev frit uden en eneste dansker eller svensker blev dræbt af selvmordsbombere. Men nej istedet talte man om at nationalsangen "Ja vi elsker dette landet" nu skulle oversættes til bl.a. urdu så alle kunne synge med. Vi behøves vel ikke fortælle at det allerede sidste år blev tilladt at bære udenlandske flag sammen med de norske i optogene. Nå men det norske Fremskritsparti er ved at være Norges største parti, så alt håb er ikke ude og i Sandefjord meddelte man indiske Pournima Singh der ville gå i optog iført hjemlandets "sari" at enten gik hun iført norsk tøj, eller også gik hun ikke, til stor opstandelse for de politiske korrekte.
Så på Minut fejrer vi dagen med myseost fra Gudbrandsdalen og en Mack-øl fra Tromsø, den eneste ordentlige øl i Norge. MN .

MINUT ANBEFALER!


Mark Knopfler og Emmylou Harris har sammen udgivet albummet "All the Roadrunning", der bl.a. har sangen "If This is Goodbye" der omhandler flykapringerne den 11. september, hvor flere af gidslerne fik ringet deres familie op og sagt farvel, inden de blev dræbt.
Mark Knopfler udtaler til Ekstra Bladet om de danske Muhammed tegninger: "Jeg er ikke meget for at behage bøller. Det faldt heller ikke heldigt ud, da det gjaldt med Hitler ..... muslimerne må gerne have deres værdinormer, men de er ikke mine, og de skal ikke prøve at pådutte mig dem".
Køb CD her. MN.

FØRSTE BILLED FRA DEMONSTRATION IDAG.

Som altid står MINUT på pinde for vores læsere og har allerede skaffet billed fra dagens venstrefløjs demonstration, en demonstration som åbenbart går ud på at hæve skatten og vise at man savner Anker Jørgens regeringstid, hvor demonstrationer var hverdagskost og Danmark blev ført økonomisk til afgrundens rand, indtil Anker opgav og uden valg overlod roret til den konservative Poul Schlüter, der fik lagt grundstenen til den velfærdstsat vi har idag. Men som sædvanelig vil venstrefløjen hellere kæfte op, uden at tage et ansvar for de katastrofer de laver.

MN.

tirsdag, maj 16, 2006

SØREN KRARUPS ENGELSKE VEN

New Labour (det kalder de sig idag) was formed in Islington, just as David Cameron's Conservatives found their identity in Notting Hill (begge super posh og meget lidt arbejderklasse) It was in Islington that policies were formed and strategies devised, over pasta with sun-dried tomatoes. Even deals (or betrayals) took place in London N1 - Gordon Brown had to travel to Upper Street for that infamous Granita dinner. Islington was New Labour's spiritual home.

No more.

The Prime Minister's attack on the Human Rights Act is as much a war on the chattering classes (kald dem bare de Radikale) as it is an assault on the judiciary (slappe dommere).

Whereas once Tony Blair would have seemed most comfortable sipping chianti in a north London wine bar, now he wants to be seen to be siding with the "ordinary man" over a metropolitan "liberal elite" (vi kalder dem kaffe-latté-eksperterne i DK).

Yesterday he called for a "rebalancing" of the debate on civil liberties (ligesom Søren Krarup gjorde det i sin kronik i JP).

Last month, he took part in a lengthy exchange of e-mails with the liberal Observer journalist Henry Porter, in which he declared how "out of touch" the political and legal establishment was with the real world. - Although the Prime Minister's articles are usually ghost-written by an official, in this case he tapped out every word himself. Stung by accusations that he has alienated voters, he is wooing white van man at the expense of electric car woman. He is more interested in appealing to Sun (arb. klasse - venstreorienteret) readers than Guardian (bureaukrater - venstreorienterede) ones.

Ser man det, ser man det. Søren Krarup kan med rette kalde sig verdenmand idag! Godt gået Krarup råber vi her fra sidelinjen, - kaldet Minut.

DEMODAG.

Socialdemokratiet der efterhånden har nået bunden i meningsmålinger, har nu som en sidste udvej fundet sammen med den yderste venstrefløj og bebudet demonstrationer den 17. maj, nemlig Norges nationaldag, idet man så er sikker på at der i det mindste dukker nogle op der vil marchere, da der som sædvaneligt vil være march af nordmænd fra den norske kirke på Amager den dag.
Problemet med at fjeldbønderne vil bære deres eget flag rødt, hvidt og blåt vil næppe bemærkes af den almene venstrefløjs vælgere, der som sædvanelig vil være høj på hash eller for dem over 60 år vil være bedøvet af lige dele Cecil og Hof. MN.


Nordmænd fejrer nationaldag eller Helle Thorning-Schmidts stormtropper?

HVAD MON DE SKJULER?

Når man på "Google Trends" går ind og skriver ordene "man boy sex" så ser top 10 listen over landene der søger efter de pågældende ord ud sådan:
1. Pakistan
2. Saudi Arabia
3. Kuwait
4. Iran
5. Viet Nam
6. United Arab Emirates
7. Thailand
8. Egypt
9. India
10. Malaysia

7 af landene er muslimske og 2 af landene har en stor muslimsk befolknings gruppe, så mon ikke grunden til at homosexuelle bliver overfaldet på gaden af indvandrerbander skyldes at der er nogen der har travlt med at skjule deres rigtige interesser?


