Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

fredag, marts 31, 2006

KONS - TÆNK JER GODT OM


Jelved tilbage til magten?!

Det er med hovedrøsten i store dele af det borgerlige Danmark, at de konservatives mange udspil disse dages modtages.

Lad os lave en VKR regering siger de, både fra Christiansborg og fra Bruxelles.

Her på Minut må vi således konstatere, at hverken eliten på Tinge eller i Europaparlamentet har fattet en klaphat af, at de Radikale er, og især var, på vej til at køre Danmark ud over skrænten.

Jammen, hvad sker der dog? Er det den konservative elite, virksomhedsejerne, som nu for alvor ryster i lommerne, ved tanken om, at deres fabrikker ikke i fremtiden vil tilføres 25.000 nye fremmedarbejdere om året? - Som ville lønpresse Danmark nedad vel og mærke.

Dét de konservative melder ud, holder ikke i byretten. De kan ikke med den ene hånd kræve fortsatte skattesænkninger, og med den anden hånd holde fru Jelved (MF). Hun er så dyr i drift, at fru Pia Kjærsgaard's (MF) gamle-program er det rene vand i sammenligning, især efter, at DF har gjort indrømmelser på efterlønnen.

Iøvrigt, I konservative i Folketinget: Hvilken tak er det at give DF, som har opført sig eksemplarisk, alt i mens de Radikale har opført sig ..... landsskadeligt....?

Må vi så lige bede om, at I kommer tilbage på sporet igen.

- Et DF sat på porten, og et ekstremt ventreorienteret parti som de Radikale ved regeringsbordet, vil være en hån mod danskens seneste to stemmeafgivelser, og det vil tvinge DF helt til højre. Ikke fordi de vil derud, men fordi de tvinges. Både af taktiske årsager, men også fordi, at det vil være nødvendigt at holde det nye VKR i skarpt projektørlys vedr. udlændingesituationen.

Vi vil ikkke kunne stole på VKR i denne sammenhæng, simpelthen!

Transatlantic

torsdag, marts 30, 2006

Oh, du milde Gud

Det kan godt være, at 1967 er længe siden, men de psykedeliske tider er ikke forbi, ikke på nogen måde. Denne torsdag aften administrerede Martin Breum Deadline, og han gjorde det faktisk bedre end forventet. På besøg var Høje Tåstrups borgmester, Michael Ziegler, måneden ud bosat i det multikulturelt berigende paradis Tåstrupgård, og som klakør en forsker af ukendt tilsnit, hvis væsentligste karakteristikum bestod i, at det var umuligt at høre, hvad han sagde. Da borgmesteren samtidig var på jagt efter de kulturberigendes stemmer, blev det en udbytterig samtale. Ziegler vrøvlede løs om Tåstruphelvedes lyksaligheder, forskeren var som sagt på et lydniveau svarende til Chamberlains i 30erne, og Martin Breum forsøgte på disse præmisser at holde samtalen i gang. Det blev en forunderlig oplevelse. Konklusionen er blot den sædvanlige, at vejen til Helvede (med vilje stavet med stort) er brolagt med gode hensigter.

de Maistre

HELT - JESPER NIELSEN

Fra det parallelle univers

Det er en sælsom oplevelse at bevidne Tøger Seidenfadens udskejelser. TS deltog i udsendelsen, der (endnu engang) dokumenterede imamernes, de i Danmark bosatte (det hedder nemlig stadig ikke de danske imamer, så fat det dog, alle i tågehorn), fascistiske sindelag, lavet af den fransk-algeriske journalist, Mohamed Sifaoui. Her kalder TS Jyllands-Posten en "markant højredrejet avis", og i modsætning hertil står Politiken som en "frisindet social-liberal avis". Så er det, det virker rigtig fornuftigt at være højreorienteret. Så er det faktisk, at man misunder både tysk- og engelsktalende, at recht både betyder højre og rigtigt, og at right har samme betydning. Så er det, at man misunder en Patrick Buchanan, der kan betitle sine bøger "Right from the Beginning", og "Where the Right went wrong". Så er det i det hele taget, at man har det rigtig godt med at være på den forkerte side af gærdet, sammen med dem, de andre ikke vil lege med.

de Maistre

VÅGN OP STOLTE BONDE

Kære Per Kristensen, Løkken.

Her på Minut vil vi først ønske, at din forretning og dermed familie ikke lider skade ifbm. Muhammed sagen. Ingen dansk kan dog tage ansvaret for en så grotesk reaktion, som dén den muslimske verden smed af sig på højeste niveau; OIC.

Med vilde arabere må vi åbentbart vænne os til at tænke i "force majeure" ...de er usikre som vejret....

Desværre har PK ikke forstået budskabet i kritiken vendt mod Arla.
(http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3647588)

Som sagt, også her på Minut, så kritiseres Arla ikke for samhandel med Mellemøstlige diktaturer. Om der nævnes noget negativt i den forbindelse, er det blot, at minde om, at det er god købmandskab; ikke at lade sin forretning blive afhængige af gale sorte mænd. Lidt det sammes siges der til A. P. Møller vedr. deres enorme satsning i det usikre Kina.

Dét som Arla tilgengæld får 10 daglige trælår for, er:

- at man lagde utidigt press på statsministeren til at skulle omgå diplomatiske spilleregler
- at man lagde afstand til den danske diplomatiske process
- at man lagde en kampagne for dagen, som skam-kyssede fødderne på diktatorer og Islam
- at man lagde kritik til JP og tegningerne, som opførte sig inden for lovens rammer

Ingen skælder en mælkebonde eller Arla ud for at sælge sin ost til arabiske kunder. Det er god eksport fra Danmark, og vi takker jer for det store virke i udlandet.

Transatlantic

BBC & DR (RØD ALLIANCE)

Som Uriasposten idag korrekt påpejer, så er det utåeligt for dansken, at licens-journalisterne på P1 skal trætte de uskyldige lyttere dag ud og dag ind, med indirekte og påståede faktuelle personlige venstreorienterede betragtninger, f.eks. vedrørende kandidaterne i det pågående italienske valg.

På BBC Two kanalen, DR2s læremester, gik det helt amok i aftes. Alle kontrol-instanser svigtede!

På den prestigefyldte plads; BBC2 kl. 22.30-23.20 Newsnight (template'n for DR2's Deadline), fik anti-Irak slænget fuld bane at løbe på, i en totalt ukritisk journalistisk nedsmeltning, financieret af britiske tvangs-indrevede kr. 25 mia/år.

Emnet i aftes:
P.t. har mere end 250.000 amerikanske soldater gjort tjeneste i Irak, ca. 130.000 er tilstede i Golfen idag. Ud af dette antal, har knap 40 personer gennemgået en 130 miles protest march til New Orleans. Dette optrin har BBC valgt at dække 24 timer i døgnet i alle 5-6 dage. Det afsluttedes med et 20 minutters indslag i aftes. (Undertegnede har aldrig set et 20 minutters indslag på Newsnight før...)

Det hele var alvorligt nok: Af de hjemvendte soldater, lider nogle af post-krigs traumer, disse har et sundt behov for at få talt ud om de barske oplevelser som krig har givet dem, - også om de uregelmenterede og forkerte ting nogen af dem personligt foretog sig i Irak.

BBC, derimod, (mis)brugte disse stakkels soldaters situation, til på grummeste vis at drage falske forbindelser til Vietnam krigen: BBC spillede lystigt Bob Dylans anti-amerikansk musik for alle pengene, viste mindesmærkerne fra Vietnam, interviewede fordrukne 'Nam-vets og promoverede grædende amerikanske soldater fra den ekstreme venstrefløj af amerikansk politik, som tog til Golfen ved en kæmpe fejl; blot fordi de havde valgt militæret før 9/11 2001 - for at få en dejlig gratis uddannelse betalt af O. Sam.

BBC brugte disse ex-soldiers til at udstille kanalens modstand mod krigen, og fik konkluderet at:
 • krigen ikke har noget med frihed at gøre
 • krigen ikke har noget med demokrati at gøre
 • krigen ikke er for irakernes skyld
 • krigen ikke har nogen forbindelse med terrorisme
 • krigen kun er p.g.a. olie
 • krigen kun gavner Bush-familien og industrien
 • krigen er gennemført udenfor krigens love og konventioner
 • krigens 2.300 US ofre, er på vej mod Vietnams 58.000
 • krigen er ikke værd at føre, den er ikke aktuel for Vesten
Som Kim nævner på Uriasposten, så kan vi tilgive, at dét er de personlige holdninger hos mere eller mindre hele den danske og britiske journalist- og folkeskolelærerstand. Men det er komplet uacceptabelt, at begge disse magtinstanser, i den grad de gør, pådutter uskyldige -små og store- borgere i det danske og britiske samfund, deres reaktionære og røde doktriner.

Her på Minut vil vi gerne lige nævne, at det ganske enkelt ikke dét, de er ansat & betalt for at gøre....

Intet sted igennem de lange og trættende 20 minutter (eller på Newsnight/Deadline tidligere) bliver det på samme måde nævnt de ufattelige fremskridt der gøres i Irak, det heltemod vore tropper udviser, det geografiske hot-spot som de 20.000 internationale muslimske teorister skaber i Irak, samt den ufatteligt store effekt, som koalitionenes indsats i Afga. og Irak har gjort imod Bin Laden & Co, som reelt er lammet af de mange trælår de har fået de seneste 3 år!

Det er for ringe af DR og BBC. Folkets dom skal blive hård. Den kommer på et tidspunkt.

Transatlantic

onsdag, marts 29, 2006

Kære lille Helle

Hvad skal man gribe og gøre i, når man er leder af landets engang største parti, når man forestiller sig, at man skal være statsminister, og at kun diverse urimeligheder forhindrer en i dette? Ja, så gør man som Helle Thorning Schmidt og beskylder sin trofaste samarbejdspartner for at vade ind på ens territorium, og man beder derfor så mindeligt, om man ikke kan få lidt plads. Thorning må altså mene, at hvis blot det i sandhed radikale parti på tinge dæmpede deres ekstremistiske retorik en smule, så ville vælgerne atter fylkes om det gamle arbejderparti, og en ny storhedstid være oprunden.

Nu vil Minut aldrig fornægte, at et vist mål af naivitet er en uomgængelig del af den menneskelige natur, men Thorning brillerer unægteligt med en selv for en socialdemokrat forbløffende mængde af varen. Hun kan da ikke i sin vildeste fantasi forestille sig, at et så yderligtgående parti som de radikale kunne drømme om at stikke piben ind, når det kommer til spørgsmålet om landsskadelige udtalelser. Yderpartiers eksistensberettigelse består jo netop i til enhver tid at være leveringsdygtig i afsindigheder. Har man måske hørt om, at Enhedslisten eller imamerne holdt sig tilbage, når det gjaldt at undergrave den lovlige samfundsorden? Næ, vel? Hvorfor i himlens navn skulle de radikale så begynde at foretage sig noget, der ville stride så fundamentalt mod deres natur? Barn som partiet er af de åndsstrømninger, der har hærget Danmark i mere end hundrede år. Barn af den grænseløse fornuft, som hader og foragter det folk, som har måttet lægge rygstykker til et parti, hvis historie fortæller os om forsvarsfornægtelse, samarbejdspolitik, anti-NATO, kommunistleflen og som kronen på værket en indvandringspolitik, der er i færd med at ophæve Danmark som nation.

