Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

mandag, juli 31, 2006

HUSK AT VISE RESPEKT.

Efter at have læst om jagten på danskere i Selvstyreområderne og ihukommende, hvad der i øvrigt er sket de sidste 5-6 måneder, har jeg nedskrevet 10 leveregler, der vil fremme DIALOG og CO-EXISTENCE.

Danskere!

Husk: At vise os respekt.
Husk: At jeres Dronning er en islamofobisk ko.
Husk: At sige UNDSKYLD.
Husk: At tegnerne og Jyllands-Postens redaktører skal dræbes.
Husk: At jeres Statsminister skal sige UNDSKYLD, UNDSKYLD, ellers?
Husk: At Khader og Hirsi Ali er rotter i hullet.
Husk: At sende flere penge.
Husk: At hente os hjem fra ferie - også vi udviste.
Husk: At danskerne er et hadefuldt folk.
Husk: At Islam er en fredelig religion.

Husk det! Ellers kidnapper vi Jer, skærer halsen over på Jer for åbent kamera og lægger filmen ud på Internettet.

Carsten.

HIZBOLLAH ER IKKE TERORISTER!

Jan Hoby - medlem af forretningsudvalget i Landsforeningen for Socialpædagoger (LFS) og meget aktiv på venstrefløjen, modstander mod befrielseskrigen i Irak, medlem af Internationale Socialister, som indgår i Enhedslisten, hvor han også er medlem af hovedbestyrelsen, skribent på Socialistisk Arbejderavis, deltager i den 4. Cairo-konference som er en arbisk styret og finacieret bevægelse, der kæmper mod Israel, USA, Vesten etc. - skriver idag i Berlingske Tidende under overskriften "Hizbollahs ret til selvforsvar" at Hizbollah har ret til at forsvare sig mod Israel, da der bliver dræbt 10 Palestinenser for hver Israeler, dog skriver han ikke hvorfor, men mon ikke de fleste er selvmordsbombere som dræber uskyldige skolebørn i Israel. Eller soldater der sender Katusja raketter ind over Israelske byer?.
Jan Hoby forstætter med at Hizbollah er hverken faciscistisk eller en terrororganisation....At tale om terrororganisation er absurd, for hvilken terrororganisation har masseopbakning i sin egen befolkning?
Ja Jan, som pædogog har du nok ikke hørt om NSDAP også kendt som Tysklands naziparti, i 1933 blev de i en demokratisk afstemning valgt af hovedsagligt arbejdere og landmænd.
Samtidig skal vi ikke glemme arabernes og især Palestinensernes facination af Hitler. "Mein Kampf" er den 6 mest solgte bog i Palæstina. Læs eventuelt "Var Hitler Muslim?".

Ingen tvivl om, at ovenstående læserbrev er en del af venstrefløjens kamp for at sprede disinformation og sort propaganda, under den kolde krig var det Sovjetunionen og Kina der skulle fremstilles som de forfulgte og undertrykte, idag har venstrefløjen fundet nye helte der skal forsvares.

MN.

HVIS DETTE ER 3. VERDENSKRIG, SÅ HAR VI TABT.

That said, there are some things worth defending: democracy and liberal values. And yes, Israel shares them. In Muslim countries there is a real threat from fanatics determined to purge their fellows of any western taint, death cultists who worship only the dark side of religion. They are determined to hit western interests around the world and western civilians whether we choose to fight them or not, although as targets we come second behind their co-religionists. ...
Læs artiklen i TIMES.

MN.

HIZBOLLAH STYRER PRESSEN.

Efter bombningen af den Hizbollah styrede by Qana, (som for øvrigt rigtig hedder Kana, i ved brylluppet- Jesus - vand til vin etc.) er det nu kommet frem, at 15o Katyusha raketter blev affyret herfra mod Israelske byer indenfor de sidste 20 dage, et af affyringssteder lå ved siden af den ramte bygning med 60 døde civile. Israelske embedsmænd siger at Libanesiske redningsteam ikke begyndte at evakuere folk fra den ramte bygning før tv-holdene ankom. Rednings holdene tog derefter de dræbte børn ud langsomt af hensyn til tv-reporterne.
At IDF samtidig kan oplyse at bygningen først kollapsede 8 timer efter at angrebet var overstået, gør det hele lidt mere interessant.
Og mens Israel, efter kraftig pres fra vesten og især FN har lavet en 2-døgns våbenhvile, så Hizbolla har tid til at reorganisere sine styrker, få friske forsyninger frem, så fortsætter bombningen af Israel. Søndag (igår) sendte Hizbollah 100 raketter ned over den nord Israelske by Kiryat Shmona.
Læs norske Fjordmans artikkel "Farewell to the United Nations?" her.

MN.

NO HARD FEELINGS

Muhammedkrisen har ændret verdens syn på Danmark, og det får konsekvenser for dansk udenrigspolitik. Det vurderer en af Danmarks førende eksperter i udenrigspolitik, professor emeritus Nikolaj Petersen fra Aarhus Universitet. Danmark står i dag tilbage med, hvad Nikolaj Petersen kalder et »mere markant image« - et land, der er fast allieret med USA, har problemer med den muslimske del af befolkningen og har en regering, der ikke vil tage afstand fra tegningerne.

Hold da kæft, man skulle tro, at Muhammedkrisen var skabt efter en drejebog på Minuts redaktion, det er lige præcis det billede af Danmark Minut nu i halvandet år har forsøgt at skabe, men selv om Jyllandsposten slog os med karikaturene af den falske profet, så ”no hard feelings” vi er jo sportslige her på Minut!

Skjoldunge

HILSEN FRA SYDLIBANON

Hærens bombefolk måtte søndag afhente et noget usædvanligt våben - en pansermine, som en kvinde havde afleveret på en affaldsplads. Det lykkedes kvinden at forsvinde, så politiet ved ikke, hvordan hun var kommet i besiddelse af panserminen.

Mit gæt, at hun er en af de tusindtallige flygtninge som holdt langtidsferie i det Hizbollah kontrollerede sydlibanon. Mon ikke hun bare havde taget en lokal og karakteristisk souvenir med hjem? Jeg vil forslå politiet, at de lige undersøger om der ikke med skønskrift står "Hilsen fra Sydlibanon" på minen.

Erasmus

søndag, juli 30, 2006

HIZBOLLAH BRUGE CIVILE SOM SKJOLD.

Efter at Israel har bombet et Hizbollah skjulested i landsbyen Qana hvor 60 civile blev dræbt, står de sædvanelige frem med Kofi Anan i spidsen og fordømmer angrebet Sandheden er at Hizbollah har brugt byen som platform for raket angreb på Israel. Inden Israel angreb blev der nedsmidt løbesedler hvor befolkningen blev advaret og bedt om at rejse, men de blev tilbageholdt som bombeskjold af Hitzbollah.
Den australske avis Sunday Herald Sun viser billeder udsmuglet fra Libanon af Hizbollah klædt som civile, så de hurtigt kan gemme sig, billederne viser også et antiluftskyts batteri, der står skjult mellem civile bygninger i håb om at israelerne ikke vil bombe dem.
Læs historien på australske Herald Sun.

MN.

FRIVILLIG TIL DEN ISRAELSKE HÆR.

SAR-EL siden for frivillige til Israel. Arbejd aktivt for Israel 2-3 uger i en militærlejr eller på et hospital.
Bemærk siden kan være nede p.g.a. af hackere.

MN.

DAGENS BILLEDE


Israelsk soldat på post.

FORSKEL PÅ DANSKERE.

Cand Theol. Marianne Wagner skriver idag i JP om de såkaldte danskere, der valfartede til hjemlandet i Mellemøsten og da lokummet (hullet i jorden?) brændte, så var de pludselig noget så danske og viftede med deres rødbedefarvede pas.
"Hvis man er statsborger og nyder godt af landets rettigheder, men ellers er skingrende ligeglad med andre end ens egen klan, hvordan skal samfundet så på langt sigt vedblive med at fungere?.......
Og endnu vigtigere: Skulle vore politikere ikke drage konsekvensen af det og begynde at tænke sig om, før de næste gang trykker på den grønne knap og stemmer ja til at give så mange mennesker af fremmed herkomst statsborgerskab?
Det er vel for meget forlangt, men med dette indlæg vil jeg altså gerne fortælle de politikere, der er ansvarlige for den katastrofale indvandring, som jo stadig finder sted, og ikke mindst for de ganske uovervejede tildelinger af danske statsborgerskaber, som de evakuerede fra Libanon har nydt godt af, noget.
Jeg vil fortælle dem, at hvis disse mennesker er danske, så er jeg det ikke."

Læs kronikken her.

MN.

TOSSE DUMME DANMARK.

Danmark har i perioden 1994-2005 ydet en økonomisk støtte på 600 millioner kroner til de palæstinensiske selvstyreområder, samtidig kan man idag i Jyllandsposten læse hvordan bevæbnede bander fra Al-Aqsa-Martyrene, der er under Fatah's kontrol, dels beskød det danske repræsentationskontor i Ramallah, dels indledte en klapjagt på danskere i området, der skulle kidnappes og sandsyneligvis tortures og dræbes, mens Muhammed krisen var på sit højeste. Nu må man sige at de Palæstinensiske ledere, der intet producere ud over had, men må leve af økonomisk støtte fra især vesten, vist ikke har en studenterhue der trykker. Angribe det land som man giver en stor del af de penge man køber våben for? Men på den anden side, stopper Danmark sin hjælp til terrorregimer, næppe.

MN.

lørdag, juli 29, 2006

SANDHEDEN FINDES PÅ NETTET, IKKE HOS DANMARKS RADIO.

Når man læser og især ser de danske mediers dækning af mellemøsten så får man det indtryk at terrorbevægelsen Hizbollah er de store helte som alle på gaden i de arabiske lande ser op til. Men surfer man lidt rundt på nettet finder man ud af at dette ikke er tilfældet. Vedlagte plakat fandt jeg på Beiruthspring.com som absolut ikke er Israel venlig. Sandmonkey som er en egyptisk blogger skriver at han er anti-Hizbollah og samme sted kan man læse om en artikel i The New York Times, der omhandler vreden hos menig mand om støtten til Hizbollah i Iran. The Big Pharaoh, en anden egypter skriver hånligt om den "store helt" lederen af Hizbollah Nasrallah, der sidder i Libanon og skyder raketter ind over Israel, hvilket medfølger angreb på Libanon, hvor civile dør p.g.a. Hizbollah ligegyldighed med den almindelige libanesere hvor 40% er kristne og på Israels side. I Saudiarabien er der udstedt en Fatwa mod at støtte Hitzbollah af den Saudiske imam Abdullah Ibn Jabreen. Ikke noget man hører om i den venstreorienterede danske medier, hvorfor mon?

