Minut er uafhængige af snævre partiinteresser, for os er national selvstændighed vigtigere end særinteresser. Vi tror på danskernes ret til selvbestemmelse og en egen kulturel identitet efter mere end tusind års selvstændighed.

torsdag, november 30, 2006

ØH - HVAD GIK DER GALT?


Sådan ser de altså ikke ud på Nørrebrogade.
Se video her.

MN.

KAN VI SÅ FÅ RO I KLASSEN.

Det er mig absolut en gåde, hvordan de autonome, Ungdomshuset, Faderhuset og politiet, kan få så meget medietid, som de har fået de sidste par dage. Mens man på ingen måde har haft et kamera op i næsen på Ritt Bjerregaard eller en af de andre politikere med nosser. Nå, der fik jeg vist svaret mig selv. De findes jo slet ikke, ha! Hvorfor finder vi det tilstrækkeligt, når tv-medierne kun tegner et billede af, at de unge autonome har været på Faderhus togt igen. Og hvem ender som nyhedernes bussemand? Politimanden, som blev sendt på ARBEJDE. Det er det, en politimand SKAL, for det er røven at spille bonden i et skakspil!

Audrey Castañeda i Urban 30/11/06

CASTRO HAR DET GODT.

Fra det kommunistiske Cuba, har "El Commandante" den senile forbryder Castro, ikke vist sig ved hverken Cuba's 50 års "fejring" af revolutionen eller sin egen 80 års fødelsesdag. Styret forsøger dog desperat at overbevise verden at Castro har det godt, ja den danske venstrefløj er selvfølgelig overbevist og med Svend Auken i spidsen hylder man den kommunistiske leder.
I den frie verden håber man dog at hans rædselsregime snart er overstået.
Vedstående billede overbeviser altså ikke mig
.

PAVEN HYLDER HEDNINGE.

Paven der tidligere i år, uforvarende kom til at genere verdens muslimer, ved at komme med et 500 år gammelt citat, har nu lavet en undskyldningrejse til Tyrkiet, hvor han bl.a. besøgte den "Blå Moske" og Hagia Sofia, en besat kristen kirke fra 600 tallet, der idag vanhelliget fungere som bederum for hedninge, der med røven i luften tilbeder deres afgud. Paven vendte sig i ærbødighed mod Mekka skriver pressen og glemte åbenbart alt om den hellig by Jerusalem eller Bethlehem som idag er besat af Saladins stormtropper.
Den katolske verdens overhoved har tidligere udtalt sig negativt om Tyrkens indtræden i EU, men er nu vendt på kalotten og har i frygt nu udtalt sig positivt om den muslimske besættelse af Europa. Ifølge den internationale presse roste paven "the flowering of Islamic civilisation" in Turkey and said Christians and Muslims both valued the sacred and "the dignity of the person".
Lad os ikke glemme at det nuværende Tyrkiet tidligere var et kristent land (det Byzantinske rige) , hvor selv indtil 1923, 30 % af befolkningen var kristne indtil Kemal Atatürk forfulgte dem og smed dem ud af landet. Læs mere om tyrkens forfølgelse af kristne her.
Billedet viser paven der ved en tidligere lejlighed kysser Koranen, har vi set en muslimsk leder kysse Biblen?.

PØBLEN VANDT.

Jeg har tidligere på bloggen udtrykt min tvivl om at terror huset på Jagtvej 69 ville blive ryddet den 14. december og surprice, surprice min tvivl gik i opfyldelse. Politiet har nu udtalt at rydningen er udsat på ubestemt tid. Ubestemt ligesom den ulovlige besættelse Christiania der nu i over 30 år har været besat af forbrydere, skattesnydere og narkotika misbrugere.
Når der er EU-topmøde, når Præsident Bush kommer eller kronprinsen skal giftes, så stiller politiet med 4-5.000 mand uden problemer. Men et skide rotterede indeholdende 100 uvaskede psykopatere, tør man ikke røre ved. Sandsyneligvis p.g.a. af den ulovlige demonstration ved Faderhusets gudstjeneste i søndags, hvor bøllerne ved hjælp af pressen fremstod som små uskyldige lam. Fotograferne sørgede behændigt for at vi ikke fik lov til at se overfald på uskyldige mennesker, men kun når politiet arresterede de sortklædte rød-facister. Samtidig med at såkaldte sårede kunne træde frem på TV og fortælle om at de havde fået bank af politiet (dog ikke nok iflg MINUT) trådte politiets kriseberedskab i karakter og bestemte at fremover skal man ikke beskytte uskyldige, men holde sig væk, så man ikke risikere at få dårlig presse.
Lad mig foreslå at sætte Hjemmeværnet ind, jeg vil tro et Kmp. eller to ville kunne klare problemet "Ungdomshus" i løbet af en time eller to incl. pauser og frokost.

MN.

VI OVERGIVER OS ALDRIG

Vi overgiver os ALDRIG!


Sagt på israelsk...så alle kan fostå det. Sagt på engelsk, så alle kan se det....
Sagt på tysk, så vi alle kan huske det....
Sagt på dansk, så vi alle kan dø af grin....
Sagt på arabisk, så selv de mærkeligste uinviterede gæster kan forstå det!!


a

SOSSERNE I USA

Interestingly, the Democratic field looks to be shaping up as Hillary Clinton versus a bunch of folks who have run before an failed: Al Gore, John Kerry, John Edwards, Joe Biden, and now general Clark...

This may be bad news for the Democrats, though, as none of these candidates are governors and only Gore is a former vice president.

It has been a long time, indeed, since someone who was not from one of those groups got elected president. And Wes Clark is no Dwight Eisenhower!

MAN TROR DET ER LØGN, OG KAN SE DET KOMME

"Britain’s grand social experiment with multiculturalism: The end of one law for all?"

Se mere her: http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=23494_British_Sharia_Watch&only

LGF (little green footballs) kan iøvrigt anbefales, det er en no-nonsense kilde til mange sandheder, som DR (De Røde) bevidst skjuler for den tvivlende nation.

Transatlantic

GENERØSITET

Her i dagens Sverige, hvor man mener at den største fare for verdensfreden er USA; så er det lige kommet frem at det næste-kærlige USA idag giver langt mere i hjælp til dem som mangler end nogen anden nation på jorden.

En gennemsnitlig amerikansk familie giver 14x mere end en italiensk familie og 7x mere end en tysk familie.

Transatlantic

onsdag, november 29, 2006

DR

Niels Lindvig udtaler i sin P1 søndag:

[..] somalierne nyder nu at leve i ro og orden under Sharia-loven [..]

ENZO
Hver dag sin forfærdelige historie om ny-rige russere i Nice med betalte piger ombord, eller gamle-rige amerikanske døtre på 17 år: Uanset hvad, disse håndbyggede biler smadres til højre og til venstre fortiden.

Det har været lidt stille med Enzo ulykker; vi har intet hørt siden foråret, da en fuld svensk rigmand hamrede én i grøften på PCH 101 (Pacific Coast Highway) retning syd imellem Long Beach og Malibu.

Nåh, tilbage til 307'eren fra 1998...vi er jo i Danmark, hvor man hverken må være rig eller modtage en bil, selvom man har betalt prisen for den.

NB: Den kører iøvrigt 4 km/l, hvilket ikke er så dårligt, når man påtænker at F1'eren kun kører 1.5 km/l. Topfarten er næsten den samme, men den er langsom fra 0 - 100 km/t: 4 sec. sammenlignet med 0 - 200 på 4 sec for en F1'er.

Transatlantic

FRANKRIG FÆRDIG

They go by the euphemistic term Zones Urbaines Sensibles, or Sensitive Urban Zones, with the even more antiseptic acronym ZUS, and there are 751 of them as of last count.

They are convienently listed on one long webpage, complete with street demarcations and map delineations.

What are they?

Those places in France that the French state does not control. They range from two zones in the medieval town of Carcassone to twelve in the heavily Muslim town of Marseilles, with hardly a town in France lacking in its ZUS. The ZUS came into existence in late 1996 and according to a 2004 estimate, nearly 5 million people live in them.

Comment: A more precise name for these zones would be Dar al-Islam, the place where Muslims rule. (November 14, 2006 http://www.danielpipes.org/blog/709)

SOCIALISME

Det kan ikke være gået mange forbi, at det er en centralt styrende, top-down, mega-state regeringsmodel, som de røde i UK nu på tiende år kører rundt med.

I den samme periode, hvor de praler af at sende flere penge, uden modkrav, til flere mennesker end nogensinde tidligere i landets historie, så er 'fattigdoms-teorien' udsat for et stort press i øjeblikket.

Hvorfor?

Fordi kriminaliteten stiger i Storbritanien, alt imens de fattigste får det bedre rent økonomisk.

Her til morgen er udkommet en rapport, som har rystet Westminister i sin venstreorienterede del. Denne rapport siger, kategorisk, at gadevold nu ikke længere primært er for røveriets skyld (pengene / værdierne) men fordi de unge, mange med ikke-britisk baggrund, slås for:
 • spænding
 • prestige
 • kultur

Det som man kan se, med det blotte øje, er, at nålen på det moralske kompas er knækket eller helt faldet af; og at en socialistisk regering - per refleks - sætter ind med ødslende midler, som intet bidrager med, alt imens skatterne stiger og servicen falder...

Denmark is sleep walking too.

Transatlantic

DAGENS CITAT

Nedenstående er skrevet med udgangspunkt i den masse-psykose, som venstreorienterede tosser og fjender af DF & det danske folk, bragte for dagen, da de masse-anmeldte vore helte:

[..] Da religionen dyrkes af alle racer, kan det ikke have noget med racisme at gøre. Mener man derimod, at modstand mod islam er et racistisk udtryk for andre religioners overlegenhed, så findes der over en milliard muslimske racister. Skal de også politianmeldes? [..]