Thorning har så åbentlyst ikke forstået, at Socialdemokraterne er i færd med en ørkenvandring, som det, Gud være lovet, er meget svært at se enden på. De ligger, som de har redt. Mennesker som Svend Auken, Mogens Lykketoft, Ritt Bjerregård og Poul Nyrup formåede med en imponerende vedholdenhed at smadre det parti, der under H.C. Hansen med en vis ret kunne kalde sig et folkeparti. I dag bevidner vi efter alle solemærker at dømme langt snarere dødskramperne end genopstandelsen. Og godt det samme for det. Et socialdemokrati, der på så grov vis har svigtet det brede Danmark, ikke mindst ved deres samarbejde med de radikale, fortjener ikke bedre.

de Maistre

LONDONs RITT BJERREGAARDEnhver - med blot den mindste historisk fornemmelse - kaster sig om på jorden i afmagt, blot ved tanken om en magtfuld socialdemokrats opførsel i embedet.

Det er som om, har vi her på Minut bemærket, at venstrefløjen og sosserne i særdeleshed, simpelthen ikke kan magte magten. Det er som om, at den overvælder dem, og deres jordforbindelse mistes, - de overmandes af arrogance i uhæmmet omfang til skade for alt hvad de har i deres nærhed.

I England er ingen undtagelse. Her har vi også Ritt B & Nyrup'ske tendenser overalt i samfundet, som på nationalt og London plan tegnes af disse røde giganter.

Nu har Ken Livingstone så raget sig uklar med den amerikanske ambasadør, og kaldt ham for a "a chiselling little crook". Jo, vi genkender den barske tale som venstrefløjen ynder at kalde sine modstandere. Dialog? They couldn't care less! Chickane, vold og trusler? Yes Sir.

Hvorfor? Jo, Ken L. er unenig med amerikanerne, om, hvorvidt deres diplomatkøretøjer (som via Geneve aftalen aftalen fritager diplomatiet for lokale skatter) skal betale den londonske vejafgift på £8/dag.

Ja, den var faktisk £5/dag de første 2 år, men på smukkeste og ægte socialistisk skattemanér, så steg den hurtigt til £8! - Kender vi ordet 'rød/grøn skatte-skrue' og kan vi kæde dét sammen med teknokratiske bereaukrater, for hvem intet er kønnere end penge forvaltet af offentlige ansatte?

Transatlantic

tirsdag, marts 28, 2006

POLITIKEN I SELVSVING II


Så er den gal igen.

I dagens Politiken (akk, det er hårdt at være ansat på Minut - man skal læse den slags ævl dagligt) har man igen svært ved at gennemskue selv simple årsagssammenhænge.

Det fortælles dérfra, Danmarks extreme venstre talerør, at det nu er fru Pia Kjærsgaard (MF) som er den berømte'ste dansker, når man sidder og sludre lidt med taxi-chaufføren på Mallorca - ikke længere fodboldhelten Michael Laudrup?! Det beklager Minut selvsagt, alt andet lige (som det hedder på økonom-sprog).

Dette skred betyder direkte, at DK nu ikke kan tiltrække udenlandske eksperter. Her nævnes nationaliteter som ærede pakistanere og tyrkere, - som især flygter fra det facistiske kongerige i Nord.

Må vi stille og roligt minde (både Politiken og Regeringen) om, at Danmark igen og år efter år, har:
 • verdens højeste indkomstskat
 • verdens højeste (og mest udbredte) moms
 • verdens dyreste biler
 • verdens dyreste bredbånd (USA 75,- UK 150,- og DK +250,-)
 • københavn er nu verdens 5. dyreste by at bo i
 • syndigt ringe vejr

Måske det kunne være de økonomiske vilkår der gør, at de eftertragtede ph.D drenge og cand.merc. piger (som jo er kendte for at kunne lave et hurtigt regnestykke), ikke søger til Danmark, for slet ikke at tale om de mange danskere, som er sluppet ud af det danske afgiftshelvede! der nægter at søge tilbage, herunder undertegnede.

Transatlantic

LAD BØRNENE KOMME TIL MIG


...sagde Jesus ifølge de hellige skrifter.

Den instruktion har især den katolske kirke haft meget svært ved at tolke korrekt, og i USA (erstatningernes mekka) ruller den ene sag efter den anden hen over den katolske kirke p.g.a. børnemisbrug inden for kirkemurerne. - Fra semi-europæiske Boston i nordøst, til bibelbæltet i syd.

Her på Minut tager vi 'unconditional' afstand til den slags ufattelig svineri og håber, at de skyldige vil blive dømt og straffet både på jord og i senere liv.

Apropos børnemisbrug, incest og ligeledes: Det er ufatteligt så lidt vi hører omkring de muslimske miljøer i Danmark. Vi gad nok vide, hvad de offentlige forvaltninger aktivt gør, for at undgå 'Tønder-sager' i de muslimske miljøer.

Hvorfor rejser vi dette giftige spørgsmål?

Johh, baseret på Tønder-sagen, så er de anklagede i denne modbydelige børnesexsag 40% tyrkere og andre arabere. Dette tiltrods at de 'kun' udgør under 4% af befolkningen, alstå en x10 gange over-representation.... - Det giver os stof til eftertanke!

En sådan sag som den fra Tønder, samt somalisk omskæring etc. bør give den offentlige pligt & omsorg for vore gæsters uskyldige små børn et ekstra hak op i indsats. Enhver forbrydelse imod børn er en forbrydelse. Uanset etnisk baggrund. - Og uanset hvad der praktiseret i hjemlandet og Muhammed's egne 9-årige piger. Føj for fanden siger vi bare...!

Transatlantic

DANSKERNES VALG
Her på Minut mener vi, at det er vores pligt at bringe overblik, info og oplysning til det danske folk.

Vi ønsker ikke at agitere for løsslubne idéer og skæve/skøre holdninger, så vi fastholder et jerngreb i virklighedens verden; dér hvor man ikke længere finder venstrefløjen og især de Radikale. Vi findes dér, hvor vi altid er istand til at forsvare vore holdninger med data, dømmekraft og fri konservatisme. - Som ordenlige mennesker nu engang gør!

Transatlantic

BENT JENSEN OM FÅRENE OG BUKKENE I DANSK POLITIK

Bent Jensen har skrevet en aldeles fornøjelig kronik i JP i dag. Her en lille smagsprøve:

"Og nu må det ikke længere hedde sig, at der er forskel på civilisationer og kulturer. Vi er ikke spor bedre end dem, bræger fårene - faktisk meget værre. Tænk på alle de onde kristne og deres onde gerninger. Og så får vi klicheerne om korstogene, nazismen og kommunismen. Og fårene ved ikke, at de kristne korstog var nogle beskedne forsøg på at tilbageerobre nogle små enklaver af det vældige område, som var blevet erobret og islamiseret i de forudgående århundreder. Og de glemmer, at Hitler var antikristen og beundrede islam. Og de glemmer ligeledes, at de kommunistiske folkemordsregimer var ateistiske.
Pludselig er det blevet politisk ukorrekt at tale om civilisationers sammenstød. I stedet for skal man sige "kulturmøde". Jamen, når vi nu dagligt ser dette sammenstød udfolde sig - ofte på den mest barbariske vis - så kan man jo ikke trylle det væk ved at tale om noget andet."


La Gioconda

mandag, marts 27, 2006

ISRAEL OG DET FORTSTÅENDE VALG

Horisont på DR1 bragte her til aften et interessant portræt af Israel her i forbindelse med det fortstående valg i landet og de står unægtelig overfor nogle udfordringer hvis de mange konflikter skal bilægges. Man kan dog godt forstå hvorfor Israelerne kan være lidt bitre over EUs massive støtte til Palæstinenserne og Hamas. Søren Espersen har i den forbindelse udtalt (Berlingske):
”Ud over den ultimative udfordring: at slutte fred med de arabiske nabolande og skabe en fornuftig løsning i forhold til de palæstinensiske arabere, er Israels vigtigste udfordring effektivt at få dæmmet op mod den misinformation, der har skabt et forvrænget billede af Israel. Når unge europæere ser davidsstjernen, er det indre billedes association en militær tank - billedet af en kynisk besættelsesmagt. Det er resultatet af mange års misinformation omkring Israel, hvis demokratiske værdier og usvækkede vilje til dialog burde fremstå som et lysende forbillede.«

La Gioconda

SANDHEDEN ER ILDE HØRT.....


La Gioconda;)

MANIPULERENDE POLITISK AGITATION I "V FOR VENDETTA"

Jeg kom til filmen med store forventninger, men gik derfra både skuffet og irritabel. Dens helt klare budskab havde jeg nemlig i dens samtlige 132 minutter fået smidt i ansigtet på en Fahrenheit 9/11-agtig måde, uden plads til nuance, eftertanke og valgfrihed. På en påtrængende og manipulerende facon gav Vendetta en stærk samfundskritik efter et i mine øjne velkendt mønster og retorik: nemlig en venstrefløjs-revolutionær model, der i lige linie fører op til dagens politiske klima.

Filmens politiske udsagn:
Det totalitære regime, som England styres af i fremtiden, når V finder sted, er gennemført ubehageligt: Et fascistisk magtapparat, der kontrollerer en lammet befolkning via frygt, censur, åndsformørkelse, militær magt samt religion. Dertil er der tydelige referencer til Nazi-tiden i både regimets grafiske udtryk og overkanslerens udseende, navn (Adam Sutler) og retorik. Tegneseriehelten, den maskerede V (den arketypiske hævner), gør oprør mod dette regime gennem diverse terrorist- eller frihedsaktioner, hvor han dels sprænger bygninger i luften, dræber magteliten og på demagogisk vis forsøger at vække befolkningen, indtil den kan tage sagen i egen hånd og udføre den endelige revolution og magtskifte.