MN.

AUSTRALIENS PREMIEREMINISTER ANGREBET.

Aussi PM John Howard's bil blev angrebet af Libanesiske demonstranter da han forlod en konference i Perh. Premireministeren har tidligere på ugen sagt at han forstod Israels angreb på Hitzbollah. Australien har tidligere oplevet demonstrationer mod den voksende indvandrer kriminalitet og dette skal sikkert hjælpe på integrationen!
Læs historien på News.com.au

MN.

fredag, juli 28, 2006

HIZBOLLAH'S BEDSTE VEN.

Efter at FN er vågnet op af sin Tornerose søvn og opdaget at der vist er problemer i Mellemøsten, foranlediget af at deres terrorist venner Hizbollah er blevet angrebet, har man omgående fundet på den glimrende idet at der skal udstationeres FN styrker i området - øh har man ikke prøvet det før?
Men sørme om den falleret tidligere formand for Socialdemokraterne Mogens Lykketoft, der der sidste 1/2 år ikke har haft andre sager end at forhindre at folket får adgange til strandene i hans velhaver kommune Taarbæk støtter sagen og finder ud af at han har en mulighed for at spille kong gulerod - igen. Samme Lykketoft der er stærk modstandere af de danske soldaters tilstedeværelse i Iran, kan nu få udløsning for sit USA og Israel had på samme tid ved at trække soldaterne ud af Irak og ind i Libanon.
Skidt være med at problemerne vil blive mange gange større i Irak, hvis vi forlod vores arbejde halvfærdigt, bare vi kan irritere USA og kan vi så samtidig sætte tropper ind der skal beskytte
Hizbollah terroristerne så vil Lykketofts dag blive perfekt. Lykketoft der ivrigt protestere mod Israels selvforsvarsmur der med succes holder arabiske selvmordsbomber ude, men aldrig i de 28 år Berlin muren eksisterede protesterede mod den eller de mange nedskydninger af flygtninge fra socialist staten DDR der fandt sted. Lykketoft er netop hjemkommet fra hans ynglingsland Kina, hvor han fik tid til at besøge det besatte Tibet, mon ikke han savner at leve i 30'ernes Tyskland?

MN.

FORSKELLEN.


Forskellen på Palæstina og Israel.

IRANSK RAKET RAMMER ISRAEL.

Hizbullah har idag affyret et Iransk fabrikeret Fair-5 missil mod den nord-israelske by Afula.
Mon ikke det er på tide med en Golf-3 krig mod Iran denne gang?
Læs mere på Jesrusalem Post.

MN.

SÆRLINGSKE TIDENDE


Husk at vores propaganda også kan ses på hjemmesiden og på propagandabloggen

VI ER KOLDE

Minut har modtaget et par venlige breve fra Claus Bagger, han skriver:

Sålænge i ikke tillader komentare på bloggen forbliver i og jeres blog i mappen Useriøs [formodentligt samme mappe hvor han opbevarer sin stavekontrol] på min pjuter”.

”Man har åbenbart per autamatik opfattet min henvendelse som fjendtlig.Useriøst!Hvis man som demokrat og liberal ikke er parat til at indgå i en debat/dialog er mani mit univers useriøs”.

Til stor ærgrelse for personer der ellers hylder diktaturet i Cuba, Nordkorea eller Iran, så har vi ikke noget kommentarfelt. Minut er ikke et debatforum, og vi vil, som jeg har skrevet omtrent en fantasillion gange, ikke lægge plads til totalitære ytringer.

Jeg har selv et par gange forsøgt, at deltage på et par venstrefløjsfora, henholdsvis Modkraft og Indymedia, jeg var i al ubeskedenhed ret høvisk, jeg var jo trods alt gæst i et fremmed territorium. Jeg stillede et par kritiske spørgsmål om det fornuftige i publiceringen af støtteerklæringerne omhandlende brandattentatet mod integrationsministeren… det tog de ovenævnte fora omtrent 2 nanosekunder at censurerer mine indlæg. På Indymedia skrev de 17 juni 2005:

”Jeg synes,at vi for alt i verden må undgå at højrefløjen fylder indymedia med deres reaktionære meninger, så de progressive bare holder sig væk.Jeg mener ikke at have læst, at nogen vil bortcensurere andres holdninger, hvis det er debat, de er ude på. Men højrefløjen må bare ikke få lov til at sabotere og ytre sig”, så meget for demokrati hos venstrefløjen.

Så hold nu op med at plag os med jeres ynkelige klynk, vi ønsker ikke debat eller dialog vores eneste mål er at rive venstrefløjens totalitære luftkasteller ned, vi helmer ikke før alle jeres diktatoriske og menneskefjendske visioner er latterliggjort og hånet i en sådan grad, at i bliver vådliggere, så det nytter ikke i klynker…vi er kolde som et glasøje!

jkn

RACEHADET BLOMSTRER

Nu er det ikke mere end en uge siden at fascisterne marcherede i Københavns gader for at udtrykke ønsket om jødernes udryddelse, på islamic.dk diskuteres der også livligt her er et lille udpluk af debatten:

”Salamu Aleikum... Her er linket til nogle billeder på jødernes/zionisternes forbrydelser”.
Salah

”må Allah swt forbande dem”
Muslimah

”Må Allah(swt) forbande de der jøder..!”
Yasmina

”muslimer der frygter Allah, ikke kan finde på sådan noget. Muslimer der ikke frygter Allah, og tænker kapitalistisk og kun på dette liv, kan finde på ligesom mange slemme ting som jøder”.

”Det eneste forståelige er at Jødestaten skal ophøre med at eksistere”.
Salah

”Al Qaeda truer med at blande sig i konflikten mellem Israel og Hizbollah. - Vi kan ikke passivt blive ved med at se på raketterne regne ned over vore brødre i Gaza og Libanon, siger al-Zawahiri på videooptagelsen”.
Varan

”Jamen det er da på tide, at der vil komme nogen og hjælpe mod de der jøder..!

”Al-Qaida vil hjælpe vores stakkels søskende og det synes jeg er fint med mig..”

”Det kan godt være Israel kan smadre hele Mellemøsten med deres atombomber, men f.eks Iran kunne have noget endnu større..Allahu a3lam..”
Yasmina

”ja man må håbe på at iran får atombomber”

”jeg ser usa , rusland osv som de største terrorister.. de er hundred gange værre end hizbollah..”
Varan

Antisemetismen trives således i bedste velgående, forbløffende er det dog at venstrefløjen ikke råber vagt i gevær over at der cirkulere flag med hagekors under antijødiske demonstrationer eller, at debatmiljøet i "visse" kredse er så forpestet af racehad som ovenstående er bevis for!

TA

STAKKEL

En af de kriminelle indvandrere, som det er lykkedes at komme tilbage til Danmark via evakueringen i Libanon, er narkohandler fra Århus. Her bekræfter politiet, at de snart forventer at se den udviste mand igen, da han har tænkt sig søge om varig opholdstilladelse, skriver B.T

Jeg forventer at Tøger Seidenfaden, Willy Søvndal og hele det radikale Venstre straks vil tage denne sag op i samarbejde med Amnesty International og den højeste myndighed P.1, det er jo forrykt at den racistiske/facistiske/imperialistiske regering ikke straks tilbyder varigt asyl, til narkohandleren, dette ypperste eksempel på liberalisme. Selvfølgelig skal denne forfulgte potentielle seriemorder da have opholdstilladelse, pyt med at han har solgt narko til småbørn, det er princippet der er det vigtigste, eller som de skriver på hjemmesiden intet menneske er illegalt, "Vi ønsker at alle skal have ret til bevægelse og sikkerhed", ja altså lige med undtagelse af danskerne. Vi har jo ingen ret til sikkerhed, når domstolene nægter at udvise hårde kriminelle.

Den flygtede stakkel kan jo også bidrage til samfundsøkonomien ved at give godhedsindustrien arbejde, de har jo altid brug for et lille projekt der kan fremstille dem i godhedens farisæiske lys. Han kan da også bare flytte ind hos Imamen Wahid Pedersen, de kan så starte en gesjæft sammen, de har jo samme baggrund i narkoindustrien.
Mon ikke at Elsebeth Gerner vil falde på knæ i aften og takke for at endnu en kulturberiger er kommet til landet? Herfra skal også lyde et dybfølt tak, vi har brug for hans slags, det siger de radikale selv!

Roland Dyrendal

BOYKOTTEN AF ARLA FORTSÆTTER

Jeg stoppede med at købe ARLAs produkter i slutningen af 2003 efter det kom frem, hvordan denne mejerigigant udnyttede sin monopolstatus overfor de små mejerier bl.a. Hirtshals Mejeri. Min beslutning var motiveret udfra moralske bevæggrunde, men også økonomiske motiver. Ved monopolstatus som det ARLA havde og i et vist omfang stadig har, er det altid forbrugerne, det går ud over. Monopolisten (ARLA) beslutter selv omfanget af sin produktion og samtidig også prisen på dens forskellige produkter. Monopolisten (ARLA) kan således selv prisfaste sine varer uden, at det får de store konsekvenser for giganten, da vi forbrugere ikke kan substituere og købe alternative produkter fra andre mejerier. Man kunne på daværende simpelthen ikke købe andet end ARLA-produkter, da de andre mejerier ikke har adgang til markedet. Det bevirkede, at vi forbrugere måtte betale mere for mejeriprodukterne end ved fuldkommen konkurrence. Ved fuldkommen konkurrence er der flere agenter/producenter på spil, hvilket betyder at priserne på mælk, ost, ymer osv. fastsættes på markedet under fri konkurrence. Og dette er jo til gavn for os forbrugere, da priserne falder og varerne bliver billigere samtidig med at vi kan vælge mellem forskellige alternativer. Dette er ganske enkelt elementær økonomisk basisviden.

Efter megen kritik i det tidlige 2004 kom flere mindre producenter på markedet, men det er vigtigt at slå fast, at når man stadig køber ARLAs produkter er man faktisk med til at støtte mejerigiganten i dens bestræbelser på at generobre tabte markedsandele fra f.eks. Thise, Øllinggaard m. fl. Ovenpå ARLAs patetiske adfærd under Muhammedkrisen og gigantens manglende vilje til at forsvare vore frihedsrettigheder på bekostning af økonomiske interesser, kan jeg kun på det kraftigste opfordre jer alle til at fortsætte boykotten af ARLAs varer og anbefale jer at købe jeres mejeriprodukter fra det udmærkede Thise Mejeri (http://www.thise.dk/), hvis glimrende varer forhandles gennem fakta, Kvickly, Irma m.fl.