(af Arild Ejsing i JP)

Her på Minut afventer vi ligeledes, at Tøger's slæng melder Pakistan, Somalia, Türk og andre lande til politiet.

PRISEN ER IKKE RIGTIG

Muhammedkrise kostede Udenrigsministeriet 28 mio. skriver DR Online.

[..]Muhammedkrisen kostede en ekstraordinær indsats hos Udenrigsministeriet, der svarer til 25 fuldtidsansattes arbejde i et år.

Samlet set har evakuering, sikring af ambassader og intensiv diplomatisk aktivitet medført en ekstraudgift på over 28 mio. kr., efter at sagen om tegningerne i Morgenavisen Jyllands-Posten eskalerede til handelsboykot, voldelige demonstrationer, ildspåsættelse og angreb mod danske repræsentationer i en række muslimske lande.

Det fremgår ifølge Jyllands-Posten af et aktstykke fra udenrigsminister Per Stig Møller til Folketingets Finansudvalg om merudgifter i perioden februar til august.[..]

Dette er desværre ikke det fulde svar; fordi det inkluderer vist nok ikke lige prisen på de nedbrændte bygninger, inventar etc. Det indeholder heller ikke prisen for kongerigets ledelse, som arbejdede med dette, istedet for meget andet og mere nødvendigt, i flere måneder.

By the way; kr. 28 mill svarer til hvad 466 kassedamer i Netto betaler i skat på et helt år!

Transatlantic

tirsdag, november 28, 2006

GODE SØDE VERS

"Bad hijabi is equal to prostitution, Lack of hijab means lack of man's manhood". Poster's in Tehran

"If a man and a woman are alone in one place, the third person present is the devil." Prophet Mohammed

"A Woman's Heaven is under the Feet of Her Husband." Islamic Proverb

"Even if kneeling to god was not obligatory, wives should have knelt before their husband."Ayatollah Mohammad Yazdi

"Women do not have the patience to follow all the complex arguments that are placed before the courts. I know I have been there and seen judges at work, it simply is not a task for women." Ayatollah Mohammad Yazdi

"Women are not given the right to instigate divorce because they are prone to emotional and irrational decision making. A husband, however, can divorce his wife at any time he so wishes."Ayatollah Ali Moghtadai

"A man loves his son, then his camel, and then his wife." Arab Proverb

"Men, beat your women." Koran 4:34

ENGELSK LÆGE BRYDER TAVSHEDEN

[..] A young patient of mine tried to hang herself. She had had an arranged marriage, but on the wedding night her husband had come to the doubtless mistaken conclusion that she was not a virgin and had administered a severe beating, of which the rest of his family naturally approved. Thereafter he locked her up, beat her regularly, and burned her with a cigarette lighter. She managed to run away, though her husband had said in advance that if ever he caught her doing so, or after having done so, he would kill her, to pay her back for the loss of face she would have caused him in the community. She returned to her mother, who, horrified by her behavior, said she should return to her husband at once (even if he were going to kill her), in order to preserve the good name of the family. Her other daughters would be unmarriageable if it became known in the community that this was the kind of conduct to which the family was prone. If my patient did not return to her husband, she—her mother—would commit suicide. Torn between the threatened suicide of her mother and the prospect of murder by her husband, she took to the rope.

In my medical district of the city, there are private detective agencies that specialize in locating immigrant girls who have run away from their husbands or parents. Once they are found, they are likely to be kidnapped by relatives or vigilantes—an experience which several of my patients have lived through. It is surprising how little reaction bundling someone off the street and driving away with him or her in a car causes nowadays—people do not wish to involve themselves in problems not their own. And the police are generally less than vigorous in their investigation of such cases, for fear of being criticized as racist.[..]

De, kærer læser, kan finde mere fra dette socialdemokratiske Birthe Weiss Drømmeland hér:
http://www.city-journal.org/html/5_2_oh_to_be.html, det er helt sikkert en læges fortælling fra dét samfund, som Sosserne og de Radikale har skabt ligeledes i Danmark.

Tillykke.

NATO UDFORDRING

[..] It (NATO) will seek to close the loophole that allows member states to opt out of military action. In Afghanistan, this has allowed four of Nato's most powerful members — France, Germany, Italy and Spain — to avoid the sharp end in the south of the country, leaving the British, the Americans, the Canadians and the Dutch to do the fighting and take the casualties.

Afghanistan exemplifies a deeper problem. The divisions between Old Europe and the more pro-American member states that so infuriated Washington in the run-up to the invasion of Iraq continues to dog Nato.

It has left the United States feeling increasingly detached from an alliance of which it is the very bedrock, frustrated by what it sees as Europe's pusillanimity and refusal to pull its military weight.

Such schisms are potentially perilous. In a post-Cold War world, some might argue that Nato has simply outlived its usefulness. Nothing could be further from the truth. Russia's ruthlessly tightening grip on Europe's energy supplies (as well as recent, murky events in the heart of our own capital) should warn the democracies of the West to remain on their guard, notwithstanding Russia's "partnership" relationship with Nato.

The ex-communist states of eastern Europe were desperate to sign up to the alliance and are its most committed supporters precisely because they are so conscious of Russia's ability to intimidate. [..] (Kilde: www.DailyTelegraph.co.uk)

ISLAMS KVINDER ER SEX-SLAVER

Hør her hvad en muslimsk mand tænker omkring fordelene ved Islam ifht. Vesten.

Det sætter unægteligt tingene på plads, især ifht. undertrykkelse og perversitet:

(Jelved bliver sikkert opstemt af at læse det? Ellers var hun vel imod dette uhyre?)

These are days of moral decline and spiritual malaise for the West, what with compulsory lesbianism among grade-school girls, not to mention lotsa slobbering, sourpussed, clit-stapled, hairy-pitted female bulldoggies who never resolved their daddy issues hanging around all the places where I like to buy coffee.

The Western woman does not realize that there is no higher satisfaction for a woman than to please Allah.

Here in the land of the Great Satan (Vesten), we extol feminine character traits, and yet we still expect to win a war against our unflinchingly butch enemy. The man who falls prey to feminine wiles is no man at all. Those Muslims know that once you surrender your mighty natural-born male-warrior spirit to female charms, you become a pathetic, undignified cuckold. You become an unmanly lad. What's worse, you incur the wrath of Allah, who's really hard to deal with when he's pissed.

Women have desires that have to be fully suppressed lest they lure the righteous believer into the pits of hell. Whorish immorality is the natural female state. Observe how the four-year-old girl rubs her crotch up against the coffee table while you have guests over, and you'll agree with my premise here.

Once a woman realizes she is capable of sexual pleasure, she becomes vexatious and troublesome to the righteous man. You get her started, and a few weeks later she's gobblin' chubby strangers' cocks in piss-encrusted truck-stop bathrooms, and that's not cool. That's not cool at all.

Unlike the vaguely faggy virgin Jesus, the Prophet Muhammad was a stud-muffin. Hung like Allah, too, I'll bet. Here was a religious leader with a robust enjoyment of carnal delights. He liked 'em young and tight. He liked 'em old and loose. He liked 'em, period.

But he didn't like 'em if they had their period, 'coz that's disgusting. While the homo Christ chose to laze around with twelve other males, Muhammad plowed through at least a dozen wives, plus scads of hot, horny slave chicks. He married a six-year-old girl when he was 51. He died at 62 on the lap of a 17-year-old bride. A true pimp daddy, Muhammad was.

The Original Gangsta (Mohammed).

And I want some. I want some sultry Saudi sirens. Some cock-hungry Kuwaiti cuties. A classy Pakistani lassie with a sassy chassis.

The Muslim girl oozes mystery. She teases, tempts, and tantalizes. She keeps her mouth shut, too, or they'll cut off her tongue. All that repression is simply irresistible to me. Her delicious subservience. The way she does what she's told. The way she understands that all these rules are for her own good. Think of all the repression which has been crammed into her swarthy body.

Think of all that coiled libidinal energy, a hundred times more pent-up than in the most guilt-stricken Catholic girl. Think of how fun it would be to fuck all that repression out of her.
Suddenly I'm transported to a harem tent filled with big fluffy pillows, hash-filled hookahs, and
totally hot chicks in silk costumes who wanna blow me.

A summery breeze floats in from the oil fields. The smell of cocoa butter and fig newtons intoxicates my nostrils. A big, sopping, matted, goat-herd shrub waits nestled between her legs.

She's wrapped up like a mummy, peeking out from the slit in her burqa. I watch lustfully as it takes her four hours to get all those clothes off. I sniff her Islamic vagina. Tweak her Quranic nipples. Poke my finger inside her Middle Eastern anus. Go on a Crusade 'tween her legs. Invade the Holy Land. A hummus-like paste forms between her thighs. When I finally insert my falafel, she shrieks with delight.

I want to take her home and tell her to do things. Vacuum that carpet, Muslim girl! Fetch me a hoagie and some cold lemonade, thou handmaiden of the One True Prophet! Keep your olive-colored bazooms tightly under wraps, Muslim girl. Stay in the house, Muslim girl. Stay ignorant. Stay preggers. Stay down. Down, girl, down!

The word "Islam" translates literally as "submission." God wants us to keep the wimmens down with head scarves and clitoridectomies and ceaseless beatings. Shred and sew up their genitals in order to contain their relentless, meandering lust.

Righteous men nod approvingly as Revolutionary Guardsmen disfigure the faces of women who've worn makeup. Wives suspected of immorality are doused with gasoline and torched to a crisp. Thousands of randy Muslim bucks cheer and laugh as sin-stained women are herded into stadiums for public floggings (hængning).

Islam offers several advantages for the believing man's enjoyment, almost all of them sexual. On Earth, a Muslim man can marry up to four wives at once. In heaven, he is greeted with a minimum of seventy-two submissive virgins poised to please him eternally ... seventy-two Muslim broads who never break a sweat, never age, never get their periods, and never tell you to take out the trash. In paradise, a man is given the sex drive of a hundred men. It's like Islamic Viagra! Lo! My Penis is ever High, Exalted, Great.