Dér, hvor filmen for alvor bliver suspekt, er ved dens evindelige og insisterende referencer til dagens samfund, hvor filmen følger en ortodoks venstre-orienteret retorik:
USA nævnes og der vises billeder af amerikanske tanks i Irak, Afghanistan eller lignende, mens vi hører om hvordan USA er blevet til det ”tidligere USA”, efter det i hovmod og magtudøvelse mod andre er kollapset.
Det nationalistiske regime i England har vundet magt via effektiv brug af fjendebilleder af bl.a. muslimer – underforstået at det er falske, manipulerende billeder.
Filmen giver udtryk for et udpræget selv-had til egen kultur. Religionen, som regimet er bygget op omkring, er (selvfølgelig!) kristendommen i en perverteret form, hvor udøverne fra laveste til højeste kun tænker på at voldtage og udnytte. Klimaks er kardinalen, der tager korset af inden han går ind til endnu en ung skolepige, han vil fornøje sig med.
V må indrømme, at han er blevet til et monster, men samtidig er den side blot et produkt af systemets monstrøse tortur af ham. Hans ”målet-helliger-midlet”-terrorisme er dermed undskyldt og retfærdiggjort.
Islam nævnes flere gange direkte og indirekte, hvor det sidestilles med frihedskampen mod regimet. Først hvor det bliver nævnt som offer for fjendebilleder fabrikeret af regeringen, så i form af en 14-hundredetals koran, der på en piedestal står som udtryk for kunst, poesi og skønhed (sammen med anden illegal historisk og kunst) og endelig optræder V som først selvmordsbombemand med bombebælte om livet, og til sidst i forbindelse med metroen (the tube), hvor et tog fyldt med eksplosiver køres under parlamentet for at bringe det ned. Alt sammen umiskendeligt brugt af islamister.

Regimet i Vendetta sidestilles helt tydeligt med de af Europas folk og regeringer, der er bekymrede for islamismens indtog, og som i filmen her reduceres til nationalistiske og ekstremt højre-drejede. Undervejs i filmen fik jeg en decideret dårlig smag i munden, da en styreform, beskrevet som man vil finde den et sharia-ledet land som Iran, bliver påduttet de vestlige samfund, der netop står for frihed og det modsatte af islamismen. Det var som at komme i den omvendte verden, hvor vi blev ledt til at juble over en selvmordsbombeklædt mand springe parlamentet i luften, på samme måde som metro-bomben blev udløst i London sidste sommer.
Filmen fremstår derfor for mig som islam-apologetisk og stærkt problematisk. Tænk sig at mainstreamfilmen er nået dertil? Og at folk æder det råt?

Filmen er helt sikkert vand på Rune Engelbrecht Larsens mølle og han skal nok opdatere sin side med et par lovord om den på et tidspunkt. Han har allerede haft fat i Instruktørernes tidligere film triologi ”The Matrix”, så mon ikke vi får en ”subtil” analyse af ”V for Vendetta” på et eller andet tidspunkt?

La Gioconda

SÆLG STOREBÆLTSBROEN


Det lyder næsten for godt til at være sandt:

Danmark kan eksportere sine broer (eller ihverfald vores viden om at bygge dem).

Ved New York findes der en række måder at komme fra staten New Jersey til Manhattan på. Én af dem, måske endda den smukkeste vej, er over den berømte Old Tappan Zee Bridge. Den tur nyder 140.000 bilister i døgnet, og turen koster ca. $4 for en enkelt.

Nu er det desværre bare således, at denne bro er ved at falde fra hinanden, bogstaveligt talt: Man glemte at lave afvanding fra vognbanerne, så salt, olie og andet forventeligt, er ved at slide broen op nedenfra. - Den er ved at ruste fra hinanden....

Her på Minut ved vi godt, at de kære amerikanere elsker Big & Beautiful, men vi mener ikke, at en ny bro over Hudson River kommer til at koste $14bn = dkk ~88 mia som en anden naturlov?!

Kr. 88mia i sagens natur alt for mange penge for sådan et bette job, ja næsten 4 gange så meget som det ellers skandaløst løstslubne Storebæltsbudget endeligt løb op i. Med god og stærk dansk viden, plus billig mexicansk arbejdskraft burde det kunne sættes sammen langt billigere?

Mon ikke vi kunne blive enige om, at FLS, MTHøjgaard Christiani og alle de andre selskaber, gode stærke danske koncerner, burde kunne bygge sådan en bette Hudson-LILLEBÆLTSBRO for det halve af det amerikanske skøn, og stadig tjene en arla-bondegård og mere til - på det?!

Kilde: http://www.thejournalnews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051127/NEWS02/511270359

Transatlantic

søndag, marts 26, 2006

DIALOG?

Akkaris: "Je sende en personlig brev til Naser"

Den leflende og underkastede elites ønske og krav om ægte dialog, samtale og dermed forståelse med tosserne i Mellemøsten, - står i knaldhård kontrast med Naser Khader's egen adfærd.

Denne mand, Khader (MF) som nok kender islam lidt bedre end Ellemann-Jelved & Co., afskriver enhver dialog med abekatten Akkaris (såkaldt Imam i Danmark).

Transatlantic

FILMEN OG DEN REVOLUTIONÆRE ÅND

Hmmm, så sidder Michael bare der i Rio med 32 graders varme og med udsyn til bademode og sandstrand. Hvilket minder mig om at jeg var på NATFILMFESTIVAL i går og se en Brasiliansk film fra 70’erne, meget berømmet af filmkritikeren Chr. Braad Thomsen. Det er en film, der sjældent vises i Danmark, så da den var med i programmet sprang jeg til. Den viste sig at være meget politisk og helt i pagt med 70’ernes klassekamp. Det er en slags western med Brasilianske forhold. Antonio Dræberen er titlen eller ”Antonio das Mortes” fra 1969. Antonio er godsejernes lejemorder, klædt i en grå kappe og efter sigende med en ringbrynje af guld, som gør ham usårlig for kugler. En ringbrynje finansieret af de rige, hvis samfundsorden han fungerer som opretholder af. Der eksisterer en del folkelige oprørsgrupper, der ønsker at overtage jorden fra de privilegerede. Antonio opstøver oprørslederne og likviderer dem. Han har gjort sit arbejde grundigt og Antonio henfalder i resignation over at være løbet tør for fjender og mening med tilværelsen. Han er en tom skal hvilket illustreres af det forhold at han beder i kirken men ingen skytsengel har, gudløs og udstødt. Den sidste oprørsleder er klædt som en hippie og i øvrigt en ikonografisk blanding af en jesusfigur og Che Guevara (oprørene omtales som de hellige og med dem har de en hellig jomfru, som er en sandsigerske og guddommeligt talerør). Godsejeren er meget symbolsk blind og har en dekadent elskerinde (hun er en blond hore, en giftig kvinde, der kynisk forsøger at overbevise sin elsker om fordelen ved at ombringe godsejeren for at få fingrene i hans penge. Da han er for svag dolker hun lystigt ham i stedet). Filmen er mytisk-symbolsk og har et til tider drømmende surrealistisk skær. Skal man sige noget positivt om den er det bedste ved filmen lydsporet, hvor den folkelige fortælling og de dragende rytmer bruges optimalt samt de stemningsmættede sort/hvide billeder af den afsvedne brasilianske højslette. De folkelige skarer er fremmedartede og gør af den grund også et sælsomt dragende indtryk.
Det interessante ved filmen er imidlertid hvordan den marxistiske klassekampsideologi indskrives i et religiøst værdisæt. Men hippieideologien havde vel i det hele taget en tendens til denne selvmytologisering og frelsesretorik.
Plottet i filmen er nu ganske enkelt: Antonio kommer i eksistentiel tvivl efter at have dræbt den sidste oprørsleder og dermed givet folket dødsstødet. Godsejeren sender nu sine egne lejesvende ud til folket og mejer dem alle ned undtagen den hellige jomfru, hvis familie alle er blevet dræbt i modstandskampen og en høj sort mand, som nedstammer fra slaverne. Antonio får moralske skrupler og tager hævn over godsejeren og hans lejesvende. Den hellige jomfru og den sorte slave dræber i slutscenen godsejeren til hest og med lanse som en anden St. Georg dragedræber. Den religiøse symbolik er heller ikke her til at tage fejl af: Ondskaben er besejret.
Da filmen havde dansk premiere skrev Chr. Braad Thomsen følgende: 'Det er en film, som rummer alt, og man oplever den som den første og sidste film i verden. Det bliver vanskeligt at gå i biografen og tage andre film alvorligt efter dette værk.' Jeg må sige at jeg var voldsomt skuffet – men det er i det hele taget typisk for politisk kunst – det holder ikke til at stå prøve med tidens tand.
Og så vil jeg nok fremover tage anbefalinger fra den gamle hippie Chr. Braad Thomsen lidt mindre seriøst.

Se NATFILMFESTIVALENS program på http://www.natfilm.dk/

La Gioconda

SKIK FØLGE ELLER

...land fly.

Dette hårdt prøvede udsagn, er ofte set i en dansk sammenhæng, og intet er forkert i dette.

Men for nogen, især på den kærlige, forståelige og fredlige venstrefløj, er det forsøgt gjort ultra-højre-agtigt; at det skulle stå for en ekstrem nydansk og etnisk egoisme. I samme åndedrag fremtrylles The American Melting Put altid på banen som et bevis på uhæmmet indvandring er løsningen på alt ondt, - iøvrigt det eneste positive en venstrefløjs-drømmer kan sige om det land?!

Men lad os lige - her på Minut - kigge os rundt i omverden, og se om de ligeledes har en skik følge eller land fly baggrund. Hvorfor ikke kigge på samem USA:

 • George Washington, in a letter to John Adams, stated that immigrants should be absorbed into American life so that "by an intermixture with our people, they, or their descendants, get assimilated to our customs, measures, laws: in a word soon become one people."
 • In a 1790 speech to Congress on the naturalization of immigrants, James Madison stated that America should welcome the immigrant who could assimilate, but exclude the immigrant who could not readily "incorporate himself into our society."
 • Alexander Hamilton wrote in 1802: “The safety of a republic depends essentially on the energy of a common national sentiment; on a uniformity of principles and habits; on the exemption of the citizens from foreign bias, and prejudice; and on that love of country which will almost invariably be found to be closely connected with birth, education, and family.”
 • Hamilton further warned that "The United States have already felt the evils of incorporating a large number of foreigners into their national mass; by promoting in different classes different predilections in favor of particular foreign nations, and antipathies against others, it has served very much to divide the community and to distract our councils. It has been often likely to compromise the interests of our own country in favor of another.
 • The survival of the American republic, Hamilton maintained, depends upon "the preservation of a national spirit and a national character.” "To admit foreigners indiscriminately to the rights of citizens, the moment they foot in our country would be nothing less than to admit the Grecian horse into the citadel of our liberty and sovereignty.” (kilde: http://michellemalkin.com/ )

God søndag til alle i Danmark, som vil Danmark og det hun har stået for i århundreder, sidst nedfældet af Erik Eriksen i 1953.

Transatlantic

TEGNINGERNE VAR EN MODSTANDSHANDLING

Journalisten fra den franske tv-station France 2, Mohamed Sifaoui, afslørede de danske imamers ekstremisme godt og grundigt i udsendelsen, Vredens tegninger, som blev sendt på TV2 fredag aften. Urias-Kim har en glimrende gennemgang af den på Uriasposten.net.
I dag går Mohamed Sifaoui frem i JP og støtter meget klart op omkring Muhammed-tegningerne.

