Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

lørdag, september 30, 2006

RONNIE BREMER

Billede: ChampCar racer; model 2007.

I en verden, hvor halvfede "superliga" fodboldspillere tjener stadig mere og mere, er der sportsgrene i Danmark, hvor vi - derimod - har nogle af verdens dygtigtste.

Blandt disse er danske Ronnie Bremer (www.ronniebremer.com) og Jan Magnussen, for hvem havde de været fodboldspillere med tilsvarende talent, så havde de haft fast plads på Manchester United eller FC Barcalonas førstehold; garanteret!

Både Ronnie (Schweiz) og Jan (England), har kørt ChampCar med stor success; resulter i top 6 i diverse løb, (www.champcar.ws) men som det vides af mange, så mangler der en hovedsponsor, som kunne se et udbytte af 30 mill++. TV seere, og 3 mill tilskuere i USA, Canada, Mexico, Australien, Korea, Kina....

Istedet kæmper de som vilde, for at få en fast plads i den internationale motorsportsverden; en verden som med Jyske Bank og Tom Kristensen som undtagelse, ignoreres af det danske erhvervsliv:

Her vil, f.eks. ECCO hellere bruge millioner af kroner på et tudefjæs som Thomas Bjørn, der straks begynder at kaste med sand og hive pigerne i håret af raseri, når han får at vide at han ikke må lege med de store drenge på Ryder Cup'en.

Transatlantic

GRUPPEFØRER BENDT

Den 'konservative' leder, gruppefører Bendtsen (der er for få konservative på Tinge, til at han kan kaldes delingsfører) af det Konservative Folkeparti, er trukket i kampuniformen.

I dagens anledning, går han SÅ langt, at han endog taler SOC. DEM. imod.....uha uha uha, han er en mand med mod, dynamit og mandshjerte!

Transatlantic

DAGENS CITAT


"Islamisterne er fascister, som europæiske demokratier bør bekæmpe med ubøjelig fasthed. Islamisterne forhindrer frie ytringer, undertrykker religiøse og seksuelle mindretal, støtter terrorisme og truer såvel Vesten som muslimske lande."

Kilde: (JP) Den algierske journalist Mohamed Sifaoui (billede indsat).

fredag, september 29, 2006

DE RADIKALES STRAF TIL KVINDER

The 18 punishments are:

Menstruation
Childbirth
Separation from father and mother and marriage to a stranger
Pregnancy
Not having control over her own person
A lesser share in inheritance.
Her liability to be divorced and inability to divorce.
It being lawful for man to have 4 wives but for a woman to have only 1 husband.
The fact that she must stay secluded in the house
The fact that she must keep her head covered inside the house.
The fact that 2 women's testimonies have to be set against the testimony of one man.
The fact that she must not go out of the house unless accompanied by a near relative.
The fact that men take part in Friday and feast day funerals while women do not.
Disqualification for rulership and judgeship.
The fact that merit has 100 components, only one of which is attributable to women while 999 are attributed to men.
The fact that if women are profligate they will be given only half as much torment as the rest of the community at the ressurection day.
The fact that if their husbands die they must observe a waiting period of 4 months and 10 days before they remarry.
The fact that if their husbands divorce them , they must observe a waiting period of 3 months or 3 menstrual periods before remarrying.


To enlighten the people who are ignorant about "Sati" Pratha in India, this custom was a result of Muslim oppression and brutality. The Hindu women of India, in order to save their honour, used to jump into the fire after their husbands were brutally murdered by Muslim invaders.

The question that arises from this is why did they jump into the fire and kill themselves? Why didn't they just poison themselves?

The reason for this is that the lecherous necrophiliac muslim invaders did not even leave the dead bodies alone. Yes, they had sex even with the dead bodies! How disappointing it must have been for them to find nothing, but ashes.

This is only a handful of facts that states the true nature of Islam.

Her på Minut ønsker vi alle en god week-end.

LØGNAGTIE PÆDAGOER.

Familie minister Lars Barfoed går nu til angreb på den kommunistiske fagforening BUPL.
Godt siger jeg, efter at have været opvokset i 70'erne kan jeg ikke huske andet end løgn og propaganda fra pædagoerne, de har brugt mere tid på at holde møder end at passe børn.
Jeg husker fra min opvækst i Farum, med udsigt til den lokale børnehave at der konstant, når vejret var godt, sad pædagoer ved havebordene, konstant med en smøg i munden og en kop kaffe, mens børnene passede sig selv. Aldrig så man dem synge eller læse eller på andre måder aktivere børnene. Når de endelig fik lettede deres fede røve, så var det for at demonstre for et eller andet. Jeg mindes stadig da min lillesøster kom grædende hjem fra samme børnehaven, da hun havde fået forbud mod at medbringe sin elskede Mickey Mouse dukke, da den var et symbol for kaptalismen. De fik det ud af det at hun hader venstrefløjen endnu mere end jeg gør idag.
Selv gik jeg på "Bjørns Internationale Børnehave" i Hellerup, hvor alle pædagoerne var vegetarer og hvor vi blev tvunget til at samle brændenælder til suppe, som vi igen blev tvunget til at spise. Vi skulle gå i uniform så vi alle var ens, dog skal det siges at de ambassadebørn der gik der, blev behandlet bedre end os. Vi måtte ikke slås eller lege "cowbojder og indijaner", da det var voldelige lege, nå vi fik heldigvis afløb for vores lyster ved at tæve ambassadeungerne. I mange år havde jeg lidt dårlig samvittighed over de mange bank den Egyptiske Ambassadørs søn fik, men efter Muhammed krisen er jeg kun glad over at have fået ham til at græde. Hmm måske har han en stor stilling i Egypten i dag og hader Danmark på grund af mig og har derfor iværksæt afbrænding af Dannebrog på grund af mig?
Nå læs om Familiministerens afsløring af BUPL her.

D.B.Cooper

"TURISTER" VIL HAVE PENGE TILBAGE.

På TV2's text tv kan man læse at mange tusinder af de evakuerede Libanesere, der i fejhed forlod deres hjemland til fordel for det vantro Danmark, nu forlanger at få penge retur for deres ubrugte retur billet. Alene Alandalus Rejser har fået 4000 krav om penge tilbage.
Helt fint med mig, evakueringen kostede de danske skatteydere 60 millioner kroner, over 10.000 kroner pr. person, så nu kan man sende regningen vidre til de samme personer, de har jo pengene.

D.B.Cooper

LAD MØRKET FORSVINDE FRA SKÆRMEN

Billede: De kristne danskeres flag, af de lokale kaldet Dannebrog og hyldet jævnligt som samlingspunkt for nationens børn.

Lad os glædes, under i den voldelige ramadan.

Lad os glædes, midt i Politiken og DRs Danmark.

Lad os glædes, iblandt Jelveds støtter.

Lad os glædes, tiltrods lokale Imamer.

Lad os glædes, selvom Auken stadig taler.

Lad os glædes, fordi Kongehuset døber Christian netop Christian.

Lad os glædes, fordi Dansk Folkeparti har reddet V&K.

Lad os glædes, fordi Uriasposten viser os lyset.

Lad os glædes, ISÆR fordi Berlingske stadig trykker denne tekst: http://www.uriasposten.net/?p=3865

....det betyder nemlig, at vi stadig har en flig af ytringsfrihed tilbage!

Transatlantic

DAGENS CITAT

JP: " [] nu sidst da man vil efterkomme muslimske sygeplejerskers krav om heldækkende klædedragt, som både er uhensigtsmæssig, uhygiejnisk og kan maskere hvem som helst til ukendelighed. Der er givet grønt lys for bederum i virksomheder, halalslagtning = dyrplageri er tilladt, og det er forbudt at servere svinekød i børnehaver osv.

Hvem er det, der skal integreres?"

torsdag, september 28, 2006

KIDNAPPEDE KRISTNE PIGER.

Besøg denne nystartede side om kidnappede kristne kvinder som siden med egne ord siger omhandler: "KIDNAPPED CHRISTIAN GIRLS is a website devoted to shedding light on the bestial crimes against women that happen "in the name of Islam."

Kidnapped christian girls.

POSEIDON TILHÆNGERE VOLDELIGE?

Deutsche Oper har nu taget operaen "Idomeneo" af plakaten af frygt for uroligheder. I slutningen af stykket vises hovedet af fire religiøse ledere, Poseidon, Buddha, Jesus og Muhammed (hvad med Moses, hvorfor slipper han fri?).
Nu ved jeg ikke med Poseidon tilhængere, hvor agressive de er, jeg formoder de lever i Grækenland og hvad jeg har set, så har græske mænd travlt med at drikke noget frygtlig harpiks vin kaldet Retzina og har ellers travlt med at jage Skandinaviske kvindelige turister, så det er nok ikke dem tyskerne mener. Og Buddha havde vist noget med ikke vold, og ville nok ikke have hans tilhængere lavede ballade, ok jeg ved godt der kører kampvogne på gaden i Thailand lige nu, men det går vist ret fredeligt til.
Så er der os Jesus folk tilbage og selv om der var noget der hedder korstogene, hvad jeg kalder de gode gamle dage, så er det trods alt 800 år siden og Brøndby tilhængere gider vist ikke lave vrøvl over en opera, så det er nok ikke os der er tale om. Så tilbage er kun de sædvanelige, hvilket vil sige at Paven havde alså ret aligevel.
Lad os citere dagens leder i Berlingeren: Når nu tyskerne får tænkt sagerne igennem, må man håbe, at gode kræfter vil sætte Mozarts »Idomeneo« op. Allermest for at markere, at der er grænser for, hvad tyskerne og andre europæere - muslimer som ikke-muslimer - skal finde sig i, og hvor langt de skal synke moralsk og intellektuelt. Ligesom Muhammed-krisen og pave-krisen er opera-krisen en lakmusprøve på, hvad demokratiet er i stand til. Vi har selv et ansvar for, at ytringsfriheden ikke kommer under pres mere end tilfældet er, og operaen i Berlin har svigtet det ansvar.

MN.

PS. Tidligere har jeg skrevet om det besynderlige indlæg i "Danskeren" der postulerede at det var Frimurer der stod bag den muslimske indvandring, men Mozart var altså frimurer og det virker da ikke som han gik ind for muslimsk verdensdømme.