MN.

HUNDE VOLDTAGET AF ISLAMISTER.

Dyreværnsgrupper i Tyrkiet (klap-hat danskernes nye charterferie-mål) hævder at pro-islamistiske myndigheder jager, dræber og torturere 100 vis, måske tusindvis af hunde.
Anklagen kommer efter at en ung dyrlæge Burcu Isikalp ledte efter sine hunde i Ankara. Vidner fortalte at kommunens arbejdere havde taget dem. På Ankara's største offentlige losseplads fandt hun en af hundene, liggende sammen med 100 vis af døde hunde.
Dyreværns folk som havde fulgt med på lossepladsen udtalte at mindst 2 af hundene havde været sexuelt misbrugt.
(Hm, er det det der hedder doggie-style?)
Grunden til hadet mod menneskets bedste ven skyldes flere citater i koranen:
"Bukhari kapitel IV, vers 539 skrevet af Abu Talha: Profeten siger at engle ikke kommer til et hus hvor der er hunde eller billeder.
Bukhari kapitel IV, vers 540 skrevet af Abdullah bin Umar: Allah's apostle beordrede at hunde skulle dræbes."
Surt at ham Mohammed var så bange for hunde at de skal dø, kunne han ikke have en normal fobi for edderkopper eller slanger, som normale mennesker?

D.B.Cooper

BIBLER FORBUDT I AUSTRALIEN.

I den Australske delstat Victoria er bibler blevet forbudt på mange hospitaler og flere skoler af hensyn til ikke kristne (læs muslimer). Talsmanden fra hopspitalet "the Royal Melbourne" Rod Jackson-Smith udtaler at: p.g.a. af mange patienter med forskellige religioner, er det diskriminerende at have en bibel liggende på hospitalets stuer.

www.theaustralian.news.com.au

ARABISKE FÆNGSLER I DK II

Her på Minut har vi tidligere beskrevet, hvorledes danske skattekroner nu ødsles væk sådan helt generelt, og senest på latterlige kurser for fængselspersonalet, således at disse "bedre kan forstå den muslimske kultur" og dermed få en bedre dialog med deres kunder....

Hører det da aldrig op?!

Nu kan man roligt påbegynde noget tilsvarende i London. Dér skal endnu flere, ja fængslerne er ganske vist allerede fyldte af sådanne, muslimer nu rådne op i hullet.

I går skete der nemlig det (helt lig situationen i Danmark) at det med rettens ord var en muslimsk stor-forbryder, som sad bag en ufattelig stor del af heroin-handlen i Greater London Area:

En tyrker-mafia-konge, vis familie har fået alt betalt af den engelske skatteyder, har sammen med sine mange arabiske medsammensvorne, haft magten af op imod 90% af den lokale heroin trafik, samt en omfattende virksomhed med groft udnyttede ludere og anden ulovlig virksomhed.

Loven har nu slået ned, og de 16 vilde arabere er nu smidt bag tremmer, man har givet adskillige af dem 10 år+. Helt fint. Godt de ikke blev knaldet i Danmark, der ville sådanne straffe give SF og liste B hovedpine og Menneskerettighedsfjolserne ville komme løbene med klager til statsministeren.

Nu skal det blive spændende at se, om de udvises af Storbritanien derefter. Vi venter i spænding indtil år 2016.

Transatlantic

SELVCENSUR I EUROPA OG DANMARK?

Her på Minut spørger vi igen ind til dette ømme emne.

Muhammedtegningerne i JP var en undersøgelse om selvcensur. Intet andet, og det ved flere og flere mennesker godt.

God ide må man sige; for det eksisterer, lad mig give 2 eksempler Scotland-Sverige;

I Scotland bliver en dreng på 15 år "fanget" af 5 pakistaniere i bil. Han bliver frygteligt tortureret, knivstik, får trykket sine øjne ud og sat ild til. Han kravler til sidst hen over en græsplæne, - dør.

Denne "historie" var kun god nok til 2 engelske aviser. Måske skulle der tages hensyn til muslimske følelser?


I Sverige bliver Daniel (18/19 år) overfaldet imens han står ved et busstoppested. Han ligger bevidstløs. "Man ringer efter en ung muslim,der kommer med en stor køkkenkniv og skære halsen over på Daniel".

Åh jo dem der overfaldt den uskyldige Daniel var ikke svenskere. Nåh, halssskæreren fik en kort behandlingsdom og sad og læste uhæmmet i Koranen under selve retsagen. Der blev ikke i det politiske Sverige talt om denne sag. Total stilhed.

Jo, der en stærk selv censur i Europa. Politiken, DR og de Radikale har (næsten) vundet kampen. Gudskelov vækkede JP os alle op af vores naivitet og ligegyldighed.