The Holy Quran advises us: "Men, your wives are your tillage. Go into your tillage any way you want."

The more I hear about Islam, the more I like it. Islam is such a cool, violent, sexy religion! Islam rocks! Those Islams is good people. Those Muslims know how to keep their bitches in line!

And I ask the nonbelievers ... what's so wrong with all of that? And I wonder ... are we really on the right side in this war? It is a war of gender philosophies that we're fighting, and we may be on the wrong side, dudes. The Western man would be wise to take a second look at Islam, if only for the chicks.

SFs PARTIPROGRAM

Men are in charge of women, because Allah has preferred men over women....As to those women on whose part ye (you) fear disloyalty and ill-conduct, admonish them; banish them to their couches and beat them.—Holy Quran (4:34)

 • I god dansk ånd
 • I ligeværd imellem kønene
 • Jvf. det Radikale partiprogram

DAGENS CITAT

[..] Personligt synes jeg, det er befriende, at der endnu i dette samfund findes nogle eksempelvis Jens Rohde der siger tingene, som de ser og føler dem.

Thi ofte er deres klare ytring meget overensstemmende med, hvad den grå masse inderst inde går og tænker, og hvad der mumles om i krogene på rigets borge og i dets sale.[..]

Dagens ære tilfalder, iøvrigt alt for sjældent, en konservativ MF'er (tidl) nemlig hr. Stefan Rasmussen.

Hvorfor er det dog så utroligt sjældent, at vi kan trække en Kons frem i den fornemme position som dagens citat på Minut? Er det fordi de lider af netop dét, som Rohde roses for i ovenstående...

Transatlantic

FRISKOLEN I VOLDSMOSE


Billedet ovenstående er vistnok taget på én af friskolerne i dagens Danmark.

I følge partiet Venstre's multikultur-minister Rikke Hvilshøj, hun ses ikke på billedet, så er ovenstående billede taget under en undervisningstime i enten:

 • demokratiets glæder
 • kvinders frihed
 • vestens fordele
 • dansk grisekød kvalitet

Fra ministerens side har vi vistnok modtaget en beklagelse over, at hun ikke med større præcision, kunne fortælle den tvivlende danske befolkning, lige præcis hvad det er, som der undervises i.

Men hun forsikrer, at der læses op fra en uskyldig grøn bog med sjove tegn og mærkelige tegninger i. - Og at børnene er glade og læser op i helt uskyldige rim og remser, som da hun selv var lille...

Transatlantic

VED MINISTEREN MINDST?

En tilsyneladende helt almindelig information omkring de anti-vestlige koranskoler, ser i disse timer ud til at ryste vores alle sammens Multikultur-minister fru Rikke Hvilshøj (MF).

Da hendes job er at nedbringe danskheden i det danske samfund til et niveau, hvor den passer i barnehøjde til den næste generation af vesten-hadere, så forstår vi her på Minut ikke helt den store opstandelse fra ministerindens side.

Ligeledes, vi kan nu engang ikke finde den store nyhedsværdi i, at koran-skolerne hader alt vestligt/kristent/moderne. Det er jo islam vi hér taler om!

[..] Integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) er rystet over teksten.

»Hvis en sådan tekst indgår i voksne menneskers undervisning af børn, er det skræmmende alene fordi det betyder, at børn bliver opdraget til at være i konflikt med det samfund, som de er en del af,« siger ministeren. (kilde: JP) [..]

NB: Læg mærke til den 'hypotetiske tone' som Rikke slår an. Den er ikke tilfældig. Den mindsker hendes ministeransvar i sagen og det politiske ansvar generelt.

Dansken lider fortsat. Tak Herren for DF.

Transatlantic

mandag, november 27, 2006

SAUDISK MAND LIVSVARIGT FÆNGSEL

EN SAUDISK MAND I Colorado USA, har lige fået 20 års fængsel til livstid for følgende forbrydelse:

Da denne rige oliesheik flyttede til USA, medbragte han ikke kun kone-i-burka og børn-i-Nike. Næh, denne rige mand bragte også sin lille lolita-dukke.

Desværre for den stakkels saudiske mand, så fandt det lokale politi desværre ud af, at denne lolita-dukke nede i kælderen, faktisk var en levende pige af indonesisk oprindelse, som allerede i Saudi var denne mands sexslave.

I retten råbte og skreg han (forgæves ha ha ha ha) om, at hans ret som muslimsk mand er at have denne pige som sin sex-slave, og at USA har trådt på hans islamiske rettigheder.

Der kom så store protester for denne super-stars familie hjemme i sandkassen, at den lokale juridiske chef fra staten Colorado, måtte flyve over til de stinkende kameler - og (forgæves ha ha ha ha) forklare de fornærmede olie-sheiker, hvordan retten til et rimeligt liv fungerer i en kristen nation.

Nyheden var fremme på Fox News, så den bliver naturligvis ignoreret af DR (De Røde).

[..] We are finding ourselves in a quandary regarding naming the names of the Northern European and US child sex slaves within the Saud family palaces. We have received numerous names of the children from the Phillipino/Sri Lankan women who had been ordered to care for their needs. We have been told by reliable sources that if we give birth names to these children the State Department, do to the Saud family "special relationship" with Washington, would say; "they can neither confirm nor deny the existence of these children in Saudi Arabia". The children would then be immediately gathered and taken by US purchased helicopters out over Rubi Kali (the empty quarter desert) and dumped.[..]

Transatlantic

DAGENS CITAT

"Tolerence becomes a crime when applied to evil" af: Thomas Mann.

Man skulle tro, at den gamle tysker (fra Los Angeles) kendte hele historien omkring Sosserne og de Radikale fra 1980 og fremefter....

Transatlantic

ISRAEL SLÅR BØRN IHJEL - IFØLGE MINISTER.

På den svenske blog "Utkast" via "Jihad i Malmö" fandt jeg dette interessante interview, med den tidligere bistandsminister Carin Jämtin, i ved hende der havde slukket sin telefon og var gået i biografen, under tsunami katastrofen og havde afbrudt al kontakt med sit ministerium, da hun var på jule ferie.
Hun bliver spurgt om den Svenske stats støtte til Palistinænsiske terrorister.

- Terrordåd begås på bägge sidor!- Carin Jämtin

På bägge sidor? Hur definierar du terrordåd?- Spørger

Mord. Barnamord till exempel.- Carin Jämtin

Och du hävdar att Israel avsiktligt mördar palestinska barn?- Spørger

Det är inte bara jag som hävdar det.
Den internationella domstolen i Haag har fastsällt det! - Carin Jämtin

Verkligen? I vilket utslag?- Spørger

(Vänder blicken bort. Sedan dess tittar Jämtin aldrig på mig och visar med hela sitt kroppsspråk att samtalet är obehaglig för henne och det enda hon vill är att gå bort därifrån)

Læs bloggen her.

HØR EN LOPPE LYVE

[..] At Tyrkiet først kan komme ind, når Tyrkiet er klar, betyder netop, at Tyrkiet som alle andre lande, der optages i EU skal leve op til de tre EU-krav om demokrati, markedsøkonomi og overtagelse af EU-lovgivningen.

For at komme med i EU skal Tyrkiet med andre ord skabe helt andre og bedre betingelser for demokratiet, ytringsfriheden, etniske og religiøse mindretal, kvinder og så videre, end tilfældet er i dag.

Det er altså Tyrkiet, der skal tilpasse sig vore normer, og ikke omvendt. Hvis Tyrkiet ikke gør det, kommer Tyrkiet ikke med i EU. Så enkelt er det.[..]

Her på Minut, er vi normalt ikke vilde med tombola, tivoli og gætteri, når kongerigets sikkerhed står på spil.

Men ovenstående citat er nu alligevel så hylende morsomt, så ufatteligt grinagtigt, at vi mener, at en lille uskyldig konkurrence er på sin plads. Her kommer spørgsmålet:

Hvem og hvornår har idag udtalt ovenstående?

 • A: Dronning Margrethe den 2. af Danmark til Christians barnedåb.
 • B: Victor Borge på sit dødsleje.
 • C: Henriette, EU chef i Dansk Industri, vedr. EUs optagelse af Türken.

Transatlantic

VENSTREFLØJEN OPRUSTER.

Venstreføjen er nu ved at gøre klar til den 14. december hvor det besatte "Ungdomshus" skal ryddes og overgives til de retmæssige ejere. Som om det kommer til at ske, jeg tvilver.
Venstre terroristerne har været vant til at få hvad de tog, som f.eks. Bådsmandsstræde kaserne, som i mange år har været et fristed for kriminelle, så snart der var bare lidt snak om at stedet skulle afkriminaliseres, så oprustede man stormtropperne, demonstrationer, vennerne i pressen trådte i aktion og vennerne på Christiansborg kom med forspørgelsedebatter, hvorefter det hele faldt i sig selv.
Og nu er det så terrorreden på Jagtvej der opruster sig. I weekenden så man hvordan de sortklædte bøller angreb den kristne menighed "Faderhuset" under dens gudstjeneste. Bøllerne trængte ind og smed med inventaret, smadrede vinduer og angreb de kristne, ja selv naboer der gik forbi på vejen og ikke havde noget med Faderhuset at gøre, blev angrebet og spyttet på (iflg. TV-Lorry).
Men hvor meget tid brugte pressen på det? Nej istedet har man svælget i billder hvor man ser politiet arrestere terroristerne, behændigt klippet så man ikke ser bøllerne angibe politiet. Man zoomer behændigt ind på de tilfangentagne, der når de ser et kamera skyndsomst begynder at skrige om hvor ondt det gør. Herefter står bøllerne frem i TV og fortæller hvor dårligt de bliver behandlet, uden at de har gjort noget. Venstre fløjen bruger chancen til at stille spørgsmål i Folketinget, Statsadvokaten går omgående ind i sagen, selv om ingen har bedt ham om det og Amnesty International kommer på skærmen og fortæller hvor bekymret de er.
Og i flere aviser bliver de ulovlige optøjer omtalt som en "cykel demonstration", bemærk ordet cykel-demonstration, lyder det ikke hyggeligt? Lidt hippie agtig, lidt vi tager madpakker med og mødes til lidt hygge. Men så du en eneste cykel på indslagene i TV? Ikke engang en Christiania cykel. Nej storm tropperne blev fragtet i busser til Rødovre, de offentlige transportmidler er nemlig ikke gode nok for herre folket. Men ordet cykel-demonstration er en del af propaganda krigen for at overbevise os om at "Huset" er kun et kulturhus, hvor stakkels unge samles til lidt musik og mad. Yea Right.