Han skriver:

"Jeg fremkommer normalt ikke med min personlige mening. Men i polemikken om karikaturtegninger af profeten Muhammed føler jeg trang til at udtrykke min holdning som muslimsk journalist.
På baggrund af en journalistisk undersøgelse, som jeg har foretaget, er det gået op for mig – selv om jeg allerede anede det – at de danske imamers reaktion, med Abu Laban, Raed Hlayhel og Ahmed Akkari i spidsen, på ingen måde var begrundet i et ”forsvar for profeten Muhammed”.
Deres handlinger indgår i en strategi, som går ud på at lukke munden på pressen, bringe de intellektuelle til tavshed, kritisere politikerne og terrorisere befolkningen. Tegningerne var blot et bedragerisk påskud for at fremstille Danmark som et racistisk og islamofobisk land, hvorved regeringen lettere kunne svækkes og tvinges til at acceptere middelalderlige regler.
Den foragtelige og hykleriske fremgangsmåde, disse mørkemænd har benyttet sig af i denne sag, viser ligeledes, at de aldrig vil kunne opføre sig som europæiske borgere og forsvare deres lands anseelse og interesser, som de dog må anses for at høre hjemme i.
Abu Laban og hans ”brødres” reaktion er fuldkommen uansvarlig, og selv om disse mennesker gør deres yderste for at overbevise den internationale offentlighed om, at de er såkaldt ”moderate”, kan det ikke sløre fakta: Deres opførsel, deres ordvalg og deres omgangskreds er ekstremistisk og underlagt en ideologi og ikke en religion.
Det gik op for mig i løbet af nogle dage i selskab med Abu Laban, at han og hans medskyldige udøver den salafistiske ideologi – Det Muslimske Broderskabs ideologi. Denne ideologi, der avler vold, terror og intolerance, er i stigende grad til stede på europæisk jord. Og vi må bekæmpe den med vores værdier og principper om frihed, demokrati og retfærdighed.
De kan selvfølgelig altid benægte fakta, men jeg kan ikke lade være med f.eks. at udspørge Abu Laban om de ”fortroligheder”, han videregav til en af sine venner i en bil den 21. februar, da hans sagde, at en mand, han kendte var parat til at ”begå et martyrattentat”. Denne erklæring er optaget og til rådighed for enhver, der vil aflytte den. Hvem talte han om? Kendte han terrorister, som var parate til at begå attentater? Stillet over for så graverende forhold, må Abu Laban svare....

Jeg har selv overlevet tre terrorangreb og har siden 2003 levet under politibeskyttelse. Hvorfor? Blot for at have kritiseret vold og ekstremisme. Af den grund forstår jeg glimrende den risiko, som Morgenavisen Jyllands-Posten løb. Jeg vil derfor gerne udtrykke min fulde solidaritet med hele holdet bag Jyllandsposten foruden med folketingsmedlem Naser Khader.
Af blandt andet alle disse grunde gjorde Jyllandsposten det rigtige, da man valgte at offentliggøre tegningerne – DET VAR EN MODSTANDSHANDLING."

Mere klart kan det vist ikke siges?

La Gioconda

DER KOMMER EN TID

I disse dage ser vi danskere til med undren, når tidl. ledende personer, nuværende ledende virksomheder og andre; forsøger sig med 'dialog' overfor de sorteste kræfter indenfor Islam (læs: Saudi Arabien, imamer og den Arabiske Liga).

Der vil komme en tid, hvor især virksomheder som Arla, Bang & Olufsen og Grundfos skal komme at fortryde denne fremfærd bitterligt.

Den tid kommer, når de stakkels befolkninger, som idag holdes i et trældoms-samfund, bliver befriet. Med mindre vi hér i Vesten ikke længere tror på vor største formål med livet, et frit menneske i den kristne tro, så bør vi være i en perma-tilstand af søgen mod dette mål.

Når befrielsen af de stakkels folkeslag -som fra vugge til grav påtvinges islam-; vil disse mennesker og deres nye meningsdannere se tilbage på de kræfter, personer og virksomheder, som forlængede deres pinsler, drabene og undertrykkelsen.

De vil hér se på Arla, - skåret ud i smør, som en aktiv leder i dette slæng af anti-frihedselementer. Pudsigt, at det bliver efterkommere af den danske andelsbevægelse, højskolernes oplysningen til almuen; som får den rolle. Pudsigt...

Som frie kinesere en dag vil komme til, skal araberne komme at føle vrede, undren og afstandstagen til de medsammensvorne, som i dag aktivt holder de sorteste af sorte tyranner og regimer ved magten, - med deres aktive kommercielle prostitution, dialog og underkastelse.

Der kommer en tid Arla. Hverken dansken i almindelighed eller Minut i særdeleshed, forventer, at I hos Arla skal lave aktiv modstandskamp imod det aggressive islam....men jeres aktuelle aktivitet vil vendes til lokal skam: Blotlæggelsen af jeres ynkelige pengesøgen vil komme at gennemlyse jeres virksomhed. Dén dag er I for alvor færdige i Mellemøsten, men dá ikke i et par måneder, - men for altid!

Dette kommer naturligvis ikke, blot fordi I sælger mælk og ost i Arabien, hvilket vi aldrig har bebrejdet jer. Men den kommer, p.g.a. jeres proaktive semi-politiske engagement i krisens ypperste stund, - dér hvor frihedens side og valg kunne have gjort en modstand. -Der hvor det sorte Islam stod allermest udstillet. Der hvor tingene balancerer på en spinkel balance. Dér hvor en international boycot af Saudi kunne have tvunget en helt anden exit på historien frem.

I dén stund valgte Arla side med det totalitære. Med det sorte islam.
Hvorfor at I ikke bruger jeres (pro-islamistiske) annoncekroner istedet i de mange vestlige/andre markeder, hvor jeres markedsandele p.t. er ynkeligt lave, er ikke til at forstå for almindelige mennesker med højere handelsuddannelse.

Danske forbrugere ønsker ikke at boycotte Arla, ligeså lidt som vi i udlandet gør. Vi ønsker at støtte Buy-Danish kræfterne. Men der er en grænse, og den er I væltet over med jeres uhyggelige støtte til diktatoriske islamistiske kræfter. - Dem som vil enden på det frie Danmark, vor regligion og kongehus.

Der kommer en tid, Arla, hvor I skal komme at fortryde denne ufattelige opførsel. Der kommer en tid. Imens skammer vi andre os over jer, men I er tilsyneladende uden for rækkevidde, -udenfor dialogens rækkevidde...?!

Transatlantic

lørdag, marts 25, 2006

GODE RAAD FRA BRAZILIEN.

I Rio er her rent og paent, faktisk er der renere paa gaderne end i Koebenhavn, maaske fordi befolkningen ikke gaar og smider pizzabakker og fasfood affald paa gaden, men ogsaa fordi der konstant gaar folk fra kommunen og fejer, selv langt up paa natten ser man gadefejere og skraldevogne, der arbejder, selvfoelig mest i turistomraaderne, men maaske skulle jeg sende Ritt et billede fra gaderne her i Rio, saa kan hun ved selvsyn gaa en tur i Koebenhavns gader og sammenligne.
Trafikken er faktisk ikke slem, folk er ret taalmodige og dytter naesten ikke som man er vant til i sydeuropa. Men et godt raad som fodgaenger i Rio. Naar du kommer til et trafiklys, saa ignorer det. Se grundigt foerst til venstre, saa grundigt til hoejre, saa saetter du forsigtig venstrefod frem og SAA LOEBER DU SOM EN SINDSYG OVER GADEN OG HAABER PAA AT DU IKKE BLIVER RAMT.
Men som en lokal fortalte mig idag, saa sker der sjaeldent trafik ulykker og naar det sker saa er der ingen saarede!
Naa spugte den dumme danskere hvorfor ikke?
Nej for vi koere saa sindsygt hurtigt at alle doer i ulykkerne.

MN. fra 32 graders varme i RIO.

NYE INDTRYK FRA RIO.

MINUT´s skribenter skyer ikke nogen hindringer for at skrive paa denne blog. Undertegnede sidder i dette ojeblik 200 meter fra Copacabana stranden i Rio i 32 grades varme og skriver. Stranden hvor bikinien blev opfundet og jeg kan fortaelle at ved noeje studier, meget noeje, er dette aars bikini mode, smaat er godt og rigtig smaat er rigtig godt.
Men inden jeg tog afsted fik jeg at vide hvor farligt det er i Rio og det er da sikkert og vist at man skal taenke sig om, men de sidste par aftener har jeg vaeret ned paa stranden for at at tage mig en godnat oel paa en af strandcafeerne kl. 22.00, et tidspunkt jeg aldrig ville saette mine ben paa Stroeget i Koebenhavn, men her, ingen problemer, maaske fordi der for hver 500 meter staar en politibetjent, ogsaa koerer der smaa beach buggier rundt med Militaer Politifolk , maaske noget politikerne skulle taenke paa derhjemme, det virker her foeler man sig tryk.

MN. p.t. Rio hvor tastaturet ikke har oe, ae eller aa.

Lasselil

P1 er et taknemmeligt medie. Det er ikke nødvendigt at lytte længe, før den første afsindighed dukker op. Således også i dag lørdag, hvor undertegnede tændte kl. 11.50 for at konstatere, at Lasse Jensen i "Mennesker og medier" lød meget analytisk, meget velorienteret og meget intellektuel. Da programmet var ved at rinde ud, skulle Jensen lige aflevere sin sidste kommentar. Ikke som den strenge skolemester, men som den mildt irettesættende fader, der for Gud ved hvilken gang forsøger at forklare det håbløse afkom, hvordan man skal opføre sig for at være et anstændigt menneske. Med en altså mild, men også let bebrejdende røst, forklarede Jensen, at Jyllands-Posten havde været alt for hurtigt ude, da den tillod sig at bringe historien om Akkaris voldsfantasier. Avisen burde jo dog forstå, dels at den ikke havde oversat korrekt fra arabisk, dels at Akkaris udsagn da ikke var andet, end man kunne forvente, når man nu var blandt venner. JP havde kort sagt været alt for hurtig på aftrækkeren, og nu måtte de snart lære at fare med lempe.

Vi tager lige en repetition. Den franske dokumentar, som TV2 viste i torsdags dokumenterede blandt meget andet, at der (citat) skulle skabes en stemning af had mod JP, og at den modige journalist til slut blev truet med, at kedelige tildragelser kunne hænde for ham selv og hans venner, skulle han få den grimme tanke at sige noget mindre fordelagtigt om de kære imamer. Jeg har endnu ikke mødt nogen, der ikke var dybt rystede over især det samlede indtryk, som dokumentaren formidlede af disse pragteksemplarer til kulturberigelser. Var det et emne, som den milde fader Jensen kom ind på? Nej, naturligvis ikke. Som hovedparten af journalister her til lands valgte også Jensen at kaste enhver journalistisk integritet over bord og i stedet viderekolportere sin egen højst personlige mening, som altså var af en politisk korrekt karakter, så Jensen ikke på nogen måde behøver at frygte for sit fortsatte udkomme på P1.

de Maistre

fredag, marts 24, 2006

FOR TRAVLT TIL GODE NYHEDER

Det går ad helvede til (siger Time Magazine).