Transatlantic

mandag, maj 15, 2006

MUSLIM AMOK EFTER RETSAG


Man kender det. Det sker hele tiden; muslimske parter opfører sig som vilde ukontrollerede objekter, når de skal behandles af retsystemet eller lovens lange arm. Hvor langt de fleste danskere opfører sig relativt normalt, selv når de er psykisk presset overfor en betjent eller i en retsag, jå så er det nærmest helt modsat med vores elskede arabiske gæster, som koster vores lille land 40.000.000.000/år. Ja, en god bekendt jeg har, som er betjent i Hovedstaden, taler nu ligefrem om et specielt gen hos gæsterne?! For det kan simpelthen ikke forklares ellers, hvor ufatteligt ringe de opfører sig...

Den kendte mandsopførsel, familieære og generelle arabiske skingrende skøre opførsel her i livet, betyder jo evigt og altid, at de skyldte ikke kan holde sig på måtten, og derfor udstiller sin afstand til at kunne fungere normalt i det omkringsliggende samfund, uanset om der er tale om første, anden eller tredje generation - ja det bliver næsten desto værre jo længere de har været her.

Nåh, gudskelov er der i Danmark ikke tale om sort uheld. Næh, hér i England sker det samme igen og igen:

I sidste uge så vi de faste scener udenfor en retsag, hvor den arabiske-britiske bokser M. Nassan, som stod overfor loven, fordi han havde kørt skandaløst vildt i sin kr. 3.300.000 (uden afgift / DKK ~10mio) McLaren Mercedes SLR.

Efter en sindsyg kørsel i sin power-bil, hvor han smadrede ind i en uskyldig person og skadede denne for stedse, så troppede hele den arabiske familie op i retten i deres stor sort S-klasse Mercedes, og da forbryderen røg bag tremmer, gik de unge mænd i familien som en selvfølgelighed amok, og væltede BBC folk omkuld og råbte og skreg som sindsyge....

Ahhhhhhhh - hører det da aldrig op....?!

Transatlantic.

VIS DIN STØTTE TIL YTRINGSFRIHEDEN

SPEAK UP er et privat og upolitisk initiativ, der er taget i kølvandet på den såkaldte Muhammed-sag.

Det er på tide, at vi står frem og siger fra over for religiøse ekstremisters forsøg på at tvinge ytringsfriheden i knæ.

Vi skal være stolte af at stå fast - det tjener os til ære at forsvare vores ytringsfrihed.

Læs mere

lørdag, maj 13, 2006

FART OVER FRIKADELLEN

Der er nogle mennesker, der ikke bare er usympatiske, men som har et eller andet over sig, der nærmest giver én fysisk ubehag. Det er et eller andet udefinerligt….hvis bare jeg kunne sætte fingeren på det?
Flemming Jensen gør sig nu igen bemærket (Berlingske Tidende i dag) på et meget spinkelt grundlag. Han har skrevet en bog om en actionhelt, der vist nok ligner ham selv en del, ifølge eget udsagn. Denne ualmindeligt anstændige superhelt bevæger sig i det multikulturelle miljø på Nørrebro, hvor menneskeskæbnerne tilsyneladende er mere ægte og vedkommende end andre steder i Danmark. I hvert fald er der gode politiske emner på menuen som tvangsægteskaber, kvindehandel og indvandrerlovgivning. Business as usual. Men han får det til at lyde som om han har præsteret noget i særklasse originalt. Han udtaler: Humor er et transportmiddel (ja, og selvironi er en togstation i Sibirien, Mr. Shakespeare!)
Flemming Jensen er af uransagelige årsager ofte i medierne, hvor han udtaler sig på en så selvfed facon, at selv frikadellen Tøger Seidenfaden kommer til at se elskelig ud i sammeligning. Flemming Jensen modtog sidste år 100.000 kr af Statens Kunstfond for teater forestillingen ” Let’s kick Ass”. Jeg må altså ud med det: Der er nogle mennesker, der pisser en af og Flemming Jensen er topscorer her. Han er en fis i en hornlygte, uden talent og uden hjerte. Han taler gerne om sig selv, og så igen indirekte om sig selv, da hans anstændige holdninger naturligvis skal ses som et udtryk for hans retskafne og humane menneskesyn. Ligegyldigheder, almindeligheder og platheder er det, men med en gestik og en holdning, som spredte han mana i ørkenen. Han er i virkeligheden en ukontroversiel pleaser, der stryger folk med hårene og det på trods af at han slår sig op som et mandfolk og provokatør. Ét må man give ham: Han har flair for at indfange strømningerne i den politiske mode, men gør det én til en stor kunstner? Tilsyneladende er det kriteriet i dagens Danmark.

Puha…det lettede:-)

La Gioconda

CONSPIRACY NO.1


Gjallarhorn

DA VINCI OG ZIONS PROTEKOLLER?