RAMADAN RIOTS

"Third Night of Ramadan Rioting in Bruxelles. According to The Brussels Journal, young muslims threw stones at passing people and cars, windows of parked cars were smashed, bus shelters were demolished, cars were set ablaze, a youth club was arsone... "

Som en anden byfest....vi må takke Socialdemokratiet og de Radikale, for at have nedbrudt grænserne og enhver sund fornuft. Det kommer at tage 100 år at rette op, til en pris på kr. 50.000.000.000 per år og voksende....

JELVED BORTREJST

Billede: Gæster på vej til dialog-møde i Vollsmose Kulturcenter.

Det forlyder, at Marianne Jelved, Ritt Bjerregaard, Henning Dyremose og Uffe Ellemann; alle er draget til et forsamlingshus udenfor Odense. Her skal de alle holde en tale til de nye danske statsborgere.

Aftenens emne er:

"Ytringsfrihens naturlige begrænsninger i den multikulturelle harmoni"

Aftenens ordstyrer er Imam Kjeld Holm, som ankom under misforstået politibeskyttelse. Som han vist nok udtalte; "Gå bort i voldelige betjente, her i Voldens Mose er jeg kun iblandt venner, selvom Jelved ikke er socialdemokrat"

DAGENS OSAMA

IMANER SKRIGER PÅ JIHAD (DRAB)

På BBC i aftes, var der en udsendelse omkring en familie i Irak.

Hele det grundlæggende tema var naturligvis, at det var og er Vestens skyld, at påståede 43.000 mennesker nu er dræbt i Irak siden Saddams fald. - Et tal der iøvrigt blegner ved siden af det antal Saddam selv dræbte, og de mange som døde som følge af, at Saddam ikke ville indfinde sig efter den ene FN resolution efter den anden.

Nåh, iaftes fulgte man altså denne familie, og her kom BBC for skade ikke at bort-redigere dén del af båndet, som fortalte den reelle årsag til de mange døde:


Muslimer dræber muslimer!
(+amerikanere/britere/danskere/canadiere/australiere etc).


Moderen i huset beklagede sig: "Why is the only thing our iman shouts to us, via the speakers and in the mosque; JIHAD; JIHAD; JIHAD - when all we want is piece and praying".

Med ét gik det op for alverden, at Imaner er lige skadelige & farlige; om de bor i Bagdad eller Brabrand, Mosul eller Mjølnerparken og Kabul eller Kastrup.

Transatlantic

EN TANKE

Hør lige efter, ikk'.

Ham dér, du ved, der snakkede nede i Tyskland den anden dag - og sagde grimme grimme ting om den grimme Muuuuuhammed - hvem fa'en tror han egentligt han?!

- Paven af Rom?


Transatlantic

onsdag, september 27, 2006

TØSEDRENGE.

I dagens Ekstrablad, står en af "heltene" fra urolighederne natten til Mandag på Nørrebro frem. Nå ja, frem og frem, han vil selvfølgelig ikke ud med sit fulde navn og på billedet er han formummet bag et tørklæde, alså ikke mere "heltemodig" at han ikke tør vedstå sine udtalelser.
Den angiveligt 19-årige "Martin" var en af de 263 der blev anholdt , mens de begik hærværk.
"Martin" klager over at han bare var til fest, da nogle agressive mænd angreb dem, lad os kalde dem politifolk, og da han ville gå, blev han helt uforskyldt anholdt og de tog hans knallerthjelm af, som han mærkeligt nok havde på under festen, selv om han ikke har en knallert. Herefter måtte han sidde på politistationen, hvor han og nu kommer det uhyggelige, bliver afhørt i tre minutter og får lov til at gå. Uhyggeligt du!
Og han fik ikke engang tilbudt noget at spise mens han var i politiets varetægt. Vi synes også at det var synd for dig "Martin" at din moar ikke måtte komme med en madpakke og du kunne ringe efter din far så han kunne komme og hente dig fra børnehaven, undskyld festen.
I USA har man udtrykket: If you cant't do the time, don't do the crime. Et udtryk vores hjemmelige autonome åbenbart ikke kender, selv om de prøver at fremstå som de nye by-gueriller á la Bader-Meinhoff, det kan godt være det giver lidt fisse hos en uvasked pierced sortklædt ung hormon forstyret kvinde der gør oprør mod forældrene i Vedbæk, men for os andre "Martin" er du bare til grin.

MN.

(Vedr. de autonomes påklædning og udsmykning, hvordan kan det være at grimme mennesker tror de bliver atraktive hvis de piercer og tatovere sig?)

MUHAMMEDS FLAG VIL VEJE OVER VATIKANET.

Sheikh Abu Sager, som er leder af Gaza's Jihadia Salafiya Islamic Outreach bevægelse, kræver hellig krig mod paven.Han sagde, at kristne ledere som for eksempel Benedict XVI er " bange" fordi de har indset at Islam er Allahs yndlings religion, og at de ender i helvede med mindre de konverterer til Islam. Imamen fra Gaza erklærede, at Muhammeds grønne flag" snart ville vaje over Vatikanet. Dagen vil meget snart komme hvor det grønne flag af Illah Illah Allah (der er ingen anden gud end Allah) og Muhammad Rasul Allah (Muhammed er Allahs profet) vil vaje over Vatikanet og over hele verden og på fæstningerne af dem som ønsker at ødelægge Islam, fordi de ved, at denne religion tvinger dem til at se sandheden i øjnene, at islam er Allahs yndlings religion. Og indtil de tilslutter sig Islam vil helvede være deres endestation, " sagde Abu Sager, skriver ynetnews.com

MN.

DYREMOSE SÆLGER SIN FRIHED

FÅ PERSONER I DANMARK er så kapitalistisk-extremos som Dyremose.

Denne mand, DI-boss, som er blevet mangemilionær på at sælge et dansk aktiv, betalt af danskerne igennem tiderne (man er altså ikke anti-konservativ fordi man er imod Private Equity der voldtager kongeriget) beskriver idag ganske flot og klart, at der er en grænse for, hvor meget man skal gøre for at beskytte Danmark, Ytringsfriheden, Kvinder og Kristendommen.

Dyremose: "Det jeg vil frem til er, at vi skal tænke globalt og overveje, om vi er villige til at tage konsekvenserne af, hvad vi gør herhjemme. Nogle ting er måske helt i orden i Danmark, mens det bliver opfattet på en anden måde i resten af verden."

Dét som manden siger, klart og for enhver at se, er, at hvis vi skal vælge friheden vs. islam, så kan det koste $$$ i vores renomé&eksport, - derfor skal vi vælge underkastelse, for at tilgodese short term profit for Erhvervslivet.

KAN DE NOGET OVERHOVEDET?

"Et godt eksempel er øjenlægen Hunayn ibn Ishaq, der i (år) 950 skrev en lærebog i oftalmologi, der brugtes som hovedværk i næsten 1000 år. Hunayn ibn Ishaq var trods sit arabisk-klingende navn ikke araber (han var assyrer), og det samme gælder den ”muslimske” filosof Al Farabi, der var perser (Iran et al).

Liges som Ibn Rushd troede han på at fornuft stod over åbenbaring, hvilket er ren og skær kætteri for muslimer, og grunden til at han og Ibn Rushd er blevet lagt på is lige siden.

Nej, næsten alle landvindinger i den korte arabisk/islamiske guldalder skyldtes folk som Hunayn, Farabi og de tusinder af andre ”før-muslimer”, der kritikløst er blevet regnet for muslimske arabere. Er man den mindste smule i tvivl om dette, behøver man blot at se på islams vugge, Saudi Arabien, idag. Uden olie ville det ligne det golde og tilbagestående Somalia. Teknisk set i middelalderen. Samfundsmæssigt i oldtiden.

Men sådan bliver historien ikke fortalt. Moderne kulturradikal historieskrivning, vil nemlig gerne fortælle os, at alt det gode vi har, kom fra dem, men intet kunne være mere forkert.

Sammenfattende kan man sige, at næsten alt, hvad muslimerne skabte, skyldtes de indfødte i de lande, de erobrede. Da disse efterhånden blev arabiseret og islamiseret omkring år 1000 mistede den arabisk/islamisk kultur den livsgnist, den havde fået fra andre, og gik i forfald. Og hvad har de præsteret i de 1000 år, der er gået siden? Ikke meget.

Danmark alene har præsteret lige så meget om ikke mere end hele den muslimske verden tilsammmen."

Fra Nordjyske Stifttidende.

EN KVINDE DER SIGER SANDHEDEN


Deres udsendte fra Minut ofrede i aftes en time af sit liv, på at følge det britiske socialdemokrati (I ved; dem der lyver, snyder og kører landet moralsk og demografisk i sænk), som i disse dage isolerer sig fra den grimme verden de selv har skabt, og fejrer hinanden, pamperiet og medlemmernes naivitet, på deres årlige kongres.

I år afholdes denne klappen-på-ryggen-fest i Manchester, byen der for længst har glemt alt om vikinger, Peter Schmeichel og hvad en danskbrygget Carlsberg virkeligt smager af, alt imens de drikker sig fulde, fede og færdige i den lokalt bryggede Beta øl fra det britiske "Carlsberg".

I aftes trådte den ene 'taler' efter den anden op på det røde tæppe og råbte og skreg Comrades, - ja man følte sig sat 30 år tilbage og en del østpå.

Lige indtil en kvindelig lokalpolitiker, hun hed fru. Kahn, fik 2 minutters taletid. Dem brugte hun således (løst oversat):

"Da jeg ønskede at gå ind i politik, som udenlandsk muslimsk kvinde, frygtede jeg den almindelige englænders reaktion. Jeg var nærvøs over at skulle gå fra hus til hus. Hvilken modtagelse ville jeg få?

Efter 5 år kan jeg fortælle jer, at jeg har fået en fantastisk modtagelse. Ingen steder har jeg fra de engelske vælgere mødt modstand imod mig. (Kæmpe bifald) Jeg havde intet at frygte. Befolkningen er ikke imod muslimske kvinder, det ved jeg.

