Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

mandag, oktober 31, 2005

SEND "HELTEN" HJEM!

Indvandrerbander har de sidste aftner lavet optøjer i den Århusianske ghetto Rosenhøj centeret.
En af bøllerne udtaler idag til Jyllandsposten:

Politiet skal holde sig væk. Det her er vores område. Vi bestemmer her

Han kalder sig 100 pct. palæstinenser, født i en flygtningelejr i Libanon for 19 år siden og nu arbejdsløs flygtning i Danmark.

Ja det er jo imponerende at kalde sig 100 pct. palæstinenser, når man nasser på den danske skatteyder, uden at give noget igen. Sikken en helt!

MN. WWW.MINUT.TK

CROSSING THE RUBICON

Kommentatoren Victor David Hanson skrev 28.10.05 på Nationalreview følgende om USA's engagement i Irak:

"It is also time to step up lecturing both the American people and the Iraqis on exactly what we are doing in the Sunni Triangle. We have been sleepwalking through the greatest revolutionary movement in the history of the Middle East, as the U.S. military is quietly empowering the once-despised Kurds and Shiites — and along with them women and the other formerly dispossessed of Iraq. In short, the U.S. Marine Corps has done more for global freedom and social justice in two years than has every U.N. peacekeeping mission since the inception of that now-corrupt organization.

This is high-stakes — and idealistic — stuff. And the more we talk in such terms, the more the president can put the onus of cynical realism on the peace movement and the corrupt forces in the Middle East, who alike wish us to fail. Forget acrimony over weapons of mass destruction, platitudes about abstract democracy, and arguments over U.S. security strategies. Instead bluntly explain to the world how at this time and at this moment the U. S. is trying to bring equality and freedom to the unfree, in a manner rare in the history of civilization".


Hanson har ret, Bush administrationen bør råbe dette budskab ud fra en bakketop ved capitol Hill, man har gennemført en revolution, først vil det dog nok være en god ide at bede pressen, ikke mindst den danske, at fjerne vattet i ørene!

JKN

lørdag, oktober 29, 2005

HVAD DER SKER MED ENHEDSLISTENS FJENDER.

11 muslimske foreninger vil have Jyllandsposten dømt for blasfemi, idet avisen har bragt tegninger der skulle forestille Mohammed. Forfatteren til de muslimske organisationers politianmeldelse er Asmaa Abdol-Hamid som også er medlem af Enhedslisten og stiller op til byrådet i Odense.
Og hvordan er det nu Enhedslisten og alle de andre kommunister har det med ytringsfrihed?
Her er et billede af nogen som ikke var enig med Enhedslisten i den "perfekte socialistiske stat" i den Røde Khmeer ledede stat Cambodia.


MN. www.minut.tk

torsdag, oktober 27, 2005

KAOS I THAILAND.

I det normalt så fredelige Thailand, hvortil danskere farter til i tusindvis, dels p.g.a. solen, men også p.g.a. af den venlige befolkning der består af 90 % fredselskende buddhister. Desværre består de sidste 10 % af muslimer, som nu er blevet så stærke at de er begyndt at lave oprør, især i de sydlige provinser, hvor det går udover buddhistiske munke, samt regeringsansatte som skolelærer og politibetjente. Flere end 1.100 personer er blevet dræbt de sidste to år.

Idag udtaler Thailandsk tv at situationen er kaotisk i landet. (Hvilket dog ikke forhindrer danske rejsebureuer at sende folk afsted uden at fortælle om farene).
Idag består befolkningen i Danmark af 3-4 % muslimer, hvad sker der her, når vi får 10 % muslimer?

MN www.minut.tk

GRÆNSER FOR YTRINGSFRIHED?

Trykkefrihedsselskabet og Morgenavisen Jyllands-Posten arrangerer konference i Landstingssalen 19.11.2005
Vær venligst opmærksom på, at tilmelding og betaling skal ske på www.master.jp.dk, hos Morgenavisen Jyllands-Posten, Kgs. Nytorv 8, 1050 Kbh. K, hverdage mellem kl. 9 og kl. 16.30 eller på tlf. 33308279.

Er det legitimt at kritisere islam som ideologi og religion, eller bør vi tage særligt hensyn til muslimers religiøse følelser? Spørgsmålet er aktuelt, og vil præge Europas politiske og kulturelle dagsordenen i de kommende år. På den ene side kræver nogle muslimske talsmænd, at EU og det øvrige Vesten griber ind over for "islamofobi", mod forhånelse og latterliggørelse af profeten og hans tilhængere. På den anden side peger kritikere på, at det er nødvendigt at behandle islam på lige fod med andre religioner i et moderne, sekulært samfund. Alt andet vil være diskriminering og en trussel mod demokratiet i Europa, siges det.

Konferencen vil kaste lys over aktuelle tendenser og sætte de vestlige frihedsrettigheder til debat, især ytringsfriheden.

Konferencesproget er engelsk. Deltagerafgiften på 125,00 kr. dækker entré og fortæring.

Program

10.15-10.30: Morgenkaffe (eller te)

10.30-10.35: Velkomst

10.35-11.05: Bat Ye`or: På vej mod en euro-arabisk enhedskultur med forbud mod islamkritik?

11.05-11.35: Elisabeth Schemla: De europæiske mediers besættelse af den palæstinensiske konflikt og antisemitismen i Frankrig

11.35-12.00: Diskussion

12.00-13.00: Lunch (sandwiches, øl og vand)

13.00-13.30: Samia Labidi: Intimidering af islamismens kritikere i Frankrig

13.30-14.00: David Littman: Ytringsfrihed og islamisme i FN

14.00-14.30: Gáspár Biró: Ytringsfrihed og globalisering

14.30-15.00: Kaffepause (kaffe, te og kage)

15.00-16.30: Diskussion med deltagelse af foredragsholderne, Naser Khader(R), Henrik Sass Larsen (S) og Søren Krarup (DF) samt formand for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard.

16.30: Afslutning

Ordstyrer er kulturredaktør Flemming Rose, Morgenavisen Jyllands-Posten

Om foredragsholderne:
Gáspár Biró er professor i international politik i Budapest og har bl.a. beskæftiget sig med forholdet mellem stat og religion. Som FN-rapportør i Sudan blev han truet på livet af de sudanesiske myndigheder efter at have rapporteret om slaveri i landet.

Samia Labidi er forfatter, billedkunstner og præsident for den sekulære nordafrikanske organisation l´AIME. Hun er fransk statsborger. Labidi vakte opsigt med en bog om sin brors deltagelse i et iransk terrornetværk.

David Littman er advokat, britisk statsborger og bosat i Schweiz. Han har været aktiv i forskellige NGOer, der har interesseret sig for antisemitisme, jihad og Israel-had. I april i år var han medarrangør af en international konference om "Den hellige krig og dens ofre".

Elisabeth Schemla er opvokset i Algeriet og tidligere chefredaktør for Le Nouvel Observateur og tidligere vicedirektør for L`Express. I protest mod de franske mediers ensidige dækning af den israelsk-palæstinensiske konflikt grundlagde hun i 2002 internetavisen Proche-Orient.

Bat Ye`or er forfatter og forsker af jødisk-egyptisk baggrund, men har fået frataget sit egyptiske statsborgerskab. Hun er forfatter til en række værker om dhimmierne, dvs. jøder og kristne under muslimsk flertalsstyre. Hendes seneste værk er "Eurabia: The Euro-Arab Axis", der har vakt international opsigt.

UFFE HAR MISTET NÆSEN FOR POLITIK

I Berlingske Tidende 26.10.05. kalder Uffe Ellemann-Jensen, den tidligere formand for Venstre, Jyllands-Postens tegninger af profeten for en ”pubertetsagtig demonstration” ”Hvad skulle det gøre godt for”, og jura professor Eva Schmidt udtalte i Jyllandsposten 20.10.05 ” Ytringsfrihed har man under ansvar. Ytringsfrihed sikrer retten til at komme med en mening, men så sandelig i respekt for andre”.

Uffe Ellemann var jo netop kendt for at provokerer kun for at fremkalde en reaktion. Hans provokationer var ofte rettet mod venstrefløjens medløb med Sovjet. Men nu forstår jeg, at min tidligere beundring for Ellemanns mod nu desværre skal afløses af en overbærende foragt for hans egne tidligere ”pubertetsagtige demonstrationer”.
Eva Scmidt burde nok også holde sig til sine knastørre forelæsninger i teoretisk retspraksis, det er gået helt hen over hovedet på jura professoren, at den demokratiske debat er en uendelig række af konfrontationer. Den tidligere britiske premiereminister Margaret Thatcher gav i sin selvbiografi ”the Downing Street Years” udtryk for foragt for det skandinaviske konsensus demokrati, hun ønskede som sine konservative forgængere konfrontation og ikke dialog med sine politiske modstandere, det skabte efter hendes opfattelse dynamik i samfundet og ikke som i Danmark leverpostejsfarvet politik, der ikke vækkede til begejstring. Det er netop hvad Uffe Elleman og Eva Schmidt opnår i deres forsøg på at begrænse ytringsfriheden.
Nu har vi jo på Minut ingen skrupler med at støde folk på Manchetterne, det er faktisk det vi gerne vil, vi tror nemlig ligesom Thatcher heller ikke på apeasement (det har briterne nemlig haft ret dårlige erfaringer med), så jeg uddeler hermed med løs hånd et par næser til Eva og Uffe, den største går dog til Uffe for at fornægte sin egen provokatoriske fortid. Næsens størrelse kan altid diskuteres men jeg vil foreslå at den bliver bygget på Nakskov Skibsværft, har de ikke et hul i ordrebogen?

JKN

onsdag, oktober 26, 2005

HOLLANDS STORE PROBLEMER.

I Herald Tribune kan man den 17/10/05 læse om Hollands store problemer med den 1 million muslimer der findes i landet, ca. 10 % af Hollands befolkning, (i Danmark er ca. 3.6 % muslimer).

Immigration, particularly of Muslims, has long been an issue in Europe, a challenge to overburdened welfare systems and to the self-image of countries where every village hoists a church spire to the sky. But what was once a subject of worthy debate is now more a matter of survival.

Nowhere is this more evident than in the Netherlands, where a familiar European combination of troubled history and quiet hypocrisy, wrapped in a veneer of tolerance, has yielded unexpected bloodshed. "We see that our much-vaunted tolerance toward immigrants was often just indifference and we are left wondering: What have we become?" said Job Cohen, the mayor of Amsterdam.

The murders, in 2002 and 2004 respectively, of the taboo-trampling politician Pym Fortuyn and the Islam-bashing movie director Theo van Gogh have left the Dutch bereft of certainties. They are not alone in their questioning.

Islam is now of Europe, a European religion. But Europe, after terrorist killings in Madrid and Amsterdam and London, sees more threat than promise in the immigrant tide from its Muslim fringes.


Læs den fulde artikel i Herald Tribune

MAIE SARRAF TRUER LANDETS SIKKERHED.

Lederen af den Palæstinænsiske organnisation i Danmark - Maie Sarraf, der har været vant til at venstretosserne, heriblandt socialdemokraternes top med Mogens Lykketoft i spidsen, har ligget på knæ for Palæstinænserne, ligemeget hvor dårligt de har opført sig med vold, mord og slagtning af uskyldige mennesker. Men da hun som en af de berygtede 11 forsøger, via et brev til statsministeren, at sætte stop for demokrati og ytringsfrihed i Danmark og bliver afvist, gør hun som Palæstinenserne altid gør når man ikke lystrer, hun truer Danmark.
Til Berlingske Tidende 22/10/05 udtaler hun - "at få belyst den risiko, der er ved at kritisere islam på den måde".!!!!!!
I betragtning at Danmark har givet diplomatisk status, til et ikke eksisterende land, hvor korrupte leder - Arafat - har scoret alle støttemidlerne fra EU, og derefter har ladet befolkningen leve i fattigdom og terroriseret et venligt naboland, er det så nu Danmarks tur til at blive terroriseret?
Tidligere har Palæstinenserne jo brugt krimminelle danskere - Blekinge gade banden - til at terrorisere. Her tænker vi bl.a. på den unge politibetjent der blev henrettet på Købmagergade, da han forsøgte at stoppe svinenes røveri af flere millioner som gik lige i lommen på Mai Sarraf's kumpaner.
Må vi bede statsministeren omgående lukke den Palæstinensiske deligation og trække enhver økonomisk støtte tilbage og udvis så Maie Sarraf omgående!