Nu er Da Vinci mysteriet over os endnu engang med filmens premiere d. 19/5. Jeg læste bogen og blev bare bekræftet i min formodning om, at der er tale om en helt almindelig knaldroman med flade personskildringer, utroværdigt handlingsforløb og så i centrum en konspirationsteori, som efterhånden har skabt forbavsende meget opmærksomhed. Bogen fostrer den ide, at myten om den hellige gral i virkeligheden repræsenterer en glemt viden om at Jesus giftede sig med Maria Magdalena og fik jordiske efterkommere. En viden beskyttet af den hemmelige loge Priory of Sion. Konspirationsteorien er beviseligt nonens, men det må være den eneste grund til at bogen har fået medvind og er blevet læst af så mange. Umberto Eco har udtalt, at han mener at mange læsere ikke er vant til at læse fiktion og lader sig narre af illusionen: Man forholder sig ikke kildekritisk til stoffet simpelthen. Men der må også ligge en enorm parathed hos folk, en lydhørhed overfor teorien siden den har fået en sådan udbredelse. Og jeg tror, at det blandt andet hænger meget sammen med dyrkelsen af den store moder, det feminine element, som tiltaler den brede læserskare. Det er ideen om en konfliktfri naturreligion, der er centreret om kvinden, fordi man har en naiv ide om, at det automatisk vil bringe verden ind i en tilstand af peace, love and understanding. Der er desuden frugtbarhedskultens hellige dyrkelse af manden og kvindens forening – hieros gamos. Sex sælger altid godt. Dette samsurium er en idyllisk og svævende new age religiøsitet, der kredser om en tabt oprindelighed. Det er en romantisk religiøsitet, som fornægter den virkelige verdens konflikter. Og det virker på overfladen jo ganske tilforladeligt. Tåbeligt ja, men tilforladeligt.

Det mener historikeren Dan H. Andersen ikke det er. I Kristelig Dagblad i dag understreger han, at det ikke er uproblematisk, at konspirationsteorierne har en så stor appel til folk. Dyrkelsen af konspirationsteorier per se er faresignaler og har noget totalitært over sig. Min mening er nok, at han overdriver pointen lidt, men det betyder ikke at der ikke er en flig af sandhed i det. Bedøm selv:

Du peger på, at der er overlappende punkter mellem nazisme, New Age og den radikale islamisme. Hvor er sammenfaldet?
– De er fælles om en tro på en uskyldsren fortid, en førteknologisk verden. De har et had til det moderne – men benytter i øvrigt alle den moderne tids teknologiske redskaber. De afskyr rationalitet, den subjektive vilje besejrer alt – også naturlovene. Der er et had til kristendommen i dyrkelsen af det oprindelige.
– De har en tro på sammensværgelser. Et eksempel er skriftet "Zions Vises Hemmelige Protokoller", som både nynazister og islamister læser og ofte i sammenhæng med holocaustbenægtelse. "Zions Vises Hemmelige Protokoller" er et forfalsket dokument, der angiveligt stammer fra en jødisk verdenskongres. Skriftet viser, hvordan jøderne agter at overtage verden, og det er udbredt i Mellemøsten. Det ægyptiske tv har for eksempel sendt en dramadokumentar om skriftet uden af angive, at der er tale om en forfalskning.
At tale om sammenfald mellem nazisme, New Age og islamisme ville nogle måske også kalde en sammensværgelsesteori?
– Ja, faren består, at man kommer til at ligne dem, man bekæmper. Men man skal passe på ikke at gøre sin viden mere sikker, end den er. Man må acceptere, at der er punkter, man ikke ved noget om. Man skal passe på, at man ikke i misforstået angst for at give modstanderen ammunition hæver sig op til en sikkerhed, som den faktiske viden ikke kan bære.
– Men der er en tendens i tiden til at ville proppe en sammensværgelsesteori eller en tempelridder ind i hver eneste usikkerhed i vores historie.
Hvorfor er det vigtigt for dig at argumentere mod for eksempel "Da Vinci Mysteriet"?
– Jeg har oplevet, hvordan universitetsmiljøet på Københavns Universitet i 1970'erne og 1980'erne var totalt domineret af en totalitær marxistisk tænkning. Dengang var det den almindelige befolkning, der bevarede sin sunde fornuft. Vi må gå ud i diskussion. Meninger og holdninger er ikke ligegyldige, og der er et demokratisk problem, hvis der er en almen tro på, at hemmelige selskaber bag kulisserne styrer verden.

La Gioconda

BRUCE BAWER OM EUROPAS MANGLENDE MOD




I dagens JP har ANDERS RAAHAUGE interviewet Bruce Bawer, som er aktuel med sin bog ”While Europe slept...”.


"Bawer beskriver os europæere som tyngede af en selvforagt, der gør os overdrevent konfliktsky, når vi møder muslimers krav om indflydelse. Hvis sådanne træk findes her og ikke i USA, hvoraf kommer de da, spørger vi ham?»Det kan have rødder i skyldfølelse oven på Holocaust, ligesom to verdenskrige måske har efterladt en følelse af afmagt og manglende respekt for egne institutioner,« siger Bruce Bawer, og han fortsætter: »Amerikanere ser ikke på samme måde kamp som et entydigt onde. USA er grundlagt på en idé om individuel frihed, og den idé er amerikanerne gået i krig for. Når USA er blevet det vitale, vibrerende, fair og hæderlige demokrati, som det er, så er det delvist sket, fordi man udkæmpede de krige.