Husk ved at købe ARLAs produkter er man faktisk medvirkende til, at mejerigiganten måske kan genetablere sin monopolstatus, så vi igen skal betale mere for mælk, ost osv. Så er det os forbrugere som igen bliver taberne. Sådan er det ved monopolisme!

Pershing.

torsdag, juli 27, 2006

I AM BLONDE NOT STUPID

LYVER KOFFI ANNAN?

Den dræbte canadiske FN-officer skrev i en række e-mails hjem, at Hizbollah målrettet søgte dække omkring observatørposten.
Israelerne sigtede formentlig ikke på FN-posten, men på de Hizbollah-styrker, der opholdt sig tæt på posten for at søge dække. Det siger den pensionerede canadiske generalmajor Lewis MacKenzie til CBC Radio i Toronto. Og det understøttes af en offentliggjort mail fra den dræbte officer. Dette vidste alle i FN, men åbenbart ikke Koffi Annan, eller er hans dagsorden en anden? Det er under alle omstændigheder betænkeligt at FN i så høj grad beskytter Hizbollah som en FN resolution ellers selv kræver afvæbnet.

Erasmus

NOMOS HØSTMØDE

Nomos’ årlige Høstmøde i Nyborg med foredrag, debat og fælles middag, foregår:

lørdag den 23. september 2006 kl. 10:00.

Følgende holder oplæg:

- Karen Jespersen: Det danske samfund og fremtiden - har det danske folk en fremtid?

- David Gress: "Kulturkampen: Hvem udkæmper den? Hvem vinder?"

- Morten Uhrskov Jensen: Samuel P. Huntington

Igen i år vil mødet blive afholdt i Borgerforeningens Hus, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg.

Der serveres:

Kalvesteg stegt som vildt - med waldorffsalat, smørristede kartofler, friske grønsager og vildtsauce.
hjemmelavet isdessert .
Kaffe ved ankomst + eftermiddagskaffe med kringle
1 øl eller vand inkluderet i prisen.

Pris 200,- kr pr kuvert

Arrangementet forventes at slutte ca. kl. 16:30

Tilmelding senest 14. september til Ingeborg Jørgensen på telefon 35386591 eller e-mail:

ingeborg@sport.dk

PROPAGANDA

Kære blogvrag, så har vi på Minut forsøgt at gøre adgangen til vores propaganda lettere tilgængeligt.
Som tidligere nævnt så genererer vores propaganda ustyrligt meget trafik på hjemmesiden, hvilket har gjort den betydeligt langsommere, endvidere har det også betydet at hjemmesiden er blevet betydeligt sårbar overfor angreb. Vi går jo ofte i clinch med totalitære gruperinger der ikke skyr nogle midler.

Vi vil fremover publicere vores propaganda sideløbende med denne side på følgende adresse:

http://avisklip.blogspot.com/

jkn

HVORNAR VAR KOFFI ANNAN PÅ VALG?

Terrorbevægelsen Hizbollah bad onsdag ifølge JP om øjeblikkelig våbenhvile og forhandlinger om fangeudveksling med Israel.Det er underligt at skue verdenens ledere, konfererer om en våbenhvile i Libanon mellem Israel og terroristerne.

Tænk hvis FN havde eksisteret under den anden Verdenskrig, ikke sandt man kan levende forestille sig hvordan FN i det øjeblik Storbritannien begyndte at reagere på tysklands bombninger af London, at FN straks begyndte at hyle op om en våbenhvile. Fri mig fra FN, en organisation bestående af bl.a. totalitære nationer og med en ledelse og administration der heller ikke er folkevalgt. Det kan godt være at Koffi Annan vil være verdenens præsident, jeg husker bare ikke hvornår han var på valg…ærgerligt jeg ville nemlig gerne have stemt på den israelske kandidat!

Skjoldunge

FØJ!

I morges læste jeg en af den slags overskrifter man helst havde undværet, BT kan i dag afsløre, at ”mindst ti personer, som er udvist fra Danmark i en periode på fem år eller mere, har taget flyet direkte til Danmark med de andre evakuerede, hvor de nu soler sig i den danske sommer”.

Nu må jeg indrømme, at jeg har lidt svært ved at følge med; flygtninge i Danmark tager på ferie i det land de er flygtet fra, samtidigt med at farlige udviste kriminelle på statens regning får en billet hjem? Er der nogen der kan forklare hvorfor jeg ikke burde snyde i skat, for jeg forstår det ikke.Det må nærmest være udtryk for selvforsvar hvis man kan snyde staten for et skatteprovenu, en faldende skatte indtægt kunne måske få staten til at fokuserer på kerneområder, såsom ældrepleje. Hvor mange pensionister må lide under at udviste kriminelles ferierejser skal betales af det offentlige, mine bedsteforældre kan ikke få ordentlig hjemmehjælp og de har slet ikke råd til at rejse. Føj for s….!

Roland Dyrendal

onsdag, juli 26, 2006

DAGENS BILLEDE


BREV TIL DE HJEMLØSE

Hr. redaktør Thomas Hye-Knudsen af Hus forbi, de hjemløses blad.

Som de fleste der færdes i vores hovedstad, bliver jeg ofte passet op af folk der ønsker at tigge penge uden dog at jeg giver noget. Til gendgæld køber jeg ofte de hjemløses blad "Hus forbi", nogle gange giver jeg en ofte en lille seddel som betaling og beder ikke om penge retur, idet jeg synes at man skal hjælpe folk der prøver at forbedre deres situation.
Dette er dog slut nu efter at jeg på Sappho.dk har læst om hvordan en sælger af "Hus forbi", dels var med til at angribe en fotograf fra Sappho der forsøgte at fotografere en Hizb ut-Tahrir demonstration på Nørrebrogade , dels var den der opfordrede til angrebet og udtalte "at der var indført nye regler for fotografering på Nørrebro" , underforstået at det var Hizb ut-Tahrir der bestemte i kvarteret.
Jeg har nu ventet på en udtalelse fra ledelsen af "Hus forbi" i pressen om at man tager afstand fra dette og naturligvis har afskediget den pågældende sælger, da dette ikke er sket vil jeg fremover ikke give penge til "Hus forbi" og vil opfordre andre til også at stoppe med dette.

Med venlig hilsen
Michael Nielsen

Må jeg opfordrer MINUT.s læsere til at i også giver jeres utilfredshed til kende ved at skrive til: redaktion@husforbi.dk

MINUT SVINGER DEN GRØNNE FANE

Normalt er jeg ikke meget for at citerer andre blogs, uanset hvor enig eller uenig jeg er. Blogs risikerer nemt at blive et lukket kredsløb hvor man bare bliver bekræftet, det er den fælde venstrefløjen gang på gang falder i. Nu vil jeg alligevel fravige mit princip, for hold da fest (ja jeg må bruge ordets stærkeste gloser), hvor er bloggen "Konservativ Reaktion" dog ved at udvikle sig til den bedste værdibaserede blog på nettet, læs lige her:

"Som konservative tror vi ikke på menneskets ufejlbarlighed. Vi tror ikke blankt på menneskeskabte teorier om samfundet, naturen og lignende. Sandheden kan kun tilnærmelsesvist udledes af mennesker, men fuld erkendelse får vi aldrig, men det betyder ikke, at der ikke findes en objektiv sandhed. En objektiv sandhed må der nødvendigvis være, og de subjektive sandheder, som kommer til udtryk i tomme, men ivrigt brugte floskler som "Enhver er salig i sin tro" og "Man skal bare tro på det, der virker for en selv" er at gøre mennesket større end det metafysiske - end Gud (hvis han eksisterer). Vi finder i dette liv ikke ud af, hvad sandheden er - hverken sandheden om denne verden eller det hinsides - men det betyder ikke, at sandheden ikke er der, og vi skal ikke begynde at bruge demokratiet, religionsfriheden og ytringsfriheden som undskyldning for, at alle har fat i det rigtige på hver deres måde".

Læs denne fremragende blog, skrevet af konservative KU'ere, ja jeg blev selv forbløffet da jeg opdagede at de rent faktisk stadig findes. Her på minut svinger vi under alle omstændigheder den grønne fane!

jkn

HIZBOLLAH DRÆBER BØRN


Til forskel fra israelerne der angriber militære mål, så forsøger Hizbollah at ramme civile mål. Hvis du ikke kan se forskellen så er du på Hizbollahs hold. Minut spiller på det andet hold og vi hader at tabe!

FN STØTTER HIZBOLLAH

FN’s generalsekretær Koffi Annan bruger stærke ord ”Jeg er chokeret og i dyb sorg over det tilsyneladende overlagte angreb fra de israelske styrker mod en FN-post i det sydlige Libanon”. Læg mærke til ” tilsyneladende overlagte angreb”.
Mere polemisk kan det næsten ikke blive, ved at anvende ordet tilsyneladende får han lagt hele ansvaret over på Israel. Man kan spørge sig selv om hvad FN laver i en krigszone, som FN selv har været med til at skabe ved sin passivitet overfor Hizbollah.
Svaret kom da også prompte fra den israelske FN-ambassadør, Dan Gillerman:
”Jeg er chokeret og i dyb sorg over den forhastede udtalelse fra generalsekretæren, der antyder at Israel med overlæg angreb FN-posten, sagde Gillerman”.

På Minut er vi bestemt ikke chokerede over Koffi Annan, vi har bare ventet på hvornår han ville tage Hizbollahs parti!

Roland Dyrendal

FREEDOM ISN'T FREE


Vi har lidt problemer med adgangen til vores propaganda på www.minut.tk vi arbejer på en løsning.
Propagandasiden er den mest besøgte af alle vores sider og får næsten 10.000 besøgende fra hele verdenen. Det åbenbart lykkedes os at ramme et behov. Vi har eksperimenteret med at lave T-shirts med poltiske motiver, resultatet synes vi selv er tilfredsstillende. Vi vil forsøge at få fremstillet eksemplarer til salg i en god kvalitet til en rimelig pris. Vi forventer at salget kan være med til at financiere vores bibelsmugling til Saudi Arabien.

GENSYN MED ROTTEHULLET

Det er en lise, at gense tv-komedien ”Huset på Christianshavn”, der er en opvisning af talent og komiske spilfægterier, til forskel fra diverse udenlandske samlebåndsfabrikerede serier, med dåser latter.