MN www.minut.tk

SMÅBORGERLIGHEDEN ROTTER SIG SAMMEN

På bloggen slagt en hellig ko faldt jeg over en sylespids karakteristik af småborgerligheden. Minut fører jo blietzkrieg mod småborgerligheden, så vores trofaste læsere skal ikke snydes for et uddrag:

”Typisk for den småborgerlige er hans (hendes) ængstelige fastholden af opnåede positioner og fordele. Den småborgerlige har gennem flid og sparsommelighed opnået en relativ tryg økonomisk tilværelse. Han er forbruger som alle andre, men overvejer som regel nøje sine nyindkøb og vil helt sikkert passe på ikke at blive snydt. Han er meget insisterende med at forsøge at fastholde den økonomiske standard han har opnået og er meget mistænksom overfor alt og alle, som kan true hans position".

"Når det gælder livs værdier og normer har den småborgerlige som regel tænkt færdigt. Han har ingen eller meget lidt evne og lyst til at ændre på sin alment konservative livsholdning".

"På trods af, at den småborgerlige langt fra altid er en tilfreds samfundsborger, synes han alligevel at samfundet befinder sig bedst med status quo. Forandringer er ikke velkomne. Generelt er han sikkert rimeligt ansvarligt og loyal, men hans 1. prioritet er trygheden frem for loyalitet".

"Verden er lille for den småborgerlige. Hans hjem, hans familie, hans venner, hans arbejde, hans hobby eller hans foreningsliv udgør rammerne for hans liv. Hans handlingsmønstre har, under overfladen, et præg af ritualisering hvor man følger bestemte og fastlagte mønstre. Det er forgæves at lede efter tolerance og åbenhed for nye ideer i hans livsholdning. Livet er stivnet i sin nuværende form".

Vi takker den Hellige Ko for denne ætsende karakteristik og jeg er sikker på at ingen af Minuts læsere føler sig ramt...eller?

JKN

FLERE RACISTISKE OVERFALD

Der er sket en stigning i antallet af racistisk motiveret vold. viser de nye tal fra PET. Frem til september havde PET modtaget 51 efterretninger om
racistisk motiveret kriminalitet. I 39 af de 51 tilfælde i 2005 var det etniske danskere, der forulempede mennesker af anden etnisk herkomst end dansk, mens tallet for 2004 var 28 ude af 37. Det betyder, at over 75 procent af racistisk motiverede lovovertrædelser begås af etniske danskere mod indvandrere.
Den resterende fjerdedel er en uens blanding af overgreb mod herboende og turister eller religiøst motiveret kriminalitet f.eks. mod jøder. Her er det i følge PET ikke muligt at klarlægge, om det handler om danskere eller indvandrere.

Racisme i enhver form tager jeg på det skarpeste afstand fra. At nogle af de mennesker, man må formode er flygtet fra forfølgelse og overgreb, selv står bag racistisk motiveret vold er uforståeligt og næsten for smertefuldt til at bære. Flygtninge og indvandrere må lære at forstå at de konflikter de er rejst fra, vil vi ikke accepterer genopstår i Danmark, Vestbreddens konflikter hører hjemme på Vestbredden. De nyankommende racister angriber kernen i demokratiet og de angriber danskernes solidaritet med reelle forfulgte og flygtede mennesker.

TA

THE RAT PACK

Ritzau skriver at ”den kreds af ambassadører fra fortrinsvis muslimske lande, der har rettet henvendelse til statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) for at få ham til at reagere på den såkaldte Muhammed-sag med tegninger i Morgenavisen Jyllands-Posten vil gå videre med sagen. Det oplyste den egyptiske ambassadør, Mona Omar Attia, tirsdag aften i Deadline på DR2.
Ambassadørerne mødes onsdag, og her vil den egyptiske ambassadør foreslå, at kredsen af ambassadører henvender sig til de øvrige politiske ledere på Christiansborg for at få dem til at tage moralsk stilling i sagen, nu da statsministeren har afvist at mødes med dem”.


Minut vil da også gerne bede ambassadørerne om at tage moralsk stilling til et par småsager, såsom forfølgelsen af kristne koptere i Egypten, undertrykkelsen af kvinder og religiøse mindretal i Saudi Arabien samt kirkeafbrændinger og mord på kristne i Indonesien. Desværre må man nok forvente dyb tavshed fra gruppen af ambassadører, eller som vi omtaler dem her på Minut "the Rat Pack", de lande de repræsenterer er jo ikke ligefrem kendt for deres demokratiske og humanistiske sindelag, faktisk er de kendt for det modsatte, noget tyder derfor på at d'herrer ambassadører ikke har fået en splint i øjet men en bjælke.

JKN

tirsdag, oktober 25, 2005

THE BRUSSELS JOURNAL

I The Brussels Journal skriver Paul Belien under overskriften "Jihad in Denmark" om Jyllandsposten:

Islam is no laughing matter. The Danish newspaper Jyllands-Posten is being protected by security guards and several cartoonists have gone into hiding after the newspaper published a series of twelve cartoons (view them here) about the prophet Muhammad. According to the Islam it is blasphemous to make images of the prophet. Muslim fundamentalists have threatened to bomb the paper’s offices and kill the cartoonists.

The newspaper published the cartoons when a Danish author complained that he could find no-one to illustrate his book about Muhammad. Jyllands-Posten wondered whether there were more cases of self-censorship regarding Islam in Denmark and asked twelve illustrators to draw the prophet for them. Carsten Juste, the paper’s editor, said the cartoons were a test of whether the threat of Islamic terrorism had limited the freedom of expression in Denmark.

The publication led to outrage among the Muslim immigrants living in Denmark. 5,000 of them took to the streets to protest. Muslim organisations have demanded an apology, but Juste rejects this idea: “We live in a democracy. That’s why we can use all the journalistic methods we want to. Satire is accepted in this country, and you can make caricatures,” he said. The Danish imam Raed Hlayhel reacted with the statement: “This type of democracy is worthless for Muslims. Muslims will never accept this kind of humiliation. The article has insulted every Muslim in the world.”

Flemming Rose, the cultural editor at the newspaper, denied that the purpose had been to provoke Muslims. It was simply a reaction to the rising number of situations where artists and writers censored themselves out of fear of radical Islamists, he said. “Religious feelings cannot demand special treatment in a secular society,” he added. “In a democracy one must from time to time accept criticism or becoming a laughingstock.”

The affair, however, has also led to a diplomatic incident. On Thursday the ambassadors of eleven Muslim countries, including Indonesia, a number of Arab states, Pakistan, Iran, and Bosnia-Herzegovina, complained about the cartoons in a letter to Prime Minister Anders Fogh Rasmussen. They say the publication of the cartoons is a “provocation” and demand apologies from the newspaper.

Jyllands-Posten was also included on an al-Qaeda website listing possible terrorist targets. An organisation which calls itself “The Glorious Brigades in Northern Europe” is circulating pictures on the internet which show bombs exploding over pictures of the newspaper and blood flowing over the national flag of Denmark. “The Mujahedeen have numerous targets in Denmark – very soon you all will regret this,” the website says.

Meanwhile in Brussels a young Muslim immigrant published a poster depicting the Virgin Mary with naked breasts. Though the picture has drawn some protest from Catholics (though not from Western embassies, nor from the bishops), this artist need not fear being murdered in the street. On the contrary, he is being subsidised by the Ministry for Culture.

mandag, oktober 24, 2005

KINGDOM OF HEAVEN

Nu da filmen "Kingdom og Heaven" er udkommet på DVD, burde du måske lige læse MINUT's anmeldelse af filmen inden du køber/lejer den.
Læs her Filmanmeldelse

DØDSTRUSLER

Kristeligt dagblad skriver idag dag om nye angreb på ytringsfriheden i Europa:

Det største tysksprogede internet-forum for muslimer er www.muslimmarkt.de, hvor praktiserende muslimer kan finde råd og vejledning på næsten alle områder, der har med deres religion at gøre. Nu undersøger den tyske statsadvokat om det er muligt at rejse sag mod de ansvarshavende for internetsiden for at have opfordret til mord.
Grunden er, at de to brødre Yavuz og Gürhan Özgus har offenliggjort en opfordring til bøn, der retter sig imod den kendte forfatter og mellemøstekspert Hans-Peter Raddatz.

I bønnen stod oprindeligt følgende:

"Hvis islam er sådan som hr. Raddatz altid forestiller sig det, så gid Den almægtige Skaber må udslette alle tilhængere af religionen. Hvis hr. Raddatz derimod er en hadprædikant og en løgner, så gid Den almægtige Skaber må straffe ham for sine forbrydelser og ligeledes straffe dem, der – selvom adskillige har gjort dem opmærksomme på det modsatte – fortsat tror på disse usandheder."

"Den 64-årige Hans-Peter Raddatz tager bønnens indhold meget alvorligt.

– Det er en mordtrussel, som er pakket meget smart ind i en bøn, siger han.

Den tyske anklagemyndighed har fået mellemøst-ekspert Tilman Nagel til at lave en rapport om sagen, og han er blandt andet kommet til den konklusion, at brødrene opfordrer muslimer til at yde selvtægt og slå Hans-Peter Raddatz ihjel.

Han får støtte af så kendte islameksperter som Ursula Spuler-Stegemann fra Marburgs universitet. Hun siger:

– Bønnen er helt klart en opfordring til mord".

"De tyske medier ser alvorligt på sagen. For eksempel finder avisen Süddeutsche Zeitung lighedspunkter mellem internetbønnen og mordet på den hollandske filminstruktør Theo van Gogh for et år siden.

"Raddatz er ligesom van Gogh kendt for at være en polemisk kritiker af islam, der ikke altid udtaler sig diplomatisk. Sådan en person tiltrækker sig hurtigt hadet fra muslimer, som vil være mere end blot fromme," skriver avisen i en leder.

Hans-Peter Raddatz er en kontroversiel person, og han har såret mange muslimer med bemærkninger som:

– Løgn er en vigtig bestanddel af den islamiske trosdoktrin, og derfor bør det være muslimers vigtigste borgerpligt at gøre sig selv troværdige.

Ifølge Hans-Peter Raddatz er der opstået muslimske kolonier i de europæiske storbyer, og for ham er islam i bund og grund en aggressiv religion.

– Det er naivt at søge dialog med muslimerne. Når vi viser tolerance overfor islam, er det det samme som at ødelægge vores demokati og legitimere vold. Før vi giver fanatiske islamister religionsfrihed, bør de først acceptere, at alle muslimer har religionsfrihed, selv muslimske kvinder. Kvinderne skal have ret til frihed uden at føle sig truet af deres egne mænd, siger han.

Anti-Raddatz-bønnen på internettet har fremkaldt vrede reaktioner hos tyske politikere. For eksempel beskylder Kristina Köhler fra det kristeligt-demokratiske regeringsparti CDU brødrene Özguz for at pervertere landets grundlovssikrede religionsfrihed.

– Islamister misbruger religionsfriheden til at indskrænke andre borgeres frihed. Derfor bør alle muslimer i Tyskland tage klart afstand fra disse internetsider, forlanger hun".

"Hans-Peter Raddatz lever nu med politibeskyttelse døgnet rundt, og truslerne mod ham på internettet har kun gjort ham motiveret til at forstærke sin kritik af islam.

– Hvis ikke vi sætter en stopper for denne udvikling ,vil dele af det muslimske samfund i EU blive mere og mere radikalt, siger han".


Erasmus

lørdag, oktober 22, 2005

ENGLÆNDERE VIL AFSKAFFE HOLOCAUST-DAG

Aflys den årlige Holocaust-mindedag og vind dermed velvilje hos den muslimske befolkning.
Sådan lyder det i disse dage i England, hvor den nævnte mindedag, blev indført så sent som i 2001, til minde om 6 millioner døde jøder, 2 millioner døde sigøjnere og andre millioner som måtte gå i nazisternes kz-lejre.
Generalsekræteren for "Muslim Counsil of Britain" Sir Iqbal Sacranie støtter ideen.

Jyllandsposten 22/10/05

DET BRITISKE FLAG FORBYDES

Det Britiske flag som ønskes forbudt, (minder det ikke om et andet flag, bare med omvendte farver?)

