Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

tirsdag, februar 28, 2006

SKOLEUDFLUGT
Det er med glæde, at vi kan konstatere, at Pakistan har taget én af vores normale folkeskole-elementer til sig, som var det deres eget:

Skoleudflugten for børn som ellers ikke kommer til hovedstaden.

I dag kunne vi så se de glade børn (4-12 år) springe rundt, have sjov og finde kærester de kunne holde i hånden i den kolde vintersol. Al denne leg blev så på bedste Tvind-skole manér pædagogisk støttet med afbrændinger af kister, omsvøbte i Dannebrog, Stars and Stribes og David-stjernen.


På Minut forstår vi ikke, hvorfor Menneskerettigheds-hyklerne accepterer denne terror mod børn i børnehaveklasse-alderen. Hørte I nogen protester idag?

De stakkels børn!

Transatlantic

DET ER KUN FOR SJOV

(Yahoo news.com)

Her på Minut er vi ikke helt sikre på den megen snak om dialog.

Vi påskønner naturligvis samtalen som værende et væsentligt bidrag til normal sondring, forsoning og udvikling.

Men vi mener, at dialog normalt kræver to voksne parter, som er rimelig vis sidestillede og interesserede i en reel løsning. Ligeledes bør der medbringes til bordet en vilje til kompromis.

Er der mon ikke for stor en afstand imellem os og dem, eller ser vi spøgelser?!

Transatlantic

LET’S KEEP OUR HEADS

Gene Weingarten er fast skribent for Washington Post. Dette indlæg er udformet som et fiktivt brev til redaktøren Abbas Maleki på den iranske avis the Hamshahri i Tehran, som står bag Holocausttegneseriekonkurrencen.

“By engaging in a public dialogue to learn more about each other's cultures, we can help eliminate the sort of hurtful stereotypes that this regrettable event has inflamed. (…) For example, the only time many Middle Eastern Muslims get to see and hear Westerners is in grainy videos of people whimpering and begging for their lives. This is a perfect example of destructive, inaccurate stereotypes. Under ordinary circumstances, we Westerners seldom whimper and beg, except in the presence of our wives.

(…) I took the initiative with this letter because it seemed unlikely that you would approach me first. As I see it, if the mountain won't come to Muhammad . . .

Hahaha. That was a joke. Please do not decapitate me.

Hahaha. That was another joke. I know you will not decapitate me. You are an important, dignified man. You will order others to decapitate me.

Hahaha. That was a joke, too. But please don't, anyway. Thank you.

The fact is, once people get to know one another, they discover we are all more alike than we are different. Take the whole cartoon controversy: Here in America, we also have art critics, and they also can be highly opinionated and headstrong. Just yesterday, my newspaper's art critic disapproved of a Cezanne still life, so he burned down the French Embassy.

Hahaha.

Okay, let's get on with this business of healing, Abbas. "

The Washington Post, February 26.

Gjallarhorn

PALMEMORDET: DEN FORKERTE MAND?

Det er lidt spøjst at der 20 år efter et så betydningsfuldt mord som Palmemordet kan dukke nye oplysninger op. Pludseligt står to narkomaner frem med en påstand om at det var den forkerte mand, der blev nakket og at det virkelige mål var en narkobaron. Det vil de selvfølgelig sværge på begge to - måske også for et par håndører og lidt opmærksomhed. Nu kan det meget vel være at alkoholikeren Christer Pettersson i sin hashtåger kunne finde på lidt af hvert. Eller måske han bare tog chancen for at skyde Palme da han meget belejligt kom slentrende. Der er som bekendt allerede en del teorier omkring hvad der skete og hvorfor. Hovedårsagen til at Christer Pettersson blev frikendt i landsretten var imidlertid at han tilsyneladende ikke havde noget motiv. Måske den nye teori giver forklaringen: At han i virkeligheden var ude efter en anden. Men at han kunne tage fejl tvivler jeg nu på. Han snakkede trods alt med Oluf Palme inden han skød ham. Snarere har han måske tænkt: Jeg nakker den store fisk og lader den lille gå. Jeg mener: Hvad har Oluf Palme gjort af gode ting for Sverige? Han støttede det kommunistiske styre i Nordvietnam, Fidel Castros Cuba og det kommunistiske regime i Nicaragua. Desuden blandende han sig ideologisk i international politik på en meget moraliserende og selvgod facon. Den facon har hængt ved de stakkels svenskere siden. På tide at de gør oprør mod hans ånd og kommer videre.

La Gioconda

YOU MUST BELIEVE IN SPRING!Jeg havde ellers lige sat næsen op efter forår. For et par dage siden profeterede jeg på denne side at nu var det ganske sikkert på vej. Profet bliver jeg aldrig og fred være med dét ( IKKE med ham, fanden tage narren i begge ender!!!). Sagen er jo nok, at hvis man er realistisk, sådan nøgternt og helt ind til benet så er der disse dage ikke så meget at være optimistisk omkring. Hverken vejret eller prognoserne for vores demokrati ser særligt lovende ud. Hvor optimistisk kan man være når man oplever sit land blive trådt under fode af rasende knaldhætter, der ikke har den mindste respekt for vores frihedstraditioner? Det mest deprimerende er dog de ækle kollaboratører i egne rækker som Uffe Ellemann og Helveg Petersen, der rask væk giver køb på vores principper. Ikke alene er det uansvarligt men det er også billigt. De kommer ikke selv til at betale. Det gør de dårligst stillede danskere og de kommende generationer.

Men foråret skal nok komme alligevel: ”You must believe in spring” som Bill Evans suveræne plade hedder. Jeg vil foreslå en lille vintergæk tango at kvikke sig lidt op på.

La Gioconda

DI MENER DET IKKE (ALVORLIGT)Både DI og Arla har haft travlt med at undsige deres boycot af Israel; det eneste demokrati i hele Mellemøsten.

Tonen har været sådan lidt undvigende, du véd...sådan lidt....: "jammen det er jo ikke noget vi...sådan du ved...rigtigt méner noget med....vi gør det nærmest sådan mest for sjov...."

Aha, så det gør I!?

I Dubai er man mere straigth talking end på Rådhuspladsen nr. A8.

"Yes, of course the boycott is still in place and is still enforced," Muhammad Rashid a-Din, a staff member of the Dubai Customs Department's Office for the Boycott of Israel, told the Post in a telephone interview.
"If a product contained even some components that were made in Israel, and you wanted to import it to Dubai, it would be a problem," he said.


Transatlantic

OUTLANDISH MEDLEM ØNSKER AT HANS RELIGION SKAL HAVE EN PRIVILIGERET STILLING

Et medlem af popbandet Outlandish retter nu kritik mod regeringen i Muhammed-sagen. Anders Fogh Rasmussen har håndteret Muhammed-sagen forkert, mener Isam Bachiri der således lufter sit store politiske indblik (det var det band der skrev en hyldest sang til Muhammeds 7 årige kones ære). Han fortsætter i interviewet med en London-baseret arabisk avis:

»Det har ikke været sjovt at være muslim i Danmark de sidste ti år. Der har været fremført mange respektløse argumenter og holdninger mod islam. Da jeg så tegningerne, tænkte jeg: oh, det er bare endnu en dag i Danmark«,
Tjae Isam, sådan er det at leve i et demokratisk land, kristne må også være vidne til at kristendommen bliver hånet dagligt, det er rammerne, tænk hvis kristne påtvang fx hedninge som dig vores religiøse dogmer, så væn dig til det, med mindre du ønsker at din religion skal have en privilegeret stilling i samfundet.

Han mener i øvrigt ikke, at "Danmark kan beskrives som et multietnisk samfund", godt set Isam og det bliver det heller aldrig. Et stort folketingsflertal går nemlig ind for at danskerne som en minoritet skal have deres eget land hvor vores kultur, religion og sprog kan bevares intakt, ligesom jøderne og palæstinenserne ønsker det henholdsvis i Israel og Vestbredden.

Isam Bachiri håber, at "Muhammed-krisen kan bidrage positivt til danskernes opfattelse af Islam", ja gadepøblens afbrænding af danske ambassader og det danske flag, samt muslimer bosat i Europas krav om dødstraf til tegnerne har afklaret danskernes forhold til Islam, det kan heldigvis ses på meningsmålingerne, det finder Isam såmænd nok selv ud af den dag han begynder at læse danske aviser.

Roland Dyrendal

SÅ SØD SER HAN UD

(scanpix / Henning Bagger)


Så sød ser han ud denne demokrat og dansker.

Puhhhhaaa - det var sgu godt nok tæt på....! Lad det ikke gentage sig, siger vi bare her på Minut.

I England hedder Runes ideologiske bror George Galloway; han holder også med araberne, diktatorerne og alt hvad der ikke er dansk & engelsk - normalt omtalt som fjenden, hvis vi nu skal være helt ærlige.

Enhedslisten: Recepten på underkastelse.

Transatlanctic

ER AUKEN ÆDRU?Auken: Regeringen fejlede i starten, men til gengæld har den i de sidste uger håndteret krisen på en måde, der må aftvinge respekt. At lægge op til en "sameksistens" mellem civilisationer og "dialog" med den muslimske verden er den helt rigtige vej at gå.

Det er også klogt af regeringen at inddrage FN i sagen.

Det sker i verdensorganisationen på basis af en erklæring med bl.a. Kofi Annans underskrift, hvori det hedder, at man dybt »beklager den krænkelse, der blev forårsaget af karikaturerne, såvel som tabet af menneskeliv og materiel skade i flere lande«, og man understreger i Annans med fleres tekst, at selv om ytringsfriheden er en universel ret, skal den bruges med omtanke og ikke til at »sprede had eller fornærme dybfølt tro«.

"Kan det siges bedre?" Spørger Auken idag i JP.

Minut vil mene at det kunne siges langt bedre. (Men det kræver, at man er ædru.)

Danskerne siger det langt bedre - ved næste valg.


Transatlantic

DANMARK TIL VM?Her på Minut græder vi sammen med resten af landet, over det faktum at vi ikke skal til VM som deltager i slutrunden. Pokkers også, vi kunne ellers have handlet nede over grænsen, når vi nu alligevel skulle den vej alligevel....

For dem som synes dette er helt ad h til, og som ikke tager med til Israel (som et plaster på såret), så nyd disse 2 pro-fodbold indslag.

www.bartel.dk
Denne kræver dog en stærk whisky, med tanke for fremtiden.

www.bartel.dk
Denne her giver en klump i halsen af glæde over gamle dage.

KOM NU DANMARK!

Transatlantic

LETS HAVE SOME SHARIIIIIAAAAABBCs glæde over Sharia-loven kender ingen grænser. Selv vores oplyste Tøger vil have svært ved denne ensidighed.

Fra bbc.com:

Women and Sharia law

Mrs. Aina Khan; Lawyer specialising in Islamic law

Aina Khan is a solicitor in London. Her family is originally from Pakistan, and she has grown up with a strong commitment to women's rights in Islam. She specialises in achieving solutions using Sharia law principles in the English courts.

Nåh?!

Her på Minut synes vi dette skal tages med lidt salt. Så galt er det da gudskelov ikke i DK, her handler vi jo bare et par kameler på Nørrebro og skyder piger i Slagelse. Det hér Sharia-hullom-hej behøver man skam ikke tages helt til en retsal. Sharia; det er noget vi gør, ikke noget vi siger.

Transatlantic

SF's SKATTEUDSPILHer på Minut skal der lyde stor ros til kinesiske SF, på baggrund af deres kommunistiske skattepolitiske ordførers seneste åbenbaring fra øst.


Han foreslår ny og stor åbenhed om alle skattedetaljer. "Helt enig" råber vi fra Minut.

Vi tager det for givet, at en SF'er ikke tænker i skatteindbetalinger, men derimod hvor meget hver enkelt snylter suger ud af statskassen. En sådan åbenhed kunne være velkomment i Danmark, hvor det efterhånden er blevet en nationalsport, at trække penge retur fra fælleskassen.


NB: Hvordan i hede hulen at SF egentligt skulle udtale sig om 'indbetalinger' - det vides ikke. Der jo ikke nogen af deres medlemmer som betaler almindelig liberal skat; fra penge tjent ved normale liberale erhverv. Alt hvad de har forstand på, er jo fradrag/nedslag i deres offentlige overførelser.

Transatlantic.

mandag, februar 27, 2006

DEN NORSKE STAT HJÆLPER TIL VED ÆRESDRAB.