Danske serier som ”Langt til Las Vegas” og ”Klovn”, der primært omhandler kendte mennesker der ernære sig ved at stå på en scene og skråle obskøniteter, eller som har gjort en karriere ud af at få publiceret deres kønsliv i Se og Hør, er heller ikke nogen mindeværdig oplevelse.
Huset på Christianshavn derimod, er fyldt med folkekære skuespillere, hvoraf langt de fleste var i sin bedste alder men også med en flot karriere som rigtige skuespillere bag sig. Miljøbeskrivelsen er også kosteligt, på et tidspunkt hvor ungdomsoprørene som gale hunde forsøgte at flå Danmark fra hinanden, var ”Huset”, et fristed med kærlige og satiriske karakterskildringer af hårdt arbejdende almindelige danskere. Serien fastholder et tidsbillede af Danmark, hvor ikke alt var godt men hvor Danmark på trods af alt stadig var Danmark.

De fleste af skuespillerne er faret hinsides, der håber jeg de alle mødes i et himmelsk rottehul over et par kolde fra kassen!

jkn

tirsdag, juli 25, 2006

ELIMINER FACISTERNE

Nu da Socialdemokratiet, SF og hele den hvidglødende venstrefløj taler for en våbenvile i Libanon, som om Israel og Hizbollah var ligeværdige partnere og ikke en Nationalstat og en terrorbevægelse, så synes jeg lige at de burde læse hvad Hizbullahlederen Hassan Nasrallah sagde på Al-Manar TV den 2 Februar 2006:

"If any Muslim had carried out the fatwa of Imam Khomeini against the apostate Salman Rushdie, those despicable people would not have dared to insult the Prophet Muhammad - not in Denmark, not in Norway, and not in France. What is this solidarity campaign all about? We are supposed to summon the ambassador, and that's it? We are supposed to boycott Danish goods, and that's it? No. I call upon the Muslim jurisprudents, the Muslim religious scholars, the leaders of the Islamic movements, the leaders of the Islamic countries, and all the Muslims to take a decisive stand. If we tolerate this now, only God knows what they will do later - just like the tolerance practiced with Salman Rushdie, and the carrying out of the fatwa”.

At venstrefløjen tager terrorister I forsvar i et forsøg på politisk relativisme er ikke noget nyt, men på Minut er vi stærke modstandere af en våbenhvile, Målet er ikke "apeasement" målet er at gøre arbejdet færdigt og eliminere facisterne.

Læs dokumentationen på Memri

Roland Dyrendal

DEMOKRATIET INFILTRERES

I dag skriver B.T. endnu en historie om et medlem af Det Radikale Venstre, tidligere folketingsmedlem Sherin Khankan, der har demonstreret sammen med de rabiate islamister i Hizb-ut-Tahrir og i sine udtalelser tydeligt viser sympati for denne rabiate organisation. I går var det et medlem af DF der måtte trække sig på grund af en forbindelse til Dansk Front.

Det er ikke alene åbenlyst at demokratiet er sårbart når ekstremister så relativt nemt kan infiltrere partier. Men det er nok ikke et tilfælde, at det er det Radikale Venstre og Dansk Folkeparti som er sårbare, ikke fordi de i sig selv er ekstremistiske eller antidemokratiske, men fordi de repræsenterer to modpoler i dansk politik og fordi det er partier der skiftevis har en uhyre indflydelse.

Det taler dog til Dansk Folkepartis fordel, at de har reageret mere håndfast overfor Dansk Front end det handlingslammede Radikale Venstre, der igen døjer med ekstremister.

TA

mandag, juli 24, 2006

TÆNK 10 ÅR FREM

2006: Hamas & Hizbollah vs. Israel.
2016: Hamas & Hizbollah vs. Danmark.

2006: Ofre: Haifa og Nazerath
2016: Ofre Hellerup og Dragør

Ovenstående fremtids-tænkning er overhovedet ikke ude af mulighed, desværre.

Når Sverige (nu med 1.900.000 muslimer) om få år bliver med et klart muslimsk overtal, vil der blive - ikke zoner men - regioner, som bliver styret af Tallibanlignende religiøse råd.

Disse vil have tætte forbindelser med Syrien og Iran, derfra vil våbene fortsat blive -takket være utætte Spanien og Italien og manglende EU grænser- smuglet åbentlyst igennem kontinentet helt til Danmark/Sverige....

Katusha raketter bliver optillet langs den svenske Øresundskyst, pegende vest, hvorfra den lovlige (på muslimsk beregning) borgerkrig, som der kommer at foregå i København N, NV, Brøndby og andre steder, vil give de muslimske tropper i Sydsverige årsag til at angribe Danmarks hovedstad med raketter, - og naturligvis bølger af selvmordsbombere, heraf mange født og opvokset i De Radikale Venstre's drømme-Danmark.

Når dansken idag vidt og bredt kritiserer Israel, skal vi tænke engang - en ekstra gang - på hvordan vi selv vil reagere, når det nu snart bliver vores tur vil at være omringet af muslimske stater som Holland og Sverige (og Oslo.) - Det varer såmænd ikke så længe.

Transatlantic

SIDE 9 PIGE?


Nu har vi ikke ligefrem en side 9, så kan vi kalde det dagens babes? Eller er det kvindefjendsk? Ved det ikke, så her er gang Israelske Militær Politibetjente, ser lidt bedre ud en de danske MP'ere da jeg var inde og springe og tilbragte fritiden på Zanzibar i Slagelse.

MN.

DANSK DRONTE

Jeg vil ikke tage stilling til om den ekskluderede DFer, lokalformand fra Kalundborg, Dan Jochumsen er er medlem af Dansk Front eller ej. Men blot bemærke, at Dansk Front er en Nationalsocialistisk organisation, der ikke hører hjemme i det konservative teselskab.

På deres hjemmeside lænker de til nynazister og holocaustfornægtere, desværre så besudler de også et konservativt projekt som Nomos ved at lænke til dem. På et tidspunkt lænkede de også til (jeres yndlingsbrøleaber) Minut. Men et par projødiske indlæg fik dem hurtigt på andre tanker.

Hvad der forarger mig mest er deres eklatante misbrug af dannebrog og Istedløven på deres forsidebanner. Hvad de to symboler har at gøre på en antikristen side der promoverer en germansk undergangs ideologi det forstår jeg simpelthen ikke, men vores læsere forstår forhåbentligt at Dansk Front ikke har skyggen af en chance for at infiltrere os, Dansk Front er nemlig en Dronte!

TA

HEIL HEZBOLLA

NEWSWEEK INTERVIEWEDE MINUT

I fredags blev jeg interviewet af en journalist fra det russiske Newsweek. Journalisten ville forsøge at beskrive de danske frihedsværdier med udgangspunkt i Christiania.

Det blev et ret interessant interview (vi ejer ikke beskedenhed på Minut), journalisten og hans læsere kunne ikke forstå hvordan frihedsrettigheder kunne fører til at organiserede kriminelle kunne sælge narko til børn på Christiania.

Jeg måtte selvfølgeligt sætte sagerne i et historisk perspektiv og forklare at Christiania var blev oprettet på et tidspunkt under den kolde krig hvor venstrefløjen støttede ethvert tiltag til at destabilisere det borgerlige demokrati, og at de penge som i dag bliver gereret på Christiania af den organiserede kriminalitet (ifølge politiet 1 milliard dansk kroner), gjorde store grupper på og omkring Christiania afhængige af hash handel.
I øvrigt fik jeg mulighed for at oplyse russerne om at demokratiet, ifølge min og Minuts mening, kun kunne eksistere i en pagt med demokratiske borgere der var loyale overfor samfundskonstruktionen. Patriotisme og klassiske familiedyder blev nævnt mere end en gang, ligesom de danske kommunisters (enhedslisten) og kulturradikales subversive arbejde (her fnøs journalisten forarget) i forhold til opløsningen af civilsamfundet også kom på tale. Med andre ord fik jeg rig mulighed til at formulere konservative begreber som Gud, konge og fædreland.

Da interviewet var overstået havde jeg regnet med, at journalisten havde bemærket at jeg nok tilhørt den mere reaktionære del af det politisk landskab, men til min store forbløffelse sagde han, at efter at have interviewet, christianitter, politifolk embedsmænd og politikere så var jeg den første der havde talt om en dynamisk udvikling af demokratiet og om et forsvar af lovlydige borgere for hvem samfundet er skabt, for et sikre en tilværelsen. Vi blev derefter enige om at for både Rusland og Danmark gjaldt det, at kristendommens faste fundament var essentielt for vores civilisations overlevelse. Alt i alt var det en god dag i den russiske folkeoplysnings tjeneste desværre gik jeg glip af den proisraelske demonstration på Christiansborg, men jeg havde altså kun tid til et land ad gangen.

jkn

EKSTRA BLADET I SELVSVING III

I dagen "Leder" bringer Ekstra-Bladets sig desværre ned på ukendte dybder i sin udenrigspolitiske analyse af Mellemøstsituationen.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article213080.ece

Med en indirekte kritik af Danmarks alliance med de Forenede Stater i strategien om at udrydde terror i islams navn ved hjælp af en blanding af udrulning af vestlig demokrati og en benhård militær straf, stiller Ekstra-Bladet idag sig i opposition til regeringens Irak deltagelse.

Med en pointe om, at USA og Danmark spiller højt spil i demokratiets navn, ved at lade Israel forsvare sig overfor Libanon, kunne vi her på Minut gerne lide at høre Engel & Co., om de i en tilsvarende Europæiske 1939-45 analyse mener, at amerikanerne spillede for højt spil i demokratiets navn, da de satte både tyske tropper og civilbefolking under press?

Situationen med Israel idag - eneste demokrati i Mellemøsten - og Europa i 1945, hvor kun Storbritanien ud af alle 25 europæiske stater ikke defakto var underlagt enten Hitler eller Stalin, er nærliggende ens.

Det varbåde dyrt og meget blodigt at forsvare demokratiet i Europa. For dyrt, for blodigt? Ekstra Bladets forhåbentlige svar til Minut skal blive vist på denne blog.