I Europa er der kommet en frygt for al konfrontation. Men hvis man vil undgå konflikt, så skal man altså ikke optræde som én, der for enhver pris vil undgå konfrontationen. Passivitet tiltrækker provokationen.I strækker jer til forbavsende yderligheder for at få kompromiser med radikal islam. Derfor vil I naturligvis blive udnyttet. Dén mekanisme forstår europæerne ikke længere. (...)

Du siger nu europæerne, men i din bog skelner du løbende mellem eliter og befolkning.
»Der er et skel, som vist efterhånden er tydeligt for enhver. Det tog mig nogen tid efter min ankomst at opdage det. Jeg konsumerede dagligt mange aviser og tv-nyheder i den tro, at jeg fik en troværdig og neutral afspejling af den aktuelle europæiske virkelighed.I USA reflekterer medierne nemlig de uenigheder og de holdninger, der er ude i samfundet. Der hersker faktisk derovre en rimelig overensstemmelse mellem reportage og befolkningens virkelighed. Men det gik efterhånden op for mig, at jeres presse betragter det som vigtigt at forme befolkningernes holdninger. Det resulterer selvsagt i en uoverensstemmelse mellem en selvudnævnt medie-elite og befolkningerne.«

La Gioconda

fredag, maj 12, 2006

RELIGIONENS LYKSALIGHEDER


Her ser vi MINUTs redaktion på øvelse i de øvre luftlag.

Jeg faldt over denne hjemmeside forleden og synes lige jeg vil dele budskabet med de kære læsere på MINUT. Se, her er åbenbart nogen, der har fundet opskriften på permanent fred i verden. Og der er skam ikke tale om at freden venter i verden hinsides eller en anden tidsalder. Nej, de gode folk mener her og nu! Hvor dejligt ville det ikke være, at kunne blive fri for disse gale terrorister, der ustandseligt skal puste sig op i forsøg på at dominere og sprede skræk og rædsel. Ingen Osama bin Laden, ingen Abu Laba og ingen Akkari til at true os i vores eget hjem?
Alt man behøver ifølge RAJABJARNE er lidt meditation og så vil man kunne erhverve overnaturlige kræfter og præstere det eftertragtede: Den permanente verdensfred.
Det drejer sig ifølge Bjarne om at reducere stress i den kollektive bevidsthed (ifølge Rajabjarnes bevidsthedsfilosofi er vi alle dele af den samme kosmiske bevidsthed).

Bevisførelse? Rajabjarne skriver:

Reduceret terrorisme verden over:
I løbet af de tre største fredsskabende forsamlinger der nogensinde er afholdt i vesten viste de statistiske tal fra Rand Corporation en reduktion på 72% i terrorisme verden over.

Hmmm, måske skulle vi alligevel blive nede på jorden lidt?

Gjallarhorn

FLØJLSMAVERNES ”DELIKATE” ETIKETTE

Fra dagens kronik af Nils Bredsdorff i Berlingske Tidende :

Langsomt, men sikkert synes den pæne elite at få overtaget. Selv de 12 forfulgte eksperter i den slidsomme brug af ytringsfriheden lykkedes det den pæne elite at feje til side som uansvarlige og overgearede. Heller ikke de danske tegneres skæbner forhindrer eliten i at hævde, at der slet ikke er tale om en trussel mod ytringsfriheden. Antallet af protester stilner af. Pænheden og den mellemmenneskelige agtelse og respekt breder sig. (...)

I 1994, ved 300-årsdagen for Voltaires fødsel, var det planlagt at spille hans stykke Fanatismen eller profeten Muhammed ved et teater i byen Genève. (...) Stykket blev taget af plakaten »af økonomiske årsager« og med en bemærkning om, at det desuden ville have såret mange muslimers følelser. Respekt.
Tariq Ramadan, det pæne selskabs europæiske yndlingsimam, skrev dengang et brev, hvori han hævdede, at det var en klog beslutning. Han afviste at have krævet forestillingen stoppet og skrev, at han kæmpede for ytringsfriheden, »men at ytringsfriheden må klæde sig i forsigtighed, når det drejer sig om næstens private forhold, deres hengivenhed og levende holdning til det hellige. I kalder det censur, jeg ser her finfølelse, delikatesse«. I februar i år blev sagen taget op af dagbladet Le Monde i form af en ny anklage og et nyt svar fra Ramadan, som gentager den subtile sammenhæng mellem forbud og delikatesse.

Ja, man ser det for sig: Kultureliten, der spiser pindemadder og drikker champagne med den rette fintfølelse forstås. Hvorfor skulle de også bekymre sig om almindelige danskeres problemer så længe der stadig er delikatesse og god smag indenfor rækkevidde?

La Gioconda

HVORFOR FATTER VI IKKE ALVOREN

Her inden man går på week-end, joh det er skam arbejdsdag i Storbritanien idag, så sidder man ved Minut-tasterne og tygger lidt over Uriaspostens historie for igår.

Hård kost er det, når Kim dér hiver frem dokumentationen på, at et helt Europæisk kontinent snorksover alt imens den mørkeste form for religionsdyrkelse, bogstaveligt talt vælter ind over os med en ufattelig kræft og omfang.