1. juni 2005 blev den 20-årige Rahila Iqbal fra Norge dræbt i forældrenes hjemlandsby i Pakistan. Familien til Rahila siger at hun blev dræbt i en bilulykke. Ægtemanden som også er norskpakistaner, hævder hun er blevet æresdræbt. Rahila og han giftede sig mod familienes vilje. Hun er sunnimuslim og han er ahmadiyyamuslim. Efter omfattende konflikter p.g.a. ægteskabet flyttede Rahila hjem til forældrene igen, selv om hun frygtede at blive dræbt. Rahila blev ovetalt til at rejse til Pakistan, da angiveligt hendes bedsteforældre var syge Hun rejste en lørdag, onsdag blev hun voldtaget og dræbt og torsdag var hun begravet. Dagen før Rahila blev dræbt, havde et indtil nu anonymt vidne fortalt det norske politi at hun ville blive dræbt. Lahore High Court i Pakistan har nedlagt sagen, da man mangler beviser og faren er nu tilbage i Norge, hvor han i 8 måneder har forsøkt at få navnet på vidnet at vide. Politiet har af frygt for vidnets liv, holdt navnet skjult, men farene har nu gennem sin advokat, der er gået til retten fået lovning på af den Norske Højsteret at han skal have navnet udleveret.
Læs mere om sagen her.

MN.

THOMAS KOPPEL - VEN AF DIKTATURET.

I dagens aviser kan man læse om komponisten Thomas Koppel som er død. Alle aviser skriver positivt om manden, selv borgelige aviser som B.T. og Berlingeren, Kun Jyllands-Posten omtaler kort hans hans forhold til det kommunistiske Albanien. B.T skriver om samme emne: De spillede uden betaling over hele kloden (fra Dragør til Albanien) Det er alt. Ingen skriver om Thomas Koppel og bandet Savages Rose tilknytning til ovennævnte diktatur. Koppel, der lå på den alleryderste venstrefløj hvor medlemmer af V.S. og D.K.P. (nu Enhedslisten) blev betegnet som "borgelige facister", var som medlem af DKP/ML (Marxister & Leninster) og Dansk-Albansk venskabsforening, ofte i det fattige middelhavsland, hvor bandet ganske rigtig spillede, dog ikke for den almene befolkning, men for medlemmer af overklassen, alså kommunistpartiet, som under diktator Enver Hoxha kvalte enhver modstand og i 1968 forlod Warszawapagten for at melde sig under Mao-Kina's beskyttelse. Enhver Hoxha brugte bl.a. en stor del af det fattige lands bruttonatonalprodukt til at bygge 600.000 bunkers til 3 mill. indbyggere, bunkers der var af samme kvalitet som dem der står rundt omkring i København fra 2. verdenskrigs tid, det var meningen af den almene befolkning skulle bekæmpe Nato - Amerikanerene - USSR -Jugoslavien, eller hvem der nu skulle finde på at angribe landet, fra disse bunkers med ubrugelige kinesiske våben, en fuldstændig urealistisk tanke. Under kommunist styret var Albanien så isoleret, at den eneste måde at besøge landet, var med tog fra Jugoslavien som, selv om det også var kommunistisk, blev betragtet som fjende. Derfor måtte besøgende stå af toget før den Albanske grænse, gå 500 meter over grænseposten og sætte sig op i et Albansk tog, da man af frygt for angreb og for at holde landet isoleret, havde man brudt jernbanneskinnerne op mellem de to lande, så man ikke kunne køre direkte.

Det var dette land Thomas Koppel og hans kone Annisette støttede. Når de kom til landet var de selvfølgelig afskåret fra landets befolkning som overhovedet ikke fik mulighed for at komme i nærheden af nomenklaturet. Bandet blve fragtet rundt i kinesiske byggede limosiner boede på statens luksushotel og blev behandlet som fyrster, da stort set alle andre nægtede at have noget med dette diktatur at gøre, som havde isoleret sig lige så meget som Nordkorea gør idag.
I Albanien var sikkerhedspolitiet "Sigurimi", så magtfuld at på et tidspunkt havde hver tredje borger i landet siddet i regimets arbejdslejr eller havde været arresteret af sikkerhedspolitiet. Ligesom de få udlændinge der kom til landet, kun fik lov til at komme igen hvis de var villige til at give information om deres hjemlande og modstandere af det Albanske styre til sikkerhedspolitiet, ligesom medlemmer af "Dansk-Albansk" venskabsforeningen måtte arbejde for Enhver Hoxas diktatur med oplysninger om Danmark og danskere især på venstrefløjen.

Efter kommunismens fald i Europa, rejste Koppel og fruen i skattely, af alle lande, til USA, hvorfra de i læserbreve kritiserede Danmark og regeringen og gav deres fulde støtte til bl.a. Christiania, hvilket selvfølgelig er nemt, når man sidder i en forstad til L.A. og ikke behøver at bekymre sig for skudepisoder mellem narkohandlere der kæmper om narkomarkedet på "staden".
Det er altså manden som alle aviser idag hylder som en stor musiker. Måske var han det, men han var også et dårligt menneske og det skal ikke blive glemt.

En af diktaturstatens 600.000 bunkere, som Thomas Koppel ivrigt støttede.

MN.

MUSLIM SØGER BOLIG (helst i NV)

kilde: BBC.com
Den glade budbringer, BBC, har ramt "bulls eye" i sin beskrivelse af Islam i Danmark.

DENMARK

>>Total population: 5.4 million

Muslim population: 270,000 (5%)

Background: In the 1970s Muslims arrived from Turkey, Pakistan, Morocco and the former Yugoslavia to work. In the 1980s and 90s the majority of Muslim arrivals were refugees and asylum seekers from Iran, Iraq, Somalia and Bosnia. Access to housing and employment have been sources of concern for Muslims in Denmark. (A minority have citizenship).<<


Her ser I kære Minuts gæster, hvordan verden iflg. BBC 'informeres' omkring Danmark.

"DR har igen i denne her forbindelse intet at udsætte på BBC, naturligvis", siger en fornærmet Lisbeth og fortsætter:
"...blot burde dén havde været en anelse skarpere i sin fordømmelse af Kongeriget Danmark....der var masser af mulighed for yderligere landsskadelig oplysningsvirksomhed", udtaler en opdigtet, selv-fed, -tilfreds og -glad Lisbeth Knudsen (fra sit nye kontor til 60.000 per m2).Transatlantic

VISIT EGYPT...AND DIE!

BBC imod demokrati


Selvom man ikke længere tror det er løgn, så synker BBC et yderligere hak i dagens propaganda. Den engelske udgave af den danske vittighed Tøger S, ligeledes selvfede John Simpson, skriver idag:


Election damage
Yet what we are watching is the life-and-death struggle of a nation, and the efforts of its democratically elected politicians to sort things out.

How the politicians came to be elected scarcely matters any more; the fact is, if they fail in the face of all this violence, Iraq itself will be appallingly damaged.

Looking back on the events of the past year, it is clear that the three different popular votes which were held in Iraq, two elections and one referendum, played a big part in whipping up the violence.


Den evige sandhed fra John Simpson, synes ikke at vide al den skade som vesten gør i Irak. Nu er det således demokratiets skadelige væsen man sigter på.


BBC indkræver årligt DKK 25.000.000.000 i licens.


Transatlantic

FN ER KOMISK

I en tale på et møde i Civilisationernes Alliance i Doha i Qatar slog den islamiske Annan, der er FN´s generalsekretær, et slag for tolerance. Uden at nævne navne drog han parallel mellem Danmark og lande som Iran, Pakistan, Syrien og Libanon.
Nu er ret forbløffende at Danmark bliver nævnt i et selskab af nogle af verdenens værste diktaturstater, Annan fortsatte uden at tænke over dette paradoks:

”De fornærmende karikaturer af profeten Muhammed blev først offentliggjort i et europæisk land, som for nylig fik en væsentlig muslimsk befolkningsandel, og som endnu er usikker på, hvordan man skal tilpasse sig til det.
Og nogle af de kraftigste reaktioner, herunder særlig de mere voldsomme, er set i muslimske lande, hvor mange mennesker ser sig som ofre for overdreven vestlig påvirkning og indblanding”

Den gode Annan der hovedsageligt repræsenterer diktaturstater i FN, har fuldstændigt overset det faktum at vi som et oprindeligt folk burde nyde mindretalsbeskyttelse ifølge FN selv. Det er vel næppe os der skal tilpasse os udefra kommende elementer, men tværtimod omvendt, det er vel det integration og assimilation går ud på. Der er kun et at gøre, få indfrosset alle midler der er øremærket FN, indtil der indføres privilegeret stemmer således at demokratiske nationer for stemmeret og diktaturstater bliver henvist til en venteposition.
At FN’s generalsekretær sidder og diskuterer danske karikaturtegninger samtidigt med at mellemøstlige stater undertrykker alle tænkelige menneskerettigheder og Iran atom opruster beviser FN’s hulhed, men det er vel også tyrannernes mening at verdenen skal koncentrerer sig om komik i stedet for realiteter...det er i øvrigt ret komisk.

Skjoldunge

Dannebrog og Christian


Her på Minut vil vi gerne udvide vores liberale service med et væddemål med multi-svar og multiindsatser:

Det lyder således:

Hvilket parti (B: Radikale eller A: Enhedslisten)

Vil først kræve (C: år 2010 eller D: år 2020)

At enten (E: Dannebrog eller F: Prins Christian)

Ændres til (G: Røde Halvmåne* eller H: Prins Abu)

...for at tilpasse os den globale tidsalder og minimere traumerne for de kære muslimske gæster....

Vinderen får et gavekort; en enkelt-billet for hele familien ud af Danmark, samt en vedlagt check til at betale for opstarten af den nye tilværelse i mere passende omgivelser! Vi anbefaler landet ....øhhhh....hvor er der ikke muslimske problemer?? Japan!!! God tur.

* Da Danmark iforvejen betaler for alverdens ulykker verden over, så er det vel passende, at landets flag afspejler dette.

Transatlantic.

Foghs TurkietFor de fleste danskere, så tanken om Tyrkiet 'straight forward'.

En sag med fordele og ulemper som man siger, når man ikke ved hvilket ben at stå på.

Det er jo godt nok med al den snak om udvidelse, fordi vi har jo fattet, at integreret internationalt samarbejde giver fred, fremdrift og frihed for den enkelte. Derfor gjorde Uffe det rigtige med Baltikum, og de og vi takker ham.

Men når det kommer til tyrkerne, så er det som om, at hele eliten (som jo har et nedbragt religionsforbrug som udgangspunkt) ikke rigtigt vil vedkende sig Islam-elementet, og når de gør det så siger de altid:

+ Giv dem tid, så drikker de bajere og æder hotdogs.
+ Giv deres moderate en chance, de er jo langt de fleste.
+ Giv udvikling og personlig frihed, og vi skal se dem elske vore værdier.


Men sandheden er jo, her tales facts, at

- Islam er blevet radikaliseret (verden over) siden begyndelsen af Islam-Europe bølgen kom.
- Den ene meningsmåling efter den anden kalder dette for 'rent luft og dagdrømmeri', fordi de såkaldte moderate ikke taler på flertallets mandat.
- Terroristerne som springer bomber her og dér er middelklassens pæne (islam) drenge, og at de banditter som sidder i GITMO, jo kommer fra Leeds, Hamburg og Århus.


Danskerne er foran regeringen. Danskerne stoler ikke på elitens, inkl. Fogh & Møller, drømme om Türkey og danskerne er på bølgelængde med de andre europæiske befolkninger. Tyrkiets borgere er tættere på Al Queda end på COOP, Danida og VU/SFU. Uanset om vi tør tænke tanken.


Godt vi har Arnold! (Altså ikke Fru E. Arnold - list B??!)

Transatlantic

GUDS MAND HJÆLPER DANSKEN

Nakskov præsten gør idag status, til stor lettelse for almindelige mennesker, for hvem Danmark er vigtigst, og skatten for høj.

”Jeg ser kun én langsigtet og effektiv løsning på problemet: At et flertal i Folketinget tager tyren ved hornene og vedtager en barsk lov, der fratager enhver udlænding, som efter omhyggelig individuel granskning skønnes at udgøre en økonomisk byrde for Danmark - eller som vurderes at kunne udgøre nogen som helst form for sikkerhedsmæssig risiko for Danmark, retten til fortsat ophold i vort land. I tilfælde af, at der er tale om udlændinge, som inden for de sidste 30 år har opnået dansk statsborgerskab, må dette statsborgerskab naturligvis suspenderes.”

