Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

tirsdag, oktober 31, 2006

MODSAT VIRKELIGHED

Når man lytter til DR2 Deadline omkring kulegravningen af kontanthjælpen, som Hjort Frederiksen på høje tid har igangsat, så siger fru Gunvor Auken (socialrådgiver og Information):

"Når man tager penge fra de arbejdsløse, så sparker man til dem der ligger ned"

Nej, Auken, det gør man ikke! Derimod, når man lader raske folk leve af sociale overførsler på levestand på niveau med dem som knokler i lavlønsjob; så sparker man til dem som arbejder, og som betaler skat i smerteligt omfang i dagens Danmark.

NB: Da hun blev spurgt, om det skulle kunne betale sig at arbejde eller ej; så svarede hun:

"Øhhh, det kommer jo an på...øhhh det ved jeg ikke rigtigt".

Vorherre bevares.

Transatlantic

BORGERLIG PRESSE SVIGTER IGEN

Når man besøger JP.dk, så er det mere eller mindre et bevidst valg, - i mit tilfælde i håbet om, ikke at blive svinet til med Tøger S' røde propaganda.

Og hvad sker der så?

Man kigger på oversigten og finder følgende ordlyd: "Advarsel om klimakatastrofe pårvirker ikke Bush" (kl. 09.13 er den uploaded - har lige kigget på Ekstra-Bladet, Information og Politiken - de er knap så hurtige som de kække jyder, så de har den ikke på endnu).

Man sætter sig tilbage i stolen, og tænker i 3 sek: Dette kan da ikke være skrevet af Jyllands-Postens medarbejdere i fuld alvor.

Og nej, det er det heller ikke. Det er naturligvis et råt ædt klip fra Ritzau, som er mestrer i dén slags anti-amerikanske indlæg.

Problemet:

Ritzau er socialistisk i sin ånd og tankegang. Derfor kræver den politiske linje på Ritzau, at USA skal falde på knæ for den socialistiske tankegang; centralstyring, kvoter og administration. Socialisme ser godt ud på papiret, men leverer ingen resultater i virkeligheden.

USAs præsident Bush er liberal / konservativ. Derfor kræver han, at dette skal løses med amerikansk super-teknologi, istedet for franske strejker. Derfor, som Ritzau presses til at sige i samme artikel; "at Bush-regeringen har afsat i alt 29 milliarder dollar (170 milliarder) til forskning i de teknologiske sider af klimaproblemet."

Her på Minut mener vi, at det er et svigt af den borgerlige presse, som har hope af dyre journalister, ledere og redaktører ansat med uafhængighed & kvalitet for øje; at man skal propfodres med dét junk food, som de Radikale hos Ritzau, drengene med smarte firkantede sorte brillestel og pigerne som drikker 9 dele varm mælk og én del kaffe, hælder ud fra deres vuggestue.

Transatlantic

FORD 3

Ford's innovation in the early 1900s spurred the widespread production of automobiles in America. Since those early days, however, Ford has fallen behind the curve in new technologies for creating sustainbly powered vehicles.

Ford is now the lead producer of cars and trucks with the worst fleetwide fuel efficiency rates at a time when the manifestations of climate change make headlines and consumers worry about rising gas prices.

With an average of 19.1 miles per gallon (under 8 km/l) among its cars, trucks, and SUVs, Ford failed to fulfill its vow to acheive a 25% increase in fuel efficiency by 2005.

While the company is developing hybrid, ethanol, and hydrogen model options, and is a member of the Chicago Climate Exchange, the fact remains that Ford has a legacy of empty promises and has played an active role in industry efforts to fight clean car legislation.

NB: I det mindste, så går der ikke ild i en Ford, som i en 307, så der kommer ikke overraskende mængder af C02 fra din Focus....du ved hvad du har...?!

Transatlantic

mandag, oktober 30, 2006

FORD 2

"Ford was rated as the 7th worst polluter on the Political Economy Research Institute's Toxic 100 index. The index is based on 2002 EPA Toxics Release Inventory data. PERI's Toxic 100 index ranks the nation's largest companies based on the quantity of their emissions, relative toxicity of chemicals emitted, and proximity to population centers, among other criteria."

Transatlantic

FORD 1

Dagen idag er dagen, hvor en af verdens mægtigste mænd; den britiske premier Tony Blair udtaler, at hans regering har udsendt den vigtigste rapport i deres samlede 9-årige regerings periode.

Den omhandler de fremtidige katastrofale følger af global opvarming.

Bilhuset Ford ser ud til at klare sig dårligt.

"The Alliance of Automobile Manufacturers, a lobbying group of which Ford is an important member, filed a lawsuit in against two state agencies in Oregon to contest the state’s proposed adoption of the Clean Cars program. The industry-opposed program includes measures to raise emissions standards to levels that would significantly reduce greenhouse gas pollution in Oregon."

Transatlantic

søndag, oktober 29, 2006

"Australien Times" har denne kommentar til lederen af de Austalske Muhammeddaneres udtalelse om at kvinder der ikke var tildækket, selv var ude om at blive voldtaget.

DAGENS CITAT

"Religion bliver det aldrig.

Det burde være muligt at forbyde islam i Danmark i henholdtil grundlovens § 78. Stk. 2, som siger:
»Foreninger,der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelseaf vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledestænkende, bliver at opløse ved dom.«

Med lidt godvilje kan man betragte islam som en forening; en foreningaf mennesker, som tror på "bagskridt" og vold i stedetfor fremskridt og næstekærlighed. Religion bliver deti hvert fald aldrig."

Kilde: Hr. Stig Nordestgaard i JP

BUS ANGREBET AF UNGE.

Fredags blev en bus i Amsterdam angrebet af etniske unge, ved at en flaske med kemikalier blev smidt ind i bussen og eksploderede.
Kilder siger at flasken indeholdt kloakrens og xxx, som eksplodere når man ryster flasken.
Den lokale materialist bekræfter at mange unge på det sidste har købt disse kemikalier, som nu er trukket væk fra hylderne.
Hele historien på "LGF".

HUSK VIELSESATTEST.

I det af danske turister så velbesøgte Malaysia, meddeles det nu fra Langkawi (via LGF) at islamisk politi, nu undersøger om turisterne er gift.
Et amerikansk par blev kl. 2 om natten vækket af politiet og anklaget for khalwat, hvilket vil sige man er sammen med en af det modsatte køn uden at være gift eller i familie.
Den amerikanske turist Randal Barnhart sagde han var kristen og således ikke omfattet af islamisk lov, men betjentene insisterede på at se parrets vielsesattest, ligesom som hans kone, måtte fremvise sig selv i let påklædt tilstand.
Så næste gang du skal til Malaysia, så husk din vielsesattest og er i ikke gift, tja så held og lykke.
Hele historien her.

MN.

fredag, oktober 27, 2006

HELLE'S FAR SKULLE HAVE BRUGT NOGET.

Se og Hør kändissen Helle Joof, i ved hende med "Det brune punktum" der har lavet film som "Far brugte ikke noget" og sange der indeholder tekst á la "jeg skal ud at lave pølle".
Som 6-årig på blå stue i børnhaven Tusindefryd, havde jeg sikkert fundet det enormt morsomt, idag forstår jeg ikke rigtigt hvordan man kan leve af at slynge latrinære udtryk i hovedet på et betalende publikum, men det er sikkert mig der er noget i vejen med.
Men anyway, Helle får i det sidste nummer af magasinet "IN" spalteplads til at fortælle om at hash da er ufarligt.
Mon Helle ved hvad hun har gang i, har hun nogensinde været bag Hovedbanegården i København, og set det svineri der hersker blandt narkomanerne der? Jeg garantere for at alle de stakkeler der står i deres snavs og skidt, ikke startede med at sprøjte heroin, nej de startede med hash der så førte til det næste. Det er fint hvis Helle kan styre sit forbrug, hvis hun da kan det, men de fleste andre kan det ihvertilfælde ikke.
Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har diskuterret med folk der ryger hash, alle siger de at de ikke tager skade, men når jeg så siger til dem at de skulle se ordentlig på dem selv, de bliver mere og mere usunde at se på, hvide i ansigtet (Ok ikke Helle Joof), mere agressive, kan ikke passe deres job, deres forhold ryger, så bliver de sure. Det er ligesom hash-vrag ikke vil se sandheden i øjene.
Hvorfor skriver bladene aldrig om at bandet "Aqua" som var ved at udgive deres 3 album, som ville have blevet en million sællert, men måtte stoppe p.g.a. af for meget hash-rygning?
Fornylig var alle aviser oppe og køre om Jesper Kleins kone Lykke Nielsen der døde af kræft, Jesper Klein har tidligere udtalt sig positivt om hash-rygning, sammenhæng - tja.
Der skrives nu meget om Sanne Salomonsen, der også udtaler sig positivt om hash, hun er åbenbart nu meget syg, en sammenhæng, ja mon ikke.
Desværre ser det ud til at når først man er et "pot-head", så nægter man at se sandheden i øjenen, men derfor bør Helle Joof ikke reklamere for sine usunde interesser, så svage sjæle tror det er o.k. at ødelægge sig selv.

MN.

DET MEDDELES FRA HOFFET.

Vi skal her fra Minut ønsker kronprinseparret tillykke med den kommende familieforøgelse.
Flere blade har afstemninger om hvorvidt det bliver en dreng eller pige.
Undertegnde tilslutter sig den flok der håber på at det bliver en pige. Da vi således kan få skudt hende af til en udenlandsk prins, ligesom Margrethes søster, og vi derved ikke i al evighed bliver nødt til at underholde hende af skatteydernes penge, ligesom "grevinden af Vanløse" eller hvad hun nu hedder, der sidder på Østerbro og lader os betale for hendes unge "vens" betjening af hende.

D.B.Cooper.

LOTTE HEISES HYKLERI....


I aften på DR2 kl. 20.50 sendes udsendelsen "Det var engang så brunt - DDR2 ni år efter". I udsendelsen medvirker den tidligere kommunist Lotte Heise og af dagens JPs kulturtillæg (s. 32) fremgår det: "Gæsten er Lotte Heise, der som ung var glødende kommunist. Det er hun ikke mere, men hun skammer sig ikke over sin fortid". Mere kvalmende kan det vist ikke formuleres. Lotte Heise skammer sig åbenbart ikke over at have støttet og sympatiseret med verdenshistoriens blodigste ideologi. En politisk strømning, der ligegyldigt hvorhenne den poppede op medførte død, undertrykkelse, systematiske udryddelser, elendighed og tortur. Nej, Lotte Heise skammer sig selvfølgelig ikke over, at hun har tilhørt et politisk system, der i den grad har ført så meget ødelæggelse og lidelse med sig. Heises tilslutning og forsvar for denne ideologi giver netop hende et medansvar for de forbrydelser som blev begået i kommunismens navn ligesom nazisterne i Danmark under besættelsen havde et medansvar for deres ideologis uhyrligheder.