Transatlantic

SVINETS UDSKÆRINGER

IDF - HALVBATTERIOPSTILLING



By Transatlantic

HIZBOLLAH ER AKTIVE I KØBENHAVN

I følge netmagasinet Sappho så var Hizbollah meget aktive i forbindelse med Antiisraliske og antisemitiske demonstrationer fredag 21 juli:

"Kort tid efter at Hizb ut-Tahrirs gadedemonstration kl. 16.30 havde sat sig i bevægelse fra Nørrebro station på vej mod Københavns Rådhusplads, måtte Sapphos fotograf søge tilflugt i en butik på Nørrebrogade, efter at være blevet angrebet af fire unge Hizb ut-Tahrir-støtter, der truede med at slå ham ned og smadre hans kamera. Kun butikspersonalets og politiets resolutte indgriben forhindrede dem i at gøre alvor af truslerne. De rasende Hizb ut-Tahrir-folk stod i ledtog med en sælger af husvildebladet "Hus forbi", som var den der tilkaldte de andre, og som selv førte an i truslerne. "Hus forbi"-manden, som er kendt i kvarteret, sagde til fotografen, at der var indført "nye regler" for fotografering på Nørrebro - der i vidt omfang kontrolleres af Hizb ut-Tahrir".

"Dagens andet overfald skete kl. 19.30 i bus nr. 14 ved Nørreport Station. Her blev en deltager i den pro-israelske demonstration, der havde ladet et israelsk og et dansk flag stikke op af tasken, pludselig overfaldet med knytnæveslag af en arabisk-udseende mand iført Hizbollah T-shirt, der også tog kvælertag på ham".

"Ved venstrefløjens demonstration så man også Hizbollah-flag og billeder af Hassan Nasrallah. Nogle demonstranter bar T-shirts, hvor der blev sat lighedstegn mellem Davidsstjernen og det nazistiske hagekors. En af talerne fortalte de fremmødte, at "jøder kun er interesseret i penge, magt og land". Der blev også spillet en rapsang, der indeholdt ordene "fucking Jews""

"En af Sapphos kilder talte med en temmelig rystet irakisk tilhører på Rådhuspladsen, der kunne berette, at en af Hizb ut-Tahrir-talerne mindst fem gange havde truet jøder med døden".

Man skulle tro, at det efterhånde var gået op for selv Tøger Seidenfaden eller Uffe Ellemann hvilke kræfter Israel og Danmark er oppe i mod, til illustration er vedhæftede fotografi af Hizbollah der demonstrerer, det er ikke oplyst om fotografiet er fra Libanon eller Nørrebro!

Læs artiklen på Sappho

Skjoldunge

søndag, juli 23, 2006

EKSTRA BLADET I SELVSVING II

Fra dagens "Leder" i EB:

"Måske burde Pia Kjærsgaard tænke over, hvorfor det altid er Dansk Folkeparti, hjernedøde højre-ekstremister samles om."

Da EB hér taler om nolge få hundrede (maksimalt) nynazister, for hvem nogle få håndfulde er medlemmer af DF, er sagen unægteligt ude af enhver retmæssig sammenhæng.

Uden forsvar for skøre højre-ekstremister herfra, vil vi på Minut nu alligevel sige istedet:

"Mere interessant kunne det være at vide, hvorfor det altid er Enhedslisten, hjernedøde venstre-ekstremister samles om???"

NB: De tælles unægteligt i titusinder og styrer landes universiteter og medier...

Transatlantic

DAGENS BALLANCE

By Transatlantic

DATA

Billede: 109 granat.


Billede: M109 artilleri-pjæce.

I disse dage ser vi konstant og hele tiden billeder af det israelske militærs forsvar af Israel, dét som DR og BBC konstant omtaler som 'angrebet på Libanon'.

Her på Minut tror vi jo på oplysning og ytringsfrihed, og i al den stund at den venstre-orienterede danske presse alle-og-én trak frinummer eller var militærnægtere til ellers obligatoriske danske militærtjeneste (værnepligt), så ved disse stakkels journalister ikke en røgende fis om det tekniske billede af IDF's indsatsvåben.

Det vil vi gerne ændre på, og idag skal vi fokusere lidt på deres artilleri-våben.

Det primære våben hedder på dansk en Selvkørende Haubitz SKH 155 M109. Dette er ikke en tank, eller på dansk kampvogn, selv om den ligner sådan en lidt. Forskellen er dén, at hvor en kampvogn skyder 'direkte ild', så skyder en Haubitz 'indirekte ild' eller krumbaneild.

155 henviser til diameteren i mm for granaten, således er der en tykkelse på 15.5cm. Kampvogne er som oftest 10.5cm eller lidt mindre i diameter for røret.

En kampvogn som den tyske Leopard som Danmark brugte dengang forsvaret af Danmark var vigtigt for Kongerigets opretholdelse, skyder normalt på 200 - 2500m afstand. De israelske (og danske) haubitzer - bygget i USA - indsættes normalt på alt over 3-4 km.

Man benytter forskellige såkaldte springladninger samt højdestilling, for at få den perfekte længde på granaten. Den ypperste forestilling er med springladning RØD, som med den rette højdestilling sender granaten ud på pjæcens maksimale skudafstand; 18 km.

Da hver granat vejer ~30kg, så kan man regne ud, at det er et ordenligt spark i røven den skal have, for at flyve 18 km....eller opnå 10km højde, når den skyder maksimalt opad.

Skudafgangen giver et enormt 'rekyl', som man kan se på TV. Dette ryk i maskinen forsøges opsuget af et hydraulisk system, som absorberer det 8 tons tunge kanonrør næsten en helt meter ind i 'maven' på køretøjet. Dér skal intet besætningsmedlem stå i vejen; så bliver han mast til døde.

Der findes mange forskellige typer granater, samt udløsere.. Udløseren er det man ser i spidsen af granaten. Der benyttes som oftest en normal springlandningsgranat, som i virkeligheden bare er en forvokset håndgranat, med en nyttevirkning på 50x50 meter, og en chock-afstand på 1000x1000 meter.

Derfor er det normale valg fokuseret på udløseren:

  • Højdesensor; som kan indstilles til at springe i f.eks. 10m højde, det er godt for at få Hizbollah slået ihjel, når de kører rundt i lette biler, eller betjener deres våbensystmer i skove osv.
  • Dybdesensor; som kan indstilles til at springe i f.eks. 5m dybde, det er godt når man skal springe et par fine huller i de landingsbaner, som Syrien og Iran benyttede i Beiruts lufthavn.
  • Tidsrør; som kan indstilles til at springe efter f.eks. 24.8 sek flyvning, det kan bruges når man vil udløse gaven i lidt større højde, f.eks. når man vil sende en lys- eller røggranat afsted for at hjælpe egne tropper med at kunne se de sorte muslimske terrorister eller dække egen bevægelse.

Man rammer meget meget meget præcist med en SKH 109, således skydes der i fredstid i Borris og Oksbøl henover civile sommerhusområder, dvs. at M109 er optillet på bondemand Jens' mark et sted udenfor Varde, og man sender granaterne på f.eks. en 12km flyvetur til en militærkontroleret zone i Oksbøl.

Således rammer israelerne uden om civile område, med undtagelse af dé områder hvor Hizbollah ER den civile stand.

Transatlantic

lørdag, juli 22, 2006

MALMØ's BYPORT ANNO 2012

By Transatlantic

NU SKAL DER DRIKKES PEPSI-COLA.

Som dybt fanatisk Coca Cola drikker må jeg sige det er slut, nu skal der drikkes Pepsi Cola.
Ifølge Kaleej Times Online så betyder Pepsi “Pay Each Penny to Save Israel”, nu er jeg ikke helt sikkert på det er rigtigt, men hvis præstestyret i Iran tror på det, så er det fint nok med mig.

D.B.Cooper

MUSLIMSK NOBEL-VINDER

"Iran's Shirin Ebadi, Nobel Price Winner or Mullah's Spokeswoman?

Islam Needs to be Understood, not Reforms said nobel prize winner Shirin Ebadi. Currently in Paris, 2003 Nobel Prize winner, Iranian human rights advocate and jurist, Sirin Ebadi said on French television that Islam did not need modernization.

In a program about secularism on the state channel France 2, asked about the issue of Islam and modernization, Ebadi said; 'what it needs is to be better understood and to be interpreted more intelligently.'

Regarding the controversial headscarf issue in France, she said one of the most fundamental human rights was being able to decide what to wear. She pointed out that young Muslim girls would become alienated from society if suspended from school for wearing a headscarf and might gravitate towards more radical movements as a result of being denied the right to an education.

Appearing on the program without a headscarf, Ebadi was asked: "When you come to Paris, you do not wear a headscarf, but when you go to Iran, you cover yourself."

Lad os lige få et par ting på det rene:
  • Der er større straf/risiko for en ung muslimsk pige i KBH; Paris eller Hamburg uden Burka, end der er i Damaskus.
  • Der er ufatteligt brug for, at Islam bliver moderniseret.
  • Det er ikke hverdagskost, at vi finder en muslimsk Nobel-prismodtager og når det sker, er det venstreorienterede tåber og terrorister (Arafat).
  • Aldrig har man i Nobel-historien set en vinder af de 'tekniske' afdelinger værende muslimsk. Som man i gamle dage sagde i Århus om københavnerne; De kan ikke stikke en pind i en hundelort uden at ødelægge begge....siger man idag om muslimerne i ren og skær frustration over deres elendighed, som overføres vi andre på voldeligste manér.

Transatlantic

USA ANNO 2006_ISLAM


Det er et kort kig værd, at se filmen http://hotair.com/archives/vent/2006/07/21/the-jihadis-that-you-meet-each-day/#comments klik på det lille PLAY symbol under skærmen med Michelle Malkin.

I modsætning til USA, så har den danske efterretningstjeneste et dejligt, varmt og kærligt forhold til de "danske" Imaner, moskéer og andre steder hvorfra kærlighed udspringer.

Transatlantic

TÆNK HVIS DET SKETE I DANMARK

"Polen tog fredag for alvor hul på opgøret med landets fortid. Parlamentet godkender samarbejde med de kommunistiske efterretningstjenester som fyringsgrund." (Borsen online)

Ja det er godt nok hård kost at læse ovenstående, uden at falde tanke på:
  • RUC
  • DR
  • Politiken
  • Folketingets venstre halvdel
  • Centraladministrationen (Staten)
  • Den danske Folkeskole & Gymnasieskole

I disse over-ophedede danske tider, hvor arbejdskraft er en mangelvare (kontra til Polen) vil vi her på Minut gerne bede den danske regering om ikke at iværksætte en oprydning af offentligt ansatte. Det ville bare lægge yderligere press på et iforvejen glohedt arbejdsmarked, at man således ville sætte tusinder af ansatte udenfor døren pga. deres tidligere strafbare opførsel imod det danske Kongerige.

Transatlantic

BLIVER PER STIG DEN NÆSTE KONVERTEREDE?