Fængselsbetjente i Stor Britanien, må nu ikke mere bære slipsenåle med det Britiske flag, det er nemlig et rødt kors på hvid bund - St. Georg korset, idet det minder de muslimske indsatte om korstogene.
Lederen af "Rådet for Fremme af arabisk-britisk Forståelse", udtaler at det er på tide at finde et andet flag for Stor Britanien.
På rådhuset i byen Dudley, har man dog allerede gjort sit til at "fremme forståelsen" idet byrådet har beordret de ansatte at fjerne alle genstande med grise på.
Det drejer sig om servietter, kalendere, thekrus og legetoj med billeder af Peter Plys og hans trofaste følgesvend Grisling, som navnet antyder er en lille gris.
Anonyme kilder siger til britiske aviser at det engelske personale er noget forbitret.


Grisling det farlige dyr som nu skal forbydes.


Jyllandsposten 22/10/05

MOSKÉ I BRAND I MALMØ

I nat blev den store moské i Malmø igen udsat for et brandattentet, det 5. på snart 3 år.
Det første skete den 26. april 2003, hvor store dele nedbrændte, svensk presse meddelte straks, at det var racister der havde begået udåden og ifølge politiets talsmand, ville man strakd undersøge højrefløjen i Sverige. Ophidselsen var endnu større da man opdagede at der var tegnet en jøde stjerne på væggen, dagen efter blev det jødiske kapel så også nedbrændt i Malmø, sandsyneligvis som hævn, ikke fordi hverken presse eller politi gjorde noget særligt ud af denne brand.
Efter at pressen havde beskæftiget sig med denne sag i flere uger, som var oppe at vende på regerings niveu, så kom politiet frem til at der var brugt en nøgle til at komme ind i moskéen for at tænde bål og politiet mente det var et insiderjob, gjort af en med stort kendskab til forholdene.

"Man kan tänka sig att människor både utom och inom organisationen kan ha haft anledning att starta branden. Vi ska bland annat se efter om det finns några motsättningar mellan medlemmar eller grupper", säger länskriminalpolisens chef Peter Tjäder.

Svaret kom hurtigt fra moskéens ledelse.

"Bejsat Becirov, VD för Islamic center, blir påtagligt upprörd över frågan om interna bråk.
- Jag har inte tid att prata om sånt trams, det har aldrig förekommit några konflikter i församlingen", säger han.

Hvorefter svensk presse hurtigt lukkede for sagen, nu skulle der ikke tales mere om det.
Mon vi ikke skal høre de samme beskyldninger om de højreorienterede, istedet for at finde de skyldige?.

Erasmus. www.minut.tk

fredag, oktober 21, 2005

TRUT I MIN RØV.

Efter jordskælvet i Pakistan, har landet bedt verden om hjælp, men samtidig kan vi i aviserne læse at Pakistan har afvist Indiens tilbud om at sende nødhjælp over den omstridte grænse og torsdag den 13/10/05 blev forholdet mellem de to lande stærkt belastet, fordi indiske soldater tilsyneladende havde krydset grænsen til den pakistanske del af Kashmir.
Forleden kunne man også læse at Pakistan af sikkerhedsgrunde havde forbudt offentliggørelse af sattelit fotos over det berørte område, fotos som hjælpearbejderne desperat har brug for grundet mangel på kort.
Samtidig udtaler en af lederne af hjælpearbejdet Qazl Hussain Ahmed at: Al hjælp fra udlandet går til militæret. De vandtætte telte vi modtog fra Norge er beslagtlagt af millitæret.
Udover at Pakistan er et af verdens mest korrupte lande (nr. 144 ud af 158 lande) så bruger man 3.848 milliarder $ (21.164 milliarder DKR.) på millitæret i det ludfattige land.
Det Danske Røde Kors meddeler i dag at de vil sende 2 millioner kroner til Pakistan, men ønsker at vække den danske befolkning for at samle flere penge ind, men i betragtning af at lederen af Røde Kors - Jørgen Poulsen - tjener 1.5 millioner kr. om året, så kan Røde Kors vist godt sende lidt flere penge, uden at tigge os andre.
Og da Pakisten er et af de lande der har henvendt sig til den danske statsminister for at begrænse ytringsfriheden her i landet, så kan jeg kun bede både Pakistan og Røde Kors om at trutte i min bare røv.

D.B.Cooper www.minut.tk

DEN LØBENDE

Trykkefrihedsselskabets nye webtidsskrift Sappho har, som man kunne læse i Jyllandsposten haft stor succes. Trykkefrihedsselskabet har jo Lars Hedegaard og Helle Merete Brix som ankermænd, det er måske årsagen til den store succes, Lars Hedegaard er jo herostratisk berømt fra hans vitriolske kommentarer i "Groft Sagt", ikke mindst om "den anden religion". Forfatter foreningen Pen ville i sin tid ikke optage Lars Hedegaard som medlem pg.a af han Islam kritik, dette medførte at bl.a at skuespilleren Farshad Kholghi meldte sig ud, han er også medlem af redaktionen på Sappho.

Nu starter Sappho en Blog, "Den Løbende":
http://sapphodk.blogspot.com

Den Løbende forventer vi her på Minut vil holde den samme høje standard som Sappho. Vi vil godt opfordrer alle bloggere til at linke til siden.

JKN

torsdag, oktober 20, 2005

FLERE VOLDTÆGTER I SVERIGE

I 1975 anmeldes ca. 800 voldtægter om året i Sverige.
I år 2004 var antallet steget til over 2.600.
Hvilket er en stigning 325 %.

Expressen 22/08/05

SEND KANONBÅDENE.

Tidligere har imamer på det berygtede Marienborg møde bedt Anders Fogh om at stoppe danske avisers oplysninger om islam, uden at det har lykkedes i andet end Politikken og Information. Nu bliver de dog bakket op af flere muslimske lande der nu beder den danske statsminister om at begrænse ytringsfriheden i Danmark.
Tidligere har vi jo med held sendt en flåde af dansk/norske kanonbåde afsted til muslimske lande nemlig Barbareskerne i Algeriet, Tripoli, Marokko og Tunis som vi gav nogle bøllebank i 1770. Desværre er det danske forsvar idag tvunger i knæ p.g.a af Hommel sagen, hvor en terrorist angiveligt har lavet pu-ha i bukserne, da en kvinde tiltalte ham.
Det Norske søværn vil vi helst ikke snakke om, da de ikke gang kunne stoppe en synkefædig vodka pram der bortførte 2 fiskerinspektører til Murmansk, mens nissehuerne måtte overgive sig til Ivan (smid Norge ud af Nato, de duer vist ikke til noget).
Og da hjemmeværnet stort set er nedlagt, og kun kan bruges som parkeringsvagter, har vi som forsvar idag det kun danske spejderkorps tilbage.
Må vi bede statsministeren om at træde i beredskab og afvise de Pakistanske trusler og antyde at vi stopper al kamel import, selv om det nok vil give mangel på Kebab kød på Nørrebro.
MN. www.minut.tk

BURKAFORBUD ER BERETTIGET.

Burkaen er et kvindeforagtende klædningsstykke, som er totalt på kollisionskursus med værdierne i et demokratisk samfund....
At tolerere burkaen vil derimod kunne bidrage til yderligere modvilje og fjendtlighed mod muslimer generelt.

Professor, dr.jur. Kirsten Ketscher i Berlingske Tidende 20/10/05

RESPEKT - MEN FOR HVEM?

Hovedbestyrelsesmedlem i det Konservative Folkeparti Peter Norsk (der i sin tid i Konservativ Ungdom blev benævnt Peter Tysk), har i dagens Berlinger en kronik hvor han beder om respekt for individet, altså til islamistiske indvandrere i Danmark. Han heviser bl.a. til sagen i sommer, hvor et diskotek ikke ville give adgang for indvandrere fra Kokkedal, fordi "nogle få havde lavet ballade".
Hvor ved han fra at det kun var nogle få? Endvidere ville diskoteket jo komme i konflikt med loven hvis de havde prøvet at holde nogle "" bøller ude, der ville jo straks blive råbt racisme, da ballademagerne kom fra mellemøsten, og diskoteket måtte så udelukke alle fra samme område for ikke at bryde loven.
Peter Norsk beder om respekt (for indvandrere). Må jeg så bede om respekt for at min gamle mor ikke bliver udsat for trik-tyveri, min søster ikke bliver udsat for voldtægt, at jeg ikke bliver udsat for overfald, må jeg bede om respekt på vegne af min avis - Jyllandsposten - så den ikke skal trues idet den har bragt nogle tegninger, må jeg bede om respekt til alle syge og gamle der ikke får den hjælp de har brug for, da statens penge går til snyltere på landets goder, må jeg bede om respekt på vegne af mit land så det ikke skal trues med bombeterror.

D.B.Cooper www.minut.tk

GLORY BRIGADES I DANMARKOvenstående er et eksempel på grafik der spredes på internettet, i forbindelse med billedet er der følgende kommentarer på infovlad.net:

"I can tell you that if any of countrys help the kuffaar, such as USA or Israel, that country will be bombed, simple is that"!
"And if the people who live in for example in england or israel or denmark, and if they vote for those pigs who are criminals and only want’s to destory islam! well they will be bombed! insha2allah, becouse they are indirectly voting for him to kill muslims and destory our countrys… But what if she or he has voted against him, well then I can tell you that the pilots from an attack helicopter such as apache dont see the diffrence between a child or a mujaheedin in the cockpit from air when they are bombing…
In closing I want to say that DO NOT HELP OR GET INVOLVED WITH THE UNITED STATES army OR ISRAEL army OR any other against-islamic countrys to help them destory us. And for example if a contry such as sweden or finland joins the USA or Israel to help them….. well…. innocents will be killed in theyr countrys like the innocent civillians are been killed in our countrys! Its time for us to be equal!"

Tawheedwaljihad

Soon people in Danmark will feal curse of Allah,holly brigades had in Bosnia&Hercegovina too!!!

“FIGHT AGNEST THEM ,ALLAH WILL PANISH THEM WITH YOUR HANDS!!!”

Abdurahman

fuck denmark, fuck jyskebank!!! fuck www.jbpb.com, send them your message, these fucking kuffar

allahu akbar

bomb your ass fucking danish guys ,muslims mum didn,t fuck round like your mums to get bastards like you , go and read the hestory before you speak , do not see the tv news, that,s way usa want to get out quick as possible and hide behind iraqi (new army) see the reality ,do you know who is hiding? is your soldiers behind american soldiers who get fucked every day , your soldiers are killing only iraqi kids and say we have killed terrorist ,when the muslim tigers came to face them they run , so your soldiers are kids terrorist
ps : have you ever seen car (suicide bomber) running behind tank , you wouldn,t see that in your news , if you see that you,ll never hope to join army bastards .

Adam

Erasmus

ROTTERNE ROTTER SIG SAMMEN

En række muslimske lande med ambassader i Danmark har sendt en protestskrivelse til statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og Udenrigsministeriet.
»Vi håber på forståelse for muslimernes følelser omkring Muhammed. Og vi håber på en undskyldning fra Jyllands-Posten«, siger Mascud Effendy Hutasuhut, ambassaderåd på den indonesiske ambassade i Danmark.
Blandt underskriverne er en række arabiske lande samt Pakistan, Iran, Bosnien-Hercegovina og Indonesien.

Ifølge Politiken opfatter ambassaderne Muhammed-tegningerne som en skadelig kampagne mod muslimer i Danmark og beder om et møde med Anders Fogh Rasmussen.
Samtidig så trues Jyllandsposten med terror på flere hjemmesider.

Jamen det er jo mageløst, at diktaturstater vil true vores statsminister til at lukke munden på den frie presse. Nu håber jeg at statsministeren vil kræve en undskyldning af de selv samme diktaturstater og bede om en undskyldning, jeg vil anbefale formuleringen således: »Vi håber på forståelse for danskernes følelser omkring ytringsfrihed. Og vi håber på en undskyldning fra Pakistan, Iran, Bosnien-Hercegovina og Indonesien.«

JKN

onsdag, oktober 19, 2005

INDLÆG SKREVET I 5 KOLONNER

Carsten Kofoed, talsmand for Komiteen for et Frit Irak, skriver 19. oktober 2005:

"Retssagen mod Saddam Hussein er illegitim, fordi den er et produkt af den folkeretsstridige angrebskrig".

"Skueprocessen bruges propagandamæssigt til at retfærdiggøre USA’s blodige og ulovlige besættelse og som afpresning over for modstandsbevægelsen, som patrioten Saddam Hussein tilhører".


5. kolonne virksomhed karakteriseres ved at foregå fordækt. Hatten af for Carsten Koefoed, nu kan dette prædikat ikke længere hæftes på ham.