Paradoksalt nok, har Lotte Heise indenfor de senest år medvirket i adskillige reklameindslag for det monopolistiske og vulgærkapitalitiske ARLA, hvilket hun sikkert har fået god betaling for. Noget kunne tyde på at hensynet til forbrugerne og ARLAs mindre mejerikonkurrenter bl.a. Thise og Øllinggaard totalt viger til fordel for økonomisk egenvinding ved reklamemedvirken for Heises vedkommende ? Men det kan egentlig ikke være nogen overraskelse, da kommunismen aldrig har taget hensyn til forbrugerne eller den jævne befolkning, men blot arbejdede for at fremme egne interesser.

Jeg har taget konsekvensen af DRs yderst politiske og manipulerende udlægningerne, så derfor betaler jeg ikke licens og har derfor ikke mulighed for at se udsendelsen. I andre Minutmænd opfordres derfor til at se udsendelsen og være på vagt overfor DRs fordrejede fremstillinger.

Pershing

torsdag, oktober 26, 2006

DEMOKRATI MODSTANDERE I NR. 69.

Efter at undskriftsindsamlingen mod terror-huset på Jagtvej NR. 69 er kommet igang, er de røde lejesvende godt igang med at spamme initiativet.
Det siger jo lidt om hvad de synes om demokratiet. Bør folk der boykotter demokratiet, behandles demokratisk? Nej lyder det fra MINUT. Mon ikke der er ledige pladser på Guantanamo til de sortklædte bøller fra ungdomshuset, når stedet bliver ryddet efter demokratiske regler den 14. december (forhåbentlig).
Heldigvis ser det ud som deres barnlige spam-mail bliver slettet lige så hurtigt som de kommer ind, teknik har vist aldrig været venstre-tossernes force.
Husk at sætte din underskrift her.

YEE HAW.

Efter at have været opvokset i 60'ernes og 70'ernes Danmark, hvor underholdning var sort/hvid fjernsyn fra Danmarks Radio, for det meste bestående af tv-teater (Bertolt Brecht etc.) Horizont, hvor Lasse Budtz forherligede Sovjetunionen og forbandede USA (hmm faktisk ingen forskel fra idag) hvor børne-tv var en livløs trædukke der talte med en børnhavepædagog "Ingrid og lillebror", hvor tegnefilmen "Fred Flinstone" blev taget af programmet efter kort tid, da pædagoer klagede over at den var for voldelig, er det dejligt at have internettet.
Desværre frygter jeg lidt hvad der sker nu da Google har overtaget "YouTube". Google som gerne censure nettet, så bla. nyheds hungrende og friheds elskende kinesere ikke kan se websider hvor ordet demokrati indgår.
Allerede nu er de begyndt at lukke indslag på "YouTube" der ikke overholder diverse rettigheder.
Må jeg derfor anbefale denne lille musik-video inden den bliver lukket ned. Videoen omhandler livet i det sydlige USA, især kvinders stilling i samfundet, afsluttende med en informativ lektion i bilvask. Hø Hø.

MN.

LYKKETOFTS FORDREJEDE FEBERFANTASIER

I dagens netudgave af JP præsenteres læseren for Mogens Lykketofts ambitioner om hvordan Danmark skal føre udenrigspolitik. Som sædvanlig kan man fornemme hvordan Lykketoft vil flette moralske elementer ind i sine udenrigspolitiske visioner, som bl.a. betyder en distancering til vores amerikanske allierede og fokus på menneskerettighederne. Her på Minut kan vi kun tage afstand fra Lykketofts dobbeltmoralske luftkasteller. Hvad med at du begyndte at feje for egen dør først, Lykketoft, og f.eks. fordømte det cubanske regimes overtrædelser af menneskerettighederne. Men det lille "sambademokrati", som Lykketoft som poetisk har kaldt Cuba, omfatter måske ikke hans syn på hvilke land som skal fordømmes for brud på menneskerettighederne ?

Pershing

onsdag, oktober 25, 2006

UNDERSKRIFTSKAMPAGNE MOD "UNGDOMSHUSET"

Et nyt initiativ har set dagens lys.
To konservative folketingskandidater har lavet en underskriftskampagne i protest mod "Ungdomshuset".
Det er de to initiativtageres intention at aflevere underskrifterne til Folketinget og Københavns Borgerrepræsentation for at gøre opmærksom på "Med lov skal land bygges. Og så kan det rent faktisk ikke passe, at vi har nogen, som siger fuck loven, når den ikke passer ind i deres kram" udtaler Holger Sørensen, de ene af de to person bag underskriftsindsamlingen til dagens JP. Der er ikke andet end at sige, SKRIV UNDER: http://nejtilungdomshuset.underskrifter.dk/

Pershing

tirsdag, oktober 24, 2006

BRAVO ANNE BRAAD.

Den æres kan, æres skal, tror jeg nok det hedder. Jeg har været en af de flittigste kritikere mod sognepræst Anne Braad ved Stefans kirken på Nørrebro, men nu står hun frem og er modstandere mod "Ungdomshuset" på Jagtvej. Det ligner en krigszone, siger hun. Se klippet fra TV-Lorry.
Endelig en der tør gå mod de politiske korrekte.
Vi husker sidste uge hvor det chokerende kom frem at de Radikale havde tegnet Muhammed, ja det var ikke tegningen der var chokerende, men snarer det at de radikale trods alt havde en vis form for humor, der var chokerende og at partiet havde været de første til at støtte terroristerne på Jagtvej, lige indtil, de opdagede at der egentlig ikke var særlig mange Nørrebro-borgere og dermed vælgere, der var positivt indstillet overfor svineriet på Jagtvej 69 skyndsomst vendte 180 grader og nedroslede støtten.

MN.

DE GULE?

De Radikale vil gerne have en anden farvebetegnelse, da de er utilfreds med at tilhøre den "sorte blok", (det er den vi kalder blå) og de vil heller ikke tilhøre den "røde blog".
Margrethe Vestager vil nu kræve at de forskellige meningsmålingsinstitutter finder et andet navn til partiet.
Gallup mener dog at det bliver et problem, da hverken CD eller Kristendemokraterne sidder i Folketinget, således at de Radikale bliver alene i blokken, hvilket vel også er meningen så skolelæreinde Jelved kan fremstå som statsministerkandidat.
Må vi her fra MINUT anbefale at de bliver kaldt "gule"; nemlig fejhedens farve.

MN.

TRÆT AF DRs RØDE PROPAGANDA?

Kig her istedet:

http://www.foxnews.com/oreilly/index.html

TVANG

Imens V og K hoverende fejrer, at herboende fremmede muslimer, i stigende antal gifter sig med personener indenfor det der engang var den suværene danske rigsgrænse, men nu af EU teknokrater nedbrudt til et par lygtepæle ved siden af motorvejen, så mener vi herpå Minut endnu engang, at der er grund til eftertanke:

"[..] viser et markant fald i antallet fra 62,7 pct. i 2001 til 37,9 pct. i 2005 af indvandrere og efterkommere, der bliver gift med personer bosat i udlandet. I samme periode er antallet af indvandrere, der bliver gift med danskere og herboende udlændinge, steget markant [..]" (minister for nedbrydelse af den danske kulturskat; Rikke Hvilshøj V)

Nu er det jo således, at vi Minut'ere gik i skole dengang, at undervisningen ikke foregik på Urdo-sprog og med palistinænsiske krigsforbrydere blandt forældrerne. Dengang lærte vi både at læse og regne, men som flittige debatører ved, så gik det ikke så godt med stavningen....(eller måske er det bare lidt rustent efter mange år i udlandet?!)

Når vi tager fat i huen på den kære Rikke, så er det fordi, at hendes statestik naturligvis er en del af den daglige propaganda.

Naturligvis, og dét ved dansken da godt, er der INTET i hendes våde drømme om 'integration' som går i retning af den fordanskning af tilstandende. Nøh næh nej, det hele er stadigt soldit placeret på Halal-sporet, og toget stopper ikke før, at Øresund (som i CHR-4 tid) er kontrolleret på begge sider af den samme magt; nu Hizbollah.

Den danske statestik er nemlig så gudsforladt indrettet, at den skjuler - helt reelt skjuler - de muhammedannere, som er født i Danmark, såkaldte efterkommere. De mange tusindener er hokus pokus blevet til leverpostegsspisende Jens'er med kolonihavehus og bajerdrikning over hækken - som Tosserne, undskyld Sosserne, lovede os, at de fremmede en dag ville ende op som.

Dermed er intet ændret. Alt er ved det gode gamle sammenbruds rand. Muslimer gifter sig med muslimer; demografiske forhold (bl.a. antal børn der fødes) vil føre Nordeuropa, inklusiv den zone som Bruxelles kalder for "Departement Danemark au Europe Nord", til dét som de Radikale ønsker; en udrydelse af den kristne kultur.

Transatlantic

Den ungarske frihedskæmper - "Man of the year 1956"


I aftes kulminerede den ungarnske befolknings utilfredshed og vrede over at landets socialistregering der med regeringslederen, Ferenc Gyurcsany, i spidsen har løjet om de elendige økonomiske forhold, som Ungarn befinder sig i. Dette skete netop samme dag på 50 års dagen for ungarernes opstand mod det massemorderiske Sovjetunionen, hvor ungarerne havde fået nok af kommunisternes imperialisme. Ungarns frihed fra socialismens åg blev desværre kort, da sovjetiske panserdivisioner bl.a. bestående af de berygtede T-34 kampvogne rykkede ind i Ungarn fra øst 1. november 1956 og indledte operation "Hvirvelvind" i alt bestående af 17 divisioner. Ved denne militære operation støttede flyangreb og artilleribeskydninger, de indtrængende kampvogne med tilhørende infanteri som bevægede sig ind i Budapest. Desværre var modstanden fra den ungarnske hær sporadisk og manglede systematik og allerede på forhånd vidste man, at Ungarns frihedskamp ville være Davids kamp mod Goliat.
Den sovjetiske ambassadør i Budapest, den senere KGB-chef, Yuri Andropov, havde ellers forsikret den daværende ungarske regeringsleder, Imre Nagy, om at landet ikke ville blive besat af sovjetiske styrker. Opstanden i Ungarn blev brutalt nedkæmpet og sammen med andre politikere søgte Nagy tilflugt i den jugoslaviske ambassade i Budapest. Her blev de ungarske politikere lovet frit lejde til at rejse ud af landet, men man skal som bekendt aldrig stole på en kommunist. Knap nok havde Nagy og hans følge forladt ambassaden før de blev arresteret, og flere af dem herunder regeringslederen blev henrettet under en række hemmelige rettergange i sommeren 1958.