Det beskrives, hvorledes islamismen ikke tages alvorligt, altså hvordan man (konstant) finder reelle undskyldninger på den groteske opførsel, holdning og status inden for dette umenneskelige væsen på benævnt Islam (spyt, føj og fy for fanden).

Urias' indlæg nævner at fattigdom, den negative koloniarv og andre faktorer (af den elskværdige venstrefløj) trækkes frem som den politiske elites pro-aktive undskyldninger imod forskruede holdninger, som disse elskværdige arabere sikkert slet og ret ikke besidder alligevel når det altså kommer til stykket...?!

Jeg vil byde ind med en anden holdning: Det er socialismens totale undertryk af accepten af religionsdyrkelse (kristendommen som udgangspunkt), som gør, at når disse lallende idioter og sønner af Saudiske idéer kommer løbende og kæfter op (negativt), så mangler både Ritt, Poul og Mogens simpelthen den grundlæggende accept af, at religøse værdier betyder noget for mennesker - såsom næstekærlighed, ansvaret for dig og dine samt forståelsen for religiøse konflikters indhold og gearing - og de kan derfor dårligt tage disse f.eks. imammer bare en smule alvorligt.

Alvorligt ikke forstået på den måde at man tager deres indhold alvorligt, nøæh, vi kunne skam bare begynde med at tage dem så alvorligt, at vi tror på, at de virkeligt vil indføre både Sharia og Allah for hele Danmark A/S. - Når nu de siger det lige ud af hatten (turbanen).

At socialisterne, som de stolte mini-GertP'er de jo alle er, ikke fatter en skid af det hele, kan ikke undre os her på Minut. De har jo siden før første verdenskrig vist, at de ikke kan forholde sig (hverken aktivt eller passivt) til religion.

- Den største virkelige skuffelse, er faktisk (igen) det Radikale Venstre. Disse døtre af højskolerne Jelved og Vestager, dé burde vide bedre....meget bedre....

Transatlantic

EUROPA I KRISE

Klaus Wivel anmelder Bruce Bawers bog ”While Europe Slept : How Radical Islam is Destroying the West from Within” i BØGER, Weekendavisen. Det er der kommet noget meget interessant læsning ud af. Bruce Bawer mener at Europa har svigtet og at vi har glemt hvem, der har sikret os vores frihed. Han siger meget præcist om USA kontra Europa:

»For amerikanerne var den morale, Anden Verdenskrig og Den kolde Krig gav os, at tyranni var ondt, og at det må bekæmpes. For europæerne var moralen, at krig i sig selv var ondt og skulle undgås for enhver pris.«

Bruce Bawers seneste artikel kan også anbefales! Fra The Hudson Review: Crisis in Europe

Der er en gennemgang af den dissident litteratur Bawer har pløjet sig igennem – og det er ikke så lidt. Der nævnes bl.a. Pim Fortuyn, Oriana Fallaci, vores egen Lars Hedegaard o.a. (I Krigens Hus), Al Kubaisi, Bernard Lewis, Robert Spencer, Ibn Warraq, Irfan Khawaja, David Horowitz, Bat Ye’or, Kenneth R. Timmerman.

Se i øvrigt Bruce Bawers hjemmeside, der rummer en del gode henvisninger til andre artikler.


La Gioconda

SELVMORDSBOMBER RYGER I HELVEDET.

Ifølge de klassiske tekster (I koranen) ryger en muslim der begår selvmord lige lukt i helved, selv hvis han har levet et fromt og dydigt liv, og i helvedet dømmes han til evig gentagelse af selvmordet.

Professor ved Princeton University Bernard Lewis.

(Måske noget at fortælle de 12 selvmordsbomber der er på vej til Danmark?)

STOR TÅLMODIGHED.

En mand trådte frem og forklarede at Palæstina er hellig muslimsk jord besat af jøder. Israel skal forsvinde. Det er en ulovlig stat; besat muslimsk teritorium. Den skal væk.....Men jøderne må gerne blive boende. De har altid været beskyttet af muslimmer.
Og hvad med Spanien og Indien. Betragtes de også som besatte muslimske territorier?
Alle nikkede.
Skal de så også generobres, spurgte jeg.
Vi har stor tålmodighed var svaret

Gymnasielærer Herbert Rosenbaum fortæller fra Politikkens debatmøde om islam den 10/03 i Jyllandsposten.

DEN DER MED JOMFRUERNE....

Rushdie med sin smukke modelkone.