Amerikanske seere fik smæk for skillingerne idag, da de på FOX NEWS kunne overvære (det oftest venstreorienterede) TIME Magazine's internationale nyhedschef -uden rødmen- fortælle, at det er grundet et alt for stort arbejdspress, at de ikke formår at få de mange positive og gode nyheder fra Irak til seerne (og vælgerne) i USA og Vesteuropa. "- Der er simpelthen kun plads til såkaldte selvmordsbomber" (læs: mordere) og Bush's deraf dårlige meningsmålinger, udtalte denne upartiske nyhedsformidler.

Han sammenlignede (læs: undskyldte) det iøvrigt med, at CNN heller ikke transmiterer fra en lufthavn hver gang et fly er landet planmæssigt?!

Her på Minut tager vi det for givet, at det er det samme ukristelige arbejdspres der lammer Sippel og de andre danske såkaldte upartiske jounalister....men man kunne måske bede om bare lidt info omkring genopbygningen af Irak, som koster Vestens skatteborgere DKK 15.000.000.000 per uge.

Fra Time: "Dishonest reasons were given to start the war. It was greed for power by US and UK to control oil rich regions, and the last thing on their plate was freedom, facts, humanity. The result was death, distruction, poverty and disorder".
(Mohammed FarhatAl Khobar, Saudi Arabia)


Transatlantic

DAGENS CITAT

Picture; shiite bloodletting of 3-year-old boy.

"Mangeårigt socialdemokratisk styre har for længst haft sin virkning i Sverige, hvor det nærmest er en dødssynd at være kritisk over for islam". (kilde: http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3636156)


Muslim Rape Wave in Sweden:

Swedish girls
Malin and Amanda were on their way to a party on New Year's Eve when they were assaulted, raped and beaten half to death by four Somali immigrants. Sweden's largest newspaper has presented the perpetrators as "two men from Sweden, one from Finland and one from Somalia", a testimony as to how bad the informal censorship is in stories related to immigration in Sweden. Similar incidents are reported with shocking frequency, to the point where some observers fear that law and order is completely breaking down in the country. The number of rape charges in Sweden has tripled in just above twenty years. Rape cases involving children under the age of 15 are six - 6 - times as common today as they were a generation ago.
(kilde: http://www.aina.org/news/20051215134351.htm )

NO APOLOGY


(kilde: www.jihadmalmo.blogspot.com)

INTERNATIONALE SOCIALISTERS FEJL


BLAIR OG NYRUP

Det er med skræmmende sammenligning, at man idag kan kigge på Storbritanien. Som dansker; føler man med sit britiske broderfolk.


Først og fremmest fordi vi kan lide dem (især efter Jesper Olsens straffespark til 1-0 som sendte os til EM i Frankrig 1984), men også fordi vi føler med dem under deres socialistiske åg, ligesom vi i mange år, følte med de stakkels tyskere under skandalen Schröder.

I England møder vi Nyrup'ske negative elementer som:

 • Stigende skatter (sociale omkostninger pga. indvandring)
 • Dårligere og dårligere sygehusvæsen trods rekord store udgifter (4 ud af 10 patienter er ’etnisk problematiske’ og suger al kraft ud af systemet)
 • Større og større central administration (de røde elsker plan-økonomisk styring)
 • En offentlig skole der er på randen af kolaps i byområderne (social/religiøs nedsmeltning)
 • Energikrise p.g.a. lammelse i valget mellem A-kraft og alternativ energi (Nyrup blev hér reddet af A. P. Møller og Nordsøen)
 • Vælgerne tror ikke den officielle forklaring – too much spin.
 • Pensionsudbetalinger i fremtiden tror ingen på.
 • Immigration ude af kontrol, man aner ikke antallet af illegale udlændinge på britisk jord.

Man må håbe, at briterne ikke bare udskifter deres CEO med deres CFO (Blair til G. Brown).

Det er ikke en ny kaptajn de mangler, men en ny kurs!

Transatlantic

torsdag, marts 23, 2006

Jura i frit fald

Der kan iagttages en tankevækkende forskel imellem forskellige typer af jurister. Den ene slags, som fortjener anerkendelse, argumenterer ud fra, ja netop, argumenter. Det er f.eks. en Mads Bryde Andersen, der på et fagligt grundlag sætter spørgsmålstegn ved menneskerettighedstænkningens omsiggribende totalitarisme. Og så er der den anden type. Denne type kan vi kalde Eva Smidt, og vi kan lade hende være professor ved det juridiske fakultet på Københavns Universitet. Hun er i egen selvforståelse sat i verden for at udbringe politiske budskaber om det lykkebringende ved at lade det størst mulige antal kulturberigelser komme til Danmark. Når man er ude i en så vigtig mission, må det være bittert at blive konfronteret med den franske dokumentarudsendelse, der påviser, at imamerne (nej, det hedder ikke de danske imamer) har den dagsorden at islamisere Europa. Megen møje kunne jo risikere at gå tabt for vores Eva Smidt. Hvad skal man så gribe og gøre i? Man begynder selvfølgelig at botanisere i Ahmed Akkaris udsagn om, at Naser Khader og integrationsministeriet bliver sprængt i luften af nogle fyre. Det hele bliver til et spørgsmål om, hvorvidt Akkari på arabisk har givet udtryk for, at han skulle få disse fyre til at gøre det, eller om det blot ville være nogle fyre, sådan i bredeste almindelighed, der kunne få den gode idé. Og vupti, nu er det ikke længere imamen, der er problemet, men derimod Jyllands-Posten, der nok har haft en politisk dagsorden, da de tillod sig at mene, at historien var værd at trykke. Man må føle med vores Eva Smidt, men glæde sig over, at det endnu engang er lykkedes for hende at være apologet for fascisterne.

de Maistre

KAN IKKE INTEGRERES


"You can't spin Islam into British fabricIf you understood 'weaving techniques' (...) Islam is now ‘inextricably woven into the fabric of British society’ There is no point in laying a thin layer of extra material on to an existing layer of closely woven material hoping it will bond with the original material.

Likewise, unless Muslims fully integrate with British culture and lose their medieval practices and culture they will always remain a thin layer surrounding the other strong threads making up the closely woven fabric that has stood the test of time. I am proud to love England, along with a deep love of the other nations in Europe. It is time the Muslims did the same." (Daily Telegraph)

Her på Minut synes vi, det er fantastisk at kigge på andre lande. Især fantastisk er det at kigge på de lande (England, Australien og Canada), som sosserne og de radikale altid har kaldt 'foregangslande'. Dé lande, som Danmark burde lære af, hed det i årevis, når skolelæren Jelved talte ned til de dumme danskere....

Disse lande er nu 'at breaking point' p.g.a. muslimsk masse-indvandring de seneste 20 år. De er ude af kontrol, og befolkningerne (oprindelige) aner ikke deres levende råd.

Modsat har vi Danmark, her er det ikke så svært. Hér har vi blot og simpelt, p.g.a. borgernes stemmer (et stort DF), på god og solid demokratisk manér, identificeret problemet & sat en prop i hullet! og dermed skabt plads og kræfter til at kigge nærmere på de muslimske miljøer.

Kønt er det ikke, det vi finder. Men det er nu gennemskueligt og offentligt, hvad der foregår af anti-danske ting og sager dér. Ved at ændre dét, så nedbringes polariseringen af samfundet og regningen for de Radikales galemandsværk.

Transatlantic

KRISTNE, BUDDHISTER OG HÅRDKOGTE ATEISTER

Katrine Winkel Holm slår et slag for ytringsfriheden i dagens kronik i Berlingske Tidende. Katrine Winkel Holm er næstformand i Trykkefrihedsselskabet 2004 og hun konstaterer, at det er den eneste forening i Danmark, der har som formål at beskytte det frie ord. Trykkefrihedsselskabet er en bred forening med mange forskellige mennesker: Kristne, buddhister og hårdkogte ateister, som hun skriver.
Grunden til at Katrine gør opmærksom på dette forhold er vel at man fra venstreorienteret side før har set forsøg på at miskreditere et foretagne ved at kalde det sekterisk og mistænkeliggøre det med prædikater som højreradikalt. Men man kan spørge sig selv hvad buddhister laver i et sådan selskab? Tja, historisk set har buddhisterne en del at gøre op med. Da muslimerne invaderede Indien omkring det 1200 århundrede udraderede de stort set alle buddhister i Indien. Hinduister tolererede de til nød, men buddhister blev systematisk forfulgt og udslettet. Den dag i dag er buddhistisk kultur fortrinsvis at finde i forskellige former i Tibet, Thailand og andre steder i sydøstasien. Desuden er det en underlig misforståelse at tro, at fordi buddhister er yderst fredsommelige og dyrker det kontemplative, at de ikke skal reagere når der står et koppel blodtørstige hunde og puster dem i nakken? Buddhister, der tager deres kulturelle arv alvorligt har faktisk meget at lære de venstreorienterede pseudo-religiøse mennesker som lægger sig fladt på maven for Islam i kulturrelativismens navn med argumenter som ”følelser” og ”krænkethed”. Det er gået for de venstreorienterede som fanden da han gik i kloster: Der er ikke grænser for hvor gudsfrygtige de er. Deres sårbare egoer har samme karakteregenskaber som islamisterne: De påberåber sig en ganske særegen status, nemlig den at man aldrig nogensinde må kritiseres. Og gør man det er man pervers, højreradikal og racistisk.
Fri os fra dette skaberi. Jeg er selv medlem af Trykkefrihedsselskabet og er stolt af at være i selskab med mennesker, der tør tænke anderledes, om det så er Kristne, buddhister eller hårdkogte ateister.

La Gioconda

DØDSTRUSLER MOD DE TOLV FORFATTERE TIL MANIFESTET

De tolv forfattere af manifestet mod den ny totalitarisme på den muslimske dødsliste.

Via Liberale Tanker, Henrik Hornstrups blog.

Salman Rushdie har gennem mange år levet med en dødsdom hængende over hovedet. Nu er de andre medforfattere til manifestet mod den nye totalitarisme føjet til listen. Irshad Manji
skriver på sin hjemmeside http://www.muslim-refusenik.com/
at de har modtaget en dødstrussel man skal tage særdeles alvorlig, da den kommer fra en britisk hjemmeside, der er kendt for at tiltrække fundamentalister af den værste skuffe og som opfattes som værende en autoritet i de muslimske miljøer.

MINUT mener at vi må vise vores solidaritet og give vores uforbeholdne støtte til de folk som var så modige at støtte Jyllandspostens og Danmarks ytringsfrihed i en tid, hvor mange af vores egne politikere svigtede fatalt. Det skylder vi både de tolv forfattere og vores eget lands sikkerhed.

Via Liberale Tanker:

Du kan underskrive støtte-erklæringen i denne mail her (husk selv at indføje dit navn og land under støtte-erklæringens tekst).