Her på Minut har vi fuld forståelse for ungarernes vrede over, at socialistiske/kommunistiske regeringer endnu engang skal lyve og føre landet i uføre. I den forbindelse er det påfaldende, at se hvordan den venstredrejede systempres med DR i spidsen straks nedtoner, at det ungarske politi har anvendt gummikugler, vandkanoner, omfattende brug af tåregas og banket demonstranterne med slagvåben. Er det fordi at mange af demonstranterne har højreorienteret observans at DR & Co. nedtoner dette ?

Pershing

mandag, oktober 23, 2006

FORESTIL DEM ENGANG...

En DFU, rettelse SFU, sag.

Forestil Dem, kære Minut læser, at DR (De Røde) viste en video fra en hvilken som helst af de socialistiske ungdomsfester? Umuligt, fremtidige medarbejdere ville forulempes!

Modsat DFU-bajerne, ville videoen hér nok indeholde mere narkotika end (det der tidligere var) ordensmagten orker ransage sig frem til.

Aftenens højdepunkt vil være stærkt anti-amerikanske / NATO truende grafitti og obligatorisk hærværk hos McDonald’s og asiatiske (!) 7Eleven. - Ville båndede samtaler forud for volden i sig selv være lovovertrædende?

Ville stats- og udenrigsministeren indkalde Kongerigets allierede til undskyldninger. Eller er dén sær-service forbeholdt fjentlige, diktatoriske, kvindeundertrykkende stater, der endnu har til gode at betale Per Stig for sidste omgangs ambassadenedbrændinger?

Transatlantic

søndag, oktober 22, 2006

Frihedens vogter USA

Ifølge JPs netavis står demokraterne til at vinde midtvejvalget 7. november.
En af årsagerne til demokraternes fremgang skyldes den nuværende krig i Irak og dermed landets forsøg på at demokratisere landet. Her på Minut bakker vi op om Amerikas bestræbelser på at fremme freden, friheden og demokratiet i landet. Samtidig går vores sympati for de amerikanske sønner som må lide døden for at fremme disse værdier. Vores sympati går også til den irakiske befolkning som må lide under de såkaldte ”oprøreres” feje terrorhandlinger, hvor der ikke tages hensyn til civile. Vores sympati går også til de mange irakiske børn, som er blevet myrdet af disse skruppelløse og kyniske ”oprørere”, imens de f.eks. fik udleveret fødevare eller slik af amerikanske soldater eller blot var så uheldige at opholde sig i nærheden af en disse perverse selvmordsbombende ”oprørere”.

Pershing

"Politiken", de frelstes talerør

Min nabo forærede mig lørdagens udgave af hans morgenavis, ”Politiken”. Han skulle på ferie og havde derfor ikke tid til at læse den, og da jeg normalt ikke vil røre denne boulevardavis med en ildrager følte jeg dog, at jeg måtte give bladet en chance. Allerede på forsiden fik jeg bekræftet min skepsis omkring denne avis, da artikeloverskriften ”Asylboom presser humane Sverige” omhandlende vores nabolands indvandringspolitik fik morgenkvalmen op i mig. Hvad fanden giver egentlig ”Politiken” ret til at kalde Sverige mere human end Danmark ? Det kan da argumenteres for at Danmark er mere human med sin restriktive indvandringspolitik, der tager afsæt i befolkningens og dermed demokratiets ønsker og ikke den frelste selvfede elites. Desuden er forholdene i det ”humane” Sverige præget af manglende demokratisk debatkultur, hvor holdninger, ytringer og informationer undertrykkes og fordrejes, så de passer ind i magthavernes dagsorden. Ja, Sverige er rigtig nok ”human”.

Udover et par boganmeldelser selvfølgelig behandlet udfra den kulturradikale optik havde bladet intet interessant at bidrage med for mit vedkommende. Derfor lod jeg min far få den, så han kunne bruge den som optænding i hans brændeovn. Så bidrog den trods alt til noget konstruktivt og fornuftigt!

Pershing

DAGENS VALG; SELVMORD ELLER MORD?

"Balcony girls" is the term for girls who are forced to suicide by jumping from balconies of their homes. The young are forced to defend the honor of their families by committing suicide.The girls may themselves decide on the method. They can suicide by overdosing on pills, hanging, jumping in front of a train or by jumping off the apartment balcony.The suicides makes it easier for the families. They avoid getting blood on their hands. Not to mention avoiding problems with the authorities.The girls are pressured into killing themselves by being told: Either you do it yourself or we will kill you."

http://politiken.dk/udland/article186549.ece Nyd dette sjældne link til Tøger's livsværk.

DAGENS BARE

Kilde: http://hmmh.blogspot.com

S-SKATTESTOP?

Det er ikke mange dage siden, at vi her på Minut havde fat i de blod-røde ører på nogle af Tosserne, undskyld Sosserne, da vi påpejede, at en S-sejr er den sande vej til endnu højere skatter og afgifter for det forpinte danske folk (eller ihvertfald de ~15% som er netto-betalere).

Idag må dagens Citat tilfalde Christian S Hansen (Thorsø) i dagens JP:


"[..]Mon ikke sandheden nærmere er, at S-vælgerne giver udtryk for den sande socialdemokratiske holdning til skattestoppet, nemlig at det skal stoppes hurtigst muligt?[..]"

Transatlantic

lørdag, oktober 21, 2006

VALGKAMPEN ER IGANG I USA.


Fra Blonde Sagacity.

HUMOR FRA CUBA.

Når man læser avisernes rejse tillæg, så er der ofte en artikel om Cuba. Meget romantiseret og billederne er taget så det ser forfaldent, men malerisk ud.Når man selv har været der og set hvordan Cubanerne lider, så er det ikke morsomt at se denne propaganda i danske aviser.



Den tyske løsning.


Må jeg anbefale denne side om Cuba, lavet af exil-cubanere. The Real Cuba.
Her er lidt humor fra siden.





Den franske løsning.










Den Cubanske Løsning.

Læs evt. min post Fætter Guf på Rejse.

fredag, oktober 20, 2006

INDONESIEN

http://etd.library.pitt.edu/ETD/available/etd-04122006-124827/unrestricted/Piper-Crisovan-Dissertation-ANTH-PhD-May-1.pdf

Dette link viser med al tydelig, den dybe forskel fra i til u-lande.

Den viser ligeledes, hvorledes piger og kvinder behandles som dyr, eller værre, i den muslimske verden, ofte netop pga. den såkaldte, og unævnelige, "religion".

KOMMUNIST TRÆDER FREM

Man tror fortsat det er løgn.

Moskva og DDRs håndlangerkandidat #1 hr. Ole Sohn, får pudsigt nok af JP, fortsat lov til at skrive til netop de borgere (betalende til JP), som han og sine for nogle år siden, planlagde en grim grim grim skæbne for.

Den slags kaldes af Jesu 'tilgivelse', - noget ateisten fra Gulag naturligvis ikke kender noget til.

Idag kræver han, ham som aldrig har betalt skat af egen produktion, at vi andre skal betale mere i skat.

Han giver, synes han, 5 gode grunde. Desværre orker den skatte-finansierede fidusmager ikke at fortælle, om der var nogle steder, i den gigantiske offentlige økonomi, hvor de samme kr 500 kunne findes.

Transatlantic

HVEM MELDER DR?

Alt imens, at DR (De Røde) knokler på at få den nationalkærlige Radio Holger meldt, helst lukket og allerbedst puttet i spjældet...

(han gør folk "bange" hører vi venstrefløjen udtale på åben skærm, alt imens kun 5 ud af 110 voldtagne kvinder i Århus kan sige med sikkerhed at den angribende mand er dansk)

... så håber vi her på Minut at der var nogle mennesker eller endnu bedre partier, som ville tage sig sammen, og melde DR til politiet.

Man kunne tænke sig at nævne mulige:

  • økonomisk rod
  • bevidst manipulation
  • landsskadelig virksomhed
  • anti-NATO sikkerhedsholdninger
  • undergravende samfundsøkonomisk info

Mon ikke, i DR sammenligning, at Radio Holger er en lille fisk? Men for politiet, så er det jo altid nemmere at få de små, end de egentlige bagmænd og ansvarlige.

Transatlantic

Den formynderiske borgerrepræsentation

I denne uge har Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet og de radikale i Københavns Borgerrepræsentation forsøgte at iværksætte en lokalplanen for ”Ungdomshuset”. Samtidig har de allieret sig med Byggefagenes Samvirke, der vil lave blokader ved istandsættelse af det tidligere ”ungdomshus”, når den retmæssige ejer, Faderhuset, overtager det.

Den lokalplanen tages ”hen over hovedet på befolkningen” og er et rendyrket udtryk for foragten for den fri ejendomsret, hvor politikerne tilsyneladende skal bestemme over en given beboelseslokalitet. Denne kritik af lokalplanen støttes derfor naturligvis af en række jurister bl.a. Claus Haagen Jensen, som i dagens udgave af ”24 timer” udtaler sig om lokalplanen: ”Politikerne er tilsyneladende på vej ud i en ulovlighed.”. Hagen Jensens synspunkter bekræftes af juraprofessor Steen Rønsholdt: ”Når man vedtager en lokalplan, så skal den hvile på et sagligt grundlag. Og hvis hovedformålet med lokalplanen er at tvinge en anden part til at sælge, så vil jeg ikke betragte det som et sagligt hensyn. Altså vil der være tale om magtfordrejning.”(kilde)

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at Enhedslisten og SF forfægter denne politik og blæser på sådanne rettigheder selvom disse to partier altid har så travlt med at råbe op om andre menneskers rettigheder eksempelvis terrorister, kriminelle osv. Dermed kan det vække undren, at de radikale og Socialdemokratiet bakkede op om initiativet, hvilket de gjorde onsdag 18/10. Siden da er de radikale fornuftig nok faldet fra og meget tyder på, at Socialdemokratiet formodentlig også vil springe fra. Noget tyder dog også på, at SFs yngre opkomling i Borgerrepræsentationen, Ninna Thomsen, er ved at få kolde fødder. Den unge dilettantiske SF’er udtaler på forsiden af dagens udgave af ”24-timer” om lokalplanen: ”Det er bare en konstatering af, at Faderhuset kommer til at løbe ind i nogle problemer”. Inde i avisen udtaler Ninna nu pludselig på side 4 om den åbenbart ulovlige lokalplan, som hun selv lige har truet Faderhuset med at: ”Vi skal selvfølgelig undersøge, hvad der er lovligt og ulovligt og tage til efterretning, hvad vi finder ud af. Jeg tror stadig, at der er muligheder i den lokalplan”. Ninna har måske fået kolde fødder omkring hendes tilslutning og lancering af den formynderiske lokalplan ??