JKN

THOSE CRAZY FUN LOVING MUSLIMS

Her er nogle indlæg jeg har fundet på det islamiske diskutionsforum islamic.dk. Citaterne er ikke redigeret:

Der er en islam, en udlægning af islam og en måde at udføre islam på. Sandheden er at mange muslimer i Dagens Danmark er så vilde efter jeres dvs. dine landsmænds accept at de er villige til at gå til at langt for at få den. Så langt at de begynder at lyve i det små om islam. Løgene bliver herefter større og større. Imamer vises på nationalt tv hvor de tager afstand fra at Jihad i form af "Hellig Krig" ikke findes. Jihad findes kun i islam som værende en form for kamp mod indre dæmoner, fristelser etc. Stening findes heller ikke i islam, dette er blot en holdning der cirkulerer blandt ekstremister. Og hijab for kvinder er ikke nødvendigt, i islam er det faktisk valgfrit om kvinder vil gå med hijab eller ej. Tænk at skulle lægge øre til så mange løgne. Dette er den udlægning af islam som danskerne vil høre om.

Know the truth

Både i Al Quran og I hadit bliver der beksrevet dommedagen.

-Når der bliver høje bygninger,
-Når kvinder bilver til mand, mand bliver kvinde
-Når metal kan flyve(flyvemaskiner),
-Når tiden bliver kortere.

Alt det her og meget mere er tegn på dommedagen er nær.

Jihab girl

Subhan Allah at dø for Allahs skyld, der er ikke nogen stor ære i dette liv end at dø for Ham Subhanu Wa Ta'ala. Disse brødre og søstre der får denne ære, bliver æret i både duniya og er blandt de højeste af Jannahs beboere.
Jeg svarede måske, fordi selvom jeg gerne ville så er det dog ikke sikkert man får muligheden men insha'Allah. Enhver muslim burde ønske at dø Fi Sabil Allah.

Know The Truth

Vidste du... At hvis du ikke har intentioner om at gå i jihad, er du ikke en go muslim.. j har beviser

Miss Ss

Subhanallah alle mine og dine brødre og søster bliver mishandlet og dræbt, over alt i verden, og selv Vores elskede Quran, er blevet mishandlet. Men du ser åbenbaret lige glad ud for du vil ikke gå i jihad for det. Så vil jeg spørger dig hvad er du muslim for. ???
Nu skal jeg sige dig, hvorfor du skal forsvarer de muslimske lande. Fordi der bor muslimer. Det er dem du skal hjælpe, og ikke vores kafir leder.

Allah aKBAR

Vi fik at vide: 16-årig palæstinensisk pige lavede selvmordsbombe i Israel" Selvfølgelig laver folk fordomme af dette...
Det er virkelig til grin hvordan vi opfører os i dag. Vi gør intet! INTET!
Må Allah swa retkede os, og være med denne 16-årige pige Inshallah..

Allah swa advarer os i koranen mod at jøderne altid vil hade os, og i deres talmud, står der at muslimer (og i øvrigt andre religioner og ideologier) er underlegende!

Fjern jøderne fra den islamiske jord, og vupti der er ingen der dør, og alle er glade!

Soldier of Allah

Selv du vil kunne dræbe hvis du blev presset langt nok...

Know The Truth

Allah har forbandet Jøderne, så lad jøder gør alt det beskidte de vil. de har allerede deres plads til det virkelige liv, nemlig helvede..

Yunus Islam

Jeg blev født i Algeriet.. men har boet her hele mit liv.. kom hertil da jeg var 3 måneder.. men jeg ser mig slet ikke som en dansker eller føler mig som en dansker overhovedet.. jeg er bare en muslim som prøver at komme igennem det hårde liv.
..vi alle kommer fra et sted, nemlig ISLAM..! så vi burde ikke være stolte over at være tyrkere, arabere og hvad ved jeg.. heller ikke dansk osv..
lande og grænser var noget som blev lavet af Briterne og Amerikanerne..!

Algerian Girl

Jeg har både hørt og læst i mange bøger/dokumentar film, at jøderne påstod at de var den nationalitet som var forfulgt af hele verden, men det passer jo slet ikke

Jeg tvivler hvilket på, om hvorvidt du ser nyheder, ligeså vel den israelske hær dræber tusinder af palæstinenserne gøre også de civile jøder. Gennem tiden har jøderne gang på gang manipulerede virkeligheden, sidst var det under 2 verdenskrig hvor jøderne påstod, at Hitler havde dræbt 6 millioner jøderne, hvilket senere blev opdaget, at det var bare som altid en jødisk manipulation.

Intifada

Erasmus

tirsdag, oktober 18, 2005

EKSTRABLADET TIER HVOR ANDRE TØR!

Fredag den 14/10 holdt over 3.000 islamister en demonstration mod ytringsfriheden på Rådhuspladsen i København.
På hjørnet af pladsen holder Ekstrabladet til, faktisk har man en glimrende udsigt over pladsen, hvorfra man både kunne fotgrafere, samt høre talerne uden at forlade redaktionslokalerne. Men har EB skrevet om demo'en, nej intet. Er man bange for at EB der hovedsagelig bliver solgt fra snuskede kiosker, med illegal indsmuglede colaer, skal blive boykottet som Jyllandsposten, der tør forsvare friheden, eller er sandheden at der var "happy hour" i kantinen som vender ud mod baggården, så ingen opdagede hvad der foregik på EB's dørtrappe.

MN. www.minut.tk

MÅ MAN GØRE GRIN MED ISLAM.

I forrige uge udkom en islamkritisk bog i Norge af Erik Bakken Olafsen,
benævnt "Koranoid". Forfatternavnet er et pseudonym grundet mordet på bl.a. Theo van Gogh. I et interview siger forfatteren at det ikke er hans mening at latterliggøre islam, men at få en diskusion om det er muligt at det er OK at gøre grin med islam.

"Det interessante er at islam har vært vernet mot kritikk. Spesielt venstresida har gjort muslimer til en hellig ku det ikke er lov å tulle med. Det er en slags misforstått kulturrelativisme. Kristendommen har ikke hatt det samme vernet. Harselas over religion og helligdom er nytt for de islamske fundamentalistene. Om man ønsker at islam ikke skal utsettes for satire er man for forskjellsbehandling, sier Erik Bakken Olafsen".

D.B.Cooper www.minut.tk

mandag, oktober 17, 2005

ANNONCE I JYLLANDSPOSTEN

Haves: billede af Muhammed
Ønskes: Rullemarie

SANDHED

Min yndlingsavis Pravda (sandhed), har blot været en skygge af sig selv efter murens fald. Avisen der kolporterede kommunistregimets løgne i Sovjet, til den danske venstrefløjs udelte begejstring, må nu som alle andre aviser eksisterer på markedsvilkår i nutidens Rusland. Nu har Pravda endeligt fået en sag, der er deres heroiske fortid værdig, 13. oktober skrev avisen:

”Den kunstigt oppiskede kampagne om at jordfæste Lenin er intet mindre end en vanhelligelse af en af vor nations største skikkelser. Disse nekrofile tvangstanker finder heldigvis kun beskeden støtte. Selv erklærede liberale er uvillige til at slutte sig til gravrøverslænget. Vladimir Iljit Lenin var en af de titaner, som i kraft af de heroiske bedrifter må have sikret sig en evig plads i historien. Fordømmelige er de forfængelige dværge, der angler efter opmærksomhed ved at danse på hans grav. Lad dem ej besmuds Lenins mausoleum med deres beskidte hænder”.

Tænk jeg havde helt glemt hvor opblæst den kommunistiske retorik lød, det er et alt andet end glædeligt gensyn, og desværre for dinosaurerne i Pravdas redaktionsgruppe, så planlægger Minut en forårsudflugt med masser af vodka, fede russerdamer og balalajka musik, hvor vi vil danse kosakdans på massemorderens grav og dermed vise vores glæde ved, at få jordfæstet denne monstrøse voksdukke.
Ydmygelsen håber vi bliver total ved at synge lystige viser…undskyld til Jerome K. Jerome (vores åndsfælle hinsidens), der synes det er at gå over stregen at synge lystige viser.

JKN

HETZ MOD URIASPOSTEN

I dag kan man på Uriasposten læse hvordan der hetzes mod Kim Møller med sprogets værste gloser af ekstremisten Ole Wolf. Ole Wolf er et eksempel på hvorfor denne blog ikke har noget kommentarfelt. Vi ønsker ikke at være i dialog med vores modstandere, specielt ikke dem der sidder og skriver med en pyramidehat i staniol på hovedet.
Vi får ellers en del mails med krav om at blive optaget på Minut, men oprigtig talt så tror jeg ikke at vores læsere gider at læse andet sludder end det vi selv producerer. Hvis bare vores fjender havde et minimum af humoristisk sans så ville vi overveje det, men hade-mails fra ekstremister og anonyme dødstrusler dem holder vi altså for os selv...og politiet selvfølgelig.

Erasmus

Læs mere om Uriaspostens kvaler: http://www.uriasposten.net/

SINDELAGSKONTROL

Trykkefrihedsselskabets nye tidsskrift, kan allerede dokumenterer det første forsøg på censur og sindelagskontrol:

Lørdag den 4. juni 2005 havde kommunen inviteret sine nydanske indbyggere til Integrationsdag Frederiksberg Rådhus. Skuespilleren og kommentatoren Farshad Kholghi var dagens konferencier.

Men forinden var Frederiksbergs embedsmænd blevet ringet op af det socialdemokratiske medlem af Københavns Borgerrepræsentation, Hamid El Mousti, som i skarpe vendinger havde forlangt, at Farshad Kholghi blev fjernet fra arrangementet, fordi han var bahai (ikke-muslimsk religion). Ellers ville Mousti give sit "netværk" besked på at boykotte Frederiksbergs Integrationsdag.

Læs hvad Hamid i et interview siger om sagen:

- Det passer altså ikke, at du ringede og forlangte ham fjernet, fordi han var bahai eller idiot?
"Han er en idiot."

- Hvorfor er han idiot?
"Fordi jeg ikke kan fordrage ham. Så enkelt er det. Det er min ret."
- Ja, det er klart.
"At han er bahai, det er jeg bedøvende ligeglad med."

- Hvorfor skulle han beskyttes?
"For hver gang, han taler dårligt om islam, det vil jeg ikke have. Sådan er det."

- Det vil sige, at når han taler dårligt om islam, så synes du, det er din pligt at prøve at beskytte ham ved at få ham fjernet?
"Ja lige præcis, for folk ved ikke, hvad de gør."
- Hvilke folk ved ikke, hvad de gør?
"Folk, der hører ham tale dårligt om islam."


Tja personligt kan jeg blot sige at jeg altid ved hvad jeg gør, men Hamid postulerer altså selv, at de muslimer han ikke kender ikke ved hvad de gør. Det tror jeg ikke er sandt, jeg tror præcis de ved hvad de gør... ret uhyggeligt!

TA

Læs hele sagen på www.sappho.dk

SAPPHO ER I LUFTEN

Så er trykkefrihedsselskabets nye tidsskrift i luften!

I det første nummer bringes tre artikler om Iran, som Trykkefrihedsselskabet i samarbejde med Jyllands-Posten i år har rettet opmærksomheden mod ved et par arrangementer. Således bringes et eksklusivt interview med kronprins Reza Pahlavi, et interview med et dansk øjenvidne til den blodige iranske revolution i 1979-1980, der trækker tråde til dagens Europa, og et brev fra Irans berømteste politiske fange i det berygtede Evin-fængsel.

I åbningsnummeret finder man også en artikel om islam i Amerika, skrevet af en af USAs mest kontroversielle og begavede mellemøsteksperter. Derudover en amerikansk forfatters kommentar til den nye anti-diskriminationslov i Norge, der kan få katastrofale følger for ytringsfriheden. Loven er udtryk for den beklagelige tendens overalt i Europa til at begrænse retten til religionskritik. Oftest er lobbyarbejdet for disse nye, indskrænkende love gjort af muslimske grupper, der på denne måde truer både Europas gamle ikke-muslimske befolkning og de mennesker med muslimsk baggrund, der ikke ønsker at indordne sig under imamerne og de religiøse prædikanters tyranni.

Sappho afslører også i det første nummer, hvordan en muslimsk kommunalpolitiker har prøvet at få en kunstner fjernet fra et offentligt arrangement, fordi han har kritiserer islam.

Læs mere: www.sappho.dk Husk at linke!

lørdag, oktober 15, 2005

MUSLIM CENSUR
Ikke alene i danmark er der problemer med billeder som muslimerne vil censurere, jvf. Jyllandsposten sagen.
Dette billede "Scène d'amour" av Louzla Darabi, blev fjernet fra Museet for verdenskultur i Gøteborg, efter protester fra muslimer. Bemærk koranversene øverst. Muslimer kan altså forlange bileder fjernet som har Koran-vers. Det er vanskelig å kalde det noget andet end censur.