Der var engang, hvor de danske borgere og ikke mindst skatteydere kunne sove trygt om natten. Det var i de dage, hvor den ukristelige socialist og anti-israelske vækkelses-terrorist; rød-gardisten Mogens blev smidt ud af Udenrigsministeriets fornemmeste kontor.

- Og ind kom den kloge PSM, som alle regnede for at være ét af de skarpeste indfald i den Foghske regering.

Mange mange mange danske er imidlertid blevet slemt skuffede, og i alvorligt omfangt bekymrede, over den udbredte naivitet PSM ligger for dagen, når samtalen falder på Islam; Europas største trussel siden Hitler.

Specielt PSMs holdning til:

  • gode vs. dårlige,
  • extreme vs. moderate
  • og ikke mindst pro-danske vs. anti-danske

muslimer, er baggrund for berettiget alvorlig bekymring. Det var i Kongerigets interesse, at den gode Per kom til éne-klasse-undervisning hos hr. Lars Hedegaard, med afsluttende eksamen.

Transatlantic

AMBASSADE KOMPENSATION


Det skal blive interessant at følge Udenrigsministerens lovning til det danske folk over, at hver en øre værd af ødelagt dansk ejendom og øvrige omkostninger ifbm de ulovlige muslimske afbrændinger skal blive Danmark betalt.

Man har kunne følge Udensrigsministeriets snøvlen og kravlen rundt i dette emne, og da vi nu har en situation, hvor det halve Mellemøsten er i officielt Hizbollah-koma, bliver det sikkert ikke nemmere at hive pengene i hus som dagene går med dansk offenligt snøvleri...?!

Vi følger sagen her på Minut.

Transatlantic

fredag, juli 21, 2006

SKT. GEORG FOR VOLDELIG.

Det engelske nationalsymbol Skt. George (Skt. Jørgen i Danmark) er åbenbart for voldelig og skræmmende for muslimer, så den engelske kirke vil have byttet Skt. George og ikke mindst hans flag ud for ikke at genere "nogen".
Læs historien i The Daily Mail her.

Det engelske og Skt. Georges flag som den engelske kirke vil have fjernet for ikke at genere muslimer.

MN.

"HELTEN" KOMMER HJEM.


Den muslimske talsmand Ahmed Akkari, der under Muhammed sagen stod i første line i kampen mod den danske ytringsfrihed, hånd i hånd med Uffe Ellemand Jensen og Thøger Seidenfaden er nu vendt hjem til Danmark.
Akkari der ville have alle muslimer til at brænde deres danske pas af på Rådhuspladsen i København, har åbenbart beholdt sit eget pas, for efter at have boet i Libanon i flere måneder har han henvendt sig til de danske myndigheder og bedt om at blive evakueret "hjem" til Danmark.
Til Ekstrabladet den 1. april udtaler Akkari at han vil forlade Danmark
- I virkeligheden slækker jeg utrolig meget på min muslimske stolthed, når folk siger: Hvorfor rejser du ikke bare ud - ud med dig!!? Hvad tror de selv? Tror de, at jeg bliver siddende? Eller kommer her og tigger? Så tager du fejl! siger han, og hans stemme lyder som om, den er ved at knække over.- Den stolthed har vi muslimer, at hvis en bliver ved med at sige, at han har inviteret dig og gjort det ene og det andet, så siger jeg: Til helvede med, hvad du har inviteret mig på. Hvis du tror, jeg sidder og er afhængig af dig, tror du om

Det var altså lige hvad han kunne klare den voldsdømte imam, heltemodigt at sidde og kæfte op og true med terror og at myrde den radikale Naser Khader i det fredelige Danmark. Sandsyneligvis er han taget til sit hjemland Libanon for at føre sig frem som den stor islamiske helt og kæmper, men så snart Israelerne råber bøh, så kommer der bremsespor i bukserne og han forlanger at Danmark evakuere ham hjem og hans kone som ikke har opholdstilladelse i Danmark, får selvfølgelig lov til at komme med. Han troede han rejste som løve, men vendte tilbage som et æsel.

"Helten" fra Libanon vender hjem under Dannebrogs beskyttelse.

Billedet er fra TV2.


MN.

FREDAGS BABE PÅ MINUT

EKSTRA BLADET I SELVSVING

Det er ofte en prøvelse at læse lederen i EB, som noget principielt altid skal stå i modsætning til den ofte snusfornuftige linje lagt af borgerlige BTs Arne U og Eric.

Idag er desværre en speciel dårlig dag for Politikens nabo, Ekstra Bladet. Man frygter næsten, at der har været fredags-fællesfest imellem de to blade, fordi EB lyder næsten idag som Tøgers tågehorn normalt gør.

Lad os få en smagsprøve på hykleriet:

"Israel lytter til amerikanerne, men Washington D.C. har stort set givet Tel Aviv frie hænder.
Lad os håbe for de mange hundredtusinder civile, der nu er på flugt eller har søgt ly i kældre, at også præsident George W. Bush på et tidspunkt ikke længere kan holde ud at se uskyldige mænd, kvinder og børn blive slået ihjel. Nu haster det."

Og kære Minut gæster; det er ikke de mange uskyldige israelere, som Luder-annonce-avisen vil beskytte for enhver pris' skyld, om det så er at nedværdige sig selv til at bede amerikanerne om hjælp (endnu engang).

Nej, det er desværre de muslimske hizbollah-støttede libanesere, som EB fejlagtigt anser som værende neutrale og uskyldige kvinder, børn og mænd. Ingen husker hvordan disse muslimske Fjender af Danmark afbrændte Dannebrog, truede danskere og gav Arla hjertestop af skræk.

Det er pinligt, at man i den brede danske medieverden stadigt naivt tror på, at muslimske befolkninger er uskyldige i den ballade de havner i. Som på vestbreden, med Hamas-"regeringen" så har de (sgu) oftest direkte bedt (både i og uden for moskéen) om de problemer de sidder i til halsen.

Transatlantic

YNKELIGE MOHAMMED


Billede: HMS Bulwark (Royal Navy)

Man tror det er løgn, og så alligevel ikke:

I England havde vi indtil sidste år, en komplet galning gående rundt i London. Denne totalt sindsyge psykopat, professionel muslim som han var, var åbentbart nok selv for de engelske socialdemokrater. Han mistede således sit engelske pas pga sin deltagelse i terror imod den britiske stat, og i særdeleshed sin muslimske deltagelse i den "hellige krig imod de vantro møghunde" som dagligt finder sted imod danske, britiske og amerikanske styrker i Irak.

Nåh, denne usling flyttede således frivilligt tilbage til sit arabiske møghul; den Hizbollah-kontrollerede sydlige del af Libanon (som om Hizbollah ikke styrer det hele af Libanon?!), men da bomberne kom nærmere, sked han i bukserne af skræk, og søgte tilflugt........hvor......?

Svar: Hos det britiske Royal Navy, som er igang med at fragte personer til Cypern.

Denne super-terrorist bad og bad (på kajen i Beirut) om at komme med hjem til England, landet han har svigtet&angrebet, med hjælp af et militær han har dræbt&såret. Han bad på BBC, som gav ham 17 tons sendeflade her til morgen, om indrejse af 'humanitære årsager'.

Her på Minut kan vi kun beklage, at HMS Bulwark ikke drejede et af sine kanon-tårne, og læssede en bunke bly ind i møghunden.

DEN SKALDEDE KLOVN

”Den skaldede klovn” …..øj jeg mener ”Den skaldede præst”

På DRs teksttv kan man i dag læse, at den skaldede sognepræst ved Christians Kirke, Flemming Pless, har modtaget en reprimande fra den fungerende biskop. Årsagen til kritikken af den skaldede præst var, at Pless arrangerede en såkaldt ”fredskoncert” d. 7. juli i kirken med en indisk hinduguru. Under arrangementet smed guruen frugtkarameller ud til menigheden, som dansede på bare tæer til meditationsmusik. Pless havde hverken sørget for at der blev sunget salmer, bedt en bøn eller andre traditionelle ritualer som hører til i den danske folkekirke. Derimod fik guruen rig lejlighed til at informere om sin religiøsitet. Pless havde hverken fået sit menighedsråds mandat til arrangementet eller forkyndt evangeliet under arrangementet, hvilket den fungerende biskop pointerede i sin kritik af arrangementet.

Flemming Pless har adskillige gange forsøgt at profilere sig selv og sin kirke på en yderst popagtig facon, hvor selv Britney Spears ville blegne af misundelse over præstens opfindsomhed. Nu mangler Pless vel bare at invitere den norske sataniker, morder og black metalmusiker, Varg Vikerness, til at afholde koncert i kirken, så har sognepræsten været hele vejen rundt. Det kunne ellers være komisk, at se Pless iført sine præstegevandter rende rundt og headbange i sin kirke.
Pless’ forståelse, tolerance og imødekommenhed overfor andre mennesker har dog visse begrænsninger, hvilket man kunne læse i et af JP-søndags boligtillæg i den tidlige sommer. I interviewet blev sognepræsten ellers spurgte hvem han ikke ville have indenfor døren og svaret var selvfølgelig entydigt Pia Kjærsgaard! Så meget for Pless’ hykleriske og kristne næstekærlighed!

Pershing

EN TRUSSEL? NÆPPE!

DEMO!

DEMONSTRATION

FREDAG den 21. juli kl. 17:00-18:00
Christiansborg Slotsplads kl. 17.00

Slogan: Sikre grænser for alle.

FN-resolution 1559 kræver Hizbollah afvæbnet, Israels nordlige grænse sikret mod raketangreb og det sydlige Libanon beskyttet.
Alligevel er der faldet mere end 1.200 raketter over det nordlige Israel i løbet af den sidste uge.
Alligevel sidder 20 % af Israels befolkning i beskyttelsesrum.
Alligevel ser verden stiltiende til, mens Israel angribes fra nord og syd.

Red Libanon - fjern Hizbollah!
Bekæmp terror - Støt Israel!

PEACE THROUGH WEAKNESS?

President Nixons søn, Michael Reagan skriver på Human Events om konflikten med den vestlige civilisations fjender:

Newt Gingrich is right. We are in the midst of World War III and you don’t win wars by courting the enemy, you win them by doing what Israel is doing -- fighting back with everything they’ve got. God help them if they listen to the siren song of peace through weakness, of victory through negotiation. We were right all along, and we have a right to crow.

Læs hele indlægget: Human Events

DI ER NÆRVØSE

Jyllands-Postens tegnere husker naturligtvis, at Arla viste mandsmod som en 4 årig pige, under Mohammed-krisen.