Måske var det en god ide, Ninna Thomsen, at få klarlagt om jeres lokalplan overhovedet er lovlig inden du begynder at forsvare synspunktet om, at ”Faderhuset løber ind i problemer” ?

Besøg Ninna Thomsens hjemmeside her: http://www.ninna.org/

Pershing

torsdag, oktober 19, 2006

KONSERVATIV ISLAMIST.

I Sverige, hvor den nye regering mister medlemmer lige så hurtigt som Dansk Folkeparti ekskludere sine medlemmer, så er trængslerne ikke overstået i søsterlandet. Hos det svenske parti "Moderaterne" som nærmest svarer til de Konservative hos os, står den iranske Reza Khalili Dylami opstillet til riksdagen. Nu er det dog kommet frem at han også er formand for Skandinavisk-Iranska Handelskammaren, der er den Iranske stats forlængede arm i Skandinavien. På hans kontor skal kvinderne arbejde tilsløret og kontoret er prydet af den Iranske stats flag.
Læs historien her hvor det anbefales af ingen af de 80.000 iraker i Sverige stemmer på Moderaterne grundet Dylami's støtte til den islamiske diktatut stat.

MN.

TERRORHUSET PÅ JAGTVEJ.

I den socialistiske stat "København" har flertallet nu besluttet at bryde loven, ved ligesom i andre diktatur stater, at ændre den til egen fordel og vindings skyld, (hvem sagde Georg Orwel).
Nu skal planloven laves om så de retmæssige ejer af det såkaldte "Ungdomshus" bliver tvunget til at sælge, således at et kommunistiske fond kan overtage stedet så det ligesom Christiania kan fortsætte sine ulovligheder,genere de nærliggende beboere og blive et fristed for kriminelle, hvor politiet ikke tør trænge ind. Må vi anbefale Københavns Kommune at købe vennerne på Jagtvej et hus eller to i det mondæne Københavnske Kartoffelrækker. Se billedet.
Kvarteret blev oprindeligt bygget som billige boliger til arbejderne, men er, som sædvaneligt, overtaget af det rige politiske korrekte København, incl. Ritt Bjerregaard (Jens Juels Gade). Kvarteret ligger lidt afsides på Østerbro, har strenge parkeringsregler, der kun tillader at beboerne må parkere der, vejen har skilte som gennemkørsel forbudt eller ingen adgang for uvedkomne og holder således os almindelige københavnere ude.
Stedet vil således passe perfekt for bøllerne fra Jagtvej, her vil de kunne feste og spille høj musik som det passer dem, pisse op af murene og lave grafitti uden problemer da de lokale beboere jo støtter deres kamp for ungdomshuset, så kan de og især Ritt vel ikke have noget mod at få dem i naboere i deres 5-6 millioner kroner huse. Eller .....?

Læs mere hos "Naboerne på Nørrebro".

MN.


TOMME SKOLER PÅ MANDAG.

På mandag afsluttes den muslimske fastemåned Ramadan og fra Nordgårdsskolen i Århus hvor der normalt er 500 elever, forventes der at der på mandag møder 10 elever op. Og hvad sker der med dette ulovlige fravær ? Intet. Danske skoleledere har nemlig givet op og følger nu den muslimske verdens helligdage, istedet for at integrere udenlandske børn i Danmark.
Ligesom man tillader at børn holder sommerferie 4-5 måneder om året, hvor de tilbringer sommerferien i hjemlandet, som de er "flygtet" fra og så kan de jo altid fra gratis hjemrejse på Udenrigsministeriets regning, hvis der skulle blive lidt ballade i "Das Vaterland".

MN.

DAGENS BURKA BABE.

Den engelske avis Daily Star har nu stoppet planerne om at vise "dagens fatwa" og "dagens burka-babe" af frygt for muslimsk gængældelse. Ak ja der er sket noget siden Lord Kitchener generobrede Sudan fra de muslimske terrorister i 1886.
Så for at rette op på dette viser vi her dagens "burka-babe".


MN.

VENSTREORIENTEREDE FOGH ELSKER SKAT

"[...]Det virker som om man har glemt, at denne regering har gennemført skattelettelser for 10 milliarder kroner. Vi har indført frit valg i den offentlige sektor og gennemført en effektiv og målrettet integrationspolitik. På mange måder har regeringen været rollemodel for Fredrik Reinfeldts borgerlige regering, siger Troels Lund Poulsen (V).[...]"

Nu vil Minut gerne lige have et enkelt regnestykke indført:

10mia - 30mia = -20mia.

Det var bare det. Undskyld jeg forstyrede Venstre, i deres forsøg på at overgå Sosserne.

Transatlantic.

DR IGEN RØD OG PARTISK

Én af de danske mentale overlegne, Camre (MEP) bliver i DR (De Røde) trådt og trampet på:

"[...]Mogens Camre er valgt til parlamentet for Dansk Folkeparti. I EU-Parlamentet indgår han i gruppen "Nationernes Europa - UEN", hvor de to dominerende partier er det post-fascistiske italienske parti, Alleanza Nazionale, og det stærkt højrekatolske polske regeringsparti, PiS. [...]" (kilde: DR i dag)

Dette er det sædvanlige.

Man kan kun glæde sig til, at satanisten Rune fra minoriteterne træder frem som teknokratisk EU medløber. Han vil blive omtalt nogenlunde sådanne her på DR Online:

"[...] Rune E Larsen er valgt til parlamentet for Minoritetspartiet. I EU-Parlamentet indgår han i gruppen af interlektuelle, demokratiske venstreorienterede partier. De går under gruppen De Grønne, som varetager miljøets interesser og de svageste i samfundet [...] (kilde: DR imorgen?)

Transatlantic

onsdag, oktober 18, 2006

UPDATE INDONESIA

http://www.foxnews.com/story/0,2933,222097,00.html

Transatlantic

EU vs USA

De socialistiske regeringer i Europa, intet sted værre end Frankrig og Spanien, er imod den amerikanske ledede indsats i Afgha og Irak pga. disse socialistiske europæiske landes syn på det fantastiske arabiske & muslimske system. Vi kan simpelthen, i deres optik, ikke tilbyde Araberne noget som helst, fordi de er bedre end vi.

I USA er der også voksende modstand imod krigene i Afgha og Irak. Her stiller det sig dog således, at modstanden imod indsatsen, bunder og grunder i dén opfattelse, at disse lande er så håbløse, så muslimske og så forbandede tilbagestående / feudale, at indsatsen er umulig at gennemføre succesfuldt.

Dermed ses, modsat DRs propaganda, modstanden imod de to kampagner ikke i samme optik på begge sidder af Atlanten. Dét, som så meget andet, manipulerer DR (De Røde) væk fra skærmen. Hokus pokus.

EU håber på håbløs DIALOG med de mørke mænd.
USA snakker åbent om nuke & close shop.

Transatlantic

DAGENS BARE

"Det står dog klippefast, at S ikke ændrer boligbeskatningen i denne eller næste valgperiode - punktum, færdig, slut." (JP- John Paulsen, skatteordfører S)

Minut: ha ha ha ha ha ha ha ha ha.......aaaahhhhhhh.......ha ha ha ha ha

DAGENS CITAT

"Vi trænger til mere reel oplysning i medierne, der ikke pr. automatik sætter lighedstegn mellem bedre velfærd og højere skat." (JP - Flem. Bækkeskov, Gentofte)

CNN

Den amerikanske TV station CNN havde den anden dag et interview med den malaysiske regeringsleder. Der blev drøftet tre ting:

  • De danske JP tegninger og ytringsfrihed.
  • Det nuværende pro-muslimske apartheid i Malaysia.
  • Det personlige forholdet til George Walker Bush.

Her er et par højdepunkter:

  • Man kan naturligvis ikke tillade ytringsfrihed i dette land, fordi alt er baseret på Koranen, og dén sætter man både højere end international lov og andre menneskers sikkerhed og frihed.
  • Man vil naturligvis ikke give ens vilkår for malaysiske statsborgere. Da den ene gruppe (ca. 65% af befolkningen) er muslimer, skal de have særstatus, og de andre betale dhimmi-skat fortsat.
  • Forholdet et udemærket, primært er Malaysia interesseret i den fortsatte massive private amerikanske invistering i deres industri. Derudover, så skal vantro styrker, som i Pakistan, ikke sætte fod på muslimks jord.

Transatlantic

tirsdag, oktober 17, 2006

SAS PÅ HOVEDET

Tillykke til den svenske herre, der nu sætter sig for bordenden af SAS.

Vi andre kan benytte dagen til at overveje, at et offentligt selskab betaler SKR 10 mio i årsløn til en landmand, og iøvrigt hvorfor de dog ikke vendte hans løn på hovedet:

Kr. 10 mio (fast løn)
Kr. 2 mio (performance bonus - as if he cared about it)

Istedet Minut anbefaler:

Kr. 2 mio (fast løn)
Kr. 10 mio (performance bonus - han ville arbejde sin røv i stykker)

Transatlantic

DAGENS CITAT

Dagens citat fra JP:

"Her er nemlig tale om, at man bid for bid vil gøre sharialoven gældende i vort samfund, og giver man efter, stilles der nye krav, for målet med kravene er ikke ønsket om moderat sameksistens, men målet er islamisering. At benægte det er at afsløre ukendskab til islams væsen.

Hvis muslimer taler om dialog, er målet at bruge dialogen til at skaffe sig magt. Sharia er uforenelig med demokratisk samfundsopfattelse og indeholder en menneskeopfattelse, der ikke kan have hjemsted i en europæisk kultur". (John Hørbo, pastor).

FRIHEDENS BRAND = DANMARK

Det er ærgeligt, at læse hr. Dyremoses (dermed DI) holdning i JP den 27. september vedr. Muhammed-sagen.

Det ses her, at DI stadigt ikke forstår, at intet brand, image eller kræft er stærkere end dét, som kan sælge frihed til den enkelte borger (kunde), uanset land. Mennesker savner frihed kloden rundt, det er ikke kun os her på Minut som har fået den idé.