SVENSKER EKSPORTERE PROBLEMER.

I "folkehjemmet" Sverige må det helst ikke komme frem at der er problemer, vi har tidligere hørt at 25 % af de studerende på læge og tandlægestudiet er fra nabolandet der får en gratis uddannelse på danske skatteyders bekostning, hvorefter de tager hjem, uden at yde noget tilgængæld. Prostitution er blevet forbudt, samtidig er voldtægt steget med 60 % i Sverige, men det må ikke diskuteres, samtidig stiger antallet af "klinikker" i Helsingnør.
Senest er det nu kommet frem at hjemløse svenskere søger til København, (Urban 11/10/05) da narkotika og spiritus er billigere her. Tidligere var der ansat to svenske socialrådgivere til at tage sig af problemet, men i 2001 ville hverken den svenske stat eller Malmø kommune mere betale for dem.
København har henvendt sig til den svenske regering med problemet, men har fået det arrogante svar fra den svenske socialminister Morgan Johansson, at svenske misbrugere er et dansk problem.
Det kan ikke være meningen at svenske problemer skal eksporteres til os, da svenske medier ikke må skrive om problemer i det socialdemokratiske "lykke"land.
Da hæren står i Irak og hjemmeværnet ikke bliver brugt til andet end at tænde bål og anvise parkeringspladser ved havnefester, så lad os sende "Værnet" over sundet og indtage Malmø - med forstader, og lad os indføre Danelov i det gamle land.

MN.

HISTORIEN GENTAGER SIG.

Ligesom under 2. verdenskrig, hvor modstandere af den tyske besættelsesmagt måtte gå under jorden, således må to af de tegnere, der til Jyllandsposten tegnede Muhammed, nu på opfordring af PET gå under jorden grundet dødstrusler.
Ifølge pressen er det en sindsforstyret mand der har fremsagt truslerne, ja vi så jo 3.000 af dem stå på Kgs. Nytorv og demonstrere mod tale og ytringsfrihed igår.

MN. www.minut.tk

ARAFAT BAG OL DRAB.

KGB's mand i PLO var Hani al-Hasan (kodenavn GIDAR), der var Arafats efterretningschef. KGB-dokumenter viser at Arafat under et besøg i Rumænien i oktober 1972 erklærede, at det var Hani al-Hasan, der stod bag angrebet på de israelske olympiadedeltagere i august 1972, hvor 11 israelske OL-deltagere blev myrdet.

Ifølge den afhoppede KGB agent Vasili Mitrokhin i hans bog "The world Was Going Our Way"

fredag, oktober 14, 2005

DESPERAT FORSØG PÅ ANERKENDELSE.

Peter Schlütter - søn af vores tidligere statsminister, søger desparat at få opmærksomhed fra sin placering på en 5. plads ved opstilling til kommunevalget i København og skriver bl.a på sin hjemmeside om demokratiske valgte folketingsmedlemmer: Kære ubegavede nazistiske partisoldater og medløbere, som endnu ikke har fattet alvoren af Jeres fatale og destruktive kurs….

Æblet falder vist langt fra stammen.

Erasmus.

UNDOMMENS KILDE

Ung som aldrig før ser hun ud, den velærværdige dame vi alle kender under navnet Nomos. Hun har lige været gennem en foryngelseskur og hun er nu blevet nemmere at navigerer rundt i...Honi Soit Qui Mal Y Pense! Læs mere

Læs iøvrigt Anders Thomsens fremragende kronik : Bertel Haarder som ceremonimester

"Ved Bertel Haarders tiltræden som undervisningsminister var vi mange i det borgerlige Danmark, der glædede os over udsigten til et sporskifte. Især fik forventningerne næring, da han udtalte: »Jeg har altid været imod, at historie blev til samfundsorientering, at kristendom blev til religion, og at dansk er blevet til tekstanalyse. De kulturbærende fag skal give de unge et kulturfællesskab, som de kan tage afsæt i« (JP 20.2.). Således gav Haarder utvetydigt sin tilslutning til en kulturhistorisk kanon". Læs mere

JKN

DEN HVIDE MANDS BYRDE

Dette års Nobelpris i litteratur gik til Harold Pinter, en mand der udover at hade USA også hader sit eget land og kultur og formodentlig mest af alt sig selv, Harold Pinter er således et godt udtryk for den kulturradikale bølge hvor hele den kristne civilisation skal lægges for had, det er vel nærmest den nye form for "den hvide mands byrde".

Det ligger jo slet ikke til os her på Minuts herreværelse at hade (vi er simpelthen for dovne), i stedet vil vi læne os tilbage med en stiv whiskysjus og mindes den tid hvor Kipling og Winston Churchill fik tildelt Nobels litteraturpris.
Her er et lille citat fra Kipling til at dulme smerten over Pinters litteraturpris. Et episk digt der ikke, som mange revisionister har tolket det, er racistisk, men der i mod en fortælling om pligten til at udbrede alt hvad der er godt ved den kristne civilisation, det som Theodore Rosevelt formulerede som kampen for de fire friheder: Ytringsfrihed, religionsfrihed, frihed fra sult og frihed fra frygt… det er den kamp der er den Hvide Mands Byrde:

Take up the White man's burden --
Send forth the best ye breed --
Go bind your sons to exile
To serve your captives' need;
To wait in heavy harness
On fluttered folk and wild --
Your new-caught, sullen peoples,
Half devil and half child.

Take up the White Man's burden --
In patience to abide,
To veil the threat of terror
And check the show of pride;
By open speech and simple,
An hundred times mad plain.
To seek another's profit,
And work another's gain.

Take up the White Man's burden --
The savage wars of peace --
Fill full the mouth of Famine
And bid the sickness cease;
And when your goal is nearest
The end for others sought,
Watch Sloth and heathen Folly
Bring all your hope to nought.

Take up the White Man's burden --
No tawdry rule of kings,
But toil of serf and sweeper --
The tale of common things.
The ports ye shall not enter,
The roads ye shall not tread,
Go make them with your living,
And mark them with your dead!

Take up the White man's burden --
And reap his old reward:
The blame of those ye better,
The hate of those ye guard --
The cry of hosts ye humour
(Ah, slowly!) toward the light: --
"Why brought ye us from bondage,
"Our loved Egyptian night?"

Take up the White Man's burden --
Ye dare not stoop to less --
Nor call too loud on freedom
To cloak your weariness;
By all ye cry or whisper,
By all ye leave or do,
The silent, sullen peoples
Shall weigh your Gods and you.

Take up the White Man's burden --
Have done with childish days --
The lightly proffered laurel,
The easy, ungrudged praise.
Comes now, to search your manhood
Through all the thankless years,
Cold-edged with dear-bought wisdom,
The judgment of your peers!

God weekend fra Minut...trods alt!

torsdag, oktober 13, 2005

HVAD MON MAN FINDER HVIS MAN LØFTER EN STEN?

Jeg har altid ment at, den alliance der er i støbeskeen mellem den ekstreme venstrefløj og islamisterne var baseret på den fælles mangel på humor og selvironi. Et ufrivilligt komisk skær er der nu alligevel over den alliance, hvor tragisk og selvhadende den end er.
I dag kiggede jeg indenfor på Internationale Socialisters Ungdom (socialister.dk) for at se om jeg ikke kunne finde lidt snavs i folkeoplysningens tjeneste. På forsiden var selvfølgelig et interview med den tidligere narkosmugler Abdhul Wahid Pedersen, han er jo altid morsom at skrive om, alligevel så valgte jeg nedenstående guldkorn fra en Tale af Rina Dhahir, holdt d. 24. september 2005 ved Nej til Krigs demonstration i København:

”For hvad var det lige, der skete i Basra? Jo, irakisk politi fangede to britiske SAS-agenter, der forklædt som ’arabiske terrorister’, skød mod en flok civile. Da de to undercover-terrorister blev taget til fange, viste det sig, at deres bil, som var fyldt med sprængstoffer, skulle bringes til eksplosion i byens centrum”.

”De vigtigste spørgsmål er: Var eksemplet fra Basra et enkeltstående tilfælde eller er det en del af et samlet mønster? Står besættelsesmagten bag de terrorhandlinger, der udføres mod civile irakere? Er disse terrorhandlinger i virkeligheden ikke i besættelsesmagtens interesse, da man derved kan oppiske til borgerkrig og legitimere tilstedeværelsen i landet?”


Måske er venstrefløjen og islamisternes fælles gods også de konspirations teorier der kolporteres og fabrikeres i hundredvis på internettet. Tja det er internettets bagside, tosserne tager over. Lidt prosaisk kunne man kalde den kamp Minut og andre demokratiske bloggere deltager i for informationskrigen. Prøv at google Irak-krigen eller George Bush…det er som at åbne en port til helvede eller rettere som at løfte en sten i skoven, ud kravler de mest mistrøstige kryb man kan forestille sig.

TA

SCHLÜTER ER EN BYTTER

Ja undskyld at jeg benytter det gamle venstrefløjsslogan fra 80'erne. Men efter at have læst Peter Schlüters tirader mod Dansk Folkeparti så er der endeligt kommet vægt bag ordene.

Peter Schlüters angreb mod DF er jo i sig selv ikke problematiske, DF er jo selv vant til at kunne bide fra sig, så de tager nok ikke Peter Schlüter alt for alvorligt, hvis man giver må man også kunne tage imod, hvor usympatiske og urigtige oplysningerne ellers er. Alligevel er der grund til at råbe vagt i gevær.
Venstrefløjen har i mange år forsøgt at nazificerer stort set alle politiske modstandere, med det resultat at begrebet er blevet udvandet. Hvis vi alle bliver erklæret som nazister hvad vil Peter Schlüter så gøre den dag de brune bataljoner igen marcherer i gaderne? Hvad skal vi så kalde dem? Det bliver svært for Schlüter at mobiliserer til kamp , husk på at vi til den tid formodentligt alle er blevet erklæret nazister. Ved at angribe et demokratisk parti med sprogets værste gloser, begår man et karaktermord, men næsten endnu mere nedrigt så nedgører man de mennesker der tragisk og på den mest uhyggelige måde gik under som et resultat af de rigtige nazisters molok i 30erne og fyrrene.

Igår udtalte en pressehistoriker at truslerne mod Jyllandsposten, og avisens ansættelse af vagter er en unik situation i dansk pressehistorie, med Anden Verdenskrig som en undtagelse. Forsøger Peter Schlüter, at få os til at vende kikkerten i den forkerte retning?

JKN

onsdag, oktober 12, 2005

CENCUR NYT

Nej overskriften er ikke en henvisning til den venstreekstremistiske hjemmeside af samme navn, men derimod sidste nyt om knægtelsen af ytringsfriheden her i landet. Nu har Jyllands-Posten opstillet vagter som følge af at have publiseret 12 bladtegneres fortolkning af, hvordan den muhammedanske profet Muhammed kan have set ud.

»Vi tager nogle nødvendige forholdsregler i en situation, hvor nogle er ganske ophidsede og sender trusler af diverse karakter«, siger Jyllands-Postens ansvarshavende chefredaktør, Carsten Juste.

Den arabiske sattelitstation al-Jazeera har på sin velbesøgte arabisk-sprogede hjemmeside bragt et interview med den århusianske imam, sheikh Raed Hlayhel, han fortæller, at han har sendt en protest over avisens tegninger, som han betegner som en hån mod islam og profeten. Han undrer sig over, at "sådanne tegninger kan blive bragt med henvisning til ytringsfriheden". De radikale der historisk aldrig er sene til at underkaste sig diktaturet, er også denne gang gået ud over anstændighedens grænser "Det er i tråd med radikal politik, når R-kandidat til byrådet i Århus Rabih Azad-Ahmad i et brev opfordrer til at fordømme Morgenavisen Jyllands-Posten", fastslår formanden for Det Radikale Venstre i Århus, Leif Haarbo Nielsen.

Tja, det Radikale Venstres "apeasement" er velkendt, hvad bliver det næste? Vil Leif Haarbo Nielsen skråle op om "fred i hvor tid"?