På billedet se autonome fra Ungdomshuset på Jagtvej, i en cykel-demonstration.

MN.JENS ROHDE BANKET PÅ PLADS.

Så fandt Jens Rohde vist ud af hvem der bestemte i den danske presse. Hvor vi tidligere har været vant til at den skrevne, men især den elektroniske presse har været et stort talerør for især Socialdemokratiet, så troede den nye direktør for TV2 Radio, at han også havde ret til at udtale sig politisk.
Desværre for ham kom han til at udtale at Socialdemokraternes leder Helle Thorning-Schimdt var kommet frem i politik p.g.a. af udseendet og ikke p.g.a. af sit politiske arbejde. Som om nogen var i tvivl.
Hurtigt blev han dog banket på plads og med risiko for at miste sin million gage, så hører vi nok ikke mere til Jens.
Læs her.

MN.

søndag, november 26, 2006

NÅR ALT ER SAT PÅ HOVEDET

Farcen fortsætter:

Tøger_S.dk (også kaldet Politiken.dk) online (hvor ellers?!):

"Jelveds bagland støtter op"

og der fortsættes ufortrøstet:

"Den radikale partileder får opbakning til at trække sit ultimative krav om at blive statsminister." http://politiken.dk/indland/article204548.ece

efterfulgt af et yndigt billede af avisens & partiets (det er idag ét element) leder for politiske affærer.

for som hun siger så logisk at selv en halal-gris kunne forstå det, og at selv Ritzau ikke behøver at spørge kritiske spørgsmål til eneherskerinden:

"Der er blot tale om en mindre justering, som er logisk«, siger hun til Ritzau."

Så kan dén situation nok ikke beskrives mere omvendt, grotesk eller forstyrret.

Hvorherrebevares og Radikale begraves, tænker man i sit stille sind...

Transatlantic

JP PÅ AUTOPILOT

Når katten er ude, er musene på bordene.

Når farmand er væk, så kører ungerne huset.

Når det er sent lørdag aften i Viby; så sidder der en flok unge, urutinerede journalist-aspiranter, og hælder den ene Ritzau røverhistorie ned i hovedet på den tvivlende befolkning efter den anden.

Kl. 23.19 lørdag 25. nov 2006 var ingen undtagelse. Ledelsen var hjemme i deres millionvillaer og på vej i seng, imens at deres ansvarsområde blev ramt af socialistisk sapotage.

Jyllands Posten skulle skamme sig; det er simpelt uværdigt at skulle blive ved med at være vidne til, at éns informationskilde til dels er taget over af undermålende journalister, sikkert tidligere maoister, fra Ritzau.

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=4101502/

Det er bare ikke godt nok, Juste.

Transatlantic

lørdag, november 25, 2006

DR IGEN PRO-MUSLIMSK

DAGENS 12-TVAVIS VAR EN hændervridende performance. Her tog man med hele det kongelige DR (De Røde) apparat ud til en muslimsk konference, der var besøgt af ca. 45 deltagere, eller 1/5 af det antal danskere, der besøger et loppemarked en efterårslørdag.

Vi citere løst fra DRs propaganda:

[..] her skal Sharia diskuteres, fordi for mange af vestens muslimer er der slet ingen problemer med at kombinere Sharia, en slags muslimske leveregler, med den vestlige samfundsorden [..]

Nåh, nej, gu' er der da ej problemer.

- Så længe altså, at de kan få lov til at:
 • Fjerne alt svinekød fra sygehuse, skoler, børnehaver og luftens SAS
 • Få kvindeundertrykkende burka-uniform på DR2 personale
 • Finde plads til krigeriske moskéer i Danmark, fra hvilke (moskéer) al europæisk terror til dags dato er koordineret og styret
 • Fremprovokere en stadigt mere fjentlig-vestlig holdning
 • Fuske sig til parlementariske rettigheder
 • Fjernbetjene ægteskaber med analfabeter fra Pakistan og Tyrkiet
 • Fjerne ytringsfriheden totalt vedr. religionskritik

...så længe disse småting efterkommes rask, villigt og uden forsinkelse af den lidende og betalende værtsnation - JA så har DR skam ret; så er der sgu ingen problemer....

Transatlantic

DAGENS OSAMA

Vi kårer idag den skæveste og skøreste tilkendegivelse, vi kunne finde.

Og så kommer denne kæmpe-fejl endda fra Rockwool Fonden's forskningschef:

[..] Noget tyder på, at integrationen har det vanskeligere i dag end for 20 år siden. Afstanden mellem arbejdsmarkedet og gruppen er vokset, dels fordi der er sket et skift i strukturen på arbejdsmarkedet med højere krav til uddannelse, dels fordi gruppen fortsat er dårligere uddannet end resten af befolkningen,« siger Torben Tranæs.[..] (JP).

Kære hr. Tranæs.

Det er naturligvis endnu en bekræftelse, at I kommer med; nemlig at det er hårdtarbejdende danskere, som betaler for Socialdemokratiets araber&afrika-initiativ, men det er desværre helt galt afmarcheret i din konklussion:

Det har intet med uddannelsesniveau eller ændringer på arbejdsmarkedet at gøre, at vi underholder 300.000 personer, der INTET har med Danmark at gøre, på verdens dyreste velfærd.

Det skyldes istedet:

 • En slags, omend mærkelig, religion, som er direkte og omfangsgribende fjentlig imod den betalende og lidende værtsnation.
 • En slags, omend overdrevet, velfærdsstat, som er direkte og omfangsgribende fjentlig imod den som ønsker at arbejde, tiltrods lavt lønniveau.

Det er her at du finder svarerne på, hvorfor det kører ad helvede til.

Socialdemokratiet og Koranen, i skøn forening.

Transatlantic

fredag, november 24, 2006

UGENS *MUST READ*

Islam on line.

En pro-muslimsk beskrivelse af, hvorfor Muhammed-krisen/krigen eksploderede.

Den viser også ganske godt, hvorfor der aldrig kan blive harmoni imellem kristne og muslimer.

God week-end.

Minut.

JELVED BORTREJST

Nu da fru Marianne Jelved ikke skal være Statsminister for de kristne danskere, så kan hun jo passende beskæftige sig med sit ynglingsemne: "Utilfredse ikke-etnisk-danske".

Vi ønsker hende held og lykke, imens vi takker højere kræfter for, at vi stadigt er disse tåber militært, teknologisk, økonomisk, kulturelt og så videre så langt overlegne.

- Tænk engang hvis det ikke var tilfældet?!

I SVERIGE GÅR DET GODT

Billedet henviser til en ung dame, som netop er blevet spurgt, af sin palistinænsiske "kæreste", om hun har lyst til at blive muslim og få 12 børn og leve på Statens regning resten af livet.

AT GLEMME ER AT SVIGTE


More than 1,400 vehicles were destroyed, policemen were injured by shots and petrol bomb attacks were launched on schools, churches and public buildings.

(Frankrig benægter stadig, at oprørerne havde muslimske under- og overtoner. Vi andre ved naturligvis bedre...)

Lad os minde Dem om vore dages Europa, og lad os ikke glemme at takke:
 • Oluf "araber-FN" Palme
 • Poul "stueren" Nyrup
 • Marianne "danskerne skulle skamme sig" Jelved
 • Mogens "Israel skal udsltettes" Lykketoft
 • Niels "kristendom nej-tak" Helveg Petersen
 • Lone "lad dem bare forulæmpe danske piger" Dybkjær

Næste land bliver Tyskland.

Transatlantic

SOV TRYGTBillede: US / Britiske "Trident" A-våben.

Alt imens at Danmark er travlt optaget med en omkostning til HJV eller ej, så ved vores britiske allierede, hvad som er på spil. - De lader sig ikke nare af holdninger som Marianne Jelved's...

Derfor, med støtte fra det britiske konservative parti og Minut, har Blair & Co. tilkendegivet, at Trident - det britiske A-våben system primært på u-både - system skal enten opdateres eller helt udskiftes, når det forældes om 10-15 år.

Det er good news for den danske befolkning, som hellere ser endnu flere penge til SU drikkende unge, millionærer på folkepension og 40-årige somaliere på evig forsørgelse.

I Danmark bruger vi ca. 1% af statsbudgettet på infrastruktur og de 99% på at vedligeholde den socialistiske gavebod. I Storbritanien er man nu ved at sætte kr. 40 - 60 mia ekstra ind på sit forsvar.

Transatlantic

FOR MAGTENS SKYLD

[..] Efter weekendens landsmøde er Venstre slået ind på en epokegørende politisk kurs. Partiet går ind for alt. Politisk nytænkning i verdensklasse. Ingen hidsig tv-reporter eller ideologisk modstander vil længere have en chance for at gå til angreb. For og imod brugerbetaling. For og imod kristendommen. Et liberalt parti der hverken går ind for lavere skat, mindre statsstyring eller en mindre offentlig sektor. Alt det bøvl med et meterlangt partiprogram var helt overflødigt. Der kunne bare have stået: «Jamen det mener vi skam også.«[..] (JP)

torsdag, november 23, 2006

OVERRASKET - JA MON IKKE.