Men jeg har haft en ufattelig modstand, chikane og trusler fra min egen verden. Den største fare for mig og andre kvinder som mig - kommer fra vores egne mænd. - Vore muslimske mænd."

(Behøver jeg sige, at der fulgte et beskedent bifald på hendes afslutningsbemærkning?!)

Sandheden er også ilde hørt -hos de ansvarlige- i England.

Verden over svigter socialdemokratierne. De svigter alle, selv deres egne.

Transatlantic

tirsdag, september 26, 2006

MINUT'S EMAIL NEDE!

Der er desværre sket noget ved vores email, så alle vores mail er væk og ligeså vores adresser, så har nogen sendt os noget inden for de sidste 4 dage, så send det venligst igen (bortset fra hadebrevene og dem der brokker sig over vores stavefejl, dem gider vi ikke læse alligevel).

EN LIGE HØJRE TIL RØNN HORNBECH

http://www.jp.dk/morgenavisen/mmeninger:aid=3980096/

Den er yderst læsevenlig. Her på Minut anbefaler vi sand, skarp og lærende tale.

BERLINGSKE ONLINE

Der er lige præcis én årsag til, at det er totalt spild af tid at gå på berlingske.dk og det er, at Groft Sagt af Hedegaard et al. ikke kan ses i e-avisen.

Må man som udenlandsdansker i samme hug takke JP for, at Meninger kan læses kvit og frit i deres e-avis. Uden den daglige røst af modige og kloge (samt Auken fra tid til anden) danskere; ville man tro det hele stod lige så dhimmi'sk, som da Sosserne rykkede ud for 6 år siden.

- Lad os på denne sidste sensommerdag glæde os over, at det ikke længere er forbeholdt en lille dame, forhenværende hjemmehjælper, at turde sige sandheden til nationen. Nu er der også mænd der tør tale og sige fra (med undtagelse af Tøger, Ellemann, DI og alle de andre krystere).

Transatlantic

SÅ ER DEN GAL I TYSKLAND - ELLEMANN STØTTER OP

"Berlin opera house has canceled a performance of Mozart’s Idomeneo, after German police warned of possible Islamic attacks—because in the opera’s epilogue, the main character enters with a bloody bag and triumphantly pulls out the severed heads of Poseidon, Jesus, Buddha, and ... you guessed it ... Mohammed. The opera house did not receive threats or demands to cancel the show; they did it preemptively, out of simple fear. Welcome to Mozart Year 2006."

Her på Minut er vi helt enige; det ville have været en unødig provokerende, sårende og drillende ting at gøre imod vore gæster her til lands, vands og i luften at vise Mohammed-the-socalled-Prophet på den tyske nationalscene. Hvilken fornærmelse dét ville have været?!

Transatlantic

JELVED VIL I DIALOG II

Billede: Danske (?) Jelved mener, at dansken skal hånes for manglende dialog.

Transatlantic

mandag, september 25, 2006

SOCIALISTER LYVER BEVIDST

Når man har siddet på magtens tinde, som socialdemokratiet i Storbritanien nu snart har gjort i et årti, så taler med mod bedre vidende, når man taler forkert. Man lyver, hedder det på dansk.

Lad os få et par indslag fra den røde UK-lejr de seneste 12 måneder:

  • Der kommer max 20.000 fra Polen til England for at arbejde. (Der kom 600.000+)
  • Vi skal ikke løsne ét skud i Afghanistan (De hårdeste kampe for British Army siden 2. verdenskrig)
  • Verdens største ekstra budget-beløb til sygehusvæsenet vil fjerne ventetider og hæve gennemsnistsalderen. (De er hhv. stigende og faldende.)

Tjah, som dansker, med 10 sammen med Nyrup, Auken, Lykketoft og Bjerregaard - så kender man jo situationen som sin egen bukselomme... - desværre.

Transatlantic

RITZAU eller JP?

Det må måske stå for Jyllands Postens egen regning? at en overskrift idag i e-avisen udtrykker følgende:

Lover terrorangreb på Europa.

Først og fremmest, så mener vi her på Minut, modsat Ritzau, at trusler imod Europa er noget skidt. Derfor havde vi nok ment, selvom vores retstavning ikke normalt vinder guldmedaljer, at blodbad i vore gader kunne have givet anledning til et andet ord end 'lover'.

Ordet lover ser vi helst brugt i en positiv anledning; man lover for eksempel hinanden kærlighed, at gøre en tjeneste og så videre.

Mon ikke en overskrift kunne have skrevet; 'Truer', 'Kræver', 'Planlægger', 'Ønsker', 'Melder' ...terrorangreb på Europa.

Nej, det kunne det naturligvis ikke, fordi ledelsen på Ritzau kender sine kunder; de danske medier med DR (De Røde) i spidsen, og i dét gode selskab af gode, frelste og rigtige Radikale socialister, dér snakker man jo per refleks ikke grimt om andre (end Dansk Folkeparti).

Transatlantic

DAGENS CITAT

Clinton told interviewer Tim Russert (FOX) that:

"[] the biggest problem confronting the world today is the illusion that our differences matter more than our common humanity."

Det er ikke helt skævt set af Clinton, som igår nød én af de få muslim-free zones, nemlig da Europa gennembankede USA i Ryder Cup'en, sikkert til stor glæde for Ritt Bjerregaard og Mogen Lykketoft, som i dagens anledning pludseligt var blevet golf-fans, og en omvendt Holger K(ommunist), som i samme dags anledning pludseligt elskede EU.

Dét som Clinton bare "glemmer" er at gøre sætningen færdig. Han kunne for eksempel have sagt:

"This illusion, that difference is most important, is no where as big a problem as in the Arab and Muslim world, who see so big differences towards Christians that they hate, kill and treat us like dirt.

On the contrary; Our open boarders, hosting costs of society and peace-keeping efforts world wide, shows that we - the Christian Western World - believe in the human common fate"

Men det sagde Clinton naturligvis ikke. Derfor er han en god socialdemokrat, som synes at alting er vores skyld. Underforstået, vi har selv ansvaret for, at 3.000 mennesker blev dræbt i New York, Washington DC og Pensylvania for fem år siden, og senere i Madrid, London, Bali etc.

Transatlantic

FORBYD ENGLAND I SCHENGEN

Billede: Heathrow - find én europæer og vind £1.000.000.000 fra Minut's præmiepulje.


Det er den omvendte verden.

Det engelske parliament vil ikke indtræde i Schengen-samarbejdet, og det er der også en god grund til, fordi det er en skandale, katastrofe og i sidste ende én stor legeplads for Allah'ske terrorister.

Men tilbage til det britiske: Lidt pudsigt er det, at Storbritanien ikke vil indtræde af frygt for de utætte ydre grænser fra f.eks. Italien, Grækenland og Spanien. - Ikke at britiske myndigheder har uret, det har de nemlig ikke, men dét de glemmer er, at de britiske øer er måske de værste af dem alle?!

Minut's udsendte måtte kæmpe sig igennem Heathrow i går. Det var en prøvelse. Da undertegnede ankom dér, var der netop ankommet ~10 jumbojets af typerne 747, 777 og 340, alle netop fløjet ind fra de stolte muslimske lande. Der var henved 3.000 passagerer ankommet, alle med mærkelige klædedragter, mystiske pap-kasser læsset på vognene og mændende med 3 koner.

Til dette vanvittige optog af folk, fæg og kvæg, var de fleste gående med et britisk (EU!!!) pas i hånden, som guderne Odin og Thor må vide hvordan pokker de er kommet i besiddelse af.

Til denne indvandring af ukendte folkeslag; var lufthavnen udstyret med én tolder.

1, uno, one, eins skide tolder?!

For Danmarks skyld, må Schengen ikke udvides. Den er nemlig allerede utæt nok....den socialdemokratiske britiske skandale er ikke lige hvad vi har brug for i det kristne Danmark.

Transatlantic

søndag, september 24, 2006

ET HØJLYDT GAB LYDER FRA MINUT.

Rune Engelbreth Larsens som tidligere ikke havde det store held med at få folk til at gå over til satanismen, har nu fundet guldægget. Han har fået et par gamle folkeskolelærer og afdankede forfattere til at skrive under på en politianmeldelse mod Dansk Folkeparti for racisme, gab skal det lyde fra MINUT, det er den samme Rune som fra sit blad det anti-kristne "Faklen" udskreg alle andre end ham selv som facist, chaunist og hans ynglings udtryk racist. Rune har tidligere på nettet skrevet om DF, da de ville forbyde Pædefoli-foreningen: Vi må klart håndhæve ytringsfriheden samvittighedsfuldt, også hvor den anvendes til at udtrykke synspunkter og tilbøjeligheder, som er det store flertal uspiseligt, hvilket altså ikke gælder hans modstandere, men åbenbart børnelokkere.
Vi skal heller ikke glemme at Rune har stiftet det besynderlige Minoritetspartiet, der består af den ekstreme venstrefløj incl. islamister som Abdul Wahid Petersen og Jacob Holdt, partiet fik ved sidste valg dog kun 0.3 % af stemmerne, hvilket gør at han i sin desparation over at ikke kunne få taletid, selv ikke hos sin kumpan Thøger (jeg vil være minister) Seidenfeiden's pamflet for pensionerede folkeskolelærer kaldet Politiken, nu må råbe racist så bladets læsere efter et langt livs cerutrygning på lærerværelset og undervisning i marxisme vil vågne op af deres portvinsdøs og skrive hadfulde læserbreve, hvor de mindes deres ungdom i 60'erne, iført grim frisyre, bongopatter og fløjelsbukser hvor de virkelig troede at nogen tog dem alvorlig.

MN.

IMAMER TAGER MOD BESTIKKELSE.

I Indien verdens næststørste muslimske nation (150 millioner) er man blevet oprørt efter at det indiske svar på Operation X, med skjult kamera har vist at ved at modtage bestikkelse har flere imamer udstedt fatwaer.
Læs historien på Time.

PUTIN FORSVARER ISLAM.

Rusland er den islamiske verdens mest trofaste partner udtalte den russiske leder Valdimir Putin ved åbningen af palementet i den muslimske republik Chechnya.
Læs artiklen her i MosNews.

NORSK INDVANDRER SIGER JA TIL ALDERSKRAV VED ÆGTESKAB.