Roland Dyrendal

ERIK MEIER CARLSEN GØR MINUT ARBEJDSLØS

BT's redaktør Erik Meier Carlsen gør livet svært for os her på Minut, hvad skal vi efterhånden skrive, når han fremturer som nationalkonservativ i BT's leder:

"Husker du de utrolig mange debatter i de senere år, der har handlet om, hvordan danskernes fremmedangst og indadvendthed i stigende grad ville skabe vanskeligheder, fordi vi lukker af over for omverdenen og er os selv nok?
I går kunne Industriens Dagblad citere Verdensbanken, der placerer Danmark på en førsteplads blandt 155 nationer, når det drejer sig om nem og gnidningsfri handel over grænser".

"Det er blandt andet danskeres vilje til at lære fremmedsprog, bruge ny kommunikationsteknologi og begrænse administrative byrder, der sikrer gode forhold for virksomheder herhjemme, siger professor Niels Westergård-Nielsen fra Handelshøjskolen i Århus".

"Man kan roligt konstatere, at de mange sorte billeder af det lukkede og isolerede Danmark var falsk propaganda, hvis hovedformål var at lægge hindringer i vejen for den stramme udlændingepolitik".

"Mens en del af den danske offentlighed er så kritiske over for nationen, at man nærmest får indtryk af, at de skammer sig over at leve her, er andre betydelige dele af befolkningen og offentligheden glade og stolte over de fornemme internationale placeringer for dansk økonomi.

De gode resultater er skabt i et langt, sammenhængende forløb, fra Schlüter ryddede op efter Anker Jørgensens katastrofale kurs, over Nyrup og Lykketofts modernisering af arbejdsmarked og skattesystem til Anders Fogh Rasmussens udlændingepolitik og skattestop".


Good golly miss Molly, den bedste nyhed af dem alle er at der en som Erik Meier Carlsen der tør skrive som han gør!

JKN

tirsdag, oktober 11, 2005

URIASPOSTEN

Jeg læser flere Blogs dagligt, specielt holder jeg af Uriasposten, der er et fyrtårn i det mørke som Danmark til tider befinder sig i.

Vores redaktør på Minut har jo været udsat for et forsøg på sindelagskontrol, jeg tillader mig derfor at hugge dette citat fra Uriasposten:

“Der kan forekomme pludselige Afskedigelser uden nærmere Begrundelse eller forflyttelser, hvis man er saa uheldig ikke at tækkes Studenternes nazistiske Gruppefører - jeg kender personlige Eksempler paa begge Dele. Meningen med dette skrappe Regimente er at gøre Universiteternes Lærerstab til Nazist-Statens lydige Tjenere; det, man vil have, er, at de skal sige og skrive det rigtige. Og det ‘rigtige’, det klinger helt muhammedansk: Der er kun een Hitler, og vi er alle sammen hans Profeter.“ (Johannes Østrup: Erindringer. 1938. s. 250.

Fra mig er der blot at sige til Urias Kim "keep up the good work".

TA

GATHERING OF THE CLANS

28. – 30. oktober 2005 afholder aktivister fra antikrigsbevægelsen, Forsvar Christiania, universiteter og gymnasier, fagforeninger og bevægelser et marxistisk seminar, seminaret kalder til opgør med nyliberalismen. Mødet arrangeres af Internationale Socialisters Ungdom (ISU).
På mødet vil Søren Søndergaard og Frank Aaen fra Enhedslisten tale men også Sammi Alaa fra Komiteen for et frit Irak; (foreningen der ifølge Helle Lykke Nielsen, ph.d., lektor, Center For Mellemøstenstudier, Syddansk Universitet fra Syddansk Universitet fungere som talerør for Baath partiet), Patrick McManus,fra bevægelsen Oprør samt lejesoldaten Slimane Abderamane der sad interneret i Guantanamo!!!

Hvilket opgør med liberalismen kan man mon forvente når man invitere Slimane Abderamane. Minut er også i et dagligt opgør med liberalismen, men vi nøjes med at skrive et mavesurt indlæg i ny og næ. Slimane er jo ikke ligefrem kendt for at skrive læserbreve eller kronikker, hvilke faglige kundskaber er det venstrefløjen mener Slimane kan berige dem med?
Denne forbrødring af islamister og den yderste venstrefløj er et eklatant eksempel på at ideologier ikke har den store betydning når demokratiet og frihed skal bekæmpes, den yderste venstrefløj og islamisterne samles i en uhellig alliance der vel bedst kan sammenlignes med Hitler-Stalinpagten!

JKN

mandag, oktober 10, 2005

PARNASSET GÅR TIL ANGREB.

Efter at forfatter Jørgen Leth er taget med fingrene i, nej ikke kagedåsen, men i mindreårige pigers dåser, har parnasset slået sig sammen og gået til angreb.
I lørdag skulle en af mig ukendt forfatter Benn O. Holm anmelde lørdagens TV i Ekstrabladet, men får lige indskudt at det er en "personhetz" mod forfatteren. Poppræsten Flemming Pless der bruger mere tid på at anmelde TV udsendelser end han bruger tid på sine prædikener, får lige indskudt i dagens EB at han hellere vil se "En forårsdag i helvedet" af Jørgen Leth.
Vi har lige fået overstået en lignende sag, hvor folketingsmedlem Flemming Opfeldt blev taget med bukserne nede, her fik han en ubetinget fængelsstraf, her var der ikke nogen der havde travlt med at råbe personhetz, var det fordi han var medlem af det forkerte parti - Venstre - eller var det fordi Jørgen Leth's eventyr trods alt "kun" gik ud over en anden race?
Svaret får vi nok ikke.

D.B.Cooper www.minut.tk

VED PROFETENS SKÆG!

Efter at Jyllandsposten har bragt tegninger af Muhammed, er truslerne blevet stærkere.
Den Århusianske imam Raed Hlayhel er rasende og siger at de (muslimerne) ikke vil acceptere dette. Han siger at "vi truer ikke nogen" men henviser til Holland hvor filminstruktøren Theo van Gogh blev myrdet efter en islamkritisk film. Han forlanger at avisen trækker tegningerne tilbage, hvordan han så har tænkt sig det, skal bladbudene ringe på dørene hos kunderne og bede dem levere avisen tilbage?
Imam Qassem Zaed Ahmed truer med at klage til paven i Rom!
Måske burde nogen fortælle Ahmed at han lever i et protestantisk land og siden reformationen i 1536, har den katolske pave ikke noget at skulle have sagt i Danmark.
Flere muslimske organisationer vil anlægge sag mod JP, men professor i strafferet Vagn Greve, afviser at der er tale om en sag.
Tidligere har imamer krævet at statsministeren fik aviserne til at stoppe med kritik af islam og idag har JP haft en internet afstemning om det var i orden at JP bragte tegningerne af Muhammed, hurtigt starter en sms kæde mellem muslimer og antallet af nej stemmer stiger på få timer fra 7 % til 53 %.
Fashad Kholgi, der flygtede fra et islamisk styre i Iran, udtaler om at Jp skal trække billederne tilbage: "Gør Jyllands-Posten det, så kan vi lige så godt alle sammen begynde at gå med burka.......Hold fast. Danmark er et verdslig land. Her er plads til vittigheder om Moses og Jesus, og vi skal også kunne gøre grin med Muhammed".

MN. www.minut.tk

KUN FOR DE INDVIEDE!

søndag, oktober 09, 2005

GAMMEL GRIS STØTTES AF KULTUR ELITEN.

Jørgen Leth der åbenbart ikke kan få trykt sine udskejelser på de grå sider i Ugens Rapport som andre gamle grise der har været i et uland og misbrugt børn, har istedet fået trykt sine grisserier på elitens fornemmeste anstalt nemlig Gyldendals bogforlag.

Stedet som er samlingssted for personer der har været vant til, som medlem af nomenklaturet, frit at kunne behandle tyendet som i envælden. Desværre er det gået dårligt for eliten siden den almene stemmeret blev indført, således at man ikke uforbeholden har kunnet sole sig i bondens beundring, som jo alligevel kun læser Se og Hør, Leif Panduro og den slags skidt. Men man har alligevel kunnet vejlede os uvidende bønder via vennerne i DRC og fup indsamlere som Røde Kors.
Da man opdager at der trods en massiv påvirkning fra TV programmer som Big Brother og lignende, stadig er forargelse over narko smugleren og alfonsen Jørgen Leths misbrug af op til flere mindreårige pigebørn fra den tredje verden, får man samlet de kulturradikale stormtropper og udsender en bandbulle, der ligesom under enevælden, hvor man talte fransk indbyrdes og kun dansk til bonden, er udformet i et specielt akademisk sprog, så vi almuen ikke skal begynde at diskutere herremandens vise tanker.
Bl.a. skrives der: vi bevæger os med denne kyniske-populistike smædekampagne mod en regulær offentligknægtelse af ytringsfriheden med deraf følgende tilintetgørende virkning på mulighederne for kunstnerisk virke.
Her på MINUT har vi fået oversat det til: vi har ret, i er dumme, vi er hævet over loven, i skal følge vores love - basta!

TA. www.minut.tk

HVOR VAR STATSMINISTEREN?

I Ekstrabladet er det kommet frem at Lone Dybkjær, der ikke ønsker at blive omtalt som statsministerfrue (jeg ville også skamme mig) har fået en mobiltelefon af statsministeriet som hun har misbrugt for næsten 100.000 kroner, som om fruen ikke havde råd til selv at betale.
Tidligere statsminister Poul Nyrup, der er blevet skudt af til runkedorenes kirkegård, nemlig EU hovedkvarteret i Bruxelle, giver som undskyldning at hverken Lone eller han ønskede en mobiltelefon, men da statsministeriet ofte ikke kunne komme i kontakt med landets statsminister, særligt i weekendenden, så brugte man fruens mobiltelefon i håb om at hun vidste hvor husbonden var.
Helt ærligt, en ting er at vi betaler en afdanket politikers mobiltelefon fordi hun har lagt sig på lagnet for en statsminister, så de Radikale endelig kunne få noget indflydelse, men at landets øverste embedsmænd ikke kan få fat i landets øverste chef, fordi han er på weekend, det er skræmmende. Hvad hvis der var sket en katastrofe her eller andre steder, invasion, Barsebæk sprunget i luften, orkan, giftudslip, hvad ved jeg, så skulle man vente til mandag morgen (vel op ad formiddagen) før man kunne få fat i statsministeren, det tyder ikke på at Poul Nyrup tog sit job alvorligt.

MN. www.minut.tk

JOACHIM B. OLESEN PRØVER AT TÆNKE.

Ifølge Ekstrabladet idag er den danske OL kuglestøder Joachim B. Olesen et "meget tænkende væsen" og udtaler at et af de værste problemer i Danmark i dag er racisme. Nogle af hans venner der er af indisk afstamning fortæller, ifølge Joachim, at de møder langt mere racisme idag end for 30 år siden.
Vel Joachim har du tænkt på hvorfor?
I 1992 var der 239.241 indvandrere i Danmark, i 2002 415.331.
I 1992 blev der anmeldt 2.798 voldsforbrydelser, i 2002 blev der anmeldt 5.007 voldsforbrydelser.
Er der måske en sammenhæng?
(Kilde: Danmarks Tiårsoversigt 2002)

Erasmus. www.minut.tk

lørdag, oktober 08, 2005

KGB STYREDE GHANDI.

Den nu afdøde KGB agent Vasili Mitrokhins nyeste bog: The World Was Going Our Way, omhandler hvordan den Sovjettiske efterretningstjeneste styrede Indira Ghandis regering og fortæller også om hvordan KGB styrede Salvador Allendes favoritelskerinde og gennem hende overdrog Chiles Præsident Salvador Allende 30.000$.

Erasmus

MUSLIMER TRUER DEMOKRATI.

Ledende imamer har tidligere på Marienborg forsøgt at få statsministeren til at stoppe dagspressens kritik af Islam, dog indtil videre uden held. Men efter Jyllandsposten har trykt 12 bladtegners bud på hvordan Mohammed ser ud, er truslerne nu blevet kraftigere. Ved fredagsbønnen sidste - nå ja fredag, har imamer i landets moskéer opfordret alle muslimer til at sige fra overfor tegningerne og imam Raed Hlayhel fra Århus vil have JP til at undskylde for at "provokere".
Opfordringen skal absolut tages alvorligt, bombetrusler er allerede indløbet til JP's bladhus og vi husker sagen hvor en lærer ved Carsten Niebuhr-Instituttet blev overfaldet da han læste op fra Korannen, hvilket ikke var tilladt da han
var "vantro".
I Danmark og andre vestlige demokratier har det været sædvane at man har kunnet lavet satire om Gud, paven, kristendom og samtlige politikere. Ja har man skulle høre en god jøde vittighed, kunne man man være sikker på at folk af den jødiske tro kunne fortælle de bedste/værste vittigheder.
Det er også derfor muslimmer kan kalde os vantro og vores kvinder for ludere ustraffet.