La Gioconda

NY SKRIBENT PÅ MINUT

To af vores flittige skribenter på MINUT er nogle inkarnerede globetrottere og er taget af sted på eventyr en måneds tid. Den ene er draget mod Afrikas smukke vidder og den anden udforsker Brasiliens dunkle hemmeligheder. Selv om vi er nationale på MINUT har vi også udsynet i orden. Jeg ved ikke hvordan den myte er opstået at de to ting udelukker hinanden? Vi har i mellemtiden fået assistance fra kompetent side imens. Læseren har måske allerede stiftet bekendtskab med en mystisk De Maistre? Her er en lille introduktion: De Maistre er i det daglige gymnasielærer og af den slags, der sætter en ære i sit arbejde. Vi må prise os lykkelige over at der findes lærerkræfter, der kan give eleverne et ordentligt perspektiv på politik. De Maistre har desuden gang i mange forskellige projekter af nationalkonservativ karakter. Han er en ildsjæl, der brænder for den nationale sag og en god mand at have på sin side. Vi er glade for at kunne byde ham velkommen på holdet.

La Gioconda

INFORMATION: GÅ AF FOGH

Det er en stor oplevelse at læse Information, men den bør alligevel tages i små doser, ellers får man hurtigt synsforstyrelser og kuldegysninger over store dele af kroppen.

Et læserbrev for nyligt, ifbm. den populæreste artikel fra Information i nyere tid (Gå af Fogh):

"Jeg synes, det mest utrolige er, at Anders Fogh Rasmussen ikke allerede er blevet gået (smidt på porten af ansvarlige folk)"

Utroligt?! Hvad er utroligt kan Minut spørge med god ret. Man finder iøvrigt den sædvanlige venstrefløjs forkærlighed for vold, oprør og revolution.

Har denne person helt glemt, at vi har demokrati i Danmark, og derudover, at Fogh faktisk for nyligt blev genvalgt og til sidst, at -om noget- så har Profet-sagen om noget givet Regeringen og DF yderligere vælger-profit...?!

Transatlantic

onsdag, marts 22, 2006

Om at sluge en kemal

Det må altså være en tung tjans at skulle deltage i en debat med Kemal Querashi fra SF. Rikke Hvilshøj havde fornøjelsen i Deadline onsdag aften. Efter at have tilbagevist kemalens åbenlyst forkerte påstande (bl.a. kunne Hvilshøj oplyse, at op imod 80% af danskerne støtter udlændingepolitikken), vrængede han, at mennesker, der stemmer på DF, var racister og ekstreme. Undertegnede har for nylig haft den isnende oplevelse at gennemlæse de væsentligste punkter i SFs partiprogram og kan konstatere, at får partiet magt, som de har agt, så vil Danmark i en absolut overskuelig fremtid blive forvandlet til et sandt multikulturelt helvede (hvor kemalen nok skulle få sin kvote af racisme opfyldt til overmål af den bundløst diskriminerende islamiske kultur) og økonomisk blive at sammenligne med en kasernestat, hvor kemalen så kunne uddele milde gaver til de politisk korrekte.

de Maistre

2011 Christian the 4th GameDANSK COMMONWEALTH GAME

Der er i disse dage Commonweath Games i Melbourne (Australien). Det britiske imperium, som hvert land der er/var med, er evigt taknemmelige for, viser tænder, flag og sammenhold.

Her på Minut tænkte vi, at man kunne afholde Christian den Fjerde lege i Danmark?!

Denne konge, var udover sine slotte, mange børn og kvinder, også en stor sportmand. Især var han en virkelig god rytter, som engang red fra Bredsten (vest for Vejle) til et af sine københavnske slotte på under 36 timer. Det var vel at mærke inden broerne over lille- og storebælt stod færdige.

Det ville være dejligt, at se vores med-danske fra

 • Baltikum
 • Island
 • Færøerne
 • Grønland
 • Sydsverige
 • Nordtyskland
 • Norge
 • Bornholm!
 • (og for at få en anstændig 100m finale); St. Thomas og de to andre dejlige øer

til et megastævne i skønne danevang.

Da vi alligevel ikke får FNs uddelte OL lege til landet, førend vi anerkender Islam som en pragtfuld religion som skal påduttes hele verden (hvilket anti-danske FN rapporter forhindrer på nuværende tidspunkt), så kunne vi istedet samle det gode gamle Danmark, og vise dets herligheder. Selv EU ville få noget at tænke over....og det er på tide.

Naturligvis uden de Radikale og kommunisterne (Enhedslisten og SF) – ja vi tæller ikke længere det forhenværende socialdemokrati som en magtfaktor i Danmark – parlemtariske stemmer; så burde man på den ansvarlige borgerlige fløj af Folketingssalen nemt kunne samle flertal.

Vi er ligeledes sikre på, at Bavarian Nordic med Asger Aamund i spidsen ville være Chr.4-lege-hovedssponsor.

Vi regner ihvertfald ikke med de danske virksomheder; der imellemtiden har flyttet HQ til Riyadh eller Islamabad.

Transatlantic

DET KUNNE VÆRE VÆRRE

(billede; kilde www.uvm.dk)

Når man kigger på sine politiske modstandere, så finder man mange mangler, uheldige og nogen gange ligefrem usmagelige sider, - tænk blot på Ole Sohn (DKP/SF).

Men ofte glemmer man at tænke ”Det kunne være meget værre”. Det skal vi fra nu af, her på Minut, vælge at tænke, hvergang tankerne løber over:

Thorning vs. Auken,
Jelved vs. Gerner-Nielsen,
Villy vs. Ole Sohn (DKP),
Lisbeth Knudsen vs. Ole Sippel,
Tøger S. vs. ???? Nej – hér er det sgu den værste der er fremme i forreste række!

Ad. Tøger S. - Vi sender en kærlig tanke til de ansatte i Politiken. Vi håber, at I snart må blive fri for denne ulidelige, selvoppustede anti-dansker. Det er blot et spørgsmål om tid, før han må trække sig. En sag vi vil behandle her på Minut fremover!

Transatlantic

tirsdag, marts 21, 2006

En i egentlig forstand liden Tue

En Tue Mark Jensen, om hvem et nådigt glemselens slør uden tvivl atter snart vil sænke sig, har begået et læserbrev i Berlingeren den 21. marts, hvor han med omtrent samme elegance som Svend Auken anvender det trick at erstatte ordet muslimer og muslimsk med jøder og jødisk. Denne gang går det ud over Sørine Godtfredsens fremragende kommentar til Marianne Jelved i samme avis den 15. marts. Et par citater fra Godtfredsens altid velskrivende pen: "en muslimsk tilstedeværelse i et kristent samfund er et dramatisk problem", og videre, at det er Jelveds forskruede verdensbillede, der "har fået hende til at negligere det muslimske problem". Tue Mark Jensen er sikkert henrykt og stolt over sin parallel. Blot savner læseren at få oplyst, hvornår danske jøder har været voldsomt overrepræsenterede i kriminalitetsstatistikkerne, hvornår danske jøder sidst har talt for at gøre toraen til grundlaget for lovgivning i Danmark, og hvornår danske jøder sidst har sendt en delegation afsted til Israel for at oppiske had til Danmark. Ak ja, multikultierne fattes som bekendt gode argumenter og må følgelig bevæge sig på et overkommeligt intellektuelt niveau. Tue Mark Jensen er ingen undtagelse.

de Maistre

BLAIR

Blair – en sand arbejder

“Why do the media invariably insist on referring to David Cameron (læs: ny konservativ leder) as "the Old Etonian Conservative leader" (Eton = engelsk kostskole) and never to Tony Blair as "the Old Fettesian Labour leader"? After all, Fettes is the "Eton of the North.” (Daily Telegraph)

Denne sag, omend med en anden pointe, henleder tankerne til hele den radikale hærskare af power-people i KBH området, som sender deres børn på private skoler, fordi den offentlige er blevet FOR utrolig til at tro på...

Transatlantic

mandag, marts 20, 2006

ØSTRIGSKE MUSLIMSKE SOLDATER NÆGTER AT HILSE PÅ FLAGET.

De omkring 1.000 muslimer der aftjener værnepligt i den Østrigske hær, skal nu have deres egen imam, skriver avisen "Die Presse". Avisen skriver at den Østrigske hær har oplevet flere problemer med muslimer i hæren. Senest da de nægtede at gøre honnør for flaget ved en månedlig parade, hvor flere muslimer vendte ryggen til flaget, som begrundelse sagde de værnepligtige muslimer at flaget ikke tilhørte deres religion. For ikke at ophidse gemytterne, blev de værnepligtige ikke straffet, men fik fremover lov til at blive væk fra paraden. Dette blev dog taget ilde op af de andre - kristne - værnepligtige. Underoffiserer ved "Maria Theresa kasernen" i Wien fortæller anonymt til avisen, at muslimske soldater ofte udebliver fra tjeneste og kun kan bruges simple opgaver. Mange af de muslimske soldater, bruger som undskyldning at de skal bede 5 gange om dagen, samt have fri om fredagen for at undgå de daglige pligter. En officer siger at de værnepligtige dog ikke har problemer med at drikke alkohol eller spise svin, ja flere er sågar taget i at ryge hash, selv om de hævder de er religiøse muhammeddanere, for at undgå træning.

MN.

KRISTEN KRÆVES HENRETTET I AFGHANISTAN.

Abdul Rahman blev i sidste måned arresteret efter at hans familie gik til politiet i Afghanistan og beskyldte ham for at have konverteret til kristendommen, hvilket er i strid med landets islamiske love
Rahman, som anslås til at være 41 år gammel, er tiltalt for at have forkastet Islam. Afghanistans konstitusjon er basert på islamsk sharia-lov, som siger at muslimer som forkaster sin religion, skal dømmes til døden.
Rettssagen begyndte forrige torsdag. Under afhøringen skal han haver erkendt at han konverterte fra islam til kristendom for 16 år siden, da han arbejdede blandt afghanske flygtninge i nabolandet Pakistan, udtaler højesteretsdommer Ansarullah Mawlavezada til AP.
-"Vi er ikke imod nogen af verdens religioner, men i Afghanistan er dette ulovligt og et angreb på islam. Anklager beder om dødsstraf", siger dommeren.
Rahman skal have blevet tilbudt frafald af tiltalen hvis han konverterer tilbage til islam, men han afviser tilbuddet.
Dommen falder inden for to måneder, og sagen er den første af sin slags i Afghanistan. 99 procent af landets 28 millioner indbyggere er muslimer. Resten er hovedsagelig hinduer.


MN.

NY PRINSESSE - HVEM BETALER?