Netop at USA’s mange brands (Levi’s, Coke, Apple) er blevet SÅ globale beviser dette. Istedet beder DI nu igen reelt om det modsatte. Undertrykkelse istedet for frihed.

At danske brands, med en svigtende holdning bagved, langsigtet, skulle kunne tjene landet bedre, i en selvudslettende, neutral og politisk korrekt rolle, er yderst tvivlsomt.

Det minder istedet langt mere om en short term profit strategi; noget hr. Dyremose naturligvis ER ekspert i, men som aldrig har spillet en rolle i pt. danske indtjenende virksomheder.

Man savner helt Ellemann’s gamle mod og visioner, alt imens DI opfører sig som en nærvøs konsulent, der endnu ikke helt har forstået markedspladsen muligheder, og den gamle A.P. Møller, der kunne sætte de regerende de-facto socialister på plads, når de ikke længere kunne lægge 2 og 2 sammen.

Transatlantic

mandag, oktober 16, 2006

KINDKYS - NEJ TAK.

Bagside klummen "Blitz!" i Berlingeren, der hovedsageligt beskæftiger sig med Paris Hilton's liv og mangel på samme, nævner den nye bog "Takt og tone i arbejdslivet" hvor det udførligt beskrives hvordan man kindkysser.I Frankrig max 4 gange (hm er det ikke også der hvor mænd har verdensrekord i brug af parfume? Mistænkligt.), i nordeuropa max 2 gange.
Må vi her fra MINUT's tagkammer anbefale at man holder sig væk fra al form for kindkys og bruger det mere mandige håndtryk. Undertegnede har kun brugt kindkys i situationer, hvor jeg har været heftigt påvirket og under påskud af at hilse på diverse unge kvinder ude i byen, og så samtidig stukket min tunge ind i deres øre, ikke altid gået lige godt.
Jeg tror også at det nemt ville blive misforstået på min arbejdsplads vis vi gik rundt og smaskede kinderne sammen, istedet for den gode danske hilsen: hva så, er du frisk? Hvortil man snerrende svarer nøøøh, ihvertilfælde indtil man har fået sin første liter kaffe. Nej tak lad kindkys blive i de sydlige lande.

MN.

HVA LAVER DO DERNEDE!

Derfor fungerer integrationen i Hårby også bedre end så mange andre steder i landet. I Hårby inviterer man de nye tilflyttere hjem til en omgang kaffe med lidt blødt brød til. Det er skide interessant. I stedet for alle de her skinhellige venstrefløjsaktivister på Nørrebro, der render rundt med store forkromede idealer, men som ikke gør noget i praksis. På Fyn spørger man bare: »Nå, du kommer så nede fra Irak. Hvad lavede du så dernede?

Peter Stenbæk "Polle fra Snave's" skaber om forskellen på Køvenhavner og Fyn-boer i Berlingeren.

KOPTER BORTVIST.


British Airways har bortvist den egyptiske Nadia Eweida fra hendes job, da hun ikke ville undlade at bære symbol på sit religiøse tilhørsforhold.
Hvad siger du, hvad kan være så slemt at hun bliver bortvist fra et et luftfarts selskab der praler med det er multietnisk og tillader kvinder at bære tørklæde.
Er hun satan tilbeder, bærer hun nazistiske symboler? Nej endnu værre Nadie Eweida er nemlig kopter, hvilket er egyptisk kristen og vil ikke tage sit kors af.
Læs historien her.

Nadia med sit kors.

MN

TÆT TÅGE

Dagens billede fra Malaysia er aflyst.

Afbrændingen af "Verdens Lunger" (regnskoven / junglen) i Indonesien, gjorde det umuligt at se 100m frem for sig, her 1.000 km væk.

Minut beklager denne muslimske stats manglende indsats.

DR IGEN RØD OG PARTISK

I TV-Avisen kunne jeg her fra Asien i morges se, at DR nu igen melder sin støtte til voldelige, psykopatiske, udemokratiske - men charmerende rigtige DR-agtige - svenske styrker, som prøver at omvælte et politisk parti.

I indslaget omkring volden imod Sveriges Demokraterne hedder det desværre, men ikke overraskende, fra den røde Autopilot:

"[] 30 venstreaktivister stormer møde []" (citat kilde DR online).

Det er nøjagtig denne slags stærkt politisk ladede udsagn, der igen og igen og igen farver skærmen blodrød hos DR og giver benzin til vores slogan DR = De Røde.

Lisb. Knudsen og andres fortsatte forsvar for den påståede neutralitet, ses af mange som et ugentligt humoristisk indslag på linje med den slet skjulte humor på bagsiden af Politiken. Blot skal det nævnes, at når man køber og betaler for Politikens humor, så gøres det velvidende. Med DR er man ikke alene tvungen kunde, men man forsøges naret af en lumsk ledelse, der drives af politisk kraft og overbevisning - langt fra jounalistiske standarter.

Transatlantic

søndag, oktober 15, 2006

STIGENDE UTÅLMODIGHED

Jeg tror, at flere og flere europæere har det som mig: man føler en stigende utålmodighed over for mennesker, der har så travlt med at være krænkede på vegne af en gammel profet, mens de tilsyneladende er ligeglade med de forbrydelser, der dagligt forøves i den samme profets navn. Hvis mødet mellem den verdslige, kristent funderede vestlige kultur og islam skal udvikle sig konstruktivt, må der en anden balance ind i billedet.

Claus Kastholm i Berlingske Tidende 14/10/06

BEDSTE DANSKE USA-SUPPORT



Yndige danske Tanja Sulkær (www.seoghoer.dk) gør mere for sit Danmark, end den tidligere regering gjorde på 9 år.

Vi er mange som takker Tanja for hendes fantastiske indsats for konge, fædreland og USA. Tropperne i de muslimske lande kæmper nu med fornyet styrke.

Transatlantic

SOC.DEM + RAD V. = 80%

Dagens citat må unægteligt tilfalde hr. Jacob Willumsen (Hørning):

"Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor meget disse mennesker mener, vi kan og bør betale i skat? Hvor skal det stoppe? Hvad hvis vi betaler 80% i skat, og velfærden stadig kan blive bedre, skal skatten så sættes yderligere i vejret?"

1/2 MILL KRONERS FLYBILLET

Billede: Thai gi'r noget for pengene.

Det danske Folketings præcidium nyder livet:

Business Class flybilletter for 10-15 personer til Sidney tur & retur (pris per styk kr ~50.000) samt luksushoteller til Svend Auken, er lige noget der giver Danmark og danskerne value-for-money. De er ude på rejsen i disse dage.

En dansk kassedame i Netto betaler ca. 50.000 i skat på et helt år. Vi må håbe, at socialisten Auken husker; nemlig at der er en person, som knokler i træk, kulde og sne & slud i et helt år, for at han kan ligge i sit luksus-sæde på Thai Airways og drikke whiskey og tænke sine fromme røde arbejder-tanker til glæde for LO'erne, alt imens han ombord på en Boeign 747 made in USA kan tænke pro-arabiske strategier.

Transatlantic

lørdag, oktober 14, 2006

Den evigt moralske Poul Nyrup og det folkemyrdende Tyrkiet


Onsdag aften kl. 18.30 blev seerne endnu engang udsat for det nuværende EU-parlamentsmedlem Poul Nyrup Rasmussens moralisme i DRs tv-avis. Poul Nyrup er vel den ledende politiker, der i nyere dansk tid har været en regulær mester til at anvende moralen som politisk redskab til at mistænkeliggøre, stigmatisere og latterliggøre dem, han var og er uenige med. Hvem husker ikke hans brug af betegnelsen af ”stuerenhed” overfor Pia Kjærsgård og Dansk Folkeparti ?
På den måde udviste den socialdemokratiske landsfader foragt og arrogance overfor os danskere, som netop var bekymrende for den fremmede- og indvandringspolitik. Samtidig er det usagligt at bruge moralen til at knægte sin politiske modstandere, men det er som bekendt altid sejrherren eller dem som har magten, der definerer den herskende moral.

I tv-avisens indslag onsdag aften var Poul Nyrups seneste påfund, at opfordre EU-parlamentet til at stoppe deres sammenarbejde med de højrefløjsrepræsentanter, som sidder i parlamentet. Endnu engang var Nyrup ude at svinge med den moralske pisk selvom han ikke tydeliggjorde hvad han mente med ”højrefløjen” selvom han kom med antydninger om, at Dansk Folkeparti tilhørte denne fløj.

Nu er Poul Nyrup og for den sags skyld hans kone den radikale Lone Dybkjær begge stærke fortalere for at få Tyrkiet optaget i EU. Den eneste hindring for at få Tyrkiet optaget ifølge de to frelste politikere med de rigtige meninger er landets problemer med menneskerettigheder samt dets økonomiske situation. Ifølge Nyrup bygger EU ikke på et kristent grundlag, men på ”universelle værdier” (Kristeligt Dagblad, 2/12-04). Disse værdier omfatter religionsfrihed, menneskerettigheder m.m. Selvfølgelig nævner Poul Nyrup ikke frihedsrettigheder som ytringsfriheden, da dette ikke passer ind i hans kosmopolitiske, EU-totalitære dagsorden, hvor man med sin bureaukratiske tilgang blæser på de nationale EU-borgeres skepsis og bekymring. Samtidig nævner Nyrup selvfølgelig ikke Tyrkiets manglende ansvar for dets folkedrab på armeniere og andre kristne minoriteter. Disse hændelser passer ikke ind i Nyrups agenda og dermed de politiske bestræbelser, som den tidligere socialdemokratiske landsfader forsøger at fremme med hans agitation for Tyrkiets optagelse i EU. Men noget tyder på fokuset på Tyrkiets folkemord mod landets minoriteter er blevet forstærket!

Nyrups ellers så succesfulde politik med at gennemtrumfe elitære beslutninger hen over hovedet på befolkningen synes åbenbart ikke at have lykkedes med Tyrkiet. Med hans foragt for det almindelige menneske, dets historiske forankring samt betydningen af denne må man håbe, at der snart rejses en skamstøtte over dig, Poul Nyrup, for du har sandelig bidraget til at ødelægge meget for den enkelte dansker (og europæer)!