Ritt Bjerregaard den nuværende ledere af København, bliver i Jyllandspostens "Guide" københavner udgaven spurgt:

Hvilket sted i byen ville du anbefale andre at komme?

Jeg vil anbefale dem at gå rundt om Utterslev Mose. Fordi jeg tror at mange ville blive positivt overaskede, hvis de så den spændende arkitektur, der findes i Tingbjerg.

Tingbjerg? Jeg tror også mange bliver overraskede hvis de går en tur i Tingbjerg.
Lad mig lige bringe et par overskrifter fra kvarteret:

Indvandrere søger væk fra ghetto-skoler (i Tingbjerg) EB 06/03/06

Politiet mener, at en gruppe unge - med tilknytning til Tingbjerg-området i Københavns udkant - med pistoler, knive og andre våben har spredt frygt og utryghed blandt de ansatte i supermarkeder i det storkøbenhavnske område og rundt om på Sjælland. EB 06/08/06

God tur siger jeg.

MUHAMMED VAR JØDE!

Der er visse islamforskere, som mener, at det er sandsynligt, at Muhammed og hans menighed i begyndelsen troede, at de var en jødisk sekt. Den forestilling fik dog en brat ende ved udvandringen (hidjra) til Medina i 622. Her boede tre store jødiske stammer, som ikke var særligt imponerede over Muhammeds jødiske lærdom eller indstillet på at underkaste sig. Muhammed forjog de to stammer og begik en blodig massakre på den tredje. Fra da af blev bederetningen vendt fra Jerusalem til Mekka.......
Koranen som religiøst og politisk dokument indeholder så meget sprængstof, at diskussionen om dens fortolkning ikke blot er et indre muslimsk anliggende. Det er et dansk samfundsanliggende.

Læs hele kronikken her.

Kirsten Sarauw sognepræst i Dagens Jyllandspost.

KRISTEN DEMONSTRATION.

I nyhederne meddeles det at op til 1. million mennesker er på gaden i Beirut for at tage afsked med den myrdede kristne industriminister Pierre Gemayel. Hvad man ikke kommer nærmere ind på at det er en kristen protest mod den muslimske verdens overtagelse af det tidligere kristne Libanon. Efter den katastrofale borgerkrig i 70'erne vandt de muslimske styrker slaget, grundigt hjulpet af de 100.000 Palistinænsiske "flygtninge" som Libanon havde givet ophold i landet. Men nu har de kristne fået nok, landet som er en tidligere fransk koloni, havde tradionelt gode forbindelser til både Vesten og Israel. Syrien og Hamas har i forening terroriseret de kristne med mord og voldtægt, hvilket har fået mange af dem til at flygte til udlandet. Desværre er de kristne dermed kommet i undertal og den eventuelle borgerkrig som som dette vist er optakten tror jeg ikke de har en chanse for at vinde. Vil vi støtte vores kristne brødre? Næppe, i Vesten har venstrefløjen sat sig for at støtte islamisterne og dette vil kun være en fjer i hatten for dem. Israel holder sig nok væk, det gik jo ikke så godt her i sommer da de i selvforsvar trængte ind i Syd Libanon. Amerikanerne har ikke gode minder fra Beirut og har vist travlt nok med at finde en løsning på at komme ud af Irak. Og franskmanden som engang var store i Mellemøsten, har dels en stor befolkningsgruppe og dermed vælgere af islamistisk herkomst at tage hensyn til og dels er deres soldater vist ikke stoppet med at løbe efter slaget ved Dien Bien Phu.
Nej endnu et land i Mellemøsten er tabt for de kristne, ligesom det tidligere kristne Egypten og Tyrkiet.
Læs mere på "Free Libanon" og "Banana Republic"

MN.

GUDSKELOV OG TAK

Give thanks we don't live in Bangladesh, where you can be put on trial for writing columns supporting Israel and condemning Muslim violence. Just ask Salah Uddin Shoaib Choudhury, editor of Blitz, the largest tabloid English-language weekly in Bangladesh. He is currently facing a sedition trial for speaking out about the threats radical Islam poses in Bangladesh.

Give thanks we don't live in Egypt, where bloggers have been detained by the government for criticizing Islam and exposing the apathy of Cairo police to sexual harassment of women.

Give thanks we don't live in Sudan, where editors can lose their heads for not kowtowing to the government line. Ask the family of Mohammed Taha, editor-in-chief of the Sudanese private daily Al-Wifaq, who was found decapitated on a Khartoum street in September. He had been kidnapped by masked jihadi gunmen. What did Taha do that cost him his life? He insulted Islam, and dared to question Muslim history, the roots of Mohammed, and other Muslims.

Give thanks we don't live in China, the world's leading jailer of journalists and Internet critics. Consider Yang Xiaoqing, jailed for five months because he reported corruption among local officials in the central Hunan province. Or Yang Tianshui, sentenced to 12 years in jail this spring for posting essays on the Internet supporting a movement by exiles to hold free elections.

Give thanks we don't live in Lebanon, where outspoken writers pay with their lives. Journalist and Christian Orthodox activist Samir Kassir, who was critical of Syrian involvement in Lebanon, was assassinated in a Beirut car bombing in 2005.

Give thanks we don't live in Russia, where investigative journalists routinely wind up dead. Last month, unreleting reporter and Putin critic Anna Politkovskaya was found shot dead in her apartment.

Give thanks we don't live in Denmark, where the cartoonists who dared to caricature Mohammed and challenge creeping sharia are still in hiding, in fear for their lives.

Give thanks we don't live in Italy, where a spineless judge bowed to jihadists and put famed war journalist Oriana Fallaci on trial for her sharp-tongued critiques of Islam. She succumbed to cancer before they could exact a vengeful penalty against the lioness. But they made the price of "insulting" Islam known far and wide to the cowering Western media.

Give thanks we live in America, land of the free, home of the brave, where the media's elite journalists can leak top-secret information with impunity, win Pulitzer Prizes, cash in on lucrative book deals, routinely insult their readership and viewership, broadcast enemy propaganda, turn a blind eye to the victims of jihad, and cast themselves as oppressed victims on six-figure salaries.

(Forkortet udgave - find hele udgaven på http://michellemalkin.com/ )

Transatlantic

DAGENS CITAT

[..] Jeg tror det virkelig har været en torn i øjet på venstrefløjen herhjemme, at den kritiske debat vedrørende indvandringen også er kommet i andre Europæiske lande.

I flere år har venstrefløjen udskammet Danskerne for den ‘hårde og racistiske debat-tone’ de i deres frelsthed mener der har hersket herhjemme. Gang på gang har deres ’slag-argument’ været, at resten af Europa var forfærdede over denne påståede danske fremmedfjendskhed.

Derfor er det virkelig et stort nederlag for den hjemlige venstrefløj, at debatten om indvandrings-problmerne nu også er kommet i lande som Holland, Tyskland og UK. De er helt i vildrede, for hvordan skal de nu få lukket den kritiske debat herhjemme efter Svensk model?[..]

Glimrende klarsyn fra én af www.uriasposten.net 's mange debatdeltagere hr. JensH.

Vi takker JensH, her på Minut kunne vi ikke havde sagt det bedre; men nu nok stavet det ringere...

Transatlantic

SØREN KRARUP OG TEXAS-CLAUS

Dette ufattelige kunne idag læses, men ikke nydes, i dagens JPer:

[..] I stedet for at vise dig som sejrherre, opfører du dig som den lille dreng, der stadig ikke har fået sin vilje. Igen og igen skriver du om, hvordan de kulturradikale og politisk korrekte holder dig og dine ude fra det gode selskab. Men det er bare ikke rigtigt, Søren Krarup. Nu er det dig, der er det gode selskab. Nu er det dig, der er politisk korrekt. Se dig omkring. Det er rigtigt nok. Du har vundet. Sejren er hjemme. [..]

Hr. Claus Andersen fra Texas mener, at Søren Krarups kamp for at redde kongeriget, for længst er vundet, og at det nu er Krarups tanker og retninger, som sætter dagsordenen i samfundet.

Desværre, så må vi herfra Minut sende en opdatering til den mexikanske grænseby:

 1. Der er stadigt et anti-dansk/Krarup mediebillede i Danmark
 2. Der er stadigt kun et spinkelt politisk flertal for Kristendommen ifht. Islam
 3. Der er stadigt et universitetsvælde, som er semi-maxistisk
 4. Der er stadigt en folkeskole og gymnasieskole, som ikke afspejler befolkningens politiske overbevisning
 5. Der er stadigt metodisk selvudslettelse fra Socialdemokratiet
 6. Der er stadigt et pro-arabisk Radikale Venstre, med statsministerfølelser
 7. Der er stadigt en socialdemokratisk retning på Berlingske Tidende

Så vi kan vel roligt sige, at Søren Krarup og DF stadigt har den største del af bakken foran sig.

Transatlantic

onsdag, november 22, 2006

RABAT

Lad os lige kigge på dagens domsafsigelse i sukker-søde-Danmark:

16 årig pige voldtaget, tæsket, bortført, forsøgt myrdet og bestjålet:

Lad os lige varme op med et par punkter fra Straffeloven, som den fungere i visse dele af det danske Kongerige, - de områder som pt. ikke opererer under Sharia systemet:

10. kapitel
Straffe-fastsættelse generelt:
§ 80. "Ved straffens udmåling skal der tages hensyn til lovovertrædelsens grovhed [..]"

§ 88. Har nogen ved en eller flere handlinger begået flere lovovertrædelser, fastsættes der for disse en fælles straf inden for den foreskrevne strafferamme eller, hvis flere strafferammer kommer i betragtning, den strengeste af disse. Under særdeles skærpende omstændigheder kan straffen overstige den højeste for nogen af lovovertrædelserne foreskrevne straf med indtil det halve.