Prins Joachim har ifølge boulevard pressen fundet en ny kvinde i sit liv - må vi her fra MINUT ønske tillykke.
Den tilkommende, Marie vil angiveligt gerne giftes og have 3 børn, fint nok, men hvem skal nu betale?
Prinsen har tidligere været på lidt grissebasse i østen og har vi ikke alle det? Selvom vi ikke ligefrem tog den lokale "number one girl" hjem til mor og papa og giftede os med hende, og som efter hun åbenbart havde været her længe nok til at få opholdstilladelse, forlod det landlige Sønderjylland hvor hun kedede sig og fandt noget kuvøse-guf i form af en yngre elsker.
Men nu har prinsen fundet en ny, hvad hvis han bliver skilt igen? Hvad hvis Frederik bliver skilt? Så får vi hele Østerbro fyldt op med ex-prinsseser, der så kan gå til the-slabberas hos hinanden, mens de skændes om hvem der skal åbne den næste børnehave.

MN.

DE FREMMEDE KAN

Udlændinge kan, kan man næsten sige (i England).

I et læserbrev i dagens Daily Telegraph beskriver en universitetslærer, hvorledes og hvor ringe de etniske britiske studerende er, blandt andet til det engelske sprog. I den forbindelse nævnes det tillige, at det er mere sandsynligt, at det er en tjekke eller en kinesisk student som kender til ’the great and good of British past’ end en engelsk studerende.

Kunne vi dog bare sige det samme om vores arabiske (her indkluderes tyrkere naturligvis) og somaliske udlændinge i Danmark; at de ved mere om Ørsted, Bohr og Kirkegaard; end dansken....suk.

Men dét kan vi næppe håbe på, uanset hvor meget tid vi giver det projekt. Fordi, så længe at de fremmede holdes ’mentalt indespærrede’ i den lokale moské / islamiske tro, so bliver der aldrig tænkt store tanker om store danskere; - andre end bin Laden's danske brotherhood såsom Laban, Ellemann og Hans Skov naturligvis....

Transatlantic

søndag, marts 19, 2006

DET ER OVRE


Dansken skal ikke længere være nervøs.

Det ER ovre med Socialdemokratiet; det har ødelagt alt det de var med til at skabe og dermed deres position, og danskerne har lagt dem bag sig. De har svigtet de svage i Danmark, og det glemmer de svageste aldrig.

Transatlantic

OPRØR I MÆRSK

Topchefen i A P MØLLER – Mærsk (Jes Søderberg) opfordrer sine ansatte til at tænke alternativt, fremad og ikke være bange for at nedbryde og udfordre systemer og gamle måder at tænke på, både i forhod til interne og eksterne kræfter.

Den samme hilsen burde unge Jensen (skatteminister) sende til sine svende og damer i skatteforvaltningen. Der er stadig masser af måder at opdrive mere skat fra de rige danskerne, som Anita Bay Bundegaard, som en god Radikal, kunne læsse af til korrupte afrikanske ledere. (http://www.danskfolkeparti.dk/sw/frontend/detail.asp?parent=23296&typeid=13&id=839&menu_parent=&layout=0 )

En moms på 30% ville give mange hundrede af kroner mere i kassen, de menige kunne betale for deres feltrationer (hvorfor skal skatteyderne betale for deres mad?) og et 112 opkald kunne koste kr. 500,- Oftest beder danskerne jo selv om at få problemer; ikke sandt?

Transatlantic

GOOGLE VISER VEJEN (I KINA)


Det bliver i disse timer diskuteret livligt blandt de pakistanske top-jusrister, hvorledes man kan bremse de pakistanske borgeres adgang til JP-tegningerne (via internettet). Her fra Minut vil vi gerne opfordrer til, at man ringer til Google, som har vist sig ekstremt samarbejdsvillige med diktaturet i Beijing.

I Kina har man nemlig fra Google’s side gjort sit yderste til, at kinesiske søgemaskiner ikke reagerer på fy-ord og uha-uha-da-da udtryk som; demokrati, demonstration og den himmelske fredsplads.

(søg derimod ”jelved” - og der kommer musik og dansende børn ved blot et enkelt klik)

Vi vil gerne opfordre de danske imamer til straks at hidkalde både Frank Aaen (MF) og Ole Sohn (MD*). Disse to DDR-darlinger, vil unægtelig være istand til at øse ud af deres enorme diktatoriske erfaringer fra deres ex-samarbejde med KGB, Stasi og andre tilforladelige folkelige organisationer.

Lykketoft lægger gerne skattebetalt lokale til mødet, og Nyrup sender Lone afsted med Halal-smørrebrød.

Det er jo så moderne med dialog-møder i København og Islamabad.

*D =Duma

Transatlantic

DE FIK EN RØVFULD


Der er ingen grund til at blive overmodig. Især ikke i Danmark, dér straffes den slags.

Men, man må nok, selv som socialdemokrat, iagtage, at vi har fået fuld valuta for pengene både i Afganistan og Irak, bank for the bucks:

Siden Irak overfaldt Kuwait, hvor vi straks sendte ham hjem igen (befriede Kuwait), har vi set Al Queda, bin Laden og alle de andre forvirrede muslimske elementer, rette det ene angreb efter det andet på primært amerikanske interesser og ejendom.

Afrikanske US ambassader, USS Cole og især World Trade vol. One anno 1993 – da man prøvede at VÆLTE tårnet ved simpelthen at bortspringe et hjørne, for derved at se det 110 etagers byggeri rive halvdelen af Manhatten med sig i styrtet (...) var blevet dagens orden, og Clinton, som en anden Nyrup, tog det ikke alvorligt nok.

Så kom 9/11 2001. Alt ændredes derefter.

Den største koalition siden 2. verdenskrig støvsugede Australien, Storbritanien, Canada, USA og Danmark for alt hvad der kunne kravle, gå og skyde af jægersoldater og frømænd, special forces og grønne baretter; og vi drog til Afganistan, hvor vi ændrede Tora Bora til Oksbøl Øvelsesterræn i 3 måneder, alt imens B52 smed alt over bords i 36.000 fods højde i ugevis.

Dér, i Tora Bora, havde bin Laden lavet hule, evigt forvisset om, at dér turde CIA aldrig nogensinde sætte angribende fod. CIA havde jo betalt – og dermed set - islamisterne smide russerne på porten i 80’erne. Men de tog fejl disse islamister, fordi –som med angrebet på den danske ytringsfrihed- så havde de ramt en central nerve i det amerikanske folk, og uheldigt for dem og venstrefløjen; en præsident/statsminister med principper der ikke gradbøjes.

Og Al Queda fik således en ordenlig røvfuld dér, siden efterfulgt i Irak og til dels i Pakistan. Siden er kun blødere mål i lande, som ikke skyder igen med samme hammerstørrelse blevet ramt. Amerikanerne skal bin Laden ikke nyde mere af.

Al Queda er presset, truet og angrebet i en grad de ikke havde forventet.

Næste skridt er frihed til de arabiske masser, så de ikke fortsat samles om denne psykopat som en helt, men istedet ser ham som den massemorder han er. Den frihed sikrer konservativt instinkt. Socialisterne –derimod- lader folk i stikken med diktatorer og evig trældom.

Transatlantic

lørdag, marts 18, 2006

DANMARK UNDER FN.S BESKYTTELSE!

Senegalenseren Doudou Diène, der er FN's "særlig rapportør i spørgsmål om moderne former for racisme, racediskriminination, fremmedhad og intolerance" se billedet til venstre, har kritiseret den danske regering for at den afviste at tage stilling til Jyllandspostens Muhammed-tegninger (læs forbød tegningerne). Den samme Doudou der ikke kritisere de arabiske landes tegninger af kristne og jøder, der bliver tegnet som rotter eller børneædere. Eller i det hele taget gør noget ved problemet at kristne bliver forfulgt og dræbt i muslimske lande.
Rapporten er dog modtaget med kyshånd af venstrefløjen og især Marianne Jelved. Nu ved vi jo alle at den Radikale leder gerne så at hun blev udnævt som rigskommisær for Danmark af F.N., således at Klaus Bondom, kunne blive skole kommisær og indføre danse lektioner fra 1. klasse i folkeskolen, og Morten Helweg kun blive krigsminnister, så den danske hær kunne blive nedlagt og "forsvaret" af ytringsfriheden, eller måske snarer mangel på samme kunne blive varetaget af FN tropper fra den tredle verden som Senegal og Sverige.

MN.
fredag, marts 17, 2006

JELVED ER ALTERNATIVSe mere frikonservativ propaganda på: www.minut.tk

ANDERS FOGH ER FARLIG PÅ DEN FEDE MÅDE

I går i programmet debatten kunne man se en forvirret og rådvild Marianne Jelved, i et desperat forsøg på at forklare sine tidligere personangreb på statsministeren i en debat der også havde deltagelse af Villy Søvndal (SF), Claus Hjort Frederiksen (V) og Søren Espersen (DF).
Det var en uskøn forestilling, men på trods af dette forstod Jelved ikke at udnytte den gensidige hadefulde stemning til at udstråle tillid og samarbejdsvilje, hun dinglede med andre ord rundt i ringen som et ringvrag med glaskæbe. Formodentlig skyldes Jelveds krise at hun rent faktisk har ret, Anders Fogh er farlig!

Han er en trussel mod den traditionelle kollaboratør linje der har været det Radikale Venstres kendetegn i mere end 70 år og han er en trussel mod kulturradikalismens langvarige nedbrydning af nationalstaten. For første gang i Danmarkshistorien har Danmark fået en Statsminister der tilnærmelsesvis fører Nationalkonservativ politik. Jeg kan godt forstå at Jelved ligner en der har gået femten omgange med ”smoking” Joe Frazier, hendes livsværk er ved at blive metodisk demonteret af en Statsminister der siger hvad han mener og gør hvad han mener. Jo Fogh er godt nok farlig, men på den ”fede”måde!

jkn

torsdag, marts 16, 2006

HVAD VIL DE EGENTLIGT?

Det er næppe fra Naser K og de bløde venner i den radikale kaffeklub, at vi skal finde det reelle svar på, hvad Islam har tænkt sig at stille op i Europa; derfor Danmark.

Vil man se rigtigt fodbold, så ser man vel Champions League.
Vil man se liberalisme, så rejser man vel til USA
Vil man se det sande Islam, så er Iran vel stedet? (Herfra kommer mange af vores Imamers inspiration)

Minut inviterer nu vores gæster til at se denne video, 15m 30sek sand muslimsk optræden.

Der er tale om extremt hårde scener, så vi advarer svage sjæle og børn under 18 år. Vi advarer også venstrefløjen mod at kigge med. Det kunne give anledning til selvransagelse; især hos Gerner-Nielsen, Jelved og de andre svigtere.

http://www.amitiesquebec-israel.org/texts/stoning.htm

Transatlantic

POLITIKEN HADER DANSKERNE


Især danskerne har påkaldt sig Tøgers evige vrede, hån og nedladenhed.

Det er mærkeligt, at de Radikale, Politiken, DR, DR P1 og så videre, har lige netop SÅ travlt med at beskylde de stakkels danskere for al ondskab i denne verden.

Mon ikke disse internationale mennesker, kunne finde andre pletter på kloden, de med rette kunne vende deres iver, vrede og socialisme imod?

Iran foreksempel?