Men når nu ret skal være ret, så vil vi her på Minut gerne være med til også at hædre de andre Uffe Ellemann-prisen kandidater; såsom DI, B&O, ISS, og især Grundfos' Niels Due Jensen, som i denne stund alle skal være at finde blandt Uffes short liste af favoriter.

Transatlantic

DEN DER BESTIGER EN TIGER KAN IKKE STÅ AF!

Der er sikkert mange som mig der er svagt irriteret over Berlingske Tidendes islamiske vækkelseskampagne, og forsøg på at få islamo-facister til at fremstå som fredselskende demokratisk sindede medborgere.

Nu har Berlingske Tidende heldigvis produceret dokumentation for at befolkningen har den modsatte opfattelse end Berlingske redaktion. Berlingske Tidende har således besteget en tiger som de ikke kan stå af, man må håbe det kan aflæses på oplaget.


Se dokumentationen på. Berlingske Tidende

Skjoldunge

JEG ER EN LILLE FORVIRRET HVID KANIN

I øjeblikket har jeg en fornemmelse af at Libanon er en land hvor alting er vendt op og ned. For den anglofile Minut læser, vil denne fornemmelse være kendt fra Alice i eventyrland, hvor intet er hvad det giver sig ud for at være.

Under blitzen i London, hvor titusinder af civile blev dræbt som følge af Luftwaffes tæppebombardementer, ja der gik de fattige arbejderkvinder i Eastend ud og skrev på murbrokkerne ”WE CAN TAKE IT” og den britiske premiereminister Winston Churchill (verdenshistoriens mest formidable krigselefant), lovede sin befolkning ”blod, sved, og tårer”. Englænder smøgede med andre ord ærmerne op….resten er historie som man siger.

I Libanon hvor omkring 200 er dræbt, efter israelske kirurgiske bombeangreb mod militære mål, er mere end 70tusinde mennesker på flugt, fra det land som de tidligere var flygtet fra men hvor de nu opholder sig som turister, samtidigt med at de klager over at den vestlige verden ikke er hurtig nok til at evakuere dem, efter at landets egne paramilitærstyrker har angrebet Israel. Den er arabiske verden er i forhold til os ”topsy turvy”, jo mere jeg læser om araberne jo mere føler jeg mig som en lille forvirret hvid kanin, er der nogen der kan forklare mig hvad der egentligt foregår i Libanon, andet end at dronningen er skiftet ud med langskæggede mænd der hysterisk skriger om jøderne ”off with their heads!”

TA

torsdag, juli 20, 2006

BALLADE BLANDT "DANSKE" TURISTER.

Ikke alene er de såkaldte Libanon turister utilfredse med både inkvartering i Damaskus og hjælpen fra den danske stat vedr. fri hjemtransport på danske skatteyderes regning.
Selvklart, servicen plejer sikkert være mange gange større hjemme på socialkontoret, hvor man ikke stiller generende spørgsmål, eller krav til arbejdsindsats.Men i "Tivoli Gardens" som danske myndigheder havde lejet for at huse turisterne, kom det igår til slagsmål mellem 20 dansk-libanesere, skriver B.T. idag, dog i en meget meget lille notits. Slagsmålet fik ejeren til at erklære samarbejdet for ophørt. Ikke en gang i en alvorlig krigs og evakueringssituation kan de holde fred. Ja men velkommen hjem til Voldsmose.

Erasmus.

UVIDENE DANSK HISTORIKER.

I pamfletten "Information", der oprindelig blev startet af modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig for at kæmpe mod totalitarisme og terror, men som i 60'erne blev overtaget af venstrefløjen, skriver en af venstreføjens utallige eksperter Jørgen Bæk Simmonsen at så længe Israel ikke indgår en aftale om at dele landet med palæstinenserne, vil terroren fortsætte.

Jørgen Bæk Simonsen er angiveligt Mellemøst-historiker, desværre er hans indlæringsevne stoppet inden 1993.
Året var nemlig da Oslo avtalen blev underskrevet af Ariel Sharon og terroristlederen Arafat, samme år underskrev Jordan og Israel en fredaftale som stadig holder.
Israels Yitzhak Rabin og Shimon Peres og palæstinenseren (egyptisk født) Yassir Arafat - fik i 1994 overrakt Nobels Fredspris i Oslo, da alle regnede med at nu var der fred i Mellemøsten, men PLO og Arafat overholdt aldrig aftalen, den massive økonomiske støtte Palæstinenserne fik fra vesten, blev stukket i Arafats lomme. Pengene blev bl.a. brugt til at sende Arafats kone til Paris hvor hun lever i luksus. Arafat der var homosexuel, havde proforma giftet sig med en kristen arabisk kvinde for at kunne få indflydelse i den dengang store kristne arabiske befolkning i det hellige land. Læs gerne "En jul uden kristne" om forholdne i Bethlehjem.
Havde det Palæstinensiske selvstyre overholdt aftalerne, havde der idag været fred i Mellemøsten, men løgne fra den danske venstrefløj holder krigshjulene igang.

MN.

KRISTNE I LIBANON UTILFREDSE.

Som de fleste ved var Libanon et hovedsageligt kristen land indtil borgerkrigen i 1975-1990, hvor muslimske militser angreb den kristne regering med hjælp fra de 300.000 Palistinænsere, man havde overtaget fra Jordan der smed dem ud af landet i 1970.
Og det giver også problemer idag, i Berlingske Tidende kan man læse fra de "danske" turisters opsamlingsplads, at uddelingen af flybilleter gik galt. "Det er helt forrykt! Vi kom i går morges og blev lovet, at vi kunne komme hjem i dag. Men hvad sker der - de der kommer med det sidste fly i dag, er folk der kom med bus fra Libanon for kun et par timer siden, og det var stort set kun muslimske navne, der blev råbt op. Mens vi kristne bliver ignoreret," siger en oprørt fyr i begyndelsen af tyverne.

MN.

TAG DOG ET ANSVAR!

Hos overdanmarks medlemmer, som jo hovedsageligt er offentlige ansatte, lød der et ramaskrig da det kom på tale at undersøge den store gruppe "danskeres" ferievaner, der har været på besøg i Libanon, som åbenbart har slået Mallorca som Danskens mest populære rejsemål, selv om det vist ikke kan være p.g.a. af grisefester, at så mange tager til det krigshærgede Mellemøsten.
Flere af disse turister, har klaget over at deres måned lange ferie blev afbrudt og jeg synes da nok det kunne være interresant at få undersøgt hvilke arbejdsgivere som er så generøse at lade deres medarbejdere forlade firmaet i så lang tid.
Socialrådgiverforeningens næstformand Bettina Post, kalder det ligefremt ondskabsfuldt at ville undersøge, om de mange danskere fra Libanon måske ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet, eller ligefrem snyder med deres bistandshjælp.
Nu kan det jo ikke undre at offentlig ansatte ikke vil passe deres job, det virker jo ikke som de arbejder på akkord, det ved enhver der har prøvet at være i kontakt med det offentlige, prøv f.eks. at kontakte dem efter kl. 12.00 en fredag, et tidspunkt hvor en butiksansat stadig har 9 timers arbejdsdag til gode.
Ej heller vil det jo være godt hvis man opdagede nogen der snød, socialrådgiverne lever trods alt af deres klienter, jo flere der kan holdes i systemet, eller kan komme til landet og få bistand jo bedre. Tænk hvis der ikke var flere klienter tilbage? Så ville Bettina Post jo måske tvinges til at søge job i Netto som kassedame til 85 kroner i timen.

MN.

POLITISK KORREKT HAVFRUE

ANTI-AMERIKANSK (DANSK) PROPAGANDA

Den samlede danske venstre-fløj er vant til propaganda. Ja, Socialdemokratiet, SF, DKP eller hvad de nu hedder i vore dage, er ligefrem blevet opforstret på denne slags løgne. De kan derfor - idag - ikke gennemskue ret og vrang.

Vi andre har heldigvis ikke samme slagside, sindemæssigt, derfor kan vi forholde os koldt og kynisk til den levende informationsverden. Her fra Minut vil vi gerne bidrage til, at dansken kan få kendskab til anti-vestlige kampagner. - Bare lige så vi er på det rene med, hvad vi er oppe imod....

Følgende er fundet på den velbesøgte Strategy Page i afsnittet omkring Irak. Det er ufatteligt, at skulle læse noget sådanne i 2006. Det er næsten værre, end at skulle lytte til Jelved og Auken/Nyrup, på samme tid som at man har Ritt Bjerregaard på telefonen.

"March 4, 2006

Informed sources from the city of Mosul ascertained today that the US degraded occupiers would do anything to satisfy their beastly nature and to tune up with their debased culture.

The same sources added that three days ago a US occupation tank in the city of Mosul (250 miles north of Baghdad) blocked the way of a school bus carrying some forty Iraqi schoolgirls. The sources explained that two debased US soldiers got into the bus and ordered at gunpoint the school kids in the bus to show their breasts.

One US female soldier, the Iraqi bus driver indicated, putting her liberation weapon aside, took off her heavy flak jacket, and exhibited to the terrified school children her sow's filthy udders (yver). The same sources from the city of Mosul said also that the children started to yell and some of them passed out while the bus driver was shouting to get some help from the US Occupation appointed police, which wouldn't move a finger. The Mosuli sources bitterly complained that the Arab TV channels and Media were informed about this daylight rape and sexual abuse against Iraqi school girls but they wouldn't say a word because liberty of speech and freedom of Media in the new democratic Iraq, equals under the fascist US Occupation an ascertained death.

Now Arabs! You got it! This is why Egypt's Mubarak and Saudi traitors of Mecca and Medina allowed the US fascist army to use their territory to attack Iraq and humiliate its Muslim and Arab people, change their religion and convert to Bush the drunkard's, loot their petrol, steel their identity, destroy their past and future and to finally rape in the daylight, at gun point, the innocent Arab and Muslim Iraqi children and get away with it!

Then they went into a hospital and gave thousands of injured ( by US bullets) Holymen and elderly dignified women, lapdances whilst drinking jack danials and reading bibles."