I Norge udtaler den eneste indvandrer i det norske Storting (Folketing) Saera Khan at hun går ind for alderskrav ved ægteskab, vel så er hun nok ikke Radikal.
Læs
her i Klassekampen.

I SVERIGE ER BØSSER SYGE.

Hver 5. skole elev i det multi etniske Sverige mener at homosexualitet er en sygdom og aids er en straf fra gud. Undersøgelsen kunne have været interesant hvis man havde opgivet elevernes oprindelsesland og hvem der mente hvad, men må vi have lov til at gætte? Læs Dagens Nyheter her.

lørdag, september 23, 2006

ER MATADOR HISTORIEFORFALSKNING?

Endnu en gang, vist nok den 6., viser DR TV-serien Matador og ja jeg så den selv første og anden gang den blev vist, men syntes at derefter var det nok, selv p.g.a. de gode skuespillere og måden den er filmet på. ´
I dagens aviser svømmer man hen over hvor god serien er, selv Journalist Sørine Gotfredsen skriver i dagens Berlingere: "Matador er ikke kun stor TV-kunst, men også førsteklasses undervisning i dansk historie, og nutidens teenager burde tvangsindlægges hver lørdag startende i aften".
Man har åbenbart "glemt" at forfatteren Lise Nørgaard i mange år havde været trofast Radikal (hun har dog senere forladt partiet, vist nok p.g.a. partiets indvandringspolitik) og serien, især hvor den foregår under 2. verdenskrig, foregår som de Radikale husker krigen. Ufortalt er at de Radikale godkendte og bifaldt Danmarks besættelse af Nazi-Tyskland, ligesom man gik ind for samarbejdspolitikken, oprettelse af Frikorps Danmark, udlevering af dansk militær materiel til tyskerne.
Bemærk hvor positivt figuren Dr. Hansen, spillet af Ove Sprogø omtales, det er den radikale læge i Korsbæk, som samtidig er gode venner med den militaristiske Oberst Hachel (som selvfølgelig er en lidt komisk figur) - utænkeligt i virkeligheden. Senere bliver Dr. Hansen leder af byens frihedskæmpere, i virkeligheden opfordrede den Socialdemokratiske/Radikale værnemager regering at den danske befolkning angav ethvert forsøg på modstand.
Seriens populære svinehandler Oluf Larsen, spillede af Buster Larsen, har et billed af Hitler på sit udedas og bliver straffet herfor, i virkeligheden havde han tjent tykt på at sælge svin til Tyskland, landbruget tjente stort på samhandel med tyskerne og var absolut ikke utilfreds med situationen.
I afsnit 10 dukker Maude Varnæs og Elisabeth Friis' lillebror Gustav Friis op. Han er medlem af Konservativ Ungdom og har deltaget i en demonstration i Korsbæk. Demonstrationen endte med et voldsomt slagsmål med medlemmer af DSU i Anlæget. Elisabeth som vist nok også er radikal, forlader i raseri selskabet p.g.a. af brorens medlemsskab af KU. Nu tager det for lang tid at komme ind på venstrefløjens forhold til KU i tredverne, det var dengang KU var stort og betød noget. Det er rigtig at nogle KUére under demonstration bar skrårem, hvilket venstrefløjen altid har udlagt som at de var nazier, men sandheden var at alle ungdomsorfanisationer som DKU-Kommunistisk Ungdom og DSU-Socialdemokratisk Ungdom gik med skrårem og marcherede, da det var på mode dengang. Se f.eks. billeder af dansk millitær og politiet, de brugte nemlig også skrårem. Til gengæld så deltog Konservativ Ungdom (Churchilgruppen) i frihedskampen fra første dag.
I serien ser man også den tyske kommunist Herbert Schmidt, der flygtede fra Nazi-Tyskland til Danmark, i virkeligheden var han forlængs blevet indfanget af dansk politi og udleveret til Gestapo.
I afsnit 18 omhandler det bogholderen Hr. Stein som er jøde og derfor må flygte til Sverige hurtigst muligt, han får derfor hjælp af byens indbyggere og især Maude Varnæs, sandfærdig historie som vist er en af de få ting vi kan være stolte af under krigen. I slutningen af episoden ser vi at Maude får overleveret et af Hr. Steins familesmykker som tak, i virkeligheden havde han haft brug for smykket for at betale en dansk fiskeskipper for at få rejsemulighed over Øresund. Tvært imod hvad mange tror, så var det kun få fiskere der fragtede flygtninge over sunder af godheds vilje, efter krigen kom det frem at mange skippere have tjent hundretusinder af kroner (i dagens penge millioner) for at fragte flygtninge over.
Så når du nu iaften og fremover ser Matador, så luk det venstre øje og se serien for det gode skuespil, ikke for dens historiske betydning.

MN.

fredag, september 22, 2006

FESTIVAL FIASKO.

Så har man endelig fået afsluttet den SaudiArabiske finansierede festival "Images of The Middle East". Forfatteren Farid Ramadan fra Bahrain udtaler: Festivalen var det største og vigtigste skridt i en genopbygning og styrkelse af broerne mellem den varme arabiske region og det kolde Danmark.
Nu er internettet en god ting, så jeg har siddet og ledt eftet omtale af festivalen i Mellemøsten, uden held. Til sidst skrev jeg i desperation til 10 blogger fra Mellemøsten om de have hørt om festivalen, herunder en af de største "Rantings of a Sandmonkey" som er en pro-vestlig blogger fra Egypten. Svaret var et samstemmende nej, det altså fra blogger som interesserer sig for hvad der går for sig mellem øst og vest.
Så mon ikke vi kan blive enig om at festivalen var lavet for at introducere/indoktrinere os danskere for mellemøstens "herligheder". Men hvor mange fra Dansk Front, Dansk Folkeparti, Den Danske Forening, ja i det hele taget alle fra den borgelige blok har besøgt et af festivalens indslag, jeg har ikke og jeg kender ikke nogen, så mon ikke det har været kultur elitens Tordenskjolds soldater, der har taget turen fra Gyldendals årlige reception til et arrangement, hvor man kunne møde vennerne og få et glas Libanesisk (ikke Israelsk) glas rødvin?

MN.

FØTEX CENSUR!


Hvad sker der lige i Føtex? I denne uge reklamere man med Peter Plys og hans venner. Hvor er hans allerbedste ven; Grisling, eller er han også blevet censuret væk som man gør i England og Tyrkiet.

MN

torsdag, september 21, 2006

HITLER JR. IN SWEDEN?


Ikke mange dage skulle der gå, fra socialisternes valgnederlag i det fortabte Sverige - en kronjuvel indtil Palme forærede landet til de arabiske masser - til at diverse sandheder stikker deres grimme hoved frem.

Senest har vi her på Minut fået at vide, at Hitler Jr. opholder sig i de Hizbollah kontrollerede dele af Skåne (i dagligt tale benævnt "Malmö", hvor han driver dén slags familie-virksomhed, som faderen blev kendt og berygtet for, og som alle syd for Italien og Spanien, prøver at få genskabt, dog med et udvidet mandat. - "Denne gang skal ikke kun jøderne dø"....høres det dagligt fra Malmö's højtalertårne fem gange om dagen.

Transatlantic

onsdag, september 20, 2006

HVORFOR TAGER VENSTREFLØJEN ALTID FEJL.

Organisationen Freedom House har netop udgivet sin årlige rapport om de mest undertrykkende lande i verden. Som de selv kalder det: The Worst of the Worst. På listen er lande som Burma, Cuba, Libyen, Nord Korea, Sudan, Syrien, Turkmenistan og Uzbekistan.
Er det mig der tager helt fejl, men er det ikke stort set lande som venstrefløjen altid støtter?

MN.

ISLAMIST HADER NORGE.

4 islamister er blevet pågrebet i Oslo for at have skudt mod synagogen i Oslo lørdag aften.
Hovedmistænkte (se billed) er den 29-årig pakistaner Arfan Qadeer Bhatti der er særdeles godt kendt for kriminalitet. Tidligere i år, blev han tilbageholdt af det tyske polti, for mistanke om terror ved VM i fodbold, men måtte løslades på grund af for få beviser. De sidste par år, skulle den 29-årige være blevet mere religiøs og udtalt til pressen: nå lever jeg for islam, og hater norske verdier.

Verdens Gang.

MUSLIMSK GRAVPLADS!

På fredag åbnes endnu en muslimsk gravplads i Danmark, denne gang i Brøndby. Flere steder i Danmark findes der mulimske gravpladser, bl.a. Vestre Kirkegård i København hvor man også har en afdeling for Frelsens Hær, Færøsk afdeling og Grønlændergravene, men flere muslimer har nægtet at ligge på samme gravplads som danskere og derfor har der i mange år været en lind strøm af lig der blev fragtet til hjemlandet, så man slap for at ligge sammen med "vantro". Nu får man så sin egen der bliver indviet kun til muslimer.
Tillykke med det, men måske burde nogen fortælle dem at i 965 bar præsten Poppo jernbyrd for Kong Harald Blåtand, som derefter gik over til den kristne tro og indviede hele Danmark, også Brøndby, som kristen jord.
Så uanset hvilke hedninge ritualer man udføre i Brøndby, så vil jorden altid være kristen.

MN

tirsdag, september 19, 2006

PRIDE OF AMERICA.

Fandt denne lille video på YouTube som jeg synes jeg vil dele med jer.

Skru helt op for lyden og nyd Pride of America.

D.B.Cooper

SVENSK PROPAGANDA.

Nu skal det være fjernt for os her på MINUT at blande os i andre landes valgkamp, så derfor viser vi først denne svenske satire nu. (Passer ikke jeg så den først på Gates of Vienna idag.)

Øverst den officielle Socialdemokratiske valgannonce: Alle skal med. Så enkelt er det.

Nederst den uofficielle der cirkulere på nettet, vælg selv hvilken du synes er bedst.

MN.

TV2 BEKLAGER TIL MINUT

Kære xxx (Minut)

Tak for din mail.

Journalisten bag artiklen http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4851479.html oplyser, at han havde til hensigt at skrive "mere moderat", men at ordet "mere" var gledet ud af artikelversionen til nyhederne.tv2.dk.