I Jp 6/10 skriver en Isa Hafalir at "JP bør undskylde overfor alle muslimmer og JP løber en risiko for omfattende protester og et stort tab, hvis den ikke undskylder".
Måske det var på tide at JP og andrer dagblade, samt ugeblade begyndte at boykotte kiosker og døgnbutikker, der konstant bryder loven, ved at handle med ulovlige varer, ikke følger arbejds og sundhedslovene, samt bruger "sort" arbejdskraft, så kan vi se hvem der lider mest.

MN. www.minut.tk

fredag, oktober 07, 2005

GRISERI, EN NATIONALKONSERVATIV SYSSEL?Robert Spencer skriver 06.09.05 på Human Events Online,at grisene er ved at forsvinde fra Storbritanien, ikke på grund af svinepest eller en eller anden eksotisk sygdom, men på pga. multikulturalisme:

"The latest assault came in the benefits department at Dudley Council, West Midlands, where employees were told that they were no longer allowed to have any representations of pigs at their desks. Some had little porcine porcelain figurines. Others had toys or calendars of cute little pigs. One had a tissue box depicting Winnie the Pooh and Piglet. All of this had to go, not because of new some new anti-kitsch ordinance, but because Muslims might be offended — particularly now, what with Ramadan beginning. How could a pious Muslim in the Dudley Council, West Midlands benefits department redouble his efforts to conform his life to the will of Allah with all these . . . pigs staring him in the face? It was an insult!

This was not the first anti-pig initiative in Britain. In Derby, Muslims took offense at plans to restore the statue of the Florentine Boar, which had stood in the Derby Park for over a hundred years before it was decapitated by a German bomb in 1942. Recent plans to rebuild the Boar’s head ran into resistance from local Muslims. Suman Gupta, a local Council member, warned: “If the statue of the boar is put back at the Arboretum I have been told that it will not be there the next day, or at least it won’t be in the same condition the next day at least. We should not have the boar because it is offensive to some of the groups in the immediate area.” However, after more than 2,000 locals signed petitions in favor of the Boar, local authorities decided to bend to public opinion and go ahead with their original plans to restore the statue.

In March 2003, Barbara Harris, head teacher at Park Road Junior Infant and Nursery School in Batley, West Yorkshire, banned stories mentioning pigs. Harris explained, “We try to be sensitive to the fact that for Muslims talk of pigs is offensive."


Jeg huske selv da kunstneren Jens Galschiøt opstillede en statue der hed den "indre Svinehund"(en menneskekrop med svinehovede) på Nørrebro i 90erne, som symbol på den stigende racisme, da blev der straks udøvet hærværk mod skulpturen. Det problem skulpturen skulle gøre opmærksom på, blev den altså ironisk nok selv udsat for!

Jeg vil tillade mig, at fortsætte med at være politisk ukorrekt og læse de "Tre Små Grise". Er der ikke noget om at den gris der overlever bygger et stærkt murstenshus der ikke kan blæses omkuld?

Roland Dyrendal

HANDS ACROSS THE SEA

GODT GÅET GEORGE

Det ureflekterede had til alt hvad der er amerikansk, ikke mindst præsident Bush, har nået astronomiske højder i Danmark og Europa. At USA ikke vakler bare fordi kommunister og baathpartiets tilhængere i Europa bekæmper det amerikanske (og irakiske) demokrati kommer vel næppe bag på nogen, men det var alligevel befriende at høre George Bush i går tale med en glød og vitalitet der må få Flemming Jensen og hans loppecirkus på Nørrebro-teater til at udvikle de første af roskildesygens symptomer.

Præsidenten sagde bl.a. at, 10 Al Qaida- aktioner er blevet forpurret, og at terroristerne ønsker at skabe et radikalt imperium fra Spanien til Indonesien og han fortsatte:

»Midt i en langvarig kamp fristes man altid til at søge den rolige tilværelse for at undslippe verdens pligter og problemer i håb om, at fjenden bliver træt af fanatisme og træt af at myrde,«

»Men vi står ikke over for indvendinger, som man kan forhandle om. Vi står over for en radikal ideologi, der ønsker at gøre lande til slaver og true hele verden. Over for en sådan fjende er der kun ét effektivt svar. Vi trækker os aldrig tilbage, vi giver aldrig efter og vi accepterer aldrig andet end en fuldstændig sejr.«


Han sammenlignede endvidere de ekstreme muslimers ideologi med kommunismen og kom med skarpe angreb på dele af de arabiske medier, som ifølge George W. Bush opmuntrer til had og antisemitisme.
Godt gået George, du gav os endnu en god dag her i Minut-land!

JKN

torsdag, oktober 06, 2005

SOLSKIN, FRIHED OG EN LILLE BLOMST MÅ MAN HA'

Der skal jo også være lidt plads til lidt humor her på Minut, eller som gamle Andersen sagde: "At leve er ikke nok. solskin, frihed og en lille blomst må man ha'".
Jeg kunne ikke være mere enig med den gamle digter, jeg har derfor for en kort stund kastet efterårsdepressionens grå kappe for at kunne citere fra ministeriet for gakkede! Gerd Berlev der også er medlem af af landsledelsen for Stop Terrorkrigen og landskoordineringen i Nej til krig og Stop Bush, skriver på Modkraft 30-09-2005:

"Når Marike M. Jensen i sin omtale af mandagens møde i muslimer i dialog med bl.a. Yvonne Ridley beklager sig over at ’populær-fanatismen’ styrede debatten, så handler det også om, at Marike ikke ved at terroren i Irak, forstået som angreb mod civilbefolkningen udøves af efterretningsagenter og andre kræfter der støtter besættelsen. Den etablerede modstandsbevægelse tager afstand fra terror mod civile.
Hvad terrorangrebene angår, kan det oplyses at der hersker meget stor dokumenteret usikkerhed om angrebet den 11. september, hvilket grundigt er beskrevet i bogen om det nye Pearl Harbor".


Således fyldt med latterens muntre bobler, føler jeg mig straks bedre rustet til at møde resten af dagen, et hjerteligt tak rettes til Gerd Berlev.

JKN

MØLLEN MALER IKKE HELT AD HELVEDE TIL

Det sker ikke tit at vi citerer fra Politiken eller en venstrepolitiker for den sags skyld, men ret skal være ret, ikke mindst når der er tale om et par dugdråber der sammen med mange andre nok til sidst skal få vores mølle til at male, her er lidt guf fra folketingets åbningsdebat:

Regeringen har tidligere foreslået, at udlændinge skal underskrive en såkaldt 'troskabsed', hvor de blandt andet erklærer, at de tager afstand fra terror samt accepterer en række grundlæggende værdier.

Men hvilke værdier?, spurgte Hoydal [Det Republikanske Parti] Jens Rohde, der svarede:

»Det drejer sig blandt andet om at respektere demokrati og sekularisering. Vores samfund bygger på et verdsligt - ikke religiøst - grundlag«.

Hoydal spurgte efterfølgende, om ikke alle danskere i så fald burde skrive under. Og Rohdes svar kom prompte:

»Det handler om, at man vil underskrive nogle grundlæggende, konkrete værdier og lover, at man ikke vil forsøge at omstyrte samfundet«, sagde han.

»Vi må se i øjnene, at der er mange mennesker, også i dette land, som åbenlyst forsøger at omstyrte de grundpiller, som vort samfund hviler på«, uddybede han fra talerstolen.


Måske skal vi bare nedlægge Minut og lade Rohde tage over?

Erasmus

RAED HLAYHEL SPRINGER UD SOM STAND-UP KOMIKER

Kristeligt Dagblad skriver at Imamen Raed Hlayhel er blevet smækfornærmet i forbindelse md Jyllandspostens tegninger af Muhammed:

"Denne type demokrati er intet værd for muslimer...", "Den dag vil aldrig komme, hvor muslimerne vil kunne acceptere den slags nedgørelse...", "Artiklen har fornærmet alle muslimer i verden. Vi kræver en undskyldning!!!".

"Den stupide person, som har taget den uhensigtsmæssige holdning, må bære ansvaret for og konsekvenser af sin handling alene".


Flemming Rose, kulturredaktør ved Morgenavisen Jyllands-Posten, afviser, at de 12 tegninger var tænkt som en provokation. De var derimod tænkt som et modsvar til de stadig flere situationer, hvor kulturmiljøet bevidst eller ubevidst udøver selvcensur i behandlingen af islam.

På Minut hvor vi selv har været udsat for forsøg på cencur er vi specielt glade for udmeldingen fra Flemming Rose, problemet i det danske samfund er jo ikke den udbredte brug af satire og humor, nej problemet er den manglende selvironi i visse kredse, Ikke destomindre så synes jeg at Raed Hlayhel er hylende grinagtig!

Roland Dyrendal

tirsdag, oktober 04, 2005

HURTIG INDGRIBEN I OSLO.

Den Norske "Dagsavisen" kunne i går fortælle hvordan to unge Somaliske piger mødte op på Oslo Handelsgym iført nigab et burkalignende slør der også dækker ansigtet, så kun øjnene er fri.
Ifølge skolens rektor gav det visse problemer med at tage billeder til studiekortet.
Dagen efter kunne byrådet i Oslo dog meddele at fra d.d. var det forbudt at bære nigab i skole, hijab er dog stadig tilladt.
Regeringen støtter Oslo byråd og Fremskrittspartiet kræver forbud mod slør i skoler over hele landet.
I Sverige er forbud mod ansigstdækkende slør allerede indført i uddannelsessystemet.

Hijab

Nagib

DEMOKRATIET ER DØDT.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) indstiller foreløbig debatten om Tyrkiets eventuelle medlemskab af EU. Det sker, efter EU omsider er blevet enig om betingelserne for optagelsesforhandlingerne med Tyrkiet og Kroatien.
I Danmark er 65 % af borgerne imod Tyrkiet i EU og det samme gælder i stort set hele Europa, bortset fra lande som Sverige hvor den muslimske befolkningsindvandring har ændret det normale politiske mønster.
Alligevel går man i gang med at forhandle om Tyrkiets indtræden.
Hvad er det man vil forhandle om? De 1,5 millioner kristne Armenier Tyrkiet slog ihjel i 1915 eller de undertrykte Kurdere som end ikke må tale deres eget sprog og bliver sendt i fængsel for at tale åbent om en egen stat. Eller Cypern som Tyrkiet aldrig har anerkendt som stat og invaderede i 1974 og stadig holder den nordlige del besat - næppe.
Så selv om flertallet i Europa er imod det Osmanniske riges optagelse, så går man i gang med optagelsesforhandlinger alligevel, husk det ved næste valg, det måske sidste frie valg.

Her er Ahmet på 13 år, han råbte leve Kurdistan og fik sin "fortjente" straf af vores nye EU partner - Tyrkiet.

MN. www.minut.tk

MAN MÅ TÆNKE, TRO, MENE OG SIGE NØJAGTIG, HVAD MAN VIL!

Det vil komme som en stor overraskelse for nogle af Minuts læsere, men ifølge Berlingeren må man mene hvad man vil:

"Det lyder fælt, når tegneren, der skal illustrere profeten Muhammed til en børnebog, ønsker at være anonym, når en turistmagnet som Tate Gallery i London trækker et kunstværk tilbage af frygt for muslimsk reaktion, eller hvis nogen i det hele taget ikke tør udtale sig kritisk om islam af frygt for repressalier.
Men man kan altså også sidde med en fornemmelse af, at selvcensuren begynder at vokse omvendt proportionalt med den faktiske risiko for hævnaktioner. I al fald er det vigtigt at fastholde, at vi lever - og ønsker at leve - i et samfund, hvor man må tænke, tro, mene og sige nøjagtig, hvad man vil, under hensyntagen til injurielovgivning og almindelig anstændighed".