Voldtægt:
§ 216. Den, der tiltvinger sig samleje ved vold eller trussel om vold, straffes for voldtægt med fængsel indtil 8 år.
Stk. 2. Straffen kan stige til fængsel i 12 år, hvis voldtægten har haft en særlig farlig karakter eller der i øvrigt foreligger særligt skærpende omstændigheder.

Tæsket:
§ 245. Den, som udøver et legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter eller gør sig skyldig i mishandling, straffes med fængsel indtil 6 år.

eller

§ 246. Har et legemsangreb, der er omfattet af § 245 eller § 245 a, været af en så grov beskaffenhed (mordforsøg med kniv) eller haft så alvorlige skader eller døden til følge, at der foreligger særdeles skærpende omstændigheder, kan straffen stige til fængsel i 10 år.

Kidnappet:
§ 261. Den, som berøver en anden friheden, straffes med fængsel indtil 4 år.

Bestjålet:
§ 286. Er et tyveri af særlig grov beskaffenhed, såsom på grund af den måde, hvorpå det er udført [..] kan straffen stige til fængsel i 4 år.

eller

§288. For røveri straffes med fængsel indtil 6 år den, som for derigennem at skaffe sig eller andre uberettiget vinding ved vold eller trussel om øjeblikkelig anvendelse af vold [..]


Alt i alt, så er denne stakkels pige blevet forulempet i et ufatteligt omfang.

Lad os summere:

 • Voldtægt 12 år
 • Tæsket 10 år
 • Kidnappet 4 år
 • Bestjålet 6 år

----------------------------

 • Ialt 32 år.
 • Særligt tillæg på 50% jvf. § 88

===================

Ti kendes for ret: Den skyldige, person af ikke-dansk oprindelse, i landet takket været socialdemokratiet, idømmes 48 års fængsel.

Nåhh nej, - her i Marianne Jelved land der trækker vi lige Radikale-rabat fra; og så vupti er 5/6 væk...helt væk....tilbage står en person, som prøveløslades om 2-3 år.

Skandale!?

Transatlantic

NU GÅR DET FOR HURTIGT!

Igår tirsdag d. 21. november bringer Ekstrabladet nyheden om Nadia Eweida, der bliver bortvist fra sit job, da hun bærer et kors om halsen. Minut bringer nyheden den 16. oktober.
Det går vist ikke hurtigt på Rådhuspladsen. Næste uge bringer de nok en artikel om mordet på J.F.K. eller måske at Stauning er valgt til statsminister.

MN.

NYE TYPER SELVMORDSBOMBER.

Ifølge Danish Institute for International Studies, DIIS så findes der "kun" 30 potentielle terrorister i Danmark, nu ved jeg ikke hvordan man har fundet frem til det tal, hvis man kender dem kunne vi så ikke sikkerheds internere dem a'la Guantanamo?
Og skulle 30 ikke være farlig nok? Det trænger vil ikke mere end en mand eller kvinde (får kvinder også 72 jomfruer hvis de kommer i himlen, eller bliver de automatisk en af jomfruerne, jeg er forvirret) som selvmordsbomber for at lave linie 2 eller Nørreport station om til et helvede.
Og det bliver værre endnu, Shin Bet (den israelske efterretningstjeneste) meddelte fredag morgen, at de har opdaget en terrorcelle i Nablus, der har fremstillet sprængbare selvmordsbælter med flydende materialer, der ikke kan spores af metaldetektorer. Cellen er blevet igangsat af den Populære Modstandskomité i Gaza. Komitéen beordrede Nablus-cellen at fremstille bælterne og udføre selvmordsangreb i Israel. Et sådant bælte blev båret af Ashraf Hanani, et af cellens medlemmer, som blev arresteret i Zahal Square i Jerusalem, efter han var blevet stoppet i et rutinecheck af hans id i juli. Under afhøringen afslørede Hanani fire andre medlemmer af cellen, Muhammad Hanani, lederen af cellen, Nima Hanani, Muhammad og Ibrahim al-Hinbi, som arbejdede for PA's forebyggende sikkerhedsstyrke. (Fik du den? En ansat fra PA's FOREBYGGENDE SIKKERHEDSTYRKER hjælper og fremstiller selvmordsbælter der ikke kan spores? Og ministerpræsident Olmert forventer stadig at PA vil stoppe terrorisme??????)Al-Hinbi overleverede et andet bælte til politiet i Ramallah, som derefter gav det til IDF i september. IDF reporterede at begge bælter indeholdt usædvanligt store mængder af flydende sprængstof og havde de været blevet udløst, ville det have haft katastrofale konsekvenser.

MN.

IRAN KLAR TIL ATOMVÅBEN.

Iran er ved at tage "de afsluttende trin" i deres atomprogram, sagde Mahmoud Ahmadinejad i fredags. Mens Ahmadinejad ikke kom med uddybende forklaringer, har Iran meddelt, at de vil fortsætte deres program på trods af at FN forsøger at stoppe berigelsen af uran, hvilket de vestlige stater er overbeviste om gøres med hensigt på at fremstille atomvåben.FN's sikkerhedsråd, som møder indsigelser af Rusland og Kina, prøver stadig at opnå enighed om sanktioner mod Iran.Iran har to forsøgsreaktorer med 164 centrifuger, som kan bruges til at fremstille en bombe eller lave brændstof til kraftværker. Men Ahmadinejad har tidligere denne uge udtalt, at målet er at få 60.000 centrifuger. Teheran har planlagt at have 3.000 installeret til marts. IAEA - FN's vagthund - anklagede Iran for at forhindre undersøgelser der skal afgøre om deres planer er fredelige. (Kilde: www.supportIsrael.net)


Her er en forside vi gerne så, fra The Onion.

SOCIALISME ANNO 2006 i UK - FALLIT.

Billede: En normal aften i England; socialt nedbrudte familiers børn (ned til 12 år) stjæler biler i voksende omfang; og brænder dem efterfølgende af, for ikke at efterlade spor, som politiet kan benytte.

Labour pays the price for its social engineering

Labour's decision to appoint an army of child carers to intervene in the nation's parenting crisis has a grim inevitability (selvopfyldelse). Having undermined parental responsibility to the extent of creating an Orwellian national child surveillance (overvågning) system, which, as we report today, is likely to damage the status of families even further, Labour now faces the sad consequences of its own social engineering.

A generation of children is being raised in fractured, disoriented domestic circumstances in which the traditional forms of support within the community are absent (væk).

Child-rearing in working-class neighbourhoods was once based on shared moral assumptions and the social cohesion to enforce them. Now both the neighbourhoods and the rules (considered harsh by urbane, liberal standards) that governed life within them have been dismantled by supposedly "progressive" government measures.

First, socially engineered housing experiments that removed communal child supervision and reinforced ties with extended families.

Then the stigma that was once attached to feckless behaviour, such as the abandonment of families by fathers, or the failure of young men to accept their responsibilities to the women with whom they had sexual relationships, was condemned as "judgmentalism" and discarded.

The state, having removed both the informal support structure and the moral consensus that had once helped vulnerable families to remain viable, was compelled to step into the breach:

Extra benefits and priority housing status were offered to the growing number of single mothers that the Government's own philosophy had helped to create. Those benefits, in their turn, provided further incentives for single parenthood and licence to absentee fathers.

What remained of adult confidence in controlling children's behaviour was undermined by the failure of the courts and the police to reinforce the authority of those who intervened in public incidents. The moral force of the community, which might have come to the aid of parents who had lost control over their children, was sabotaged.

Where parents who permitted their children to "run wild" would once have been shamed and ostracised, they were now made to feel helpless and victimised by social circumstances.

In response to this downward spiral of anti-social behaviour and failure of parental responsibility that government policy has helped to create, the Respect Task Force will send in an army of so-called super-nannies (a name inspired, unsurprisingly, by a television programme) to provide "compulsory" training in parenting skills. (What form the compulsion might take is unclear.)

It seems absurd to think this instruction can succeed in redressing the effects of the absence of effective male role models, and the collapse of traditional adult authority. (Daily Telegraph)

Og her har vi så det socialdemokratiske Storbritanien, som Tony Blair (som en anden Nyrup x 10) efterlader sig, når han stolt vandrer ud af Downing Street for sidste gang.

Man kommer helt til at tænke på kronikken i JP idag omkring Friedman, hvor han siger: »Et samfund, der sætter lighed over frihed (og ansvar), vil meget hurtigt ikke have nogen af delene. Et samfund, der sætter frihed over lighed, vil meget hurtigt have meget af begge dele.«

Transatlantic

FRIEDMAN

[..] Her var en væsentlig pointe hans kritik af økonomen Keynes, hvis teorier i 1930erne og 1940erne havde ført til en voldsom ekspansion af den offentlige sektor i USA og Europa. Friedman viste, at Keynes analyse havde alvorlige, utilsigtede konsekvenser først og fremmest inflation, og at inflation ikke blot var skadeligt men i realiteten var en slags beskatning, som i særdeleshed ramte lønmodtagere. [..]

Vi ære Milton Friedmans minde; en tidligere socialist, som fandt den borgerlige linje og stod fast på den, trods lefleri fra Nobel.

Transatlantic

LANDSFORRÆDERI

[..] Trods talrige opfordringer får vi stadig ikke at vide, hvilke fortrolige oplysninger Gert Petersen (tidl. SF formand) og andre SFere fik ud af de sovjetiske diplomater under de våde frokoster (på Sovjet-ambassaden i København). Mon ikke det skyldes, at informations-strømmen gik én vej? [..]

Glimrende indlæg af Jens Gregersen i dagens JP'er.

tirsdag, november 21, 2006

RUSSER I LONDON

Så er Putin på banen igen; denne gang ligger en Putin-kritisk mand for døden i London, pga. hans mulige forgiftning forvoldt af det russiske styre.

Vi kan glædes over, at Putin's bedste ven, tyskeren og socialisten tidl. kansler Schröder, nu sidder i bestyrelsen for det russiske masseødelæggelsesvåben (naturgas), og kan kaste uro over det hårdt plagede Europa.