Formuleringen er nu præciseret, således at det fremgår, at Fatah betragtes som mere moderat end Hamas.

Jeg beklager at præciseringen ikke var med i første omgang.

Venlig hilsen,

yyy Redaktionschef / Managing Editor - TV 2

- - - - - - -


Kære TV2.

Det virker som et – rent ud sagt – ledelsessvigt, når I dd beskriver http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4851479.html den arabiske Fatah organisation som ”Moderat”.

Det er muligt, at den er mindre voldelig end Hamas, hvilket er svært at påvise iøvrigt, men at en organisation som har gennemført terror fra morgen til aften i årevis kan kaldes for moderat, er et udtryk for ekstrem godkendelse af Fatahs dødelige metoder, samt en hån imod den normale læser af jeres online nyheder, for hvem mange ikke kan knytte ordet moderat med denne organisation. Driver TV2 nyhedsformidling eller ordleg for masserne?

Med venlig hilsen

xxx Minut.

TID TIL EN UNDSKYLDNING

a first draft of a list of our own demands for apologies.

-9/11 -palestinians and other muslims rejoicing in the streets for the September Eleven murders -Beslan, massacre of hundreds of babbies and kids -Bali bombing of a disco -Mumbai bombs -Mogadishu, violation of the corpse of an American Soldier -Kobar Towers -Robert Kennedy killed by a muslim -Rabbi Kahane killed by a muslim -Madrid bombs -London bombs -Fiumicino airport attack -Munich massacre -genocide in Darfur -Constantinople -Marine barracks in Beirut -USS Cole -Shoe bombers -Beltway snipers -Liquid explosives -suicide bombers -trying to kill the Pope (Ali Agca is a muslim) -killing Theo Van Gogh -Falluja, killing and burning and hanging the Blackwater Warriors -religious apartheid in saudi arabia -threatening Oriana Fallaci for years -forty years of palestinian terrorism -three wars against Israel (1948, 1967, 1973) -TEN CENTURIES of muslim pirates' attacks on the northern shore of the Mediterranean - TEN CENTIRIES of kidnapping Europeans on the Northern shore of the Mediterranean - the kidnapping of Miguel De Cervantes, author of the Don Quixote - the forced conversion of Christian Northern Africa to islam - the forced conversion of Zoroastrian persia to islam -the invasion of the Holy Land -raiding the whole of Africa for slaves, and for selling them worlwide -80 million Hindus eliminated in the occupation of India -1,700 people killed since January 2004 in Thailand -sectarian violence in Iraq - the Christian Girls killed in Indonesia - the Catholic Nun killed today in Somalia - the threats to Israel by the president of iran - the chanting of death to America death to Israel in muslim rallies......


Please feel free to add to the list. My mind in these days is a little too hot to be able to think and recall clearly all the MAIN muslim crimes against Freedom.

mandag, september 18, 2006

SÅ FIK SVENSKEN NOK.

På text tv kan man læse at det "fremmedfjendtlige" Sverigedemokraterne har fået et ekstremt godt valg i flere kommuner, bl.a. i Landskrona hvor partiet gik fra 8,4 % til 13.1 %.
Hvorfor mon?
Her kan du se et billed af en politi bil fra den tidligere danske by, ikke med det svenske "polis" på siden af bilen, nej men med ordet "aina" som stammer fra tyrkiet hvor ordet er en forkortning af det tyrkiske slangord ”aynasiz”, som egentligen betyder ”uden spejl”.
Ordet er overtaget af Sveriges indvandrerbander som bruger ordet som slang for politi og altså nu også af "polisen" som åbenbart har opgivet.

MN.

DAGENS CITAT

Henrik Frost i JP: "Sandt er det selvfølgelig, at ikke alle muslimer er selvforherligende islamister, der i al deres selvretfærdighed vil næsten til livs, men dette lykkelige forhold skal man ikke takke Muhammed og hans islam for - tværtimod."

Her på Minut, hvor vi hverken kunne have sagt eller skrevet ovenstående budskab bedre, takker vi for denne mands indsigt, mod og handlekraft. Han er en del af Danmarks redning, i 11'te time, og han står i stor kontrast til det socialdemokratiske kroniske svigt og de radikales fortsatte landsskadelige strategi.

Transatlantic

ORDET ER GIVET, AUKEN

”Vi ved, hvad der skal til. Det kan oven i købet gøres med masser af vigtige sidegevinster: Mindre afhængighed af olie, mindre forurening, mere autentisk natur, nye jobs, et langt perspektiv i retning af bæredygtig udvikling. Men det kræver store omlægninger af den måde, vi producerer, forbruger, transporterer og forbruger på”. (Auken i JP)

Her på Minut er vi helt enige med hr. Auken (MF), undertegnede deler Aukens bekymring, på vejne af os alle. Vi ved hvad der skal til:

* Industriens skal løse Vestens pt. olie&kul forbrugsniveau ved at skabe non-fossile og lav-engeri sammenhænge.
* Den 3. Verden skal kun præges og presses til en infrastruktur baseret på den nyeste i-verden energi-teknoloogi.
* Staten skal give incitament, motivere, vise eksempelets magt.

Vi giver hermed en stående invitation til den tidligere miljøminister; måske han kan fortælle os, hvordan hans voksende ministerium og med ham ved hjelmen, sikrede reelle skridt, som har ændret verdens CO2 gang?

På afstand virkede Aukens palads som et, der fokuserede forkert, var CO2 resultatløst og ikke påvirkede industrien væsentligt?

Ordet over til Auken. Minut garanterer ham taletid; vi har altid plads til en tjener af folket, uanset om han eller hun er i positionen eller tidligere.

Transatlantic

søndag, september 17, 2006

ANGREB PÅ KIRKER.

Palistinænser har søndag angrebet 4 kirker på Vestbredden og Gaza på grund af Pavens udtalelser.
Der blev skudt på kirkerne og der blev kastet med brandbomber mod dem.
Læs mere her.

DET ER EN OMMER MATHILDE.

Forfatteren Mathilde Walter Clark skriver i metroXpress d. 15/09/06 om et besøg i Iowa - midtvesten, tradionelt Bush land, med en gruppe internationale forfattere. Hun skriver at før hun kom var hun fyldt med fordomme, men efter at hun havde været der 14 dage havde hun ikke mødt en eneste der stemte Bush, selv om en analyse fra 2004 (den sidste jeg kunne finde) siger at 48 % vil stemme Bush.
Men er det ikke den kulturelle elites problem at man blander sig ikke med den almindelige borger, men holder sig inden for sin egen gruppe og læser de rigtige aviser og bøger?.
Vi mindes jo alle herhjemme da kom som et chok for den socialdemokratiske/radikale elite da først Fremskridtspartiet og senere Dansk Folkeparti tordnede ind i Folketinget. Man lever ligesom Matilde i sin egen verden uden at interessere sig for omverden før det er for sent.
Måske skulle du Matilde have prøvet at tale med stuepigen, tjeneren på hotellet eller taxachauføren der kørte dig til lufthavnen, istedet for at leve i nomenklaturets verden.

MN.

(Jeg er lidt forvirret angående hendes fornavn Matilde, i metroXpres staves det uden H, men på hendes bøger står der Mathilde med H, mon hun selv hved hvad hun hedder?)

UGENS BADEHÆTTE!

Ugens badehætte pris må uden tvilv gå til den Konservative borgmester i Odense Jan Boye der på opfordring fra byens imamer ville mødes med dem for at diskuterre situationen i ghettoen Voldsmose efter anholdelserne af de terror sigtede muslimer.
Hvorfor skal en folkevalgt borgmester diskutere med en gang uvidende mullaher, der lever efter et regelsæt fra det 7. århundrede, om en politiaktion?
Borgmester Jan Boye har dog nu fulgt en opfordring fra Integrationsrådet, om at droppe mødet.
Viceborgmester i Odense Alex Ahrendtsen DF mener til gengæld at imamerne skal isoleres fra alt hvad der hedder kommune stat og journalister. Hele det officielle Danmark skal slet ikke have kontakt til imamer.

MN.

WEEKEND FOR TOSSER!

Denne weekend var så mødested for alle tossers moder, nej vi taler ikke om de Radikales landsmøde, men for folk der tror på konspirations teorier om den 11. september. Den amerikanske forfatter David Ray Griffin var i København, og fortalte bl.a. at der "intet belæg er for at Osama Bin Laden står bag angrebet på New York og Washington".
Noget der nok kommer bag på Osama, der jo på flere videoer fra sit rottehul af et skjulested har pralet med at det var ham der stod bag. Men han er måske i virkeligheden CIA-agent?
Steven Sampson - socialantropolog ved Lunds universitet i Skaane, der var til stede ved mødet udtaler: Når folk ikke har en Gud at tro på, så har de brug for noget andet fantastisk at tro på - en slags ukontroleret magt. Så tror folk, at den amerikanske regering er i stand til alt det her.
Jeg syntes det var sjovere da folk troede på UFO'ere og area 51, for ikke at snakke om det gode gamle Loch Ness uhyre, hvor er det henne?

MN.

MUSLIMERNES REAKTION TALER FOR SIG SELV.....

Her på Minut kan vi blot konstatere, at Pavens citat blot understreger tilstedeværelsen af et yderst aggressivt element i islam, siden så mange muslimer hidser sig op og skaber sig over en sådan bagatel. Citatet fra den byzantiske kejser synes således stadig at være aktuelt. Måske er det fordi at dette synspunkt holder stik ?!?
Samtidig illustrerer reaktionen også, at muslimerne i modsætning til kristendommen overhovedet ikke har en kritisk tradition. Dette kommer bl.a. til udtryk i amerikanske universitetsmiljøer, hvor islam- og koranforskere må offentliggøre deres forskningsarbejde anonymt af frygt for repressalier. Tænk hvis bibelforskere der behandlede Biblen kildekritisk skulle offentliggøre deres fortolkninger anonymt på grund af frygt for overfald m.m. ?


Pershing.

STATSBORGERSKAB

De Radikale kræver fortsat piv-åbne grænser, og beklager at Danmark er blevet et 'lukket land af egoister, som ikke vil se globaliseringsens muligheder i øjnene'.