Pershing

fredag, oktober 13, 2006

Tyrkiets dårlige samvittighed


Endelig er der ved at blive lagt pres på Tyrkiet for dets massive forbrydelser, som landet af flere omgange har begået mod det kristne armenske mindretal. Den mest omfattende nedslagtning fandt sted i april 1915, hvor formodentligt 1,5 millioner armeniere blev myrdet. Læs mere om folkemordet på Tyrkiets armeniere: http://www.armenian-genocide.org/

I sidste måned besluttede Europaparlamentet at fordømme Tyrkiets fornægtende og revisionistiske holdning til landets blodige fortid. Fokuset på tyrkernes folkedrab blev yderligere forstærket i denne uge efter det franske underhus vedtog en lov, der gjorde det strafbart at benægte tyrkernes folkemord. Underhusets beslutning fulgte til voldsom fordømmelse i Tyrkiet med demonstrationer og opfordring til masseboykot af franske produkter.

Vi kender muslimernes adfærd: boykot og demonstrationerne.

Samtidig kender vi amerikanernes adfærd: De har altid reddet vores røv, hver gang det har været ved at gå galt og dette vil de fortsætte med selvom grupper i Europa altid vil hade vores amerikanske allierede. Det var også amerikanerne der som det eneste land under Første Verdenskrig forsøgte at skabe opmærksomhed omkring tyrkernes folkemord på armenierne. Dette understreges bl.a. af den daværende amerikanske ambassadør i Konstantinopel, Morgenthaus, gribende efterretninger til det amerikanske udenrigsministerium om tyrkernes brutale fremfærd. Overalt i USA blev der iværksat folkelige initiativer og indsamlinger for at støtte de forfulgte kristne.
Hvor er det godt at vide at gamle døende Europa stadig kan regne med USA's hjælp selvom den fallerede, europæiske toneangivende elite hader jer. Det gør den almindelige europæer bestemt ikke!

Pershing.

RACIST!!!!!

Her er en af de slemme sager fra England, 14 år pige bliver anklaget for racisme og sidder over tre timer arresteret.
Hendes brøde? 14-årige Codie Stott bliver i skolen sat i en diskusionsgruppe med 5 andre unge, hvoraf kun en taler engelsk. Da de andre begynder at tale urdu sammen går Codie til læren for at bede om at sidde i en ny gruppe.

"I said 'I'm not being funny, but can I change groups because I can't understand them?' But she started shouting and screaming, saying 'It's racist, you're going to get done by the police'."

Hele historien på Daily Mail.

PÆDOFIL - DØM SELV.

Efter at Muhammed er blevet beskyldt for pædofili, så træder islams lejesvende i karakter. En af dem "religionsforsker" Tim Jensen udtaler til Berlingeren at det er "uretfærdigt at fremstille Muhammed som pædofil, selvom han havde en 9-årig kone. Tiderne skifter, og du kan ikke sammenligne moralen dengang og nu".
Det er rigtigt at i den tredje verden bliver man gift tidligt, ligesom man sikkert har gjort i Danmark i jernalderen/stenalderen, hvilket skyldes at den gennemsnitlige levealder er/var meget lav.Men man gifter normalt ikke sin datter væk før hun er kønsmoden, selv ikke i lande hvor man lover sin datter væk som brud allerede som barn, så bor datteren hjemme indtil hun er fødedygtig før hun bliver bortgift og så bliver hun gift med en dreng på sin egen alder.Og glem ikke at selv om Aisha "først" blev gift da hun var 8 år og 8 månder, så ønskede Muhammed allerede at "gifte" sig med hende da hun var omhring de 5 år og Muahammed var over 50 år. Men hendes far Abu Bakr, der var ven med Muhammed bad så minderligt om han ikke ville vente, så det har altså ikke været normalt den gang.
Og så skal vi ikke glemme den iranske ayatollah Khomenei der i sin bog Tahrirolvasyleh skriver:

"A man can marry a girl younger than nine years of age, even if the girl is still a baby being breastfed. A man, however is prohibited from having intercourse with a girl younger than nine, other sexual act such as forplay, rubbing, kissing and sodomy is allowed. A man having intercourse with a girl younger than nine years of age has not comitted a crime, but only an infraction, if the girl is not permanently damaged. If the girl, however, is permanently damaged, the man must provide for her all her life. But this girl will not count as one of the man's four permanent wives. He also is not permitted to marry the girl's sister.""A father or a paternal grandfather has the right to marry off a child who is insane or has not reached puberty by acting as its representative. The child may not annul such a marriage after reaching puberty or regaining his sanity, unless the marriage is to his manifest disadvantage."

D.B.Cooper

PROFETENS TEGNESERIEHOLD

Det er ikke kun Dansk Folkepartis Ungdom, der har lavet tegninger af Muhammed. Nu er det kommet frem, at farvekridtet også har været flittigt i brug under et introduktionskursus i Det Radikale Venstres ungdomsorganisation.

Forargelsen vælter ned over de stakkels Radikale, sagen er helt grotesk. Tegningerne har aldrig været publiceret, stort set ingen har set dem, de har intet ulovligt gjort og alligevel raser godhedsindustrien. Lidt morsomt er det dog, at hele den kulturradikale elite opfattede tegningerne i DFU som et udtryk for DF’s menneskesyn, hvad er tegningerne så i Radikal Ungdom… jeg synes det er god værkstedshumor. En af deltagerne tegnede en stol og skrev Muhammed nedenunder… det er da dælendylenda sjovt!

Her på Minut redaktion er det vist også på tide at vi snart skal have en bajersk øl og en flyvesjus også skal der altså tegnes igennem, jo mere venstrefløjen og middelalderimamerne forsøger, at bremse ytringsfriheden jo mere vil vi tegne fascister og falske profeter, Minut er nemlig et tegneseriehold!

Roland Dyrendal

torsdag, oktober 12, 2006

KVALMENDE.

I Sydsvenskan anmeldes Rune Engelbreth Larsen og Tøger Seidenfaden's bog ”Karikaturkrisen: En undersøgelse af baggrund och ansvar”. Artiklens forfatter Thomas Hylland Erilsen er angiveligt professor i socialantropologi, hvilket med det samme angiver at han er et af "de gode mennesker" hvilket vil sige politisk korekt. Selvfølgelig falder han i svime over den i Danmark så udskældte og latterlig gjorte bog. Jeg citere:

Boken imponerar i såväl omfång som detaljrikedom. Den följer frågans utveckling dag för dag och ser ut att ha fått med de flesta aktuella källor i Danmark. Samtidigt är också utländska källor allsidigt behandlade och citerade.....Boken är en guldgruva av träffande citat och realpolitiska kovändningar bland landets politiker. Den är sansad i sina kosmopolitiska rekommendationer om att visa respekt vid kulturmöten, särskilt om man tillhör den starka parten.....Som bekymrad granne läser jag deras lysande bok först och främst som en studie av ett djupt splittrat och polariserat land.....Jämfört med Norge och – i synnerhet – Sverige är språkbruket hårt och oförsonligt i debatter som handlar om invandring och minoritetsfrågor, vilka har dominerat dansk offentlig debatt i flera år nu....Den danska offentligheten skall tacka sin skapare för att den har lyckats producera vidsynta muslimer som Naser Khader och Rushy Rashid, som har valt att inta en militant mellanposition. Där finns plats för fler.

Skræmmende læsning.

MN.

DEN DANSKE KONGE?

I Syrien har "Verdensunionen af islamiske lærde" vedtaget en resolution der opfordrer danske muslimer til at melde sig ud af Dansk Folkeparti og undlade at stemme på samme parti.
I Indonesien, hvor kristne allerede bliver forfulgt, har en radiostation udskrevet en konkurence om hvem der kan tegne den danske konge ved siden af en gris!
Sig mig laver vores diplomater i Arabistan noget? De har ihvertilfælde ikke haft travlt med at fortælle om landet. I Syrien har vi til og med et Kulturinstitut (mærkeligt nok har vi ikke engang et i Skaane, et gammelt dansk land).
Siden 2003 har vi postet 150 millioner kroner i det "Arabiske initiativ", og alligevel tror landene at vi har en konge, de ved ikke at svinet er et helligt dyr for os og hvor mange muslimer mon lige der er i Dansk Folkeparti?
Det kan ikke undre at under sidste "krise" så brændte man også det muslimske land Sverige's ambassade af.

Forøvrigt er det ikke første gang at man tegner kongelige og svin sammen, så her er et billed af H.C.Andersen's svinedreng der kysser prinsessen.

MN.

FRANKRIG PROVOKERE TV2.

I TV2's nyhedsudsendelse idag kl. 18.00 kommenterede man den franske lov, der gør det ulovligt at nægte Tyrkernes nedslagtning af op mod 1.5 millioner kristne Armenier fra 1915 - 17 med ordene:

Frankrigs underhus provokerede idag tyrkiet, det skete da underhuset vedtog en lov der forbød at nægte folkedrabet på Armenierne.

Hvornår har det været en provokation at vedtage en lov, der forbyder at nægte omtale af et emne?
Tænk hvis England havde vedtaget en lov der forbød at man nægtede at omtale Hitler's holocaust, ville tv-journalisten så udtale at England provokerede Tyskland, jeg tror det ikke.
Se evt. indslaget på Sputnik.

MN.

WAJ AB ZIBIK.

Når der en en Muhammed "krise" så får www.minut.tk mærkeligt nok flere besøg fra Saudiarabien, så derfor gentager jeg lige denne post:

Koos - nikomak - sharmuta - zarba - kis - zib - Elif air ab tizak! - kisich - Elif air ab dinich -Mos zibby! - Waj ab zibik! - kelbeh - Muti - Kanith - Kwanii - Bouse Tizi.

Jeg vil ikke anbefale at vores læsere lærer disse ord udenaf, med mindre at man har brug for at føre en ophidset diskusion med sin grønthandler.

Mærkeligt nok har vi også fået et par besøg fra Japan idag og 9 besøg fra Cote dIvoire og 28 besøg fra Taiwan i denne måned

MN.

onsdag, oktober 11, 2006

GLEM IKKE.

HUSK

Visse ting må man aldrig glemme.

Denne video er en påmindelse om hvem vi kæmper imod og hvad vi kæmper for

http://video.google.com/videoplay?docid=-5370762387415552903

Ricochet

KRISTEN EXODOS.

I sidste uges udgave af "weekendavisen" (nr. 40) har Klaus Wivel en interessant artikel om kristne der bliver truet til at flygte fra Mellemøsten. (I det tidligere kristne land Libanon er der nu mindre end 40 % kristne tilbage). Desværre kræver det abonnement at læse artiklen på nettet, så jeg vil komme med nogle korte uddrag.

Over hele Mellemøsten sker der en masseudvandring af kristne. I Irak er halvdelen af de 200.000 kristne, der boede i landet i 2001, flyttet ud af landet, og i Jordan, Libanon, Syrian og Sudan sker det samme, om end i et langsommere tempo. Der bor 150 mill. mennesker i Mellemøsten, men fortsætter udviklingen - afviklingen, snarer - vil der kun være halvdelen af de 10-12 millioner kristne tilbage om 30 år.