"While stoning captures the imagination of Westerners as the most barbaric act committed under Shariah laws, other forms of sentencing perpetrated by the Islamic Republic are just as horrific. For example, Iran employs several types of body mutilation, from the amputation of hands, arms and legs to the macabre procedure of plucking out the eyeballs of the sentenced without the use of anesthetics."
(kilde: http://www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=16800)

Transatlantic

HVOR ER KVINDEBEVÆGELSEN?


Sharia, Taliban og Islam er på vej til Danmark, Europa og Vesten, stod det til de Radikale og Soc. Dem. seneste periode med magten over os.

Lad os ikke vente i spænding længere, men istedet glæde os sammen med Gerner-Nielsen (B), Lisbeth Knudsen (DR) og Marg. Auken (SF). De har jo ikke gjort andet, end at kritisere NATO/USA/FOGH i forholdet til ændringen af Afga. og opretningen af Irak, for da slet ikke at nævne neddroslingen af nye (fremtidige) muslimske borgere i Danmark.

Her kommer en lækkerbisken på hvad vi har i vente:


Billede: Afgansk kvinde masse-voldtaget indtil døden indtraf (Kabul)

Taliban restrictions and mistreatment of women include the:
1- Complete ban on women's work outside the home, which also applies to female teachers, engineers and most professionals. Only a few female doctors and nurses are allowed to work in some hospitals in Kabul.
2- Complete ban on women's activity outside the home unless accompanied by a mahram (close male relative such as a father, brother or husband).
3- Ban on women dealing with male shopkeepers.
4- Ban on women being treated by male doctors.
5- Ban on women studying at schools, universities or any other educational institution. (Taliban have converted girls' schools into religious seminaries.)
6- Requirement that women wear a long veil (Burqa), which covers them from head to toe.
7- Whipping, beating and verbal abuse of women not clothed in accordance with Taliban rules, or of women unaccompanied by a mahram.
8- Whipping of women in public for having non-covered ankles.
9- Public stoning of women accused of having sex outside marriage. (A number of lovers are stoned to death under this rule).
10- Ban on the use of cosmetics. (Many women with painted nails have had fingers cut off).
11- Ban on women talking or shaking hands with non-mahram males.
12- Ban on women laughing loudly. (No stranger should hear a woman's voice).
13- Ban on women wearing high heel shoes, which would produce sound while walking. (A man must not hear a woman's footsteps.)
14- Ban on women riding in a taxi without a mahram.
15- Ban on women's presence in radio, television or public gatherings of any kind.
16- Ban on women playing sports or entering a sport center or club.
17- Ban on women riding bicycles or motorcycles, even with their mahrams.
18- Ban on women's wearing brightly colored clothes. In Taliban terms, these are "sexually attracting colors."
19- Ban on women gathering for festive occasions such as the Eids, or for any recreational purpose.
20- Ban on women washing clothes next to rivers or in a public place.
21- Modification of all place names including the word "women." For example, "women's garden" has been renamed "spring garden".
22- Ban on women appearing on the balconies of their apartments or houses.
23- Compulsory painting of all windows, so women can not be seen from outside their homes.
24- Ban on male tailors taking women's measurements or sewing women's clothes.
25- Ban on female public baths.
26- Ban on males and females traveling on the same bus. Public buses have now been designated "males only" (or "females only").
27- Ban on flared (wide) pant-legs, even under a burqa.
28- Ban on the photographing or filming of women.
29- Ban on women's pictures printed in newspapers and books, or hung on the walls of houses and shops.

Apart from the above restrictions on women, the Taliban has:

- Banned listening to music, not only for women but men as well.
- Banned the watching of movies, television and videos, for everyone.
- Banned celebrating the traditional new year (Nowroz) on March 21. The Taliban has proclaimed the holiday un-Islamic.
- Disavowed Labor Day (May 1st), because it is deemed a "communist" holiday.
- Ordered that all people with non-Islamic names change them to Islamic ones.
- Forced haircuts upon Afghan youth.
- Ordered that men wear Islamic clothes and a cap.
- Ordered that men not shave or trim their beards, which should grow long enough to protrude from a fist clasped at the point of the chin.
- Ordered that all people attend prayers in mosques five times daily.
- Banned the keeping of pigeons and playing with the birds, describing it as un-Islamic. The violators will be imprisoned and the birds shall be killed. The kite flying has also been stopped.
- Ordered all onlookers, while encouraging the sportsmen, to chant Allah-o-Akbar (God is great) and refrain from clapping.
- Ban on certain games including kite flying which is "un-Islamic" according to Taliban.
- Anyone who carries objectionable literature will be executed.
- Anyone who converts from Islam to any other religion will be executed.
- All boy students must wear turbans. They say "No turban, no education".
- Non-Muslim minorities must distinct badge or stitch a yellow cloth onto their dress to be differentiated from the majority Muslim population. Just like what did Nazis with Jews.
- Banned the use of the internet by both ordinary Afghans and foreigners.

And so on...

Transatlantic

RIGSADVOKATEN HAS GONE SHARIA


Det er rystende at se, at Danmarks rigsadvokat i sit skrift omkring JP-tegningerne, både inddrager og forsvarer Muhammed og Shariaen vers og remser, lige så vel at han forholder sig til, at den såkaldte profet var en voldsgalning af rang.

Er manden da blevet så fuldstændig forvirret over Politikens ægte forsøg på at gøre Danmark til et fuld-arabisk miljø med terror, omskærringer, steninger og social nedsmeltning af enhver orden? at han er begyndt at udtale sig som en anden trosleder?

Er det ikke loven han skal forholde sig til?? Eller er vi ved at få Sharia lov i Danmark?!

http://brain-terminal.com/posts/2006/02/17/sharia-law-in-turkey

"She (fru Ibrahim, 38 - billede) knows that of which she speaks. Knows the widespread problems of poverty and illiteracy, and the more specific problems of Northern Nigeria in which women are powerless and voiceless in a harsh Muslim society. Twelve of the states in the north have chosen to implement the sharia law in criminal cases, leading to thieves being sentenced to limb amputations and adulterous women to be flogged (voldtaget) or stoned. She knows it all because she grew up there, in the village of Hinnah in the Gombe area, where girls were not educated beyond elementary level, and were expected to marry at 12 (voldtaget igen, nu resten af livet). "

Transatlantic

HVEM TROR HUN HUN ER?


Billede: Borsen online

Den selvbestaltede overteknokrat, socialisten Ritt Bjerregaard, kejserinde af København og bureaukrat til neglene, har lige fundet ud af, at hun har brug for en pressechef.

Og så får hun naturligvis bare sådan en karl. Vupti. Det er så let, når man ikke selv skal betale gildet.

Han hedder Kasper Hansen og han koster nok 750.000 i årsløn incl. hans 14% pension og noget nær det samme i mobiltelefon, taxi-bonner og representationsmiddage for hans darlinger og venner, for slet ikke at tænke på dét han sætter igang af tåbeligheder.

Når dagen er gået, og i løbet af den når han sikkert ikke meget, så koster denne skabning DKK 1.5m per år. Minut ser frem til at få dette synspunkt rettet af administrationen.

Dét er det samme som 25 kassedamer i Netto betaler i A-skat - om året!

Der skal alstå sidde 25 kassedamer i Netto, og arbejde så de svede, for at kunne betale denne medie-konges opblæste nødvendighed.

Det bør han, og Ritt, tænke på, hver gang de sidder i en taxi, taler i telefon, flyver business class til møder med Reuters i London og så videre og så videre.

Transatlantic

EN UMULIGHEDDagens video / indslag / kvinde / muslim er valgt!

Uden nogen yderligere diskution, kan Minut og resten af verden idag se, at fru Wafa Sultan (Los Angeles) er den mest mandige person Islam til dato har set. Hun har sat Mellemøstens mange idioter på bålet med denne udmelding!

Hun får, tilmed, lille og ynkelige Muhammed, Uffe Ellemann, Hans Skov, Tøger S. og Abu Laban til at ligne "4-årige drenge der har pisset i bukserne og ikke tør fortælle det til deres mor".

Hun har, kontra til deres halen-mellem-benene, istedet:

 • klarsyn
 • mod
 • indsigt
 • erfaring

Nyd denne mentale kæmpe på

(http://liberator.dk/brog/default.asp?id=472) ,

klik hér for at se dét indlæg; der bringer hende op på niveau med Salman R, Lars Hedegaard og Asger Aamund.

Et par løse citater:

"Efter at have udryddet jøderne på det nærmeste; har man nogensinde set en jøde springe en tysk restaurant i luften??"

Hun fortsætter "NEJ, de har fundet deres respekt igennem viden og indsigt. Muslimerne hyler og skriger istedet, og kræver respekt".

Hun fortsætter til en Imam: "Du kan tro på dine sten, så længe at du ikke kaster dem efter mig (læs: stening af kvinder).

En fatwa er lige rundt om hjørnet. Hun er nu, som tegnerne, under 24/7 beskyttelse; from the religion of peace.

Transatlantic

UAFHÆNGIG ENERGI, JA TAK

Se flere eksempler på fri-konservativ propaganda på: www.minut.tk

FRANK AAEN ER SYG

Her på Minut, er vi borgerlige.

Det vil ganske kort og godt sige, at vi er ordenlige mennesker, for dér er konservative.

Vi vil derfor gerne være de første politiske modstandere; som ønsker Frank Aaen 'a speedy and full recovery' og ham tilbage på den politiske scene.

Vi vil savne ham imens han er væk fra Christiansborg, DR og Politiken, og håbe, at Fogh's ultra-liberale, delte, farlige og kun-for-de-rige Danmark vil behandle ham ordenligt, så han slipper for at skulle til DDR eller Sovjetunionen for at finde venner, kærlighed og behandling for sine opståede lidelser.

Må vi bidrage til hans hurtige genfindelse i området uden for magtens cirkel med et citat:

Kommunisternes rolle - Hvilken rolle kan kommunisterne spille fremover? (af Frank Aaen)

”Der er brug for at videreudvikle alle de positive sider af den kamptradition, som kommunisterne har stået for i generationer. Det er også en af grundene til, at jeg fortsat en medlem af Danmarks kommunistiske Parti. Men jeg vil også tilføje, at det kan være svært at se, hvordan det konkret skal udvikle sig. Her i Danmark bliver det nok ikke med basis i nogen af de eksisterende kommunistiske organisationer, heller ikke DKP. Jeg kan se nogen udviklings­linjer ude i Europa f.eks. i Frankrig, Italien og PDS i Tyskland. Jeg tror, at der må tages udgangspunkt i nye folkelige massebevægelser (læs: Enhedslisten) for at få et nyt af­sæt for den socialistiske og kommunistiske bevægelse.”

Minuts service er uinskrænket: For dem med godt hjerte og sundt helbred, kan man læse videre hér, om man tåler det. Vi må dog advare mod uhyre stødende ord og synspunkter.

http://www.dkp.dk/frank_aaen.htm

Transatlantic