VISUELT FLASH-BACK

.....så er den gal igen.....

DAGENS CITAT

Fra en amerikans blog som har stor betydning over there, er fundet dette glimrende klarsyn:

"Islam means peace! If you don't believe it we will kill you!"

Se mere på http://littlegreenfootballs.com/weblog/ som kan anbefales for både nybegyndere og de mere garvede.

Transatlantic

lørdag, september 16, 2006

TAK TIL PAVEN

Her på Minut var takken til JP pga. muhammed-indslaget udelt, og fra hjertet.

Samme tak skal naturligvis gå til den katolske kirkes overhoved i Rom.

Begge institutioner har vist med deres omtanke, at det er nødvendigt med; klar tale, klar tanke og klar holdning, - når vi er oppe imod noget så grimt så grimt så grimt, som det unævnelige.

I skærende kontrast, står den protestantiske åndelige leder, Abu Muhommed Kjeld Ali Holm, som ikke længere ser sig i rollen som forkynder af den kristne tro, men som social-arbejder der har til opgave at lyve, skjule og fortie forskellene imellem to samfund, som har det éne voldtagende det andet.

Transatlantic

JELVED VIL I DIALOG

Billede: Elever og forældre fra De Radikale Venstre's friskole på Nørrebro?!

Her på Minut vil vi ønske fortsat held & lykke til de positive, kærlige, blide, forstående, undskyldende dhimmi-kræfter - ledet af idiologen Marianne Jelved (MF) - som mener, at dialog er vejen frem.

Imens så tænker vi tilbage på Thatcher og Reagan, som vidste at det var hårdt-imod-hårdt, eller det ville koste os livet.

Transatlantic

fredag, september 15, 2006

R.O.P. GÅR AMOK

Billede; den afdøde pave Paul, kysser Koranen. Det kommer vi næppe til at se den nuværende pave gøre (forhåbentligt).


Det burde ikke kunne lade sig gøre!
Det burde være helt anderledes!
Det burde vel være selvmodsigende?

Vores venner fra Religion of Peace, denne kærlige og omsorgsfulde størrelse, er nu gået amok?!
Det rapporteres på det islam-venlige BBC, at dukker af paven - som var han en anden satan fra Amerika eller Israel - brændes i de unævnelige dele af Indien, og at Pakistan har kaldt sin Vatikan representant hjem.

(Hvad fa'en laver sådan en karl da også i Rom - spørger vi bare her på Minut?!)

Dukken som afbrændes - som var det en anden Anders Fogh - er klædt i hvidt.

Transatlantic

DAGENS CITAT

Billede: Italienske Fallaci (billede) udtaler:

Now, I ask myself: “What do you say, what do you have to say, about what happened in London (7/7 bomberne)?” [] until now I have remained silent. Almost as if my silence were a betrayal. And each time I shake my head and murmur to myself: what else should I say?!? I’ve been saying it for four years--that I fight against the Monster that has decided to eliminate us physically and, along with our bodies, to destroy our principles and values. Our civilization. For four years I’ve been talking about Islamic Nazism; about the war against the West; about the death cult; about European suicide. About a Europe that is no longer Europe, but Eurabia[]..."

Transatlantic

DAGENS CITAT

Speaking in Germany, the Pope quoted a 14th Century Christian emperor who said:

"Muhammad had brought the world only evil and inhuman things".

Bravo, bravo brrraaavooo, siger vi bare her fra Minut. Tænk hvilket klarsyn man havde for 700 år siden. Det kunne Folketinget godt bruge et par tons af idag.

Transatlantic

NÅR SOCIALDEMOKRATER SVIGTER

Billede: Socialdemokratisk leder med arabisk terrorist.

I disse dage, hvor en samlet nation går og venter på, at den konservative kapacitet, Per Stig Møller, skal få afstemt pengesagerne i de muslimske lande, som forvoldte stor fysisk skade på kongerigets ejendom (en række hændelser, som under hele 2. verdenskrig end ikke præsenteredes sig), så er det altid godt at huske på, at

  • Socialdemokratiet (uanset om de benævnes Soc. Dem / Democratic party / Labour)

er den reelle modstander her til lands. Disse røde karle, uanset deres lange titler og uddannelser, forvolder dagligt skade på et niveau, som de tilstedeværende 5. kolonnekræfter må misunde dem...

Som de siger i de venstreorienterede kredse; "Ingen større end, ingen på linje med: Palme, Auken og Bjerregaard." (Dette irreterer iøvrigt voldsomt fru Jelved).

Transatlantic

Oriana Fallaci er gået bort!!!!


JPs netavis meddeles det at den italienske forfatterinde, Oriana Fallaci, er død 77 år gammel. Fallaci, der som ung pige bekæmpede de italienske fascister og bl.a. blev hårdt såret under en massakre i Mexico i 1968, fortsatte sin kamp mod totalitarismen seneste med hendes islamkritiske bøger bl.a. den glimrende "Tankens kraft".
Hendes død er et smerteligt tab for os frihedselskende individer, men forsvaret og kampen for vestlige værdier vil fortsætte. Vi har alt at miste!


Læs mere om denne modige kvindes turbulente og spændende liv.


Pershing.

torsdag, september 14, 2006

VI SAVNER MAGGIE.
Den engelske nation har fostret nogle af verdenshistoriens største politikere og selvfølgelig den største Winston Churchil. Men tiderne har ændret sig i den nu muslim dominerede stat. Her ser vi hvad den engelske blog "Drinking from home" mener den tidligere ledere af det konservative parti Margaret Thatcher og den nuværende Poul Nyrop Rasmussen klon David Cameron ville sige om situationen i Mellemøsten.

MN.

OS OG DEM - BØJET I NEON

http://cartoonazi.blogspot.com/2006/09/if-you-read-only-one-thing-this-year.html

"[].. the West’s, and especially America’s, own value system. Doctrines of market freedom, free choice and competition — or “freedom ’n’ liberty” — are no match for the ethics of Islam and Sharia, like them or not.

Yet in the “battle for hearts and minds” the US First Cavalry Division saw fit to set up “Operation Adam Smith” in Iraq to teach marketing skills, among other things, to local entrepreneurs. There can be no victory here. Or, as Sheikh Mohammed al-Tabatabi told thousands of worshippers in Baghdad in May 2003:

The West calls for freedom and liberty. Islam rejects such liberty. True liberty is obedience to Allah.”

Så er den sag vel sat på plads - vi er på to forskellige planeter. Det er os og dem. End of story.

Transatlantic

HALLO!? SÅ ER VI HJEMME....

Fra BT: "Politiet i Holstebro anholdt onsdag en 33-årig mand med libanesisk baggrund, som politiet formoder er den pirat-chauffør, der har lokket piger ind i hans bil med den skjulte hensigt at få sex."

Her på Minut er vi rigtigt, rigtigt, glade for at se, at vore kære nye børn-af-Danmark igen er hjemme i deres stolte nye fædreland.

"Det er så dejligt at have jer hjemme, trygt hjemme, fra den forfærdelige ferie igen. Man kan ikke stole på de israelere, de er så voldelige. Her i landet I lov til alt, og voldtægt giver stort set ingen straf. Bare hyg jer med vore døtre, imens i pisser på flaget og hæver jeres offentlige ydelser", udtaler vores åndelige leder på redaktionen her til eftermiddag.

Velkommen hjem igen drenge?!

Transatlantic

SYRIEN OG IRAN KRÆNKER VÅBENEMBARGO!!!

SupportIsrael.dk udgiver et glimrende nyhedsbrev, som man kan modtage flere gange om ugen. Nyhedsbrevet er et glimrende og yderst nuanceret supplement til orientering om konflikten og det kan bestilles på:
http://www.supportisrael.dk/

I dag kan man læse i nyhedsbrevet, at et nordkoreansk skib, "Gregorio I", er blevet opbragt af Interpol på Cypern. "Gregorio I" sejlede under panamansk flag og dets last bestod af en række advancerede radarsystemer og kommandokøretøjer. Dette udstyr, der ifølge de cypriotiske myndigheder kan anvendes til luftforsvar, er finansieret af Iran, men dets destination var den syriske havneby Latakia. I skibets toldpapirer var anført at lasten bestod af komponenter til vejrobservationer!!?!? Skibets last er derfor nu beslagt med mistanke om våbensmugling til hizbollah. Dette er angiveligt en krænkelse af FNs resolution 1701.

Pershing

"Ingen af de presserende problemer i verden kan løses uden USA"

I forlængelse af Henry Kissingers udtalelser om en styrkelse af de transatlantiske bånd, som vi bragte et udsnit af i aftes, præsenterer Tony Blair i en ny rapport lignende overvejelser. Blair opfordrer sine europæiske kollegaer til at droppe deres uforsonlige anti-amerikanisme, da USA og Europa bliver nød til at stå sammen i betræbelserne på at løse en række omfattende problemer, hvor klimaforandringer og kampen mod terror er på dagsordenen.

Her på Minut kan vi kun bifalde Blairs konklusioner.

Pershing

AMNESTY KRITISERER NU PLUDSELIG HIZBOLLAH!!!!!?!?!

DRs hjemmeside kan man læse, at menneskerettighedsorganisationen Amnesty International pludselig har kritiseret terrorbevægelsen Hizbollah for: "Hizbollahs hævnangreb på civile israelere".
Udover terrorbombardementet af katysha-raketter fastslår folkene i Amnesty "at Hizbollah begik alvorlige brud på folkeretten i den 34 dage lange krig i Sydlibanon".

Her på Minut kan vi overhovedet ikke tage de velbjærgede og frelste altruister fra Amnesty International og deres udmelding seriøst. Amnesty International er overhovedet ikke objektiv i sit arbejde, men udviser en yderst politisk selektiv adfærd i sit fokus. F.eks. hvorfor gør de så lidt for at skabe opmærksomhed omkring folkemordet i Darfur eller på kristne i f.eks. Indien eller Mellemøsten, når de har så travlt med at kritisere USA og England i forbindelse med militære afhøringer i Irak ?