Transatlantic

MODSIGELSER

Det er stærkt modsigende at:
  • Tildele Israel i 1948 til demokratiske kræfter, for så at lade det overgå til ikke-demokratiske samme.
  • Støtte demokratiets positive udvikling i Irak, og svigte dets nødvendige forsvar i det skrøbelige Israel.
  • Have danske tropper i Irak ifbm. kampen imod tyrani, åbentlyst fjendtlige våben og islamiske Al Quida og Hizbolla/Hamas, og ikke at have danske tropper i forsvaret af Israel fra selv samme muslimske negative kræfter.
  • Vælge en borgerlig og pro-israelsk (??) regering i Danmark, for så at være underlagt en anti-israelsk (!!) venstreorienteret EU udenrigspolitisk linje.
  • Finansiere mellemøstlige lande, som er imod Israels basale ret til eksistens og forsvar, samtidigt med at vi selv påstår at vi støtter Israels lovlige krav.
  • At undlade at stemme (imod) Sikkerhedsrådets (FN) anti-israelske resolution, når vi nu (endeligt) har stemmeret dér, og var imod ordlyden af denne resolution.
  • At bruge kr. 20 mia på et dansk forsvar som efterhånden indsættes i alle dele af kloden, men ikke dér (Israel) hvor vi efter vores svigt i 2. verdenskrig netop havde én af de meget få snapse at skåle over; danskens hjælp til Sverige-flugten.
  • Når man selv har prøvet på egen krop at være oppe imod den aggrassive muslimske masse-maskine (Muhammed-sagen) så ikke at støtte andre, når de er oppe imod samme ondskab, vildskab og hedningeskab.

Transatlantic

DAGENS CITAT VII


Her på Minut bruger vi megen tid på at finde den menige danske mand m/k holdning til dagens Danmark. Denne mening giver vi plads til, når den er klog og i god tråd med konservativ identitet.

I dagens JP, som ofte giver spalteplads til mindre kloge ord fra svigtende personer som Auken m.m.fl., har vi fundet dette velsungne udlæg af hr. Niels Dujardin (Skanderborg):

"På denne udsatte post, civilisationens yderste frontlinie, skal Israel vide, at dets folk er Danmarks ven og forbundsfælle under ethvert forhold og er vores søskendefolk, uanset hvor lange faner af krudtrøg landets prøvede hær indhyller sine uansvarlige, dybt problematiske - og især uvenlige - naboer i.

Jeg vil være Danmark bekendt i Tel Aviv og Jerusalem og støtter Israel åbenlyst, synligt og hørligt. Jeg opfordrer læserne til at gøre ligeså - lige nu."

Minut har ikke yderligere kommentarer.

Transatlantic

JEG VIL GERNE KLAGE

Som også de danske medier, er de britiske medier fyldt til renden med tårepassende historier om, hvor svært og langsomt det går med at komme ud af Libanon og "hjem" til f.eks. England.

I aftes var på BBC ingen undtagelse.

Her hørte man "engelske" statsborgere brokke sig over, at de blev behandlet på en uskøn måde. Der var oprørte stemmer som forklarede, uden modspørgsmål overhovedet fra de venstreorienterede journalister, at de havde måtte tage til et pick-up sted forgæves op til flere gange, inden at de britiske fartøjer og køretøjer havde magtet at få dem flyttet til Cypern.

Jammen det er ganske ufatteligt at høre på disse "englændere" og deres brok.

  • For det første, så udtaler de sig som om at deres nærzone er den jyske vestkyst.
  • For det andet, så behandler de emnet som om, at det er et nedbrudt DSB tog, som skal erstattes med nød-busser; og ikke dét det er; KRIG.
  • For det tredje, så taler vi om titusinder af "englændere" for hvem dét at kravet om at betale skat til det britiske samfund, er en uhørt provokation og noget de aldrig ville nedværdige sig til.
  • For det fjerde, så drejer det sig om en flugt fra det ANGRIBENDE land.
  • For det femte, så er de fleste "englændere" i Libanon helt på det rene med, at Israel naturligvis skal dø.
  • For det sjette, så er de nødstedte "europæere" sjovt nok alle på besøg i den sydlige Hizbollah-kontrolerede zone
  • For det syvende...vi kunne blive ved...jeg orker det ikke....

At det koster Danmark milliarder og atter milliarder at have den muslimske stamme på "besøg" i Danmark er én ting, at det nu koster yderligere millioner når de selv samme fjolser skal på støtte-besøg til Hamas og Hizbollah i Mellemøsten er rent ud sagt en skandale.

Lad disse "englændere og danskere" blive de første Hizbollah-ofre fra Israel's lovlige reaktion.

Transatlantic

JP TEGNING UDVIDET UDGAVE


I dagens JP, kan man se endnu en satire tegning, som tog udgangspunkt i Israels fjender i nær-området. Der er nok at tage af...

Da JP, tilsyneladende, er en avis der læses af mange -især tegningeinteresserede skøre arabere både i og udenfor Danmarks skrøbelige grænser, fandt vi det her på Minut logisk, at tillægge tegningen en yderligere international synsvinkel.

Således, har vi ændret lidt i tegningen, så alle nu kan se, at det ikke kun er de skøre arabere der vil smage blod. De socialistiske foreninger som vi desværre er politisk underlagt ud over enhver rimeligheds demokratiske grænse, er lige så ivrige for at se Israel blive skubbet ud i Middelhavet og lide druknedøden én gang for alle.

Transatlantic

onsdag, juli 19, 2006

HVOR SKAL REGNINGEN SENDES?

Safia Aoude, der er jurist og som betegner sig selv som borgelig, men dog skriver negativt om både de Konservative her og Anders Fogh her, eller fører dundertale mod Danmark på sin engelsk sprogede blog her, (hvem mon den i øvrigt er beregnet for?), har i et læserbrev i Berlingske Tidende, krævet at Israel betaler for hendes børns hjemsendelse fra Libanon og efter følgende psykologhjælp. Endvidre opfordrer hun alle "danskere" der har haft udgifter i forbindelse med evakuering fra Libanon og tabt arbejdsfortjeneste (tabt arbejdsfortjeneste - yea right) til at sende regningen til den Israelske ambassade.
Må jeg så spørge hvem jeg skal sende regningen til for, hævet skattetryk, udsættelse af efterløn og pension, dårlig service for ældre, elendige hospitaler, Europas dårligste skolesystem, enorm kriminalitet, kæmpe ventelister på en almen bolig og deraf vanvittige prisstigninger på ejerboliger, alt sammen p.g.a. af en uhæmmet indvandring af folk (320.563 i år 2005) der ikke gider arbejde, men lever uhæmmet af mine skattepenge.
Nå men jeg må hellere passe på hvad jeg skriver, Safia har jo åbenbart travlt med at true andre blogger, læs her på Uriasposten.

MN.

LÆS NOGET ANDET END POLITIKEN

På hjemmesiden islamic.dk kan man blive forfærdelig klog på totalitarismens tankegods og på hvad Danmarks fjender mener, Salah skriver:

”Nu er det faktisk således at fordi man bor i et land betyder det ikke at man skal underkaste sig og tage imod landets værdier og idegrundlag. Derfor bor der mange danskere i Kina og Iran og Saudi Arabien der stadig har beholdt deres demokratiske idealer etc... Derfor ser jeg det som et tegn på manglende argumentation og nederlagsmentalitet at man foreslår personer der er uenig med ens samfundssyn at de skal pakke kufferten”.

”Man kan bo i et samfund af mange grunde selvom man ikke er enig med det samfunds værdier man bor i”.

” Selvom nogle muslimer tror at når der er en modsætning mellem islam og et lands love, så skal man følge landets love, så er dette ikke en korrekt islamisk forståelse”.

Tøger Seidenfadens og Uffe Ellemanns benægtelse af tilstedeværelse af en femte kolonne, kunne måske ændres hvis de holdt op med, at læse Politiken og Berlingske Tidende og i stedet læste hvad islamisterne skriver indbyrdes!

Skjoldunge

BUY BLUE AND WHITE


På ovenstående link er der adgang til at støtte israelernes overlevelskamp

KARIKATURKRISEN FORTSÆTTER

Iran har for at aflede verdenens opmærksomhed om deres a-våbenprogram, initieret den såkaldte muhhamedkrise og har nu gennem stråmænd startet et angreb på Israel.

Ifølge DR så arbejder Frankrig som midlertidig formand for FN's Sikkerhedsråd på et resolutionsforslag. Det skal sikre, at Hizbollah-militsen afvæbnes og opløses, og at en international styrke overtager kontrollen over Sydlibanon. Samtidig skal to israelske fanger hos Hizbollah udleveres. Frankrigs FN-ambassadør siger, at forslaget kan være klar i løbet af en uge.
Mit gæt er at hvis en international styrke sættes ind i Sydlibanon, så vil Hizbollahs langtrækkende missiler sættes ind og hvorfor reagere Frankrig først efter at Israel er blevet angrebet? Israel har tidligere desperat anmodet verdenssamfundet om hjælp til, at afvæbne Hizbollah.
Løsningen er ikke fredstyrker løsningen er at jage Hizbollah som gale hunde til der bliver fred, Karikaturkrisen fortsætter med Frankrig som offeret!

Ronald Dyrendal

tirsdag, juli 18, 2006

UTILFREDSE "DANSKERE"!

En gruppe såkaldte "danskere" beklager sig nu i pressen over at de ikke bliver hjulpet hurtigt nok ud af Libanon og Syrien, som de frivilligt er rejst til på ferie, samme land som de er flygtet fra. Bl.a. skal indkvarteringsforholdene være "frygtelige" i Damaskus. Den danske ambassade har lejet et tivoliland og installeret det med 800 madrasser, samtidig har man lejet busser som i pendulfart kører fra Beirut til Damaskus, hvor folk bliver fragtet hjem til Danmark i fly, hvor man bliver mødt af krisepsykologer i Kastrup, ja man er sågar ved at chartre en færge fra Cypern, behøves jeg at nævne at alt er på danske skatteyderes bekostning?
Dette er dog ikke nok, i nat opstod slagsmål mellem nogle mænd om hvem der skulle først op i bussen, meddeler den danske ambassade, har de mon hørt udtrykket: kvinder og børn først?
I den svenske evakueringskø, trak en mand endog en pistol for at true sig til en plads i køen, helt ifølge sit hjemlands traditioner, (vælg selv om hjemlandet er Sverige eller Libanon).
Mon ikke dette rejseeventyr skal komme til at koste danske skatteydere rigtig mange penge? Nu skal vi i lang lang tid høre om at man ikke kan sende flygtninge tilbage til Mellemøsten, fordi det er for farligt og så skal de hjemvendte helte, naturligvis have hjælp af psykologer, de da ikke kan arbejde, jo vent bare citronen vil blive presset til sidste dråbe og danske værnemagere vil stå i kø for at "hjælpe" og mon ikke vi snart ser et velgørensheds show, hvor den hensygnende musikindustri kan promovere sig selv, med Anne Marie Helger og Peter Frodin som konferencier?

MN.