Alt imens at Fogh's tanker er på at få Türken med i EU....

Transatlantic

FRED I LIBANON?

Nu har jeg netop hørt at Libanons industriminister den kristne Pierre Gemayel er blevet myrdet af Syriske agenter.
Her er billedet fra begravelsen af den Libanesiske statsminister Rafik Hariri, der blev dræbt i 2005.
Nu var han Sunni muslim så denne gang slipper vi vel få nazi hilsen som er blevet overtaget af araberne.

SØNNER UDEN FREMTID.

I Weekendavisen har man i denne uge en interessant artikel under ovenstående overskrift.
Den tyske sociaolog og økonom Gunnar Heinsohn skriver her om hvad han kalder "youth bulges", nemlig hvad der sker når et land har en stor mandelig ungdoms årgang som ikke har nogen fremtid. Han fortæller om Romer riget som brugte sine sønner til at underlægge sig området omkring Middelhavet, England som sendte sine soldater ud og koloniserede en tredjedel af verden for slet ikke at snakke om Tyskland i begyndelsen af forrige århundrede, hvilket medførte 2 verdenskrige. Men idag kommer truslen fra et andet sted, nemlig den arabiske verden.
Alene de 15–30-årige muslimske mænd vil udgøre cirka 300 millioner – og det sidste tal kan angives med stor sikkerhed, da de allerede er født. Af disse vil mindst en tredjedel – altså cirka 100 millioner unge mænd – mangle et fremtidsperspektiv med henblik på at skabe en fredelig karriere i hjemlandet, Gunnar Heinsonn mener, at eftersom størstedelen af disse unge mænd bor i lande tæt på Europa, bør det især give europæerne noget at tænke over.
Youth bulges har altså trukket blodige spor gennem verdenshistorien, uafhængigt af landenes religion og kultur i øvrigt. Men den aktuelle muslimske youth bulge skiller sig ud ved, at den gennem de seneste 100 år – på grund af forbedret ernæring og sundhedsvæsen – har haft den højeste vækstrate i menneskehedens historie. Den muslimske youth bulge vil toppe omkring år 2020-25, men før den er ovre, kan den have vendt op og ned på Europas befolkningssammensætning og bidraget til en økonomisk og social nedgang for kontinentet.

Hele artiklen kan læses her.

ÅRETS BOGMESSE TILTRÆKKER TOSSERNE.

På årets bogmesse brugte den svenske kiosk forfatter Jan Guillou, i ved ham med spionen Carl Hamilton der kan lide og forsvarer Palæstinensere og korstogs ridderen Arn der finder ud af hvor gode araberne er i modsætning til de danske korstogs riddere, til igen at kritisere Danmark. Det undrer mig at han ligesom sine svenske kollegaer Maj Sjöwall og Per Wählöö, som også lå ude på den eksteme venstrefløj tilbringer så meget tid i Danmark og ikke i sit vidunderlige "Vaterland" Sverige, når man nu er så kritisk mod os?
Men anyway, så brugte han lejligheden til at kritisere danske forfattere for ikke at engagere sig tilstrækkeligt mod det danske engagement i Irak-krigen.
Dog er alle danske forfattere ikke enig. Heriblandt Knud Romer, som fik BG Banks debuttantpris, der udtaler:

Jeg er stolt af vores danske soldater, som prøver at gøre noget godt i Irak, og jeg er dybt knust hver gang, der kommer en dansk soldat hjem i en sort sæk. Hvad gør Guillou selv?

Han skriver bøger?

Nå. Ja, så kan han jo se, om han kan få fred ved hjælp af det. Det er soldaterne, der er skyld i, at vi kan læse bøger i fred.

EN GRIS HVIS DU HEDDER NIELSEN.

En Ugandisk minister beskylder kunstneren Kristian von Hornsleth for at være "ond satanisk og racistisk" da han har betalt en hel landsbys beboere en gris hver for at tage hans efternavn.
Nu har jeg det gode navn Nielsen, som efterhånden forsvinder, da det åbenbart ikke er fint nok. Ifølge Danmarks Statistik så var vi 292.314 i 2006, men 304.509 i 2001.
Så er det jeg tænker hvis jeg nu købte et par landsbyer og fik dem til at kalde sig Nielsen?
Eller også kunne jeg kalde mig for "von Nielsen" a'la Hornsleth eller Lars von Trier?

MN.

MANGEL PÅ ARBEJDSKRAFT - HA.

Det statslige Post Danmark klager over at de ikke kan få nok personale og må importere folk fra Sverige. Og ganske rigtigt, går man ind på Post Danmark's job side så er der mange ledige omdeler (det hed postbude i gamle dage) jobs ledige, men lad bare svenskerne tage dem. Men jeg søgte så en anden stilling og i fredags, da jeg kom hjem lå der et brev at jeg skulle til informations møde onsdag morgen kl. 08.30 i Taastrup, hvilket ville tage ca. 2 timer. Helt i orden, men nu er jeg i arbejde og jeg kan altså ikke få fri en halv dag med to arbejdsdages varsel, så jeg ringede til Postens rekruteringscenter for at få ændret tidspunktet, men det var ikke muligt. Så der mistede posten en god medarbejder. Har Post Danmark været vant til at folk står i kø for at få job og har man bare ikke nået at omstille sig til nye tider, hvor det er arbejdstagers marked eller er man bare ligeglad?

MN.

BBC BEKENDER IGEN RØD FARVE

Natten til 7. nov 2006, havde jeg den blandede fornøjelse at lytte til BBC radio 4 fra klokken 02 til klokken 06.

Denne nat var en særlig nat, fordi det var netop dá, at stemmerne til det amerikanske midtvejsvalg blev optalt, og udfaldet gjorde sig klart.

Denne nat i BBC hænder, på de britiske motorveje, hørte jeg på fuld udblæsning nok den mest venstreorienterede udlægning på et masse-medie jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med:

 • De udstationerede BBC folk i USA, fra bøhland til storbyer, forklarede med konsekvent positiv og godkendende begejstring og indlevelse, hvordan x kreds var ved at blive eller var blevet vundet at en demokrat (socialdemokrat).
 • De samme BBC folk meddelte, men nedslåede, undskyldende stemmer, hvordan det dog kunne hænge sammen, at y kreds var ved at blive eller var blevet vundet af en republikaner (borgerlig).
 • Indbudte gæster fra hver lejr blev neutralt placeret i debatten, men såkaldte 'eksperter' var konsekvent valgt fra den venstreorienterede tænketanke etc. Disse "eksperter" fik - helt bevidst valgt af BBC - lov til at fremstå i timevis uden omtale, dvs. lyttere som var tilkommet på et senere tidspunkt end jeg, anede ikke, at "eksperten" var rød som en møghund.
 • Som den eneste, den absolut eneste, fik fru Clinton lov at sende sin sejrstale over BBC worldwide media, i dens fulde grimme længde. Dét stod i stor modsætning til de andre senatorer, hvoraf de fleste blev ignoreret, eller fik 30 sec. De næste mange timer, blev den europæiske darling Clinton brugt i halv og hel time radioaviser.
 • Den republikanske taktik under valgkampen blev konsekvent omtalt negativ, deskruktiv, umoden og falsk, hvoraf den demokratiske linje var et "nødvendigt forsvar for demokratiet" i BBCs optik.

Det var en hård prøvelse at komme igennem natten.

Som i Danmark, så har BBC patent på oplysningen af folket. Det er skattefinancieret propaganda, og man forsøger på bedste vis at "afkode beskederne".

Transatlantic

HJV

Det er helt utroligt, at skulle læse sig igennem et læserbrev i JP idag, som kræver hjemmeværnet nedlagt.

Her står Danmark; et af verdens rigeste samfund, med et primært frivilligt netværk af lokale personer, for hvem beskyttelsen af kongeriget er en vigtig sag. Denne enhed koster samfundet sølle kr. 500 mio per år, vel svarende til det ubetydeligste på den offentlige forsikringskonto og kun ca. 18% af udgiften til Danmark Radio, for hvem størstedelen af de ansatte tidligere arbejdede for fjenden, mere eller mindre direkte engageret.

Vi lever i en verden, hvor mange fremmede ikke vil os det vel, for at sige det mildt. Vi lever i en verden, hvor katastrofer kan ramme os med lynets hast. Vi lever i en verden, hvor engagementet i samfundet af den enkelte borger er faldende, med Hjemmeværnet som en vigtig og fortsat undtagelse.

Man kan græmmes over, at ledelsen i Hjemmeværnet ikke er mere synlig i hverdagen, men mest af alt er det et politisk ansvar, at man ikke husker at placere Hjemmeværnet dér hvor det hører hjemme; en central brik i forsvaret af Danmark.

Vi savner at en person som Helge Adam Møller (MF, kons, formand for forsvarsudvalget) sætter sig i format i denne sag, og får HJV i en rigtig, sikret og sund retning. - For Danmarks skyld.

Transatlantic

mandag, november 20, 2006

SELVMORDSTANKERVI BETALER FJENDEN II

"There was a front-page headline in one newspaper last week that read:

"Fanatic at the Home Office (Indenrigsministeriet)".

That seemed a bit harsh on John Reid (minister), until it transpired that the man in question belonged to an Islamic fundamentalist organisation called Hizb-ut-Tahrir, which the Government said it would ban 15 months ago, but hasn't."

Her på Minut spørger vi os selv; hvorfor skal vi fortsat have 5. kolonne styrker i centrale områder i vores ministerier, lufthavne, rådhuse, sundhedsvæsen og så videre?

Transatlantic

PRINCIPIELT

Det er nu engang således, at teknokrater ikke drives af principper. Teknokraterne (socialisterne) lader sig istedet kaste frem og tilbage, de kan ikke holde kursen uden det borgerlige moralske kompas. Kig bare på Ritt Bjerregaard; engang var det Moskva som gjorde hende varm indeni, idag er det boligspekulation.