Vi vil gerne her på Minut takke for dette nøgterne indlæg i JP idag. Måske er det, for nogen, en stærk kop te. Men her hjælper vi også:

Socialisme:

De nuværende kr. 40.000.000.000,- (normalt fremstillet som 40mia) som de kære små koster os hvert ÅR (og en stigende udgift) svarer til, at 400.000 danskere med en skattebillet på under kr. 100.000 vil blive skattefrie resten af livet. Og da udlændingeomkostninger vokser som en steppebrand, så bliver det hurtigt til 500.000 danskere.

Liberalisme:

De nuværende kr. 40.000.000.000 kunne også med et vupti afskaffe topskatten, eller nedbringe bilafgifter, eller moms til EU-niveau (<20%) eller mere i løn til Fogh & Co. og gratis omdeling af JyllandsPosten som modtræk / balance til den daglige dosis fra DR.

Transatlantic

HELLE THORNING ER FOR KLOG TIL MUSLIMER

Det er kedeligt, at Helle ikke forstår, at hun er for klog til de fleste muslimer, især dem som går ind for deres religionssystem.

På Debatten 23.2.06 bruger hun meget tid på at fortælle, at der er en kæmpe forskel og afstand på hendes uhh-så-personlige meninger især omkring Muhammed m/ bombe tegningen, og så JPs ret og især Danmarks interesse i og ret til at teste vores frihed og dermed fortsætte med at nedbryde totalitære myndigheder, som vi har gjort non-stop de seneste 400 år.

Hele denne side af salen fatter ikke, at deres indirekte support opfattes, i Mellemøsten, som direkte modstand til regeringen, og dermed splittelse i Danmark.

Frygt hos de vantro, giver blod på tanden. (De har allerede blod på hænderne)

Transatlantic

ARLA'S HELT PÅ HOLDET

En af Danmarks nye helte, sammenlignet med 1939-45 bliver dette næppe større, har vist sit feje ansigt.

Gud fri mig vel.

Nu vil den ynkelige mandsling, Bo Svensson, ikke tage med gutterne til Israel og kæmpe for sit land. Morten Olsen accepterer uden videre.
Nu vil Minuts udsendte gerne lige sende lille Bo og store Morten en lille indskydelse: Der findes næppe noget sted en dansker, short and long term, vil være mere ideelt placeret i, end den demokratiske stat Israel.
Det er således klart, at denne tøsedreng ikke kæmper for land og ære når han er i trøjen, men egen lykke og egoisme.

Tillykke DBU og Arla. En mand efter jeres hjerte.

Transatlantic

SALMAN R. VS FL. ROSE; INDEX 120

Idag faldt jeg over denne kommentar i USA:

“You may have noticed the recurrence of the term "One point two billion Muslims." A few years ago, I became used to the charge that in defending Salman Rushdie, say, I had "offended a billion Muslims." Evidently, the number has gone up since I first heard this ridiculous complaint”.

Problemet med Islam er altså 20% større idag, end for blot ét årti siden. Som liberal, dermed med ansvaret for egen indkomst og udgift her i livet, er dette tal ét man kan forholde sig til.

I mellemøsten er 60-65% af befolkningen under 20 år; og Islam-wise radikaliseret i én grad vi næppe fatter at forstå.

Hvis vi tror at vores problemer for alvor er startet.....selv de Radikale vil blive nødt til at indrømme dette en dag. Indtil da, ligger alle problemer med Fogh, Bush og Rose.

Transatlantic

EN FEST FOR LONDON

Dette er det største der er sket siden vi ved snart ikke hvad. Intet sammenligner sig med dette pusterum på én måned uden Ken Livingstone, borgmesteren for London, som nu er sendt i skammekrogen i en hel måned. What a moment!

De kristnes julemåned, jødernes faste og muslimernes ramadan....ja vi kan nævne alle dejlige måneder...denne hér vil stå som den største for frihedselskende mennesker overalt i Europa. KL er en trussel så stor, at selv JP ville lade sig forbløffe.

www.telegraph.co.uk

BBC strejker nok i sympati?!

Transatlantic

KVINDEBEVÆGELSEN STØTTER REELT ISLAM

Vores skønne kvindebevægelse er idag så fastlåst (i sine egne løgne og drømme) på den politiske venstrefløj, - at modstanden til Bush, Fogh og tidligere Ellemann er for enhver pris. Vi ser derfor bevægelsen idag i en pro-Islam position: Rød-68’erne på Muhammeds side.
Det beklager vi på Minut. De burde vide bedre. Islam er næppe hvad frigørelsen drejede sig om?!

Vi accepterer dog fuldt ud, at vores socialistiske kvinder – her behøves ingen navne nævnt – ikke tager den vores position (omend de er velkomne); men vi håber på, at kvinderne fravælger Islam’s flise og at vi dermed undgår denne tåbelige to-fronts krig.

Vi ser frem til en trekant istedet.

Transatlantic

ER SVIGTET TOTALT

Det er af mange borgerlige blevet diskuteret, HVOR ejendommeligt det virkeligt er, at det er vores fløj, som skal rede Danmark fra at blive en filial af Mellemøsten eller en af de skønne muslimske stater i Afrika f.eks. Somalia. Det er jo ikke vores ’fløj’ som rammes hårdest, lokalt set.

For dem af jer, som er nye til debaten eller Minut (velkommen), kan vi tilføje, at det mærkelige i dette, ikke består af vores liberale ansvarsfølelse overfor det danske samfunds svageste; piger, kvinder og socialt udstøtte på samfundets bund: Det er netop disse grupper i samfundet, som betaler den største regning for det islamiske projekt i Danmark. Nej denne gruppe er og har altid i vores interesse og beskyttelse.

Det mærkelige består istedet i, at venstrefløjen ikke ønsker de bedste vilkår for vores svageste. Men nyt kan dét næppe kaldes, at befolkninger trumles over af semikommunisterne. Det er en hån mod tænkende mennesker, at vestrefløjen har patent på at fremstå som medmenneskelige. De er lige det MODSATTE!

Det TOTALE svigt fremkommer (set med dagens samfund som udgangspunkt) når man tillægger, hvorledes vores gæster bliver behandlet:

Vi tillader at folk på flugt fra forfærdelige områder, kommer til DK for så at blive bundet på arme og ben af muslimske organisationer, som i al deres iver, river og flår resterne af personlig frihed væk, fra de selvsamme som har søgt friheden hos os. Vi ser systematisk knægtelse af pigers frihed, vi har mænd som skoles i Allah-dyrkelse istedet for Arla-arbejde, vi oplever friskoler som bliver tvangsskoler og vi oplever ulovlige organisationer med terror-status holde møder i Nørrebro-hallen.

Alle disse katastrofale hændelser, er uden tvivl, resterne af 10 års socialdemokratisk magt med radikal kontrol. Friløb med statsstøtte til frihedsrøvende kræfter, kort og godt. Vi må bede til Gud og Bush for ændringer. Fogh er ikke sikker på succes her.

På Minut er vi flove over, at vi kan behandle vores gæster på den måde.

Skandaløst siger vi.

Transatlantic

FOGH OM DET HYKLERISKE INTELLEKTUELLE PARNAS

Fogh går I Berlingske Tidende søndag til angreb på de selvgode meningsdannere:

»Forfattere og andre, der i den grad lever af ytringsfriheden, har jo svigtet i denne her sag. Og jeg tror godt, at jeg ved hvorfor – det er fordi, de putter det ind i en helt anden sammenhæng, der fuldstændig har spærret for det klare syn. De kan ikke lide Dansk Folkeparti, de kan ikke lide Jyllands-Posten, og de kan ikke lide regeringen. Og muligvis i den rækkefølge. På grund af et næsten had-forhold til de disse tre faktorer, så kan de ikke få sig selv til at stå op og forsvare ytringsfriheden i denne sag. Så der er indført en dobbeltstandard.«
Læs resten af interviewet med Fogh her.

I dag kæfter oppositionen så op og stiller sig hellige an: Selvfølgelig forsvarer de ytringsfriheden og bla bla.

Nå? En udtalelse fra Frank Aaen i dag bekræfter ellers Fogh meget godt i hans kritik:

”Anders Fogh Rasmussen har så travlt med at tale om ytringsfriheden, som alle jo er enig i og bakker op om. Dermed fjerner han fuldstændig fokus fra den udlændingepolitik og det debatklima, der er den grundlæggende årsag til, at Muhammed-sagen overhovedet opstår,« siger han.

Se her.

Hvis regeringens udlændingepolitik er årsag til Muhammed-krisen så handler det vel ifølge Frank Aaen jo netop ikke om ytringsfrihed. Dobbeltstandard.

Gjallarhorn

søndag, februar 26, 2006

JÖRG HAIDER OG FASCINATIONEN AF DEN STÆRKE MAND

Man kunne lørdag 25/2 på TV2 i 19 nyhederne se et indslag om Jörg Haider, der skulle give Danmark gode råd, fordi den anseelseskrise vi er ude i efter sigende skulle minde om den Østrig var i for 6 år siden da EU boykottede landet pga. Jörg Haiders indvandrer politik. Men sammenligningen holder ikke.
Jörg Haider har intet som helst til fælles med den nuværende situation, som Danmark står i dag - alt andet er et forsøg på at skabe falske paralleler, muligvis for at mistænkeliggøre vores regering og deres støtteparti DF. Jörg Haider adskiller sig fra DF på rigtig mange måder, men den mest iøjenfaldende er dog hans antisemitisme og hans fascination af den stærke mand. Derudover er hans leflen for Islam stærkt betænkelig. Man så på TV optagelser fra 2002-2003, hvor han var på rundrejse i mellemøsten og bl.a. besøgte Gaddafi og Saddam Hussein. Han udtalte i interviewet med Ulla Terkelsen, at han opfatter sig selv som ”brobygger mellem kulturer”. Hans overordnede holdning er at Europa kan lære af muslimerne. Kristendommen kan ikke bruges til noget fordi vi er blevet for svage. Den vitalitet Jorg Haider søger, den rå livskraft som også nazisterne dyrkede til overflod, genfinder han hos muslimerne. Han overgiver sig med andre ord til det totalitære. Derfor er hans holdning til Muhammed-tegninger også at vi ikke bør gøre den slags af hensyn til det ny herrefolk. Altså stiller Haider sig i den stik modsatte position af den danske regering og DF i kampen for ytringsfrihed.

I ugens Weekendavis kan man læse en artikel om Jörg Haiders og Saddam Husseins fælles interesse i at benægte jødeudrydelserne under 2. Verdenskrig.

Båndene mellem den yderste europæiske højrefløj og arabiske nationalistiske strømninger går tilbage til 1930rne og 1940rne, hvor nazister og arabere kæmpede sammen mod »den jødisk-zionistiske fjende«. »Tyskerne ved, hvordan man skal blive fri for jøderne,« sagde Jerusalems mufti, M.A. al-Husseini, beundrende i Berlin i 1943.
(...)
Også den iranske præsident Ahmadinejad har udenrigspolitiske motiver for sin Holocaust-benægtelse, der skal underbygges af den planlagte internationale Holocaust-konference: Hvis Holocaust reduceres til en myte, falder Israels eksistensberettigelse væk.


Jörg Haider og hans mellemøstlige forbindelser er en farlig cocktail. Antisemitismen er stærkt voksende. Det er ikke alene fra Islamismen og fra højrefløjs ekstremister som Jörg Haider, men i høj grad også fra den militante del af venstrefløjen. Det har medierne imidlertid ikke rigtigt fået øjnene op for endnu. Mit skøn er at der ikke er mange på højrefløjen i Danmark som benægter Holocaust. Til gengæld findes der mange på venstrefløjen, der gør det uden at skamme sig. Vi bør se at få undersøgt den sygelige symbiose mellem Islam og venstrefløjen: Hvilke fælles interesser har de mon?

Se hele artiklen i Weekendavisen, 1. sektion s.9.

La Gioconda

KÆMP FOR DANMARK

Christopher Hitchens kommer med mange tankevækkende pointer i sit uforbeholdne sympatiskrift for Danmark. Han virker vred på Danmarks vegne. Men de perspektiver han fremhæver er også skræmmende. Er det vores fremtid?