Berlingske Tidende 4. oktober 2005

mandag, oktober 03, 2005

AL-QAIDA I SKANDINAVIEN

Kilder i det italienske forsvars etterretningstjeneste SISMI har det siste året flere ganger advart mot faren for at frivillige som har kjempet mot de amerikanskledede styrkene i Irak, vender tilbake til Italia for å utføre terrorangrep.
En av gruppene man frykter er Marokkansk islamsk kampgruppe GICM (Groupe Islamique Combattant Marocain). GICM skal ha celler i de norditalienske regionene Piedemonte, Lombardia og Veneto.
De italienske medlemmene av gruppen ha hatt kontakt med «brødre» i Frankrike, Bosnia, Marokko, Sverige og Storbritannia og Norge.
Brynjar Lia ved Forsvarets forskningsinstitutt kan verken bekrefte eller avkrefte at GICM er aktive i Norge. Han påpeker imidlertid at en dansk-marokkaner ble knyttet til terroraksjonen i Casablanca i mai 2003, hvor 45 personer ble drept.
Mange medlemmer fikk opplæring i Osama bin Ladens treningsleirer i Afghanistan på 1990-tallet. Marokkanerne sluttet seg relativt sent til bin Ladens hellige krig og utgjør derfor en liten gruppe sammenlignet med andre arabiske nasjonaliteter. Flere medlemmer i GICM skal ha krigserfaring fra Tsjetsjenia og Bosnia.
GICM var trolig involvert i terrorangrepet i Casablanca i 2003, som fulgte etter Marokkos proamerikanske standpunkt i krigen mot terror. Gruppen var også trolig involvert i terrorangrepene i Madrid i 2004.
- Europa er ikke lenger åsted bare for støtte og logistikkhjelp til al-Qaida, men er blitt en sann slagmark, skrev SISMI i en rapport i vår.
Frykten er stor for at militante som har kjempet i Irak vender hjem, godt skolerte til å utføre terrorangrep på europeisk jord. Rekruttering til krigen i Irak skal ha foregått også i Norge og Sverige

Den Norske Aftenposten 30/09/05

SALVADOR ALLENDE MODTOG PENGE FRA KGB

Da Salvador Allende blev valgt til Chiles præsident i 1970, øjnede KGB muligheden for, at Allendes marxistiske regering kunne blive indledningen til en ny dominans på kontinentet. Siden 1961 havde Allende været KGB's konfidentielle kontakt. I 1970 og 1971 overførtes ca. 140.000 $ personeligt til Allende. En del af pengene gik tilsyneladende til køb af en ranch, hvor Allende og hans nærmeste dyrkede sex med deres elskerinder - i Allendes tilfælde med sekretæren.

Uddrag af KGB agent Vasili Mitrokhin's bog "The World Was Going Our Way"

DE RØDE STØTTER SØREN PIND

Søren Pind kom i hård modvind fra venstretosserne da han foreslog at tre straffelovovertrædelser skulle medføre udvisning for udenlandske banditter.

Nu har gratisavisen (T)Urban dog lavet en analyse som viser at 67.4% af københavnerne støtter forslaget. Heraf siger 41.1% af Enhedslistens vælger god for forslaget. Hos Socialdemokraterne er det 64.2% af vælgerne der er helt enige eller delvis enige. Selv hos de Radikale er opbakningen på 57.7%.
Enhedslistens Per Bregengaard udtaler: "Det er jo vanvittigt".
Søren Pinds kommentar er: "Måske er nogle politikere for langt væk fra problemerne. men for borgerne er det et reelt problem, som de søger en løsning på".

MN

RØDE KORS UDNYTTER NAIVE FOLK.

I den katolske kirke kan man få syndeforladelse ved at betale til kirken, det forbød Martin Luther dog os nordeuropærere, men heldigvis kan vi i dag få syndeforladelse ved at give en tyver en gang om året til Røde Kors, foreningen som blev oprettet for at hjælpe lidende soldater i krig, men nu bliver brugt af de kulturradikale til at korrekse os andrer.
Mange tror at pengene kommer sultne og lidende til gode, men først skal chefen for Røde Kors Jørgen Poulsen dog lige have sin løn på 1.5 millioner. Hvis han nu gik lidt ned i løn, hvor mange sultne kunne man så ikke redde i Afrika.
Og så er der lige det med Røde Kors store bygninger på henholdsvis Blegdamsvej 27 og Dag Hammarskjölds Allé 28 i København, vurderet til henholdsvis 29 og 18 millioner kroner. Hvad med at sælge dem og flytte i nogle mere ydmyge lokaler?

MN. www.minut.tk

JA OG ATTER JA.

Tyrkiets premierminister Recep Tayyip Erdokan stillede i går spørgsmålet, om EU ønsker at være en "klub for kristne lande".
Et rungende ja lyder fra MINUT's redaktion.

D.B.Cooper

FRANK AAEN ER EN HYKLER.

Kommunisten og medlem af folketinget Frank Aaen er forarget over at danske officerer angiveligt skulle have udøvet tortur mod fanger i Afghanistan og forlanger en tilbundsgående undersøgelse.
Hvordan var det lige med din egen tur til Afghanistan da Sovjet havde magten i landet og var der ikke noget med at du var med til at afhøre tilfangetagne modstandsfolk?
Skulle vi ikke lave en tilbundsgående undersøgelse af det?

MN.

BUSH ER SKYLD I ALT...OGSÅ DET DÅRLIGE VEJR!

Politiken svælger som sædvanligt i USA's ulykker. Nu rapporterer avisen fra en hemmelig rapport, der giver Bush administrationen skylden for stort set alle ulykkerne i forbindelse med Orkanen Katrina. Men prøv lige at læse dette lille udsnit af Peter Fererra's artikel fra den nationalkonservative netavis, Human Events online:

"Now what about Governor Kathleen Blanco and New Orleans Mayor Ray Nagin? President Bush had to get on the phone two days before the hurricane to plead with the Governor to order a mandatory evacuation. In response, she dithered and delayed. Mayor Nagin also had full authority, and responsibility, to order an evacuation. He dithered and delayed as well.

Incredibly, we now know that even though the Red Cross was ready to bring food and water to the Superdome the day after the storm, Governor Blanco actually barred them from doing so! She didn’t want to encourage the survivors to stay at the Superdome due to such relief, but somehow thought they should disperse back into the flooded city once the hurricane passed.

President Bush pleaded with Governor Blanco that same day after the storm to get the National Guard into New Orleans. Not much happened. Seeing this, he asked her to give him Federal authority over the state’s Guard. She refused. As a result, the Guard didn’t show up in force in the city until near the end of the week.

Meanwhile, the New Orleans police department, under the authority of Mayor Nagin, collapsed, with hundreds of officers walking off the job, and others involved in the looting themselves. As a result, gangs of criminals took over parts of the city, robbing, raping, and even murdering survivors, looting stores and restaurants, and absurdly shooting at relief workers and vehicles. Blanco failed to use the state police or National Guard to maintain law and order as well.

But this mayhem in the poor, black neighborhoods is not unique to the hurricane aftermath. With only 1500 officers in the city police force at full strength, the residents of these heavily crime ridden neighborhoods have been regularly left to fend for themselves for security as a matter of city policy. The city basically has just enough police to secure the tourist and downtown business districts. Again, who is it that doesn’t care for poor, black people?

President Bush finally had to order in 7,000 Federal troops, including the 82nd Airborne, on Friday to get stranded residents out of the Superdome, and the Convention Center, where Nagin had also completely abdicated responsibility. These troops led the way to restoring law and order. This was of dubious legal authority, but with the total collapse of the state and local governments in dealing with the crisis, what choice did he have?"


Det er undeligt som visse nyheder bliver filtreret bort i den danske nyhedsstrøm?

JKN

søndag, oktober 02, 2005

BURKA PÅ LOKALMUSEUM


26 lokale museer i Sverige har ansat den iranske kvindelige komiker Zinat Pirzadeh til at optræde i Burka, for at tiltrække indvandrer til museerne.
Museerene har nemlig inset at de
" representerar et like homogent som förlegat svenneland, vilket är något de nu skal försöka ändra på".

Svenske Dagblad 17/09/05

lørdag, oktober 01, 2005

DÅRLIG SAMVITTIGHED?

Enhedslistens Pernille Rosenkrantz-Theil har meldt sig syg fra sit arbejde som medlem af Folketinget, fremgik det af en kortfattet pressemeddelelse fra partiet, sent lørdag eftermiddag.
Den tidligere McDonalds medarbejder har netop fået dømt to unge mænd der i en brandert havde lavet telefonfis med hende og Abdul Wahid Pedersen.
Da to terrorister trængte ind i Folketinget og angreb statsministeren med maling, kom det frem at de to forbrydere var kommet ind ved at foregive at skulle besøge Pernille. Bagefter stod hun frem og tilendegav at hun sympatiserede med angrebet.
Når det så går ud over en selv så er det ikke så morsomt.
Måske er det ikke stress hun har, måske er det hendes samvittighed der er slået igennem - næppe!

MN.

www.minut.tk

ØSTRIG VIL REDDE OS IGEN.

Østrig har stukket en kæp i hjulet på at få Tyrkiet ind i EU. Hvilket jo ikke kan undre, da især Østrig tidligere har haft deres problemer med Tyrkiet.
Efter at tyrkerne havde indvandret fra arabien til det kristne Lilleasien i 900 tallet, det nuværende Tyrkiet, fik man hurtigt udslettet kristendommen. Herefter fortsatte tyrkerne med deres erobringstogt og besatte hurtigt Grækenland, men belejrede forgæves Wien i 1529, men erobrede Ungarn delvis i 1526, helt i 1541. Fordrev Johanniterne fra Rhodos i 1522 og tog piraten Khayr-ed-Din (Barbarossa) i sin tjeneste i 1533, hvilket førte til indlemmelse af Libyen, Tunesien og Algeriet. Sikrede sig herredømmet over Arabien og udvidede sit rige mod øst på Perserrigets bekostning. Sortehavet var allerede en tyrkisk indsø, og nu var Middelhavet for en tid osmannisk domineret. Men tidens vældigste landmagt befandt sig mindre godt til søs. Fremstød mod Indien og Etiopien mislykkedes, og søslaget ved Lepanto 1571 gav de kristne overtaget i Middelhavet. Endnu i 1683 kunne en vældig tyrkisk hær dog atter belejre Wien. Dermed provokerede man en ny stor kristen koalition, og ved freden i Karlowitz 1699 måtte Tyrkiet afstå det meste af Ungarn til Østrig, Ukraine til Polen og Peloponnesos til Venezia. Sidstnævnte blev genvundet 1718, men resten af Ungarn gik samtidig tabt. Rusland trængte frem til Sortehavet og genvandt bl.a. Krim. Så det er alså ikke mere end 320 år siden at tyrken stod i Østrig.
Selv i dag kan vi i Europa se Tyrkiets besættelsesmagt i aktion, nemlig på Cypern, hvor den nordlige del har været besat siden 1974.
Er medlemskab af EU ikke bare en måde for tyrken at afslutte sit arbejde, som blev afbrudt ved Wiens hoveddør i 1683?

TA. www.minut.tk

BRIANS SUCCES, RELATIVT SET

Brian Mikkelsen som har haft en vis succes med at vække 68'erne ud af deres sikre forvisning af kulturkampen var vundet, har dog netop trukket i land.
På det Konservative Landsråd udtalte Brian at "kulturel oprustning er den bedste vaccine mod udemokratiske strømninger i samfundet og at kanonen skal bruges til at vise de danske værdier for ikke alle værdier er lige gode"
Straks var der medlemmer af kanonen der udtalte at ministeren skævvred debatten. Kanonen består for en stor det af de sædvanelige hystader fra 68 flokken, og hvis det ikke drejer sig om en hyldest til Stalin, Lenin, Mao, Allende, Che, Fidel etc. så er de automatisk imod.

Søren Krarup udtaler at ministeren skulle have blæst på de "balsamerede lig".
Claes Kastholm Hansen kalder medlemmerne af kanoen hysterisk.
Vel vi her på MINUT ved hvad vi kalder kulturminister Brian Mikkelsen, men nøjes med at sætte et billede af ham her på bloggen.
MN. www.minut.tk

REPRESALIER?

Efter at venstrefløjs forfatteren Kåre Bluitgen har haft svært ved at finde en tegner der turde tegne Muhammed til hans nye børnebog der skulle "introducere" (indoktrinere?) børn til islam, har Jyllandsposten i protest fået medlemmer af Danske Bladtegneres forening til at tegne Muhammed.
12 ud af 40 medlemmer demonstrerer sit mod og afleverede en tegning til Jyllandsposten for at vise at de ikke er bange.
Flere kioskejere i Københavns området har reageret stærkt på denne "provokation" af deres tro og vil fremover nægte at sælge Jyllandsposten i deres forretninger.
Jyllandsposten kan vel kun være tilfreds med at ikke blive solgt side om side med pornoblade, ulovlig importerede varer og andre illegale varer.

TA.

www.minut.tk