Værst ser det ud i Det Hellige Land, i de Palistinænsiske Territorier. Da Israel blev grundlagt i 1948, var de kristne en majoritet på 60-70 % af befolkningen i de palistinænsiske områder. I dag fylder de højst 2 % af den palistinænsiske befolkning.

"Muslimerne har stjålet jord fra de kristne, taget de kristnes huse og chikaneret kvinderne. Det juridiske system i Palæstina følger ikke loven. Muslimsk politi sympatisere med muslimer. Derfor har kristne ingen retssikkerhed." Cyrien - kristen beboer i Betlehem.

Se videoen Christian Persecution in Lebenon del 1 og del 2, læs evt. artiklen "En jul uden kristne" her.

MN.

HARVARD

....har en kendt prof. ansat, som i gårsdagens engelske aviser kort og godt udtalte:

"Mange års studier har vist, at jo flere nationaliteter, og især religioner, der lever i samme byområde, jo hurtigere nedbrydes tilliden til medier, politi og politik. Der findes ingen moderne eksempler på det modsatte resultat.

Den eneste positive effekt af at samle forskellige nationaliteter på ét sted, er at TV forbruget stiger betragteligt." (oversat).

BOYCOT DK

[]Samtidig har den indflydelsesrige arabiske prædikant Yussuf al-Qaradawi opfordret alle muslimer til at genoptage den økonomiske og kulturelle boykot af Danmark.[]

Her på Minut håber vi inderligt, at det betyder at:

  • al omgang med danske økonomiske midler ophører
  • al omgang med danskere, dansk ejendom ophører

Når vi så endeligt er sluppet af med den muslimske anker om halsen, så kan vi bruge nogle af de ca. 50.000.000.000.oo som dette firnulige element koster det danske samfund, til at sende et plaster på såret til Arla og de andre eksportører, som evt. mister et par procent af den samlede danske fordel ved at afbryde alle forbindelser til den arabiske halvø.

Per Stig skulle sige, fra FN: "I kan rende os i r****" og derefter hurtigt og resolut vende Danmarks ansigt imod den normale verden, som elsker al dansk, uden undtagelse. Ja rent faktisk, så vil dansk renomé stige alvorligt i anseelse, om vi talte de gale sorte mænd ret imod, istedet for at rende rundt som dhimmitister og udtale på minister-niveau, at "nu må vi høre hvad fredagsbønen kalder ned på os".

HC Andersen, Kirkegaard og Grundtvig roterer i deres grave pt.

Transatlantic

ARLA UPDATE

Teroi overfor praksis

Efter at have båret rundt på Børsens Nyhedsmagasins Guldnummer i nogle måneder, gav dagens rejse til Asien endeligt tid til at læse det. Det tog 2-3 timer fra ende til anden, men det var umagen værd. Emnet var noget så interessant som ’image’.

Bladet leverede en stærk gennemgang af dansk industri, i alle afskygninger, og det var interessant at se, at de ’bløde værdier’ vinder frem, f.eks. Novo Nordisk’ tredobbelte bundlinje, hvor økonomi, viden og miljø, imagemæssigt, sidestilles. – Og det betaler sig godt, da knap 3.000 deltagere valgte Novo som værende det bedste danske selskab.

I bunden af denne prestigerangliste fandt jeg selskabet Arla, en virksomhed som har benyttet 2005 og 2006 til at profilere sig voldsomt i samfundet. Både sagerne om monopolagtig opførsel og de glimrende tegninger fra Arla jyske nabo (JP), fik Arla helt frem i bussen hvad medieomtale angår.

I min læsning i dag, var det en ærlig kommunikationschef som udtalte sig om sine oplevelser og erfaringer fra især muhammedanerkrisen. Hun beskriver blandt andet hvordan Arla hurtigt fik kontrol over de saudiske butikskæder, drevet af forretningsmænd der accepterede Arla umiddelbare dhimmi-rolle, men at virkosmheden ’styrtblødte med kr. 10 mio i daglige tab i regionen’ fordi den ikke kunne få den enkelte muslimske mufti-instruerede forbruger til at acceptere sin uskyld og ægte mekka-support.

Og hermed kommer vi så til Arla’s famøse PR stunt, hvor man får et saudisk reklamebureau til at skrive en dhimmi-tekst, som fortjener en klapsalve fra De Radikale Venstre’s folketingsgruppe. Endnu vigtigere så kommer vi også lige præcist til dét punkt, hvor den flittige Astrid Gade Nielsen (komm.chef Arla) går fuldstændigt galt i byen:

På den ene side siger hun, at Arla’s strategi var at undgå en indblanding i politik og religion, på den anden side forsvarer hun islam, hvilket netop er sagens kerne, da danskerne (naturligvis) ved, ”hvor hunden ligger begravet”, ja hvor stridsøksen ejes.

Astrid siger: ”Vi ville vise, at vi tog den manglende tillid alvorligt, og at vi opfatter tolerence og respekt som grundlæggende værdier i islam”

Vigtigt: Dét som Arla hér gør, er at blåstemple en religion, som helt faktuelt ikke har givet andet end blod, smerte og fortvivlelse i 1400 år, i konstant voksende omfang..

Vigtigt: Astrid forsætter: ”Vi forholder os ikke til, hvordan værdierne (læs: islam) praksiseres.

Og her går den gode Astrid og hele hendes kære Arla så for alvor galt i byen, fordi intet organ, selv ikke monopolistiske Arla i naive Danmark, er hævet over, hvordan teori ender op med at blive implementeret og praktiseret.

Det er meget skuffende, ja fortsat skuffende, at en dansk virksomhed ser Islam som andet og mere end absolut tåleligt. Det er en katastrofe, når dele af Danmark, og Arla er bestemt en del af Danmark, bevæger sig ud over en neutral placering iforhold til sådanne negative elementer.

Tænk blot på, om Arla idag støttede Nordkorea’s a-bombe med dén bemærkning, at den nordkoreanske grundlov er kærlig, fair og beskyttende for sine borgere, og dermed ikke gad vurdere hvordan magten i Nordkorea blev ’praktiseret’. Det er jo næsten latterligt, at en PR person som Astrid kan formulere en sådan omgang sludder og vrøvl. - Men latteren forstummer, når alvoren igen huskes.

Hvad er Arla’s alternativ til at udøve subjektivitet (objektiv kan man kun være i nogle ganske få og veldokumenterede tilfælde: Kina, Nordkorea, Islam & DR) i sit tilsyneladende ivrige smagsdommeri?

Her fra Minut’s side vil vi svare, at der er ikke andet alternativ, end at lade være med at være smagsdommer, med mindre man tør engagere sig helhjertet!

Som forbrugere forventer vi simpelthen ikke, at virksomheder som laver smøreost skal mene dit eller dat om påståede arabiske profeter, himmel og helvede, genfødsel eller hellige mænds mirakler i Rom. Det er pinligt, at en så veldrevet butik som Arla bevæger sig ud i kviksandet, isærdeleshed ifht. Islam.

Det kan ikke forklares med størrelsen på det arabiske tab. Enhver virksomhed med salg og aktiviteter i ustabile zoner, kender til risikoen og bør være sig konstant bevidst om den. Det virkede som om, at Arla sammenlignede Riyadh med Randers, og det gøres ikke ustraffet, heller ikke i andre brancher.

Det hele skal nok mere ses som en øjenåbende konstatering af, at det danske erhvervslivs mangler udtalt forståelse af, at vi leger med ilden, når vi omgåes islamiske lande og personer, og at enhver leg med dette fænomen, skal udøves i alvorens alvorligste regi, med konstant øje på risiko, tab og konflikt.

Men den danske erhvervselite er ikke indstillet på at diskutere dette oplagte minuspunkt. Istedet er danske direktører og bestyrelser propfyldte med naivister eller slet og ret dhimmi-attitiuder, hvor man gerne og villigt opgiver Ytringsfrihed, Kristendom, Demokrati, Ligestilling og Fred i bestræbelserne på at sælge ost i Arabien og have billig arbejdskraft i Danmark.

Denne gang var det Arla, næste gang bliver det én af de andre...

Transatlantic

tirsdag, oktober 10, 2006

IKKE PILLE.

Selvmordsbomber slår børn ihjel - OK

Hænge bøsser offentligt - OK

Stene utro kvinder - OK

Brænde danske ambassader af - OK

Pille ved sig selv under Ramadan - DØD OVER DEN VANTRO

Læs artiklen på Y-net.

MN.

NU SKAL LEGO VIST PASSE PÅ.!



Så er den gal igen, mon nu alle arbejdere på LEGO skal gå under jorden?

MN.

DHIMMI-FOGH?

Statsministeren udtaler om DFU's løjer at, ”Der er tale om en uacceptabel opførsel fra en lille gruppe unge mennesker. Deres smagløse optræden repræsenterer på ingen måde det danske folks eller unge danskeres syn på muslimer eller islam”.

Det viser jo bare hvor langt politikerne efterhånden har fjernet sig fra sin egen befolkning. Formodentligt repræsenterer DFUernes holdninger mere end 60 % af befolkningen, når det gælder hvad man kan og ikke kan lave grin med. Man må også formode at langt det største flertal af medlemmer af den danske folkekirke er tilhængere af latterliggørelsen, Muhammed er jo blot en falsk profet eller som der står i biblen:
”Tag jer i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve. På deres frugter kan I kende dem”. Et udsagn der i øvrigt på fornemste vis karakteriserer voldsimamerne og nu dækker citatet måske også Fogh? DFU's handling dækker under alle omstændigheder Minuts syn på muhammedanismen.

Roland Dyrendal

mandag, oktober 09, 2006

PINLIGT

Den venstre-orienterede propagandakanal, DR (De Røde) mener, at det muslimske sharia-søgsmål imod JPs tegninger, såfremt JP taber sharia-sagen, vil være (citat:) pinligt for Danmarks førende bladhus.

"Pinligt" altså. I ved, sådan rigtigt pinligt....

Dét er, i alt sin lys, hvad DR mener, at der er på spil i denne ytringsfrihedskamp. -Nemlig nogle følelser om pinlighed, røde ører og små-skuffede mennesker.

Her på Minut mener vi, at det er hændervridende pinligt at se DRs hr. Buhr overse sagen, redaktionelt helt bevidst reduceret til at nedgøre JP og deres linje, og at hæve DRs ynkelighed og påståede forsvar af den danske spinkle ytringsfrihed, til noget dét næppe fortjener.