Man skal være moralsk idiot for at bilde sig ind, at antisemitismen kun udgør en trussel mod jøderne. Når erindringen om Det Tredje Rige er så nærværende i Europa, skyldes det netop, at det racistiske tyske regime også myrdede millioner af ikke-jøder, deriblandt utallige tyskere, under det sindssyge påskud at ville udrydde en ikke-eksisterende jødisk sammensværgelse.
(...)
MANGE har sikkert lagt mærke til udtrykket »en komma to milliarder muslimer«. For nogle år siden vænnede jeg mig til at høre, at jeg i mit forsvar for Salman Rushdie havde »krænket en milliard muslimer«. Antallet er åbenbart steget, siden jeg for første gang blev præsenteret for denne latterlige indvending.
Men bemærk den underforståede trussel. Der er ikke kun tryghed i at være mange, der er skam også noget truende ved det. Hvor mange danskere eller jøder eller fritænkere findes der? Det er ikke svært at fatte, hvad »talsmændene« insinuerer med denne taktik, der bygger på massepsykologi og pøbelvælde.

Weekendavisen, nr. 8. Bøger s.11.

Gjallarhorn

FORÅRET ER PÅ VEJ…


Dagene bliver lysere og de første forårstegn er på vej. Luften bringer mildere vinde. Det skal fejres så derfor er her et dejligt klassisk billede af Botticelli ”La Primavera”. Billedet er en allegori på forårets komme og viser kærlighedens gudinde Venus i midten.

La Gioconda

ALLAH BEVARER DANMARK OG FRI OS FOR DANSK FOLKEPARTI

Faldt over dette læserbrev fra den mirakuløse muslim El Mousti. Det er kosteligt. Han har lært at stave til xenofobisk (sic!) og det til trods for at brevet ellers er smækfyldt med stavefejl. Det er nu ikke det vigtigste. Brevet er jo ret rystende i sin uvidenhed. Manden sidder i Københavns Borgerrepræsentation og har ikke den fjerneste ide om hvad demokrati er for noget. Han er simpelthen gået over stregen her.

Jeg anklager Dansk Folkeparti for landskadelige virksomhed.

Alt hvad Dansk Folkeparti ( DF) siger negativt om islam og udlændinge kan læses eller ses i verdenspressen.
DF er et parti der skader vort lands interesser i verden.
DF er skyldig i, at vort flag og vores ambassader bliver brændt.
DF er skyldig i, at vores gode renomme er forsvundet som dug i solen.

Jeg appellerer til vores statsminister om at skille sig ad med et så islamofobisk og xenofobisk parti der kun lefter for de ubegavede, dårlige uddannede, uoplyste, snæversynede og tåbelige landsmænd.

Allah bevarer Danmark og fri os for Dansk Folkeparti og dets menneskefjendske og antihumanistiske politik.
Amen.

Hamid El Mousti
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation.
Medlem af mirakuløse muslimer.


Gjallarhorn

lørdag, februar 25, 2006

PETER RØNNOV-JESSEN UDDELER VÅSEPRISER!

Endelig en dansk forfatter, der har tænkt sig om. Godt nok laver han de sædvanlige afsværgelser af ”tonen”, men han siger dog en del rigtig fornuftige ting om ytringsfrihed i sin artikel i Information 25-26/2 ”Efter Syndfloden”. Og ikke mindst giver han flere af sine forfatter kollegaer et slag i ansigtet. En modig bedrift, der skal hædres.

1.Den første våsepris giver han til Sven Holm. Han har i Information hævdet, at JP tegningerne slet ikke handler om ytringsfrihed i modsætning til Rushdie-sagen. Rushdies motiv til at skrive De Sataniske Vers var ædle (i modsætning til JP):
Dertil siger Rønnov-Jessen:
Men debattørerne forsøger med de særeste krumspring at hage sig fast i den gamle dagsorden og fortrænge den nye. Selv en forstandig og begavet mand som Sven Holm - en forfatter, jeg sætter meget højt både personligt og professionelt - vævede sig i et interview i Information forleden ud i en absurd omgang motivforskning, idet han hævdede at sagen om Jyllands-Postens tegnere, i modsætning til Rushdie-sagen, slet ikke handler om ytringsfriheden, eftersom Rushdies bevæggrunde for at skrive De Sataniske Vers var ædlere end tegnernes motiver for at tegne og avisens motiver for at trykke.
Det er da muligt, at Rushdies motiver var mere prisværdige end tegnernes og avisens. Det er endda ikke spor utænkeligt. Det har bare ikke et klap med sagen at gøre. Ytringsfriheden er friheden til at ytre sig, punktum. Uanset hvilke mere eller mindre grumsede motiver, der så måtte ligge bag ytringerne. Hvis vi begynder at gradbøje ytringsfriheden alt efter, hvilke motiver vi tillægger den, som ytrer sig, stiller vi os på despotiets side. Så risikerer vi at ende derhenne, hvor vi kun anerkender, at ytringsfriheden gælder for dem vi sympatiserer med.2. Anden våsepris gives til Bent Vinn Nielsen, der heller ikke fatter det med ytringsfriheden. Han reducerer det kort og godt til ”håneret”. Rønnov-Nielsen skriver:
Bent Vinn Nielsen, en anden forfatter, jeg nærer særdeles stor respekt for og er glad for at kunne kalde min ven (nok ikke så meget længere red.), våser næsten endnu værre end Sven Holm, idet han knap nok ulejliger sig med at argumentere for sit synspunkt - han vrænger bare noget om "håneret". Jyllands-Posten har ikke benyttet sig af sin ytringsfrihed, men udnyttet sin "håneret"! Og dermed basta!

3. Den ubestridte 1. plads går til Mette Winge, der mener at berettigelsen ligger i kvaliteten af kunstværket. Altså at kun lødige forfattere fortjener ytringsfrihed. Rønnov-Jessen skriver:
Den absolutte våsepris i den standende debat tilkommer imidlertid forfatteren Mette Winge, som for nylig i Deadline fremlagde følgende argumentation for at tegnernes situation er totalt usammenlignelig med Salman Rushdies: Rushdie er en stor kunstner, og De Sataniske Vers er et vidunderligt værk!
Det er aldeles mageløst. Implicit i udsagnet ligger jo, at dersom Rushdie havde været en ringe kunstner og De Sataniske Vers et djævelsk makværk, så havde ayatollah Khomeinis fatwa ikke været et anslag mod ytringsfriheden, men bare mod den dårlige smag!

Godt gået Peter Rønnov-Jessen. Du er en modig mand.

La Gioconda

DEN SNART FORHENVÆRENDE HELLE THORNING

TV duellen på Debatten DR2 d. 23/2 mellem Pia Kjærsgaard og Helle Thorning Smith var meget sigende for magtforholdet mellem de to partier. Helle T. virkede noget stiv i betrækket, hvilket blev forstærket af Pia Kjærsgaards meget rutinerede optræden. Helle Thorning inviterede flere gange Dansk Folkeparti til at samarbejde omkring socialpolitik og de svagest stillede. Angiveligt for at ”afsløre” at DF ikke er så socialt ansvarlige som de siger. Denne manøvre faldt til jorden med et brag, fordi det er så tydeligt at Helle Thorning ikke har noget alternativ at komme med. Den store forskel på de to partier er udlændingepolitiken og senest Muhammed-sagen. Socialdemokraterne ved ikke hvilket ben de skal stå på, mens Pia Kjærsgaard står fast som en klippe. Det er kort sagt essensen.
Helle Thorning fik endda kaldt Pia K. for den mest magtfulde kvinde i dansk politik. En pompøs erklæring må man sige. Clemens på DR2 fredag d.24/2 kunne da heller ikke dy sig for at drille Lotte Bundsgaard, som han havde i studiet. Han spurgte om det ikke var en legitimering af Dansk Folkeparti? Om de nu var blevet stuerene med andre ord. Hun forstod simpelthen ikke at han mindede hende om den åbenlyse selvmodsigelse i at regne nogen for ”ikke stuerene” og så invitere dem til samarbejde. Poul Nyrups meget arrogante bemærkning har Socialdemokratiet hørt for en del gange siden, men det er også fortjent. Desværre er de ikke blevet meget klogere siden.

Lars Hedegaard skriver om socialdemokraternes slingrekurs i Groft Sagt:

Thorning-Schmidt har netop fundet ud af, at den danske regering, som sandt er, ikke er skyld i Muhammed-balladen. Problemet er imidlertid, at dette stod klart for en betydelig del af de socialdemokratiske vælgere for flere måneder siden, mens tiøren endnu ikke var faldet for Thorning-Schmidt og hendes partikammerat Svend Auken. Det fik nye masser af gamle socialdemokrater til at hoppe over til Dansk Folkeparti. Og sådan vil det nok fortsætte, for Thorning-Schmidts sene erkendelse af ansvarets rette placering har ikke fået hende til at opgive kravet om en kulegravning af regeringens optræden, når der er faldet mere ro om sagen. Med andre ord, den dag de groteske optrin i Mellemøsten ebber ud, vil Thorning-Schmidt genstarte balladen for at se, om det alligevel ikke er regeringens skyld. Der skal nok flyttes nogle flere procentpoint i meningsmålingerne, før Anders Foghs tidligere overmand også opgiver denne plan.
La Gioconda

LÆSER DE KULTURRADIKALE BØGER?

Søren Krarup spørger undrende i sin kronik i Information i dag om hvorvidt de kulturradikale læser bøger. Det konkrete eksempel han tager afsæt i er et litterært citat af Jesper Langballe, som ikke er blevet forstået og følgende misbrugt i debatten (Jersild og Spin). Jesper Langballe har talt om ”Pesten over Europa” og henviser dermed til en bog af Hartvig Frisch, som i begyndelsen af 30’erne skrev en bog om de totalitære bevægelser, nazisme såvel som kommunisme. Bogen var et opgør med dem.
Man skal naturligvis altid være forsigtig at bruge sygdomsmetaforik – det er generelt ikke befordrende for debatten. Men sagen er jo at Jesper Langballe er gået udfra at hans modstandere som belæste mennesker kendte bogen og at han næppe ville bruge en sådan metaforik selv.
Meningen med hans udsagn er jo derimod godt nok. Søren Krarup skriver:

Hvis de kulturradikale virkelig læser bøger - jeg tvivler - så må man efter et sådant udfald konkludere, at de kan ikke tænke. For naturligvis er islam nutidens totalitære trussel, og naturligvis er det for Vesten endnu mere nødvendigt at foretage et opgør med en sådan totalitarisme end med de svagere og yngre totalitære ideologier i mellemkrigstiden. Opgøret med islam, hvilket ikke er det samme som et opgør med muslimer, er nutidens egentlige opgave.
Det er dette, Jesper Langballes udsagn siger.
Og vil man for alvor forarges over dette, så må man være i stand til at analysere islam og derved afvise, at vi her står over for en totalitær ideologi. Men en sådan analyse synes ingen kulturradikale at være i stand til at foretage. Her kører debatten på fornemmelser, fordomme og politisk korrekthed. Læser de kulturradikale slet ikke bøger? Giver de sig aldrig af med at forholde sig sagligt og analyserende til et fænomen eller en bevægelse? Argumenter, mine herrer! - det er kravet, når sammenstillingen af 30'ernes totalitære bevægelser med islam hævdes i den danske debat og efterfølgende afvises med forargelse af kulturradikale journalister og debattører.
Argumenter! Jeres forargelse og fornærmelse siger så lidt.


Jeg mener Søren Krarup har ganske ret. Som kulturradikal sidder man inde med den behagelige viden om at man er et godt og klogt menneske. Man abonnerer på et sæt af meninger, der ikke giver nogen særlig intellektuel udfordring. For hvorfor skulle man stille spørgsmålstegn ved noget når man er sikker på at have ret? Og når denne ret tilmed giver én status af at være et godt menneske? Derfor bliver de kulturradikale hurtige magelige i ånden. Ikke alle kulturradikale er nødvendigvis dumme til at begynde med, men de bliver det i hvert fald gradvist mere og mere i takt med at deres skråsikkerhed og deres arrogance tager over, ensretter tankegangen og gør dem blinde for andet end deres egen godhed. Derfor er kulturradikalisme et skalkeskjul for åndeligt dovenskab!
Nej, de kulturradikale læser ikke bøger – i hvert fald ikke Søren Krarups. Og det er en skam.