Allerede da konflikten begyndte i slutningen af juni-begyndelsen af juli krænkede palæstinensiske terrorister Israels suverænitet og dermed Folkeretten ved at kidnappe israelske statsborgere og fragte dem ud af Israel.
Dette pointerede vi faktisk her på Minut allerede lige da kidnapningerne fandt sted: http://arkaisk.blogspot.com/2006_07_01_arkaisk_archive.html

Det er da utroligt og barokt, at et kapitalstærkt foretagende som Amnesty International kan nå til samme konklusion næsten tre måneder efter begivenhederne fandt sted !??!

Pershing

onsdag, september 13, 2006

Flere ukorekte politiske tegneserier her.

DYRE SEX - NEJ TAK.

Det har i mange år undret mig hvorfor specielt vi her i Danmark skulle være så tiltrækkende for muslimsk indvandring, vi er kristne; hunden som er uren for muslimen er vores bedste ven; svinet som er endnu mere urent er vores nationalspise; vores flag er et kors og her er hundekoldt.
Men når man så i gratis avisen "24-timer" læser at der direkte er dyre-bordeller her i landet, hvortil udlændinge strømmer for at få afløb for deres sexuelle perversiter med dyr og man så sammenligner med hvad den Iranske Ayatollah Khomeini skriver:"The meat of horses, mules, or donkeys is not recommended. It is strictly forbidden if the animal was sodomized while alive by a man. In that case, the animal must be taken outside the city and sold."
Han fordømmer altså ikke sex mellem mænd og dyr, nærmest tværtimod.
Så forstår man bedre den tiltræningskraft vi har på udlændinge, nu er småpiger fra Tønder altså ikke nok mere.

D.B.Cooper

Den originale teks findes i "Ayatollah Khomeini in Tahrirolvasyleh, Fourth Edition, Darol Elm, Qom"

HENRY KISSINGER ADVARER MOD EN KRIG MELLEM CIVILISATIONER....

Her til aften bringer JPs netavis en glimrende og tankevækkende kommentar fra den gamle realpolitiske ræv og tidligere udenrigsminister, Henry Kissinger. Kissinger, der var elev af IP-teoretikeren Henry Morgenthau (om Morgenthau se: http://www.nomos-dk.dk/occident/morgenthau-bio.htm), var hovedarkitekten bag en yderst taktisk, amerikansk udenrigspolitik under sin embedsperiode. Bl.a. lykkedes det USA at drive en kile ind i forholdet mellem Sovjetunionen og Kina ved at forbedre relationerne til sidstnævnte, hvilket kulminerede med præsident Nixons besøg i Folkerepublikken i 1972 og dermed fremmede det amerikansk-kinesiske samarbejde.

Denne gang er det de transatlantiske relationer, som Kissinger berører, idet han i et debatindlæg fra Washington Post fremhæver at den vestlige verden står overfor alvorlige problemer:

"Den debat, som Irakkrigen satte i gang om hasarderet amerikansk optræden sat over for europæisk eskapisme, blegner i sammenligning med, hvad verden nu står over for."

For at imødekomme denne trussel om en omfattende konflikt opfordrer Kissinger til, at båndene styrkes mellem de Vesteuropæiske lande og USA i bestræbelserne på at afbalancere kommende trusler fra Mellemøsten, herunder Irans atomprogram:

"Begge sider af Atlanten burde sætte deres klogeste hoveder sammen for at finde en løsning på, hvordan vi håndterer den fælles fare for en større krig, der udarter til en krig mellem civilisationer på baggrund af et atombevæbnet Mellemøsten."

Vi er mange, bl.a. os her på Minut, som i lang tid har bakket op om denne politik og som med hovedrysten har lyttet til Jelveds, Seidenfadens og senest Villy Søvndals appeasementpolitik og udfald mod USA. Disse samme personer har også bidraget til at fremme det som Kissinger anser for at være den største trussel for de vestlige nationalstater: "...den store trussel ligger i nationalstaternes udhulning og dannelsen af transnationale grupper". Hvis der er nogle som har bidraget til at gradvist at udhule og ophæve vores nationale sammenhængskraft, så er det netop disse aktører på Politiken, det radikale venstre, SF m. fl.


Pershing

VOLDTÆGT MOD MÆND.

I Sverige hvor voldtægter sker 4 gange så mange gange som i Danmark pr. antal indbyggere, blev en 16 årig dreng fra Halmstad voldtaget af tre andre drenge på skolen, uden lærene gjorde noget ved det, i Malmø blev en 17 årig dreng voldtaget af en ca. 40 årig mand i weekenden.
Behøves det at nævnes at selv om de svenske aviser ikke må give signalement af forbryderne, da de ellers vil blive benævnt som racister, er alle forbrydere hvad man i Sverige kalder "svartskallar" eller som de betegnes i Danmark "kulturberiger".
Jeg troede ellers Allah var mod "bagbords kammerateri" men det gælder nok ikke når det er mod vantro.
Læs her og her.

D.B.Cooper

tirsdag, september 12, 2006

KUN FOR VOKSNE

Det er jo en tradition, at vi i Danmark har seksual-undervisning, og at denne inddrager stadigt yngre elever. Naturligvis må muslimske piger ikke deltage.

http://www.islamreview.com/articles/sexinislam.htm

Man er dog ikke helt sikker på, at dette link skal læses af små mennesker; ja så skulle det da lige være uskyldige piger, som kunne møde en tosset araber på sin vej...for dén pige, vil der være noget at tænke over, noget at vide på forhånd...

NORDKOREA


Ifølge den radikale åndelige leder Marianne Jelved, så skal alverdens problemer løses med hende til bords. Ligeledes foreslår den storslåede leder af de halv-gale radikale, at forholdet til USA skal nedprioriteres øjeblikkeligt. I sin kamp imod koalitionen Danmark-Storbritanien-Amerika, finder partihøvdingen trøst i mange lande og dets ledere. Bl.a. har hun sig en stor støtte i det kommunistiske Nordkorea, hvor den ovenstående plakat hænger i gaderne til pynt og politisk inspiration.

Vi andre dødelige, almindelige og lovfølgende borgere så imidlertid hellere, at hun brugte sin tid på at melde klart ud; at hun ikke længere taler Danmarks sag.

Her på Minut tilbyder vi Jelved og hendes medskyldige al den plads hun og de har brug for, til at offentliggøre deres indrømmelser og mastodont store fejltagelser.

Transatlantic

DAGENS LINK

http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=22523_Tunisian_Writer-_Muslim_Brotherhood_Controls_Al_Jazeera&only

Her på Minut kan vi kun sige: "Al Jazeera idag, DDR imorgen."

Transatlantic

POWER TV PÅ BBC

Det britiske BBC overgik sig selv i aftes, da det kl. 22.30 - 23.30 sendte live-programmet Newsnight (dét der på DR2 svarer til dead-line).

Normalt er udsendelsen kendetegnet ved:
  • 30 minutter
  • Bush-bashing
  • Anti-USA
  • Anti-kristen

Igår stod det helt anderledes for sig. Det vil sige, studieværten forsøgte naturligvist at køre diskussionen hén, hvor den normalt hører hjemme på BBC, men man havde i dagens anledning (5 årsdagen for 11. september angrebene) inviteret særdeles spændende og forskellige personer i studiet, enten fysisk tilstede eller via video-link.

Da vi ikke, som www.Uriasposten.net , har energi, mod og fædrelandskærlighed nok til at sende et helt transskript af den lange udsendelse vil vi istedet lægge følgende 5 citater frem, samt et link til udsendelsen, som kan både anbefales og ses online.

http://www.bbc.co.uk/bbctwo/programmes/?id=newsnight

USA tidl. CIA-boss: "People who say that Al Queda's strategy and world view is far from the main stream Whabbism islam-orientation of the Middle East are lying about the threat level we face".

Forfatter: "Multiculturalism is a fixtional luxury"

Forfatter: "Islam came to a T-junction (kryds) in year ~1970. If they went left, they would go to the dark ages. If they went right, they would go to mordernaty. They turned left."

Prins Hassan of Jordan: "All 6 religious schools of Mekka are responsible. "

Tidl. CIA boss: "The threat is bigger than communism. Thus it will take longer than 40 years to win. Contrary to the USSR; the people in charge of Islam don't fear death. In Russia, nobody was ready to die for their privileges."

God fornøjelse.

Transatlantic

mandag, september 11, 2006

Terrorens ofre


Initiativet For Fred og Frihed (IFF) har lanceret et ny interessant projekt, Terrorens Ofre, der har adressen: http://terror.fredogfrihed.dk/
Selve formålet med det glimrende projekt er: "at komme væk fra bare at koge terror-angrebs virkninger ned til forståelse af terroristernes sag og et tal, der repræsenterer hvor mange der har måttet lade livet for dette. Siden er et forsøg på at sætte navn og - hvor det er muligt - ansigt på de mennesker, der har måttet lade livet for psykopatiske fanatikeres tvangstankers skyld.".

Pershing

COCA-COLA ER AFRIKANSK.

Den libyske leder Muammar Gaddafi der flere gange har prøvet at fremstå som henholdsvis Afrika's eller den muslimske verdens leder, uden særlig meget held, har nu på et møde i den Afrikanske Union udtalt at Coca-Cola, som de fleste fejlagtig tror er amerikansk, derimod er en afrikansk drink, inden vi undrer os over den vitale nyhed ikke er kommet for vores øre før, sandsyneligvis fordi den "Store Satan" (USA) har skjult sandheden og tyv-stjålet denne gudedrink og derfor er skyld i at vi skal betale mere i u-landsbistand, så skal vi huske på at Gadafi tidligere har udtalt at den engelske (troede vi fejlagtig) poet William Shakespeare i virkeligheden var en arabisk emigrant ved navn Sheikh Zubeir.

MN.

LAV EN PAPIRFLYVER.Koceptkunstneren Uwe Max Jensen, der er mest kendt for at tisse på en mur, tisse i en kop, tisse i et springvand, lade sin hund tisse på Kunstmuseets Aros, er der nogen der ser et mønster her? Nå anyway nu har han i anledning af 9/11 foldet en papirflyver af en side af Koranen, med det vers der omhandler Jihad. Uwe beroliger at det ikke er en ny Muhammed sag, da han er en stor beundrer af islam. Desværre for ham tager det islamiske trossamfund ikke sagen så godt, havde han forventet det?