Pinligt.

Transatlantic

HENRIK SASS LARSEN BIFALDER PAPARAZZI OPTAGELSER

Henrik Sass Larsen, politisk ordfører for Socialdemokraterne udtaler sig til Politiken i dag om DFU’s tegninger af fupprofeten. Man er ikke i tvivl om, at han synes det er helt fint, at pressen benytter paparazzi optagelser fra private fester.

I 1996 afviste den daværende Nyrup/Jelved regering, et besøg af Salman Rhusdie af sikkerhedsmæssige årsager. På en efterfølgende julefrokost den 16. december 1996 legede den statsminister Poul Nyrup at Rushdie lå på gulvet. Han pumpede ham fuld af "bly", og "sparkede" bagefter det livløse legeme (se Henrik Quortrups biografi, det indledende kapitel).
Det mener Henrik Sass Larsen selvfølgeligt også skulle have været vist i tv, med mindre han som minuts redaktion mener, at hvad man gør i privatsfæren er privat. I øvrigt gjorde Nyrup ikke noget ulovligt, men havde han gjort som han gjorde hvis der havde været et tv hold tilstede? Havde DFU opført sig som de gjorde hvis de havde vist, at de blev spioneret?

Vi ser frem til, at Henrik Sass Larsen fremover vil blive filmet beruset uden at han ved det, det vil formodentligt hæve standarden på hans politiske udtalelser.

Ronald Dyrendal

HEKSEJAGT

McCarthy ville have være stolt af den ”kunstnergruppe” med tilknytning til den totalitære venstrefløj, der i det skjulte har filmet DFs ungdom.
Scenariet er følgende: En gruppe unge holder en privat fest hvor de foretager handlinger i beruselse der ikke er ulovlige. Medierne med tv 2 i spidsen udstillede straks denne forfærdelige handling (karikaturer af den falske profet) der fra DF ungdoms side var privat og ikke beregnet på offentliggørelse

I Danmark har vi vel aldrig været tættere på Orwells vision om tankepoliti, medierne greb med kyshånd muligheden for, at udstille en gruppe mennesker der ikke foretager sig noget ulovligt. Samtidigt som både autonome, Dansk Front og Hizb-ut-Tahrir kan undergrave det danske samfund i relativt fred. Så loyalt har medierne vel næppe holdt mikrofonen for totalitære og undertrykkende strømninger i samfundet side 2 verdenskrig.
Minut anbefaler fremover, at DFU tolker bl.a. andet tv 2s nyheder på samme måde som danskerne under krigens tolkede de tyske nyheder om sejrrige frontudretninger og ellers fortsætte tegneriet.

TA

DAGENS BILLEDE


Fra Minut's politisk ukorrekte hjørne.

Vi beklager på forhånd, at vi med dette billede håner alt fra atiestiske bøsser til "rettroende" troende muhammedannere.

DAGENS BARE

Her i kongeriget elsker vi verdensrekorder; lad os nævne nogen af vore fantastiske præstationer:
  • Verdens højeste indkomstskat
  • Verdens højeste moms på basale livsnødvendigheder (mad, drikke og tøj)
  • Verdens højeste moms på luksusvarer
  • Verdens højeste afgift på køretøjer
  • Verdens højeste tvangsafgift på statspropaganda (DR)
  • Verdens højeste pris på ubegrænset privat internet adgang (TDC)
  • Verdens højeste statskasseafgift på grønt-produceret el
  • Verdens højeste statsgebyr på nyt pas

Trods dét, at den danske stat er i oplagt selvsving og stjæler, plyndrer og uddriver miliarder fra uskyldige danskere, så skal man gudhjælpemig læse i dagens avis:

"Det er korrekt, at det (mere børnepasning) kunne føre til en uoverskuelig økonomisk overophedning, hvis man ikke gjorde andet, men man kunne jo bare hæve indkomstskatten eller ejendomsskatten og derved reducere det private (luksus) forbrug for at kompensere for det øgede offentlige forbrug[]". (Niels Graverholt, Århus N)

Du godeste....Danmark kan alstå BARE hæve skatterne, og så er alt ved det gode gamle.

Transatlantic

søndag, oktober 08, 2006

VELFÆRD ELLER SKATTELETTELSER?

DET ER UHYRLIGT, at høre næstformanden for Soc.Dem. folketingsgruppe, sige til nationen, at valget imellem Sosserne (tosserne) eller Venstre; i virkeligheden et valg imellem værende velfærd eller skattelettelser.

- For hvor hulen er Venstre's skattelettelser henne, for da slet ikke at tale om Venstre's berøringsangst med den eksploderende offentlige sektor....

Transatlantic

FRA BBC TIL AL-JAZEERA TV

Der er idag mindre og mindre afstand imellem DR (De Røde), BBC og Al-Jazeera's pro-arabiske anti-kristne halal-udsendelser. Det flyder snart sammen i ét, og det er vel bare i fin orden ifht. EUs Middelhavsagenda.

At man har forberedt denne sammensmeltning af anti-amerikanske enheder, fik man en forsmag på den anden dag, da én af de mest fremtrædende BBC nyhedsmedarbejdere (årsløn over kr. 5.000.000 om året) opsagde sin tjeneste hos BBC og tog ansættelse på Al-Jazeera.

Det er rart at se denne aktivitet. Nu er det åbent for enhver hvad det er som foregår.

NB: Vi håber at Tøger S, og andre tilsvarende anti-danske, også rejser til Arabien.

Transatlantic

NEVER

I Somalia er alt lavet af sand eller kamellort. Begge dele har dét til fælles, at det forsvinder når det regner.

I Storbritanien har man en nation, som udover at have æren for
  • Industrialiseringen
  • Amerika
  • Alt dét som virker i Indien, Malaysia og Singapore
  • Verden finansielle centrum
  • Det moderne demokrati
  • 2 ud af verden 3 ypperste universiteter
  • og så meget meget mere

men trods dette udtalte forhold imellem de to lande...så udtalte en somalisk (muslimsk) "flygtning" den anden dag på nationalt TV:

"We Muslims will never integrate into British way of life. And why should we? We, the Muslims are far superiour in all aspects of life, religion and mind".

Rapporteren fra BBC (naturligvis) var SÅ imponeret over dette muslimske klarsyn, at denne mand fik (som sædvanligt) lov at stå uimodsagt.

Herfra Minut vil vi gerne ønske de europæiske Intergrationsministre held & lykke. Det eneste de vil opnå i deres arbejdsliv; - er en fed ministerpension. Intet andet vil flyde fra deres indsats.

Transatlantic

DAGENS CITAT

"EU har i dag et problem. For mange er det blevet et bureaukratisk fjernt monstrum, som ingen rigtigt forstår. Eurokraterne varetager dagligt deres funktioner, diplomater spiser middage og besøgsgrupper ser bygninger i Bruxelles eller Strasbourg. Men en erkendelse om en fælles fremtid? Den eksisterer ikke."

Søren Pind (ovenfor) holder dermed fast i virklighedens verden, Danmark skal samarbejde med det konservative, kristne og frihedselskende USA. - Transatlantisk samarbejde...

Det siger næsten sig selv, at vi her på Minut foretrækker USA, fremfor Frankrig, Spanien og Italien, for hvem man ikke ved om de er mest muslim-elskende, korrupte eller slette kujoner.

(Det siger sig selv, at Helveg's Radikale har det super-lækkert i EU samarbejdet - agenda'en er nemlig dér deres helt ind i hjertet).

Transatlantic

lørdag, oktober 07, 2006

MASSEMORDERE I EU?

Tyrkiet, Uffe Ellemontanus ynglingsland er nu kommet i modvind, dels på grund af Tyrkiets besættelse af Nord-Cypern og dels undertrykkelsen af det Kurdiske folk og så lige det problem at Tyrkiet nægter at de slog over en million Armenier ihjel mellem 1915 og 1917, hvis eneste forbrydelse var at de var kristne. Selv idag bliver journalister og forfattere der skriver om massakren sat i fængsel.
Den franske præsident, Jacques Chirac, opfordrer Tyrkiet til at anerkende massakren på armenere under Første Verdenskrig som et folkedrab. Under et besøg i Armenien i september blev Chirac spurgt, om han mener, at Tyrkiet bør anerkende massakren som folkedrab, inden landet eventuelt bliver medlem af EU. "Det mener jeg helt ærligt", svarede han.

Billedet er fra www.kurdistan.org og viser tyrkiske soldater der posere med afhuggede hoveder af Kurdere i 1995.

D.B.Cooper

LØGNEHISTORIE I INFORMATION.

I det gamle frihedskæmper dagblad som efter 68 blev talerør for Sovjetunionen og det's medløbere må for at få det forsvindende lille oplagstal op, nu være talerør for den ekstreme venstrefløj og de Radikale. Idag har de plastret forsiden til med overskriften "Markant stigning i selvmordsforsøg på asylcentre".
Når man så nærlæser artiklen fremgår det at der ikke er nogen der er døde i Røde Kors asylcentre siden 2003, så hvor alvorlig ment selvmordsforsøgene er ved jeg ikke, så svært kan det vel ikke være? Det svarer lidt til alle de sultestrejker vi har hørt om de sidste 20 år i asylcentrene, er der nogen der er døde der?
Information opgiver selv tallene for selvmordsforsøg for folk i Røde Kors varetægt.
2003 - 48
2004 - 56
2005 - 27
2006 - 26 gælder 1. halvår.
(P.S. tallene vises ikke på websiden, men kun i avisen)
Jeg kan da godt se en stigning i forhold til 2005, men da ikke til 2003 og 4.
Men selvfølgelig bruger de Radikale lejligheden til at kæfte op, integrationsordfører for de Radikale Morten Østergaard siger "Forholdene er så grelle, at det er en skandale, at man ikke har lyttet til de organisationer (organisationer, er det dem der tjener penge på asylsøgere som f.eks. Røde Kors?), der har påpeget problemet med pladsmangel. Folk sidder jo og rådner op, og det er vi nødt til at forholde os til ved eksempelvis som man gør i Sverige at give amnesti. Vi kan ikke stiltiende se på en så eksplosiv vækst i antallet af selvmordsforsøg".
Ja eksplosiv vækst, det kan vist diskuterres og skulle vi give amnesti til enhver der ikke spiser,ville vi jo få hele Afrika's befolkning herop, lad dem dog bare tage til Sverige og tag bare de Radikale og Røde Kors og også gerne ham Tude-Frederik der reklamere for Røde Kors.

D.B.Cooper