La Gioconda

fredag, februar 24, 2006

90 ÅRS FØDSELSDAGEN

De konservative rundsendte denne invitation forleden:

”I anledning af Det Konservative Folkepartis 90 års fødselsdag onsdag den 22. februar 2006 inviteres alle konservative til reception i Fællessalen på Christiansborg fra kl. 14.00-16.00.
Her vil partiet være vært for et lille glas. Kom og råb hurra for nutiden og ikke mindst fremtiden i Det Konservative Folkeparti”.


Nu var Minutslænget jo desværre ikke inviteret, på trods af at vi er konservative og det Konservative Folkeparti ikke længere er det. Det var måske derfor vi ikke fik tilsendt en invitation, tænk hvis nogen mødte op i partiet med konservative holdninger og sikken en ballade hvis Minuts benjamin kom til at sige ”de har jo intet på”.

Da jeg læste denne invitation på partiets hjemmeside, kom jeg straks til at tænke på en anden 90 års fødselsdag. Ikke sandt man ser det for sig. Den alkoholiserede og servile tjener der serverer for den demente gammeljomfru, sjældent har jeg set en mere klar karakteristik af det Konservative Folkeparti.

Det må have været i et sidste anfald af optimisme at man i invitationen skrev, at man skal komme og råbe hurra for fremtiden, hvilken fremtid? En fremtid der er løbet over ende i en demografisk mareridtsversion skabt af Poul Schlüter og Uffe Ellemann ellers tak, men et hurra for partiets sidste hædersmand Ninn Hansen der desperat forsøgte at modstå flodbølgen.

Erasmus

IDAG VESTBREDDEN I MORGEN VERDENEN

Idag på Fronpage Magazine skriver David Meir-Levi, under overskriften “Hamas Uber-Alles, Welcome to the Palestinian Nazi Party”, om det langsigtede mål for Hamas:

“But Hamas’ long range plans do not stop at the borders of “Palestine.” Its covenant and other statements are similar to those of Al Qaeda, Hezbollah, Ayman ez-Zawahiri’s recent letter to the West, and pronouncements from other Islamist organizations. They all strive to establish a Caliphate encircling the globe. To quote Ahmad Yassin: “The 21st century is the century of Islam,” and “Jihad will be the personal obligation of every Muslim man and woman, and there will be no alternative to Muslims threatening the interests of the hostile Americans and Westerners and striking at them everywhere.” and his successor Mahmoud az-Zahar says, “Israel will disappear and after it the US.”

Når nu Per Stig på et tidspunkt er færdig med at fortælle den Egyptiske Udenrigsminister at han er en løgner, så kunne det godt være at pengekassen til det palæstinensiske selvstyre burde lukkes definitivt.

Læs hele artiklen: frontpagemagazine

Ronald Dyrendal

FORBEDRET UDGAVE

DE SIDSTE IKKE-NYHEDER FRA POLITIKEN

Efter at have læst dagens udgave af Politiken, synes jeg lige at det var på sin plads med en hurtig gennemgang af de vigtigste ikke-nyheder fra dette godhedens evangelium:

Michael Jackson er tilbage:
Hvorfra skriver Politiken ikke i overskriften, mit gæt er varetægtsfængsling eller det ydre rum.

Mundspray til kæde-kyssere i Brasilien:
Det får jo min deltagelse i et kædebrev til at blegne lidt, man tør slet ikke tænke på hvad de sanselige brasilianere kan få ud af pyramidespil.

Kinesisk wannabe-rockstjerne døde midt i solo:
Oprigtig talt, det gør Gnags forsanger Peter A.G. også hver gang han optræder, men det har da ikke afholdt ham fra at fortsætte ufortrødent.

Svenske rockere er deprimerede:
Jeg forstår dem godt, det må den ondelynemig være surt at være svensker. Hvis jeg var svensker ville jeg låse sovepiller og barberblade inde i et sprængsikkert skab.

Landsby i Tyskland oversvømmet i gylle:
Det er københavn også hver lørdag aften, så det er vist ikke engang en rigtig nyhed.

JKN

HELVEG HOLDER DEN RADIKALE TRADITON I HÆVD

Selv om der er bred enighed i Folketinget om at holde de dansk-muslimske imamer uden for Muhammed-krisen, afholdt tidl. udenrigsminister, folketingsmedlem Niels Helveg Petersen (R) forleden et personligt møde med imamer skriver BT idag.

Under et halvanden time langt møde torsdag den 16. februar i Odense, som bl.a. talte den hårdt kritiserede imam Ahmad Akkari, men også øvrige danske muslimer, angreb Niels Helveg Petersen både den danske tone i indvandrerdebatten og dansk udlændingepolitik.

Den saudi-arabiske avis Al Watan omtalte mødet søndag. I artiklen er Helveg Petersen bl.a. refereret for, at "der i de seneste fem år har eksisteret et ondsindet angreb imod muslimerne", og at "disse forsmædelige tegninger imod islam er et led i dette angreb".

Så kender man det Radikale Venstre igen, altid klar til at skide i egen rede og altid klar til at tage parti for truende udenlandske totalitære bevægelser. Med Naser Khader var jeg lige ved at tro at de radikale bevægede sig mod en mere realpolitisk linje.

Helveg har virket rådvild og forvirret de sidste par år, det radikales alliance med det 3. rige faldt, ligeledes ophørte kollaborationen med Sovjet og deres tætte samarbejde med det Østyske Bondeparti. Mit gæt er at vi fremover vil være vidne til en revitaliseret Helveg, nu i alliance med islamisterne. Helveg oplever formodentligt sin anden ungdom!

Skjoldunge

VI HAR NYE OPLYSNINGER

Den 3. juni 2005 kunne vi her på Minut melde at:

BYG MUREN HØJERE

>>>Under overskriften ”riv muren ned” og ”sanktioner mod Israel” inviteres i en annonce i Metroxpress til demonstration mod Israel på Axeltorv i København.

At der demonstreres mod regionens eneste demokratiske land, i stedet for de omkringliggende despotier er jo legitimt, men når man nærlæser annoncen og ser arrangør listen så løber det nu uvilkårligt koldt ned af ryggen:

Internationalt Forum, Kvindernes Internationale Liga for Fred og Frihed, Kvinder i Sort, Boykot Israel, Palæstina-fredsvagterne, SFU, SUF, IS, DKP/ML, KPiD, AKP, SF og Enhedslisten.<<<

- - -

Nu står vi her på Minut måbende tilbage med spørgsmålet:

- Blev denne fest afholdt netop på Axeltorv, fordi at Arla inviterede på kaffe, kage og sharia som afslutning på en lystig dag i Landbrugsrådets mælkelokaler - på Axeltorv?

Vi vil gerne høre fra nogle af landets halal-hippier (SFU et al.), om dette var tilfældet. Da vi ikke har store forhåbninger om, at de arabiske gæster kan forstå nok dansk til at sende os en email, må vi forvente at svaret kommer fra Københavns Universitet eller evt. dét i Roskilde, hvor SFU for længst har overtaget magten.

NB: Hvad sagde Danish Crown til det hele; de sælger jo svinekød og ikke kamelkød? Så de en potentiel kunde, eller var de bange for, at bygningen skulle brændes af? Vrede muslimer spøger man jo ikke med....

Tak Israel.

Transatlantic

BØNDER

Hvad er forskellen på en fransk vinbonde og en danks mælkebonde, spørger Minut bare?

Udover at de begge kører i store Mercere og tjener gode penge i meget lidt liberale erhverv, så er der én stor forskel.

Når de franske dråber hældes i internationale kloaker, hver gang franskmændene beskyldes for noget skidt, f.eks. atom-våben prøvesprænginger, så fortsætter bøndernes deres arbejde, og ved at regeringen gør sit i franske interessers navn og for at beskytte det franske folk.

Når den danske mælk hældes i de arabiske kloaker, så går Arla straks i rette med regeringen og befolkningens ønske. De sætter nemlig arabiske dinarer laangt foran landets bedste og sikkerhed. De vil skide på Sharia, omskæringer og 'æresdrab', så længe der er lurpak på bordet i sandland.

Arla's pressechef skriver, at de aldrig ser en arabisk journalist efter kl. 15, fordi de skal til censur-deadline hjemme på trykken. Ergo, Arla VED ALTSÅ hvad der foregår. Det er en skærpende omstændighed rent faktisk.
Hvad bliver det næste fra Arla? Gift i smøret til dødsdømte fængselskunder i Kina, - fordi det kinesiske terrorstyre vil betale 10% over den normale smør&morfin pris?

Minut er ked af tab af danske jobs og indtægter. Vi forstår at Arla er rystede. Vi føler med Arla, og håber på, at frie arabiske befolkninger i fremtiden bliver fede af smør og kakaomælk fra Danmark. På Minut tænker vi på evt. arbejdsløse Arla folk, og håber at de hurtigt vil finde et tilsvarende job. Jo mere Arla jo bedre. Men vi accepterer ikke Arlas pågående opførsel. Den er en skændsel. En underkastelse for terror, og en nedvurdering af det samfund, der har gjort denne virksomhed hovedrig.

Arla - for den moderne forbruger (citat; Arla vision)

Transatlantic

ARLA'S HYKLERI FORTSÆTTER

”Vi har aldrig boykottet Israel, og det har vi heller aldrig skrevet under på nogen steder. Tværtimod har vi en stigende samhandel med Israel forklarer viceadm. direktør Andreas Lundby. - Når Arla eksporterer sine varer til Saudi-Arabien, deklarerer Arla i et oprindelsescertifikat, at Arlas produkter er danske og ikke fremstillet i Israel eller indeholder ingredienser fra Israel."

Se Arlafoods.dk

Det er sandeligt godt, at Andreas kun er viceadm i Arla, fordi topjobbet dér må da, forhåbentligt, kræve, at man kan forstå én ting:
Nemlig; at en underskrift på, at Arlas produkter ikke "indeholder ingredienser fra Israel" er en reel boykot af Israel, dets producenter og befolkning.
Arla handler i klar modstrid med dansk lov, ret og etik. Fy for fanden, siger vi bare fra Minut, og drikker i fremtiden hellere Carlsberg til morgenmad.

DI er tilfredse med Arlas skandaløse opførsel. Her tænker Skov på bagsædet af sin kr. 5.000 per dag Audi A8: "Jeg ville sgu da have gjort det samme".

Transatlantic

AT VILLE VÆRE GOD

På min gåtur idag gennem de hollandske gader og stræder, i en mellemstor by, så jeg observerende rundt. Der var mange ting at vurdere, - for en nogenlunde tænkende person (Minut er uden ansvar).
En af de ting jeg faldt over, var, i hvor lille grad jeg kunne vurdere, hvilket land jeg faktisk var i. Jeg følte egentligt, at jeg befandt mig midt i ingenting, sådan rent geografisk set.

Omgivet af arbejdsløse arabiske og somaliske mænd underholdt af evig forsørgelse og støttet af yderligere lovløshed i mindre eller større grad, så jeg her piger, kvinder og koner fra alverdens nationer, iklædt deres sædvanlige muslimske uniformer. Var jeg på Nørrebro, i Bruxelles lige bag Gare de Nord, i mellemøsten (hér findes ingen somaliere, trods en venlig religion og bedre vejr) eller var jeg i Milano? Jeg vidste dog, at jeg ikke var i Leeds, fordi dér kører bilerne i den forkerte side.

Der stod jeg så og undredes. Undredes over, om vi i virkelighedens verden, gør disse mænd en tjeneste ved at lade dem opholde sig i et land, hvor de i voksende omfang ikke kan tilføre nogen som helst værdi. Jeg vurderede på, om vi reelt beskytter disse damer, som fastholdes i et religiøst og tradiotionsbundet system langt fra idealerne og udgangspunktet for kvindeoprøret i 70'erne.
Er vores 'laden-stå-til-i-dyb-respekt-for-deres-kultur-slash-religion' egentligt mere en reel krænkelse af disse menneskers potentiale og personlige frihedsdrømme??
Jeg undredes. Jeg var bekymret. - Og her tænkte jeg slet ikke engang på værtslandets økonomi. Fordi en rigtig konservativ sætter mennesker foran penge. Derfor er DI ikke konservativ.

De Radikale har fået deres vilje i dagens Europa.

Tillykke Gerner-Nielsen og hendes medløbere.


Transatlantic

UDLANDET UNDRES OVER DANMARK (HVORDAN TØR DE DOG?!)