Talsmanden for et eller andet muslimsk Ahmad Kassam udtaler: Det er en urimelig provokation og en skadelig generalisering. Han bruger et koran-vers, der gælder for alle muslimer - ikke kun for Osama bin Ladens gruppe. På den måde er han med til sætte Koranen i et negativt lys og fremstille islam som en voldelig religion.

Den narkodømte imam Abdul Wahid Pedersen udtaler dog: Det kommer an på, hvad der sker med papirflyveren. Hvis den eksempelvis kastes rundt med som en del af en happening, så er jeg sikker på, nogle vil blive fortørnede. Muslimer ser jo meget, meget nødig, at Koranen ligger på gulvet eksempelvis.

Her fra Minut skal vi håbe for Uwe at han er god til at lave pairflyvere, ellers er han vist færdig med at tisse på nogen vægge.

MN.

OPEN LETTER TO THE USA


Dear Americans,

Please receive this open letter to you all, from us here in Denmark.

Despite what you hear from the main stream media (MSM), such as BBC and DR, we are actually a people and a country who have much to thank the US for, and we are not forgetting it.

- Had it not been for you folks; we would all speak either German or Russian around here.

On this special day, the 11th of September 2006, we wish to reach out to all Americans and tell you that we are behind you and in support of you, just like you have been behind Denmark and the Danes in times of great danger.

Your eternal struggle for personal freedom and a liberated society is shared by many as the best model the world has ever seen. We are proud to be on your side and we carry our duties accordingly, be it in business, the military or civic institutions.

May God be with you the United States of America.

DET ER DANMARKs SKYLD

Et indlæg på DRs (De Røde) hjemmeside idag, så ud til at mangle et afsnit eller mere.

Der var nemlig kritik af vilkårerne for unge grønlandske piger, men der manglede den normale afslutning med, at det hele er Danmark og danskernes skyld, at vi skulle skamme os, og at vi skulle se at komme igang med at betale lidt mere i skat, således at vi kunne betale mere i bod.

Her på Minut, håber en samlet redaktion på, at DR snart indser denne redaktionelle fejl, og hurtigst muligt indsætter den manglende del af indlægget.

Transatlantic

søndag, september 10, 2006

DAGENS BILLEDE

DAGENS CITAT

"Fejltagelsen, som (Thor) Pedersen (finansminister) deler med et overvældende flertal af politikere, langt de fleste journalister og formentlig også med en stor del af befolkningen, har rod i den underliggende forestilling om, at velfærd er noget, der kommer af offentlige kasser.

Jo flere penge disse kasser har at gøre godt med, desto mere velfærd. Dengang Venstre var et liberalt parti, var dets udgangspunkt, at pengene ligger bedst i borgernes lommer, fordi borgerne er de bedste til at vurdere deres og deres pårørendes behov og dermed de bedste måder at tilgodese disse behov på.

Nu har Venstre overtaget den trossætning, der siden 1970'erne har været de fleste politikeres, nemlig at pengene så afgjort ligger bedst i magthavernes lommer, for de ved bedre end nogen gemen borger, hvad borgerne har brug for og i hvilke mængder."


Skrevet af David Gress i JP.

Transatlantic

IDAG ER VI ALLE AMERIKANERE.

"DANSKEREN" LANGT UDE MED KONSPIRATIONS TEORI.

I disse terror tider hvor det flyder med konspirationsteorier vedr. World Trade Center og utalige muslimske teorier om en sammensværgelse mod dem, så har Den Danske Forening nu i sit sidste nummer af deres medlemsblad "Danskeren" (20 årgang nr. 3) nu kommet med deres mildets sagt vanvittige konspirations teori.
Anders Bruun Larsen skriver under overskriften Globaliseringens fundament en artikel der stort set går ud på at det er Frimurerene der er skyld i den masive arabiske indvandring til vesten. Nu er Frimurene godt nok beskyldt for meget; lige fra bygning af de Egyptiske pyramider til at stå bag Jack the Ripper. Nu vil jeg ikke gennemgå hele hans artikel, men påvise et par enkelte fejl. ABL nævner nogle personer som medlemmer af frimureriet, jeg skal ikke kunne sige om det er rigtigt, men han nævner også den engelske Dronning Elizabeth som medlem og det er vist ret kendt at kvinder ikke kan være Frimurer, han nævner at i Skandinavien findes kun den svenske Frimurer orden, forkert der findes også den oprindelige skotske orden i Danmark flere steder. Den svenske Frimurer orden, (den på Blegdamsvej) optager kun medlemmer der er døbt som kristne, så det er nok ikke sandsyneligt at de er aktive for den muslimske masseindvandring i Danmark. ABL nævner også at Marx, Engels og sandsyneligvis Lenin var Frimurer og at det var Frimurer der stod bag den kommunistiske revolution i 1917, næppe sandsynligt da Frimuriet altid har været strengt forbudt i kommunistiske lande, (for øvrigt også i nazi tyskland) og medlemmer fik dødsstraf. Han nævner også at mange amerikanske præsidenter har været Frimurer bl.a. de 2 x Bush og Bill Clinton, men på denne side der omhandler berømte folk der ikke er frimurer står de nævnt!
Og for det ikke skal være løgn så har islamisterne lige så mange skøre teorier om Frimurer, læs for eks. på siden Mission Islam om at Frimurer er skyld i homosexualitet, voldtægt, pornografi, druk, ja alt muligt, siden mener også at vide at 60 % af alle biskopper er frimurer og de dyrker djævlen, ja har man mødt danske biskopper så lyder det jo egentlig meget sandsyneligt.
Faktisk er Frimureri forbudt i alle arabiske lande, bortset fra Libanon og Marrokko.
ABL slutter af med: Ovenstående kan og bør diskuteres. Men kun religiøs/ideologisk fanatisme, tvang, beregning og en Verdensstyrelse kan forklare det internationale samfunds politikeres og mediers ellers uforståeligt enige og energiske bestræbelser på at globalisere på trods af voksende kaos som følge af uforenelige parallelsamfund.
Læs den forkortede artikel her. (Sidste nyt - artiklen ser ud til at være blevet fjernet!!!)
I disse tider hvor vi står over for en truende/igangværende invasion fra asien er det næppe på tide at fyre endnu flere konspirationsteorier af.

MN.

lørdag, september 09, 2006

IS IT FAIR

....to deny a muslim girl the right to bear head-scarf?

Omend de fleste nok efterhånden er klar over, at dét med tørklædet ikke er en uskyldig lille modedille eller joke; som kan sammenlignes med at vælge DKNY ifht. KENZO, så er der altså stadigt medier, som er så ufatteligt naive, at de ikke erkender, at hovedbeklædningen af en muslimsk pige er et reelt magtvåben, så voldsomt imod piger/kvinder i den unævnelige 'religion' at Margrethe Auken ville besvimme, hvis hun en dag gennemskuede den rette sammenhæng.

Se idiotien flyve over skærmen fra dette engelske BBC-klip.

http://video.google.com/videoplay?docid=-3345523607726714926

Transatlantic

BESTILT ARBEJDE

"Mindst 10 journalister fra Florida har i al hemmelighed haft USA's regering, som arbejdsgiver. En af dem har angiveligt modtaget over en mio. kr. Det skriver avisen Miami Herald, der samtidig øjeblikkeligt har fyret tre af sine egne medarbejdere.

Journalisterne er ifølge avisen blevet betalt for at skrive anti-cubanske klummer og lave radio- og tv-programmer, der kun kan modtages i Cuba. De cubanske myndigheder har længe påstået, at flere amerikanske journalister, der skriver om cubanske spørgsmål, var på Det Hvide Hus' lønningsliste."

Her har vi således en supermagt, som med et USSR støttet Cuba bragte os på vippen af en atomkrig, der har 10 journalister - påstået - til at behandle vigtige emner.

Det er unægteligt latterligt, ja næsten pinligt ringe, ja ligefremt amatøragtigt gjort af USA: Tænk bare på, hvad lille fredelige Danmark har til sammenligning: Socialdemokratiet og alt til venstre hérfor (det inkludere i vore dage Rad. V), har samtlige journalister uddannet siden 1972 bestilt, betalt og kontrolleret i sin hule hånd og parat 24 timer i døgnet i alle trykte, digitale og luftbårne medier!

Transatlantic

SOCIALDEMOKRATERNE VINDER.

Om få dage er der valg i Sverige, for første gang i 12 år stod den borgelige flok til at have en chance for at vinde. Men pludselig viser det sig at Socialdemokraterne beskylder Folkepartiet for at have brudt ind Socialdemokratiets datanetværk. Folkepartiets vælgertilslutning faldt omgående med et par %, så den borgelig bloks chanse for at vinde mindskedes betydligt.
Og hvem er så dette Folkeparti? Officielt sammenlignes det med vores Radikale Venstre, ikke just imponerende, men ved sidste valg stod partiets leder Lars Leijonborg frem på tv og udtalte at: Muslimsk fundamentalism är ett växande hot. Dette førte til vild opstandelse i det multietniske Sverige og Leijonborg blev omgående fordømt som fremmedfjendtlig, nazist, fasist og det der var endnu værre, i ledtog med Dansk Folkeparti. Det skal dog siges at Leijonborg har taget aftsand fra både Dansk Folkeparti og Venstre på grund af partiernes "fremmedfjendtlighed".
Dog gik hans parti omgående frem og øgede antallet af mandater fra 16 til 48 ved valget i 2002, altså en farlig mand for Socialdemokratiet.
Det angivlige data indbrud skal have været kendt siden marts måned, men er lige pludselig kommet frem lige før valget, samtidig undrer flere svenskedata eksperter sig over at Socialdemokraternes egne it-eksperter ikke selv opdagede, at uvedkomne var trængt ind. De samme dataekspeter siger til Sydsvenska Dagbladet, at enten har Socialdemokraterne kendt til ulovlighederne, men ikke gjort noget ved sagen, eller også er sikkerheden hos det svenske Socialdemokrati under al kritik.
Får vi nogensinde sandheden at vide? Næppe, men mon ikke Socialdemokraternes stunt, vil sikre dem en valgsejr endnu engang i det ufrie Sverige!

MN.