Martin Krasnik har skrevet en utrolig morsom historie om sin jagt på et par forløsende ord fra Salman Rushdie i ugens Weekendavisen. Artiklen kan læses alene på grund af de litterære kvaliteter. Krasnik på slap line er simpelthen hamrende underholdende. Nu var hans tour de force i mellemøsten i forbindelse med fjernsynsudsendelsen og bogen ”De Retfærdige”, hvor han interviewede islamister, den ene mere rødglødende fascist og jødehader end den anden en alvorlig og trist affære. Krasnik bar præg af sin fortvivlelse over at måtte skjule sin identitet som jøde og der var mildest talt ikke så meget at grine af. Man kunne ikke andet end at dele hans frustration og fortvivlelse. Her i den aktuelle artikel kan man mærke, at han er på hjemmebane. Han er ikke mindre dedikeret i sin intense jagt på at afdække den brogede verden og dens fænomener, men han formår at tage lidt pis på sig selv og det meget opstyltede litterære parnas han beskriver med elegance som en anden Tom Wolfe. Og sagen? Han ender med at få de forløsende ord:

»Øhm,« siger han, mens larmen synes at forstumme og hele universet trækker sig sammen om bord fire i Gotham Hall. »Den dér med profeten, der siger, at der ikke er flere jomfruer, den er ret sjov...« mumler han.
»Men er profet-sagen det samme som din egen sag?« spørger jeg. »Nogen mener, at dine motiver var finere...«
»Jeg er fuldkommen ligeglad med motiver,« siger han og ser på mig.»Jyllands-Posten ville bare håne...«»Hvem skal afgøre, hvad der er ædle motiver?« spørger Rushdie
.»Ja, hvem skal det?« spørger jeg.»Jeg er i hvert fald ligeglad med motiverne,« gentager han. »Og det er islamisterne også. De er fuldkommen ligeglade. Det handler om, at alle skal have lov til at udtrykke sig og sige, hvad de mener om hvad som helst. Og det vil de ikke have.«»Men er karikaturerne ikke stødende og fornærmende?« prøver jeg.»Politiske karikaturer skal være stødende og fornærmende. De skal støde, og de skal fornærme. Ellers kan man lige så godt lade være med at have dem. Så kan man altid diskutere, om de er sjove eller ej. Til helvede med motiverne!«»Er de sjove så...?»Som sagt: Den der med jomfruerne...«Så vender Padma sig om, kigger ned på os, hiver Rushdie i armen, og det hele har taget omkring et halvt minut. De forsvinder i mylderet.


La Gioconda;-)

torsdag, maj 11, 2006

KRIMINEL LAVALDER PÅ 12 ÅR.

Regeringen vil nu indføre nul-tolerance over for kriminelle børn under 15 år meddeles det fra socialministeriet. Måske skulle man begynde at indføre nul-tolerance overfor forældrene.
Men ok. det er da en vej fremad. Men hvad med at sætte den kriminelle lavalder ned fra 15 år til 12 år, således at de unge bøller kunne straffes så snart de laver noget galt. Som det er i øjeblikket ser man bander af unge under 15 år, der bliver styret af ældre, da de unge ikke kan straffes. Poltiet har set unge på 10 år der sælger narkotika.
I England er den krimminelle lavalder10 år, i Irland taler man dog om at sætte den kriminelle lavalder op, nemlig fra 7 til 10 år. Men generelt er det kun i Skandinavien at vi har en så høj lavalder som 15 år. Og vi ved at for "hardcore" kriminelle 2.g'ere er det ingen straf at komme i fængsel, men at blive truet med udvisning til deres hjemlande er noget der får dem til at gøre i bukserne af skræk. Så kunne man true 12-årige med dette, kunne det være at man kunne få stoppet en stor del af kriminaliteten. Se statistik her.
Faktisk ser det ud som et flertal af befolkningen ønsker dette, se her.

MN.

AFSLØRING MINISTERBIL III

Fint skal det være når man er kulturminister...for så er man jo ansvarlig for både ?, ?? og ???. (ihvertfald ikke bevarelse af dansk kultur)

Stor mand - stor bil. Læs mere

Mon ikke de fleste ville mene at en Peugoet 607 ville være mere end tilstrækkelig:

"Komfort og sikkerhed. Et af 607’erens særkender har hele tiden været dens omfattende standardkomfortudstyr. Listen er lang og omfatter f.eks. bizone klimaanlæg, regnsensor, armlæn på forsæder, varme i forsæde og bagsæde, motoriseret bagklap osv.

I den nye version er der bl.a. kommet et nyt stort multifunktionsdisplay til boardcomputeren i farver, samt elektrisk justerbare forsæder. På sikkerheden sætter 607 sig igen foran ved at få ekstra store skivebremser (hele 330 mm) på alle hjul og den nyeste og mest effektive generation af ESP antiskrid-systemet.

Desuden er der nu otte airbags, hvoraf de to foran nu har en ny type styring, så deres tryk mere præcist afpasses efter kollisionens kraft. Største motorer bliver størreEndelig er der vigtige nyheder på motorsiden.

Den største nyhed er, at den nye 607’er bliver første mulighed for at opleve Peugeots helt nye topmotor – en 2,7 liters HDi turbo-dieselmotor med ægte V6, dobbelt turbolader og ny avanceret styring af forbrændingen. Her er der voldsomme kræfter at spille med – hele 440 Nm trækkraft og 201 hk. Alligevel kører den langt på literen og er miljøvenlig, bl.a. fordi den som den første er udstyret med 3. generation af Peugeots prisbelønnede FAP-partikelfilter, som først skal udskiftes og have påfyldt additivtanken efter 120.000 km".