Når danskerne i disse dage, dagligt, overfaldes af vrede, fornærmede og fortørnede elitister såsom Dahlerup, Tøger, Uffe og Bæk Simonsen, professor Henning og alle de andre (naive, men søde fjolser), så er viften af slagtilbud bred som bogen er tyk.

Vi danskere kaldes for alt hvad vi ikke ønsker, og det er kun placeringen på venstrefløjs-skalaen som bestemmer, hvor grove overfaldende bliver fra hver især. - Jo længre til venstre, jo mere pøbelt-agtigt bliver talen.
Men ét budskab har de ALLE med til os:
"Udlandet er skuffet over os" (vores lefties mener jo faktisk 'Jer' da de ikke selv tælles med).
Se, dét er noget der rammere danskere hårdt. For uanset om man skal besøges datteren i London, bedsteforældrerne i Alicante eller kunden i New York, så er vi vant til at blive modtaget hér og dér, som anstændige mennesker. - Og nu er vi pludseligt ilde set på?!

Her på Minut vil vi gerne korrigere billedet, inden folk piller deres dannebrog af campignvognen, Hobro af ski-boksen og brænder passet sammen med de muhame(danske) formænd.
Udlandet ELSKER danskerne for deres mod, indsigt og især demokrati. Almindelige borgere i udlandet krummer deres tæer i foragt og undsigelse (not in my name), når de hører Blair sige, at Islam 'is a religion of peace', og de hører Straw sige, at 'the cartoons were far too offensive and ill judged when issued'. De ved nemlig godt, at demokratiet er truet, helt ind til benet, og at vores nuværende levevis kan være et overstået kapitel om 50 år, når først der er muslimsk flertal i Sverige og Holland. Det bekymrer enhver mand eller dame med en datter på under 10 år.
(Dem som har en datter på over 10 år, er ALLEREDE bekymret som det er idag!!!)

Udlandet, minus deres regeringer, tænker dansk i disse dage. Op med humøret Danmark siger de. Se denne tegnefilm (20 sek.) fra Holland. Den er lavet i respekt for Danmark.
We are all Danes.


Transatlantic

FREMTIDENS FORTID

Ja, den er som sagt usikker. I Vesteuropa især, fordi at vores kvinder ikke føder os nok børn siges det. (Selvom vi mænd gør alt hvad VI skal).

Her på Minut deler vi vor internationale indsigt, og vil gerne tillægge debaten en yderligere vinkel:
I Storbritanien mener flere og flere fornuftige/borgerlige meningsdannere, at der er mange grunde til dette problem, - og at Blair & Co.’s politik for at rette op på de manglende småunger, er blevet det rene galemandsværk; altså stærk socialdemokratisk præget.
Fordi: Idag belønnes man for hvert barn man får. Denne volumen-bonus er især vigtig for immigranter og de socialt dårligst stillede grupper. (Det er ikke for sjov Abu Laban har ni unger) Oven i dette, skal så tillægges yderligere bonuser for enlige mødre, teenage mødre og alle mulige andre påskud, især at gøre med oprindelsessted. F.eks. skrev The Daily Mail i forgårs om en mor, som på det normale arbejdsmarked ville tjene £12-14t om året, men som –udover gratis hus- fik £29.000+ hvert år af kommunen.
Alt imens dette system kører blindt derudaf; så straffes de veluddannede kvinder pga. tabt arbejdsfortjeneste, skulle de nu være så skøre at få børn. De kvinder som tjener £40.000+++. En ny engelsk undersøgelse viser, at en kvinde med en bachelor-grad i lands-gennemsnit ender karrieren £590.000 fattigere, hvis hun får to børn, ifht. ingen børn.
Ligeledes påviser nye britiske undersøgelser, at den hvide mellemklasse (dynamoen i Vesten) er SÅ trætte af samfundets overordnede udvikling; dårlige offentlige skoler (immigrationsproblemer som det HELT primære problem), indre byers kriminalitet (immigrationsproblemer som det HELT primære problem) og det totalt mislykkede ’social engineering’ forsøg i samfundet generelt, - at dette udover økonomiske grunde, påvirker negativt lysten til at stifte familie.
På Minut ville vi gerne se Blair & Nyrup forsvare deres resultater med hhv. 9 års magt over samfundets udvikling. Det gik og går den forkerte vej!
Det vil med andre ord sige, at det, vedr. børnetallene, ser meget dårligere ud, end vi tror:
>>De svigtende børnetal skjuler således nemlig det største problem af alle; - HVEM er det som føder dagens børn<<

På Minut er vi rystede, men ikke overraskede. Vi læner os tilbage og forventer en (yderligere) stigning i ungdomsproblemer og en deraf yderligere og fortsat ringere offentlig skole, som vil selvforstærke problemerne med mellemklassens nøgterne og korrekte betragtninger.

Stemme på Socialdemokratiet?? Du må være blevet gal, Danmark!


Transatlantic

torsdag, februar 23, 2006

STØT YTRINGSFRIHEDEN AKTIVT

Hermed en opfordring til at gå aktivt ind og støtte kampen for at bevare vores ytringsfrihed. Det er ikke nok at tænke sit når en grundpille i vores demokrati står på spil. Hermed en pressemeddelelse fra Ytringfrihed.org, som jeg mener man bør støtte op omkring.

La Gioconda

Nyt website med underskriftindsamling til støtte for Ytringsfriheden

I går kom Ytringsfrihed.org til verden. Ytringsfrihed.org har det ene mål at indsamle så mange underskrifter som muligt for dernæst at aflevere dem til Statsminister Anders Fogh Rasmussen. Underskrifterne – støtteerklæringerne – til den frie danske ytringsfrihed (§ 77 i Grundloven), skal ses som et modspil til andre indsamlinger, der maner til forsoninger og undskyldninger i den aktuelle Muhammed-sag.

Vi føler, at sagens hårdhed har svækket nogle danskeres forhold til den absolutte ytringsfrihed, og at disse danskere har vundet for stort gehør i de danske medier. Derfor denne indsamling, der forhåbentlig bliver så stor, at der ingen tvivl vil herske om vores fortsatte beskyttelse af den frie danske Ytringsfrihed.


Ytringsfrihed.org er et tværpolitisk og selvstændigt initiativ.


For mere information, besøg www.ytringsfrihed.org
Eller skriv til: ytr@ytringsfrihed.org.

Siden er jævnligt under angreb så den kan være nede.

UNDERKASTELSE!

Poul Nyrop Rasmussen skriver i sit seneste nyhedsbrev at Solana på sin mellemøst-rundrejse har udtalt at han vil inkludere blasfemi som en krænkelse af menneskerettighedene!!!!!
At muslimerne har fuld forståelse for vores position.
At dialogen tager form.

UNDERKASTELSE, siger jeg.

Gjallarhorn

Dialogen tager form

GROFT SAGT OM GLOBALISERINGEN

Berlingske Tidende har generelt ikke mere mod og kraft end en gammel tante, deraf velsagtens tilnavnet. Men Groft Sagt gør en forskel. Den daglige dosis af sarkasme og klarsyn redder Berlingske Tidende fra helt at gå til i misforstået takt og tone.

I dag siger Claes Kastholm Hansen noget ganske rammende om brugen af gummibegrebet ”globalisering”:

Hvis begrebet »globalisering« overhovedet skal have noget meningsfuldt indhold, så må det efter Groft sagts mening bruges til beskrivelse af den accelererende internationale arbejdsdeling og kapitalens frie bevægelighed med de konsekvenser for produktion, konkurrence, uddannelse og livsmåder, der følger heraf. Men i den verserende debat om Muhammed-tegningerne har begrebet »globalisering« fået samme status som vejret, der som bekendt kan bruges til forklaring og/eller undskyldning for alt muligt. I den globaliserede verden – hedder det fra Uffe Ellemann, DR-direktør Knudsen samt et ocean af bornerte juridiske professorer og læserbrevsskribenter – skal vi her i andedammen ikke bilde os ind, at vi kan bruge ytringsfriheden så frit og frækt, som vi har for vane – andre steder gælder der nemlig andre normer, og dem skal vi tage hensyn til. Men disse pæne mennesker skylder os at begrunde, hvorfor det lige netop er nu, »globaliseringen« kræver, at vi modererer vores brug af ytringsfriheden? (...)

La Gioconda

UNGDOMSLEDIGHEDEN ER NÆSTEN AFSKAFFET

Ungdomsledigheden er næsten afskaffet, efter at ungeindsatsen har strammet rådighedskrav og skåret i ydelser skriver BT i dag.

Ifølge Niels Westergaard, professor ved Handelshøjskolen i Århus, har læren af ungepakken været meget klar: ”Den har vist, at økonomiske incitamenter virker, og at en hurtig indsats virker”.

Godt så, måske er det på tide at hæve aldersgrænsen for ungeindsatsen og brede indsatsen ud på alle ledige, når nu stramningerne virker på unge så virker de formodentligt på alle dem der ikke er bevidst arbejdssky, de bør tilgengæld helt afskæres fra ydelser fra det offentlige.

TA

KENDER DU DEN OM SØMANDEN OG NONNEN?

Nu har pressen fundet en værdig afløser for Muhammed-sagen: Den såkaldte missil-sag!
Berlingske Tidende skriver i dag (heldigvis med et glimt i øjet): ”Ny missil-sag får folketinget op at stå”. Vi omtalte sagen i går. Vi fortsætter i dag. Selv om man er reaktionær kan man jo godt være fremme i skoene...

Det stærkt svækkede Socialdemokrati har ikke formået at forny sig, hvilket den famøse Muhammed-krise afslører. Den svigtende opslutning til dette parti skyldes at partiet ikke har taget bestik at deres vælgeres holdning til flygtninge-indvandrer området, men med arrogant mine kaldt det for ”ikke stuerent”. Socialdemokratiet får som fortjent. Helle Thorning Smith har forsøgt at virke en smule mere nuanceret på det område, men er også svækket af den røde fløj i partiet. Nu viser de sig igen fra deres bornerte og bedrevidende side. En bagatel af en sag men som dog er meget symptomatisk for socialdemokratiets form for debat. Jens Rohde har pænt succes i øjeblikket og gør sit arbejde godt: Kan han ikke knaldes for noget andet (hmm...), så kan man da gribe til partimetoder lige efter ”Den politiske korrekthed”. For næst efter at kalde sorte for negere, muslimer for muhammedanere etc. (listen kunne fortsætte i det uendelige – tankegangen er udtryk for censur og tankekontrol af den værste skuffe) så topper sexchikane som en af de værste forseelser. Den er altid god. Vi kvinder er jo per definition nogle stakkels ofre? Og at tale ”sjofelt som en gadedreng” det er i dette univers ikke en bagatel – det er at træde på dem der ligger ned(hmm...).
På MINUT vil vi resten af dagen fortælle vittigheder om sømænd og nonner for at komme os over denne patetiske sag.

La Gioconda

TAK GUDERNE FOR REFORMATIONEN


Tilsendt Minut af en flittig avislæser.

onsdag, februar 22, 2006

IRAN, IRAK OG SYRIEN: VORES NYE NABOERBedst som man troede at nu måtte enhver idiot kunne se vanviddet i at tilbyde Tyrkiet medlemskab af EU, så arbejder kræfter på at stille landet i en særlig begunstiget situation som mægler i Muhammed-sagen. Det er et smart træk for derved fremstår Tyrkiet uberettiget som et neutralt land. Men man må ikke glemme at Tyrkiet er muslimsk og har mange interne politiske problemer vi derved adopterer. Det kurdiske mindretal og spørgsmålet om deres stilling i Tyrkiet er i sig selv sprængfarligt.
Man kunne på DR i dag Tyrkiets udenrigsminister Abdullah Gül stille sig sejrsikkert op og bl.a. sige ”Nu kan Tyrkiet spille en strategisk rolle mellem EU og Tyrkiet. Det er derfor EU insisterede på Tyrkiets medlemskab”. Insisterer? Ja, måske de høje kommissærer i deres glastårne, men ikke EU landenes befolkninger, der udmærket kan se advarselslamperne blinke. Men ifølge Abdullah Gül kan vi næsten ikke vente – et Tyrkisk medlemskab vil betyde at de venlige muslimer i Iran, Irak og Syrien, som lige har brændt vores ambassader, bliver vores nye naboer. Så kan vi for alvor komme i ”dialog” og blive grillet hvis vi ikke makker ret.

Gjallarhorn

HASH KLUBBERNE SKAL STREJKE?