Her i England har vi den samme "socialisme-logik" på fuld udblæsning i disse dage, ja i disse timer. Det drejer sig om Islam og Labour... (ikke nogen køn blanding).

Istedet for at være imod dette mærkelige, voldelige og ulogiske væsen - så er Blair & Co ligenu igang med at pumpe, blandt andet mine hårdt-tjente, skattekroner ind i pakistanske muslim-skoler, de såkaldte madrasser.

Den venstreorienterede teori går på, at man kan ændre dem fra full-blown dræbende til uskadelige vanvittige, ved at give dem lidt vestlig dhimmi-cash. Målet er nok ikke, trods alt, en venlig, kærlig og vestlig orienteret ungdomsklub.

Her på Minut er vi uenige. Enten så er man for, eller også er man imod. Man betaler ganske enkelt ikke ydelser til sin fjende.

Istedet; bekæmper man sine modstandere med alle midler til modstanden er tålelig. - Dér er vi p.t. ikke kære Tony B.

Læs mere: http://www.telegraph.co.uk/opinion/main.jhtml;jsessionid=T2RJDIFPZORITQFIQMFCFFWAVCBQYIV0?xml=/opinion/2006/11/20/dl2001.xml&sSheet=/opinion/2006/11/20/ixopinion.html

Transatlantic

MUSLIMSK VOLDTÆGSTMAND

Det er en overordenlig grim sag, der i disse dage ruller i Århus. En stakkels dansk 16 årig pige blev nær slået ihjel på grusommeste vis, efter at hun på voldsommeste måde er blevet voldtaget af en araber, naturligvis bosiddende i det betalende, naive og lidende Danmark.

- - -

Vi holder Socialdemokratiets ledelse personligt ansvarlige for denne forbrydelse. Det inkluderer, men ikke begrænser sig til: Nyrup, Auken, Lykketoft og Bjerregaard. Havde disse personer ikke svigtet deres land, var denne hændelse ikke indtruffet. Så simpelt er det.

- - -
Muhammedanneren udtaler i retten idag: "Jeg kan ikke huske noget, jeg havde drukket meget".

Dén har vi tygget lidt på, her på Minut. Vi troede da at dén slags omgang med våde varer hørte de vantro til....dommeren burde smide ham i hullet for at lyve ham lige op i hovedet.

Transatlantic

torsdag, november 16, 2006

BEFRI SVERIGE FRA SVENSKERNE.

Svenskerne der er gået fra at være et krigsgalt og krigsførende land, til at være et land der i yderkanten af Europa hævder at de er neutrale, dog samtidig med at de samarbejde kraftig med nazi-tyskland under 2. verdenskrig, bl.a. ved at lade tyske troppetransporter passere gennem landet fra Finland til Norge således at tyske tropper kunne angribe den engelsk/franske ekspeditionsstyrke i Narvik i 1940 og dermed besætte Norge, som i det mindste kæmpede i modsætning til Danmark. Under den kolde krig hævdede de stadig at de var neutrale, men levede under beskyttelse af NATO, mens de samtidig samarbejde med den tredje verdens diktatorer. (Kommer du til Cuba, så bemærk at den svenske ambassade er den næststørste på øen, kun Sovjetunionens var større). Men de sidste 30 år er det gået kraftig ned af bakke for landet, Sverige var en gang det førende land i Norden, idag er Volvo og Saab på udenlandske hænder, deres jagerfly "Gripen" falder konstant ned, ejeren af IKEA Ivar Kamprad er flygtet i skatteskjul i Schweitz, ABBA synger ikke mere og den svenske økonomi svarer til en mellemamerikansk stat, kriminaliteten er skyhøj, ja der sker faktisk flere mord i "folkehjemmet" end i USA pr. indbygger, endvidrer er arbejdsløsheden enorm, selv om økonomien er god i resten af Norden. At landet samtidig har den største immigration af folk fra den tredje verden, må der ikke tales om.
Men som i alle diktature opfinder man en ydre fjende, i Sverige er det åbenbart nu blevet Danmark, sidste uge var vi under alvorlig anklage da det var vores skyld, at indvandrer der omgik 24-års reglen og tog til Malmø med deres barnebrud, hvorefter de gennemtævede og voldtog hende som de var vant til i hjemlandet.
Men nu fremfører man det hårde skyts, den svenske kiosk litteratur forfatter Jan Guillou anklager os konstant for at være racister, selv om han alligevel tilbringer sine ferier på Skagen, og nu er det kulturredaktør på Dagens Nyheder Stefan Jonnson der anklager os danskere for at være stærkt racistiske.
Nu vil jeg ikke gennemgå hele Stefan's artikel som du selv kan læse her. Men som bevis på os danskers slethed og ønske om at undertrykke os den tredje verden verden skriver han: Jeg stirrer længe på den usandsynlige overskrift i Berlingske: "I den sorte heksekedel". Galathea-ekspeditionen er nået til Ghana. Journalisten Jens Ejsing lader sine stereotyper flyde frit: "under ækvatorsolens brændende stråler myldrer millioner af sorte mennesker rundt i en uoverskuelig myretue af en by." Hans artikel om Ghanas hovedstad mangler intet hvad gælder den koloniale fantasis arketypiske indslag. Accra "lugter af alt fra billigt duftevand til tørrede fisk og rå, ufortyndet kloakslam." Byen reduceres til sin lugt, sin trængsel, sin hjælpeløshed og sin løgnagtighed.
Jeg har tidligere på bloggen fortalt om en svensker jeg mødte i nattoget fra Narvik til Stockholm, han var meget forarget, da han på TV havde set at vi havde haft kolonier i Vestindien og Afrika og at vi havde slaver, jeg argumenterede med at svenskerne var ikke bedre, at de også havde kolonier og var slavehandler, men det havde han aldrig hørt om og troede ikke på det. Nu har vist enhver skoleelev i Danmark hørt om den danske slavehandel og vores kolonier, så der er vist noget alvorlig galt med det svenske skolesystem.
Heldigvis møder Stefan Jonnsan modstand i pressen, den danske altså, Ekstra Bladet skriver: MUHAMED-opstandelsen berigede Danmark med en vigtig debat om ytringsfrihedens grænser, som de fleste medier og politikere endte med at forsvare som demokratiets vigtigste frihedsrettighed. EN SÅDAN diskussion fører de klamme svenskere ikke. Jo, menigmand debatterer selvfølgelig i dagligdagen. Men censorerne i svensk presse og de selvgode, fromme politikere i Stockholm lader, som om der ikke findes muslimske problemer i Sverige. Det er f.eks. tabu, at hustruvolden blandt indvandrere i landet vokser eksplosivt, fordi Sverige ukritisk giver adgang for tvangsgifte. Der skrives heller ikke meget om, at den nazistiske ungdomsbevægelse i Sverige vokser støt som reaktion på tavshedstyranniet.
I Berlingske Tidende skrives: Det er betegnende, at en udlændinge-debat, der minder om den danske, er dukket op i lande som Frankrig og Holland, mens Sverige i stigende grad ligner det a-typiske land på den konto. Måske er udnævnelsen af den nye svenske integrationsminister, der har markante holdninger på området, det første tegn på en ny debat, men det kan godt vare flere år, før svenskerne diskuterer på samme måde som her, hvis det nogensinde sker.
Lad os håbe at friheden ligesom i Øst-Europa engang kommer til Sverige, ihvertilfælde til det danske Skaaneland som stadig lider under en brutal svensk besættelse.

MN

onsdag, november 15, 2006

CHE GUEVARA T-SHIRT.

Har du undret dig over de mange T-shirt med Che Guevara man ser i gade billdet?
Vel 2 fyre fra Brigade de l'Argent des Francais (De franske skatteyderes brigade), La BAF gik på gaden i Paris og spurgte folk hvorfor de gik med den T-shirt, de fleste vidste ikke noget om den kriminelle Che og hans forbrydelser, nogen troede han var musikere og tog gladeligt mod en ny t-shirt (se billed) da de fik den rigtige historie.


Se video
her og her, på fransk med engelske tekster.


MN

FORLAD LANDET.

"Hvordan kan det være, at vi ikke må kæde islam og terror sammen, når terroren hele tiden bliver udført af mennesker, som mener at have patent på islam?
Vi har i denne nation (England) virkelig et problem, når opinionsundersøgelser viser, at syv procent af dette lands muslimske befolkning støtter terroren, og over halvdelen nægter overhovedet at tro, at dét, der allerede har fundet sted, er udført af muslimer. Jeg er bange for, at det i stigende grad fører til en polarisering, hvor den ikke-muslimske del af befolkningen siger: Hvis de ikke kan lide England, hvorfor forsvinder de så ikke bare væk herfra."


ALI MIRAJ, ung kandidat for de Konservative, var få minutter fra selv at blive offer for bomberne på Liverpool Street den 7. juli 2005. I dag gør det ham rasende, at terror bliver udført i islams navn i Berlingske Tidende 13/11/06

SOUTH PARK CENSUR PÅ CANAL +

Den 4. december viser Canal + det berømte afsnit af serien South Park, hvor Muhammed optræder. Canal + har af frygt for blodhævn dog valgt at vise det censorerede afsnit, således at man ikke ser Muhammed selv om man havde mulighed for at købe det ucensorede afsnit. Billedet af Muhammed vises i hele 4 sekunder, hvilket åbenbart er nok til at cheferne på Canal + ryster i bukserne af angst.
Ironisk nok handler afsnittet om problemet i at det religiøse får lov til at overskygge almindelig fornuft. Man har tidligere vist billeder af både Muhammed, Buddha og Jesus i South Park uden at det har skabt problemer, men denne gang ryster man for 4 sekunder.
Vel her fra Minut tisser vi ikke i bukserne af angst, så her kan du se det "frygtelige" censorede klip af Muhammed.

MN.