Et hurtigt overblik vil vise, at Bendtsen, udover en ansvarlig signalværdi, ville nedbringe sine direkte årlige omkostninger (service og benzin) fra kr. 300.000 ca. kr. 125.000,-, hans indirekte omkostninger (afskrivninger, spildtid når chauffør er til service med den dyre BMW) etc., ville også rasle ned. Tilbage står at chaufføren skulle være Fynbo som chefen...naturligvis skal man ikke lade en tjenestemand køre forgæves halvdelen af tiden, blot for at melde ind på arbejdsdagen, som starter ved Bendtsens dør skulle man mene?!

NB: Den nye 607 leveres med et helt nykonstrueret 6-trins automatgear med en ny version af Porsches Tip-Tronic. - Skulle det ikke være godt nok for folkets tjener?!

Transatlantic

PIRATES OF THE PEBLINGELAKE?



I Berlingske Tidende oplyses det at kriminelle indvandrer unge fra Nørrebro nu skal lære at sejle på Peblingesøen.

Vel her fra MINUT kan det meddeles at den årlige skovtur der var henlagt til vandcykel på søerne i København omgående er aflyst.Først var gaderne usikre og nu dette, snart opretter man vel også Nørrebro luftfarts klub med overskuds MIG jagere.

D.B.Cooper

AFSLØRING MINISTERBIL II


NETOP OPNÅET AGTINDSIGT viser alverden, af B Bendtsen (MF og vice-SM) udover kr. 167.000,- til årlig vedligeholdelse, derudover har fyret kr. 126.000,- af i benzin på sin groteske vogn. - Og må vi minde Bendtsens undersåtter om, at der her tales om en 12 mdr. periode.

Sagen ruller videre - den er dybt problematisk for en Tjener af folket.

Det skal oplyses, at vi ikke er ude efter Bendt eller nogen anden specifik Tjener, det er dog sådanne, at vi er blevet nægtet - via Folketinget & Økonomiministeriet - indsigt i hele den oppustede flåde per se, derfor må vi pille én sag ned ad gangen.... det skal nok blive sjovt....

Transatlantic.

ARABISKE FÆNGSLER I DK

Det kommer desværre som ingen overraskelse for os her på Minut. Det er vor pligt at være 'foran' alle andre, på læsernes vejne, og det viser de seneste måneder at vi har været igen og igen, når vi berører brand-varme sager, som den sovende regering ikke tør tage vare på; - i rent, skært & skingert forsøg på ikke at tabe én eneste stemme til socialisterne.

- Hvorfor stemme Sosser når Venstre ikke har nosser? - kunne man spørge?!


Nåh, tilbage til den virkelige verden som jo efter 5 år uden Nyrup stadig består af:
  • verdens dyreste og mest asociale moms
  • verdens højeste indkomstskat
  • verdens dyreste miljørigtige biler
  • verdens dybeste bureakrati
  • verdens dyreste ministerbiler
  • verdens mest araber-venlige land
  • verdens smukkeste piger, som bruges som araber-holdepladser
  • verdens højeste udlændinge-kriminalitet
  • verdens mest naive vicestatsminister
  • verdens (Sverige regnes ikke længere med i den vestlige verden) DDR-pro statsradio
  • verdens dyreste dagligvare (Norge regnes ikke med i blandt normale lande)
  • verdens sjoveste humor (Finland regnes ikke for at være normale i det hele taget)
I denne Anders And Fogh verden, hvor man i Staten kæmper som sindsyge for at udviklde dit, dat & dut påfund, for at nå at kunne fyrre alle miliarderne af, som jo årligt stjæles fra de knoklende masser, (her fraregnes de 950.000 arbejdsduelige, som betales for at stå af) så skal alle de frygtelige arabere, som sidder bag tremmer, nu behandles som småbørn til FDF og FDP lejr: Man skal tale sødt, blødt og nuttet til disse uskyldigheder:

»Arabere bliver som alle andre mennesker rørte over, at en fremmed taler deres modersmål. De føler en nærhed, som vil være befordrende for opbygningen af tillid mellem fangerne og de ansatte. [] På baggrund af kurset kan de ansatte måske forstå et par udtryk fra nogle af de fanger, som ikke taler dansk. Det betyder, at de har en indledning til at komme i dialog. For det andet indeholder enhver form for sprogundervisning nogle kulturelle elementer, som gør, at de ansatte bedre forstår den arabiske kultur.« JP.

Jammen er det ikke fantastisk? Vi skal forstå den arabiske kultur, - dette stinkende ådsel så dybt råddent ind til benet..... Ritt B og Tøger S må klappe i deres hænder over dette hér. For husk, det er jo ikke den glade saudiarabiske folkesang vi skal lære - nøæh det er såmænd dén kultur, der har skaffet disse kompetanter en seng bag murerne. Minut vil som det eneste uafhængige medie gerne spørge, hvad den dialog og forståelse skal bruges til?!

Hér i England laver man super-moské'er inden for murerne, så man er 110% sikker på, at Osama bin Laden & Co. ikke skulles glemmes helt, imens de sidder inde....de tusinder af unge mænd, skulle jo gerne være lige så anti-britiske/kristne NÅR de lukkes ud (alt for tidligt) som da de røg ind...

Transatlantic