Den muslimske talsmand Ahmed Akkari planlægger en aktion hvor danske muslimer samles på Rådhuspladsen i København for at brænde deres danske pas. Hvorfor nu det? Hvad med at brænde dem af i Riad, så er vi da helt sikker på at i ikke kan komme tilbage.
Han planlægger også en hel dag med muslimsk arbejdsnedlæggelse. Så kan vi altså ikke købe ulovlig indførte colaer uden pantmærke, falske mærkevarer og stjålent tyvegods en hel dag? Hvad med hash klubberne - husk at de også skal strejke.

MN. www.minut.tk

CIRKELINE BRÆNDER DANNEBROG AF.Tegneren Jannik Hastrup, er åbenbart så bange for at blive taget for en af de "12 tegnere" at han skyndsomst håner Dannebrog, for at være sikker på ikke at få dødstrusler - vel idet mindste ikke fra muhammeddanere.

D.B.Cooper www.minut.tk

ARLA FOODS - NU UDEN DANNEBROG.

Det danske fodboldlandshold, i ved dem der faktisk kunne spille fodbold engang, har nu besluttet at spille en fodboldkamp i Israel, uden nationale markeringer som Dannebrog på tøjet p.g.a. Mohammed tegningerne. Nu ved jeg ikke med jer, men man skulle tro at de mennesker der går til en fodboldkamp, ved hvem der spiller mod hinanden? Så det burde vel ikke betyde så meget om der er flag på en trøje eller ej. Nu er det vist ikke de helt store hjerner der spiller fodbold, men burde nogen ikke fortælle spillerne og især DBU, at i Israel bor der jøder, som generelt ikke er specielt muhammeddaner venlige, nogle vil sige tværtimod. Faktisk kunne man godt få den tanke at man vil være specielt positiv over for os, fordi vi nu prøver det som staten Israel har prøvet siden sin oprettelse. Men mon sagen ikke drejer sig om at at hovedsponsoren "Arla Foods", der jo glad skriver under på at de boycotter Israel, overhoved ikke vil have deres navn forbundet med den jødiske stat og derfor tvunget fodboldholdet til at bære trøjer uden Dannebrog eller sponsormærke?

Her er så nogle Arla medarbejdere der boykotter jødiske forretninger.


D.B.Cooper. www.minut.tk

SOCIALDEMOKRATIET HAR GIVET ROHDE ET RIDDERSLAG

Venstres politiske ordfører, Jens Rohde, bliver nu anklaget for at være en sjofel gadedreng (tillykke her fra Minut).
Socialdemokraterne er oprørte over, at Jens Rohde på det seneste gentagne gange skarpt har kritiseret S-ledelsen.
S-formand Helle Thorning-Schmidt har i den forbindelse blandt andet kaldt Jens Rohde for et »lavtgående og løsgående missil«. I dag svarer Rohde i Jyllands-Posten:

»Med et glimt i øjet kan jeg sige, at hun endnu har til gode at se mit missil, så jeg tager det roligt«.

Socialdemokraternes politiske ordfører, Lotte Bundsgaard svarer indigneret (ungdommen har heller ingen pli længere) ”Danmark er i den største krise i mange, mange år, og så går Jens Rohde rundt og fortæller vittigheder på linje med dem om sømænd og nonner«. Ja gudsketakoglov for det, nu er jeg godt træt af at høre Svend Auken og Lykketoft dolke Anders Fogh i ryggen, og jeg er træt af de professionelle grædekoner med Uffe Ellemann og Thøger Seidenfaden i spidsen, endeligt får Rohde krisen ned på det plan hvor den hører hjemme, jeg har ikke læst noget så morsomt siden jeg så JP's tegninger af den falske profet. Rhode er tæt på at få min stemme, men så skal han altså først sige noget rigtig sjofelt om Riit Bjerregaard!

Skjoldunge

NÆVN IKKE BRØDFRUGTEN....UPS!

I weekendavisens bogtillæg 17.- 23. februar har Frederik Stjernefelt stillet en række spændende spørgsmål. Spørgsmål nr. 38 lyder:

”Kan vi fortsat spise eller benævn brødfrugter – frugten er som bekendt strengt tabuiseret blandt Yamierne på Batan-øen, hvor den blotte omtale af frugten opfattes som en aggressiv krænkelse”.

Stjernefelt har fat i noget, Minut vil derfor fremover, for at leve op til Politikens og det Radikale Venstres ekstremt høje etiske stade, undlade at benævne eller afbillede B........ Vi er så ansvarlige, at vi ikke ønsker flagafbrændinger og ambassadeafbrændinger på Batan og vigtigst af alt, så ønsker vi ikke at give Thøger Seidenfaden endnu en mulighed for at fortælle at han og venstrefløjen i Danmark er gode mennesker og vi er onde, og vi gider slet ikke at se Flemming Jensen lave skuespil om B........ fornedrelser, og mindst af alt ønsker vi at se en alliance bestående af Ib Michael, Uffe Ellemann og Dansk Industri hulke sig igennem tirader om vores umenneskelighed. Alt dette fordi et tabu er blevet brudt, for tabuer gælder vel ikke kun for "den anden religion" vel?

JKN

IDEOLOGIER TÅLER IKKE DAGSLYS

Jyllandsposten skriver i dag, at Ifølge det mellemøstlige forskningsinstitut MEMRI er det den åndelige iranske leder, ayatollah Ali Khamenai, der har startet en sammenkædning mellem Danmark og Israel ved offentligt at sige, at det i virkeligheden er Israel, der står bag Jyllands-Postens beslutning om at offentliggøre tegningerne.

Samme beskyldninger om, at der skulle stå en jødisk lobby bag tegningerne, er i dag almindelige i flere af Mellemøstens arabiske befolkninger. De vinder langsomt frem i medierne, ligesom konspirationsteorierne om den jødiske lobbys ansvar for 11. september-angrebene i dag er alment accepterede blandt mange mellemøstlige muslimer og desværre også mange danskere.

Benægtelsen af 9/11 og den rette sammenhæng er af samme type misinformation som holocaustbenægtelse. Det er som bekendt ikke ulovligt i Danmark at lyve, men man må bare opfordre til at konspirationsteorier imødegås af alle ansvarlige meningsdannere.
Tilhængere af ideologier som islamisme og kommunisme, spreder denne myte om 9/11. Den bør bekæmpes med saglig argumentation, sådan er nynazismen blevet holdt i ave i Europa (bortset fra i Sverige, der jo som bekendt ikke har fri meningsdannelse, de har således heller ikke kunne stække nynazismen væsentligt), og sådan skal de nye partnere islamisme og kommunisme imødegås, de tåler som andre totalitære ideologier ikke den objektive historieskrivnings ulideligt klare dagslys.

Roland Dyrendal

Læs mere på: Jyllandsposten

SKATTEVANVIDET STAVAD A/S

Resterne af Anker Jørgensen og hans medløbere, ser vi overalt i Danmark. Uanset om man kigger på socialt boligbyggeri (på nudansk: Ghetto) eller om vi kigger på vore selvangivelser. Tak skæbne et uhyre.

Imens Stavad spilder folkets dyre tid med Mao-lignende indlæg om Anker-fadæsen (i JP af alle steder – dét kalder vi Ytringsfrihed, forestil Dem lige et indlæg om Erik Eriksen i Politiken), så vil vi her på Minut hellere kigge på denne abekats fagområde; skatterøveri.

Da vi mindes og tilslutter os A. P. Møllers ”den der har evnen har pligten” ideologien, så er vi med på, at de brede skuldre skal bare mest. Naturligvis. Dette gælder også i skattesammenhænge.

Men dette betyder IKKE, at skatten skal stige til månens højde. Vi har med simpel matematik lavet en oversigt, som klart viser, at Case A, pædagoen i Årslev på Fyn betaler langt mindre i skat end direktøren i Mariager, case B.

Betingelser:

- Alle starter på 40%. Det er trodsalt lige dyrt at; blive født, gå i skole og aftjene sin værnepligt. Kun rimeligt, at vi alle betaler dét tilbage.

- Ingen kan blive frarøvet mere end 50%. Det er, uden sammenligning, det groveste der kan ske; at være den som sveder men alligevel har mindst ud af det.

- Man skal blive ved med at betale skat, uanset hvor meget man tjener, minimum 25%.

- Liberale ved, at jo lavere skat –> jo højere produktivitet = jo mere Skat i absolutte værdier.

- Socialister ved, at deres kræfter & evner ikke rækker langt længere end til den halve mille...men det gør ikke noget, vi har jo børnecheck, kunstigt billige boliger, billige mekka-bajere fra Abu & Co. og gratis TV (når man er på bisseren). - Så Stavads (MF løn er ca. 500t) stopper sine tanker lige dér, - hvor vi tager over.

Rige svin!

Transatlantic

CBS - 60 MINUTES OF SPITTING ON DENMARK

Tjah, i DR må der være udbrudt sejrsrus. Hos de radikale må man skåle sig fulde (undtagen alle de muslimsk inspirerede medlemmer) i glæde over de amerikanske medier. Hos SF får man tårer i øjnene og mindes de gode dage, hvor man drillede det danske forhold til NATO partnere. Man ville jo alligevel (Aaen et al.) have kæmpet på Russernes side.

Men inden festen kammer helt over på den rabiate venstrefløj, så vælger vi lige at give mikrofonen til en typisk amerikaner fra http://michellemalkin.com/ , som har sagt sin pro-danske mening. (Dét betyder anti-Ellemann/DI/Søvndal/Laban/Nyrup/Tøger/Arla/Gerner-Nielsen/P1/P3/Deadline/TV-Avisen/DR-online/KBH Uni og RUC)

”To be honest, I hardly ever thought about Denmark until this insanity blew up (except for your pretty girls). Since then, I've come to respect your courage and rational approach to the issue. The world reaction is just plain nuts and I'm embarrassed by my own State Department for their stand on this. Rest assured, most Americans are behind you 100%.

As for 60 Minutes – it was once a good show, but has degraded into a vehicle for those self-hating radicals who lack an iota of common sense.

So, I think Denmark should keep doing what it’s doing. You obviously have a levelheaded approach to Islamic fundamentalism and if my country and mainstream media won’t lead, I’ll gladly follow you.”

På Minut holder vi også med Danmark.

Transatlantic

2 + 2 = 7

Nutidens jøder er muslimerne,« sagde Henning Koch igår (Professor, dr. jur). Er de det?
Det undrer Minut sig over. Vi kan finde mange forskelligheder på jødernes opførsel i 30’erne og muslimernes i 90’erne.
Så mon ikke der også bliver en forskel på år 2010 ifht. 1940’erne?

NB: Vi tæller med spænding dagene indtil en fatwa kastes over slemme Henning. Han taler til en religion, som ikke normalt kan lide dén sammenligning.

Transatlantic

USA FJERNER SIG FRA EUROPA

Imens amerikanerne nok har fået en del af se til, kriminalitetsmæssigt, med de mange gæste-arbejdere fra Mexico, så er der dog ét punkt, hvor amerikanerne kan glæde sig. Voldtægtskriminaliteten er faldende.

1997 og til 2002 dækker en periode, hvor US fik et meget stort antal nye borgere. I samme periode faldt antallet af voldtægt fra over 141.000 til under 90.000. Stadigt alt for mange og uhyggelige tal, men et fald på 36% ikke desto mindre. (90.000 amerikanske voldtægter svarer til ca. 1.800 i DK, som er over det officielle danske tal på 500, som er groft undervurderet).
I samme periode, i Europa er det gået den modsatte retning. Men hér er indvandringen også muslimsk, hvor den i USA er primær katolsk (Mexico.) det vil sige kristen....betyder dette noget?
I Danmark ved man (Århus tal - 2003) at 85% af de voldtagne kvinder er danske. Samme undersøgelse kan slå fast, at kun 10% af forbryderne er helt sikkert danske.

På Minut er vi rystede over disse tal. Men vi finder ro igen hos Vestager, Gerner-Nielsen og Jelved. Disse højtuddannede mennesker, agerer som om, der ikke er et problem.
Så vi har nok bare taget fejl. Vores ubegrundede frygt konfirmeres af De Røde (DR) som heller ikke omtaler emnet. Selvfede Tøger holder også kæft om dette.
Vi ser etniske spøgelser! Undskyld. – Hvordan ser det ud i Sverige?? Nåh nej, der må man ikke registrere etnisk baggrund!

Tillykke Danmark.

Transatlantic

tirsdag, februar 21, 2006

NY KONSPIRATIONSTEORI: FLEMMING ROSE OG DANIEL PIPES PLANLAGDE TEGNINGERNE

Daniel Pipes har været nødt til at tage til genmæle mod rygter om at han skulle have konspireret med Flemming Rose omkring Muhammed-tegningerne. En antisemitisk skribent ved navn Christopher Bollyn har forsøgt at fremstille det som noget suspekt at Flemming Rose var i USA og foretage et interview med Daniel Pipes engang i oktober 2004 og at de angiveligt ved denne lejlighed skulle have aftalt at trykke tegningerne. Flemming Rose er trods alt journalist og journalister gør jo den slags – interviewer folk altså. Men så lige til er det åbenbart ikke.
Daniel Pipes virker med rette noget forbløffet over sagen:

Mr. Bollyn's theory connecting me to a clash of civilizations gained momentum within days. Leftist and Islamist writers variously described Mr. Rose as my "close associate," "disciple," and "protégé" and the Internet buzzed with rumors of my part in a "Neocon conspiracy." Even mainstream elements then picked up these ideas. A leading Arabic newspaper, Al-Hayat, speculated on February 10 about the "mutual admiration society" between Mr. Rose and myself. The PLO representative in Washington, Afif Safieh, told CNN's Wolf Blitzer on February 12 that Flemming Rose "is a fan and an admirer" of mine.
The mass-circulation Belgian weekly Knack then called me "the ideologue of the NeoCons" (which will come as news to William Kristol) and accused Mr. Rose, me, and others of instigating an "intentional NeoCon provocation."

Læse den fulde redegørelse af sagen her.

Gjallarhorn

SVERIGE HÆVER STØTTE TIL TERRORISTER.

Hvor mange lande nu stopper støtten til det Hamas ledet Palæstina, hæver Sverige deres støtte (selvfølgelig). I 2005 gav SIDA (svarer til det danske DANIDA) 100 millioner kroner, men har nu besluttet at give ekstra 50 millioner, grundet de hårde tider for Palistinænserne, udtaler Peter Lundberg fra SIDA til AFP.
Her er et par friske gutter som glæder sig til millionerne fra det "demokratiske" Sverige.

MN. www.minut.tk

HVORFOR LYVER AMERIKANSK NYHEDSPROGRAM OM DANMARK?

I det amerikanske nyhedsprogram "60 Minutes" har journalisten Bob Simon taget en tur her til landet, for at finde ud af hvorfor verdens muslimer pludselig hader Danmark. Programmet er holdt i en lidt ironisk tone, man henviser til den topløse figur, der sidder i havnen (Den lille havfrue), samt at man har tinsoldater (Livgarden) til at passe på dronningen. MEN alvorligt nok så påstår journalisten at vi i Danmark ikke tillader muslimske gravpladser her i landet "There may be a shwarma joint downtown, but there’s no Muslim cemetery anywhere", hvilket jo er løgn. Her er et tv-program der vises over hele verden og så gider de ikke engang sætte sig ind i hvad der sker her i landet. Se selv klokken 23.25 tirsdag den 21. februar på TV 2, eller på CBS side her,
hvor de forøvrigt påstår at 2 % af befolkningen er muslimer, det rigtige tal er 3.69 (2004) og kalder forfatteren Kaare Bluigten for "Buitgen" ikke imponerende.

MN.

6 MILLIONER VIDNER UDEBLEV

En enig østrigsk domstol idømte den britiske historiker David Irving tre års ubetinget fængsel pga. holocaustfornægtelse og erklærede ham skyldig i samtlige anklagepunkter.

Det kan synes som en hård dom, i disse tider hvor ytringsfriheden er til diskussion, men Tyskland og Østrig må af åbenlyse historiske årsager træder varsomt og respektfuldt, endvidere er David Irvings forbrydelse måske ikke hvad han har skrevet, men hvad han ikke har skrevet. Som faghistoriker har han således haft fri adgang til kilderne men har benyttet dem på en måde, der må betegnes som historieforfalskning.

Jeg er tilhænger af at holocaustfornægtere kan ytre sig frit i Danmark, jeg er sikker på at historieforfalskning altid kan tilbagevises af den seriøse historieforskning, det vil også være det sundeste for den frie meningsdannelse således at der ikke dannes myter.
Tyskland og Østrig må trækkes med fortiden et stykke tid endnu, derfor var dommen rigtig, ikke mindst for de 6 millioner jødiske ofre for nazismen, der ikke kunne være tilstede og vidne i retssalen.

JKN

MUHAMMEDSTRIDENS EFTERSPIL

Jeg kan ikke nære mig for at bringe hele denne kommentar af Michael Pihl fra dagens Berlinger. Han styrer for vildt!

Michael Pihl, Lektor. Kommentar i Berlingske Tidende 21/2.

I form af totalitær islam betaler vi nu for kulturradikalismens opløsning af kristendom og national kultur

En monolog er enetale fremført af en skuespiller. »Dialog« er iscenesat samtale i et skuespil. Om den ene svarer i øst, når den anden taler i vest, er ligegyldigt for »dialogen«. Bare forestillingen fortsætter. Sådan har vort offentlige liv antaget karakter af et teaterstykke. Ligesom under besættelsen. Den 9. april 1940 trådte en vred jurastuderende ind til forelæsning på Københavns Universitet. Som færøsk nationalsindet forbløffedes han den dag over dele af den danske akademikerelites valne, anti-nationale holdning: »Tjah, det bedste var vel nu at skifte studium,« sagde en medstuderende, »nu bliver der i hvert fald ikke brug for dansk ret«. 45 år senere væmmedes færingen stadig over akademikerelitens øjeblikkelige forræderi: »Jeg siger dig, der var ingen kampgejst, ingen nationalfølelse den dag«.
Efter 9. april opførte det officielle Danmark skuespil. Og folk vidste, det var teater. Efter besættelsen var danskerne et delt folk. Således er det også nu. Det danske folk er delt: Dem, der bøjer af over for det totalitære, og dem, der ikke vil være dhimmier. Fra nu af vil mediemaskinen bortcensurere eller nedtone enhver kritisk holdning til islam, og den vil køre i højeste gear for at udbrede budskabet om »dialog« og »integration«. Og folk ved, det hele er løgn.
Stemningen i Danmark under Muhammed-sagen minder om 9. april: Chok over bagholdsangrebet og en rolig støtte til Anders Fogh. I ekstreme situationer træder et samfund i karakter – på godt og ondt. Maskerne falder, og det sande ansigt afsløres. Vi har set herboende imamers dobbeltspil og hørt deres mellemøstlige kolleger opfordre til mord og vold. Vi har set »kritiske muslimer« i Danmark gå i brechen for Abu Laban, forsvare sharialovgivning og for åben skærm udtale, at islam som politisk ideologi »ikke er noget problem«. Samtidig har vi set flæskedanskerne gøre knæfald. Hans Skov Christensen, Uffe Ellemann-Jensen og de afdankede diplomater. Vi har set Informations journalist Martin Burchardt sprede lodrette løgne om Danmark i amerikanske medier. På TV har vi set professor Thomas Højrup stikke kniven i ryggen på statsministeren, mens Mette Winge optræder som den nordsjællandske kulturelites svar på Fru Møghe – totalt forkalket og med overdimensioneret hørerør: »Hvad siger du, har Flemming Rose fået dødstrusler?«, var hendes »Deadline«-replik 15. februar.
Værst er dog hykleriet i godhedsindustrien. Menneskerettigheder kan ikke gradbøjes. Hvor tit har vi ikke hørt det mantra fra Institut for Menneskerettigheder? Nu er ytringsfriheden for alvor truet, og straks svigter det danske Institut for Menneskerettigheder til fulde. Ytringsfrihed hører til i det inderste kerneområde af menneskerettigheder. Og hvordan reagerer Morten Kjærum? »Dialog i stedet for had og aggression,« fremfører han i anledning af profet-tegningerne. Han forsvarer den diffuse vrede, som hjemsøger den muslimske verden. En vrede, der i sidste ende skyldes, at vi ikke er og ikke vil være muslimer. Sammen med PEN-afhopperen Klaus Slavensky vil menneskerettighedsapostlen erstatte ytringsfrihed med »dialog«. Ytringsfrihed er en menneskerettighed. Frihed for kritik af ens religion kan aldrig blive en universel menneskerettighed. Køer er hellige for hinduer, men hinduer brænder ikke ambassader af, fordi vi slagter en kalv. I praksis arbejder Kjærum for at gøre sharia til dansk menneskeret ved at begrænse ytringsfriheden og underordne den religiøse fornemmelser.
Danskerne kommer nu for alvor til at betale regningen for årtiers uansvarlig indvandringspolitik. I form af totalitær islam betaler vi nu for kulturradikalismens opløsning af kristendom og national kultur. Ind i det tomrum, som 68-kulturrevolutionen efterlod, marcherer nu islamismen. Derfor udøver islam fortsat stor magt over efterkommernes identitet. Derfor afviser mange af dem »integration« og foragter et værtsland, der ikke vil være sin egen religion og kultur bekendt. Et dekadent Vesten styret af intellektuelle forrædere, for hvem intet længere er helligt – hverken familie, tro eller nation. Næh, »dialog« bliver devisen, monotont messende. Mens mediemagten opretholder illusionen om verden af i går. Men danskerne vil vide, det er løgn. Og trække sig tilbage fra maskespil og intellektuelles forræderi. Tilbage til katakomberne.
Ifølge en meningsmåling (Greens) ville nu 18 pct. stemme på Dansk Folkeparti. Det undrer mig kun, at der ikke er flere. Hvad tænker mon resten? »Dialog«? Maskespil? Eller siger de som Macbeth: »En stakkels skuespiller, som en tid gør støj og spræl på scenen og som så er glemt, et eventyr fortalt os af en tåbe, fuldt af larm og bulder, som slet ingenting betyder«?


La Gioconda

ABU LABAN - DEN DANSKE ARAFAT

Amerikanerne vidste det. De handlede derefter. De gad ikke Arafat, den lystløgner. Det betød videre, at de måtte støtte Israel.

Europæerne så det ikke. De handlede derefter. De syntes at Arafat var en frihedskæmper. Det betød, at Israel måtte hånes og lide.

En amerikansk konservativ skrev i nat dansk tid til danskerne.:

“As regards Abu Laban, this is what we experienced with Arafat. He would go on CNN and condemn terror and then go on Al-Jazeera and praise terror.”

Abu Laban må nu se sig blandt sige ligemænd; Frank Aaen og Villy Søvndal. En mand med magt.

Vorherre bevares. Sådan en abekat. (Altså; her henvises til Villy Søvndal – for HAN burde vide bedre).

Transatlantic

IRAN OG RUSLAND: ET SKØNT A-PARTY!!

Den samlede presse glæder sig i dag over, at Rusland nu er blevet Irans allierede i deres A-kapløb.

Her på Minut er vi mindre begejstrede; var det netop ikke NATO’s frygt, at ex-USSR detaljer og udstyr skulle komme i hænderne på disse arabiske psykopater? Eller var vi kun bekymrede over naboen Irak? Never mind.

Nu kører Vesten så sig selv op i et hjørne, med stort bifald fra BBC, - fra nu af bliver det ikke et skridt imod Iran, nøøh næhh, nu inkluderer det også Putin & Co.

Vi vil gerne fejre denne lejlighed med en russisk (amerikansk?) joke:

Transatlantic

Russian Condoms

Russian President Putin called President George W. Bush with an emergency:
"Our largest condom factory has exploded," the Russian President cried.

"My people's favorite form of birth control. This is a true disaster!"

"Mr. Putin, the American people would be happy to do anything within their power to help you," replied the President.

"I do need your help" said Putin. "Could you possibly send 1,000,000 condoms as soon as possible to tide us over?"

"Why certainly! I'll get right on it,"said Bush.

"Oh, and one more small favor, please?" said Putin. "Yes?"

"Could the condoms be red in color and at least 10" long and 4" in diameter?" said Putin.

"No problem," replied the President.

Mr. Putin hung up and started laughing with his aides about how those stupid Americans will fall for anything.

George hung up and called the President of a condom company. "I need a favor, you've got to send 1,000,000 condoms right away over to Russia."

"Consider it done," said the president of the condom company.

"Great! Now listen, they have to be red in color, 10" long and 4" wide."

"Easily done. Anything else?"

"Yeah," said the President, "print 'Made in America, size Small' on each one!"